שאלון

XspiritX

New member
שאלון

שם: תאריך לידה: מקום לידה: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

XspiritX

New member
טוב יאללה אני ראשון :p

שם: פאיז תאריך לידה: 26.61991 מקום לידה: חיפה צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: 1.71 :S! ימני או שמאלי? ימיני המוצא שלך: לבנון סוריה איזה נעליים לבשת היום? ALL STAR על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אולי רק עכשיו התעוררתי חח מה עשה לך את היום? עכשיו התעוררתי מי הרס לך את היום? עכשיו התעוררתי חחח החולשות שלך: מוות הפחדים שלך: מוות הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: למצוא אהבה:S! המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איפה ההורים שלי :\ מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך מתי אתה הולך לישוןמתי שאני רוצה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לחזור ילד קטן :S ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פאפי שלי :p פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: איכס שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפיצינו מעשן: לאאאאאאאאאאאאאע מקלל: חח תמיד שר: כע בטח מתקלח כל יום כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? המ.. שכחתי ממנו :p רוצה ללמוד במכללה? לא משנה לי היית רוצה להתחתן? ? אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?הא? לא אתה פריק של בריאות? כן אתה מסתדר עם ההורים? לא תמיד :p אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? גיטרה ופסנתר בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום? חח לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם? חח כן ואני להם גנבת מחנות פעם? לא רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אולי רואה חשבון איזו ארץ תרצה לבקר? הממ יש הרבה צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? קצר גובה? 1.71 משקל? 59 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? עכשיו התנשקת? ב5.6.2007 עם אחד מת"א !! היה טסרייט הורס לאללה חח התאהבת? חודש ומשהו נשבר לך הלב? לפני חודש צחקת? אתמול בכית? ביום ראשון אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני 3 שבועות מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חודש ? חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? לא מעשן דהה שתית משקה אלכוהולי? שכחתי השתכרת? שכבת עם מישהו/י? חח מזמן היית במועדון? לא לבשת חצאית? קנית בגד? ב לפני שבועייים :p אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני3 שבועות הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? לפני שובעיים או 3 מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? חח כן ואני לוקח של אבא :p יש הרבה הזדמניות :p מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 1890 ? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אבא משלם כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? לא יודע עכשיו יש לי 5 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אתמול בשעה 3:54 מידיד שלי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מבן דודה שלי גם אתמול מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הכול:p למה אתם אוהבים את הבית? COZ NO PLACE LIKE HOME באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יוןדע כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? יש לנו כמה ביתים.. אבל לא עוברים עברנו פעם אחת לעכו :p אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? לא יודע כשאתם חולים ולא באים לבצפר מה אתם עושים בבית? מחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 2 אחיות ואני ההכי קטן ואמא ואבא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?מי עושה ? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד

נעם55112

New member
היי,

שם: נעם תאריך לידה: 91 מקום לידה: אתם לא רוצים לדעת... צבע עיניים: כחול צבע שער: שטני גובה: 1.74 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: בהיר. איזה נעליים לבשת היום? נעליים לא לובשים, נעליים נועלים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אנשים רחוקים מה עשה לך את היום? - מי הרס לך את היום? - החולשות שלך: הסגירות הפחדים שלך: ליפול הפיצה המושלמת שלך: לא בריא מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להיות מספיק טובה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: עייפים בבוקר, מה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הפרונט? חח, החוזק? מתי אתה הולך לישון? דינמי... הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: 23.5.06 ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: - פפסי או קולה: - מקדונלדס או ברגר קינק: - דייט לבד או בקבוצות: לבד (!) ליפטון אייס תיי או נאסטי: - שוקולד או וניל: - קפוצ'ינו או קפה: - מעשן: לא מקלל: מעט שר: מעט מתקלח כל יום? לפחות התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? קצת רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן (!) אתה פריק של בריאות? כן... אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן ! אתה מנגן על משהו? כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? טראומה עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? תפוסה. נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא, חבל... גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? חח, כן... הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מסופקת איזו ארץ תרצה לבקר? את כולן צבע עיניים אהוב? בהיר צבע שיער אהוב? חום? ארוך או קצר? תלוי בהתאמה... גובה? ממוצע משקל? רזה אבל לא מדי. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? חזרתי לפני שענ אכלת? ממש לא מזמן... התנשקת? מממ... שישי? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? שבת... בכית? לא זוכרת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? - מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? אתמול?... עישנת? מזמן. שתית משקה אלכוהולי? מזמן אבל לא מספיק מזמן. השתכרת? עיין תשובה למעלה... שכבת עם מישהו/י? יש דברים ששתיקה יפה להם. היית במועדון? מעולם לא לבשת חצאית? חח, מעולם לא, חבל קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? - הקדישו לך שיר? - שיפרו לך את המצברוח? שבת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? משתדלת שלא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כמובן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 800+ האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? לא משלמת אבל בקושי מחייגת. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? רק כי נגנבו קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מההוא ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מחברה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שעון מעורר בעיקר, אסמסים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? בשר+ למה אתם אוהבים את הבית? - באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית פרטי, נחמד, חצר מוזנחת, חייגו עכשיו באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא עולה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אין לי כח לפרט... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? - האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לפעמים, של חברה קרובה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?8-9 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? שוכבים על הספה ומסרבים להתיחס אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אחים, הורים, חיות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בדר"כ לא עושה, אולי בשנה הבאה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? מדיח ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? אין לנו קשר רגשי עמוק מדי היי, עוד לא יצא לי לכתוב כאן אבל נדמה לי שאני משתייכת.

aviran677

New member
אני...../images/Emo8.gif

פעם ראשונה שאני עונה על שאלון..מתרגש..חחח..
שם:אבירן..(או אדם מה שתבחרו..) תאריך לידה:1/6/1988 מקום לידה: ת"א צבע עיניים:אממ..ירוק עם חום..חח משהו כזה צבע שער:לפעמים שחור לפעמים בלונד.. כרגע בלונד גובה:160 ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך:אשכנזי וטורקי איזה נעליים לבשת היום?כפכפים..חח הייתי בים.. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?על פוקי שלי כמובן!! מה עשה לך את היום?פוקי
מי הרס לך את היום?אימא! החולשות שלך:שחומים וגבוהים..
הפחדים שלך:אממ..וואי יש הרבה כמו כולם..הרבה בקיצור.. הפיצה המושלמת שלך:מרים את הטלפון ומתקשר "לפיצה האט".. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:להיות מאושר..בגדול המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:לצחצח שיינים.? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?אומרים שהעיינים.. מתי אתה הולך לישון?תלוי.. לפעמים ב10 בלילה לפעמים ב5 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לאתמול בלילה (סודי..ששש) ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:חברה שבח"ול פפסי או קולה:
מקדונלדס או ברגר קינק:
דייט לבד או בקבוצות:אממ לפעמים טוב לבד לפעמים טוב דאבל דייט... ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:
מעשן:לא מקלל:לא.. מנסה .. אבל לא מצליח.. שר:לבד! לא כדאי לכם לשמוע.. מתקלח כל יום?פעמיים ביום! התאהבת פעם?פעם 1 ..
אתה מאוהב עכשיו?כן!! רוצה ללמוד במכללה?לא..לומד עכשיו היית רוצה להתחתן?ברור! אתה מאמין בעצמך?יש ימים ויש ימים אתה מקבל הפרעות נפשיות?אה? אתה פריק של בריאות?אממ 50 % אתה מסתדר עם ההורים?לפעמיים כרגע לא!!! אתה אוהב ברקים?לא..
אתה מנגן על משהו?על המוח של ההורים שלי שיקנו לי אוטו חדש כבר!! בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא!!1 יצאת לדייט?שלשום.. נדלקת על מישהו?אתם יודעים מה התשובה... רחיצה בעירום?עשיתי גנבת משהו?סוכריה פעם במכולת ליד הבית!! היתשכרת פעם?כן.. בתקווה שהפעם האחרונה קראו לך טיזר?כן כמה פעמים..
הרביצו לך פעם?לא..אליסטר..חח גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?היה פעם.. נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אין לי שמץ! איזו ארץ תרצה לבקר?לחזור לניו יורק צבע עיניים אהוב?שחור צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?תמיד קצר .. גובה?.. משקל?לא שמן.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום.. אכלת?לפני שעה התנשקת?לפני 3 שעות התאהבת?כרגע.. נשבר לך הלב?כן צחקת?היום בים שפוקי הלך להביא לי ארטיק והתחלק על הרצפה..חחח
בכית?לפני שבוע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום חיבקת מישהו/י?היום עישנת?לא.. שתית משקה אלכוהולי?טעמתי.. וודקה עם רטבול היום השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?חסוי!! היית במועדון?לפני שבוע לבשת חצאית?לא ! קנית בגד?היום..חח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?תמיד..! הקדישו לך שיר?אממ ביום הולדת.. שיפרו לך את המצברוח?
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא.. שונא.. מעדיף לדבר פנים מול פנים.. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן.. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?אממ .. 1000?לא זוכר..חח האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?מליון קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?נחשו..?..פוקי!! ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?חח .. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?אממ..ספגטי למה אתם אוהבים את הבית?לא אוהב... באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?בניין.. בדירה הכי גבוהה זה פנטואהז?.חח באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?אממ.. לא משנה לי זה לא חשוב לי איפה העיקר עם מי... כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?3 פעמיים..תמיד ת"א ובגלל ההורים.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?אממ..את הדובי ה5 מטר שקיבלתי ליום הולדת.. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?הדירה של חבר שלי.. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?בזה?. 4 שנים.. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?סיימתי תודה לאל אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?הולך לרופא?.
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אני אבא אימא אחותי הגדולה.. וזהו!! מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אין אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לא מכיר דבר כזה..חח ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?אממ אפשר להגיד.

זכוכיות

New member
..................

שם: דנה תאריך לידה: 27.5.85 מקום לידה: תל אביב צבע עיניים: חום כהה צבע שער: חום- אדמוני גובה: 1.60 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: מעורב איזה נעליים לבשת היום? ביליתי את היום בבית, אז קרוקס ירוקות מזוויעות בכיעורן... על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? שי, כמו תמיד מה עשה לך את היום? סמוקי
מי הרס לך את היום? אף אחד, היום עבר נהדר החולשות שלך: שאלונים... הפחדים שלך: חרקים הפיצה המושלמת שלך: חצילים ובולגרית :) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: להוציא את הכלבות לטיול מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? מאוד מאוחר... הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאף אחד מיוחד פפסי או קולה: אף אחד מהשניים מקדונלדס או ברגר קינק: אף אחד מהשניים דייט לבד או בקבוצות: מה זה דייט בקבוצות? ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לעיתים מאוד רחוקות... ("הפסקתי") מקלל: אף פעם שר: רק כשאין אף אחד באיזור מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? באוניברסיטה, לא במכללה היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה זאת אומרת? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? תלוי בקונטקס אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? כן יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? נשמע לי מוכר הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו עם אוריינטציה טיפולית... איזו ארץ תרצה לבקר? יפן צבע עיניים אהוב? אין כזה צבע שיער אהוב? אין כזה ארוך או קצר? ארוך... גובה? 1.60, כבר אמרנו לא? משקל? לא עונה על זה
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? מזמן... אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? לפני דקה התאהבת? התאהבתי לפני שנתיים, אבל אני עדין מאוהבת :) נשבר לך הלב? לפני חצי שנה בערך... זה תוקן. צחקת? תוך כדי השאלון ממשהו שצעקו לי מהסלון בכית? לפני כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? לפני שבוע בערך שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע בערך השתכרת? מזמן, פעם האחרונה שהשתכרתי באמת התרחשה בנובמבר של שנה שעברה שכבת עם מישהו/י? הלילה :) היית במועדון? פברואר שנה שעברה
לבשת חצאית? חודשיים בערך קנית בגד? קניתי בגד ים לפני שבוע, נחשב? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? כל רגע מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? רק כשאני אמורה לקבל טלפון חשוב, או כשאני רחוקה מהבית. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן, הרבה פעמים מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לפני הרבה מאוד שנים, גיל 17 בערך, 1600 ש"ח. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? בעיקרון ההורים, כי זה פשוט נשאר ככה. אבל כבר שנים שחשבון שלי לא חצה את ה100 ש"ח. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? ה מ ו ן. לא ספרתי. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "ההרגשה הדדית )(" מהחבר. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? החבר מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) בעיקר דרך להשיג אותי... איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? פשטידת חצילים וגבינות. למה אתם אוהבים את הבית? איזו מן שאלה זאת? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? ?! אין לי סטנדרטים מטורפים כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אוקיי... כשהייתי בת שנה עברנו מדירה שגרנו בה בשכירות לדירה שבה ההורים שלי גרים עד היום בתל אביב, בגיל 12 גרתי 3 חודשים בקרית אתא אצל דודים שלי, ואז עברתי לפנימיה ל3.5 שנים, בגיל 16 חייתי שנה ביפו, אצל סבתא שלי. בגיל 20 עברתי לגור עם החבר בבת ים, ולפני מספר חודשים (אוקטובר) עברנו לבאר שבע, לדירה הספציפית הזאת נכנסנו בפברואר. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב?:) האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מפברואר. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אני לא בבית ספר, אבל אני חולה הרבה. כשאני חולה אני בעיקר ישנה. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? חלב ודבש רץ חזק נגד שיעול... מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני, חבר שלי ושתי כלבות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני זקנה מדי בשביל השאלון הזה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? שנינו עושים הכל הכל- בתורנות. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד מאוד מאוד

sutul

New member
אני איתך

מצטער מאוד פאיז אבל אני לא יודע למי יש כוח לשבת ולענות לשאלות באורך של פסיכומטרי ומעבר לזה למי שכן ענה זה לא ממש פייר כי לאף אחד אין באמת את הכוח לשבת ולקרוא את כל השאלונים שיענו שאלה אחרי שאלה אחרי שאלה אחרי שאלה אחרי שאלה אחרי שאלה אחרי שאלה זה טיפה מוגזם אנשים תרגיעו שאלון לא יותר מ10-13 שאלות

sutul

New member
לכי שחקי דוקים

אם משעמם לך.. סטריפ טאקי... לא יודע מה תעשי

זכוכיות

New member
אני משחקת וורקראפט 3 נגד המחשב

אולי יום יבוא ואני אצליח לנצח מחשב רמה "נורמל"

sutul

New member
זה רע

שנערה שמשחקת משחקי אסטרטגיה במחשב מגרה אותי??
אתם חייבים לראות את היפנים האלה כאלה מטורפים אני חולה עליהם!!

D amaged R oses

New member
אני.. משעמם לי תחת../images/Emo3.gif

שם: מיסה תאריך לידה: 30/5/91 מקום לידה:אילת צבע עיניים: חום צבע שער: אמ.. חום/שחור/גוונים אדומים.. אלוהים יודע מה הולך שם. גובה: שתקו
ימני או שמאלי? ימנית
המוצא שלך: מרוקאית איזה נעליים לבשת היום? שום נעליים
הייתי בבית כל היום:] על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על חבר שלי
מה עשה לך את היום? הואאא... כפרה עליו חיים שלי
מי הרס לך את היום? האמת שלא הרסה... אני לא נותנת לאף אחד להרוס לי את המצברוח.. אבל מישהי שהייתה חברה שלה חשבה שהיא נורא מתוחכמת שהיא פותחת בלוג ומגיבה לי ממנו
כלכך פתאטית
החולשות שלך: אדישות.. הפחדים שלך: מוות הפיצה המושלמת שלך: לא אוהבת פיצה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעבור את הבגרויות בטוב
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני מכירה את הבנאדם הכי מדהים שיש
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא הבנתי :/ מתי אתה הולך לישון? מתי שאני עייפה? היום זה יהיה עוד מעט.. כי מחר יש בצפר.. קורסים לקראת המועד ב' במתמטיקה
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לא יודעת
דיי טוב לי כרגע.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אליו
הוא הלך לישון
פפסי או קולה: אף אחד :/ מקדונלדס או ברגר קינק: לא משנה
העיקר הבורגר
דייט לבד או בקבוצות: לבד שזה דייטים ראשונים.. ביחד שזה רציני ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי דה כאילו
שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה: אף אחד :/ מעשן:
מקלל:
שר: לעצמי במקלחת| מתקלח כל יום?
התאהבת פעם? ברור
אתה מאוהב עכשיו? כןןןןןןן רוצה ללמוד במכללה? אמ... לא יודעת :/ היית רוצה להתחתן?כן
אתה מאמין בעצמך? יאפ אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא, תודה לאל
אתה פריק של בריאות? לא :/ אתה מסתדר עם ההורים? סביר
אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?
עישנת?
סמים?
יצאת לדייט?
נדלקת על מישהו?
רחיצה בעירום?
גנבת משהו?
היתשכרת פעם?
קראו לך טיזר?
הרביצו לך פעם?
גנבת מחנות פעם?
רצית למות?
אבל לא באמת הייתי רוצה
נפגעת ממישהו?
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אמ... או לנהל מסעדה משלי, או להיות פסיכולוגית D: איזו ארץ תרצה לבקר? יפןיפןיפן
צבע עיניים אהוב? כחול/ירוק צבע שיער אהוב? בלונד.. [אני שטחית, שתקו.] האמת שגם שטני. האמת!!!! שכל אחד עם מה שמתאים לו
ארוך או קצר?כנל גובה? שיהיה סביר
משקל? אני כבר לא מבינה מה אתם שואלים >: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?יום שבת D: בעצם יום ראשון >: אכלת? לפני כמה שעות
התנשקת? מזמן
התאהבת? לפני שבוע ככה~ נשבר לך הלב? לפני חודש+ בערך צחקת? היום! כל היום! וכל יום בכלל... בכית? היום ואתמול ושלשום.. הוא כלכך מדהים שאני בוכה מאושר~ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום.. לו
מיליון פעם! מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום גם
חיבקת מישהו/י? יום שבת >: עישנת? לא בכלל
שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? בסילבסטר לפני שנתים!! לבשת חצאית? חחח מזמן לא קנית בגד? לפני שבוע נראה לי >: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום
הקדישו לך שיר? לא זוכרת >: אני זוכרת שהקדישו איזה.. ואני לא יודעת מה
שיפרו לך את המצברוח? היום
)))))))) כל היום הזה היה מלא מצב רוח טוב! מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא ממש :/ גיליתי שאם לוקחים לי אותו קשה לי.. אבל אני לא סוחבת אותו איתי לכל מקום כמו אוויר לנשימה :/ אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 350 או 450.. מי זוכר שאבא משלם
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? - כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4? 5? לא זוכרת :/ קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "עוד חצי שעה" שקבעתי עם חברה שלי ושלחתי לה הודעה
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מחברה שלי, התקשרה היום D: מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות ושעון >: איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? חחחחחח האמת שאני אוהבת לבשל הרבה בבית >: לפעמים יותר מאמא
אבל יש הרבה דברים..... אבל אני הכי חולה על השניצל חיות!!! תהרגו אותי
דינוזאורים שליטה
למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שאני אוהבת ?
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? גבינה לבנה
חחח סתם.. זה בית פרטי.. נדמה לי קוטג'... לא מבינה בזה בשיט. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית מוזנח ובאזור מוזנח עם אנשים מסוממים/שיכורים וכאלה :/ כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? לא זוכרת... לפי מה שאני יודעת גרנו בבית אחד, אח"כ עברנו לפה.. שהייתי בכיתה א' עברנו לאשדוד ואחרי חצי שנה חזרנו, ושהייתי בכיתה ט' עברנו לכפר ויתקין [ליד נתניה~] וחזרתי אחרי יומיים
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? חפץ? אפשר בנאדם?? אם חפץ... אז מחשב D: האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן~ בית של בראד פיט או משהו כזה >: כי הבית שלהם יפה~ כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאז שהייתי בת 3 בערך.. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? במחשב
כי אני לא באמת חולה שאני נשארת בבית
אבל ששששש... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? דבש :/ ופרופוליס.. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אחותי ואמא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושים
אחותי מכינה מערכת בד"כ ב11 בלילה, 5 דק' לפני שהיא הולכת לישון ואז היא מכינה מה שבא לה ומהר.. אני לא מכינה בכלל. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? שום מטלות >: אני לא עושה כלום
אם צריך עזרה כמו בחופשים, ואמא עובדת אז אני מבשלת ולפעמים מסדרת.. אבל אין לי מטלות >: ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם

D amaged R oses

New member
בשביל שורה אחת?!?!?!?!

יא מזדיין בתחת
תיקון = אבל מישהי שהייתה חברה שלה - חברה שלי * ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לא ממש
הייתי מחליפה בכייף~ לא שמישהו יקרא את זה שאני מתקנת ומוסיפה בכלל T______T

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif וואי זה ארוך!!!

שם: איגור תאריך לידה: 29.10 מקום לידה: קישינב, ברה"מ צבע עיניים: כחול צבע שער: גינגי-בלונד גובה: 175 ימני או שמאלי? פוליטית או ידנית? המוצא שלך: רוסי. איזה נעליים לבשת היום? ניו באלאנס. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עצמי. מה עשה לך את היום? סרט "הסוד" מי הרס לך את היום? הדיכאון החולשות שלך: ביקורתי בצורה מטורפת הפחדים שלך: פחד להישאר בודד כל החיים. הפיצה המושלמת שלך: גבינה כפולה, בולגרית ופטריות. הא, ותוספת של חריף - חובה!! מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: השלמת כל החובות האקדמיות על מנת להתקבל לאוניברסיטה. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: בד"כ - אוף למה קמתי היום. רוצה - אוך, החיים יפים. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אין כזה.. מתי אתה הולך לישון? 12, 1 בלילה. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: בית ספר יסודי. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאהבה. פפסי או קולה: פנטה. מקדונלדס או ברגר קינג: בורגר ראנצ. דייט לבד או בקבוצות: דייט אחד על אחד, כאילו דאאאאאא ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא יודע. שוקולד או וניל: שוקולד!!! קפוצ'ינו או קפה: קפוצינו. מעשן: איכ... מקלל: חופשי. שר: במקלחת. מתקלח כל יום? אולי תשאל עדיף אם אני שר כל יום? ברור שכן! התאהבת פעם? כן.. אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? אוניברסיטה!! היית רוצה להתחתן? כן. אתה מאמין בעצמך? כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות? תלוי... אתה פריק של בריאות? די.. אתה מסתדר עם ההורים? כן. אתה אוהב ברקים? חולה על טבע משגע!! אתה מנגן על משהו? על עצבים. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? חופשי. עישנת? נרגילה. סמים? מתי פעם אחרונה נעצרת? לארגן לך משהו? יצאת לדייט? לא. נדלקת על מישהו? לא. רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? נראה לי אני הולך לקרוא לחבר'ה שלי מהיחידה.... היתשכרת פעם? הכל בסדר? קראו לך טיזר? טי-וואט? הרביצו לך פעם? כן, רק שמי שעשה את זה חטף פי 10. גנבת מחנות פעם? אני מוציא את האזיקים עוד רגע. רצית למות? כן. נפגעת ממישהו? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מטפל נפשי. איזו ארץ תרצה לבקר? יפן. צבע עיניים אהוב? לא משנה לי. צבע שיער אהוב? שחור\חום. ארוך או קצר? קצר. גובה? כמו שלי. משקל? רזה, שחיף. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים. אכלת? עכשיו. התנשקת? בלחי, לפני שעה. התאהבת? עידנים.. נשבר לך הלב? שנים. צחקת? שעה. בכית? כמה שעות. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? חברים נחשב אני מקווה, כמה שעות. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ראה תשובה למעלה. חיבקת מישהו/י? כמה שעות. עישנת? אתה רוצה מכות? שתית משקה אלכוהולי? הגזמת, חוזר כל הזמן על אותו דבר. השתכרת? ... שכבת עם מישהו/י? המון זמן. היית במועדון? חודש. לבשת חצאית? איזה מגעיל.. קנית בגד? שנה+ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד לחברים הכי קרובים שלי, אף פעם לא לאהוב ליבי. הקדישו לך שיר? סבתא שלי ז"ל....משוררת גדולה!!! שיפרו לך את המצברוח? החבר'ה.. מה דעתך על מכת הסלולרי? מה אכפת לי. האם אתה דבוק לפלאפון? לא. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 500. האם אתה משלם מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4. קח את הסלולרי, כנס להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? שעתיים, אחי. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? גפילטע פיש. למה אתם אוהבים את הבית? כי זה המקום הכי אוהב ומגן בעולם. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה רגילה. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירה על עמודים, בבלוק משנות הפלמ"ח. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? יותר מדי. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? ספר השירים של סבתא שלי. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא, לא ולא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 13 שנה. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? נחים. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כל מיני. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? הורים וסבתא נוספת, שתוודה לחיים ארוכים. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? ש.ב?? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כל מיני. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד.

s a p h i r

New member
עונה D:

שם: ספיר תאריך לידה: 11/5/1991 מקום לידה: בית החולים תל השומר צבע עיניים: כחול/ירוק (מתחלף) צבע שער: חום ובלונד (יש כאלה שיאמרו ג'ינג'י -.-) גובה: 1.57 מטר ימני או שמאלי? לא לוקחת צד פוליטי המוצא שלך: רוסי סלובקי ותורכי ^___^ איזה נעליים לבשת היום? וואנס חח על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? היום רק התחיל אבל לא יודעת XD מה עשה לך את היום? לישון-.- מי הרס לך את היום? אף אחד :] החולשות שלך: רוסים XD הפחדים שלך: אישי? לגלות שכל סרטי אימה מבוססים על סיפור אמיתי >< הפיצה המושלמת שלך: פיצה עם בולגרית של פיצה האט
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: מממ.. לחקור מקומות חדשים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אין מחשבה. יש רק תגובה לענות לפלאפון כי אמא מעירה אותי חחח מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לדעתי עיניים >< מתי אתה הולך לישון? אין שעה קבועה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: זמן קורס מש"צים. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לא יודעת >< פפסי או קולה: לא אוהבת אותם חח מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס. דייט לבד או בקבוצות: לבד? יעני רק אני? XDDD בקיצור לבד חח ליפטון אייס תיי או נאסטי: אייס T שוקולד או וניל: שוקולד D: קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: לפעמים =\ שר: לפעמים XD מתקלח כל יום? כשאני לא עייפה מדי -.- התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא יודעת.. רוצה ללמוד במכללה?יאפ היית רוצה להתחתן? לא! אתה מאמין בעצמך?תלוי באיזה תחום אתה מקבל הפרעות נפשיות? לפעמים אני משתגעת =O אתה פריק של בריאות? בריאות? פחחח לא אתה מסתדר עם ההורים? בדר"כ אתה אוהב ברקים? לא איכפת לי מהם חח אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא נראה לי עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו? זה לא ברור XD רחיצה בעירום?מקלחת נחשב? P: גנבת משהו? לא נראה לי הישתכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא נראה לי הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? בערך XD רצית למות? כן נפגעת ממישהו? מישהי מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? רופאה איזו ארץ תרצה לבקר?רוסיה
צבע עיניים אהוב? מניחה כחול צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? תלוי.. לבנות ארוך לבנים קצר אבל לא יותר מדי :] גובה? לא ברור לי על מה השאלה הזו XD משקל? לא ידוע מזמן לא נשקלתי.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת? אתמול התנשקת? מממ.. יום ראשון ה- 8/7/07 התאהבת? לפני שנה ומשהו נשבר לך הלב? באוגוסט יהיה שנה. צחקת?אתמול בכית?לא יודעת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כל פעם שאני מסיימת שיחה עם מישהו שאני אוהבת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? דיי אותו דבר חח חיבקת מישהו/י? יום שני נראה לי עישנת? לפני כמה שנים לקחתי שאכטה -.- שתית משקה אלכוהולי? כמה חודשים השתכרת?NEVER שכבת עם מישהו/י?אף פעם חח היית במועדון? נראה לי שישי ב"בארבי" לבשת חצאית? טקס סיום כתה ח' -.- (אז מממ.. שנתיים) קנית בגד? הרבה זמן -.- אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני אומרת את זה רק כשאני מתכוונת.. אז אני מניחה אתמול הקדישו לך שיר? אף פעם נראה לי שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת :S מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? קצת כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא זוכרת מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 560 ש"ח נראה לי האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים :] כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? עכשיו זה הפלאפון ה-4 שלי קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מחקתי את ההודעות אתמול אבל בטח ליבי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא-העירה אותי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) SMSים ומוזיקה :] איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אין XD למה אתם אוהבים את הבית? אצל אבא-הוא גדול ויש לי חדר חמוד. אמא-רוב הזמן פנוי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? אמא-4 חדשים. אבא-5 חדרים באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? הרחוב? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? וואי.. מרחוב הכנסת לרחוב הרצוג כדי שאח שלי ילמד בביה"ס אלון. מהרצוג עברתי עם אמא לטבנקין ועם אבא לבית אחר בהרצוג כי ההורים התגרשו. מש עברתי עם אבא לבן צבי לא ידוע למה ומשם עברנו לדרך יצחק רבין כי הוא עבר לגור עם החברה DDDDDD: [אז עבררתי 5 פעמים אבל עכשיו אני עוברת עם אמא שוב והפעם לבת ים,אז זה מסתכם ב-6 פעמים ] אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את פְנים הבית? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? לא למה?- כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? אצל אבא כבר 3 שנים נראה לי ואצל אמא? משהו כמו 9 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים ומשחקים במייפל סטורי XD אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אין מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא רחלי 2 אחים. :] מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשבא לי XD אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אני מנקה את כל הבית אצל אבא -.-! ואצל אמא שואבת ומורידה זבל ;[ ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? אכן שאלון נחמד D:

Ben Dor

New member
אאאאאאאני

שם:
בן דור תאריך לידה:
22.3 מקום לידה:
רחובות צבע עיניים:
חום צבע שער:
שטני גובה:
167 ימני או שמאלי?
ימני המוצא שלך:
תורכיה איזה נעליים לבשת היום?
BK על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?
אממ לא יודעת מה עשה לך את היום?
אח שלי מי הרס לך את היום?
איזה אידיוט אחד החולשות שלך:
חולשות לא מספרים הפחדים שלך:
אממ לא יודעת הפיצה המושלמת שלך:
המון גבינ"צ קצת בולגרית קצת זיתים ירוקים וקצת אורגנו מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:
טוסטוס המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:
שיט מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?
אממ לא יודעת מתי אתה הולך לישון?
1 וחצי 2 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:
רגעים שהייתי עם האקס ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:
לאקס פפסי או קולה:
קולה מקדונלדס או ברגר קינק:
חחח אני עובדת בברגר קינג אז אני לא אגיב... דייט לבד או בקבוצות:
אמממ בקבוצות נראלי ליפטון אייס תיי או נאסטי:
נאסטי שוקולד או וניל:
שוקולד קפוצ'ינו או קפה:
קפוצינו מעשן:
לא מקלל:
כה שר:
כה מתקלח כל יום?
כה התאהבת פעם?
כה אתה מאוהב עכשיו?
לא רוצה ללמוד במכללה?
לא היית רוצה להתחתן?
לא אתה מאמין בעצמך?
כה אתה מקבל הפרעות נפשיות?
כה אתה פריק של בריאות?
לא אתה מסתדר עם ההורים?
כה אתה אוהב ברקים?
כהההה אתה מנגן על משהו?
על העצבים בחודש האחרון: שתית אלכוהול?
לא עישנת?
לא סמים?
לא יצאת לדייט?
לא נדלקת על מישהו?
כה רחיצה בעירום?
לא גנבת משהו?
לא היתשכרת פעם?
לא קראו לך טיזר?
לא הרביצו לך פעם?
לא גנבת מחנות פעם?
כה רצית למות?
כה נפגעת ממישהו?
כה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?
לא משהו מיוחד איזו ארץ תרצה לבקר?
כל ארץ צבע עיניים אהוב?
עיניים בהירות עם מלא צבעים צבע שיער אהוב?
ראסטות ארוך או קצר?
ארוך גובה?
190 משקל?
75 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?
ב7 בבוקר אכלת?
לפני 5 דקות התנשקת?
לפני 4 ימים התאהבת?
לפני שנתיים וחצי נשבר לך הלב?
לפני חצי שנה צחקת?
היום בכית?
לפני חודשיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
אתמול או שלשום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
אממ אתמול או שלשום נראלי חיבקת מישהו/י?
לפני שעה עישנת?
בסוכות חח שתית משקה אלכוהולי?
המוןןן זמן השתכרת?
לא שכבת עם מישהו/י?
לפני 4 ימים היית במועדון?
לפני חודשיים משהו כזה לבשת חצאית?
היום בבוקר קנית בגד?
לפני חודשיים ומשהו אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
שלשום או אתמול הקדישו לך שיר?
וואוו אני לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?
כל יום =] מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?
לפעמים אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?
כה מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?
300 400 משהוכ זה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?
אני עם ההורים חצי חצי לפעמים אני משלמת הכל כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?
3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?
"מבעסת" מידי... ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?
מהעבודה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)
הודעות שיחות ושעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?
עוגות למה אתם אוהבים את הבית?
יש המון סיבות... באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?
בית פרטי רגיל... באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?
ביניין כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?
עברתי מרמלה לרחובות מרחובות לנתניה מנתניה לבסיס צבאי בתוך הבסיס צבאי החלפתי בית ומשם למושב שאני גרה בו היום אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?
גלשן האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם?
למה? לא... כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?
8 9 שנים משהו כזה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?
אין לי בצפרר אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?
לימון ודבש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?
אבא אמא אני אחות אח מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?
לא עושה... אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?
כביסה כלים ניקיונות... ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?
יאפפ =]

drnaji

New member
יאללה:

שם: נאג'י תאריך לידה:26.11 מקום לידה: בית החולים רוטשילד בחיפה צבע עיניים:חומות צבע שער:שחור גובה:לא זוכר..1.78 +- ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך:דרוזי איזה נעליים לבשת היום?צבאיות
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?אם לקחת מחר יום חופש או לא..בסופ החלטתי לא לקחת אבל אני אבריז ב2
מה עשה לך את היום?שהתקדמתי די טוב בפרויקט שאני עושה..ושאני הולך לבלות טוב הלילה עם חברים
מי הרס לך את היום? פויה! החולשות שלך:גלדיה
הפחדים שלך:עקרבים הפיצה המושלמת שלך:דאבל צ'יז,זיתים,עגבניות וחריפ מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:לטוס לחו"ל עם חברים (ככל הנראה באמצע אוגוסט ככה) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:אחחח הימים של האוניברסיטה שהייתי קם ב12.. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? כפות ידיים חזקות..לא תרצו לקבל ממני כאפה או אגרופ חחח מתי אתה הולך לישון? בין חצות ל1 בלילה. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:שהייתי חופשי ועצמאי.יענו ימי האוני שהייתי לומד,עובד ומבלה המוווווווון! ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לאחד מהחבר הכי טובים שלי שנהרג בתאונת דרכים לפני שבועיים.. פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות:לבד (בקבוצות?) ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאדה! שוקולד או וניל:שוקולוד
קפוצ'ינו או קפה: נו ון! מעשן:לא מקלל:לפעמים שר:המוווווווווווווווווווווווווון מתקלח כל יום?אחרת אני לא מתעורר..וגם כשאני חוזר הביתה. התאהבת פעם?כמה פעמים אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?אתמול קבלתי את התואר שלי מהאוני..אז במכללה אני ארצה ללמוד. היית רוצה להתחתן?לא עכשיו. אתה מאמין בעצמך?מאד. אתה מקבל הפרעות נפשיות? הא? אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים? מאד אתה אוהב ברקים?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן |מתלהב| אתה מנגן על משהו? גיטרה ופסנתר אבל ממש חובבני. בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?לא סמים?נוור יצאת לדייט?סוג של נדלקת על מישהו?כנ"ל רחיצה בעירום?כן גנבת משהו?אני לא גונב היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כן..הכלתי מכות מיוזמתי עם 5 תלמידי מהשכבה שלי בכיתה י.קבלתי מכות אבל זה עשה לי טוב שלא ברחתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?חלילה! נפגעת ממישהו?ברור..למרות שאני נפגע רק מאנשים שאני ממש קרוב אליהם. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אני כבר גדול חחח איזו ארץ תרצה לבקר? הוואי
צבע עיניים אהוב? לא שם לב לעיניים צבע שיער אהוב? לא משנה לי ארוך או קצר? לא איכפת לי גובה? שלא תהיי יותר גבוהה ממני משקל? סביר מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית ? מממ אני עכשיו בבסיס מחוצ לבית (העתקתי את השאלון ללפטופ שלי לפני שיצאתי
) אכלת?4 שניצלים
ב12 התנשקת?נשיקת בוקר טוב ל2 הפקידות ב9. התאהבת? לפני הרבה שנים.. נשבר לך הלב? לפני כ4 שנים צחקת?לפני שנייה. בכית?אתמול-קבלתי את התואר והייתי בטקס שאני ואותו חבר שנהרג בתואנת דרכים כ"כ חכינו לו..אז לפני שישנתי נזכרתי בו ובכיתי..המון אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?מממ..לאחיין שלי אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?האחיין שלי בחזרה. חיבקת מישהו/י?הפקידה אחרי האוכל (זין!אני נשמע כמו קצין שמטריד פקידות חחחחחחח) עישנת?לא מעשן שתית משקה אלכוהולי?בהגנ"ש לפני כחודש השתכרת?אני אפ פעם לא משתכר לא משנה כמה אני שותה..כנראה שאי אפשר להיות מסטול יותר ממה שאני בכללית חחח שכבת עם מישהו/י? לפני 48 שעות היית במועדון?ב8.6 לבשת חצאית? בהצגה בכיתה ו חחח קנית בגד?לפני כחודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אחיין שלי..אתמול..כבר כתבתי את זה. הקדישו לך שיר? היום!הפקידה (די!) התקשרה אליי למשרד ואמרה לי שהיא מקדישה לי את השיר דא ריזן שהיה בגלגל"צ. שיפרו לך את המצברוח? היום. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?אני לא דבוק לפלאפון. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? איזה 550. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אני משלם כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "את ער אחי?" חבר שלי מירושלים ב00:46 אתמול. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?חבר שלי שמשרת בת"א. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות ושעון מעורר. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?כל מה שאמא שלי מכינה. למה אתם אוהבים את הבית?כי זה המקום שאני הכי רגיל אליו. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? סוג של וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?לא יודע כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? נוור! אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? תמונה של המשפחה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא,אין כמו הבית שלי. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאז שנולדתי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?כשאני לא מגיע לבסיס סימן שאני בחופש=או בסידורים או מבלה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? בבית זה רק אני ואמא שלי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני כ"כ מתגעגע לשעורי הבית |מקנא בכם| אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כל מה שקשור לאחזקה ותחזוקה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? דא יא חופר

STU XD

New member
הממ..אני

שם: סטו תאריך לידה:18.8.90 מקום לידה: אשקלון צבע עיניים: ירוק-אפור צבע שער: ראסטות שחורות עם בלונד בקצה גובה: מטר וקרמבו ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך: הולנדית ומרוקאית איזה נעליים לבשת היום? ואנס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? :[ מה עשה לך את היום?המקלחת של אחרי העבודה מי הרס לך את היום? הילדים המציקים האלה. החולשות שלך: אני. הפחדים שלך: אנשים . הפיצה המושלמת שלך:עם המון המון תוספות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: רישיון. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה אני צריכה לעשות עכשיו ? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?לא יודעת מתי אתה הולך לישון? בין 1 ל-5 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש כל כך הרבה. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: :[ פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק:אף אחד . דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפה מעשן:אכן מקלל: אכן שר:בעיקר לבד, אבל כן מתקלח כל יום? משתדלת התאהבת פעם? לא בטוחה בזה כל כך. אתה מאוהב עכשיו? כנ"ל. רוצה ללמוד במכללה? לא. היית רוצה להתחתן? לא נראלי. אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?כן.. אתה פריק של בריאות?לא. אתה מסתדר עם ההורים?לפעמים. אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן. עישנת?כן. סמים?לא. יצאת לדייט?לא. נדלקת על מישהו?כן. רחיצה בעירום?לא. גנבת משהו?לא. היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר?כן הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?כן רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אני איזו ארץ תרצה לבקר?ג'מייקה צבע עיניים אהוב?מיוחד צבע שיער אהוב?או ארוך או ראסטות, צבע לא משנה ארוך או קצר?ארוך חח גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?ב10 בבוקר אכלת?ב7 בערך התנשקת?לפני שבוע בדיוק התאהבת?לא יודעת נשבר לך הלב?לפני חודשיים-שלושה בערך צחקת?היום מתישהו בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זוכרת חיבקת מישהו/י?היום עישנת?היום שתית משקה אלכוהולי?אתמול השתכרת?לפני 3 ימים שכבת עם מישהו/י?לפני כמעט חודש היית במועדון?לא זוכרת לבשת חצאית?שלשום קנית בגד?לא זוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא זוכרת הקדישו לך שיר?אף פעם שיפרו לך את המצברוח?היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?משתדלת שלא יותר מדי אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?150 בערך.. +- האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?ההורים בד"כ, אבל כשזה מ-60 70 אז אני משלימה כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מישי מהכיתה שלי שלחה לי הודעה על מסיבה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?אימא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות והודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?כל מה שהיא מכינה למה אתם אוהבים את הבית?בגלל החדר שלי וההורים שלי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה . :/ באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?דירה . כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?בגיל חצי שנה עברנו מקיבוץ להולנד, בגיל 4 וחצי חזרנו לפה לדירה ברחובות, ואז בגיל 9 בערך עברתי לעוד דירה בתוך רחובות אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?אבא. למרות שהוא לא חפץ ^^ האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?כן. כי שלי קטן ומכוער. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?8-9 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים ושותים מלא קפה. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אדוויל ? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אני אימאבא ואח. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושה. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כביסה, כלים, זבל, לנקות, מה שיש.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?לפעמים.

עונההה =]

שם: שלי תאריך לידה: 28.8.89 מקום לידה: וולפסון צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.72 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי טריפוליטאית רבע טורקיה ורבע בולגריה איזה נעליים לבשת היום? נייק לבנות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מממממ על כמה אני הולכת לסבול שאני הולכת לשטוף את הבית מה עשה לך את היום? מממממ אפחד מי הרס לך את היום? החשבון טלפון שלי החולשות שלך: ממממ קטשופ הפחדים שלך: להישאר לבד הפיצה המושלמת שלך: טירס ופיטריות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: מממ לרדת עוד 18 וחצי קילו המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: ררררר חם לי מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ממממ שיער חלק מתי אתה הולך לישון? 3 4 5 בבוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ממ לחיבוק מיובל ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לסבא פפסי או קולה: פפסי מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות: קבוצות ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: לא זה ואל זה מעשן: חלילה ושרלילה מקלל: לפעמים שר: כן =] מתקלח כל יום? פעמיים ביום =] התאהבת פעם?כן =\ אתה מאוהב עכשיו?כן =\ רוצה ללמוד במכללה?אם האוניברסיטה לא תקבל אותי אז כן היית רוצה להתחתן? לא כרגע אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? חחח לא אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים כשצריך מהם משהו =] אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו? גיטרה פסנתר ועל העצבים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? זמרת אם לא זמרת אז יוצרת ואם לא יוצרת אז ערוכת דין! איזו ארץ תרצה לבקר? ארגנטינה צבע עיניים אהוב? טורקיז צבע שיער אהוב?שתני ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.80+ משקל? 65+ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בערב אכלת? לפני שלוש שעות התנשקת? ביום שישי התאהבת? לפני 3 שנים! נשבר לך הלב? לפני שנה צחקת?היום במהלך היופ מתי לא זוכרת בכית?היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שעה חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? ביום שישי השתכרת? בדצמבר שכבת עם מישהו/י? כמה ימים היית במועדון?יום שישי לבשת חצאית?מממ לפני שבועים שלוש בערך קנית בגד? ביום שלישי או שני אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שנה הקדישו לך שיר? חחח עכשיו שיפרו לך את המצברוח? עכשיו מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? חחח היום בכיתי כי ההורים צעקו עלי כי כבר כמה חודשים אני מקבלת חשבון של 500 שקל אז כנראה שכן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 1500 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"הלכת לישון?? התקשרתי הבייתה ואבא שלך אמר שאת ישנה" חחח מחן חברה מהשיכבה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מספר חסום... איזה אחד שמתחיל איתי כל פעם ולא מפסיק לההתקשרררר מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ממממממממממממ תפוח אדמה עם עוף ברוטבב =] למה אתם אוהבים את הבית?יושנים בו הרבהה =] באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בוילה כמו שלי!!! קשה לשטוף אותה אתם לא מבינים איזהה מעצבן זה! כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעם אחת מבת ים לאדזור =] אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?גיטרה =] האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כי זה הבית שלי ואני מרגישה בו הכי נוח! כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 12 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?ישנה!!! אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?לא משתמשת בתרופות סבתא מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אמא אחי ואחותי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? חחח תזכירו לי מה זה??? חח סתם סתם אני סיימתי בצפר וגם כשלמדתי לא הייתי מכינה ש\יעורים אפעם כי לא היו מביאים לי פעם אחרונה שהביאו היה בכתה ט' ומאז עברו 4 שנים =] והשנה סיימתי יב' חחח =] אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?הכללללללללללללללל! ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?חחחחח לישון בו כן!

למעלה