../images/Emo45.gif גם בפורומים רואים שאת כותבת טוב מאוד.
יש עתיד
וכל הכבוד על כך שאת מכוונת גבוה ושואפת! האמת היא שגם אני די בתחום אני במגמת תקשורת בביה"ס (עולה לי"א) עושה 5 יח"ל, אבל ממש לא חובה ללמוד תקשורת / לעשות תואר באוניברסיטה בשביל זה. זה נותן נק' זכות, למרות שאומרים שעורכים מעדיפים כאלו שלא למדו וצברו נסיון עיוני/מעשי - ככה הם יכולים יותר "להתלכלך"
גם בעתונים הכי רציניים. צריך אהבה וכשרון, ויש לך את שניהם
וואו, כבר הזכרתי את האגו? ../images/Emo6.gif ../images/Emo220.gif
וזה באמת הכי טוב, לנסות לכתוב כתבות ודברים ולשלוח נגיד לעיתוני נוער ואז נגיד אחרי האוניברסיטה וזה העורכים יעדיפו אותך בהרבה על פני סתם כתבים מתחילים. תחשוב, יש בני נוער שיש להם טור קבוע בעיתוני נוער, וזה ממש פותח להם מלא שערים. זה הכי מגניב D:
שם: שלומי גיל: 13.5 תגדיר את עצמך במילה אחת: עצלן חחח
איזה חיה היית בגלגול הקודם? סוס החיה האהובה עלייך? כולם מה החיה השנואה עלייך? אמממממ.. אין מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודע מה האוכל האהוב עלייך? יש הרבה מה עדיף- עגבניה או מלפפון? מלפפון חביתה או סושי? חביתה שוקולד חום או לבן? לבן אופניים או קורקינט? קורקינט.. כי אני לא יודע לרכוב על אופנים אופנוע או מכונית? מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? שחקתי במשחק כזה עם בועות משהו... חחחח מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? לא יודע.. עוד לא גמרתי אותו מה השיר האחרון ששמעת? אין לך מקום של היהודים מה הספר האחרון שקראת? רודף העפיפונים ממה אתה הכי מפחד? שנותנים לך כאילו למצוא את ההבדלים ואז קופץ משהו וצעוק! מה הכי מעצבן אותך? שנותנים לך כאילו למצוא את ההבדלים ואז קופץ משהו וצעוק! חחח מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? יום הולדת לייייייי אתה אוהב סופגניות?
ולביבות?
מה מקור השם חנוכה? חנו בכ"ה כמה גלגלים יש לחד-אופן? אחד מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? לא יודע מה השנוא עלייך? לא יודע
צופים או נוער לנוער? אני אל בזה ולא בזה... אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? לא למה? ככה כתובת הבלוג שלך? אין לי משהו טוב שקרה לך לאחרונה? לא זוכר חורף או קיץ? חורך נראה לי.. למרות שקר נעלי בית או ספורט? לא יודע.. שניהם אם אפשר