שאלון:

nofarosh11

New member
חח יאללה :) בעברי אנחנו אותו יום ובלועזי

אני יום לפניך :) חח כמוני וכמו מחברה שליD:
ואיילת ב-9 D:. פורום יקר,הנה אנחנו חוסכים לכם 2 שירשורי יומולדת, אתם יכולים לפתוח אחד לשלושתינו. D: אבל לכל אחד ברכה בנפרד,כן?

dairy milk

New member
אני מכירה ../images/Emo220.gif

חברה אחת שלי היא באותו תאריך לועזי כמו שלי. ידיד אחד שלי באותו תאריך עברי כמו שלי. שניהם באותה השנה. אני מכירה עוד שתי בנות שבאותו תאריך כמו שלי ובאותו שנה. ומלא אנשים שבסביבות היומולדת שלי

nofarosh11

New member
D: חח לי יצא עם 2 חברות שלי יום אחרי יום אחרי

יום
חברה אחת ב-12.12.93 אני ב-13.12.93 וחברה אחרת ב- 14.12.93 D: חח מגניב

noam270

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: נועם גיל: 13 תגדיר את עצמך במילה אחת: תולעת איזה חיה היית בגלגול הקודם? חילזון החיה האהובה עלייך? כלבים ----> במיוחד את ביז'ו הכלב שלי...!
מה החיה השנואה עלייך? נחשים מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? רופאה מה האוכל האהוב עלייך? פיצה מה עדיף- עגבניה או מלפפון? עגבניה חביתה או סושי? חביתה שוקולד חום או לבן? לבן אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית?מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון?טיילתי עם הכלב מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? אצפה בהצצה לפרק 17 (אם העלו) מה השיר האחרון ששמעת? אף אחת של מירי מסיקה מה הספר האחרון שקראת?עולמה הסודי של אלכס מאק ממה אתה הכי מפחד? מתאונות דרכים, פיגועים ונחשים מה הכי מעצבן אותך? ילדים שחושבים את עצמם יותר מדי מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? לשבור מלא נרות חחח אתה אוהב סופגניות?כן!!! ולביבות?מאוד!! מה מקור השם חנוכה? כמה גלגלים יש לחד-אופן?אחד מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר?ספרות מה השנוא עלייך?אנגלית צופים או נוער לנוער?אני חושבת שנוער לנוער כי אני לא משו מתחברת להווי של הצופים ותנועות נוער בפרט. אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?לא למה? ---- כתובת הבלוג שלך?http://noni.blogo.co.il/ זהירות הוצאתי שם הרבה עצבים..! משהו טוב שקרה לך לאחרונה? חורף או קיץ? קיץ יומהולדת! 27.8 נעלי בית או ספורט? נעלי בית מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?: אממ... נפילים כי יש שם חייזר ויש מתנה ופצצה ואני מתה לתת לליאה פצצה בתור מתנה!

soybelinda

New member
עונההה =]]]

שם: טלי גיל: עוד חודש 16 תגדיר את עצמך במילה אחת: לא'דעת איזה חיה היית בגלגול הקודם? כלב חחחח החיה האהובה עלייך? כולם חוץ מג'וקים, זוחלים, וחרקים למיניהם מה החיה השנואה עלייך? מה שכתוב למאלה מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית או עיתונאית או מעצבת או וטרינרית (אני לא החלטית כל כך כפי שניתן לשים לב) מה האוכל האהוב עלייך? צ'יפס? מה עדיף- עגבניה או מלפפון? עגבניההההה חביתה או סושי? איכס לא זה ולא זה שוקולד חום או לבן? לא זה ולא זה אני שונאת שוקולד אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית? מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? עשיתי פאזל באינטרנט חחח מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? לגלוש באינטרנט מה השיר האחרון ששמעת? "שווים" של רן דנקר מה הספר האחרון שקראת? "full house- sisters- let's put on a show" ממה אתה הכי מפחד? יש הרבה, אני פחדנית מה הכי מעצבן אותך? יש הרבה חח מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? חנוכה? לא'דעת חח אתה אוהב סופגניות? לא ולביבות? לא מה מקור השם חנוכה? אין לי מושג כמה גלגלים יש לחד-אופן? 1 מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? היסטוריה, אנגלית וספרות מה השנוא עלייך? מתמטיקה צופים או נוער לנוער? הא? אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? לא למה? כי ככה כתובת הבלוג שלך? http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=talita91 משהו טוב שקרה לך לאחרונה? הרבה דברים חחח חורף או קיץ? לא זה ולא זה נעלי בית או ספורט? שניהם

למעלה