שאלון:

ילד רע 16

New member
שאלון:

לקוח מפורום סקרים ושאלונים שם: גיל: תגדיר את עצמך במילה אחת: איזה חיה היית בגלגול הקודם? החיה האהובה עלייך? מה החיה השנואה עלייך? מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? מה האוכל האהוב עלייך? מה עדיף- עגבניה או מלפפון? חביתה או סושי? שוקולד חום או לבן? אופניים או קורקינט? אופנוע או מכונית? מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? מה השיר האחרון ששמעת? מה הספר האחרון שקראת? ממה אתה הכי מפחד? מה הכי מעצבן אותך? מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? אתה אוהב סופגניות? ולביבות? מה מקור השם חנוכה? כמה גלגלים יש לחד-אופן? מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? מה השנוא עלייך? צופים או נוער לנוער? אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? למה? כתובת הבלוג שלך? משהו טוב שקרה לך לאחרונה? חורף או קיץ? נעלי בית או ספורט? (החלק האומנותי שיצרתי אני ^^): מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
תהנו!

adidasabc

New member
עונה:

שם: עדי גיל: 14.5 תגדיר את עצמך במילה אחת: מיצי? איזה חיה היית בגלגול הקודם? חתול החיה האהובה עלייך? חתול מה החיה השנואה עלייך? נחש מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודע מה האוכל האהוב עלייך? צ'יפס מה עדיף- עגבניה או מלפפון? מלפפון חביתה או סושי? חביתה שוקולד חום או לבן? חום אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית? מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? ראיתי טלוויזיה מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? ללטף את חתולתי המתוקה מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר מה הספר האחרון שקראת? לא כל כך קורא.... ממה אתה הכי מפחד? לא יודע..... מה הכי מעצבן אותך? אדיר אוחיון מ"כוכב נולד 5" מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? לישון אתה אוהב סופגניות? כן ולביבות? כן מה מקור השם חנוכה? חנוכת בית המקדש נראה לי כמה גלגלים יש לחד-אופן? 1 מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? מבחנים מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? תיאטרון מה השנוא עלייך? מתמטיקה צופים או נוער לנוער? "שומר הצעיר" אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? לא למה? כי אין לי בעיות עם השם שלי... כתובת הבלוג שלך? אין לי משהו טוב שקרה לך לאחרונה? .... חורף או קיץ? חורף נעלי בית או ספורט? ספורט מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?: (היו פה פעם אייקונים :) ) צבעוניות

ילד רע 16

New member
עונה:

שם: עדן גיל: 16 תגדיר את עצמך במילה אחת: לא'דע ^^ איזה חיה היית בגלגול הקודם? דג
החיה האהובה עלייך?
מה החיה השנואה עלייך? פרה חיחי מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודע מה האוכל האהוב עלייך? יש הרבה מה עדיף- עגבניה או מלפפון? עגבנייה חביתה או סושי? חביתה שוקולד חום או לבן? שוקולד חום אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית? מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? הקלדתי ^^ מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? לשלוח אותו ^^ מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר מה הספר האחרון שקראת? 'גרעינים לבנים' ממה אתה הכי מפחד? יש כמה - חושך, ים, גובה, עכבישים (וחרקים למיניהם)... מה הכי מעצבן אותך? אנשים שקרנים מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? להנות מהחופש :p אתה אוהב סופגניות?
ולביבות?
מה מקור השם חנוכה? לא יודע, אני רק יודע את הסיפור של 'חנוכה' ונס פח השמן ^^ (זה בחנוכה, נכון?) כמה גלגלים יש לחד-אופן? אחד מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? ספרות מה השנוא עלייך? אנגלית צופים או נוער לנוער? אף אחד מהם אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? לא למה? כי אני מאמין ששם=גורל, לא משנים דברים שקבעו לך (ההורים, במיוחד) כתובת הבלוג שלך? אין לי בלוג משהו טוב שקרה לך לאחרונה? לא זוכר חורף או קיץ? חורף נעלי בית או ספורט? לפעמים נעלי בית ולפעמים ספורט מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים? כשבניתי (יותר נכון) את הסמיילים, חשבתי על הנפיליםםםםםםם!!11111 הדבורה, התמנון, השוקולד והגבינה לא מתאימים - אבל נו.. ^^

OshaninushO

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם:שני גיל:13 תגדיר את עצמך במילה אחת:מ-ו-ש-ל-מ-ת... סתם לא
איזה חיה היית בגלגול הקודם?דג
החיה האהובה עלייך?חתולים/כלבים/סוסים/דולפינים מה החיה השנואה עלייך?תנין
מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?
לאדעת מה האוכל האהוב עלייך?מה שטעיםXD מה עדיף- עגבניה או מלפפון?מלפפון!! חביתה או סושי?סושי
שוקולד חום או לבן?חום
אופניים או קורקינט?אופניים.. אופנוע או מכונית?מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? ראיתי הנפילים
מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו?לאדעת מה השיר האחרון ששמעת?שווים
מה הספר האחרון שקראת?לאזוכרת
ממה אתה הכי מפחד?ג'וקים
מה הכי מעצבן אותך?לאדעת=/ מה אתה רוצה לעשות בחנוכה?הא?! אתה אוהב סופגניות?
ולביבות?
מה מקור השם חנוכה?הא?! כמה גלגלים יש לחד-אופן?אחד?! מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?עבודות! מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר?ספורטXD מה השנוא עלייך?אנגלית צופים או נוער לנוער?צופים נראלי אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?כןן!! למה?כי הוא מכוער כתובת הבלוג שלך?
משהו טוב שקרה לך לאחרונה?נגמר בית ספרXD חורף או קיץ?קיץ
נעלי בית או ספורט?בית (החלק האומנותי שיצרתי אני ^^): מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:כלום

אביקם1

New member
גמאני עונה

שם: אביקם גיל: 14 תגדיר את עצמך במילה אחת: אניאניאני איזה חיה היית בגלגול הקודם: צ'יטה החיה האהובה עלייך: כלב מה החיה השנואה עלייך : (לא לסקול אותי) חתול מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול: אממממממממממ... לא יודע מה האוכל האהוב עלייך: צ'יפס מה עדיף- עגבניה או מלפפון :בעעעעעעעע חביתה או סושי: פנקייק שוקולד חום או לבן: חום אופניים או קורקינט: אופניים אופנוע או מכונית: אופנוע מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון: לחצתי על כתוב תגובה מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו: לחזור לפורום מה השיר האחרון ששמעת: american idiot של green day מה הספר האחרון שקראת: ג'ינג'י (שיעמם לי) ממה אתה הכי מפחד: מערבים מה הכי מעצבן אותך: השאלון הזה מה אתה רוצה לעשות בחנוכה: חנוכה עבר אתה אוהב סופגניות: ברור ולביבות: ברור (שלא) מה מקור השם חנוכה: חנו בכ"ה (גאון שכמוני) כמה גלגלים יש לחד-אופן: שניים XD מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים: חופש מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר: יש כזה ? מה השנוא עלייך: לא יודע צופים או נוער לנוער: אפחד אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו: אולי למה: לא יודע כתובת הבלוג שלך:אני לא כותב בו כלום זה לא רלוונטי משהו טוב שקרה לך לאחרונה: ראיתי הנפילים חורף או קיץ: קיץ נעלי בית או ספורט: מה?

עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=]

שם:אולגה גיל:בספטמבר 16=] תגדיר את עצמך במילה אחת:עצלנית איזה חיה היית בגלגול הקודם?:אל תזלזלו בגלגולים קודמים בחייאאתוש...לא הייתי חיה הייתי בן אדם ואני יודעת מה הייתי=] החיה האהובה עלייך?:כלבים וחתולים=] יש לי כלבה ושני חתולים מה החיה השנואה עלייך?בבון:p מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?שחקנית=] מה האוכל האהוב עלייך?ספגטי ברוטב עגבניות:p, סושי!!=] מה עדיף- עגבניה או מלפפון?:עגבניה ברררוררר:p חביתה או סושי?סושיייייייי!!!=]] שוקולד חום או לבן?חום אופניים או קורקינט?אופנייםP: אופנוע או מכונית?אני מעדיפהההה מכונית אבל היא מזהמת ברמותת(אהממ הושפעתי מהלייב אייר) אז עדיף אופנייםםםםם=P שיהיה מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון?אהמ סיימתי שיעורים במתמטיקה=\ מורה פרטיי...אני חייבת לעלות מ3 יחידות ל4=\ מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו?מתחיל לי השיעור של המורה הפרטי\: בעעעעעעעעעעע מה השיר האחרון ששמעת?boulevard of broken dreams מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת..משו לבצפרררר=\ ממה אתה הכי מפחד?מכל האנשים הרעים האלה...רוצחים ,אנסים מה הכי מעצבן אותך?שיש אנשים כל כך רעיםםםםםםםםם בעולםםםםם=\\\\ ועוד הרבה דברים מה אתה רוצה לעשות בחנוכה?עד חנוכה? וואה וואה יש זמן אתה אוהב סופגניות?רק עם ריבת חלב=]] ולביבות?לאאא מה מקור השם חנוכה?אממממ זה עומד לי על קצה הלשוןןןןןן:p נו שכחתי כמה גלגלים יש לחד-אופן?3 מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?מבחנים מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר?אנגלית מה השנוא עלייך?הכלל!!!111 צופים או נוער לנוער?כלום:p אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?בטחחחחחח ויש לי אפשרות אבל הבעיה היא עם השם משפחההההה בעעעע למה?כי אני שונאאת את השם שלייייייייי כתובת הבלוג שלך?אין לי:p משהו טוב שקרה לך לאחרונה?הרבה דברים, לא נפרט=] חורף או קיץ?חורףףףףףףף...באררור=] נעלי בית או ספורט?ספורט...שוקססXD

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifאני.

שם:יפיתXDD לאה. גיל:13 וקצת תגדיר את עצמך במילה אחת:מסטולה. איזה חיה היית בגלגול הקודם?נמ. לא יודעת XD קוף? D: החיה האהובה עלייך?חתול,כלב,ארנב מה החיה השנואה עלייך?ג'וק |: מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?וטרנירית/מעצבת מה האוכל האהוב עלייך?ספגטי,שניצל ועו'. מה עדיף- עגבניה או מלפפון?מלפפון
חביתה או סושי?חביתה שוקולד חום או לבן?נמ. שניהם XD (זאת החולשה שלי >_< ) אופניים או קורקינט?אופניים אופנוע או מכונית?אוטו מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון?נמ. הגבתי לעדן XD. מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו?לשתות מה השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת מה הספר האחרון שקראת?לנצח בגדול של ליאת רוטנר ממה אתה הכי מפחד?ג'וקיםםם והפחד מה הכי מעצבן אותך?נמ. פיגור של ילדים XD , ניצול , שחצנות. מה אתה רוצה לעשות בחנוכה?נמ. יש עוד זמן אתה אוהב סופגניות?ברוררר
ולביבות?גם:p מה מקור השם חנוכה?לא זוכרת כמה גלגלים יש לחד-אופן?אחד D: מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?מבחנים >_< יש מועד ב' לפעמים מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר?ספורט מה השנוא עלייך?היסטוריה ותנ"ך. צופים או נוער לנוער?לא יודעת אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?שיראל P: , לירון XD. למה?לא יודעת : | כתובת הבלוג שלך?אין לי כוח לרשום משהו טוב שקרה לך לאחרונה?אמ. כלום D: אבל גם אין רע. חורף או קיץ?חורף , אין ג'וקים XD. נעלי בית או ספורט?ספורט מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?: כאב ראש. תהנו!

nofarosh11

New member
אני :)

שם: נופר :)
תגדיר את עצמך במילה אחת: נופר:)
איזה חיה היית בגלגול הקודם?אממ.. לא'דעת
החיה האהובה עלייך?כלב,חתול וכד'
מה החיה השנואה עלייך? ג'וקים ונמלים למינהם
מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לא'דעת.. שחקנית?
מה האוכל האהוב עלייך? קוסקום, צ'יפס והמפבורגר,פלאפל
מה עדיף- עגבניה או מלפפון? עגבניה.. יאמי..
חביתה או סושי? חביתה :)
שוקולד חום או לבן? שניהם
אופניים או קורקינט? אופניים
אופנוע או מכונית? תלוי איזה1-)
מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון?הבאתי את בני-דודים שלי מהמעון :)
מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו?ללכת לשירותים
מה השיר האחרון ששמעת? שיר פתיחה של התוכנית 'רומאיו' היה עכשיו D:
מה הספר האחרון שקראת?לא'זוכרת
ממה אתה הכי מפחד?מוות :-|
מה הכי מעצבן אותך? אנשים צבועים,חנפנים וכד'
מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? אנערף,בטח לטחון סופגניות
אתה אוהב סופגניות?חח, יאפפ :)
ולביבות?גםם :),אני אוהבת כל סוג של אוכל
מה מקור השם חנוכה? על החנוכיה של ביהמ"ק או מש'ו כזה
כמה גלגלים יש לחד-אופן? 2?
סתם, 1 :)
מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?עבודות :-
מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? מחשבים
מה השנוא עלייך?מתמטיקה
צופים או נוער לנוער? לא זה ולא זה
אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?לא נראלי..
למה?-
כתובת הבלוג שלך? אין לי :)
משהו טוב שקרה לך לאחרונה? קרו הרבה :)
חורף או קיץ? קיץ :)
נעלי בית או ספורט? נעלי-בית
(החלק האומנותי שיצרתי אני ^^):
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?: שיעמום
הודגש באמצעות מדגישומטיק

dairy milk

New member
וואו יקח שעות לענות על זה ../images/Emo6.gif ../images/Emo220.gif

שם: איילת
גיל: 13. 5 תגדיר את עצמך במילה אחת: אופטימית. איזה חיה היית בגלגול הקודם? הייתי חייזר. החיה האהובה עלייך? אני לא אוהבת חיות כל כך.. מה החיה השנואה עלייך? אין שנואה, פשוט אין אהובה. מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? עיתונאית. מה האוכל האהוב עלייך? הכל בערך! אבל אם כבר אז אייסקפה
מה עדיף- עגבניה או מלפפון? שניהם ביחד בסלט D: חביתה או סושי? חביתה, אף פעם לא אכלתי סושי, ברוב המקומות זה לא כשר.. שוקולד חום או לבן? חום :] אופניים או קורקינט? אופניים. אופנוע או מכונית? מכונית. מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? אממ נכנסתי לאיזה פורום ולמייל שלי וקראתי פה כמה הודעות.. מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? לבדוק מסרים :] מה השיר האחרון ששמעת? אמממ בנסיעה.. שמעתי את... אקדחים שלופים של אביב גפן. מה הספר האחרון שקראת? "רופאים", מי שלא מכיר, ספר מומלץ ביותר! ממה אתה הכי מפחד? האמת אני אתן דוגמא. הסיוט היחיד שהיה לי ב6-7 שנים האחרונות זה שאמא שלי באה להעיר אותי מהשינה, היא אומרת "איילת.. איילת, קומי להתלבש לביצפר," ואז אני מסתכלת עליה והיא הופכת למפלצת ואז התעוררתי אשכרה שטופת זיעה קרה. אז.. נחשו מזה מה הכי מפחיד אותי! אה, ויש לי גם פחד גבהים מטורף. מה הכי מעצבן אותך? אמממ.. אני לא יודעת, אבל אני שונאת להתווכח וכאלה. יש המון דברים שמעצבנים אותי, במיוחד דברים קטנים, למשל כשמדברים איתי כשאני עייפה. מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? לא יודעת? אתה אוהב סופגניות? בטח, אבל זה משמין. ולביבות? תלוי איזה. מה מקור השם חנוכה? זה מ"חנוכיה", ומחנוכת בית המקדש. כמה גלגלים יש לחד אופן? אה, אחד? מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? עבודות, לא צריך לשנן!
מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? אממ אני אוהבת היסטוריה וביולוגיה, אבל זה תלוי מי המורה. מה השנוא עלייך? אהה אמרתי כבר, זה תלוי במורה. צופים או נוער לנוער? מה זה נוער לנוער? אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? למה? לפני כמה שנים הייתי משנה על בטוח, אבל עכשיו אני די בסדר עם השם שלי.
כתובת הבלוג שלך? http://www.israblog.co.il/204630, תכנסו, תקראו, ואל תשכחו להגיב!! משהו טוב שקרה לך לאחרונה? אממ כל מיני דברים טובים. העבודה שאני עובדת בה עכשיו, וכל מיני דברים
חורף או קיץ? חורף ^^' נעלי בית או ספורט? נעלי בית אבל לא בחוץ
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה רואה את האייקונים הבאים?
- הראל סקעת
- הנפילים.
- גמדוני בית
- האחיות מ'פוקימון' שברוק כל הזמן מתאהב בהן
- הספר "בשורות טובות" (של ניל גיימן, מומלץ לכל קורא!
)
- הילד שהקיא בהסעה של הקייטנה היום
- שפילברג
- שיעור גיאוגרפיה.
- יומולדת!
- אורי גלר
- הימורים.
- סוורוס סנייפ
- מחבלים.
- מצלמה.
- תומס אדיסון. (שתקו, עלה לי בראש ממציא הנורה, ניסיתי לחשוב איך קוראים לו והצלחתי לחשוב רק על תומס אדיסון
)
- "לילה טוב ירח"
- חופי הים כרגע.
(כי בהתחלה חשבתי שזה מדוזה.)
- עקיצה שהייתה לי באוזן כשהייתי קטנה.
- עכברים.
- דיאטה
- צרפתים.
- ריבת תותים
- חרא
זייהו לקח לי מלא זמן לעשות את זה אזזזז תכבדו ותגיבו

nofarosh11

New member
וקראתי *עדיין-קוראת* בבלוג שלך :)

את כותבת מזה יפה :) ואת חמודהה :))

ילד רע 16

New member
ואוו!../images/Emo47.gif

איזו השקעה! חחח האמת שבשאלה על האמוטיקונים - היה צריך לחשוב על משהו אחד משותף (או לא משותף) שעולה לראש (אסוציאציה) ברגע שרואים אותם.
פוקימון

dairy milk

New member
אוי, ../images/Emo220.gif

למה לא אמרת לפני שהשקעתי כל כך באמוטיקונים?!?! באמת עוזר עכשיו

ילד רע 16

New member
חחח

"מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:" דבר אחד וזה מה שהשאר הבינו ועשו

dairy milk

New member
נוו, דבר אחד לכל אמוטיקון ../images/Emo6.gif

נו שלי יותר שווה וזהו#$&#@#$#&%&$. אה ותכנסו לבלוג שלי איילת לרצות כניסות

ילד רע 16

New member
נכנסתי לבלוגך, ../images/Emo13.gif

נחמד, אבל אני שונא בלוגים. (לקרוא יענ'ו)

למעלה