../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif|פיס|
אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? הנסיך המדליק סטיב ארקל או אריזה משפחתית?סטיב ארקל אדיוט או מפגר? אדיוט האחד או ג'אדי? ז'אדי?.. חח ז'אדי פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ים אמא שלך או אמאשך? אמא שלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף
\= או \:? =\ נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? כן=] קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? חחחח נראה לי שכן עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא נראה לי עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא!@ אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא. סיפרת את עצמך? כן עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? חחחח כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא!! רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא=\ שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? חחח כן הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? לא אכלת גלידה פיצוץ? לא. מה זה? נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? תמונה של אביב אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? ביה. ככה רוב הזמן משעמם לכם? כן מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? נכנסים לפורום חח אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? לא לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? דיסקים. חח אבל אם כבר, אז טויזרס!

אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? כן חח אם כן, מבחן באיזה מקצוע? אחד מאלה שאני לא סובלת מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? גם אני אדלג:] זה דפוק:| הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? כלום. אבל אני אעשה שכלום לא יהיה חובה.. הכל יהיה בחירה! ותראו כמה ילמדו:] יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? פאנן אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 2
חח תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? שיהיה בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? בית שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? לא להרוג, peace, בנאדם. אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? כן=] ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: מרגש רזניק: שזה? פגעסוס: .. ליאור שמש: האלופה.. צ'אט: לא מעניין תפוז: שיהיה נענע: שיהיה וואלה: אימייל קלמנטינה: תפוז חח שטוטה: .. שאלון: :|