שאלון.

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifהווווווו. D:

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס? D: אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיהXD מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס XD מלפפון או מלפלפון? מלפלפון!!1 וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית אדיוט או מפגר? מפגר האחד או ג'אדי? הא? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינפונג כינרת - ים, ימה או אגם? כינרת XD אמא שלך או אמאשך? אמאשך XD גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? \= או \:? שניהם.D: נתת או נתנת? נתת ? לסוע או לנסוע? פעם ככה פעם ככה האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? XDDDDDDDDDDDDDD לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? חחחחחחחחח לא, אבל חברה כן!!1 קיבלת אגרוף לאף? לא O: אכלת פטוט שוקולד? מה זה פטוט XD עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא ;; עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא D: אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? לא XD ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן O: שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? על הספה, אבל כן O: סיפרת את עצמך? לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כן ;; קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? כן;; אבל בטעות רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא O: קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא O: שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא XDDDDDDDD הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן ;; אכלת גלידה פיצוץ? כן O: וזרקתי אותה על מישהיXDDDDDDDDDDDD נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן O: |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? את הכלב הכפרע שלי:) אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? לא יודעעעעעעעת עזבו אותי באמא שלכם רוב הזמן משעמם לכם? כן O: מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? במחשב. D: אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? לא יודעץ לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? חנות בגדים שולטת אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? כןXD אם כן, מבחן באיזה מקצוע? מתמטיקה O: מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? אין הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? יאאאאאאאאאאאא אז עכשיו אני אלך לביקורים בבתי ספר וארצח ילדים
ג"ג!1 DDDD: יש לכם כו ח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? כן D: אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 9420841093 90!!!!1 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? לא. D: בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? משתגעים באיזה מסיבה אעחראעלךר ל!!1 שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? אני אלוהים O: מגניב. לאאאאאא, אתה אבא שלי אני לא רוצחת ]: אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לא. D: ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: מפגש O: רזניק: הא? פגעסוס: סוס! ליאור שמש: עובד!!!1 צ'אט: לומדת לעוף 1!!!!!!!!!!!!! חחחחחחח דני D: תפוז: חיות וחברים נענע: פרה פרה וואלה: חרא אימייל קלמנטינה: תפוז שטוטה: האאא? שאלון: שחר D: טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים.

נושבו

New member
עונה!

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס
אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה
אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס
מקדונלדס מלפפון או מלפלפון
מלפפון.. מה אני מפגרת!? וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר
וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית
אריזה משפחתית אדיוט או מפגר
מפגר האחד או ג'אדי
האחד פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן
טניס שולחן כינרת - ים, ימה או אגם
ים אמא שלך או אמאשך
אמא שלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי
גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף \= או \:
=\ נתת או נתנת
נתת לסוע או לנסוע
לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה
לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות
לא קיבלת אגרוף לאף
לא אכלת פטוט שוקולד
חח מזה?! עברת את ה130 נקודות בבאולינג
נראלי שכן עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף
כן אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים
כן איככ ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה
יש מצב שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה
לא חח סיפרת את עצמך
לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר
כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול
לא רצת כמה ק"מ על חוף הים
לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל
ב4 או 3 חח שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי
לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות
אממ לא זוכרת אכלת גלידה פיצוץ
כן נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך
לא קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר
אממ פלאפון אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה
חחחח שניהם רוב הזמן משעמם לכם
לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום
מנגנת, קוראת, עונה על שאלונים אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר
לא יודעת.. שעתיים נראלי לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף
חנות בגדים ברור אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן
לא מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)
בלו בירד, טיאנטי, פול&בר הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים
ממ לא יודעת יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות
לא אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=
2! תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה
אולי בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)
עם החבר'ה באיזו מסעדה שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב
לא להרוג אותך:) אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם
לא ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: קניון רזניק: מה? פגעסוס: גרעפס ליאור שמש: עובד צ'אט: סוטים תפוז: הסמיילי הזה
נענע: תה וואלה: כחול קלמנטינה: פלח שטוטה: שטות שאלון: פורום סקרים ושאלונים חעחע

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif אחלה שאלון D:

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס. אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה :0 מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? מלפפון
וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית'. סטיב ארקל או אריזה משפחתית? סטיב ארקל. אדיוט או מפגר? גם וגם. האחד או ג'אדי? לא ולא :/ פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? לא דעת.. זה ימה לא ? אמא שלך או אמאשך? גם וגם גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? תחילית א'. זה גם נשמע יותר טוב ככה. \= או \:? :/ נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לסוע (אבל כותבת 'לנסוע') האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? יכול להיות דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא P: קיבלת אגרוף לאף? לא. קיבלתי כדורגל לאף, האם זה עוזר ? אכלת פטוט שוקולד? הא ? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? אכן עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? נראלי אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? לא יודעת ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן P: שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? כשהורדתי את האייסיקיו 6.... סיפרת את עצמך? בתלתל עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כן !! קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לצערי רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא ולא !! שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן XD אכלת גלידה פיצוץ? יאמי :] נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? רק של טאקי קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? את הכריות שעל מיטתי אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? ביצה....(לא ?) רוב הזמן משעמם לכם? מאוד מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? אני אומרת 'משעמם לי'. אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? הרבה. לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? בחנות דיסקים. P: אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? אהמממ.... לא. אם כן, מבחן באיזה מקצוע? מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? לא דעת :/ אין אחת כזאת..... הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? ספרות ותנ"ך ומדעים. בלעכס. יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?כעע.... אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? חלון. תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? למה לא ? בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? לא דעת.. בילוי עם חברים.. לא משנה איפה :] שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? להרוג אותך. כי אין משו אחר לעשות. אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לא.... כשאני חושבת על זה, זה יכול להיות חביב D: ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: אוכל רזניק:הא ? פגעסוס: הא ? ליאור שמש: הא ?? צ'אט: 'כוסית אש מגיל 5' תפוז: פורום נענע: ישראבלוג וואלה: אימייל קלמנטינה: פיכס שטוטה: שטוטה ? שאלון: שאלון ! טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... חחח.. צ'או גם לך !

LIly845

Well-known member
עונה

אוטובוס או אוטבוס?אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס?מקדונלדס מלפפון או מלפלפון?מלפלפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר?הנסיך סטיב ארקל או אריזה משפחתית?אריזה משפחתית אדיוט או מפגר?אידיוט האחד או ג'אדי?האחד פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן?פינג פונג כינרת - ים, ימה או אגם?ימה אמא שלך או אמאשך?אמא שלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?אל"ף \= או \:? \: נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע?לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?כה (אוי אל תזכירו לי אפילו דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?לא קיבלת אגרוף לאף?לא אכלת פטוט שוקולד?אה? עברת את ה130 נקודות בבאולינג?לא עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?כה אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?נראה לי ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?לא שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?כה סיפרת את עצמך?לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?לא קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?לא רצת כמה ק"מ על חוף הים?כה קנית ארטיק קרח ב5 שקל?כה שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?כה אכלת גלידה פיצוץ?כה נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?לא |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?חושך אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?לא'דעת רוב הזמן משעמם לכם?כה מאודד מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?משחקת מונופול או קלפים אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?5 לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?חנות בגדים אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?לא אם כן, מבחן באיזה מקצוע?לא'דעת מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?רנואר הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?גיואמטריהה יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?כה אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?2 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?כהנ בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?לבד עם חברים.לא אוהבת המולה שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?מהירה אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם?לא ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: יוקרה רזניק:אה? פגעסוס:מצחיק ליאור שמש:אידיוט צ'אט:סתם תפוז:פורמים נענע:מחשבים וואלה:תרבות קלמנטינה:טעים שטוטה:אה? שאלון:חופר

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס?אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס?מקדונלדס מלפפון או מלפלפון?מלפלפון!! וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר?הנסיך המדליק מבל אייר סטיב ארקל או אריזה משפחתית?סטיב ארקל אדיוט או מפגר?מפגר האחד או ג'אדי?האחד פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן?פינפונג כינרת - ים, ימה או אגם?ימה אמא שלך או אמאשך?אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?מה?! \= או \:?=/ נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע?לסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?לא..=// דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?חח לא..נראה לי.. קיבלת אגרוף לאף?לא.. אכלת פטוט שוקולד?לא..אבל נשמע טוב! עברת את ה130 נקודות בבאולינג?לא..הכי גבוה שלי זה 120 עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?כן אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?לא ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?לא שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?ממש לאא סיפרת את עצמך?כן עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?חח יש מצב קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?לא!! רצת כמה ק"מ על חוף הים?כן קנית ארטיק קרח ב5 שקל?לא!!מה אני פראיירית?!?!? שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?חח אניי??ממש לא!!תראו אותי ותבינו[אהמ..שחורה..תימניה..אהממ] הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?כן! אכלת גלידה פיצוץ?כןן!!!הכיי טעיםם שישש! נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?כן! |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?ת'שעון אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?אין לי מושג..וככה רוב הזמן משעמם לכם?אממ..אפשר לומר מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?עונה על שאלונים..יוצאת קצת החוצה אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?כן!!! לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?על בגדים!!תמיד!!בגדים נשארים..אוכל יוצא בקקי! אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?לא.. אם כן, מבחן באיזה מקצוע?חחח מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?פוקס!! הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?ערביתתתתתתתתתתתת יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?אממ.. אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?100! תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?אממ... בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?תלויי שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?אנ'לא רוצה להרוג אף אחד אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם?כן!!כל הזמן זה ככה..ככה אני מכירה בנים בקלות:]]יי ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: ת"א רזניק:אממ פגעסוס:הרקולס ליאור שמש:עובדדד צ'אט:שקרנים!!חחח תפוז:
נענע:משחקים וואלה:דואר קלמנטינה:תפוז שטוטה:שו? שאלון:להעביר שיעמום

עונה../images/Emo3.gif

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה XB מקדולנדס או מקדונלדס? השני XB מלפפון או מלפלפון? מלפפון אבל לפעמים מתפלק לי מלפלפון XB וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית אדיוט או מפגר? מפגר האחד או ג'אדי? האחד פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינג פונג כינרת - ים, ימה או אגם? כינרת אמא שלך או אמאשך? אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? פאק לשוןןן \= או \:? =/ נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לסוע *אילגת שכמותי* האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא קיבלת אגרוף לאף? כע אכלת פטוט שוקולד? פטוט? XB עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא דעת עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? כע נראה לי אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כע ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כע שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? כע ועד עכשיו לא גילתי סיפרת את עצמך? כע .. קצוות
עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כע קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? נראה לי שכע רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא נראה לי קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא למה מה קרה .. קרח זה מקסימום 3 שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא XB הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כע אכלת גלידה פיצוץ? כע נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כע |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? קיר/שמיכה/שידה אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? לא דעת רוב הזמן משעמם לכם? לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? שירים .. התכתבויות .. אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? אם ממש משעמם לי ואין מה לעשות אז אני קמה אבל ברגלי אני רוב היום על המחשב לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? בגדים אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לע אם כן, מבחן באיזה מקצוע? XB אם כבר אז לשון מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? פוקס ו.. מאיפה שמביאים לסטוצ'י ת'בגדים חח לא יודעת מי מביא להם אבל יש להם אחלה בגדים הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? הכול XB יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? כע אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 9764364564 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? לע ממש חח בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? או בבית או עם חברים שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? גם וגם אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? חח כע ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: קניון רזניק: מישו רזה XB פגעסוס: גרפס XB ליאור שמש: תלתלים ליפה צ'אט: מקום שמדברים אנשים תפוז: אחלה אתר נענע: אתר שאני לא נוגעת בו וואלה: כנ"ל קלמנטינה: פרי שטוטה: שרמוטה X: שאלון: שאלות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנחמד ביותר ><

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס?אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס?מקדונלדס
מלפפון או מלפלפון?מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר?הנסיך המדליק. XD סטיב ארקל או אריזה משפחתית?אריזה משפחתית אדיוט או מפגר?גם וגם, אבל יותר מפגר האחד או ג'אדי?הא? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן?פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם?ים אמא שלך או אמאשך?אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?פאק לשון אני ידבר איך שבאלי \= או \:? \: נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע?לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?XDDDDDDDDDDDDDDDD קרה לי פעם קיבלת אגרוף לאף?לא אכלת פטוט שוקולד?לא עברת את ה130 נקודות בבאולינג?כן D: עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?כן אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?לא ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?כן שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?כן חחחחחחחחח סיפרת את עצמך?לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?לא קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?לא רצת כמה ק"מ על חוף הים?כן קנית ארטיק קרח ב5 שקל?כן שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?לא XDDDDDD הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?חחחחחחחחחחחחחח כן אכלת גלידה פיצוץ?כן נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?לא |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?את הארון\ את הקיר\ את הטלוויזיה אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?לאיודעת נו. מה לי ולשאלות פילוסופיות רוב הזמן משעמם לכם?לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?לא חסר.. בד"כ מוזיקה\ קוראת ספר אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?כמה שיותר XDD לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?בחנות בגדים אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?קצת XD אם כן, מבחן באיזה מקצוע?גזעיות D: מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?היינס הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?הכלללללללל יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?כן אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?11 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?כן בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?עם חברות.. שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?לא להרוג אותך כי אתה חמוד וגזעי אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: פורומים רזניק:קארין. |ישלי חברה קוראים לה קארין רזניק| פגעסוס:מיתולוגיה ליאור שמש:עובד
צ'אט:1082 תפוז:אתר נענע:תה וואלה:! קלמנטינה:תפוז שטוטה:רוסית שאלון:593
טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או...

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifחח חביב [=

אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס
אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה
מקדולנדס או מקדונלדס? מק D:
מלפפון או מלפלפון? מלפפון
וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית' חח
סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית
אדיוט או מפגר? מפגר D:
האחד או ג'אדי? האחד חח איזה חופר זה. שונאת את הסדרה הזאתS:
פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינג פונג
כינרת - ים, ימה או אגם? ים
אמא שלך או אמאשך? אמשך
"אימאשך מתה טוב?" XDD
גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? תחילית א'
\= או \:? =/
נתת או נתנת? נתת XDDDDDגג חח מזה נתנת
לסוע או לנסוע? לנסוע? איך אומרים?
האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים)
הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא חח
דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לאא
קיבלת אגרוף לאף? נראה לי שבעטו לי בטעות כדור
אכלת פטוט שוקולד?מזה פטוט?
עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא..
עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? יש מצב
אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? חחחח מהניסויים שלי ושל דניD: אנחנו אף פעם לא אוכלות את זה
ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? ממ אולי
שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא מעל 5 דקות><
סיפרת את עצמך? לא..
עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? חח יש מצב
קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? אולי בקטנה
רצת כמה ק"מ על חוף הים? יש מצב
קנית ארטיק קרח ב5 שקל? חח לא נראה לי שיש כזה
שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא
הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? חח לא
אכלת גלידה פיצוץ? אולי פעם..
נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? לא נראה לי
|נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום
מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? יו אף פעם לא שמתי לב לזהOO"
אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אפרוח, כי ככה
רוב הזמן משעמם לכם? ממ בערך
מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? עונים על שאלונים
אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?אולי שעתיים
לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? חח דני! כמו שאני מכירה את דני היא תלך לחנות בגדיםD:
אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? דיי
אם כן, מבחן באיזה מקצוע? שאלוניתD:
מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? ממ פוקס נראה לי
הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? תנך/היסטוריה
יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? כן
אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 2
תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? יש מצב..
בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? משתגעים באיז*ו* מסיבה
שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? נרחם עלייך
אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? חחחחחחחח כן התכתבנו אבל לא הכרנו ככה, פשוט גיליתי שהוא רושםD:
ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50...
מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה...
עזריאלי: שוטר מעצבן שמעיף אותך
רזניק: מישהו רזהD:
פגעסוס: ואי... נראה לי אל יווני או משהו
ליאור שמש: עובדDDDDD::
צ'אט: הארי פוטר
תפוז: כתום
נענע: ישראבלוג
וואלה: "!"
קלמנטינה: שיבוט של תפוז שלא הצליח
שטוטה: משוטט D:
שאלון: חופר!

crazysapir

New member
בזמן האחרון אתה שם פה מלא שאלוניםD: עונה^^

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס?אוטובוס..ממתי אומרים אוטבוס>< אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס?מקדונלס מלפפון או מלפלפון?מלפפון אבל אני מעדיפה מלפלפון:) וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר?הנסיל המדליק מבייל איר וואו איך אני זוכרת שהייתי קטנה:) אני בסה"כ בת 14XDD סטיב ארקל או אריזה משפחתית?סטיב וואו איך אני מתגעגעת אליו^^ אדיוט או מפגר?מפגר..אבל נראלי אני עכשיו יתחיל להגיד אידיוט האחד או ג'אדי? האאא פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? שיהיה טניס שולחן כי היה לנו בבית:) כינרת - ים, ימה או אגם?ים אמא שלך או אמאשך?אמא שלך.. גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?פאק לשון...שונאת שמתקנים במיוחד על שלוש ושלושה \= או \:? או מה^^... נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע?לסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?לא..אבל מתחת לחדר המנהלת כה ומאחורי השומר..וואו אני מקיאה הרבהD: דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?חחח כה קיבלת אגרוף לאף?כה זה כואב אכלת פטוט שוקולד?שוקולד.. וואלק יש כזה נשמע טעים עברת את ה130 נקודות בבאולינג?חח לא נראלי עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?לא שזכור לי בטח הייתי נרדמת באמצע אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?חחחחח יאפפפ וגם הכרחתי את בתדודה שליXD רעה שכמותי:) ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?לא נראלי במיוחד לא שהם ארוכים שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?חח לא^^..למה אתה כהXDD סיפרת את עצמך?יאפ פפפפ פול פפעמים ..בפעם האחרונה לפני 3 ימים בערך גזרתי ובטעות עשיתי חצי שיער עומד כזה והחי השני שוכב חלק רגילXDDDD עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?חח תמיד קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?יש מצב רצת כמה ק"מ על חוף הים?אין לי כח:) קנית ארטיק קרח ב5 שקל?כה נראלי שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?חחח כההה ולא בגלל שאני דומה חח בגלל שאמא של אשתו של דוד שלי שיגעה אותי שאני רוסיה חחח..(לא שחס ושלום יש לי משהו נגד:)) הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?כה אני חושבת אכלת גלידה פיצוץ?ממממ אולי:) נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?לאנראלי מזאומרת פרסומת קופצת.. |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום -->>בכיף:) מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?תיקרהנראלי אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?חחחח ביצה. כי מהביצה יוצא האפרוח חחחח אבל אני תוהה אם הוא הופך לתרנגולP: רוב הזמן משעמם לכם?לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?מוזיקה מוזיקה מחשב טלווזיה ממ לצאת אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?כה לפמים שי לי את הקטעים האלה לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?בטח על הבגדים המאגניבים.. אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?ממ לא למה הוא סבבה..וומבחנים זה לא סבבה אם כן, מבחן באיזה מקצוע?ממ אני יענה בגכל זאת אם הייתלי מרגישה שזה מבחן בביולוגיה מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?חחח שלי הגומר בדינגוף סנטר הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?חח ממ..אני חושבת שגיאוגרפיה זה נקצוע מעבן ולא נחוץ יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?בכיף אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?22 לאיודעת למה:))) תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?חחח יאלה בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?אני נגד הסילבסטר זה בנאדם שרצח יהודים שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?להרוג אותך כואבת ואטית אני אוהבת לראות אנשים סובלים
חח סתם אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם?מממ לא זכור לי, אבל החברה המפגרת שלי חח כותבת על השולחנות את השיר של יובל המבולבל ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50...--->> חח אשכרה מרתון מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: קניון רזניק:מזה פגעסוס:הארי פוטר ליאור שמש:גינגני צ'אט:אייסי תפוז:פורומים נענע:צט, וואלה:משחקים קלמנטינה:תפוז שטוטה:טוטי שאלון:סקר טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... -->חח בי:) *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים. XDD

linoy pal

New member
עונהה...[=

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס?אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס?מקדונלס מלפפון או מלפלפון?מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר?הנסיך המדליק מבל אייר סטיב ארקל או אריזה משפחתית?סטיב שליטההה אדיוט או מפגר?אידיוט האחד או ג'אדי?ג'אדייי פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן?טניס שולחן כינרת - ים, ימה או אגם?ימה...חח אמא שלך או אמאשך?אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?אני ידבר איך שבא לייי \= או \:?\= נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע?לסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?לא עד כמה שזכור לי דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?אממ לא...כי אני לא ישנה חזקק קיבלת אגרוף לאף?כן... אכלת פטוט שוקולד?כןןן יאמיי עברת את ה130 נקודות בבאולינג?אמממ עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?כןן אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?חחח כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?כן שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?חחח לא נראה לי... סיפרת את עצמך?ניסיתי...לא הלך...פרשתי עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?חח כןן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?כן... רצת כמה ק"מ על חוף הים?לא נראה לי קנית ארטיק קרח ב5 שקל?כןן גנביםם שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?לא... הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?כןן אכלת גלידה פיצוץ?כן נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?כןן |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?מחשב אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?ביצה...כי ככה בא לה רוב הזמן משעמם לכם?כן מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?מנגנת אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?כן לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?בגדים...דעע אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?כן אם כן, מבחן באיזה מקצוע?מתמטיקה מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?פוקס הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?מתמטיקה ולשון יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?כןן אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?עד אין סוף תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?כןן בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?לבדד בדדד שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?חמוד ומגניב אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם?חח כןן ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: דיזינגוף רזניק:ילד אחד פגעסוס:הא ליאור שמש:יהודה לוי צ'אט:חרא תפוז:בא לי נענע:תה וואלה:וואלה וואלה קלמנטינה:מנדינה שטוטה:חרשו שאלון:יאפפ תוצאה של צ'יעמום

talbebchuk

New member
.?

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? מלפלפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? הנסיך המדליק מבל אייררר סטיב ארקל או אריזה משפחתית? סטיב ארקל אדיוט או מפגר? מפגר האחד או ג'אדי? שו?! פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ים אמא שלך או אמאשך? אמאשך! גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? אממ תלוי בזמן ובעצבים שלי.. \= או \:? :-! נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? כןןן דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? חחח כן
קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? לא, אבל זה נשמע טוב עברת את ה130 נקודות בבאולינג? הגיוני שעם אחי כן.. לבד לא.. עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? ברוררר אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן
ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן! שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא סיפרת את עצמך? לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? חחח לגמריי קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא.. אני עצלניתתת קנית ארטיק קרח ב5 שקל? כן. :// שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? חח כן הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כןן!! כ"כ כן!! אכלת גלידה פיצוץ? ברורר - היום! נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן! |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? כתם?! אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אממממממממממ רוב הזמן משעמם לכם? לא! מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? אני בשבט :) אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? לא הרבה.. לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? אממ אוכלל.. סתם לא - שלא יבזבז, שיחסוך למשהו שהוא באמת רוצה... אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לא אם כן, מבחן באיזה מקצוע? לא! מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? TNT הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? ספרותתתת יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? כן.. עצוב לי.. אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 2.? תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? אולי.. בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? מממ אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? חח כן ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: ת"א! רזניק: שו?! פגעסוס: ... ליאור שמש: חמוד!! ידיד של המדריכה שלי בהבימה.. עודד אותנו לפני ההצגה שלנו שנה שעברה.. צ'אט: אייסי? תפוז: אחלה.. נענע: אחלה.. וואלה: צ'יגעון! קלמנטינה: מממ שטוטה: ?! שאלון: זה!

t0mi

New member
עונהה

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדולנדס מלפפון או מלפלפון? מלפלפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? הנסיך המדליק סטיב ארקל או אריזה משפחתית? סטיב ארקל אדיוט או מפגר? אדיוט האחד או ג'אדי? האחד פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ים אמא שלך או אמאשך? אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? תמיד אל"ף \= או \:? =// נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא קיבלת אגרוף לאף? כן אכלת פטוט שוקולד? כן עברת את ה130 נקודות בבאולינג? חח רק אני....כל כך לא עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? כן אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? אממ יש מצב אולי שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? כן סיפרת את עצמך? כן עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כן0 קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? בטעות רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל? כן שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? כן הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן אכלת גלידה פיצוץ? כן נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? מה? |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? את החדר שלי אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אממממ...אני! רוב הזמן משעמם לכם: לפעמים מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? מוזיקה אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? תלוי לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? להביא לי אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לא אם כן, מבחן באיזה מקצוע? דביליות מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? פוקס הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? אזרחותת יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? טוב אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 2 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? לא בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? אם יש חבר אז חבר, אם אין אז לצאת עם החבר'ה שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? מהירה. אתה לא כזה גרוע אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לא, אבל פעם דמיינתי שזה יקרה ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: דיזינגוף סנטר רזניק: ?? פגעסוס: כדורים ליאור שמש: אדום צ'אט: מסנג'ר תפוז: פורומים נענע: תה וואלה: סימן קיראה ! קלמנטינה: תפוז שטוטה: שוטו שאלון: סקר

שיהיה ../images/Emo9.gif

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? נלדס מלפפון או מלפלפון? פפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? ככינוי לוויל סמית' או לסדרה?
סטיב ארקל או אריזה משפחתית? לא ממש יוצא לי להזכיר את זה אדיוט או מפגר? אדיוט האחד או ג'אדי? אפחד פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ימה? אמא שלך או אמאשך? לא משתמשת בזה ממש גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? תחיליות
\= או \:? בד"כ :/ נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? עניין מבלבל, הראשון יותר האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? ממ לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא נראה לי קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? לא עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא זוכרת עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא חושבת (פרקים בסדרות כן) אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? יכול להיות ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? ממ לא כאלה, אבל יכול להיות שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? אכן השקעתי מחשבה
סיפרת את עצמך?לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? ממממ לא יודעת, אולי? קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא נראה לי, בטח שלא במכוון... תמיד יש שטרות יותר ישנים שמדי פעם נקרעים בפינה
רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא חושבת שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא חחח הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? איי דונו אכלת גלידה פיצוץ? לא נראה לי, בעצם, אולי טעמתי נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? יכול להיות |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? את המיטה? אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אין לי כוח לחשוב על זה רוב הזמן משעמם לכם? לא במיוחד מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? מחשב, שאלונים, טלויזיה, תשחצים, קריאה אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? אין לי פרק זמן מוגדר... זה תלוי אם יש לי מה לעשות לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? מה זה חייב?
עדיף בגדים... זה יהיה שימושי לו גם אחר כך ועקרונית יותר בריא מג'אנק פוד
אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לא במיוחד אם כן, מבחן באיזה מקצוע? :X מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? למה לדלג? אולי גם להם יש העדפה? בכל מקרה, אין לי משהו ספציפי הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? המממ... אני לא יודעת אם יש לי רעיון כרגע, זה דורש מחשבה, נושאים שלא מדברים אל ילדים מסויימים ידברו לאחרים ולהפך. יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? אם הן מעניינות... חח
אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? next תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? כל עוד יש לי חשק וסבלנות... בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? אני לא עושה תוכניות במיוחד כדי לחגוג "סילבסטר". חוגגת לפעמים כ'שנה חדשה', לא מסיבה או משהו, מקסימום איזו מסעדה. שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? די עם שאלות כאלה
אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? אני חושבת שכן
חחח כמה נוסטלגי ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: מפגשים רזניק: תפוז? פגעסוס: קשת\ הארי פוטר
(זה מה שעלה לי עכשיו איכשהו חח) ליאור שמש: מזרחית? (דונט אסק מי) צ'אט: דיבורים? (מפתיע) תפוז: כתום
נענע: לימונענע
וואלה: משהו מהעבר (התחלתי את ההכרות האינטרנטית שלי פחות או יותר משם) קלמנטינה: תפוז קטן ?
שטוטה: מישהי קטנה קופצנית ומוזרה? :-X שאלון: הרבה תשובות :X טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים.

../images/Emo42.gifאיזה מאגניבב! XD

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה XD מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית אדיוט או מפגר? שניהם האחד או ג'אדי? לא מכירה פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ימה אמא שלך או אמאשך? אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? פאק דה סיסטםםם! P: \= או \:? \: נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? מה זה פטוט? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? כן עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא XD סיפרת את עצמך? כן קצת עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? חחח כן XDD קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? כן רצת כמה ק"מ על חוף הים? כן קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? חחח לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן אכלת גלידה פיצוץ? כן נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? לא |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? תקרה אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? תרנגולת, ככה. רוב הזמן משעמם לכם? כן מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? שיחות ועידה XD אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? 24 לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? חנות בגדים כמובן! אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לא XD אם כן, מבחן באיזה מקצוע? - מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? אני לא זכר ובכל זאת ידלג XD הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? גאגרפיההה, כל כך לא חשוב! יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? כן אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 2. תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? כן D: בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? בבית. נראה לכם שאני יחגוג סילבסטרר??? שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? כואבת איטית מאוד ואכזרית. מואהאהאהאההה. NOT אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לא ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... ישששש מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: מפגש פורום רזניק: מילה מוזרה ולא מובנת פגעסוס: תאונת פגע וברח עם סוס
ליאור שמש: כלום. צ'אט: פדופילים תפוז: משפחתיי
נענע: ישרא וואלה: בועות בצרורות
קלמנטינה: תפוז שטוטה: סוטה שאלון: סקו"ש טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. XDD צ'או... להת' *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים.

2eye

New member
תשאלי "מה שעובר עליי"

אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלד'ס מלפפון או מלפלפון? גם וגם וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית יאא
אדיוט או מפגר? אדיוט
האחד או ג'אדי? ? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ימה אמא שלך או אמאשך? גם וגם, תלוי... גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? א'... \= או \:? =\ אבל :) נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע? גם וגם
האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא מתוך שינה, אבל כן... קיבלת אגרוף לאף? מחבט גולף נחשב? אכלת פטוט שוקולד? פטוט? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא זוכר... עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? יש מצב אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כהה ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן... שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? כן XD סיפרת את עצמך? אהא, ואמא כעסה (הייתי קטנטן) עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?אהא
קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? בטעות.. רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא כמה ק"מ אבל רצתי הרבה. קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא, ב3 שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא D: הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? אהא... אכלת גלידה פיצוץ? בארור נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? יסס |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? תקרה? אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אני, כי אין לי תשובה לזה.. רוב הזמן משעמם לכם? לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? מחשב / TV אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? זה יכול להיות הרבה לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? תלוי איזה סוג של בנאדם הוא.. אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? כן D: אם כן, מבחן באיזה מקצוע? אבחון למשהו.. מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? תודה רבה, אחרת לא הייתי מצליח לענות... הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? אני לא אוריד מקצוע, אני אוריד מורים...איככ, מי רוצה להיות שר - חינוך? יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? כן אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 1 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? כן בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? תלוי שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? תחיה ותן לחיות :) אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? כה.... ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: בניין רזניק: עזבו אותי באמא'שכם פגעסוס: אמרלד
ליאור שמש: אמאמ, מישי... צ'אט: אינטרנט תפוז: פורום נענע: לימונענע ותה וואלה: מייל קלמנטינה: אוכל שטוטה:? X: שאלון: הפורום הזה טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או...

MushrooMush

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני^___^

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס?אוטובס אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס?מאיפה אני יודעת מלפפון או מלפלפון?מלפלפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר?וויל סמית סטיב ארקל או אריזה משפחתית?0O אדיוט או מפגר?מפגר האחד או ג'אדי?חחחחחחחחחחחחחחח XD גאדי האמת פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן?פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם?כינרת אמא שלך או אמאשך?אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?O()*מתוזמרת*מה אתה רוצה? \= או \:?=/ נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע?לסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?לא קיבלת אגרוף לאף?לא אכלת פטוט שוקולד?חחחחחחח אכלתי פטוט אבל פטוט שוקלוד לא נישמע לי טוב עברת את ה130 נקודות בבאולינג?לא עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?לא אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?כה ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?כה שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?לא סיפרת את עצמך?כהXDDD עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?כה קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?לא רצת כמה ק"מ על חוף הים?לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל?לא שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?כה אכלת גלידה פיצוץ?כה נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?מזאתאומרת!? |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?קיר אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?ככה רוב הזמן משעמם לכם?....לעדת מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?מחשב אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?2 לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?אוכללללל אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?לא אם כן, מבחן באיזה מקצוע?שיעמום החיים מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?חחח לי קופר הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?מאמממ אממממ אמממ אמממממ הייתי מורידה שעות .... אבל אני חושבת שכל המיקצעות חשבות ועם זה לא לידע אז זה חשוב לביזבוז זמן יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?כ אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?11 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?כה בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?עם חברים שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?להרוג ומהר XD סתם =P אתה קפרע אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כה קרהXDDDDD ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: תל אביב רזניק:מזה סמים!? פגעסוס:סוג של אופנוע? ליאור שמש:תלתלים צ'אט:........ZZZz תפוז:קלמנטינה נענע:תה וואלה:! קלמנטינה:תפוז שטוטה:שקשוקה שאלון:עאאההה טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים.

Retama

New member
אממממממממ...

איך אתם אומרים... וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית אדיוט או מפגר? אדיוט האחד או ג'אדי? אה? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינג פונג כינרת - ים, ימה או אגם? ים אמא שלך או אמאשך? גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? תחילת א' תמיד \= או \:? :/ נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? הגיוני שכן קיבלת אגרוף לאף? כן אכלת פטוט שוקולד? פטוט? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? כן... עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא סיפרת את עצמך? כן עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?לא רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל? כן שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן אכלת גלידה פיצוץ? כן נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? הגיוני שכן קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? קיר אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? רוב הזמן משעמם לכם? כן מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? מחשב אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? טויזרסססס אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לא אם כן, מבחן באיזה מקצוע? מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? פוקס רולז :p הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? לשוןןן יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? לא בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? חברים... שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? לא להרוג אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לא ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: פריקים רזניק: ? פגעסוס: מועדון ליאור שמש: ? צ'אט: אנשים תפוז: קלמטינה נענע: תה וואלה: ! קלמנטינה: פרדס שטוטה: שאלון: פורום טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... ביי *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif תגיד אמא שלך זונה או פרוצה ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםם [זה לקוח מעדי אשכזי (היא קורעעת אותי)] לא לקחת ללב
אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית אדיוט או מפגר? שניהםם האחד או ג'אדי? האחד פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינג פונג כינרת - ים, ימה או אגם? אגם אמא שלך או אמאשך? אמא שלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? WTF ? \= או \:? =/ נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לאא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לאא קיבלת אגרוף לאף? לאא אכלת פטוט שוקולד? מה ? לאאאאא עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לאא עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לאא אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כןן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? לאא שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לאאאאאאאא סיפרת את עצמך? לאא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? לאאא קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לאא רצת כמה ק"מ על חוף הים? לאא קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לאא שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לאא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? לאאאאאאאא אכלת גלידה פיצוץ? כןןןןןן נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כןןן |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? אממ לא יודעע ת'אמת חחחחחחח אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אתה !! בעירוםם !!!!!!! רוב הזמן משעמם לכם? כןן מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? לא יודעע אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? לאא לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? להביא לי אותםם .. אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לאא אם כן, מבחן באיזה מקצוע? לאא מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? WWTTFF ??? הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? ספורטט !!!!! יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? לאא אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 5 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? לאא בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?לבד עם החברה [עם תהיה] שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? להרוג אותך בדרך כואבת ואיטית אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לאא .. ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: פריקים רזניק: מהה ? פגעסוס: מהה ?? ליאור שמש: עובד צ'אט: כיףף תפוז: פורומים נענע: הורדות
וואלה: וואלה ??? קלמנטינה: תפוזז שטוטה: מהה ?? שאלון: מעצבןן !!

למעלה