גברת פלפלת XD
New member
../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifהווווווו. D:
איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס? D: אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיהXD מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס XD מלפפון או מלפלפון? מלפלפון!!1 וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית אדיוט או מפגר? מפגר האחד או ג'אדי? הא? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינפונג כינרת - ים, ימה או אגם? כינרת XD אמא שלך או אמאשך? אמאשך XD גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? \= או \:? שניהם.D: נתת או נתנת? נתת ? לסוע או לנסוע? פעם ככה פעם ככה האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? XDDDDDDDDDDDDDD לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? חחחחחחחחח לא, אבל חברה כן!!1 קיבלת אגרוף לאף? לא O: אכלת פטוט שוקולד? מה זה פטוט XD עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא ;; עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא D: אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? לא XD ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן O: שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? על הספה, אבל כן O: סיפרת את עצמך? לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כן ;; קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? כן;; אבל בטעות רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא O: קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא O: שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא XDDDDDDDD הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן ;; אכלת גלידה פיצוץ? כן O: וזרקתי אותה על מישהיXDDDDDDDDDDDD נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן O: |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? את הכלב הכפרע שלי
אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? לא יודעעעעעעעת עזבו אותי באמא שלכם רוב הזמן משעמם לכם? כן O: מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? במחשב. D: אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? לא יודעץ לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? חנות בגדים שולטת אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? כןXD אם כן, מבחן באיזה מקצוע? מתמטיקה O: מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? אין הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? יאאאאאאאאאאאא אז עכשיו אני אלך לביקורים בבתי ספר וארצח ילדים
ג"ג!1 DDDD: יש לכם כו ח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? כן D: אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 9420841093 90!!!!1 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? לא. D: בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? משתגעים באיזה מסיבה אעחראעלךר ל!!1 שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? אני אלוהים O: מגניב. לאאאאאא, אתה אבא שלי אני לא רוצחת ]: אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לא. D: ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: מפגש O: רזניק: הא? פגעסוס: סוס! ליאור שמש: עובד!!!1 צ'אט: לומדת לעוף 1!!!!!!!!!!!!! חחחחחחח דני D: תפוז: חיות וחברים נענע: פרה פרה וואלה: חרא אימייל קלמנטינה: תפוז שטוטה: האאא? שאלון: שחר D: טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים.
איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס? D: אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיהXD מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס XD מלפפון או מלפלפון? מלפלפון!!1 וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית אדיוט או מפגר? מפגר האחד או ג'אדי? הא? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינפונג כינרת - ים, ימה או אגם? כינרת XD אמא שלך או אמאשך? אמאשך XD גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? \= או \:? שניהם.D: נתת או נתנת? נתת ? לסוע או לנסוע? פעם ככה פעם ככה האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? XDDDDDDDDDDDDDD לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? חחחחחחחחח לא, אבל חברה כן!!1 קיבלת אגרוף לאף? לא O: אכלת פטוט שוקולד? מה זה פטוט XD עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא ;; עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא D: אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? לא XD ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן O: שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? על הספה, אבל כן O: סיפרת את עצמך? לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כן ;; קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? כן;; אבל בטעות רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא O: קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא O: שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא XDDDDDDDD הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן ;; אכלת גלידה פיצוץ? כן O: וזרקתי אותה על מישהיXDDDDDDDDDDDD נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן O: |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? את הכלב הכפרע שלי