שאלון.

shaharrr53

New member
שאלון.

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אמבטיה או אנמבטיה? מקדולנדס או מקדונלדס? מלפפון או מלפלפון? וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אדיוט או מפגר? האחד או ג'אדי? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? כינרת - ים, ימה או אגם? אמא שלך או אמאשך? גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? \= או \:? נתת או נתנת? לסוע או לנסוע? האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? קיבלת אגרוף לאף? אכלת פטוט שוקולד? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? סיפרת את עצמך? עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? רצת כמה ק"מ על חוף הים? קנית ארטיק קרח ב5 שקל? שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? אכלת גלידה פיצוץ? נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? רוב הזמן משעמם לכם? מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? אם כן, מבחן באיזה מקצוע? מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: רזניק: פגעסוס: ליאור שמש: צ'אט: תפוז: נענע: וואלה: קלמנטינה: שטוטה: שאלון: טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים.

כמו ג'וק ואני לא מספיק!

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס?אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה... מקדולנדס או מקדונלדס?מקדונלדס מלפפון או מלפלפון?מלפלפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר?וויל סטיב ארקל או אריזה משפחתית?הא? אדיוט או מפגר?מפגר האחד או ג'אדי?מה@#$?#@? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן?פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם?כינרת אמא שלך או אמאשך?אמא שלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?מה? \= או \:?:\ נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע?לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?בכיתה א' בנסיעה דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?לא ניראה לי. קיבלת אגרוף לאף?בטעות אכלת פטוט שוקולד?מזה? עברת את ה130 נקודות בבאולינג?לא :( עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?יש מצב אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?לט שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?4 דק סיפרת את עצמך?לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?לא רצת כמה ק"מ על חוף הים?הלכתי קנית ארטיק קרח ב5 שקל?לא!#? גנבים שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?כן.... ומסתבר שסבא רבא שלי רוסי הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?כן אכלת גלידה פיצוץ?פצצה נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?לא |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?את החדר שלי או את הטלביזיה אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?חחהחהחה רוב הזמן משעמם לכם?לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?ניכנסים לפורום הזה אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?2 לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?איך בדיוק טויסאראס ומקדונלדס הם אותו סיגנון? :\ אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?לא, אבל הוא משעמם תחתים אם כן, מבחן באיזה מקצוע?שעמום מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?*מבצעת שינוי מין* הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?מורשת יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?לאאאאאאא אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?11 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?אני מוכנה לכל אתגר שינתן לי בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?בית שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?אתה מגניב אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לא ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: גג רזניק:מה פגעסוס:הרקולס ליאור שמש:ערס צ'אט:סוטה תפוז:זונע נענע:תה וואלה:וואלה קלמנטינה:מנדולינה שטוטה:שטות שאלון:מאוס טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים.

דנטל

New member
מניחה שהוא התכוון לליאור שמש שהוא מנהל פורום

והוא מה-זה לא ערס.

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifליאור שמש זה עובד מהאלופה../images/Emo12.gif

אז נראה לי שהתכוונו לשחקן ולא למנהל פורוםD:

דנטל

New member
לא, התכוונו למנהל הפורום

השאלון הזה לקוח מפורום שאלה קטנה והוא עלה לשם כשעוד לא חשבו אפילו ליצור את האלופה.

דנטל

New member
אומרים

אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סטיב ארקל או אריזה משפחתית? סטיב אדיוט או מפגר? אדיוט האחד או ג'אדי? לא יודעת פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ימה אמא שלך או אמאשך? אמשלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? לשון זה מקודש! \= או \:? :-‏/ נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לנסוע האם אי פעם... (ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? לא, פתות דבש תמרים עברת את ה- 130 נקודות בבאולינג? לא עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן, סלט ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא סיפרת את עצמך? כן עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? לא שזכור לי קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל? תחליט - או ארטיק, או קרח - ארטיק זה גלידה וקרח זה קרטיב, והתשובה היא לא שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן אכלת גלידה פיצוץ? עם הסוכריות? נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? אני מניחה שכן |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? את המיטה אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אפרוח רוב הזמן משעמם לכם? לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? גולשת אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? 10 לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה- 100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? בגדים אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לא אם כן, מבחן באיזה מקצוע? לשון מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם (זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? גם אני אדלג, אני נגד פירמות הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? היסטוריה יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? כן אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 2 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? אולי בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר (תפרטו)? ברור שמסיבה שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? לא להרוג אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? מי שישב לידי בכתה הכיר אותי כבר ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... אבל זה לא 50 מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: פאלוס רזניק: מנהל פורום פגעסוס: ניהל את הבלוגיה ליאור שמש: כפרעליו
צ'אט: לא בשבילי תפוז: אחלה נענע: ציונה פטריוט וואלה: מייל קלמנטינה: מתוק מדי שטוטה: מה זה? שאלון: קצר

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif שאלון כיפי ^_^

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטבוס נראה לי. אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה. מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלס. מלפפון או מלפלפון? מלפפון. וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית'. סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית. אדיוט או מפגר? שניהם, תלוי XD האחד או ג'אדי? אה? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג. כינרת - ים, ימה או אגם? כינרת. אמא שלך או אמאשך? אמאשך. גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? פאק לשון!!!!111 \= או \:? \: נתת או נתנת? נתת. לסוע או לנסוע? לסוע. האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא. דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא. קיבלת אגרוף לאף? כן, לא כיף. אכלת פטוט שוקולד? מה? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? יש מצב. עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא, לא עד כדי כך משעמם לי. אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? לא. ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן. שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? כן! פעם היו שואלים את זה מלא בכיתה שלי XD סיפרת את עצמך? לא. עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? חח לא. קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא! איי לאב מאני ]; רצת כמה ק"מ על חוף הים? הלכתי. קנית ארטיק קרח ב5 שקל? אולי. שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? אבל אני יודעת שכן. הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? חח לא נראה לי. אכלת גלידה פיצוץ? לא. נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? לאן? ם: |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? את אמא. אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? חח קשה מידי. רוב הזמן משעמם לכם? לא במיוחד. מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? מדברת עם שחר במסנ D: רואה טלויזיה, שומעת מוזיקה.. ועידות של הפורום. אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? הרבה. לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? מה הוא יקנה בחנות בגדים ב100 שקל? אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? די כן, ואני לא ממש רוצה להזכר בבצפר. אם כן, מבחן באיזה מקצוע? מת'. מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? הוניגמן, פוקס. הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? ספרות. יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? לא ממש. אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 4. תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? כן. בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? עדיף לבד עם החבר. שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? לא להרוג אותך! אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לא D: ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: קניון. רזניק: רחוב. פגעסוס: פוני. ליאור שמש: איש. צ'אט: פורום. תפוז: סקוש. נענע: עלה. וואלה: סרטים. קלמנטינה: תפוז. שטוטה: שו. שאלון: סקר.

וואו.אני בספק אם אי פעם חפרתי חפירה ככ מוצלחת

D:: אוטובוס או אוטבוס? הא? מי אומר אוטבוס? O0 אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה O-------0 מקדולנדס או מקדונלדס? מה קורה, שחר?
מלפפון או מלפלפון? מלפפון >< וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? XDDDD הכושי ההוא
סטיב ארקל או אריזה משפחתית? ... אדיוט או מפגר? חסר הגיון מנטלי האחד או ג'אדי? ... פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינפו כינרת - ים, ימה או אגם? ימית. אמא שלך או אמאשך? אמאשלי! גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? חהחהחה. אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי
\= או \:? \: אני שונאת שתוקעים את השווה הזה בכל אייק שני |: נתת או נתנת? ניידת נת"ן. לסוע או לנסוע? עם נ' האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא >< האדם היחיד שהקאתי מולו, זו אמא. [חחח. תפקידים של אימהות.] דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא XDDD אבל תמיד פחדתי שכשדיברתי באוטובוס, נרדמתי. קיבלת אגרוף לאף? הו. כה |: הלכתי מכות פעם ראשונה בחיים שלי, לפני חודש כזה... וגם חטפתי כמה סטירות ושריטות, אבל אפשר להגיד שהחזרתי כראוי. |קאט פייט XD| אכלת פטוט שוקולד? אינלי מושג מזה הפטוט הזה שכולם מדברים עליו O.O עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא שיחקתי מעולם ;[ עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? הו. כה. סרטי דיסני XD במסיבה משונה שנה שעברה. אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? אכלתי תמרים מיובשים עם מוצרלה וזיתים. מספיק משונה? [זה ממש טעים, אגב
] ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? חלילה. אסור לי להתמקד בפעולה אחת יותר מדי זמן. שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? XDDDDDDDDD גדול. אממ. לא [מן הסתם], אבל דווקא שאלתי את עצמי למה הוא אדיוט. וזו גם שאלה חסרת טעם, כי אדיוט הוא אדיוט. סיפרת את עצמך? XD גאד, כן. יותר מדי פעמים |: פעם אחת בכיתה ב' עשיתי לעצמי פוני ממש קצר, ואני זוכרת שלא רציתי לצאת אח"כ מהבית, אבל אין לי מושג מה עשיתי בסוף... עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? ^&#%&*&*^&חי מה? קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? הו. רצת כמה ק"מ על חוף הים? כן ^___________________________________________^ קנית ארטיק קרח ב5 שקל? באמצע מדבר, כן. שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? Oo רעיון טוב! כדאי באמת שאני אשאל אותם. [זתומרת, שטיח הקיר, ראש הצבי המפוחלץ, ואוסף הנקניקים שבמקרר תמיד החשידו אותי, אבל אני מניחה שפשוט התכחשתי לאמת המרה. סתם, אני מתה על רוסים!
הם מדהימים D:)] הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? חחח זה כמו האנשים שעוברים מולך ברחוב, ואז אתה זז הצידה, וגם הם זזים XD אכלת גלידה פיצוץ? בקראבל, אבל זה כבר לא קיים ]]]]]: הגלידה הכי מדהימה שאכלתי מעודי. נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? תמיד. אני כמעט אפעם לא נכנסת כדי לקנות. |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? תקרה/כרית/כף רגל. אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אפרוח, כי כתוב שאלוהים ברא ביום השלישי את החיות, לא את הביצים והרחמים שמהן בקעו החיות>< רוב הזמן משעמם לכם? בימים האחרונים- מאוד מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? שיחות ועידה, משחקים אדיוטיים, רדיו, מסתכלת במראה, מודדת בגדים.. היום אפילו יצאתי מהחדר! אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? בד"כ זה לא רציף, אני חייבת לעשות משהו תוך כדי, אבל שנה שעברה היה לילה שלם שהייתי על הנט. לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? הו. שאלה קשה. אממ, מצד אחד אני לא אוהבת לקנות בגדים, ובד"כ אני מבזבזת את הכסף על שטויות משמחות, אבל.. אין צד שני. שיילך למקדו, יידפוק כמה ציזבורגרס, ויצא מרוצה. אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? חחחח. מבחן מהנה. אם כן, מבחן באיזה מקצוע? היסטוריה O_O או מ"מ. או אפילו לשון! מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? בעיקרון קסטרו, אבל קשה לי לקנות בגדים תעשיתיים |: הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? אין לי בעיה עם שום מקצוע, אני בעד לרענן מורים מסויימים ><" יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? כן!! אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? אינלי מושג, אבל אחרי למידה ממושכת לבגרות במ"מ, חברתי קבעה ש 1+2 הם ארבע. אולי היא אלוהים?? :-O תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? כן! [כבר ראיתי למטה שאין P:p:p:] בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? בסילבסטר האחרון עשיתי מרתון פרקי סקס והעיר עם עצמי, ודמיינתי את אהובי דאז מוקף בבחורות באיזו מסיבה סוערת. שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? אתה חמוד ומגניב, ובגלל זה המוות שלך ייסב לי אושר רב יותר D: אני אצטט חברה שלי: שבירה של עצמות הרגליים ושיפוד של מרשמלו עליהן [תיאור של אנורקסית.] אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? XD לא. אבל "עניתי" פעם לפקצה שכתבה משהו ממש ארוך בשגיאות על כת השטן. ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: ריבועי זכוכית? רזניק: שו האדה >< פגעסוס: "זהו סוס מצויין, עם מוח.. של ציפור" ליאור שמש: הא? צ'אט: חרדים? תפוז: זבל X: נענע: חרמנות וואלה: איכי קלמנטינה:סירחון שטוטה: O_O שאלון: שחר XDDD טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... שאלון מגניב [: *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים.

מ-ש-ע-מ-ם ל-י ../images/Emo70.gif

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלס מלפפון או מלפלפון? מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? אממ לא זוכרת. אף פעם לא שמתי לב לזה סטיב ארקל או אריזה משפחתית? דאמט. לא יודעת אדיוט או מפגר? מפגר האחד או ג'אדי? האחד? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? טניס שולחן כינרת - ים, ימה או אגם? אמא שלך או אמאשך? אמא שלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? \= או \:? \: נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לסוע? האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? לא נראה לי עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? אמממ יש מצב ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? לא שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא סיפרת את עצמך? לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? אולי קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל? כן שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? אני חושבת שכן. (לא זוכרת \: אכלת גלידה פיצוץ? לא נראה לי נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? תלוי באיזה תנוחה אני. רוב הפעמים אני רואה את הריצפה או את הארון או את אמא. או את הקיר אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אני חושבת שהאפרוח. כי בבריאות העולם ה' ברא את החיות והוא לא שם ביצה אלה ישר את החיה. (אם אני זוכרת נכון שככה היה
) רוב הזמן משעמם לכם? כן מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? עונים על שאלונים טיפשים חסרי תוכן אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? פיפי? לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? בגדים. כי זה מה שאני הכי צריכה עכשיו
איפה הדני הזה שיביא לי את ה 100 שקל?! אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? אם כן, מבחן באיזה מקצוע? מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? פוקס הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? אממ ספרות. חיבור יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? לא אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 2 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? לא בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? ערב נחמד עם כמה חבורת בבית עם אוכל טוב ואלכוהל. צחוקים כל לילה שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? לא הורגים משהו כ"כ מהר אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? חחח לא! ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: נשיקה ראשונה רזניק: :| פגעסוס: אספרגוס? ליאור שמש: צביקה הדר? צ'אט: תפוז תפוז: לסביות
נענע: חרא וואלה: סתמו קלמנטינה: מגעילה שטוטה: שטו? שאלון: דייייייייי טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או...

עונה../images/Emo97.gif

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס?אוטובוס?
אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה?שחר אמא לימדה אותך מספיק עברית?
מקדולנדס או מקדונלדס?איכככ לא זה ולא זההה מלפפון או מלפלפון?מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר?וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית?ארקלל אדיוט או מפגר?אדיוט,זה בכל השפות האחד או ג'אדי?אה?
פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן?פינגפונג חח כינרת - ים, ימה או אגם?יםם אמא שלך או אמאשך?אמאשךךך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?חח לא ממש אכפת לי \= או \:?\: נתת או נתנת?נתנת לסוע או לנסוע?לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?חיחי לא,אבל מול קבוצה כן חחחחחחחחחח שחר זוכרררר עם ה-NDS?
דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?חח לא קיבלת אגרוף לאף?ללא אכלת פטוט שוקולד?אה? עברת את ה130 נקודות בבאולינג?חח לאא
עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?יותר
אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?חיחי כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?לאאא שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?
סיפרת את עצמך?כן,תאמינו לי,אל תנסו את זה בבית,היי!עבר בדיוק שנה מאז שגזרתי כמו יצורה את השיערר עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?חחחחחחחח כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?לאאא!זזה נגד החוק רצת כמה ק"מ על חוף הים?חיחי לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל?בחיים לא
שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?לא אכלת גלידה פיצוץ?אה נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?חחח כן |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?קיר!או שזה לפעמים חלון,או דורה הבובה שלי אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?אפרוח,כי זה בלתי אפשרי שביצה תיוצר בלי 2 מינים,אני מקשיבה בשיעור רבייה!זה מעניין רוב הזמן משעמם לכם?כן מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?הרבה אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?כן לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?-לתת אותם לי אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?לא אם כן, מבחן באיזה מקצוע?של סקוץ'
סליחה?
סקוש מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?אפשר גם?
הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?גאוגרפיהההה איכככ יש מפות למה צריך מורות ששונאות אותךךך יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?בטח אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?2 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?לאאא בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?אייריש קרים שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?אבל אתה לא חמוד
אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם?חח לא,למרותש אני כותבת המון דברים עלה שולחן:p ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: ישראבלוג רזניק: יואס פגעסוס:טרויה,יוגי הו! ליאור שמש:נאצ'י צ'אט:תפוז תפוז:פורומים נענע:ישרא וואלה:כיף! קלמנטינה:יאמי שטוטה:אה? שאלון:ארוך

../images/Emo203.gifדייייי למה אני ערה?

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס. אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה. מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונדלס. מלפפון או מלפלפון? מלפפון... וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אדיוט או מפגר? אידיוט. האחד או ג'אדי? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? כינרת - ים, ימה או אגם? ים. אמא שלך או אמאשך? אמא שלך. גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? \= או \:? :/ נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לנסוע. עבריה תקינה חמודים... האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? חח לא. דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? כן. :( קיבלת אגרוף לאף? לא. אכלת פטוט שוקולד? מה זה? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? חחח לא זוכרת אבל אני לא כזאת טובה. עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לע. אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? חח כן. ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? יתכן. שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא. סיפרת את עצמך? לא. עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? חחח אולי. קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא. רצת כמה ק"מ על חוף הים? כן. קנית ארטיק קרח ב5 שקל? כן. שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? חחח אני רבע רוסיה. הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? יתכן. אכלת גלידה פיצוץ? כן. נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן. קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? מנסה להזכר בחלום. אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? רוב הזמן משעמם לכם? לפעמים. מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? כן. לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? צחחח זארה או פול אנד בר. אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? כן. אם כן, מבחן באיזה מקצוע? היסטוריה. מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? זארה או פול אנד בר. הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? המון, זאת חרא מערכת תכלס. יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? לא אני עיפה!!!!! אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 56 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? לא. :( בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? בית. שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? לאט וביסורים. אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? חחחחחחחחח לא. ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: מפגשי ישרא. רזניק: פגעסוס: הארי. ליאור שמש: גינג'י חח. צ'אט: נענע תפוז: טעים נענע: עלי נענע P: וואלה: עפרה חחחחח קלמנטינה: יעל שטוטה: שאלון: פורום

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo9.gif

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס?מקדונלדס מלפפון או מלפלפון?מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר?וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? סטיב. אדיוט או מפגר? אדיוט. האחד או ג'אדי? האחד. פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן?פינפונג. כינרת - ים, ימה או אגם?ימה. אמא שלך או אמאשך? אמא שלך. גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? עדיף שתדבר כמו שצריך, זה משגע אנשים שאחרים לא כותבים נכון><' \= או \:? :\ נתת או נתנת? נתת. לסוע או לנסוע?לנסוע. האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא. דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?לא. קיבלת אגרוף לאף?כן. |אהמפעולתטופיאהמ| אכלת פטוט שוקולד? מה זה? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? אהא^^ עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? כן. :-O אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן.XD והקאתי את זה אחרי זה. אני וחברה ניסינו להמציא משהו ולא הלך. משהו ליום האם. ואחרי זה הכנו סלט פירות, ויצא טעים, אז אכלנו בסוף רק שתינוXD ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? אהא. שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?לא. סיפרת את עצמך?אהאXD עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?כן. קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?לא. רצת כמה ק"מ על חוף הים?אהא.^^' קנית ארטיק קרח ב5 שקל? כןכןכןכן
שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? כן.XD ויש לי איפשהוא שורשים רוסיים :-O הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?כן
אכלת גלידה פיצוץ? אהא^^ נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?מה?!O-O |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? תקרה. אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אין לי מושג. רוב הזמן משעמם לכם?אכן. מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?נמצאים פה. אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? לא יודעת. מתי שמגרשים אותי מפה. לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? בנק
אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לא. אם כן, מבחן באיזה מקצוע? חפרנות? מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?אין. העיקר שאני מוצאת משהו שאני אוהבת ושזה לא יקר. לא אכפת לי המקור. הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? תנ"ך! ספרות! מב"ת! ערבית! יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?אכן
אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?2. תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?כן. בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?מסיבה. אבל זה לא בגלל הבנאדם, אלא בשביל לחגוג את תחילת שנהP: שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?כי אתה חמוד ומאגניבXD אבל בינתיים אין צורך. אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? ניסיתי לעשות את זה, אבל לא יצא בסוף
ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: פורים! רזניק: יעל. פגעסוס: טלוויזיה? ליאור שמש: מישהו? צ'אט: מקום שצריך להוריד בו פלאש
תפוז:פורמים. נענע:ישרא בלוג. וואלה:חדשות. קלמנטינה:איכסה. שטוטה:מה? שאלון:^O^ היה כיףD:

מ

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטו אמבטיה או אנמבטיה? אמב מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית' על השחקן, הנסיך המדליק מבל אייר על הסדרה סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית כשמדברים על הסדרה, סטיב ארקל כשמדברים על השחקן אדיוט או מפגר? אדיוט האחד או ג'אדי? הא? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ימה אמא שלך או אמאשך? אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? גוף ראשון עתיד תמיד יתחיל בא'. \= או \:? :\ נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? XD לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? כןןןןן! אני תמיד מדברת ושרה מתוך שינה קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? לא נראה לי XD עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא, אני גרועה ושיחקתי שלוש פעמים בחיים שלי עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? כן אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? לא ממש ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? נראה לי שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא, וזה הביצה סיפרת את עצמך? כן עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא, אבל הלכתי קנית ארטיק קרח ב5 שקל? כן שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא, כי ידעתי שאני כן. ודרך אגב, אני אוקראינית, לא רוסיה הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן אכלת גלידה פיצוץ? בוודאי נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? לא |נדגש|קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? מתמתחת אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? ביצה! כי הם התפתחו מיצורים אחרים [אבולוציה!] שהטילו את הביצה שבקעה וגדלה לתרנגולת לתפארת :] רוב הזמן משעמם לכם? לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? כשבאמתתת משעמם, כלום לא מוציא מזה אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? הרבה לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? בגדים אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לא>< אם כן, מבחן באיזה מקצוע? XD מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? טוב אז אני זכר הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? ספורט!!! יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? סבבה אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? לא, כי לא הייתי קיימת תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? כן בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? ממ כל שנה משהו אחר שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? אתה חמוד ומגניב אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? כןןןןןן. וגם חברה שלי כתבה פעם יוץ על השולחן שלה [יוץ זה כינוי שלי] וכשהיא חזרה מההפסקה מישהו כתב יוץ הגוץ P: ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... :] מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: בניין גבוה רזניק: אפרוח XD פגעסוס: חד קרן ליאור שמש: מי זה?P: צ'אט: ערוץ הילדים XD תפוז: יאמי נענע: תה וואלה: סימן קריאה>< קלמנטינה: נחמד שטוטה: סמרטוט:| שאלון: מילים טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. P: צ'או... ביושוש *השאלון נכתב במין זכר אך מכוון לשני המינים. אוקיי

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifמלנכוליה,אהובתי

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס?אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס?מקדונלדס מלפפון או מלפלפון?מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר?וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית?סטיב ארקל אדיוט או מפגר?אידיוט האחד או ג'אדי?ג'אדי פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן?פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם?שלולית אמא שלך או אמאשך?אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?תמיד תמיד תמיד!!! \= או \:?\= נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע?לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?לא קיבלת אגרוף לאף?לא,נתתי אחד כזה אכלת פטוט שוקולד?ברור!! עברת את ה130 נקודות בבאולינג?היה לי בדיוק 130
עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?כן אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?אהממ כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?כן שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?לא,זה כמו לשאול אם לאדם וחווה היה טבור סיפרת את עצמך?לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?כן רצת כמה ק"מ על חוף הים?לא,אבל זה נראה ממש כייף קנית ארטיק קרח ב5 שקל?כן,נביילעס!! שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?
לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?כן,כמעט נדרסתי
אכלת גלידה פיצוץ?כן!! נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?כן קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?תקרה אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?אף אחד מהם.כי זה לא מפסיק אף פעם רוב הזמן משעמם לכם?לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?נכנסת לסקוש אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?כן לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?בגדים!!!@@!!@! אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?יאפ אם כן, מבחן באיזה מקצוע?מדעי החפירות מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?קרוקר,בלוברד,ריפקראל הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?מתמטיקה יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?כן אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?652 בריבוע תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?לא בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?סילבסטר?!מה אני גויה?! שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?אותך לא אבל אני בעד להרוג אנשים בדרך כואבת ואיטית,רק כאלו שמגיע להם אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם?חחח כן
ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: התחנה המרכזית רזניק:אחד מהשכבה שלי פגעסוס:מי?! ליאור שמש:אהממ ערס צ'אט:גיל 14 תפוז:פרשים(אני כל היום עושה פרש על תפוז) נענע:עיצוב זוועתי וואלה:אימייל והורוסקופ קלמנטינה:קריזות שטוטה:רוסיה שאלון:חפירה

למעלה