sky darkens
New member
קולולולו.
שם: הדר מין: זכר מזל: דלי מאכל אהוב: ג'חנון. ^^ שתייה מועדפת: נסטי אפרסק סדרה אהובה: סאות'פארק האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? בין השאר. כמה כריות: 1 חיות מחמד: 5. בלי הדגים.. מכונית אידאלית: בלי להסחף, הונדה האצ'בק.
מוזיקה: הכל חוץ מצרחות. (אנילאמביןמההםאומריםוזהמשגעאותי.) להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? 3 מאמין באהבה וירטואלית?: אמ, לא יודע. לא נראה לי שזה יכול להמשך יותר מדי זמן. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כע מאמין באהבה ממבט ראשון? כע מה הדבר שעושה אותך למאושר? הרבה דברים. ^^ מה אתה אוהב לעשות? לאכול.
מקומות בילוי מועדפים? ים, בתים של חברים. אתה אוהב להיות בבית? כן, אבל לא תמיד. אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? תלוי. אני גם וגם. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? פפ, מאיפה אני יודע. המרחק הפיזי כן קובע? כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה אתה שונה. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כבר עשיתי את זה, לא ממליץ.
איזה פתגם אומר לך הרבה? לול. "אני סומך על כל אחד. רק לא על השטן שבתוכו." *הג'וב האיטלקי* מה המשפט שמאפיין אותך? שמן.
אתה בחור קנאי? קצת. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "טוב." האם אתה מאמין באלוהים? מאמין שהוא קיים. החיים הטובים לדעתך? קיסריה. ^^ היחסים עם ההורים טובים?
*ברגע זה: לובש: מכנסיים וחולצה.
מוזיקה: Regina Spektor - Samson חושב על: עזבו אותי. XDD *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד.
לשמוע: את איימי-לי כבר.
להיות כמו: מלא אנשים. *האחרון סרט אחרון שראית: ההימור האחרון. בקלונוע: שודדי הקריביים 3. בטלוויזיה: ההימור האחרון. במחשב: אמ, או הבופור או אביבה אהובתי. מספר אחרון שחייגת: אין לי מושג מה המספר הזה, אבל נראה לי אידיוט לכתוב אותו פה. XD דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: בראוניז. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: אתמול בערב. פעם אחרונה שחייכת: לא יודע, נו, אתמול בערב בטח, היה פול צחוקים. ^^ פעם אחרונה שצחקת: אתמול בערב, כוסאמאשלכם. הריח האחרון שהרחת: את הבושם של נועמו. אמוראמור
*האם אתה: מעשן? נרגילה, מדי פעם. ישן עם חיות פרווה? לא.
מנגן על כלי נגינה? לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא. מאמין בנסים? כן. מאוהב כרגע? לא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים. רואה בשוטרים חברים או אויבים? תלוי איפה. אוהב אלכוהול? כן. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? מדי פעם. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אף פעם לא. חובש כובעים? כן. שונא את עצמך? יצא לי להרגיש ככה. אבל אני די סבבה עם עצמי.
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן. אוהב את הכתב יד שלך? כן. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא. נותן אמון בקלות? כן. אוהב לטייל בגשם? כן. אוהב ציניות? לא. שונא את זה.
מתנשק עם עיניים עצומות? כן. X: שר במקלחת? כן.
*האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: אני לא זוכר חלומות כבר שנים. פירסינג/קעקועים: כן. חוויה אחרונה שחויית: לא יודע, נו. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: טבח. הדייט המושלם: לא יודע. סרט אהוב: מלך האריות. הבן אדם הכי שנוא: אףאחד. הדבר הכי קשור אלי: מה? הכי שונא בעצמי: שמן.
אוהב בעצמי: את הפנימיות שלי. LOL לפני המוות מה תבקש? לא למות?
שם: הדר מין: זכר מזל: דלי מאכל אהוב: ג'חנון. ^^ שתייה מועדפת: נסטי אפרסק סדרה אהובה: סאות'פארק האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? בין השאר. כמה כריות: 1 חיות מחמד: 5. בלי הדגים.. מכונית אידאלית: בלי להסחף, הונדה האצ'בק.