נמנמ
שם: דניאל מין: נ מזל: סרטן מאכל אהוב: מממ.. שאלה קשה. >: נראה לי שחורשטה זאבזי. (משהו פרסי, עזבו) שתייה מועדפת: פאנטה אקזוטי
סדרה אהובה: ממ, הירוז\בליץ'\חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מאוד D: כמה כריות: אחת חיות מחמד: אין לצערי\: מכונית אידאלית:קאדילק. פימפ לפנים. מוזיקה: מטאל\רוק\ארץ-ישראל להקה אהובה: ביטלס, Sentenced כמה אחים/אחיות יש לך? אחות ואח גדולים מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתו? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? ממש לא. מה הדבר שעושה אותך למאושר? לחיות עם האנשים שאני אוהבת ואוהבים אותי. מה אתה אוהב לעשות? חברים, סרטים, סדרות, סטנד-אפ 3>, היסטוריה וכו' מקומות בילוי מועדפים? מעדיפה סתם אצל מישהו, או סרט. אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? אוי.. |: אתה ותרן או עקשן? מאוד תלוי עד כמה זה חשוב לי. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? רגש, אמון, בטחון המרחק הפיזי כן קובע? הוא חשוב, אבל אפשר להסתדר אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ממש לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? שאלה מפגרת?\: איזה פתגם אומר לך הרבה? "everything happens for a reason" "הכל לטובה" שני המשפטים הכי משמעותיים בחיים שלי. מה המשפט שמאפיין אותך? "תן חיוך, הכל לטובה" נראה לי.

אתה בחור קנאי? לא שידוע לי S: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "יהיה טוב" "הכל לטובה" נו, אתם גורמים לי למחזר את עצמי. האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? מאוד היחסים עם ההורים טובים? מאוד, כפרעליהם. 3> *ברגע זה: לובש: מכנס וחולצה? S: מוזיקה: כוורת - גולית
חושב על: כלום? *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: ממממ, שאלה קשה. >>: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים: כלבים, ברור. אוכל/ממתקים: ממתקים |: קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף-אחד לשמוע: אף-אחד ספציפי להיות כמו: אף-אחד, אני מי שאני, וככה טוב לי. *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: "אמרתי לך" חמוד יחסית לקומדיה רומנטית. בטלוויזיה: אמן האשליות נראה לי. במחשב: לא זוכרת מספר אחרון שחייגת: מאיפה לי |: דבר אחרון ששתית: מים 3> דבר אחרון שאכלת: קוסקוס עם רוטב חריף כזה עם גרעיני חומוס, אחד הטעימים. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני 10 דקות S: פעם אחרונה שבכית: לפני אממ בערך שעתיים, שמעתי בלדה לחובש (חרשתי קצת) ואני לא מצליחה לא לבכות בשיר הזה\: פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות, לא זוכרת למה. פעם אחרונה שצחקת: חצי שעה? הריח האחרון שהרחת: סבון -.- *האם אתה: מעשן? חס ושלום ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לצערי לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? יש מצב מאמין בנסים? הכל מלמעלה. מאוהב כרגע? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? יחסית. רואה בשוטרים חברים או אויבים? אני לא אוהבת להכליל, יש ויש. אוהב אלכוהול? לצערי כן S: מאמין באסטרולוגיה? לא ממש מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כמובן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא
שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? לא >: מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן |: אוהב לטייל בגשם? כןןןן! 3> אוהב ציניות? כמובן, ציניות איז מיי מידל ניימ.

מתנשק עם עיניים עצומות? דה. שר במקלחת? ברור, יש מישהו שלא? *האם יש לך: סודות: כמו לכולם, לא? חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: ?? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אין לי מושג. הדייט המושלם: סרט בקולנוע (הקרנה פרטית שכזאת) ואז ללכת לאיזה פארק, לפרוס שמיכה, ולשכב מחובקים.

סרט אהוב: ממממ, יותר מדי!! )): הסמוראי האחרון, טרילוגיית אוסטין פאוורס (
) ועוד באמת יותר מדי, אז נתן רק לשני אלה את הכבוד. הבן אדם הכי שנוא: דליה, המורה לביולוגיה. בת-זונה שכזאת עוד לא פגשתי, וגם חרא של מורה. הדבר הכי קשור אלי: המשפחה שלי? לא לגמרי הבנתי את השאלה. הכי שונא בעצמי: מתעצבנת יותר מדי מהר, ומתקשה לשלוט בתגובה. \: אוהב בעצמי: אכפת לי מאנשים. לפני המוות מה תבקש? שיהיה למשפחה שלי רק טוב.