שאלון

יש לי את הדיסק המלא של זה

יוסי יוסי יוסי יוסי יש לו שנורקל מיוחד

זונע

New member
שב הכי דחוף שאתה יכול

לאוהד בית"ר אסור לכתוב "אליפות", אלא אם הוא כותב "ארקדי קנה לנו" לפני...

זונע

New member
חחחחחחח

טוב, הבאת בי...אין מה לעשות. העיקר שאני לא אוהד בית"ר.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif אין, זה חזק../images/Emo6.gif

הדיסק הזה זה אחד הטובים. "האוטו של פיני"
תמיר.

ממממממממ../images/Emo110.gif

שם: לירון מין: נקבה מזל: מאזנים מאכל אהוב: שוגיגו חח שתייה מועדפת: שוקו סדרה אהובה: האלופה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מה נראלכם? כמה כריות: 1 חיות מחמד: אחים מכונית אידאלית: כזאתי שנוסעת מוזיקה: רוק ישראלי להקה אהובה: איפה הילד, החברים של נטאשה, משינה כמה אחים/אחיות יש לך?3 מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? שדברים מסתדרים מה אתה אוהב לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים? בסנטר חח אתה אוהב להיות בבית? תלוי מה אני עושה אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? תלוי איזה אתה ותרן או עקשן? גם וגם אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך?לאיודעת אתה בחור קנאי? כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: עיוותים בדרכ חח האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? יש ימים שכן חח היחסים עם ההורים טובים? בטח *ברגע זה: לובש: גופיה לבנה ומכנס קצר תכלת מוזיקה: אם כבר לבד- החברים של נטאשה חושב על: אש לילה חחח *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: ממ עד לפני שבוע לא שתיתי קפה אבל עכשיו כן אז שניהם שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: יש מקרים חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: כלום?חח קולה/פפסי: מזה משנה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את האנשים המקובעים ואלה שהורסים אנשים אחרים לשמוע: לאיודעת להיות כמו: כמו.. *האחרון סרט אחרון שראית: שודדי הקריביים 3:]] בקלונוע: ^ בטלוויזיה: ממ הבורר נראלי בויאודי במחשב: לא ראיתי סרט במחשב.. מספר אחרון שחייגת: לאחותי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: אורז פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: מקודם פעם אחרונה שצחקת: כנל הריח האחרון שהרחת: לאיודעת *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה?לא;[ מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לאיודעת מאמין בנסים? כן מאוהב כרגע? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים? כלום אוהב אלכוהול? בטח חח מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? באירועים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כן חובש כובעים? בטיולים שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? כן נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: כמו..? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא הדייט המושלם: סרט אהוב: שודדי הקריביים, מישו לרוץ איתו הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: את השומן אוהב בעצמי: עיניים לפני המוות מה תבקש? אושר לחבריי ומשפחתי

R o n 2 5 6

New member
יאללה

שם: רון מין:זכר מזל:סרטן מאכל אהוב:כל דבר איטלקי שתייה מועדפת:מים סדרה אהובה:יש הרבה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?כשאפשר כמה כריות:S: חיות מחמד: אין מכונית אידאלית:מרצדס מוזיקה:פופ,רוק(למרות שלא שומע הרבה) להקה אהובה:אין כמה אחים/אחיות יש לך?1 מאמין באהבה וירטואלית?:לאדע הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן מאמין באהבה ממבט ראשון?לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?שכולם בסדר(כמה קיטשי) מה אתה אוהב לעשות?כדורסל,שחייה,מחשב,טלוויזיה. מקומות בילוי מועדפים?קולנוע,אולם כדורסל,בית ספר(?) אתה אוהב להיות בבית?כן אתה נאמן?
אתה אוהב ילדים?אני בעצמי ילד:$ אתה ותרן או עקשן?תלוי במצב אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?משיכה פיזית,נאמנות ורצון להיות ביחד(?) המרחק הפיזי כן קובע?אה? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?ממתי בנות רצות אחריי? איזה פתגם אומר לך הרבה?"לכל סיר יש מכסה" מה המשפט שמאפיין אותך?לא יודע,אבל "חבר יש בארתור,וגם הוא כלב" מאפיין את העולם
אתה בחור קנאי?כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:וואלה,אחלה,יאללה.מילים של סימת Xָ י האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?הנאה השאלון בעינך?דיי אם שאלות כאלה S: היחסים עם ההורים טובים?כן *ברגע זה: לובש: חולצה שחורה ומכנסי 3/4 מוזיקה:לא מושמעת חושב על:כלום *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מועדון קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:לוקח בקלות חתולים/כלבים:גם וגם אוכל/ממתקים:אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג:את כותב השאלון לשמוע:את הצרחות של כותב השאלון להיות כמו:המורה המעניש של כותב השאלון *האחרון סרט אחרון שראית:אממ,שודדי הקאריביים 3 בקלונוע:כנ"ל בטלוויזיה:לא זוכר במחשב:ספיידרמן 3. מספר אחרון שחייגת:חבר דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת:קורנפלקס פעם אחרונה שהתקלחת:היום בצהריים פעם אחרונה שבכית:מי יודע.. פעם אחרונה שחייכת:היום פעם אחרונה שצחקת:כנ"ל הריח האחרון שהרחת:סבון *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?לא מאמין בנסים?לא מאוהב כרגע?לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כן רואה בשוטרים חברים או אויבים?לא יצא לי להסתבך איתם אוהב אלכוהול?קצת מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?פעם במאה שנה לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?אין ICQ חובש כובעים?לא ממש שונא את עצמך?לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לא אוהב את הכתב יד שלך?נתקעתי איתו,אין מה לעשות מאמין במכשפות?נו דיי מאמין בשדים ורוחות?... נותן אמון בקלות?דיי אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?אינדיד מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? *האם יש לך: סודות:לא חושב S: חלום שחוזר על עצמו:היה פעם,עבר. פירסינג/קעקועים:אין חוויה אחרונה שחויית:משחק כדורסל,היום בבוקר מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:באמת שאין לי מושג הדייט המושלם:בר רפאלי,איפה שלא יהיה
סרט אהוב:שודדי הקאריביים הבן אדם הכי שנוא:אין אדם שנוא אצלי.. הדבר הכי קשור אלי:מחשב הכי שונא בעצמי:קנאה,ביישנות אוהב בעצמי:צניעות לפני המוות מה תבקש?שלא ישאלו שאלות...

Aline In Chains

New member
|מתחמקת מללמוד ללשון../images/Emo7.gif|

שם: אלין מין: נקבה.. מזל: דלי [5.2] מאכל אהוב: גור שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: אני כמעט ולא רואה טלוויזיה.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי.. כמה כריות: 2,3 חיות מחמד: גור:] לא סתםXD מכונית אידאלית:איכ. מוזיקה: רוק קלאסי,פסיכודלי,גראנג',מטאל.. להקה אהובה: יש כמה..לד זפלין,פינק פלוייד,קווין,ביטלס,אופת' וגם דיסוננט ואליס אין צ'יינס.. כמה אחים/אחיות יש לך?0 מאמין באהבה וירטואלית?: לא:S הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? דהה מאמין באהבה ממבט ראשון?יש מצב מה הדבר שעושה אותך למאושר? מוזיקה,שינה,וגור.. מה אתה אוהב לעשות? לצחוק מקומות בילוי מועדפים? כל מיני.. אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? תלוי מזה.. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אהבה,אמון,ומשיכה? לא יודעת... המרחק הפיזי כן קובע? לא. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אולי איזה פתגם אומר לך הרבה? לא יודעת.. מה המשפט שמאפיין אותך? מפגרת אתה בחור קנאי? מאד. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מיאו,כוסעמק,כוסאמאשלך,פאק,דאמט.. אוצר מילים עשיר לאללה. האם אתה מאמין באלוהים? לא יודעת..לפעמים החיים הטובים לדעתך? כרגע לא.. היחסים עם ההורים טובים?כע. *ברגע זה: לובש: מכנס קצר לבן, וחולצה פיג'מה כזאת.. מוזיקה: לד זפלין חושב על: גור *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: מים שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי חתולים/כלבים:
! אוכל/ממתקים: מים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את המורה שלי להיסטוריה. לשמוע: את גור שר לי את השמיכה של קיקי;[ להיות כמו: כלום. *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת...XD בקלונוע: בופור. בטלוויזיה: לא זוכרת>< במחשב: סרט במחשב? בית השעווה נראהלי.. מספר אחרון שחייגת: 142 דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: בשר פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לפני 10 דקות.. פעם אחרונה שחייכת: לפני יומיים.. פעם אחרונה שצחקת: לפני יומיים הריח האחרון שהרחת: בשר *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? איזה 50 בערך מנגן על כלי נגינה? גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? ברור מאמין בנסים?כן מאוהב כרגע?כן
:) מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? תלוי איזה אנשים זה.. רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא אכפת לי.. אוהב אלכוהול? לא. מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים? לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת? לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? אני מתכננת ללמוד בבית ספר לאומנות שיש בת"א.. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?תלוי מיזה.. חובש כובעים?לא שונא את עצמך? לעיתים קרובות מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? כן. נותן אמון בקלות?לפעמים אוהב לטייל בגשם?מאד!!
;[ אך אני מתגעגעת
. אוהב ציניות? לרגע קראתי ציונות..עוד פעם היסטוריה!?@#$^^ חח , הממ.. כן למה לא.. מתנשק עם עיניים עצומות? לפעמים שר במקלחת? מדי פעם.. *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא ממש פירסינג/קעקועים: הליקס. חוויה אחרונה שחויית: בגרות?XD מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מעצבת אופנה,פסיכולוגית. הדייט המושלם: עם גור:] סרט אהוב: סרטים כמו שר הטבעות,טרויה, וכו'..
! הבן אדם הכי שנוא: איזה אחת. הדבר הכי קשור אלי: גור. הכי שונא בעצמי: הכל. אוהב בעצמי: שומדבר חוץ מהצבע של העיינים, וזה גם מדי פעם... לפני המוות מה תבקש? כלוםXD

noyy

New member
../images/Emo28.gifיופי חכמה

זה מה שאת עושה באינטרנט במקום ללמוד?? אח"כ את שונאת לשון! מעניין למה!!!

noyy

New member
../images/Emo28.gifחחחחחחחחחחחחחחחח

"האם אתה מאמין באלוהים? לא יודעת..לפעמים"
!!!

DanieLushka

New member
נמנמ

שם: דניאל מין: נ מזל: סרטן מאכל אהוב: מממ.. שאלה קשה. >: נראה לי שחורשטה זאבזי. (משהו פרסי, עזבו) שתייה מועדפת: פאנטה אקזוטי
סדרה אהובה: ממ, הירוז\בליץ'\חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מאוד D: כמה כריות: אחת חיות מחמד: אין לצערי\: מכונית אידאלית:קאדילק. פימפ לפנים. מוזיקה: מטאל\רוק\ארץ-ישראל להקה אהובה: ביטלס, Sentenced כמה אחים/אחיות יש לך? אחות ואח גדולים מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתו? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? ממש לא. מה הדבר שעושה אותך למאושר? לחיות עם האנשים שאני אוהבת ואוהבים אותי. מה אתה אוהב לעשות? חברים, סרטים, סדרות, סטנד-אפ 3>, היסטוריה וכו' מקומות בילוי מועדפים? מעדיפה סתם אצל מישהו, או סרט. אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? אוי.. |: אתה ותרן או עקשן? מאוד תלוי עד כמה זה חשוב לי. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? רגש, אמון, בטחון המרחק הפיזי כן קובע? הוא חשוב, אבל אפשר להסתדר אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ממש לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? שאלה מפגרת?\: איזה פתגם אומר לך הרבה? "everything happens for a reason" "הכל לטובה" שני המשפטים הכי משמעותיים בחיים שלי. מה המשפט שמאפיין אותך? "תן חיוך, הכל לטובה" נראה לי. :) אתה בחור קנאי? לא שידוע לי S: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "יהיה טוב" "הכל לטובה" נו, אתם גורמים לי למחזר את עצמי. האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? מאוד היחסים עם ההורים טובים? מאוד, כפרעליהם. 3> *ברגע זה: לובש: מכנס וחולצה? S: מוזיקה: כוורת - גולית
חושב על: כלום? *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: ממממ, שאלה קשה. >>: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים: כלבים, ברור. אוכל/ממתקים: ממתקים |: קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף-אחד לשמוע: אף-אחד ספציפי להיות כמו: אף-אחד, אני מי שאני, וככה טוב לי. *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: "אמרתי לך" חמוד יחסית לקומדיה רומנטית. בטלוויזיה: אמן האשליות נראה לי. במחשב: לא זוכרת מספר אחרון שחייגת: מאיפה לי |: דבר אחרון ששתית: מים 3> דבר אחרון שאכלת: קוסקוס עם רוטב חריף כזה עם גרעיני חומוס, אחד הטעימים. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני 10 דקות S: פעם אחרונה שבכית: לפני אממ בערך שעתיים, שמעתי בלדה לחובש (חרשתי קצת) ואני לא מצליחה לא לבכות בשיר הזה\: פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות, לא זוכרת למה. פעם אחרונה שצחקת: חצי שעה? הריח האחרון שהרחת: סבון -.- *האם אתה: מעשן? חס ושלום ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לצערי לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? יש מצב מאמין בנסים? הכל מלמעלה. מאוהב כרגע? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? יחסית. רואה בשוטרים חברים או אויבים? אני לא אוהבת להכליל, יש ויש. אוהב אלכוהול? לצערי כן S: מאמין באסטרולוגיה? לא ממש מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כמובן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא
שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? לא >: מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן |: אוהב לטייל בגשם? כןןןן! 3> אוהב ציניות? כמובן, ציניות איז מיי מידל ניימ. :) מתנשק עם עיניים עצומות? דה. שר במקלחת? ברור, יש מישהו שלא? *האם יש לך: סודות: כמו לכולם, לא? חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: ?? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אין לי מושג. הדייט המושלם: סרט בקולנוע (הקרנה פרטית שכזאת) ואז ללכת לאיזה פארק, לפרוס שמיכה, ולשכב מחובקים. :) סרט אהוב: ממממ, יותר מדי!! )): הסמוראי האחרון, טרילוגיית אוסטין פאוורס (
) ועוד באמת יותר מדי, אז נתן רק לשני אלה את הכבוד. הבן אדם הכי שנוא: דליה, המורה לביולוגיה. בת-זונה שכזאת עוד לא פגשתי, וגם חרא של מורה. הדבר הכי קשור אלי: המשפחה שלי? לא לגמרי הבנתי את השאלה. הכי שונא בעצמי: מתעצבנת יותר מדי מהר, ומתקשה לשלוט בתגובה. \: אוהב בעצמי: אכפת לי מאנשים. לפני המוות מה תבקש? שיהיה למשפחה שלי רק טוב.

Double U

New member
עונה!

שם: שי. מין: זכר. מזל: עקרב. מאכל אהוב: רביולי/ניוקי ברוטב עגבניות
שתייה מועדפת: פאנטה וקולה. סדרה אהובה: השמינייה. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן:$. כמה כריות: אחת. חיות מחמד: רק אחים קטנים! מכונית אידאלית: מסדה 3 זה יפה. מוזיקה: רוק, פופ, ישראלי. אני גם אוהב את להיטי העבר. להקה אהובה: הביטלס, אבבא. כמה אחים/אחיות יש לך? שני אחים: אח ואחות קטנים. מאמין באהבה וירטואלית?: זה אפשרי. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן! נוי!!! אבל לא דייט. מפגש רגיל בעזריאלי. עם עוד אנשים!!! מאמין באהבה ממבט ראשון? שוב, תלוי אצל מי. מה הדבר שעושה אותך למאושר? הצלחות. מה אתה אוהב לעשות? להיות במועצת הנוער, לקרוא, להיות במחשב, ללכת לסרטים, לראות השמינייה בVOD מאה פעם... מקומות בילוי מועדפים? קולנוע. אתה אוהב להיות בבית? כן. אתה נאמן? כן
. אתה אוהב ילדים? לא
אני אוהב תינוקות, אבל כשהם גדלים הם נהיים קרציות
אתה ותרן או עקשן? משהו באמצע. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, יושר וסלחנות[?]. זה הדבר הכי פלצני שאמרתי. המרחק הפיזי כן קובע? נוי, את בטוחה שלא כתבו את השאלון הזה עלייך? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? יאללה שתנסה. איזה פתגם אומר לך הרבה? "כשנגיע לגשר נחצה אותו". מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודע
. אתה בחור קנאי? לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "אוי ואבוי". האם אתה מאמין באלוהים? לא. החיים הטובים לדעתך? כשהם לא חרא, כן. היחסים עם ההורים טובים? כן
. *ברגע זה: לובש: ג'ינס וטישרט. מוזיקה: הביטלססססססססס. חושב על: הבגרות (כהנראה מעפנה) שהייתה לי בהסטוריה. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: אני די פרפקציוניסט...מי שמכיר אותי יודע עד כמה
. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: קוקה קולה!!! *מה/מי היית רוצה? להרוג: יולי תמיר. (לא באמת, כן?) לשמוע: "קיבלת 100 בבגרות בהסטוריה!" להיות כמו: ההורים. *האחרון סרט אחרון שראית: המגן. בקלונוע: שודדי הקאריבים 3. בטלוויזיה: איזו תוכנית בערוץ 11 עם דוב אלבוים. זה אשכרה מעניין. במחשב: אופיניון! מספר אחרון שחייגת: לא זוכר. דבר אחרון ששתית: קולה. דבר אחרון שאכלת: פרגית
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: ממש לא זוכר. פעם אחרונה שחייכת: היום בארוחה המשפחתית! פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל. הריח האחרון שהרחת: של האלתוש. *האם אתה: מעשן? ממש לא. ישן עם חיות פרווה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא. מנגן על כלי נגינה? ניגנתי על סקסופון 3 וחצי שנים ועל אורגנית 5 שנים. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן. מאמין בנסים? מאמין בפוקסים! מאוהב כרגע? לא יודע... מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים! אוהב אלכוהול? לא. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? רק בשמחת תורה ובבר מצוות. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? נראה לי שכן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא|: חובש כובעים? לא. שונא את עצמך? רק לפעמים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כשאראה אחד, אחשוב על זה. אוהב את הכתב יד שלך? כן, אבל אחרים לא. מאמין במכשפות? לא, למרות שבילדותי נורא אהבתי את המכשפה מהמערב ב"קוסם מארץ עוץ". מאמין בשדים ורוחות? לא. נותן אמון בקלות? כן. אוהב לטייל בגשם? אהא. אוהב ציניות? כשזה במקום, אז כן! מתנשק עם עיניים עצומות? כן, אבל פוקח עיניים כדי לראות שהכל בשליטה! שר במקלחת? לא. *האם יש לך: סודות: לא. חלום שחוזר על עצמו: לא. פירסינג/קעקועים: לא. חוויה אחרונה שחויית: צפייה בערוץ 11. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מהנדס גנטיקה. הדייט המושלם: בבית שלי/שלה. סרט אהוב: "צלילי המוזיקה" ועוד כל מיני
הבן אדם הכי שנוא: אין מישהו שאני ממש שונא. הדבר הכי קשור אלי: המשפחה. הכי שונא בעצמי: שאני לחוץ ולא מעריך את עצמי מספיק. אוהב בעצמי: חברותיות, מוטיבציה. לפני המוות מה תבקש? לשרוף את גופתי!!!

עונה ../images/Emo9.gif

שם: נעם מין:
מזל: דלי מאכל אהוב: ממ... מנגו נחשב? שתייה מועדפת: מים בעיקר
סדרה אהובה: יש הרבה... חברים/סיינפלד האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כל עוד גם הם צוחקים כמה כריות: כמה שיותר... 1 מתחת לראש ועוד 2 מסתובבות במיטה
חיות מחמד: כלב
מכונית אידאלית: קודם שתהיה... אח"כ נדבר על העדפות מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון להקה אהובה: יש הרבה... מה שעולה לי כרגע זה לד זפלין כמה אחים/אחיות יש לך? 1 וכלב
מאמין באהבה וירטואלית?: האמת שכן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מישהו? בערך... אפשר להגיד שכן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? לדעת שגרמתי למישהו לחייך מה אתה אוהב לעשות? לנגן, לשמוע מוזיקה, לישון מקומות בילוי מועדפים? ממ.. למשל ים.. אבל - המקום פחות משמעותי, מי שותף לבילוי תופס תפקיד יותר חשוב אצלי ממקום הבילוי עצמו אתה אוהב להיות בבית? האמת שכן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? תקשורת, אמון, חיוכים המרחק הפיזי כן קובע? לאו דווקא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, או שאקבל אותך כמו שאתה, או שבכלל לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? אממ.. לא ממש פתגם, וזה נובע מיותר מידי היסטוריה אבל - אם תרצו אין זו אגדה - מאמינה שאפשר לעשות הכל בעזרת כוח רצון מה המשפט שמאפיין אותך? - אתה בחור קנאי? בחורה קנאית? רק טיפה
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תכלס, חופשי, 'אל תפסיק לחייך' האם אתה מאמין באלוהים? לא ממש החיים הטובים לדעתך? - היחסים עם ההורים טובים? לא בשיא *ברגע זה: לובש: בגדי בית כאלה... התעוררתי לא מזמן
מוזיקה: האמת שהקלטה שלי עם ידיד... חושב על: תשובות לשאלון
ועל מה אעשה כשאסיים *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה/אייס קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי באיזה תחום חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד לשמוע: אין מישהו ספציפי להיות כמו: עצמי *האחרון סרט אחרון שראית: משתגעים על מרי בקלונוע: שודדי הקאריבים 3 בטלוויזיה: - במחשב: הפורום? מסנג'ר? מספר אחרון שחייגת: לידיד שלי
דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: ענבים פעם אחרונה שהתקלחת: לפני... 5 שעות בערך פעם אחרונה שבכית: לפני 3 שבועות פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת: גם... לפני כמה דקות הריח האחרון שהרחת: של בשר על האש - אחד מהשכנים עושה *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אין לי דרך לדעת... מאמין בנסים? כן מאוהב כרגע? לא ממש :-\ מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? בד"כ כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? רואה בהם אנשים עם מדים כחולים
אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? מאמינה? זה כמו לשאול אם אני מאמינה באשליות אופטיות... זה קיים - תעתוע מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא... בעצם רק ביום כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת... לא יודעת עדיין מה... אולי מוזיקה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? בד"כ לא חובש כובעים? בד"כ לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? אנחנו מסתדרים
מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן :-\ לפעמים יותר מידי בקלות אוהב לטייל בגשם? כן
אוהב ציניות? כן
מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? לעתים רחוקות *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא ממש... חור שני באוזן לא נחשב חוויה אחרונה שחויית: - מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מוזיקה? קשה לי להגיד... הדייט המושלם: כמו בבילוי - הכל תלוי עם מי סרט אהוב: - הבן אדם הכי שנוא: אין הדבר הכי קשור אלי: - הכי שונא בעצמי: - אוהב בעצמי: - לפני המוות מה תבקש? סליחה ממי שפגעתי בו
זה לא שמישהו הולך לקרוא את זה... ובכל זאת

למעלה