שאלון

Snow fairy

New member
חחחחחחחח

תודה! אבל לא הייתי עצובה, סתם תהיתי לאן זה נעלם

hkatsman

New member
באדג'

שם: כצי מין: ז מזל: מאזניים מאכל אהוב: משו עם הרבה בשר ובלי פטריות שתייה מועדפת: קפה ללא ספק סדרה אהובה: סיינפלד ופאמילי
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן!!! כמה כריות: 2 חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: אופנוע מוזיקה: רוק, בלוז רוק, בלוז ג'אז להקה אהובה: פינק פלויד ואחריה יש הרבה במקום השני כמה אחים/אחיות יש לך? יותר מדי מאמין באהבה וירטואלית?:אולי הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן אבל הקשרים נותקו מאמין באהבה ממבט ראשון? לא ממש מה הדבר שעושה אותך למאושר? למות מה אתה אוהב לעשות? פעם חשבתי שוודקה אבל אני כבר לא בטוח אחרי שבחמישי האחרון מצאתי את עצמי בנתב"ג ב3 בבוקר. מיץ תפוחים. מקומות בילוי מועדפים? הופעות של אינפקציה לא משנה איפה. אתה אוהב להיות בבית? תלוי מי עוד שם אתה נאמן? חושב שכן אתה אוהב ילדים? ילדים הם כמו פלוצים, אתה אוהב רק את שלך. אתה ותרן או עקשן? תלוי בסיטואציה בד"כ עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? יופי ושכל, אופי זה משני המרחק הפיזי כן קובע? מאוד קובע אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה את שונה ממני ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? חושב שכן איזה פתגם אומר לך הרבה? כשכולם חושבים אותו דבר, אף אחד אינו חושב מה המשפט שמאפיין אותך? כצמן הזה גאון אתה בחור קנאי?בדרך כלל מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: י''א בן של שפן סלעים'' "מה אתה בדחן?" האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? לא!!!!!!!! היחסים עם ההורים טובים? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *ברגע זה: לובש:חולצה ג'ינס וגרביים מוזיקה: אין, אבא יכעס חושב על: שום דבר מיוחד *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים/כלבים: לא ברור עדיין אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: פפסי בפחית קרה ואם לא אז קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את עצמי אבל קודם את כולם כדי שלא יבכו יותר מדי לשמוע: את קרים בהופעה להיות כמו: כמו היטלר, מת. *האחרון סרט אחרון שראית: מינכן בקלונוע:שודדי הקאריביים בטלוויזיה: הוו זה היה מזמן במחשב: פורנו נחשב?
מספר אחרון שחייגת: אביחי אולי דבר אחרון ששתית: חלב חח דבר אחרון שאכלת: סנדויץ' פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית:הרבה זמן לא בכיתי וזה לא טוב פעם אחרונה שחייכת: בטח באמצע הפיפא פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל הריח האחרון שהרחת: הבושם של האורחת של ההורים של גיל *האם אתה: מעשן? לא יודע אם כבר אפשר לקרוא לזה לשעבר כי ביום חמישי נשברתי ישן עם חיות פרווה? עוד לא מנגן על כלי נגינה? בס מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אינטלגנטיים לא, חיים כן. מאמין בנסים? לא מאוהב כרגע? לא הייתי בונה על זה מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא רואה בשוטרים חברים או אויבים? שומרי החוק אוהב אלכוהול? לא יודע מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל רק אם אמא רואה מבקר בבית כנסת? כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? פה ושם חובש כובעים? כובעונים
אני צוחק שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? חחחחח אוהב את הכתב יד שלך? כן אבל הוא לא קריא, אולי בגלל זה אני אוהב אותו מאמין במכשפות? תנו לי לחשוב על זה........ לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא תמיד אוהב לטייל בגשם? פחחח לא אוהב ציניות? כל החיים שלי ציניות מתנשק עם עיניים עצומות? לא ממש שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: קצת חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: נו מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: עורך דין או פוליטיקאי מסריח לאדע הדייט המושלם: מה אני אמור לענות פה? סרט אהוב: ארמגדון? הבן אדם הכי שנוא: ברגע זה שיר הדבר הכי קשור אלי: לאדע הכי שונא בעצמי: אין לי מושג אוהב בעצמי: את החכמה שלי לפני המוות מה תבקש? למות

B a m b o o k

New member
כנראה שעכשיו אין לך מקום בילוי מועדף../images/Emo3.gif

שיחזרו להופיע החארות האלה

almond1

New member
איזה ארוך זה

שם: שקד מין: נקבה.... מזל: טלה מאכל אהוב: מרק שתייה מועדפת: דיאט קולה סדרה אהובה: האוס!!! האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? רק חברים שלי כמה כריות: 1 חיות מחמד: 3 מכונית אידאלית: יגואר מוזיקה: פאנק.... להקה אהובה: panic! at the disco כמה אחים/אחיות יש לך? 3 אחים מאמין באהבה וירטואלית?: לא ממש...קצת הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אולי... מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? סרטים מה אתה אוהב לעשות? לראות סרטים מקומות בילוי מועדפים? קולנוע אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? לא ממש אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? זאת אמורה להיות שאלה מכשילה? המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי איזה פתגם אומר לך הרבה? אממממ מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודעת אתה בחור קנאי? אני בחורה קנאית מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מיאוץ' האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? בדרך כלל היחסים עם ההורים טובים? לפעמים *ברגע זה: לובש: כלום....
מוזיקה: אין חושב על: הסרט שראיתי בלילה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: שוקו שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: גם וגם חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: ממתקים=אוכל קולה/פפסי: דיאט קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את**** ואת*** ואת*** ואת **** לשמוע: פאניק! להיות כמו: עצמי
*האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: שודדי קריבים3 בטלוויזיה: גאווה ודעה קדומה והמזכירה (אחד אחרי השני) במחשב: happy feet מספר אחרון שחייגת: אל טל... דבר אחרון ששתית: שוקו דבר אחרון שאכלת: עוגת שוקולד פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: היום. פעם אחרונה שצחקת: אתמול הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי *האם אתה: מעשן? איכס לא!! ישן עם חיות פרווה? אמממ כן.... מנגן על כלי נגינה? פסנתר מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כה וזה גם די הגיוני....הרי יש כל כך הרבה מערכות שמש בגלקסיה...ולא הגיוני שרק אצלנו היה כוכב לכת באיזור בו יכולים להתקיים חיים. מאמין בנסים? כן מאוהב כרגע? לא בטוחה מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים? אממ אנלא רואה שוטרים אוהב אלכוהול? רק כשזה נחוץ מאמין באסטרולוגיה? לא..אבל זה נחמד לקרוא מאמין בקסמים? ברור מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? ביום כיפור וט' באב וראש השנה לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אנלא משתמשת באיסיקיו יותר חובש כובעים? לפעמים שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? ברור מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא אוהב לטייל בגשם? כן!! אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? חצי עצומות... שר במקלחת? לא...אני רוקדת *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: אמממ בנאדם שחוזר על עצמו חלומות שונים פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: אמממ בדיקת דם היום בבוקר...עוד פעם מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: קולנוע! הדייט המושלם: סרט
סרט אהוב: מולן רוז' הבן אדם הכי שנוא: :X הדבר הכי קשור אלי: ?? הכי שונא בעצמי: לא יודעת אוהב בעצמי: לא יודעת לפני המוות מה תבקש? לא יודעת

למה שבת יוצאת בפאקניג 10

שם: יערתי מין: אני פשוט אתעלם ואעמיד פנים שלא שמעתי מזל: שור מאכל אהוב: בשר שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: CSI מיאמי כי זאת הסדרה היחידה שאני רואה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תשאלו אנשים כמה כריות: 1 יותר מדי חיות מחמד: פיכס מכונית אידאלית: הו. הו. נקודה רגישה. יש לי חלום למוסך מלא: האמר אדום זועק, למבורגיני צהובה וג'יפ כחול מוזיקה: היפ הופ-ראפ להקה אהובה: ד"ר דרה סטף יו נואו כמה אחים/אחיות יש לך? 4 מאמין באהבה וירטואלית? לא: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?לא בעיקר כי אני לא לסבית מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? לקום ב-12 ולאכול סטייק מה אתה אוהב לעשות? לקום ב-12 ולאכול סטייק מקומות בילוי מועדפים? מיטה אתה אוהב להיות בבית? תלוי אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?כן אתה ותרן או עקשן?עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?נה. סקס סקס סקס המרחק הפיזי כן קובע?כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? בטח. גם נועה אוטוטו מברכת על זה שהיא קמה בבוקר
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? רק אם הוא ממה קשור איזה פתגם אומר לך הרבה? שיקצע מה המשפט שמאפיין אותך?גאוני, חיוקי עלוב אתה בחור קנאי?אני לא בחור מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אה לא עברנו את זה. גאוני, חיקוי עלוב האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?לאלה שיש להם כסף היחסים עם ההורים טובים?כן לא ברגע זה *ברגע זה: לובש: חולצה גזורה של שיעור ספורט בבצפר שלי מוזיקה: אין חושב על: לק שאני הולכת לשים *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שלמות באלי בקלות חתולים/כלבים: פיכס אוכל/ממתקים: ממתקים בתור אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: הרצל לשמוע: הרצל להיות כמו: הרצל *האחרון סרט אחרון שראית: הו פאק שכתי את השם. ההוא שהבישו התעלל בו מינית ואז הוא רצח אותו והיה את ריצ'רד גיר בתור עו"ד נאיבי בקלונוע: שנים אלויהם בטלוויזיה: נו מה שפירטתי במחשב: קליפ של דיס איז וואי איים הוט. סרט בפני עצמו מספר אחרון שחייגת: נועה דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: חלבה פעם אחרונה שהתקלחת: עשר דק אגו פעם אחרונה שבכית: שנים פעם אחרונה שחייכת: אתמול פעם אחרונה שצחקת: אתמול. כל האופטימיות נגמרה בשבת הריח האחרון שהרחת: את ריחו של אהובי. בחייאת *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים?לא מאוהב כרגע?לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לא רואה בשוטרים חברים או אויבים?רציתי להגיד לא:[ אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?כן מבקר בבית כנסת?שבועית לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?לא. שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לא אוהב את הכתב יד שלך?רק את מי שמצלח לקרוא אותו. רציני זה נוראי מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?כן אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?כן מתנשק עם עיניים עצומות?- שר במקלחת?רק באמבטיה *האם יש לך: סודות: לא חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית:יש לי חוויה אחרונה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: עו"ד או גנגסטרית הדייט המושלם: קפה רולדין משחק אותה עדין סרט אהוב: דה לייף אוף דייויד גייל. הוא הסרט הכי חכם שראיתי בחיים שלי הבן אדם הכי שנוא: הרבה הדבר הכי קשור אלי: רוני הכי שונא בעצמי: די נו אני שונאת את השאלות האלה אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש? שיילכו להזדיין

dragonit12

New member
עונה:)

שם:שלומית מין:נקבה מזל:דגים מאכל אהוב:במבה
שתייה מועדפת:שוקו
נסטי
סדרה אהובה:CSI האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?לא עליהם אלא איתם:) כמה כריות:אה?!כאילו ישנה איתן?!2...אבל יותר נוח בלי... חיות מחמד:אין... מכונית אידאלית:אמממ... מוזיקה:כל מיני..רק לא דיכאון! להקה אהובה:מוניקה סקס.סינרגיה.כנסיית השכל.גריין דיי.ועוד כמה כמה אחים/אחיות יש לך?1 מאמין באהבה וירטואלית?:יאפ:) הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?יאפ:) מאמין באהבה ממבט ראשון?יאפ:) מה הדבר שעושה אותך למאושר?לראות מישהו אחר מאושר:) מה אתה אוהב לעשות?לטייל בארץ לשמוע מוזיקה ולקרוא.. מקומות בילוי מועדפים?טבע
אתה אוהב להיות בבית?בערך... אתה נאמן?יאפ:) אתה אוהב ילדים?כןןןןן
אתה ותרן או עקשן?תלוי מתי... אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?נאמנות כנות ואהבה! המרחק הפיזי כן קובע?לא בהכרחח... אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא..כל אחד יחיד ומיוחד בימנו. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?כן! איזה פתגם אומר לך הרבה?תיהיה אתה ! מה המשפט שמאפיין אותך?אממ..לא'דעת... אתה בחור קנאי?לא ממש... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:לא'דעת.בעעעע.ועוד כמה...
האם אתה מאמין באלוהים?יאפ:) החיים הטובים לדעתך?בערך... היחסים עם ההורים טובים?בעעע..לא ממש... *ברגע זה: לובש:מכנס קורדויי שחור גרביים חולצה של וקס ועוד כמה
מוזיקה:גלגלצ חושב על:על זה שאני אלך לבקר את חברה שלי שגרה ליד סבתא שלי אחרי שלא ראיתי אותה מלא זמן!{גם את סבתא וגם את חברה שלי!שלא ראיתיי אותה שנתיים ויותר!
} *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:תלוי מתי... קפה/תה:כלום אבל אם חייבים לבחור אז תה..לא אוהבת קפה... שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת הכל בסבבה:) חתולים/כלבים:שניהם.. אוכל/ממתקים:תלוי מתי
קולה/פפסי: איכססססס *מה/מי היית רוצה? להרוג:יש מלא..אבל חבל לי עליהם.... לשמוע:מישהו שמשהו אומר
להיות כמו:עצמי(?) *האחרון סרט אחרון שראית:ארבעת המופלאים הסרט הראשון... בקלונוע:ספיידרמן 3 בטלוויזיה:CSI ניו יורק במחשב:פורום(?) מספר אחרון שחייגת:לאחל לידיד שלי מזל טוב... דבר אחרון ששתית:שוקו
דבר אחרון שאכלת: במבה
פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול בלילה..
פעם אחרונה שבכית:אתמול בלילה... פעם אחרונה שחייכת: הרגע... פעם אחרונה שצחקת:עכשיו
הריח האחרון שהרחת:הבושם של הספרן שלי...כן זה נשמע מוזר אבל כע... *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?
מנגן על כלי נגינה?כע!גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? בטח! מאמין בנסים?יאפ:) מאוהב כרגע?
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כע... רואה בשוטרים חברים או אויבים?תלוי מתי... אוהב אלכוהול?לא... מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא ממש... מתפלל?יאפ:) מבקר בבית כנסת?מדי פעם... לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כע..מתכוננת... מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?תלוי מתי...-
חובש כובעים?כע שונא את עצמך?לפעמיים.. מביע משאלות מול כוכבים נופלים?חחח לפעמיים אוהב את הכתב יד שלך?הוא דיי מכוער! מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לא לכולם.. אוהב לטייל בגשם?כעעעעעעעע
אוהב ציניות?בדר"כ מתנשק עם עיניים עצומות?לא ניסיתי עדיין
שר במקלחת?לאא *האם יש לך: סודות:בטח חלום שחוזר על עצמו:כע פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית:שיחת סיכום עם המדריכים
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:של"ח הדייט המושלם:אממ... סרט אהוב:אין כל כך.. הבן אדם הכי שנוא:יש... הדבר הכי קשור אלי:סמל הגדוד של אחי... הכי שונא בעצמי:שאני קרציה(?) אוהב בעצמי:ת'אכפתיות(?) לפני המוות מה תבקש?שיהיה רק טוב בעולם ושכולם יהיו מאושרים:) קראת?! תגיד/י ותקבל/י

B a m b o o k

New member
../images/Emo176.gif

שם: צליל מין:
מזל:
מאכל אהוב:
שתייה מועדפת: תפוזים של פריגת סדרה אהובה: הפיג'מות, חברים ומסודרים
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לפעמים
כמה כריות: 1? חיות מחמד: נייט
מכונית אידאלית: אנערף מוזיקה: רוק ישראלי בעיקר להקה אהובה: כרגע אבטיפוס
כמה אחים/אחיות יש לך? 4 מאמין באהבה וירטואלית?:לאדעת:| הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? הכרתי מישו ומישי ונפגשתי
האנשים האהובים עלי בכל העולם מאמין באהבה ממבט ראשון? ככה מה הדבר שעושה אותך למאושר? חברים והופעות מה אתה אוהב לעשות? להיות עם חברים, הופעות, שמוע מוזיקה, לקרוא, להיות לבד מקומות בילוי מועדפים? הופעות אתה אוהב להיות בבית? לפעמים אתה נאמן? תלוי אתה אוהב ילדים? תלוי אתה ותרן או עקשן? אמצע אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? הדדיות, רגש, נתינה המרחק הפיזי כן קובע?לפעמים אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? חלילה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא... איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? בחורה* ולא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לאדעת האם אתה מאמין באלוהים?
החיים הטובים לדעתך?
היחסים עם ההורים טובים?
*ברגע זה: לובש: סרוול, גופיה וחולצה מוזיקה: שרום הולצמן!!!
חושב על: חברים *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: קלות חתולים/כלבים: שניהם
אוכל/ממתקים: תלוי קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: כרגע אפחד
לשמוע: ליל להיות כמו: לאדעת *האחרון סרט אחרון שראית: בקולנוע-שודדי הקריביים3
בבית-גבר מי שמטפלת בקלונוע: שדדי הקריביים בטלוויזיה: מישו לרוץ איתו במחשב: אחי הדב מספר אחרון שחייגת:הדסי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: סוכריות גומי
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: אתמול. מאושר
פעם אחרונה שחייכת: מקודם פעם אחרונה שצחקת: מתישהו בצהריים הריח האחרון שהרחת: אוויר? *האם אתה: מעשן?
ישן עם חיות פרווה? בווווווווווא
מנגן על כלי נגינה? ממש ממש קצת על גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?
מאמין בנסים?
מאוהב כרגע?
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?
רואה בשוטרים חברים או אויבים?לא רואה בהם אוהב אלכוהול? בקושי מאמין באסטרולוגיה?
מאמין בקסמים?
מתפלל?תפילות שלי, לא של הסידור מבקר בבית כנסת?ביום כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? אני מתארת לעצמי שכן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?
זה משעשע חובש כובעים?
שונא את עצמך?
מביע משאלות מול כוכבים נופלים?
אוהב את הכתב יד שלך?
מאמין במכשפות?
מאמין בשדים ורוחות?
נותן אמון בקלות?
אוהב לטייל בגשם?
אוהב ציניות?לפעמים מתנשק עם עיניים עצומות?לפעמים שר במקלחת?לפעמים *האם יש לך: סודות: כמו כל בנאדם נורמלי חלום שחוזר על עצמו:
פירסינג/קעקועים: 3 לובים רגילים חוויה אחרונה שחויית: בנג'יייייייייייייייייייי מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אנערף הדייט המושלם: לאדעת סרט אהוב: שודדי הקרייבים לדורותיו הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: כבשים
הכי שונא בעצמי: בטן ורגליים אוהב בעצמי: עיניים לפני המוות מה תבקש? לחיות עוד קצת

FartherAway

New member
טוב, כי משעמם. ../images/Emo3.gif

שם: יונתן. מין: ז'.
מזל: טוב. ובתולה. מאכל אהוב: שוקולד לבן עם אוריאו.
שתייה מועדפת: קולה! סדרה אהובה: האוס ואחיםואחיות.
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן.
כמה כריות: 2?
חיות מחמד: 1. בוני.
מכונית אידאלית: כל דבר שנוסע. מוזיקה: הכל כמעט. להקה אהובה: כרגע אוונסנס, אבל כל הזמן משתנה.
כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות, קטנה וגדולה.
מאמין באהבה וירטואלית?:
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?
מאמין באהבה ממבט ראשון?
מה הדבר שעושה אותך למאושר? חיבוקים.
מה אתה אוהב לעשות? מה שיוצא. מקומות בילוי מועדפים? חברים וכאלה.
אתה אוהב להיות בבית? כן. אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? ותרן ממש. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, שיתוף וסקס?
המרחק הפיזי כן קובע? לצערי. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? מה פתאום. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? אממ. הכל קורה מסיבה. מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודע, כל מני.
אתה בחור קנאי? מאוד. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מלא.
האם אתה מאמין באלוהים?
החיים הטובים לדעתך? לא יודע. היחסים עם ההורים טובים? כן. *ברגע זה: לובש: חולצה ומכנסיים וקרוקס. כן, קרוקס. בעיות? מוזיקה: אין.
רמקולים מפגרים. חושב על: כלמני, מה. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: אף אחד מהם. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: הכל.
קולה/פפסי: קולה.
*מה/מי היית רוצה? להרוג: כלמני. לשמוע: כלמני. להיות כמו: כלמני. *האחרון סרט אחרון שראית: הצעקה 1, 2 או 3. לא זוכר. בקלונוע: אממ. וואי. לא זוכר כבר. בטלוויזיה: הצעקה 1, 2 או 3.
במחשב: לא ראיתי. מספר אחרון שחייגת: שירפלוץ.
דבר אחרון ששתית: שוקו.
דבר אחרון שאכלת: מאיפה לי.
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול. פעם אחרונה שבכית: אמממ. 27.3! פעם אחרונה שחייכת: לפני חצי שעה נראלי. אולי יותר. פעם אחרונה שצחקת: לא זוכר כבר.
הריח האחרון שהרחת: הכלבה.
*האם אתה: מעשן?
ישן עם חיות פרווה?
מנגן על כלי נגינה?
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?
אם אין בכוכב שלנו יצורים אינטיליגנטיים, למה שבכוכבים אחרים יהיו? מאמין בנסים?
מאוהב כרגע?
. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?
רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים, כל עוד הם לא נגדי.
אוהב אלכוהול?
מאמין באסטרולוגיה?
מאמין בקסמים?
מתפלל?
מבקר בבית כנסת?
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא חשבתי על זה עוד. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?
. אין אייסיקיו. חובש כובעים?
שונא את עצמך?
מביע משאלות מול כוכבים נופלים?
אוהב את הכתב יד שלך?
מאמין במכשפות?
מאמין בשדים ורוחות?
נותן אמון בקלות?
אוהב לטייל בגשם?
אוהב ציניות?
מתנשק עם עיניים עצומות?
שר במקלחת?
*האם יש לך: סודות:
חלום שחוזר על עצמו:
פירסינג/קעקועים:
חוויה אחרונה שחויית: תגדירו חוויה. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודע. הדייט המושלם: ים. וזהו.
סרט אהוב: אממ. לא יודע. כלמני. הבן אדם הכי שנוא: לא זוכר. הדבר הכי קשור אלי: אממ. אין לי מושג. הכי שונא בעצמי: מראה. אוהב בעצמי: אישיות. לפני המוות מה תבקש? מאיפה לי?

חצילע

New member
שמיפ.

שם: נועם ;;;;;; מין: בכיף. סתם, נקבה. מזל: קשת
מאכל אהוב: שוקולד!1111 שתייה מועדפת: דיאט קולה, שוקו. סדרה אהובה: המ. האוס. נראלי. מלא אבל,מה. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי. כמה כריות: 1. חיות מחמד: 4. ^^ מכונית אידאלית: לאמבינהבמכוניות, שתיהיה כוסית. מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית ראפ היפ הופ וכל מיני כאלה מוזרים. טראנסים עוד איכשהוא מסתדרת גם D::::: להקה אהובה: אני חושבת שHIM. כמה אחים/אחיות יש לך? 1. מאמין באהבה וירטואלית?: אהא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אהא. מאמין באהבה ממבט ראשון? נופ. מה הדבר שעושה אותך למאושר? מלא דברים, מה.
מה אתה אוהב לעשות? לא דעת. חברים גיטרה מחשב לצאת ;;; נו מה אני יודעת. מקומות בילוי מועדפים? כל מיני. נו למה זה שאלות חופרות, למה? אתה אוהב להיות בבית? לא ממש. אתה נאמן? נראלי. אתה אוהב ילדים? תלוי איזה. אתה ותרן או עקשן? תלוי מתי. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? לאדעת. המרחק הפיזי כן קובע? כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, ממש לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? הא? איזה פתגם אומר לך הרבה? לא דעת. יאאאאאאאא אתם חופרים של החיים. כבר אמרו לכם? מה המשפט שמאפיין אותך?"דיי זה מעליב" אתה בחור קנאי? בחורה!1111 וכן. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "זה מעליבבבבבבבבבבב" האם אתה מאמין באלוהים? לא. החיים הטובים לדעתך? לאדעת. לפעמים. היחסים עם ההורים טובים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא. *ברגע זה: לובש: חולצה לבנה, חזיה כחולה, מכנסיים שחורות תחתונים שחורות. מוזיקה: אין ;;;;;;; חושב על: זה שסעמק, בקרוב גם אני אסיים י"ב.
איזה רע זה. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית?
קפה/תה: קפה. דהה D: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: ברור ששואף לשלמות. חתולים/כלבים: האמת, כלבים. אבל רק כי יש לי כלבים ולא חתולים. אוכל/ממתקים: ממתקים. ^_^ קולה/פפסי: דיאט קולה D: *מה/מי היית רוצה? להרוג: אפחד. לשמוע: נממ. איימי לי D: הופעה חיה משו? D: להיות כמו: יותרמידיאנשים. *האחרון סרט אחרון שראית: הסרט שאני חיה בו. סתם. אין לי מושג. בקלונוע: העאאא זה ככה? אז תגידו. המממממ. "אמרתי לך" אני חושבת. בטלוויזיה: המ. לא זוכרת. במחשב: לא נראלי שראיתי סרט בקולנוע. מספר אחרון שחייגת: לי הכוסית אני חושבת. דבר אחרון ששתית: דיאט קולה. דבר אחרון שאכלת: גבינה. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול. פעם אחרונה שבכית: יום שישי אני חושבת. פעם אחרונה שחייכת: לפני שעה. פעם אחרונה שצחקת: שעה. הריח האחרון שהרחת: של השירותים של ביצפר נראלי. X::::: *האם אתה: מעשן? לא. ישן עם חיות פרווה? לא D: מנגן על כלי נגינה? כע. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא נראלי. מאמין בנסים? לא. מאוהב כרגע? אהא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? יחסית. לפעמים אני פשוט לא מראה כשאני מתעצבנת. רואה בשוטרים חברים או אויבים? מזה השטויות האלה? D: אמא שלי שוטרת^^ אוהב אלכוהול? אממ. לא אלכוהוליסטית. D: אבל כן. מאמין באסטרולוגיה? לא ממש. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? יש לי מסנ. אבל בעיקרון כן, מה. חובש כובעים? כן הא חחחחח רק אני. שונא את עצמך? לפעמים בטירוף. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא ממש. אבל זה יפה D: אוהב את הכתב יד שלך? לא. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? אממ. לא. נותן אמון בקלות? לא ממש. אוהב לטייל בגשם? כן.
אוהב ציניות? תלוי. מתנשק עם עיניים עצומות? כן. שר במקלחת? דה. כמו כולם. *האם יש לך: סודות: מלא. חלום שחוזר על עצמו: זה שאני הרצל בקונגרס באזל? D: כן. פירסינג/קעקועים: אהא. 13. אני חושבת. חוויה אחרונה שחויית: הממ מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: המממממ. פסיכולוגית נראלי. הדייט המושלם: המ. סרט אהוב: המ. הבן אדם הכי שנוא: המ. הדבר הכי קשור אלי: המ. הכי שונא בעצמי: שומןיתר. אוהב בעצמי: עיניים. לפני המוות מה תבקש? המ.

לא יודעת למה אני עונה על זה,

אני צריכה לחזור על עוד כמה דברים בשביל לשון
שם: טל מין: נ' מזל: נאחס (עקרב אם זה באמת מעניין מישהו) מאכל אהוב: אורז שתייה מועדפת: מיץ ענבים, אבל רק של פריגת סדרה אהובה: האוס האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא אוהבת בכלל, אבל מתי שקורה משהו ממש מצחיק אז פשוט צוחקים ומתנצלים :p כמה כריות: אני חושבת שאחת מספיקה לי חיות מחמד: כלב מכונית אידאלית: אין לי מושג, אחת נוחה מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון (הכל כולל הכלללל, מטאל, רוק, כל זה) להקה אהובה: אין מסויימת כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כה מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? אם יקרה כזה דבר אני אודיע מה אתה אוהב לעשות? לנגן מקומות בילוי מועדפים? הבית אתה אוהב להיות בבית? כה ^^ אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? לא ממש אתה ותרן או עקשן? הייתי מעדיפה להיות עקשנית אבל לצערי אני ותרנית בטירוף אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אין לי מושג המרחק הפיזי כן קובע? בהחלט אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי איזה פתגם אומר לך הרבה? אף פתגם מה המשפט שמאפיין אותך? אין לי מושג אתה בחור קנאי? כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סעמק האם אתה מאמין באלוהים? תלוי מתי. לרוב לא. אם לא היו לי כל הבעיות שיש לי, אולי זה התשובה שלי הייתה כן מוחלט החיים הטובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: מכנס, חולצה, וכל שאר הדברים מוזיקה: שום מוזיקה חושב על: כואבות לי העיניים *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות אני חושבת חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד, רק בגלל התחושה של האחרים סביבו לשמוע: אף אחד, שהכל יהיה שקט אני רוצה להיות כמו: כל אלה שיודעים לנגן על פסנתר בצורה מטורפת, אני פשוט סוגדת להם *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: השטן לובשת פראדה. וואי זה היה מזמן בטלוויזיה: אמי הגנרלית, ביום שבת האחרון במחשב: יש לה ביצים מספר אחרון שחייגת: לא זוכרת דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: ביצת עין פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. השאלון הזה מונע ממני ללכת להתקלח עכשיו פעם אחרונה שבכית: היום בצהריים פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת: לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: פטל *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? כה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מעדיפה שלא להאמין מאמין בנסים? לא מאוהב כרגע? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? יותר מדי רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים XD אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? פעם הייתי, עכשיו לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא כרגע מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? כן שונא את עצמך? לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא ממש אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? לא מתנשק עם עיניים עצומות? כן, הכי טוב שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: מן הסתם כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: שום חוויה, חיים רגילים ומשעממים מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: כן- לנגן לנגן לנגן. אבל לצערי לא זה מה שיהיה הדייט המושלם: לא סרט אהוב: כן, האמת שיש מלא כאלה הבן אדם הכי שנוא: לא אחד הדבר הכי קשור אלי: אין לי מושג הכי שונא בעצמי: אממ...כן, אבל אין לי מושג מה, זה בתפזורת כזאת משתנה כל הזמן אוהב בעצמי: גם, כמו השאלה הקודמת לפני המוות מה תבקש? אני מעדיפה לא לדבר על מוות וכאלה... שמתי לב שהרבה פעמים פשוט "אין לי מושג"

Rose131

New member
^^

שם: נועה מין: נקבה מזל: בתולה מאכל אהוב: פיצה שתייה מועדפת: קולה=\\ סדרה אהובה: אנג'ל האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי כמה כריות: כמה שיותר חיות מחמד: המ. מכונית אידאלית: לאדעת. מהירה כזאת. עם גג נפתח כזה? ושתהיה כסופה כזאת שכולם יהיו כזה "תראו את הבת זונה. היא כזאת נהגת מחורבנת עם כזאת מכונית בתזונה." מוזיקה: כלמיני להקה אהובה: HIM, MCR ודה יוזד כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? חיבוק אמיתי מה אתה אוהב לעשות? כלמיני. מקומות בילוי מועדפים? המ. אתה אוהב להיות בבית? לא. אתה נאמן? המ. אתה אוהב ילדים? רק כשהם קטניםן. אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, אמון וכימיה(?) המרחק הפיזי כן קובע? לפעמים. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אולי. איזה פתגם אומר לך הרבה? "על כורחך אתה נולד ועל כורחך אתה מת, אבל ברצונך החופשי אתה חי." או משהו כזה. מה המשפט שמאפיין אותך? חבר, אתה חופר. אתה בחור קנאי? אולי. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כזה. כאילו. האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? לעשות רק מה שאתה רוצה היחסים עם ההורים טובים? לא *ברגע זה: לובש: גופיית פסים שחור-לבן, מכנסיים משובצות, תחתונים וחזייה ורודים, וכל הצמידים שרשראותעגילים הרגילים מוזיקה: כרגע, Why doesn't anybody like me- No Used for A Name. כמה אימואי. זה על אקראי אבל
חושב על: מחר, החופש הגדול ושנה הבאה. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: תלוי קפה/תה: תלוי שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי נו. חתולים/כלבים: באמת שתלוי
אם זה החתולים הסנובים האלה אז כלב. אם זה חתולפוצקי אז חתול. אבל בכל מקרה שיהיו גורים. הכי חמוד. אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה
*מה/מי היית רוצה? להרוג: הו, יש לי רשימה. לשמוע: כנ"ל להיות כמו: וילה, בגרסה נשית יותר. (אם זה אפשרי.) *האחרון סרט אחרון שראית: רקוויאם לחלום בקלונוע: הוו, מאיפה לי. בטלוויזיה: אמ.. את ההתחלה של מלאכים בשמי ברלין? במחשב: רקוויאם נו. מספר אחרון שחייגת: אמא דבר אחרון ששתית: מים. אלא מה. דבר אחרון שאכלת: שוקולד
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: כמה דקות. פעם אחרונה שחייכת: כמה שעות. פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל הריח האחרון שהרחת: רביולי *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? כן. 4. מנגן על כלי נגינה? כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אולי. מאמין בנסים? תלוי. מאוהב כרגע? שאלה טובה. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? תלוי איזה. אוהב אלכוהול? תלוי איזה נו. מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?מה, ברור, אני עדיין מחכה למכתב מהוגוורטס. מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לפעמים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? קודם שיהיו כאלה. אוהב את הכתב יד שלך? גאד לא. מאמין במכשפות? ברור*מגלגלת עיניים* מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? תלוי. אוהב לטייל בגשם? עם מגפיים ומעיל כן. עם אולסטאר וגופייה, לא. אוהב ציניות? אמרו לי לפני כמה ימים שהיא נשפכת ממני. מתנשק עם עיניים עצומות? איזה מתנשקת איזה
שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: היה פעם פירסינג/קעקועים: פירסינגים חוויה אחרונה שחויית: הגדירו חוויה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו בקולנוע. הדייט המושלם: עם מישהו שאוהבים ואוהב בחזרה. סרט אהוב: מולאן רוז'. מכאן נבע המשפט בשאלה הקודמת. הבן אדם הכי שנוא: הו. הדבר הכי קשור אלי: השיער שלי, לא? הכי שונא בעצמי: יכול להיות שהשיער*מגלגלת עיניים*. סתםנו. אני חושבת את הover שטחיות שלי מדי פעם. אוהב בעצמי: נחישות. או משהו. לפני המוות מה תבקש? להיות בהופעה של דה יוזד, לקרוא את הארי פוטר השביעי, ולהיות מאוהבת ונאהבת.

Rose131

New member
ידעתי שזה יבוא ממישהו../images/Emo122.gif

[ד"א, זה no USE for a name ולא no USED
.]

למעלה