שאלון

זונע

New member
אני אוהב

אבל יש להקות שאני הרבה הרבה יותר אוהב

מממממממוווווווווווווווווווו ../images/Emo163.gif

שם: נועה מין: נ מזל: אריה מאכל אהוב: סושי? שתייה מועדפת: שוקו סדרה אהובה: מממ... ימי חיינו/העלובה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? תלוי כמה מגיע להם כמה כריות: 2? חיות מחמד: כלבתא מכונית אידאלית: משהו יוקרתי ואדום מוזיקה: פאנק? להקה אהובה: יש המון כמה אחים/אחיות יש לך? 3 אחים שגדולים ממני +אחד מאומץ נוסף מאמין באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? חברים/חברות כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כה מה הדבר שעושה אותך למאושר? בצפר מה אתה אוהב לעשות? ביד מקומות בילוי מועדפים? קניון! אתה אוהב להיות בבית? כה אתה נאמן? מאוד אתה אוהב ילדים? לא! אתה ותרן או עקשן? עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, אופי טוב, הומור. המרחק הפיזי כן קובע? תלוי אצל מי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? התייאשתי מלנסות ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן D= נראה לי איזה פתגם אומר לך הרבה? 'אם שיער היה חשוב-הוא לא היה צומח על התחת' מה המשפט שמאפיין אותך? אותו משפט מלמעלה אתה בחור קנאי? כוסעמק אני לא בחור! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: פות האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? בערך *ברגע זה: לובש: חצאית וגופיות מוזיקה: וודקה-הפוסי של לוסי חושב על: לצבוע את השיער *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי מתי חתולים/כלבים: שניהם מאמים אוכל/ממתקים: אויייייייכל קולה/פפסי: בע *מה/מי היית רוצה? להרוג: אפחד כרגע לשמוע: מממממ...... סמרטוט כחולבן האמת להיות כמו: פינק המלכה!
או כריסטינה אגילרה! *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת בקלונוע: לא זוכרת בכלל בטלוויזיה: לא זוכרתתתתתתתת במחשב: לא רואה במחשב מספר אחרון שחייגת: אמא דבר אחרון ששתית: מיץ אננס דבר אחרון שאכלת: עוגייה פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: שלושה ימים פעם אחרונה שחייכת: תמיד פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: לא זוכרת :| *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? כן מנגן על כלי נגינה? ניגנתי מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לאדעת מאמין בנסים? לא ממש מאוהב כרגע? טכנית לא ממש מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? בערך רואה בשוטרים חברים או אויבים? לאכפת לי מהם אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים?
.. מתפלל?
מבקר בבית כנסת? ברווווור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לאדעת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא פונים אליי :| חובש כובעים? לא עכשיו שונא את עצמך?xXx מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כע אוהב את הכתב יד שלך? בסוודר מאמין במכשפות? לאדעת מאמין בשדים ורוחות? משתדלת שלא :| נותן אמון בקלות? קן אוהב לטייל בגשם? קןןןןןןן אוהב ציניות? קןןןןןןןןןן מתנשק עם עיניים עצומות? XD שר במקלחת? קןןןןן *האם יש לך: סודות: מן הסתם חלום שחוזר על עצמו: יש מצב פירסינג/קעקועים: נזם והרחבות נחשב? חוויה אחרונה שחויית: שיזוף טבעי מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: תיאטרון הדייט המושלם: לא משנה, כל עוד ג'יימס יהיה שם.
סרט אהוב: HP הבן אדם הכי שנוא: מורה לטכנו!! בת זונההההההההההההההה הדבר הכי קשור אלי: מעעעעעע? הכי שונא בעצמי: הכל xXx אוהב בעצמי: מה יש לא לאהוב? אני מושיתתתתתת לפני המוות מה תבקש? הזרקת שוקולד לוריד. :))

shiratel

New member
שלי

שם: שירה
מזל: עקרב
מאכל אהוב: שוקולד
שתייה מועדפת: קולה
סדרה אהובה: פרויקט מסלול
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? האמת שלא, ועליי צוחקים כל הזמן (ואני לא מצליחה שלא להעלב)
כמה כריות: אחת?
חיות מחמד: כלבה אחת בשם סימבה
מכונית אידאלית: כל מכונית שלא מקרטעת!
מוזיקה: פופ, RnB, רוק, קאנטרי, לטיני
להקה אהובה: Queen
כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות, אחת גדולה (19) ואחת קטנה (14)
מאמין באהבה וירטואלית? אממ, לא ממש... אולי אם נפגשים מדי פעם
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אמממ... לא נראלי
מאמין באהבה ממבט ראשון? יש סיכוי
מה הדבר שעושה אותך למאושר? כשיהיו לי - רשיון ואוטו, ת"ז, וחשבון בנק צעיר
מה אתה אוהב לעשות? לשחק, לשיר, לרקוד, לקרוא, לאכול
, טלוויזיה, אינטרנט, וכן הלאה...
מקומות בילוי מועדפים? עם החברים שלי, בבית, בתי קפה ומסעדות
אתה אוהב להיות בבית? עכשיו כן
אתה נאמן? ברור
אתה אוהב ילדים? לא הכי בעולם, באופן כללי כן
אתה ותרן או עקשן? לפעמים ככה לפעמים ככה
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, משיכה, ונושאים משותפים
המרחק הפיזי כן קובע? תלוי
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה, אבל לרוב לא
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אני לא יודעת... זה תלוי
איזה פתגם אומר לך הרבה? Bombing for peace is like fucking for virginity, חח מהחתימה של נועה - זה משפט אדיר!
מה המשפט שמאפיין אותך? אין ממש
אתה בחור קנאי? יש מצב
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: זה תמיד משתנה, יש לי תקופות שאני נדבקת לכל מיני פתגמים וצורות דיבור - וזה עובר.
האם אתה מאמין באלוהים? כן
החיים הטובים לדעתך? אם החיים הם טובים? בעקרון כן, אבל לא תמיד
היחסים עם ההורים טובים? כן
ברגע זה:
לובש: חולצה תכלת, מכנס טרנינג שחור
מוזיקה: לא שומעת
חושב על: אחותי מופיעה היום בערב בג'ז
זה או זה:
מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית
קפה/תה: לא זה ולא זה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות
חתולים/כלבים: כלבים
אוכל/ממתקים: ממתקים
קולה/פפסי: קוקה קולה ברור!
מה/מי היית רוצה?
להרוג: אין ממש
לשמוע: גם אין ממש
להיות כמו: אחותי הגדולה אוסי
האחרון
סרט אחרון שראית: לא ראיתי סרט כבר הרבה זמן
בקלונוע: למעלה ^^
בטלוויזיה: 40 סלבריטאי האינטרנט הכי גדולים בVH1
במחשב: פורום שנאיה טוויין בתפוז
מספר אחרון שחייגת: לאבא שלי
דבר אחרון ששתית: מים
דבר אחרון שאכלת: אורז עם גזר מבושל
פעם אחרונה שהתקלחת: יום חמישי אחרי הבגרות
פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת
פעם אחרונה שחייכת: אתמול נראלי
פעם אחרונה שצחקת: יום חמישי בערב, ידיד שלי קרע אותי מצחוק
הריח האחרון שהרחת: את הכלבה שלי
האם אתה:
מעשן? לא
ישן עם חיות פרווה? לא, אבל אוהבת
מנגן על כלי נגינה? לצערי לא
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? יכול להיות
מאמין בנסים? לא ממש
מאוהב כרגע? לצערי הרבה מאוד לא
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? מנסה
רואה בשוטרים חברים או אויבים? למל"מים...
אוהב אלכוהול? כןןןן (אבל לא בירה!!!
תהרגו אותי)
מאמין באסטרולוגיה? לא ממש, אבל קוראת הורוסקופ
מאמין בקסמים? לא אכפת לי
מתפלל? לא ממש... שמע ישראל לפני הבגרות נחשב?
מבקר בבית כנסת? כבר לא, ממזמן
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? חיחי לא
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אין לי אייסיקיו
חובש כובעים? אממ לא
שונא את עצמך? לפעמים (רוב הזמן)
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא ראיתי בחיים שלי כזה
אוהב את הכתב יד שלך? הוא סבבה רוב הזמן
מאמין במכשפ

P i x i e s

New member
אללה.

שם: יובל
מין: נקבה מזל: טלה מאכל אהוב: ספגטי, אני מניחה. שתייה מועדפת: דיאט קולה או מים. סדרה אהובה: סאות'פארק ומשפחת סימפסון. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? אוהבת, אבל כשזה בקטנה. לא כשזה ממש פוגע. כמה כריות: 3 D: חיות מחמד: הלוואי
מכונית אידאלית: מיני קופר/PT קרוזר/חיפושית מוזיקה: די הכל חוץ מצרחות. :| להקה אהובה: AIR
כמה אחים/אחיות יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית?: בערך הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? גם מישהי וגם מישהו. P: מאמין באהבה ממבט ראשון? כן, לגמרי. מה הדבר שעושה אותך למאושר? לנסוע עם תום לאנשהו. מה אתה אוהב לעשות? להיות עם תום, להיות בנמל"ה (ארגון נוער), מחשב, חברים, קניות, ים.. מקומות בילוי מועדפים? הטרבין
ומקומות בסגנון. אתה אוהב להיות בבית? תלוי מתי. אתה נאמן? תלוי מתי. כשאני אוהבת אז כן אבל כשאין משיכה או משהו, אלוהים יודע \: אתה אוהב ילדים? אהא אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, תקשורת ותשוקה. המרחק הפיזי כן קובע? לפעמים. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? נוופ. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לפי איך שאני מכירה את עצמי, לא ממש. איזה פתגם אומר לך הרבה? "סייג לחוכמה שתיקה". (או משהוכזה, הרגע קמתי
) מה המשפט שמאפיין אותך? מאיפה לי:| אתה בחור קנאי? יאפ מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "טוב אחי" "חמוד" האם אתה מאמין באלוהים? אהא החיים הטובים לדעתך? הם לא הטובים, הם טובים P: היחסים עם ההורים טובים? נכון לעכשיו לא. *ברגע זה: לובש: פיג'מה! מוזיקה: אוונסנס- מיי אימורטל בגלגל"צ חושב על: יש לי בחילה
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות.. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: ששש. לשמוע: אנערף. להיות כמו: חח דיי מה זה השאלות האלה? *האחרון סרט אחרון שראית: הצעקה בטלוויזיה בקולנוע: וואי אני לא זוכרת... נקסט נראה לי בטלוויזיה: הצעקה במחשב: בוראט מספר אחרון שחייגת: של אבא דבר אחרון ששתית: דיאט קולה דבר אחרון שאכלת: אורז פעם אחרונה שהתקלחת: אני באמת צריכה להכנס עכשיו. פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: עכשיו *האם אתה: מעשן? נרגילה. ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? יאפ מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? חחח אני די מפחדת מזה, לא בטוחה אם מאמינה. מאמין בנסים? יאפ מאוהב כרגע? מאד:] מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? Your friendly police officer
אוהב אלכוהול? יש מצב מאמין באסטרולוגיה? לא ממש מאמין בקסמים? גם לא מתפלל? לפעמים מבקר בבית כנסת? לפעמים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? יאפ מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא ממש חובש כובעים? כןD: שונא את עצמך? לפעמים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? חח לא יודעת. נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? מאד מתנשק עם עיניים עצומות? ברור:] שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: אהא חלום שחוזר על עצמו: אהא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: שישבת סניפי:] מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: עיתונאות הדייט המושלם: חחח כבר היה.. טרבין/מסעדה-ים. סרט אהוב: האלמנט החמישי. הבן אדם הכי שנוא: ששש. הדבר הכי קשור אלי: לא יודעת הכי שונא בעצמי: קנאות אוהב בעצמי: אני די מצחיקה, נראה לי. :$ לפני המוות מה תבקש? מה כבר יש לבקש לפני שמתים? אולי שאני אכנס לגן עדן..

תמיר1991

New member
את מתנשקת בעיניים עצומות?../images/Emo2.gif

אני דווקא מתנשק בעיניים פתוחות, ואת לא מתנשקת בעיניים עצומות
תמיר.

תמיר1991

New member
גם אתה XD

אבל הרגשתי צורך להעיר לאור זה שהיא לא ענתה על השאלון נכון...
תמיר.

זונע

New member
דייייייייייייייייייי

בואנה אתה הילד הכי חופר בעולם אני רציני... "הרגשתי צורך להעיר לאור זה שהיא לא ענתה על השאלון נכון" :|אין מילים, אין מילים.

למעלה