שאלון?!:O

mercedesClsamg

New member
שאלון?!:O

. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: השחטה עצמית 1. חש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? 1. איזה מגמה היית בביה"ס? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? אהוב אצלך? היית רוצה לקבל? מעצבן אותך? מצחיק אותך? מדכא אותך? סקסי בעינייך? וכל מיני.. צבע: סרט: שתיה: שיר: ציטוט: רגע שהיית רוצה שיחזור: היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? למי? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? 2) אם כן, כמה זמן? 3) ניסיתם להתחיל איתו? 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? 5) התנשקתם איתו? 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חיזור: 1) האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? 2) האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? 3) מה המשפט שהכי עושה לכם את זה? 4) איך הייתם רוצים שיתחילו איתכם? 5) התחלות רחוב – מאוס, נחמד, מצחיק, מעצבן או מחמיא? 7) איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? 8) האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? 9) אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? 10) האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: 1) כמה אקסים יש לכם? 2) האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? 3) האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? 4) האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? 5) מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? 6) מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? 7) האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? 8) האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? 9) יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? 10) האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif אנייי../images/Emo41.gif וואי איזה שאלון חופר

. מהו שמך המלא? רותמע 2. תאריך לידה:30/5/91 3. מקום מגורים: נוו חלאס אם אותן שאלות 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בנתיים לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן. יש לי בסה"כ... *סופרת* 17. בטבור בלשון בגבה נזם ובאוזניים השאר 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?מממ כיתה ח' ככה 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: חחחחחחחחח ביסקסואלית דה XD 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? מממ הרבה דברים אין לי כוח לפרט 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? - 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? מזה השאלה הזאת?! 1. איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין בביה"ס ואני מגמת מנהל נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? השיר של אייל גולן.. באמא מחליפה XD 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פוטושופ 4. מה הספקת כבר לעשות היום? שומדבר מיוחד.. ללכת לקניות עם אמא! 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישוןןןןןןן 6. ישנת טוב אתמול? ממ בערך 7. תישן טוב הלילה?הלוואי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שיקספיר 3. עונה אהובה של השנה: חורף 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות ובוגדנות(שקרים) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום התנשקת? בפסח!!!! התאהבת? אני עדיין נשבר לך הלב?באותה הזדמנות צחקת?היום לפני כמה דק' בכית? וואי לא זוכרת.. לפני כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מממ היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? לפניייי יותר משנה שתית משקה אלכוהולי? כל יום שישי P: השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? בסילבסטר לבשת חצאית? מממ לפני שבוע בערך שבועיים קנית בגד? ממממממ לא זוכרתתת........... אני צריכה ללכת לקנות בגדים:] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר?הרבה זמן לא שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא שלי? חשבת עליו? לא זוכרת התקשרת אליו? חחח אני לא מתקשרת.. מתקשרים אליי. התקשר אלייך? ידיד שלי לפני כמה דק' XD פגע בך? ממ לא זוכרת שימח אותך? הרבה מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? שקרים, בוגדנות אהוב אצלך? אהבה כנה ואמיתית היית רוצה לקבל? חברה שתאהב אותי ותהיה מדהימה:) מעצבן אותך? אדישות מצחיק אותך? כל דבר כמעט XD מדכא אותך? מממ לריב עם אנשים אהובים סקסי בעינייך? גררר מסוימי מקס וכל מיני.. צבע:ורוד סרט: - שתיה: מים שיר: כל הכח - קובי פרץ ציטוט: "רק פתחי את ליבך שוב כמו פעם" רגע שהיית רוצה שיחזור: מממממ........ שהיא הייתה פה ונגעה בי ושיחקתי לה בשיער P: היום: באיזו שעה התעוררת?לא זוכרת! מה/מי העיר אותך? אמא נראלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? =/ מה היה השיר הראשון ששמעת? - איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?- מיקום כרגע: מול המחשב.. להקה אהובה: שייגעצ איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחח כל בדיחה גורמת לי לצחוק הבנאדם הכי יפה שראית: חחחח מסוימי מקס (בסוף תצורף תמונה, אל תדאגו) הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא יודעת נו הדבר הכי מטורף שעשית: אין לי כוח לחשוב הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חחחחחחח לא זוכרתתתתתתתת את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? יש מצב.. את חושבת שאת קנאית? מאוווד את חושבת שאת קרצייה? כן XD את חושבת שאת עקשנית? הכי שיש את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? שצריך לחסוך אני יודעת (מסתבר) בנאדם ש: שונא/ת: איכ אותה אוהב/ת: הרבה:] מתגעגע/ת אליו: ידיד ממש טוב שלי חסר לך: ידיד שלי... אותו אחד. פעם היינו מדברים על הכל, כל הזמן... ועכשיו הצבא. אבל עברו 7 וחצי חודשים ואנחנו עדיין בקשר. מקווה שזה יחזיק עוד שנתיים ו3 חודשים.. אבל השאלה אם נצליח לחזור להיות כמו פעם. עושה לך טוב להיות איתו: הרבה הכי מצחיק: היא:] הכי דפוק: חחחח הרבה הכי מוזר: יש הרבה הכי כיף לדבר איתו: יש הרבה איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני כרגע יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאפחד אין לי שיחות יוצאות XD איזה צלצול יש לך? של טראנס כזה הקול הכי יפה ששמעת? ממ לוידעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?ברור כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?רק שאני מתכוונת לזה איפה את רוצה פירסינג? חחחחחחחח בפיטמה, ספטום, אנדר, דאיית', סמיילי, לאברט אולי מדונה וכו':] אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נוסעת לחו"ל, מתחוררת/מתקעקעת, קונה לי מחשב נייד, מצלמה נורמלית, פלאפון מגניב וחדש מה החלום שלך? ממ להיות פסיכולוגית או בעלת מסעדה:)

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif המשךךך../images/Emo178.gif

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: כמה של שריף מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: יש לי שיר כמעט לכל בנאדם P: מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: אין לי כוח מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): .............. מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: "לבכות לך" של אביב גפן וגם השיר של טיטאניק גורם לך לצחוק: מממ אין שירים שממש "מצחיקים" אבל .. לוידעת P: גורם לך לרצות לרקוד: כל הכח.. של קובי פרץ מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אנפיטפול - ריאנה וגם השיר משהו ממני של הראל סקעת שהיית רוצה לכתוב אותו: לוידעת שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לוידעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: =/////// שמסכם את שנות הנעורים שלך: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לוזכרת את השם.... אה!! מחפש את ליבך - ניר רוזנבאום שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לוזכרת שגורם לך לחשוב על להיות לבד: LONLEY חחחחח הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? לוידעת הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? לוידעת במי התאהבתי השנה? מממ בה ממי נפרדתי השנה? מממ האקס שלי XD מי פגע בי השנה? הרבה במי פגעתי השנה? לא יודעת לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הראל סקעת.. ריאנה ועוד מלא להקות מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לא זוכרת מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? הרבה וגם עכשיו לפעמים מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? גם לא מזמן איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? לא זוכרתת איך חגגו לי יומולדת השנה? לא חגגנו XD איזה סרט הכי אהבתי השנה? לוזכרת כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מממ כמה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לא הרבה XD אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? הרבה למי? להרבה מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? כל מיני איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? התבגרתי עוד קצת איך תסכם את השנה במילה אחת? אחלה האם חל בך שינוי השנה? כן איך חחגת את תחילת השנה? אבל עוד לא עברה שנה XD ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? מזה השאלון הזה בכלל ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שזה שאלון שאמורים לעשות בתחילת שנה איזה סילבסטר הכי זכור לך? הסילבסטר לפני שלוש שנים נדמה לי זה היה.. אני וחברה שלי ראינו ילד שהיא דלוקה עליו ואני צעקתי לה כזה שהנה הוא .. והוא היה מולנו ונתקע לי העקב של הנעל בתוך הרצפה... פאדיחה לי. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? ממממ לוידעת :O איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הייתי מוחקת את האקס שלי מהעולם הזה.. אני מצטערת על הרגע בו הכרתי אותו. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בהרבה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? 2) אם כן, כמה זמן? 3) ניסיתם להתחיל איתו? 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? 5) התנשקתם איתו? 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חיזור: 1) האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? ממ כן נראלי 2) האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא 3) מה המשפט שהכי עושה לכם את זה? "כאב לך? שנפלת מגן עדן" XD חחח הם כאלה נדושים וחמודים 4) איך הייתם רוצים שיתחילו איתכם?לוידעת 5) התחלות רחוב – מאוס, נחמד, מצחיק, מעצבן או מחמיא? מאוס ומחמיא ומעצבן XD 7) איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?מכתב אהבה או בטלפון או פנים מול פנים XDD תלוי מי הבנאדם. 8) האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי מי. 9) אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותו מתחיל איתכם, מה אתם עושים?דוחים בצורה יפה 10) האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?לא התחלתי עם אפחד מעולם. זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: 1) כמה אקסים יש לכם? ממ מעל 3 2) האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא 3) האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן 4) האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?לא 5) מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן 6) מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?שברון לב 7) האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא 8) האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כן וזה לא הצליח 9) יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא 10) האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?למחוק את כל הקשר ואת היום שבו הכרנו... פשוט הכל.

עונה, רתם צודקת זה באמת שאלון חופר

. מהו שמך המלא? דנה [Z] זגרסון 2. תאריך לידה: 28/3/92 3. מקום מגורים: ירושלים 5. כתובת דוא"ל: חסוי [חחח בטח] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: דנה-Z וזהו 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם המשפוחה 9. צבע עיניים? כחול 10. צבע שיער? חום/שטני/בלונדיני [לא פוענח] 11. משקל: ת'אמת אין לי מושג 12. גובה: 1.67 השחטה עצמית 1. חש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? הלוואי, חכו עוד שלוש וחצי שנים 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? יש לי אחד רגיל באוזן [כן רק אחד] ואחד בגבה טרי טרי
3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אבל אני רוצה 4. אתה מסטול ברגע זה? חחח כמו תמיד, זה בא טבעי
5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא ולא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? חחח אף פעם לא הייתי
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן לפני כמה זמן וזה היה בגלל אהבה 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: נוטה יותר לכיוון הבנות 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיבינו אותי עם כל הפאקים שלי 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא זה ולא זה, רוצה בדד 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפחד 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא, אני חופשיה כדרור 16. מה אתה חושב עליו/עליה? -.- 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? "פאק דנה את מכוערת" 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדין בבצפר נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Dream Theater - Finally Free 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ואייסיקיו 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללמוד, להתבאס, לבכות, לצחוק, לשמוע להקה חדשה, לדבר עם אהבת חיי וזהו.. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לא יודעת 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? לא נראלי, כבר מלא זמן לא ישנתי טוב כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? כל אחד במובן אחר 3. עונה אהובה של השנה: חורף 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר? התנשקת? לא זוכרת התאהבת? אני כרגע מאוהבת
נשבר לך הלב? לא מזמן צחקת? כמו תמיד בכית? היום בטקס מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מזמן חיבקת מישהו/י? היום בבוקר? עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני חודשיים השתכרת? לפני חצי שנה שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לא מזמן לבשת חצאית? חחח בגיל חמש קנית בגד? לפני שבועיים/שלוש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שבועיים וחצי הקדישו לך שיר? אף פעם לא הקדישו לי שיר שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? החברה השולטת שלי
חשבת עליו? אהבת חיי התקשרת אליו? לא יודעת התקשר אלייך? לא מתקשרים אלי לעיתי קרובות חח פגע בך? לא זוכרת שימח אותך? תומי
מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? הדיכאוניות שלי אהוב אצלך? העיניים שלי היית רוצה לקבל? אולפן הקלטות ביתי מעצבן אותך? צביעות מצחיק אותך? חברה שלי נופלת
מדכא אותך? כמעט הכל סקסי בעינייך? דגמ"ח וחולצה שחורה
גררר וכל מיני.. צבע: שחור סרט: הבועה שתיה: וודקה שיר: חצי רגל בחוץ - שורטי ציטוט: "חיה את הרגע" רגע שהיית רוצה שיחזור: לא יודעת היום: באיזו שעה התעוררת? שש וחצי כרגיל מה/מי העיר אותך? הפלא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר" מה היה השיר הראשון ששמעת? חלום עצוב - דנידין איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "היום אני חייבת להביא לדרור את המכתב" מיקום כרגע: ליד המחשב? להקה אהובה: סינרגיה איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יודעת, מלא זמן לא סיפרו לי בדיחות הבנאדם הכי יפה שראית: דרור
הפאדיחה הכי גדולה שלך: שהסמקתי ליד דרור
הדבר הכי מטורף שעשית: כמעט נכנסתי למיטה עם הומופובית הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "את ממש שרמוטה" וזה היה לחברה הכי טובה שלי את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? במובן מסוים את חושבת שאת קנאית? מאוד את חושבת שאת קרצייה? כן חחח את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? חצי חצי בנאדם ש: שונא/ת: אפחד לא יכולה לשנוא אוהב/ת: דרור / שני [עדין לא החלטתי] מתגעגע/ת אליו: חברתי
חסר לך: נעלי וואנס חחח עושה לך טוב להיות איתו: לא יודעת הכי מצחיק: הילה
הכי דפוק: ספר השיאים של גינס הכי מוזר: החתול שלי הכי כיף לדבר איתו: החתול שלי ושני
איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א או באיזה בקתה ביער יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? שני / נוע איזה צלצול יש לך? רגיל של סלקום הקול הכי יפה ששמעת? דרור ושני
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? השקיעה של צור הדסה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בהחלט אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? מאוד איפה את רוצה פירסינג? עוד אחד בגבה, בלשון ובשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חצי תורמת, רבע מבזבזת על אולפן ומלחין לשירים שלי, ורבע על כל מה שרציתי להשיג מה החלום שלך? להיות ראפרית

בעע המשך

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: "להציל אותך" ו"יש לך אותי" מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: "far away" מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: "זה רק הלב שכואב לך" מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): "too lost in you" מזכיר לך את הילדות: אין גורם לך לבכות: "too lost in you" גורם לך לצחוק: אני לא ממש צוחקת משירים גורם לך לרצות לרקוד: פייי כמעט כל שיר בעולם מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: יש יותר מדי שהיית רוצה לכתוב אותו: "חצי רגל בחוץ" שממלא אותך באושר צרוף: לא יודעת אין הרבה שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני אף פעם לא רוצה להפסיק לשמוע שירים שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא יודעת לא חשבתי על זה שמסכם את שנות הנעורים שלך: הן עדין לא נגמרו אז אני לא יודעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: "חלום עצוב" של דנידין שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: far away של ניקלבק שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא יודעת שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אין הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? שהכרתי את שני
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? שנפרדתי משני
במי התאהבתי השנה? בתום, בשני ובדרור ממי נפרדתי השנה? משני מי פגע בי השנה? אפחד במי פגעתי השנה? יותר מדי לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? המון אם אני אתחיל זה לא ייגמר מתי צחקתי הכי הרבה השנה? וואי לא יודעת מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בחודש האחרון מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? תמיד מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לא יודעת לא זכור איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? הגיטרה
למרות שהיא רק בהשאלה איך חגגו לי יומולדת השנה? לא חגגו איזה סרט הכי אהבתי השנה? הבועה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? משהו כמו 15? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן למי? לשני ולתום מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שאני אקבל וואנס ומערכת וגיטרה חשמלית ושאני אמצא כבר חבר/ה איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? עגיל בגבה
איך תסכם את השנה במילה אחת? מהירה האם חל בך שינוי השנה? ענק איך חחגת את תחילת השנה? עם החברות ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לקבל וואנס ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: להתאב במישו/מישי חדש/ה איזה סילבסטר הכי זכור לך? של 2006 איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לא יודעת איזה אירוע היית מוחק מהשנה? יותר מדי אירועים באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בכל רגע נתון איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אף אירוע על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? על כלום מקום בו הכי נהנת? אני נהנת בכל מקום אירוע שהכי השפיע עליך? שכמעט נדרסתי אירוע שאיכזב אותך? ש כמעט |סהדגש| נדרסתי כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? כל כך הרבה פעמים 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? יותר מדי פעמים 2) אם כן, כמה זמן? שנה 3) ניסיתם להתחיל איתו? לא 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא 5) התנשקתם איתו? לא 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן אבל לא אותה אחת 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? היא החברה הכי טובה שלי 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "פאק למה לא הלכתי על זה??" חיזור: 1) האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? אף פעם לא התחילו איתי 2) האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא 3) מה המשפט שהכי עושה לכם את זה? "אני אוהב אותך" 4) איך הייתם רוצים שיתחילו איתכם? בכל דרך לא אכפת לי כל כך 5) התחלות רחוב – מאוס, נחמד, מצחיק, מעצבן או מחמיא? מעצבן, מאוס ומחמיא 7) איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים או במכתב 8) האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? מאוד 9) אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אומרים לו בנימוס שזה לא יילך 10) האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כל פעם זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? -.- 3) והוא, אוהב אתכם? -.- 4) כמה זמן אתם יחד? -.- 5) איך הכרתם? -.- 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? -.- 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? -.- 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? -.- 11) אתם רבים? -.- 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? -.- 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? -.- 14) אתם פוחדים לאבד אותו? -.- 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל אקסים: 1) כמה אקסים יש לכם? שני אקסים ואקסית 2) האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? את האקסית 3) האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן 4) האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? רק עם האקסית 5) מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? בהחלט 6) מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? רגשות געגועים וזכרונות 7) האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אין עיניים לא סגורים 8) האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? 9) יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן..שני האקסית 10) האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

למעלה