שאלון

IllyriaB

New member
שאלון../images/Emo90.gif

כי משעמם. אז... שמי: גיל: אזור בארץ: זה או זה-? פורום או קומונה? טלפון או פלאפון? טלויזיה או מחשב? א' או 1? מחנכת או מחנך? ספרות או היסטוריה? שמפו או מרכך? כדורגל או כדורסל? להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? נביעות או מי עדן? נינט או שירי? סקעת או מויאל? יהודה סעדו או עמיר בניון? הדברים ש... אני הכי אוהב: אני הכי שונא: הכי מצחיקים אותי: גורמים לי לבכות: מתי בפעם האחרונה... בכית: צחקת: אכלת: דיברת: צעקת: התעצבנת: האם אתה... מתעצבן הרבה? בוכה הרבה? אוכל הרבה? שותה הרבה? נמצא הרבה שעות ביום במחשב? נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? עונה על חידונים? מקשיב לאנשים? מגן על חלשים? משוחח הרבה בטלפון? ברוגז עם מישהו? מאוהב? סתם כי משעמם ולקחתי מפורום סקרים ושאלונים, כי בא לי שאלון. מקווה שהוא נחמד לא עניתי עליו עדיין.

Tali Rulz

New member
עונה...

שמי:טלי גיל:9 אזור בארץ:דה כאילו! זה או זה-?זה
פורום או קומונה?זה וזה טלפון או פלאפון?פלאפון רולז! טלויזיה או מחשב?מחשב
א' או 1?1 מחנכת או מחנך?מחנכת ספרות או היסטוריה?היסטוריה שמפו או מרכך?שמפו כדורגל או כדורסל?כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?50-50
נביעות או מי עדן?עין גדי
נינט או שירי?שירי
סקעת או מויאל?סקעת יהודה סעדו או עמיר בניון?עמיר בניון הדברים ש... אני הכי אוהב:כדורסל,כדוריד,אוכל
וכו' אני הכי שונא:יו,זה תהיה רשימה ארוכה אז אני לא אכתוב הכול:אנשובי,ברוקולי,פאקצות. הכי מצחיקים אותי:תוכניות והופעות בידור,אחים שלי וכו' גורמים לי לבכות:שום דבר
מתי בפעם האחרונה... בכית:לא זוכרת צחקת:עכשיו אכלת:לפני 30 דקות דיברת:עכשיו צעקת:לפני כמה דקות התעצבנת:לפני כמה דקות האם אתה... מתעצבן הרבה?לא בוכה הרבה?ממש לא אוכל הרבה?50-50 שותה הרבה?מתי שאני צמא נמצא הרבה שעות ביום במחשב?
נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?לא שומע הרבה מוסיקה?בערך קורא הורוסקופ?ממש לא עונה על חידונים?פעם ב... מקשיב לאנשים?כן מגן על חלשים?לפעמים משוחח הרבה בטלפון?לא ברוגז עם מישהו?עכשיו לא מאוהב-ממש לא!

רוני92

New member
עונה:

שמי: רוני גיל: 13 אזור בארץ: נתניה זה או זה-? פורום או קומונה? גם וגם טלפון או פלאפון? פלאפון טלויזיה או מחשב? גם וגם א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה? לא זה ולא זה שמפו או מרכך? שמפו כדורגל או כדורסל? כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? נביעות או מי עדן? מי עדן נינט או שירי? שירי סקעת או מויאל? סקעת יהודה סעדו או עמיר בניון? לא זה ולא זה הדברים ש... אני הכי אוהב: לצחוק אני הכי שונא: חריף הכי מצחיקים אותי: עמי ואלי (קומקאים ענקיים!!!), יצפאן, מה קשור ועוד... גורמים לי לבכות: מתי בפעם האחרונה... בכית: היום בצהריים צחקת: בבוקר אכלת: לפני כמה דקות דיברת: עכשיו צעקת: לא זוכרת התעצבנת: לפני כמה זמן האם אתה... מתעצבן הרבה? כן בוכה הרבה? כן אוכל הרבה? שותה הרבה? כן נמצא הרבה שעות ביום במחשב? יותר מידי נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? יותר מידי שומע הרבה מוסיקה? כל הזמן קורא הורוסקופ? לפעמים עונה על חידונים? לפעמים מקשיב לאנשים? תמיד מגן על חלשים? משוחח הרבה בטלפון? לא הרבה ברוגז עם מישהו? מאוהב?

IllyriaB

New member
אהמ../images/Emo90.gif

שמי: רעות. גיל: 17 עוד יומיים. אזור בארץ: נתניה. אהמ. זה או זה-? פורום או קומונה? תלוי. טלפון או פלאפון? טלפון. טלויזיה או מחשב? מחשב. א' או 1? 1. מחנכת או מחנך? מחנכת. ספרות או היסטוריה? ספרות ברור.
שמפו או מרכך? גם וגם? כדורגל או כדורסל? תלוי. להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? ברור שעני ואחלה בן אדם. נביעות או מי עדן? לא אכפת לי. נינט או שירי? ?! סקעת או מויאל? >< איכ. יהודה סעדו או עמיר בניון? איכככככככככ. הדברים ש... אני הכי אוהב: דבר - לא יודעת. אני הכי שונא: בדברים. אממממ. נראה לי שתפוז או קלמנטינה. הכי מצחיקים אותי: ציניות והומור שחור. גורמים לי לבכות: שירים. מתי בפעם האחרונה... בכית: לא יודעת לפני דיי הרבה. נראה לי שבוע. או יותר. צחקת: היום. אכלת: הרגע. דיברת: עכשיו. צעקת: עכשיו. התעצבנת: עכשיו. האם אתה... מתעצבן הרבה? לא כל כך. רק בשבוע מסויים בחודש. בוכה הרבה? כבר לא. אוכל הרבה? כן. שותה הרבה? מה? נמצא הרבה שעות ביום במחשב? תלוי איזה יום. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא. שומע הרבה מוסיקה? כן. קורא הורוסקופ? לפעמים. עונה על חידונים? ברור. מקשיב לאנשים? תמיד. מגן על חלשים? תמיד. משוחח הרבה בטלפון? תלוי עם מי. ברוגז עם מישהו? לא, מה אני בכיתה א'? מאוהב? כן. הסוף לקח לי שנים.

Lost Lullaby

New member
גםלי

שמי: ליבירליזם גיל: 16.5 אזור בארץ: נתניה כמובן זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? תלוי טלויזיה או מחשב? מחשב א' או 1? אנערף מחנכת או מחנך? מה אכפת לי ספרות או היסטוריה? היסטוריה שמפו או מרכך? אע כדורגל או כדורסל? אע
להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? נביעות או מי עדן? למי אכפת נינט או שירי? איכס סקעת או מויאל? איכס יהודה סעדו או עמיר בניון? עוד יותר איכס הדברים ש... אני הכי אוהב: אני הכי שונא: הכי מצחיקים אותי: גורמים לי לבכות: מתי בפעם האחרונה... בכית: צחקת: אכלת: דיברת: צעקת: התעצבנת: האם אתה... מתעצבן הרבה? בוכה הרבה? אוכל הרבה? שותה הרבה? נמצא הרבה שעות ביום במחשב? יותר מדי נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? חחח דקה אולי שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? עונה על חידונים? מקשיב לאנשים? מגן על חלשים? משוחח הרבה בטלפון? ברוגז עם מישהו? מאוהב? הודגש באמצעות מדגישומטיק
טוב השאלון הזה נורא עצבן אותי אז אני מחרימה אותו

נשברו לי המשקפיים../images/Emo10.gif

שמי:מעיין גיל:16 וגמבה אזור בארץ:נחשו
זה או זה-? פורום או קומונה?פורום[במיוחד אם אני מנהלת אותו..
] טלפון או פלאפון?פנים אל מול פנים טלויזיה או מחשב?מחשב א' או 1? 1 מחנכת או מחנך?מזה משנה, אותו בולשיט במילא. ספרות או היסטוריה?הסטוריה שמפו או מרכך?אי אפשר אחד בלי השני.. כדורגל או כדורסל?כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?וואלה, שאלה פילוסופית ממש. נביעות או מי עדן?שוקו נינט או שירי?מה סקעת או מויאל?המ יהודה סעדו או עמיר בניון? הדברים ש... אני הכי אוהב:סארקזם של מתבגרים אני הכי שונא:סנובים הכי מצחיקים אותי:הומור בריטי גורמים לי לבכות:אטימות מתי בפעם האחרונה... בכית:ממזמן צחקת:לפני כמה דקות אכלת:כנ"ל דיברת:עכשיו צעקת:לפני חצי שעה התעצבנת:כנ"ל האם אתה... מתעצבן הרבה?כן, יש לי פיוז קצר עד מאוד כיאה לנתנייתית. בוכה הרבה?לא אוכל הרבה?לא! שותה הרבה?ממ, תלוי מה.. נמצא הרבה שעות ביום במחשב?נופ נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?נופ שומע הרבה מוסיקה?כע קורא הורוסקופ?לא עונה על חידונים?Oo מקשיב לאנשים?יאפ מגן על חלשים?מה משוחח הרבה בטלפון?קצת ברוגז עם מישהו?מה, אני בכיתה ג'?>< מאוהב?נופ. טרלהלה

Matan t

New member
אני

שמי: מתן טאוב גיל:כמעט 15 אזור בארץ: נתניה פולג זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? פלא טלויזיה או מחשב? מחשב א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? לא ולא ספרות או היסטוריה? בלעכס שניהם שמפו או מרכך? שניהם כדורגל או כדורסל? כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני ואחלה נביעות או מי עדן? נביעות נינט או שירי? נינט סקעת או מויאל? סקעת יהודה סעדו או עמיר בניון? סעדו הדברים ש... אני הכי אוהב: שאוהבים בחזרה אני הכי שונא: שמשקרים לי כל סוג של שקר הכי מצחיקים אותי: דברים מפגרים גורמים לי לבכות: לשפוך תלב ולדאוג למישי מתי בפעם האחרונה... בכית: אממ אני לא כזה רחוק מזה צחקת: היום בבצפר אכלת: ב6 ככה דיברת: אממ 8 ככה צעקת: 8 ככה התעצבנת: 8 ככה האם אתה... מתעצבן הרבה? מאוד ואני לא מרוקאי בוכה הרבה? בכלל לא אוכל הרבה? יאפ שותה הרבה? קולה כן מלא נמצא הרבה שעות ביום במחשב? מזה יש משו שזה לא משחב לא נכון נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? אה וואלה יש גם טלויזיה שומע הרבה מוסיקה? על המחשב קורא הורוסקופ? חחחחח עונה על חידונים? שנורא משעמם מקשיב לאנשים? כן למרות שכמעט לא מספרים לי כלום מגן על חלשים? רק אם מגיע לחלש משוחח הרבה בטלפון? ממש לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? כן יותר מדיי

נסיכת pop

New member
עונה../images/Emo192.gif

שמי:אמירה גיל:16 וחצי אזור בארץ:נתניה זה או זה-? פורום או קומונה?פורום טלפון או פלאפון?פלאפון טלויזיה או מחשב?מחשב א' או 1?1 מחנכת או מחנך?מחנך כי אפעם לא היה לי. ספרות או היסטוריה?ספרות! שמפו או מרכך?מרכך. כדורגל או כדורסל?כגורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?עני ואחלה אדם. נביעות או מי עדן?מי עדן!!!!111 נינט או שירי?נינט
סקעת או מויאל?שניהם לא:/ יהודה סעדו או עמיר בניון?
הדברים ש... אני הכי אוהב:לישון! אני הכי שונא:לקום בבוקר כשממש קר. הכי מצחיקים אותי:השטויות שאנשים עושים. גורמים לי לבכות:סרטים. מתי בפעם האחרונה... בכית:אתמןל צחקת:מוקדם אכלת:לפני שעה דיברת:לפני דקה צעקת:אתמול התעצבנת:מקודם האם אתה... מתעצבן הרבה?לפעמים
בוכה הרבה?לא. אוכל הרבה?בזמן האחרון
שותה הרבה?המון. נמצא הרבה שעות ביום במחשב?תלוי מתי. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?ממש לא. שומע הרבה מוסיקה?אכן. קורא הורוסקופ?לפעמים. עונה על חידונים?לפעמים. מקשיב לאנשים?תמיד:) מגן על חלשים?כן:( משוחח הרבה בטלפון?חח כן. ברוגז עם מישהו?חס וחסה. מאוהב?משו כזה.

Twisted Girl

New member
וגם תורי לענות :)

שמי: דניאל גיל: 16 וחצי אזור בארץ: נו.. נתניה. זה או זה-? זה- פורום או קומונה? איפה שהחברה טובה, שם אני אהיה טלפון או פלאפון? פלאפון טלויזיה או מחשב? מחשב, ועוד איך א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מחנכת, ככה הורגלתי חח ספרות או היסטוריה? שתיהם איכסה. שמפו או מרכך? שמפו ומרכך, חובה את שניהם כדורגל או כדורסל? כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? להיות ממוצע ואחלה בנאדם נביעות או מי עדן? מי עדן נינט או שירי? שתיהם מעפנות סקעת או מויאל? שניהם מעפנים יהודה סעדו או עמיר בניון?שניהם מעפנים הדברים ש... אני הכי אוהב:עמית, שחור, מוזיקה אני הכי שונא: - הכי מצחיקים אותי: היציאות שלי ושל כל החבר'ה. גורמים לי לבכות:געגועים, מוזיקה איכותית מתי בפעם האחרונה... בכית: היום בערב צחקת: היום בבוקר אכלת: לפני כמה שעות דיברת: לפני שעה ככה צעקת: היום בצהריים התעצבנת: היום בצהריים האם אתה... מתעצבן הרבה? משתדלת שלא בוכה הרבה? אמממ, לא נראה לי אוכל הרבה? אוכלת בסדר. שותה הרבה? כן נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא שומע הרבה מוסיקה? זה אף פעם לא מספיק קורא הורוסקופ? כבר לא עונה על חידונים? אולי מקשיב לאנשים? כן מגן על חלשים? רודפת צדק חח משוחח הרבה בטלפון? לא יותר מידי ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? עד מאוד

גם אני עונה ../images/Emo9.gif

שמי:
קארין גיל:
23 וחצי אזור בארץ:
נתניה סיטי זה או זה-?
לא זה ולא זה
פורום או קומונה?
פורום טלפון או פלאפון?
אף אחד. טלויזיה או מחשב?
כשיש זמן - אז שניהם יחד
א' או 1?
1
מחנכת או מחנך?
מחנך ספרות או היסטוריה?
ספרות שמפו או מרכך?
שניהם
כדורגל או כדורסל?
אם כבר ... אז כדורסל. להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?
להיות מאושר! נביעות או מי עדן?
מי עדן
נינט או שירי?
נינט סקעת או מויאל?
שיעשו ילד למישהי אחרת
יהודה סעדו או עמיר בניון?
בעעע. הדברים ש... אני הכי אוהב:
לצחוק אני הכי שונא:
שקרנים, צביעות, חמדנים. הכי מצחיקים אותי:
אני
גורמים לי לבכות:
חחחח גם אני
מתי בפעם האחרונה... בכית:
המממ....לפני פחות משבוע נראה לי. צחקת:
לפני 3 שעות בערך. אכלת:
בשעה 20:15
דיברת:
לפני שעה צעקת:
לא צעקתי. התעצבנת:
לא התעצבנתי גם .... האם אתה... מתעצבן הרבה?
לא הרבה. אבל די מהר. בוכה הרבה?
כנ"ל כמו השאלה הקודמת. אוכל הרבה?
לא ממש שותה הרבה?
שותה מה?
נמצא הרבה שעות ביום במחשב?
לא. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?
לא שומע הרבה מוסיקה?
בקושי קורא הורוסקופ?
מידי פעם עונה על חידונים?
לא מקשיב לאנשים?
כל הזמן מגן על חלשים?
תמיד משוחח הרבה בטלפון?
בעעע לא ברוגז עם מישהו?
לא כרגע. לא שידוע לי בכל אופן. מאוהב?
כן

Vdrums

New member
יאללה...

שמי:תומר גיל: 26 אזור בארץ: LA רבתי זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? לא זה ולא זה טלויזיה או מחשב? TV א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה? איחס ואיחס רחוק ממני שמפו או מרכך? שמפו כדורגל או כדורסל? מטקות להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? שיש לך כסף מה איכפת לך שאתה חרא?
נביעות או מי עדן? עדן נינט או שירי? נינט סקעת או מויאל? מי אלה? יהודה סעדו או עמיר בניון? בניון הדברים ש... אני הכי אוהב: לנגן אני הכי שונא: שקרנים הכי מצחיקים אותי: חברים שלי גורמים לי לבכות: בנות מתי בפעם האחרונה... בכית: לא מגלה צחקת: היום אכלת: 30 דקות דיברת: 10 דקות צעקת: לא זוכר התעצבנת: שבת האם אתה... מתעצבן הרבה? לפעמים בוכה הרבה? לא אוכל הרבה? כן שותה הרבה? לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב? לא נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? כן עונה על חידונים? כן מקשיב לאנשים? כן מגן על חלשים? תלוי מי משוחח הרבה בטלפון? לא ברוגז עם מישהו? בערך מאוהב? KINDA

frozen Blood

New member
גם אני פה^^ יום אהבה שמח.

שמי:ולדי? גיל:17 אזור בארץ:בירת השרון-נתניה. זה או זה-? פורום או קומונה?פורום טלפון או פלאפון?פלאפון. טלויזיה או מחשב?מחשב א' או 1?א' רולז. מחנכת או מחנך?לא היו לי מחנכים אז מחנכת. ספרות או היסטוריה?היסטוריה. שמפו או מרכך?שמפו? כדורגל או כדורסל?כדורגל....כאלו שיוO: להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?חצי חצי. נביעות או מי עדן?מי עדןP:...אהבתי את הפרסומת שלהם. נינט או שירי?נינט. כי היא שיחקה בשיר שלנו. סקעת או מויאל?מויאל. כי הוא שעשע אותי בפספוסים. יהודה סעדו או עמיר בניון?בניון. הדברים ש... אני הכי אוהב:חברים.שינה. אני הכי שונא:אלימות.הומופוביה. הכי מצחיקים אותי:רעותP: וכל מני פשלות...בעצם הכל מצחיק אותי. גורמים לי לבכות:כל מני דברים רגשניים. מתי בפעם האחרונה... בכית:אתמול/שלשום? צחקת:היוםP: (נעמה גנחה בשיעורP:) אכלת:עכשיו? דיברת:אממ לפני חצי שעה? צעקת:בבית ספר מתישהו... התעצבנת:מתישהו על אח שלי בטח... האם אתה... מתעצבן הרבה?לא ממש. בוכה הרבה?לא. אוכל הרבה?חחחח כל כך. שותה הרבה?לפעמים. נמצא הרבה שעות ביום במחשב?לא במיוחד. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?די. שומע הרבה מוסיקה?יאפ. קורא הורוסקופ?חחח יאפ. עונה על חידונים?חחחח מקשיב לאנשים?מנסה מגן על חלשים?מנסה. משוחח הרבה בטלפון?מנסה שלא:| ברוגז עם מישהו?אמממ לא שידוע לי. מאוהב?לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo119.gif

שמי: חנקסם גיל: 16 אזור בארץ: נתניה? זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? טלפון טלויזיה או מחשב? מחשב א' או 1? א' מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה? היסטוריה שמפו או מרכך? מרכך P: כדורגל או כדורסל? כדורסל [רק כי אני טובה יותר בזהP:] להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני ואחלה בנאדם נביעות או מי עדן? איכ שניהם. רק מהברז. נינט או שירי? נינט למרות שלשירי יש קול יפה ולאחרונה גם שירים יפים [לא להרוג אותי נו] סקעת או מויאל? איכ לא יהודה סעדו או עמיר בניון? אעאע לא הדברים ש... אני הכי אוהב: לצייר ולשיר, נדמה לי אני הכי שונא: קרירות, אי אכפתיות, התעלות מעל אחרים הכי מצחיקים אותי: חברים שלי גורמים לי לבכות: אבא. שירים. מתי בפעם האחרונה... בכית: יום ראשון. אבל איזה דמעה אז לא ממש נחשב צחקת: אתמול אכלת: אתמול דיברת: חצי שעה? צעקת: אתמול התעצבנת: אתמול האם אתה... מתעצבן הרבה? לא חושבת. רק בימים האדומים בוכה הרבה? לא אוכל הרבה? תלוי בתקופה P: שותה הרבה? די הפסקתי לשתות אלכוהול, למרות שלא הייתי שותה הרבה. נמצא הרבה שעות ביום במחשב? לא חושבת. לא לאחרונה בכל אופן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? 3 שעות ביום זה הרבה? שומע הרבה מוסיקה? כל הזמן. קורא הורוסקופ? לעיתים די רחוקות עונה על חידונים? כן מקשיב לאנשים? תמיד מגן על חלשים? כן משוחח הרבה בטלפון? כן:( ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? אכן. אוך כואב לי הראש ואני חולה וחם לי. יש מצב שיש לי חום כי אני יושבת פה חצי עירומה עם חלון פתוח ועדיין חם לי. ><

למעלה