../images/Emo204.gif אני../images/Emo9.gif
-"זה או זה" דמקה או שש-בש? בשניהם אני גרועה XD... אבל אני מעדיפה דמקה שיעור חקלאות או מולדת? מולדת למות זקן או צעיר? זקן לילה או יום? יום זריחה או שקיעה? שקיעה ספגטי או פיצה? פיצה כדורגל או טניס? טניס אדום או ירוק? אדום עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה להיות רזה או להיות קצת מלא? לא יודעת... .ידיעות או מעריב? ידיעות די או מספיק? די ליטוף או מילה טובה? מילה טובה מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית XD סינרגיה או משינה: משינה
נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? לא אכפת לי האמת... תלוי בסרט באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעה
מסנג`ר או אי סי קיו? מסן פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? קאסטרו (במיי באנד אני הדוגמנית הרשמית שלהם XD) גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל איזה צבע החדר שלכם? סגול בהיר איזה צבע החלונות שלכם? ?! מה הצבע האהוב עליכם? סגול בהיר XD מה הצבע השנוא עליכם? כחול כהה אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא... פאקצה זאת פאקצה וורוד זה ורוד איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין צבע כזה איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל מה צבע התיק שלכם? אני קונה חדש
יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? כן מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא יודעת, הרבה אוהבים משחקי קופסא? לא ממש אוהבים את משחקי וואלה? כן (באבלס
) מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? 1,2,3 דג מלוח? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? כנ"ל מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? כנ"ל מהי החיה האהובה עליך? סנאי
מהי החיה השנואה עליך? לטאות... הן מפחידות
יש לך חית מחמד? כן
אם כן..איזה? צב מה השם שלה? חחח צב מפחדים מחיה כלשהי? לטאות
מהי החיה הכי מוזרה? לטאות
מהי החיה שחיה הכי מוזר? לטאות
מהי החיה שחיה הכי נורמלי? אין חיה כזאתXD מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? נממנמנמ... לא יודעת מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו? אתמול... הביאו לי גליה מקולקלת
מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי? שנה האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות?אני לא גרה בבניןXD האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? לא האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים? ?! האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? לא באיזו סדרה צפית לאחרונה? ממש באיזה סרט צפית לאחרונה? דברים שצריך לעשות לפני 30 מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך?מרקר אדום חחח פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד: זה הספר ג"ג שלי חחח יש שם מפת א"י האם ראית אי פעם דובי קואלה? כןכן
האם שברת שן אי פעם? כן, אבל טיפה האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד? אם עיפרון אז עט עיפרון אבל אני מעדיפה עט באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? 2-3 לפנות בוקר האם אתה מתקלח כל יום? כן האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים? לא מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת? חחחח אף פעם פרי הדר מועדף? תפוז האם אתה אוהב חלבה? לאלאלא מתי רכבת על גמל לאחרונה? שנה ומה עם סוס? מתי רכבת? כנ"ל הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת: אין לי
-כן / לא 1.יום כיפור?כן 2.אלוהים?כן 3.להקת טיפקס? כל אחד והסגנון שלו... הם לא הסגנון שלי 4.מוזיקה מזרחית? כנ"ל 5.חתונות? כן 6.משפחה? כן 7.דיכאון? לא 8.פורום : כןכןכן
9.השיעמום שלי: חחחח 10.סקס? כן 11.שלמות? לא 12.לימודים? לאלאלאלאלאאלאלאלא