שאלון.

OrtaLee Ryan

New member
../images/Emo42.gif

-"זה או זה" דמקה או שש-בש?דמקה שיעור חקלאות או מולדת?מולדת למות זקן או צעיר? זקן לילה או יום?יום זריחה או שקיעה?שקיעה ספגטי או פיצה?פיצה כדורגל או טניס?כלום
אדום או ירוק?ירוק עוגת גבינה או עוגת תפוחים?עוגת גבינה
להיות רזה או להיות קצת מלא?להיות רזה .ידיעות או מעריב?ידיעות די או מספיק?דיי ליטוף או מילה טובה?מילה טובה מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?סטירה
בריכה או ים?ים פירות או ירקות?ירקות עכבר או מקלדת?מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית?אנגלית סינרגיה או משינהסינרגיה נינט טייב או מירי מסיקה?נינט טייב אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה?הופעה מסנג`ר או אי סי קיו?מסנג'ר
פוקס או טי אנ טי?פוקס קסטרו או רנואר?קסטרו גיטרה או תופים?גיטרה חליל או קלרינט?חליל איזה צבע החדר שלכם? סגלגל בהיר מושלם איזה צבע החלונות שלכם?לבן מה הצבע האהוב עליכם?כחול מה הצבע השנוא עליכם?צהוב,ירקרק אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה?לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?ורוד מה צבע התיק שלכם?סגול יש לכם סימס?לא יש לכם IDDR?מזה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? רולר קוסטר
אוהבים משחקי קופסא?כה! אוהבים את משחקי וואלה?כה! [בכיתה שלנו
, האנרגיה של אקנו
] מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?לאדעת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?אאמ מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?לאדעת מהי החיה האהובה עליך?כלב מהי החיה השנואה עליך?חרקים מגעילים למינהם יש לך חית מחמד?יאפ אם כן..איזה?דגים מה השם שלה?אינלהם שם מפחדים מחיה כלשהי?כה מהי החיה הכי מוזרה?אלפקה מהי החיה שחיה הכי מוזר?חח לאדעת מהי החיה שחיה הכי נורמלי?כלב מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר?אתמול מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו?לוזוכרת מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי?לא שומעת אותו.. האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות?חחח אינלי מעלית.
האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה?כה
האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים?ברור
האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? לא באיזו סדרה צפית לאחרונה?השיר שלנו באיזה סרט צפית לאחרונה?מדגסקר
מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך?שוקולד פרה
פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד אינלי כוח האם ראית אי פעם דובי קואלה?לא האם שברת שן אי פעם?לא האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד?מזה עט עיפרון? עט בלבד..
באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון?עכשיו שיש חופש זה משתנה.. האם אתה מתקלח כל יום?יאפ האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים?מזה לאאא
מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת?
פרי הדר מועדף?אין מועדף האם אתה אוהב חלבה?איכסה מתי רכבת על גמל לאחרונה?לוזוכרת אם רכבתי..
ומה עם סוס? מתי רכבת?כשהייתי קטנה הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת.אאעהה.. -כן / לא 1.יום כיפור?
2.אלוהים?
3.להקת טיפקס?
4.מוזיקה מזרחית?
5.חתונות?
6.משפחה?
7.דיכאון?
8.פורום :
9.השיעמום שלי
10.סקס?
11.שלמות?
12.לימודים?

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo7.gif

"מה זה עט עיפרון"
כפרעלייייייייייייייך

Black Balloon

New member
?

-"זה או זה" דמקה או שש-בש? דמקה שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות למות זקן או צעיר? לא יודעת לילה או יום? יום זריחה או שקיעה? זריחה ספגטי או פיצה? ספגטי כדורגל או טניס? טניס אדום או ירוק? אדום עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה להיות רזה או להיות קצת מלא? רגיל .ידיעות או מעריב? ידיעות די או מספיק? די ליטוף או מילה טובה? ליטוף ומילה טובה מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? לא יודעת בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית סינרגיה או משינה סינגריה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי אוונסנס או דפש מוד? גם וגם סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג`ר או אי סי קיו? מסן פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? רונאר, מוות לקסטרו! גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל איזה צבע החדר שלכם? תכלת איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? אדום מה הצבע השנוא עליכם? ורוד פוקסיה אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא תמיד איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין דבר כזה "צבע של בנים" ו"צבע של בנות" איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ^ מה צבע התיק שלכם? תכלת יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? מה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סימס אוהבים משחקי קופסא? כן אוהבים את משחקי וואלה? כן מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא זוכרת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? ^ מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? ^ מהי החיה האהובה עליך? דולפין מהי החיה השנואה עליך? צבוע יש לך חית מחמד? לא אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? ג'וקים מהי החיה הכי מוזרה? דיייייי מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? שלשום מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו? מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי? האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות? אין לנו מעלית האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? לא תמיד האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים? לא :X האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? כן באיזו סדרה צפית לאחרונה? מונדיאל זה סדרה? D: באיזה סרט צפית לאחרונה? טרויה מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך? ספר פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד "פריצת דרך נוספת הייתה הטומוגרפיה הממוחשבת (CT), שבה מפעילים קרני רנטגן בצמוד למחשבים"
האם ראית אי פעם דובי קואלה? כן האם שברת שן אי פעם? לא האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד? הכל באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? האם אתה מתקלח כל יום? כן האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים? מה? מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת? XD פרי הדר מועדף? תפוז האם אתה אוהב חלבה? לא מתי רכבת על גמל לאחרונה? המ, בגלגול הקודם אולי? ומה עם סוס? מתי רכבת? מזמן הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת.
-כן / לא 1.יום כיפור? לא 2.אלוהים? לא 3.להקת טיפקס? לא 4.מוזיקה מזרחית? לא לא לא לא!!! 5.חתונות? כן 6.משפחה? כן 7.דיכאון? לא 8.פורום : כן 9.השיעמום שלי לא P: 10.סקס? למה לא 11.שלמות? לא 12.לימודים? כן

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif אני../images/Emo9.gif

-"זה או זה" דמקה או שש-בש? בשניהם אני גרועה XD... אבל אני מעדיפה דמקה שיעור חקלאות או מולדת? מולדת למות זקן או צעיר? זקן לילה או יום? יום זריחה או שקיעה? שקיעה ספגטי או פיצה? פיצה כדורגל או טניס? טניס אדום או ירוק? אדום עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה להיות רזה או להיות קצת מלא? לא יודעת... .ידיעות או מעריב? ידיעות די או מספיק? די ליטוף או מילה טובה? מילה טובה מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית XD סינרגיה או משינה: משינה
נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? לא אכפת לי האמת... תלוי בסרט באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעה
מסנג`ר או אי סי קיו? מסן פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? קאסטרו (במיי באנד אני הדוגמנית הרשמית שלהם XD) גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל איזה צבע החדר שלכם? סגול בהיר איזה צבע החלונות שלכם? ?! מה הצבע האהוב עליכם? סגול בהיר XD מה הצבע השנוא עליכם? כחול כהה אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא... פאקצה זאת פאקצה וורוד זה ורוד איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין צבע כזה איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל מה צבע התיק שלכם? אני קונה חדש
יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? כן מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא יודעת, הרבה אוהבים משחקי קופסא? לא ממש אוהבים את משחקי וואלה? כן (באבלס
) מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? 1,2,3 דג מלוח? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? כנ"ל מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? כנ"ל מהי החיה האהובה עליך? סנאי
מהי החיה השנואה עליך? לטאות... הן מפחידות
יש לך חית מחמד? כן
אם כן..איזה? צב מה השם שלה? חחח צב מפחדים מחיה כלשהי? לטאות
מהי החיה הכי מוזרה? לטאות
מהי החיה שחיה הכי מוזר? לטאות
מהי החיה שחיה הכי נורמלי? אין חיה כזאתXD מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר? נממנמנמ... לא יודעת מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו? אתמול... הביאו לי גליה מקולקלת
מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי? שנה האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות?אני לא גרה בבניןXD האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה? לא האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים? ?! האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)? לא באיזו סדרה צפית לאחרונה? ממש באיזה סרט צפית לאחרונה? דברים שצריך לעשות לפני 30 מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך?מרקר אדום חחח פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד: זה הספר ג"ג שלי חחח יש שם מפת א"י האם ראית אי פעם דובי קואלה? כןכן
האם שברת שן אי פעם? כן, אבל טיפה האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד? אם עיפרון אז עט עיפרון אבל אני מעדיפה עט באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון? 2-3 לפנות בוקר האם אתה מתקלח כל יום? כן האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים? לא מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת? חחחח אף פעם פרי הדר מועדף? תפוז האם אתה אוהב חלבה? לאלאלא מתי רכבת על גמל לאחרונה? שנה ומה עם סוס? מתי רכבת? כנ"ל הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת: אין לי
-כן / לא 1.יום כיפור?כן 2.אלוהים?כן 3.להקת טיפקס? כל אחד והסגנון שלו... הם לא הסגנון שלי 4.מוזיקה מזרחית? כנ"ל 5.חתונות? כן 6.משפחה? כן 7.דיכאון? לא 8.פורום : כןכןכן
9.השיעמום שלי: חחחח 10.סקס? כן 11.שלמות? לא 12.לימודים? לאלאלאלאלאאלאלאלא

bluelads9

New member
../images/Emo196.gif

דמקה או שש-בש?דמקה שיעור חקלאות או מולדת?- למות זקן או צעיר?זה משנה?
לילה או יום?לילה זריחה או שקיעה?שקיעה ספגטי או פיצה?
כדורגל או טניס?כדורגל אדום או ירוק?אדום עוגת גבינה או עוגת תפוחים?עוגת תפוחים להיות רזה או להיות קצת מלא?תלוי.. ידיעות או מעריב?ידיעות די או מספיק?דייי
ליטוף או מילה טובה?מילה טובה
מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?בעיטה
בריכה או ים?- פירות או ירקות?ירקות עכבר או מקלדת?מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?מקורים
מוזיקה לועזית או אנגלית?אנגלית
סינרגיה או משינה?- נינט טייב או מירי מסיקה?- אוונסנס או דפש מוד?- סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?בבית
באולינג או מסעדה?באולינג
סרט או הופעת מוזיקה?הופעת מוזיקה
מסנג`ר או אי סי קיו?מסנג'ר
פוקס או טי אנ טי?פוקס קסטרו או רנואר?אף אחד מהם(רוצחים
) גיטרה או תופים?גיטרה חליל או קלרינט?חליל איזה צבע החדר שלכם?תכלת איזה צבע החלונות שלכם?חום מה הצבע האהוב עליכם?תכלת,שחור מה הצבע השנוא עליכם?ורוד אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה?לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?ורוד מה צבע התיק שלכם?כחול\תכלת יש לכם סימס?לא יש לכם IDDR?מה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא?כן
אוהבים את משחקי וואלה?אהםם לפעמים מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?
מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?
מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?אמת או חובה
מהי החיה האהובה עליך?פרפר מהי החיה השנואה עליך?לא שונאת חיות יש לך חית מחמד?כן אם כן..איזה?פיצול אישיות מה השם שלה?שמעון מפחדים מחיה כלשהי?מכל חיה שיש לה שיינים גדולות וציפורניים ארוכות מהי החיה הכי מוזרה?עצלן מהי החיה שחיה הכי מוזר?דוב מהי החיה שחיה הכי נורמלי?קוף? מתי לאחרונה אכלת דגני בוקר?ביום שבת מתי לאחרונה אכלת משהו וירקת אותו?שבוע שעבר|מסטיק חמוץ בעע| מתי לאחרונה שמעת שיר של בוב מארלי?אהםם |: לא זכור לי ששמעתי שירים שלו אי פעם האם כשאתה בא למעלית בבניין ורואה את השכן שלך בא לעלות, אז תתחמק ותעלה במדרגות?מה פתאום,אני גרה בקומה 6.. שהוא יעלה במדרגות האם כשאתה יוצא מהכיתה לאחר מבחן אתה אומר "ביי" למורה?תלוי איזו מורה האם אתה ישן כשפניך לעיר הקודש ירושלים?לא
האם היית שרוי אי פעם במצב של חוסר הכרה (קיצר: התעלפת?)?לא באיזו סדרה צפית לאחרונה?ארתור
באיזה סרט צפית לאחרונה?"ריקוד צמוד" מהו החפץ בצבע אדום הקרוב ביותר אליך?חולצה פתח את הספר הקרוב אליך בעמוד 7 וכתוב את המשפט הראשון בעמוד"ליד העיר חלם היה הר גבוה ונשא,וכל מי שהיה נוסע בדרך המלך לא היה רואה את העיר חלם,כי ההר היה מסתיר אותה"(חכמי חלם) האם ראית אי פעם דובי קואלה?כן
האם שברת שן אי פעם?לא האם אתה נוהג לחדד עפרונות, לכתוב בעט-עיפרון, או עט בלבד?לחדד עיפרונות באיזו שעה בדרך כלל אתה הולך לישון?בחופש הזה 1-2 בלילה האם אתה מתקלח כל יום?לא שאני זוכרת
האם אתה מאלה שזורמים עם ליקוקים של כלבים?WFT?!?
מתי לאחרונה צפית בדחליל והתרגשת?אהםםם |: מה?
פרי הדר מועדף?תפוז
האם אתה אוהב חלבה?לא
מתי רכבת על גמל לאחרונה?לא רכבתי על גמל
ומה עם סוס? מתי רכבת?כנ"ל הוסף תמונה כרצונך, רק שתהיה מגניבה ומעניינת ולא משעממת. -כן / לא 1.יום כיפור?כן 2.אלוהים?כן 3.להקת טיפקס?לא 4.מוזיקה מזרחית?HEll Nooooooo
5.חתונות?לא 6.משפחה?כן 7.דיכאון?כן |הדגש8|.פורום:כן
9.השיעמום שלי:כן 10.סקס?כן?
11.שלמות?לא 12.לימודים?כן

למעלה