המשךך../images/Emo178.gifפיי איזה ארוךך
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני רוצה ארבע אבל אי אפשר לדעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ריבר..נו כי אני מתה על השם הזה כמה קומות יש לך בבית?אחת הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אמרתי כבר כנראה זמרת או שחקנית זה מה שאני רוצה לפחות מה הרגע המאושר ביותר בחייך?עוד לא היה כזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"כאילו"(אני מרגישה כמו איזה פאקצה כשאני אומרת את זה וזה מעצבן וזה יוצא לי טבעי בעע) ולא יודעת מה עוד מה עושה לך טוב? מ-ו-ז-י-ק-ה מה מעצבן אותך?אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתח ופלא נראה לי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?נגינה
מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין לי משהו שממש יקר במחיר אבל יש דברים שיקרים לי בנפש מה נמצא אצלך תמיד במקרר?שתייה? מה היית לוקח לאי בודד?MP3 המלצה לסרט:יש יותר מדי תוכנית טלוויזיה?על טבעי,O.C.,מגרש ביתי,איך פגשתי את אמא,טירוף בבית,סקראבס.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?ממ לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה ומדברת עם חברות או עם אמא איפה היית רוצה לבקר בעולם?פינלנד
ובעצם כל מקום אפשרי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפנות וחוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?ממ עכשיו כשנזכרתי מזה שבועות אז זה החג הכי אהוב חחח הכל טעים
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לאאאאאאאאאא חיית מחמד:אין
כמה אחים יש לך?2 קרציות מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא חושבת..אה בעצם כן נפגשת איתו/ איתה?חחח כןן בעע ילד חרא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא..מאמינה בהדלקות ממבט ראשון לא חושבת שאפשר להתאהב במישו סה"כ מלהסתכל עליו מהי אהבה בשבילך?ממ לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?חחחחח לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מוזיקה(השאלות כאן חוזרות על עצמן) מה את/ה אוהב/ת לעשות?אין לי כוח לרשום חח מקומות בילוי מועדפים:אנערף את/ה אוהב/ת להיות בבית?אממ כן אבל לא כל הזמן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?- את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית קצת אבל מוותרת די מהר אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ממש לא! את/ה בחור/ה קנאי/ת?אממ קצת תלוי במה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"בסוף יהיה טוב" אין שיחת טלפון עם החברה הכי טובה שלי שאני לא אומרת לה את זה חח האם את/ה מאמינ/ה בה´?אה הא החיים טובים לדעתך?לא משו לבוש:ג'ינס חולצות טי שירט אולסטאר איפור:עיפרון שחור ולפעמים מסקרה וכשממש ממש בא לי אז סומק וצללית מאכל אהוב:%&$#&#*%* שתייה אהובה:שוקו להקה אהובה:HIM סרט אהוב:יש מלאא גלידה:וניל עם פצפוצי שוקולד עיר בעולם:נראה לי שירושלים ארץ:ארה"ב ופינלנד וגם ישראל כי מה לעשות אי אפשר בלעדיה מה תעשה כשתסיים את השאלון?נרהא לי אני הולכת לישון התעייפתי מזה כבר חחח שיר ברקע:The replacements-Here Comes A Regular שעת סיום: 14:18
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני רוצה ארבע אבל אי אפשר לדעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ריבר..נו כי אני מתה על השם הזה כמה קומות יש לך בבית?אחת הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אמרתי כבר כנראה זמרת או שחקנית זה מה שאני רוצה לפחות מה הרגע המאושר ביותר בחייך?עוד לא היה כזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"כאילו"(אני מרגישה כמו איזה פאקצה כשאני אומרת את זה וזה מעצבן וזה יוצא לי טבעי בעע) ולא יודעת מה עוד מה עושה לך טוב? מ-ו-ז-י-ק-ה מה מעצבן אותך?אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתח ופלא נראה לי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?נגינה