שאלון

danduuu

New member
המשךך../images/Emo178.gifפיי איזה ארוךך

כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני רוצה ארבע אבל אי אפשר לדעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ריבר..נו כי אני מתה על השם הזה כמה קומות יש לך בבית?אחת הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אמרתי כבר כנראה זמרת או שחקנית זה מה שאני רוצה לפחות מה הרגע המאושר ביותר בחייך?עוד לא היה כזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"כאילו"(אני מרגישה כמו איזה פאקצה כשאני אומרת את זה וזה מעצבן וזה יוצא לי טבעי בעע) ולא יודעת מה עוד מה עושה לך טוב? מ-ו-ז-י-ק-ה מה מעצבן אותך?אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתח ופלא נראה לי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?נגינה
מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין לי משהו שממש יקר במחיר אבל יש דברים שיקרים לי בנפש מה נמצא אצלך תמיד במקרר?שתייה? מה היית לוקח לאי בודד?MP3 המלצה לסרט:יש יותר מדי תוכנית טלוויזיה?על טבעי,O.C.,מגרש ביתי,איך פגשתי את אמא,טירוף בבית,סקראבס.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?ממ לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה ומדברת עם חברות או עם אמא איפה היית רוצה לבקר בעולם?פינלנד
ובעצם כל מקום אפשרי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפנות וחוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?ממ עכשיו כשנזכרתי מזה שבועות אז זה החג הכי אהוב חחח הכל טעים
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לאאאאאאאאאא חיית מחמד:אין
כמה אחים יש לך?2 קרציות מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא חושבת..אה בעצם כן נפגשת איתו/ איתה?חחח כןן בעע ילד חרא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא..מאמינה בהדלקות ממבט ראשון לא חושבת שאפשר להתאהב במישו סה"כ מלהסתכל עליו מהי אהבה בשבילך?ממ לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?חחחחח לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מוזיקה(השאלות כאן חוזרות על עצמן) מה את/ה אוהב/ת לעשות?אין לי כוח לרשום חח מקומות בילוי מועדפים:אנערף את/ה אוהב/ת להיות בבית?אממ כן אבל לא כל הזמן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?- את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית קצת אבל מוותרת די מהר אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ממש לא! את/ה בחור/ה קנאי/ת?אממ קצת תלוי במה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"בסוף יהיה טוב" אין שיחת טלפון עם החברה הכי טובה שלי שאני לא אומרת לה את זה חח האם את/ה מאמינ/ה בה´?אה הא החיים טובים לדעתך?לא משו לבוש:ג'ינס חולצות טי שירט אולסטאר איפור:עיפרון שחור ולפעמים מסקרה וכשממש ממש בא לי אז סומק וצללית מאכל אהוב:%&$#&#*%* שתייה אהובה:שוקו להקה אהובה:HIM סרט אהוב:יש מלאא גלידה:וניל עם פצפוצי שוקולד עיר בעולם:נראה לי שירושלים ארץ:ארה"ב ופינלנד וגם ישראל כי מה לעשות אי אפשר בלעדיה מה תעשה כשתסיים את השאלון?נרהא לי אני הולכת לישון התעייפתי מזה כבר חחח שיר ברקע:The replacements-Here Comes A Regular שעת סיום: 14:18

../images/Emo3.gif

נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? חרא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון בעיקר. מקומות בילוי מועדפים: בית, קניון, בית. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא הייתה לי עדיין... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? יכול להיות.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים, נראה לי שלא ממש... החיים טובים לדעתך? לא ממש... לבוש:
איפור:
מאכל אהוב:
שתייה אהובה: דיאט קולה. להקה אהובה: יש 1000. סרט אהוב: קשה להחליט... גלידה: וניל וריבת חלב. עיר בעולם: ירושליים. ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אהיה על המחשב? שיר ברקע: אין. שעת סיום: 10:56 הודגש באמצעות מדגישומטיק

inbal287

New member
שאלון../images/Emo9.gif

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

Rose131

New member
נמנמ../images/Emo29.gif

שעת התחלה:12:50 שיר שמתנגן ברקע:משהו שאמאשלי שומעת ברדיו? ספר קצת על עצמך:המ. אני נועה. ואני קולהיסטית. מחשבה שעוברת בראש:באלי קולה מה עשית היום?ישנתי מה תעשה מחר?אשן חשק ל...:קולה.. מה המידה שלך בנעליים?41-40-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?MCR,HIM, אנג'ל, שנות השבעים, ס"פ, סרטי מתח ואימה, לאזוכרת.XD איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ישנה? מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה!!!!!!!!11111 מה אתה הכי שונא לאכול?דברים שהם ירוקים מדי למאכל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?המ. אכלתי ברוקוליXD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אכלתי ברוקולי? מה הצבע האהוב עלייך?אדום-שחור-כחול-לבן מה הצבע השנוא עלייך?צהוב. מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית? מה המקצוע השנוא עלייך?טמטומטיקקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?המ. משעממת>< עיר/ים אהובות:המ. מה? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?סאמר סקול באנגליה איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית? איך אתה הכי אוהב לבלות?בבית? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12-1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?שמונה ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כע מה היה המבחן האחרון?טמטומטיקקה כמה קיבלת בו?לאדעת יש לך חברים מחוץ לכיתה?כע ומחוץ לשכבה?כע ומבית ספר אחר?כע ומהעיר אחרת?כע אתה נוהג לדבר עם חפצים?כעXD היית פעם אצל פסיכולוג?כע ואצל פסיכיאטר?לא:X חשבת פעם על התאבדות?... אם כן - סיפרת למישהו?... מתי פעם אחרונה שבכית?... מדוע?... לקחת סמים מתישהו?קולה אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?המ. לאזוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אני מרוששת;[[ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אמאבאח ולחבק?... ולנשק?... ולספר לו משהו מהלב?... יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?יונתן
שם מיוחד לבן?יונתן?XD שם מיוחד לבת?רוז מאכל אהוב:פיצה!(לא עשינו את זה כבר?
) מאכל שנוא:ברוקוליXD דבר אחרון שאכלת:שוקולד בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצת בצפרXD אתה לומד ביום שישי?כע;[[ מה הספר האחרון שקראת?צופן דה וינצ'י אהבת?כע מה הסרט האחרון שראית?לאזוכרת אהבת?... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?על לא לבוא לעזור לבשל? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אחשלי? על מי אתה יודע הכי הרבה?לאדעת מה הדבר האחרון שקנית?קולה? כמה הוא עלה?6 ממי הsms האחרון שקיבלת?המ. אבא? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אבא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי מושג מה ממש בא לך לאכול עכשיו?פיצה יש לך עדשות/ משקפיים?;[[ עשית ישור שיניים?;[[ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?ינואר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?יומשני מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?לבזבז כסף איך קוראים לאמא שלך?עמליה יש לך שם שני? מהו?עדין לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי?עצמי אתה אוהב ילדים קטנים?
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?לאזוכרת כמה בני דודים יש לך מצד אמא?XD איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?:X בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הרבה דבריםX: ובפנימיות?:X איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?הסתרה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה. קיטש. מתח.דרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?ג'רארד\ווילה\ברט למה?כדי להסתכל על עצמי במראה ולחייךD: כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לאדעת
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?קולה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?יונתן? כמה קומות יש לך בבית?3 הלכת פעם להפגנה?כע הפגנה נגד (או בעד) מה?עצרת לזכר רבין. מתי זה היה?השנה, לפני שנתיים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אשן מה הרגע המאושר ביותר בחייך?השינה? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?חרא מה עושה לך טוב?קולה? מה מעצבן אותך?ברוקולי מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לשיר. לצייר. לנגן. מה הפריט הכי יקר שיש לך?טלוויזיה? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים:X מה היית לוקח לאי בודד?MP3, פלאפון, מחשב המלצה לסרט:מולאן רוז תוכנית טלוויזיה?אנג'ל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?את יפה? איך את/ה מתגבר על באסה?קולהXD איפה היית רוצה לבקר בעולם?אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?מנגל איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?לג בעומר האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:מאודXD חיית מחמד:אח שלי כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?יש מצב הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כע נפגשת איתו/ איתה?כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כע מהי אהבה בשבילך?שלא נרדמים בגלל שהמציאות טובה יותר מהחלום את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?קולה? מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשתות קולה מקומות בילוי מועדפים:בית את/ה אוהב/ת להיות בבית?כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?אין לי אהבה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?יש מצב מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:נמ האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?לא לבוש:פיג'מה איפור:נופ מאכל אהוב:פיצה שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:HIM,MCR,דהיוזד סרט אהוב:מולאן רוז גלידה:לימון עיר בעולם:לונדון ארץ:אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך להתקלח שיר ברקע:משהו של אמאשלי שעת סיום:13:28. עם הפסקה באמצע

Yellow Alien

New member
עונה ^___^

בהפסקה קצרה מאזרחות מותר לי..חיחי שעת התחלה:12:56 שיר שמתנגן ברקע:כלום ספר קצת על עצמך:ביישנית... נמוכה.. לומדת גיטרה... אוהבת לצלם...וזייהו.. מחשבה שעוברת בראש:איך אני הולכת להסתפר(אחי מספר אותי כן הוא ספר נכון מאגניב?) מה עשית היום?התחלתי ללמוד לאזרחות לא הכי הולך..יום ראשון מתכונת לעזעזל.. =/ מה תעשה מחר?כנ"ל... :( חשק ל...: ים מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה ובקומונת EPICA שחייב שיפתחו לה פורום!גררר.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא'דעת... מה אתה הכי אוהב לאכול?אמממ תפוח אדמה בתנור..חח מה אתה הכי שונא לאכול?דגים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פויי... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא עשיתי משו מטורף כלכך... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אמממ ואיי הרבה..חחח מה הצבע האהוב עלייך?אדום מה הצבע השנוא עלייך?וורוד מה המקצוע האהוב עלייך?אין
מה המקצוע השנוא עלייך?מ-ת-מ-ט-י-ק-ה!!! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?קשה... עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?גיטרה ראשונה שאחי קנה לי
איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?עם חברות בבית של מישו מדי פעם נחמד במועדון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?אממ 12 או 1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:20 אבל כבר לא הולכת לבצפר רק לבגרויות ולמתכונות... יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן חולה מכוערת =/ מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו?לא'דעת בגרות כנראה שלא טוב... יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?אמממ לא..חחח היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?נופ חשבת פעם על התאבדות?ממש לא...כמה קשה שלא יהיה זה לא שווה את זה. אם כן - סיפרת למישהו?____ מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שבוע מדוע?כי נדפק לי משו ולא נפגשתי עם מישו שממש רציתי לפני הוא טס בחזרה.. לקחת סמים מתישהו?חס וחלילה אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אמממ...לא משתכרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא,זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?קונה כשיש לי כסף...מה לעשות שאין לי 90 שקל להוציא כל פעם על דיסק מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?ג' יפית מהפרסומת..אוךךך היא מעצבנת... ולחבק?גל ולנשק?כנ"ל.. ולספר לו משהו מהלב?לא'דעת.. יש לך חברה?אין לי חבר ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את ווילה כאילו דההה?חחחחחח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:(... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?דיברתי עם חברה שם מיוחד לבן?kyle שם מיוחד לבת?לא'דעת מאכל אהוב:לא הייתה שאלה כזאת כבר? מאכל שנוא:אוקיי היתה שאלה כזאת כבר..דגיםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!! דבר אחרון שאכלת:קרונפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?האקס . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?אמממ.. אתה לומד ביום שישי?למדתי..עכשיו בגרויות ומתכונות רק... מה הספר האחרון שקראת?שם ארוך באנגלית מתעצלת לכתוב
אהבת?יאפ מאוד! מה הסרט האחרון שראית?האמממ..לא ראיתי לאחרונה סרטים אהבת?... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?נדיה על מה דיברת איתו?סתם מה שלומך מה קורה? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אממ ואייי...שאלה קשה.. על מי אתה יודע הכי הרבה?על חנע?חיחי מה הדבר האחרון שקנית?לא זוכרת..כננראה היה מזמן..חחח כמה הוא עלה?... ממי הsms האחרון שקיבלת?סלקום..חחחח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?גל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא יודעת מחקתי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?פיצה יש לך עדשות/ משקפיים?נופ עשית ישור שיניים?נופ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שנה נראה לי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?כנ"ל...או שזה היה השנה?חחח לא משנה..חח מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?להיפגש עם ידי שמבקר בארץ איך קוראים לאמא שלך?מרינה יש לך שם שני? מהו?נופ אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?לא..חח כמה בני דודים יש לך מצד אמא?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?למה לשאול שוב? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?את האחד שיש לי..חחח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 ולהישאר שם מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הרבה דברים ובפנימיות?אממ שאלה למחשבה... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אממ חברה..לא'דעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה מתח פעולהוקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?מישו מפורסם למה?מעניין לדעת איך החיים שלו באמת נראים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?נחייה ונראה לא יותר מ2 זה בטוח... מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?לישון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?תזרקו ניחוש הזכרתי אותו הרבה..חעחע כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לאא הפגנה נגד (או בעד) מה?... מתי זה היה?... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:בתקווה יעבוד כוטרינרית מה הרגע המאושר ביותר בחייך?חתונה של אחי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אבוייי ליי מה עושה לך טוב?אהבה קרבה... מה מעצבן אותך?יותר מידי דברים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך?גיטרה שלי
מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב..חחח מה היית לוקח לאי בודד?את הפאלפון הרב תכליתי שלי..חח המלצה לסרט:corpse bride מקווה שכתבתי נכון תוכנית טלוויזיה?ANGELֱ! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"אני מת עליך" איך את/ה מתגבר על באסה?חברות מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לא'דעת איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף! איזה חג אהוב עליך?פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:כלב וחתולה כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?אויי כמה זה קשה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?פרפרים בבטן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לגרום לאחרים לחייך מה את/ה אוהב/ת לעשות?הרבה דבריםם.חחח מקומות בילוי מועדפים:נופ את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ברור! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?וותרנית..לא נאמנה? לא טוב!חח את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא בד"כ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:שיט האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא'דעת החיים טובים לדעתך?סיידר לבוש:מה שנוח איפור:עיפרון שחור וצללית מאכל אהוב:שוב???חחחח שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:H.I.M :]]]] סרט אהוב:dracula :dead and loving it גלידה:שוקולד עיר בעולם:L.A ארץ:ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון?ימשיך ללמוד אזרחות או אלך להסתפר שיר ברקע:עדיין כלום שעת סיום:13:26

../images/Emo41.gif

שעת התחלה: 1:31 שיר שמתנגן ברקע: smile ampty sol- for you ספר קצת על עצמך: אני מיכל מחשבה שעוברת בראש: "איזו שאלה דפוקה"
מה עשית היום? התעוררתי, קמתי, הלכתי למחשב, אכלתי, התקלחתי,באתי למחשב. מה תעשה מחר? אותו דבר כנראה D: חשק ל...: משהו טעים שאין לי כל כך מושג מה הוא מה המידה שלך בנעליים? 39 בערך באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בזה, בחנונים, בפאקצות מידי פעם, בתמימים, אופנה, אופנה אלטרנטיבית. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואו. לא יודעת. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה. מה אתה הכי שונא לאכול? טונה, עגבניות, מיונז, דגים... מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? לא יודעת. בחיים שלי דיי משעממים
מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? כנ"ל. מה הצבע האהוב עלייך? סגול, שחור, ורוד, ירוק. מה הצבע השנוא עלייך? אין. מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? דיי טובה עיר/ים אהובות: הא?! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? השנה או בכלל? בכל אופן, כרטיס מגניב מחברה שלי
ונעליים איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית
איך אתה הכי אוהב לבלות? במקומות רגילים, בבית מול המחשב...
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 בערך מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה נראה לי כמה קיבלת בו? 92 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן... ומבית ספר אחר? כן... ומהעיר אחרת? בערך...[כל זה מסתכם למישהי אחת
] אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא 0ס היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן, כמו כולם אם כן - סיפרת למישהו? לא בדיוק... מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? -- לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? -- למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני לא מורידה ולא קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכרת 0ס ולחבק? לא זוכרת 0ס ולנשק? -- ולספר לו משהו מהלב? -- יש לך חברה? לא, ואני בת. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא 0ס
את מי היית לוקח לאי בודד? ענבל את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא ממש שם מיוחד לבן? הא? נגיד שהיידן\ דמיאן שם מיוחד לבת? אדריאן מאכל אהוב: שאלתם... מאכל שנוא: ... דבר אחרון שאכלת: רביולי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה? אתה לומד ביום שישי? לא
מה הספר האחרון שקראת? המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה באנגלית אהבת? כן, מאוד מה הסרט האחרון שראית? עמדת המדינה אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ענבל על מה דיברת איתו? סתם... כל מיני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ענבל על מי אתה יודע הכי הרבה? ענבל
מה הדבר האחרון שקנית? נעליים ^^ כמה הוא עלה? 200 שקל נראה לי 0ס ממי הsms האחרון שקיבלת? לא מקבלת SMSים מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? -- מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה או משהו יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים לבדיקה הכללית מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כמה שנים 0ס מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כנראה שרחובות למה הלכת לשם? לקניון איך קוראים לאמא שלך? -- יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? זאת מהתנ"ך אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה 15... לא זוכרת 0ס כמה בני דודים יש לך מצד אמא? השאלה הזאת היא בשורה שמעל
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כריסטה. אמר לכם משהו? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 בערך מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמה "צלקות" ובפנימיות? יותר פתיחות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? 0ס איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה, קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בריטני ספירס למה?
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-4 אני מניחה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בליכטן. שכחו מזה שזה לא באמת מילה
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ליליאנדרה כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? -- מתי זה היה? -- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת עדיין מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מוזר", "בסדר" מה עושה לך טוב? 0ס מה מעצבן אותך? התנשאות בעיקר. וגם טיפשות מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מיני מערכת, כנראה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? משהו מלפני שבועים שאפחד לא רוצה לאכול מה היית לוקח לאי בודד? מחשב ודרך חזרה המלצה לסרט: "קרוב יותר" הוא מעולה. תוכנית טלוויזיה? "מכושפות" מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אממ.. בפעם הראשונה שאמרו לי שיש לי עיניים יפות עמדתי לחבק ת'בנאדם
אני מניחה ש"פלפלית" P: איך את/ה מתגבר על באסה? שוכחת ממנה ועושה משהו אחר שמעודד איפה היית רוצה לבקר בעולם? הממ... אחזיר לכם תשובה אחר כך מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מניאקיות איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? החופש הגדול P: בשבילי זה חג קדוש. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי... חיית מחמד: חתול ^^ כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אממ... לא ממש. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי המשכות ממבט ראשון
מהי אהבה בשבילך? קשה להסביר. נקסט. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן, דיי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שידורים חוזרים של העונה ה-6 של מכושפות XD מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא פאנפיקים, לצייר, כלום. מקומות בילוי מועדפים: קניון, סרט, ים... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בקשר למה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חחח... תלוי במה אתה שונה >< את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "מוזר" "בסדר" האם את/ה מאמינ/ה בה´? אני מאמינה בישות עליונה. לא בהכרח אלוהים. החיים טובים לדעתך? יש עליות ומורדות. לבוש: הממ? איפור: הממ? מאכל אהוב: שאלתם איזה שלוש פעמים
שתייה אהובה: קולה
להקה אהובה: משתנה עם הזמן. סרט אהוב: לא יודעת. גלידה: וניל\ קרם דובדבנים
עיר בעולם: -- ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמצא משהו אחר לעשות. כנראה אקרא בפורום. שיר ברקע: smile empty soul- I want my life שעת סיום: 1:55... פיו.

נממ

שעת התחלה: 13:42 שיר שמתנגן ברקע: epica - solitary ground ספר קצת על עצמך: לאחרונה נהפכתי לתולעת ספרים גיקית למדיי>< אוהבת פאוור וגות'
וואנבי פינית לחלוטין
מחשבה שעוברת בראש: שיגיע כבר 2 וחצי>< מה עשית היום? שום דבר, עבדתי על התסריט, גלשתי קצת באינטרנט וקראתי ספר (הפתעה גדולה><) מה תעשה מחר? אמות
אין מצב שאני אחייה אחרי היום בערב. חשק ל...: לצאת כבר>< מה המידה שלך בנעליים? 40
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פאוור מטאל, הימ ואופנה אלט'. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא אחיה עד אז
מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה ושוקולד
מה אתה הכי שונא לאכול? רטבים מסויימים>< למשל חומץ בלסמי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נתתי לערפד חולה דם לנשוך אותי בצוואר?
מרצון? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יותר מידי>< מה הצבע האהוב עלייך? שחור כחול וסגול מה הצבע השנוא עלייך? ורוד וצהוב מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות, מיתולוגיה וקולנוע מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה, ספורט ותנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? גיקיות על, וימים מרוכזים אחרי מסיבות גותיות פרועות
עיר/ים אהובות: הלסינקי
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחוך
איפה חגגת יומולדת אחרון? בכל מיני מקומות, יחד עם חברות, במסע שופינג ובמוסקט. איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות עם אנשים אהובים :] מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בימי ביצפר בסביבות 11, בסופי שבוע בערך ב1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ. :/ מה היה המבחן האחרון? מתכונת בלשון כמה קיבלת בו? 92 יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? יאפ
אתה נוהג לדבר עם חפצים? בדרך כלל לא
היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ ואצל פסיכיאטר? יאפ חשבת פעם על התאבדות? יאפ אם כן - סיפרת למישהו? יאפ מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? אישי:X לקחת סמים מתישהו? נופ אתה מעשן? נופ מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי אף פעם :X איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין כסף>< אבל אני גם קונה כשאני יכולה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? בת דודה שלי, היא עברה אותי בגובה והיא כל כך רזה והיא נהפכה ליפיופה, לא הוגן!!! ולחבק? ג'ים ולנשק? ממ לא יודעת ולספר לו משהו מהלב? כשאני רוצה אני מספרת :] יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? לא יודעת. :X שם מיוחד לבת? לילית
מאכל אהוב: כבר שאלתם מאכל שנוא: כבר שאלתם דבר אחרון שאכלת: פשטידה של סבתא
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? X . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תלבושת אחידה. :/ אתה לומד ביום שישי? נופ מה הספר האחרון שקראת? שסיימתי? לעולם לא עולם, אני קוראת עכשיו את זיכרונותיה של גיישה (בפעם השנייה
) אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? קרייזי אהבת? היה נחמד :] מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אימא על מה דיברת איתו? בקשר להיום בערב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? X על מי אתה יודע הכי הרבה? X מה הדבר האחרון שקנית? ממ לא זוכרת כמה הוא עלה? X ממי הsms האחרון שקיבלת? רוני מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רוני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יומולדת (וואי זה עוד מפבוראר>< איך עוד לא נמחק?) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא רעבה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ממ בסמינר המטופש ההוא, מרץ אני חושבת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אבן יהודה נחשב? למה הלכת לשם? ספרייה...>< איך קוראים לאמא שלך? סיגלית יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? דג'ה וו? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? רעות בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16, כמו שאני :] או 18 אחרי לימודים מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? יותר מידי>< ובפנימיות? להיות פחות רגישה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא כזאת זיינית שכל
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימא, אבל לא המטופשים עם הדם, אלו שמתעסקים לך עם המוח וגורמים לך לחשוב. :] עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? שרון מווידין טמפטשיון
למה? יש לה כאלה בגדים יפים
וזה בטח מגניב להופיע מול כל כך הרבה אנשים. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כנראה שבכלל לא
אולי 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אפיקה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אפיקה
כמה קומות יש לך בבית? 1 אבל מוגבהת הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: פסיכולוגית אולי מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא בטוחה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "זנות" מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? אנשים קרציות מה תמיד צריך להיות בכיס? מוח
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחוך שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג' מה היית לוקח לאי בודד? אדם אהוב המלצה לסרט: ראיון עם הערפד תוכנית טלוויזיה? לא ממש רואה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? היו כמה דברים :] איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לנסות לעבוד על אנשים כל הזמן ולא לצאת פרייאר. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, יותר כיף לצחוק עם אנשים :] חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ככה ככה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ נפגשת איתו/ איתה? יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש מהי אהבה בשבילך? הרגש הכי חזק שקיים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני יודעת שכן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לא שאלו את זה כבר 20 פעם בערך? >< מקומות בילוי מועדפים: מועדוני גותיקה בתל אביב :] את/ה אוהב/ת להיות בבית? יאפ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אהא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בסיטואציה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "זנות", "תמות/י", "איק/איכס" האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא לבוש: גותי איפור: בלי מאכל אהוב: כבר שאלו>< שתייה אהובה: קפה להקה אהובה: סונטה ארקטיקה סרט אהוב: ראיון עם הערפד גלידה: כל מיני עיר בעולם: כבר שאלתם ארץ: פינלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתחיל להתארגן ליציאה שיר ברקע: epica - another me שעת סיום: 14:02

MisteryNick

New member
פיל../images/Emo205.gif

שעת התחלה:14:02 זה יקח הרבה זמן
שיר שמתנגן ברקע:MegaDeath-Symphony Of Distruction ספר קצת על עצמך:ליאור [?] מחשבה שעוברת בראש: החיים בזבל, אבל למי אכפת. מה עשית היום?קמתי, אכלתי וזהו
מה תעשה מחר? sleepingZzZ חשק ל...: קולה, בגדים חדשים [מישו מרגיש שטחיות באויר?], אהבה. אולי. מה המידה שלך בנעליים?38. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?HIM, קצת באופנה אלטרנטיבית. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מנקה רחובות.
מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יבזזזזזזזזזזז מה אתה הכי שונא לאכול? בשר. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אימ. סיפרתי את עצמי בבצפר? חעח. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?ראה תשובה למעלה. מה הצבע האהוב עלייך?שחור, אדום וכחול
מה הצבע השנוא עלייך?אמ..ורוד. לא שנוא, פשוט לא אהוב. מה המקצוע האהוב עלייך? גיטרה? מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה $%FSF%^#@ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חרא שנה עיר/ים אהובות:אע? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? DVD של הימ
איפה חגגת יומולדת אחרון? אה..בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? כל מקום עם אני שאני אוהבת
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ועשרה
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי
מה היה המבחן האחרון?לשון. כמה קיבלת בו?לא'דעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כע. ומחוץ לשכבה?כע. ומבית ספר אחר?כע =] ומהעיר אחרת?כן!!! אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם המחשב שהוא נדפק. אה, ועם הארון. היית פעם אצל פסיכולוג?-_- ואצל פסיכיאטר?לא. חשבת פעם על התאבדות? לצערי. אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?SHUT UP לקחת סמים מתישהו? לא! אתה מעשן?לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?ט'חח יום שישי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?משו של lamb of god למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין תקציב
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?המורה שלי. ולחבק? חברה שלי. ולנשק?-_- ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי. יש לך חברה? אני לא לסבית, עדיין. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא
את מי היית לוקח לאי בודד? את חברים שלי ו..הרי קולה!~! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? -_- אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כן, מישו מעצבן שבאלי לחנוק! שם מיוחד לבן?. שם מיוחד לבת?. מאכל אהוב:צ'יבזזזז מאכל שנוא:בשר. דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס של אלופים עם 3 כפיות סוכר D: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? -_- . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה אדומה כזאת אתה לומד ביום שישי?לצערי
מה הספר האחרון שקראת? כמעט אבוד אהבת?לא ממש מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת
אהבת?אהמ. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?-_- על מה דיברת איתו? -_- מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? קארין. על מי אתה יודע הכי הרבה?קארין. מה הדבר האחרון שקנית?קולה
כמה הוא עלה?5 וחצי שקל D: ממי הsms האחרון שקיבלת?ענבל
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ענבל. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "לא". חח מה ממש בא לך לאכול עכשיו?צ'יבז. יש לך עדשות/ משקפיים?לא. עשית ישור שיניים?עדיין. :S מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבוע. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אע? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רחובות
למה הלכת לשם? לפגוש חברה. איך קוראים לאמא שלך? חנה יש לך שם שני? מהו? כן..שרה. אתה קרוי על שם מישהו? מי? השם השני על שם שתי הסתא רבות שלי. תה אוהב ילדים קטנים? תלוי. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?100 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? -_- בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16!!!!! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל :S ובפנימיות?ביטחון עצמי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? -_- איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אמ. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?-_- למה?-_- כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 [אני עצלנית חעח] מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?קולההה!! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?צ'יבזזז כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה? בערך. הייתי קצת בהפגנה נגד מק'. הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד מק'דונלנדס מתי זה היה?אע...כמה חודשים. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:עסק עצמאי או משו מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הרגע שהמורה למתמטיקה שלי תמות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? איזה חזק, אייככ איזה נודד [אל תשאלו] ועוד כמה
מה עושה לך טוב?י חיבוקימ מה מעצבן אותך? זונות מה תמיד צריך להיות בכיס? מפרט, מסטיק ופלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך?הכלבה שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גמדיםXDD מה היית לוקח לאי בודד?לא אמרנו את זה כבר? המלצה לסרט:אין:X תוכנית טלוויזיה? ג'קאס. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא לפה איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה, צ'יבז וקולה. איפה היית רוצה לבקר בעולם?כל העולם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?זיוני שכל בתור לפאלפל. איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף. איזה חג אהוב עליך?אהמ. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כשזה איתו. חיית מחמד:כלב
כמה אחים יש לך?1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן. נפגשת איתו/ איתה?מן הסתם. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא חושבת. מהי אהבה בשבילך? אה.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?... מה את/ה אוהב/ת לעשות?אין לי כוח לכתוב
מקומות בילוי מועדפים: כל מקום עם החברים שלי את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ללא ספק. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא! את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אמרתי כבר למעלה! האם את/ה מאמינ/ה בה´?כצריך ממנו משו החיים טובים לדעתך? לא. לבוש:אע? איפור:אע2? מאכל אהוב:צ'יבז! שתייה אהובה:קולה. להקה אהובה:HIM, מטאליקה צ'ילדרן אוף בודום. סרט אהוב::X גלידה:קפהההההההההההה
עיר בעולם:אע. ארץ:ארה"ב. מה תעשה כשתסיים את השאלון? הולכת לקנות בגדים או משו XD שיר ברקע:Jack Black - School of Rock שעת סיום:14:25 זה היה קשה XD

inbal287

New member
*לוקחת הפסקה מללמוד לאמנות*

שעת התחלה: 14:45 שיר שמתנגן ברקע: היהודים - הזמן שלך ספר קצת על עצמך: תביאו לי שקל ואז אולי... מחשבה שעוברת בראש: חם לי מה עשית היום? פיתוח קול, התכוננתי למתכונת בתולדות האמנות מה תעשה מחר? אתכונן לאמנות... חשק ל...: חיבוק
מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? תבדקו בכרטיסאישי
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? על במה, יה! אולי מופיעה עם HIM... יה! [תנו לי לחלום מה
] מה אתה הכי אוהב לאכול? כל דבר שיש בו תפו"א מה אתה הכי שונא לאכול? הו. יש הרבה דברים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? רציתי לאמצע כביש מרכזי יחסית ושרתי... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הו גאד, יש יותר מדי
מה הצבע האהוב עלייך? כתום
מה הצבע השנוא עלייך? צהוב/ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? תולדות האמנות, היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה, לשון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבירה + עיר/ים אהובות: ירושלים
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שהייתי בת 10 אמא קנתה לי צמיד זהב כזה, שחרוט עליו השם שלי... מאז הוא לא ירד לי מהיד אפילו לפעם אחת איפה חגגת יומולדת אחרון? בים ובגן הורדים... עם הרבה אנשים איך אתה הכי אוהב לבלות? לשמוע מוזיקה
... סתם אמ, לצאת לבחוץ, לצאת למסיבות.. סתם לשבת בחתולות בעיר... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אף פעם
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
!#%!#%!#% מה היה המבחן האחרון? בגרות במתמטיקה/מתכונת בהיסטוריה כמה קיבלת בו? במתכונת - 83 [כי נגמר לי הזמן, סעמק!
] יש לך חברים מחוץ לכיתה? לא, אני חסרת חברים... ח
ומחוץ לשכבה? חחחח ומבית ספר אחר? חחחחח ומהעיר אחרת? חחחחחח אתה נוהג לדבר עם חפצים? XD... כן, כל הזמן היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ ואצל פסיכיאטר? יאפ חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אמ... יום שישי שעבר :$ מדוע? כי רבתי עם כמה אנשים וזה לא היה מוצלח ביחד :$ לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? נופ מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני אמ... שלושה שבועות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת :$ למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר שאני לא קונה? אני קונה כל הזמן! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המורה למתמטיקה, ואני עדיין רוצה
ולחבק? איתי ולנשק? איתי ולספר לו משהו מהלב? אמ. נחשו
יש לך חברה? יש לי חבר, זה נחשב?
ראית בחנוכה את הפסטיגל? פחחח.. לא את מי היית לוקח לאי בודד? נועה... צריך בידור את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? איתיייייי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נופ שם מיוחד לבן? יואב/פלג שם מיוחד לבת? קשת/אלמוג מאכל אהוב: נו לא שאלתם את זה כבר?#@$!#?$% מאכל שנוא: / דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אמ. המכנס הכתום אתה לומד ביום שישי? כע [5 שעות ספרות! 5!!!!] מה הספר האחרון שקראת? אני, כריסטיאנה פ. אהבת? מאוד, מומלץ לגמרי מה הסרט האחרון שראית? אהבה בלבן אהבת? כן... קיטשי בטירוף
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נועה על מה דיברת איתו? עליכם! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עינבי/גלי על מי אתה יודע הכי הרבה? ^^ מה הדבר האחרון שקנית? דיסקים
כמה הוא עלה? ביחד, 100 ומשו ממי הsms האחרון שקיבלת? איתי
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כמה מפתיע, איתי
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הוא מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? נופ עשית ישור שיניים? נופ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה שעברה... ליודעת, הם מפחידים אותי רצח
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אמ. אתמול, שלשום, היום
... ככה זה שגרים כאן
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מודיעין למה הלכת לשם? כי המורה שלי לפיתוח קול גרה שם

inbal287

New member
וההמשך...

איך קוראים לאמא שלך? רחל יש לך שם שני? מהו? כן
... ענבל
אתה קרוי על שם מישהו? מי? נופ אתה אוהב ילדים קטנים? לא
[יש רק כמה מסויימים שכן
] כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני אניח שזה מצד אבא, ואז יש לי 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את אלה מצד אמא אני לא מכירה, ואת אלה מצד אבא אני אוהבת כמו אחים שלי
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שומדבר ובפנימיות? אישי
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יש לה נטיה להעלם פתאום מהחיים שלי או משיחות טלפון/מסן :$ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה/מתח/דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד, אני אוהבת את החיים שלי כמו שהם... וגם עם לפעמים לא, נתמודד למה? - כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מאיפה לי? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עינב כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נו הפגנה של צמחונים וזה מתי זה היה? מתישהו השנה... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: זמרת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מילה זה נחשב? "חמוד" מה עושה לך טוב? מוזיקה/לשיר
מה מעצבן אותך? שמעצבנים אותי
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא,ארנק,לבלו,MP3,מפתח,עט שחור,אקמול איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אני שמחה עם מה שיש לי, תודה מה הפריט הכי יקר שיש לך? החיים שלי?
... נו אין לי כוח לחשוב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? אין הגבלה על דברים? חוח. אמ, מוזיקה,ספרים,מחברת,עטים,סכין,כרית,מברשת שיניים,גומיה המלצה לסרט: "דומינו" תוכנית טלוויזיה? האוס
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אישי
איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה
איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנדדדדדד
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות. באמשלי! איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? שבועות
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא באופן רציני, רק בשביל הכיף ולא כדי לפגוע חיית מחמד: מה איתה? כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? דה נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? מה נסגר עם השאלות הקשות? בכל מקרה זה אישי
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן ולא, אבל אין לי כוח להסביר. מי שיודע, יודע. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר
מקומות בילוי מועדפים: צוללת, עיר את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית שחבל"ז אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: חמוד, לה לה לה לה, בלע, איף האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? אמממ... אפשר לשפר אותם לבוש: לפעמים
איפור: כה
מאכל אהוב: שוב?!#!@?#123$"?@?$~!@?$!~?@$!?@#$%?!#%? שתייה אהובה: פטל להקה אהובה: HIM,בלו סרט אהוב: רקוויאם לחלום גלידה: וניל עם עוגיות עיר בעולם: ירושלים ארץ: פינלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך ללמוד לאמנות :$ שיר ברקע: Lifehouse - Quasimodo שעת סיום: 14:05 הודגש באמצעות מדגישומטיק

danduuu

New member
אני../images/Emo9.gif

שעת התחלה:13:43 שיר שמתנגן ברקע:Bethany Joy Lenz - Halo
ספר קצת על עצמך: ממ אין ממש מה לספר מחשבה שעוברת בראש:באלי חבר..או שלא..לא יודעת כבר חח מה עשית היום?כלום אבל בערב יוצאת לגאלה(מועדון רוק) מה תעשה מחר?ללמוד להיסטוריה חשק ל...:שוקולד מה המידה שלך בנעליים?39/40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? HIM
או על טבעי או גאנז או לא יודעת חח איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מקווה שכשסולנית של להקת רוק ושחקנית מה אתה הכי אוהב לאכול?שוקולד,גלידה,פנקייקס,ספגטי עם גבינה מה אתה הכי שונא לאכול?בשר חח לא אוכלת מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא נראה לי שעוד עשיתי
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?חחח זה מצחיק ומטופש אבל בטיול שנתי שלי שכבתי על המרפסת שלא יראו אותי והיו מלא בנים מטה והתחלתי לבנוח חחח וכל הבנים חיפשו מאיפה זה בא
מה הצבע האהוב עלייך?שחור&אדום מה הצבע השנוא עלייך?אין מה המקצוע האהוב עלייך? בביצפר?אנגלית,אבל אם התכוונת בעתיד אז זמרת מה המקצוע השנוא עלייך?- איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?לא'דעת עיר/ים אהובות:לא אוהבת ערים..אני אוהבת טבע מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?השנה שקיבלתי 3 דיסקים מחברות
איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית
היה חרא חח איך אתה הכי אוהב לבלות? לשמוע מוזיקה הבילוי הכי טוב מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לא'דעת כל יום שעה אחרת עד שאני נרדמת לוקח לי שעות חח מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? לא יודעת יש ימים בשמונה יש ימים בתשע ויש ימים בעשר..שנה שעברה היה יום שהתחלתי ב-11 וסיימתי ב-1 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?ממ כן חולצה עם סמל בכל הצבעים מה היה המבחן האחרון? בגרות בחינוך תעבורתי כמה קיבלת בו? מאיפה לי חח? יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח ומחוץ לשכבה?יס ומבית ספר אחר?כן כן ומהעיר אחרת?ממ מהפורום נחשב?
אתה נוהג לדבר עם חפצים?חחח לצעוק עליהם יותר נכון ולקלל אותם היית פעם אצל פסיכולוג?ממ כן בביצפר ואצל פסיכיאטר?נייט חשבת פעם על התאבדות?יס אם כן - סיפרת למישהו?אה הא מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע?ראיתי מגרש ביתי והיה עצוב לקחת סמים מתישהו?חס וחסה אתה מעשן?בעע לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? עוד לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?מה שאני שומעת עכשיו יותר נכון זה כל הסאונדטראק של מגרש ביתי..כזה עצוב
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה מלא דיסקים אבל אי אפשר לקנות הכל אז מורידים גם למרות שאני מרגישה חרא כשאני מורידה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חח אחים שלי? ולחבק?ג'ארד לטו
ולנשק?כנ"ל
ולספר לו משהו מהלב?רק מור יש לך חברה?כן אני לסבית חחחח סתם לא אין לי חבר אם לזה התכוונת ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא ולא את מי היית לוקח לאי בודד? את האמ פי שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?כל מי שרוצה לחבק אותי
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לא עם מי?- שם מיוחד לבן?River,Forest שם מיוחד לבת?Rain,Lake,Sunshine נו אין לי שמות בעברית זה לא יפה כמו באנגלית
מאכל אהוב:כבר שאלת
מאכל שנוא:נוו חחח דבר אחרון שאכלת:דנונה עם גרנולה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אממ אין מישו מיוחד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?לא יודעת חח הכל אתה לומד ביום שישי?יס מה הספר האחרון שקראת?אני קוראת עכשיו "השטן והעלמה פרים" של פאולו קואלו אהבת?בינתיים מאודדד מה הסרט האחרון שראית?אלכסנדר
אהבת?
מספיק ברור?
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?מור
על מה דיברת איתו?על הרבה דברים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא על מי אתה יודע הכי הרבה?מממ מור חח נראה לי ודניאל מה הדבר האחרון שקנית?חולצה של HIM נראה לי חח מאז לא קניתי כלום כמה הוא עלה?40 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?ממ לא יודעת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אין לי שיחות והודעות בפלא
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כוח לחפש מה ממש בא לך לאכול עכשיו?באלי להקיא יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים אבל בד"כ אני עם עדשות עשית ישור שיניים?יס מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לא יודעת
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?בחופש הגדול בבית מלון
עם מלא תיירים כוסים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?מממ חיפה? לא יודעת כבר חח למה הלכת לשם?אנערף איך קוראים לאמא שלך?חנה
יש לך שם שני?נייט אבל היו אמורים לקרוא לי SUNNY ככה אמא שלי רצתה או אריאל או מאיה או ליאור אבל אבא שלי לא רצה שום שם חוץ מדנה בעעע מהו?- אתה קרוי על שם מישהו?נייט מי? אתה אוהב ילדים קטנים?מאודד כמה בני דודים יש לך מצד אמא?ארבע כמה בני דודים יש לך מצד אבא?עשר נראה לי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?שרון
האמריקאית שלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?מממ לפחות 20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?חח יותר מדי ובפנימיות?שאני רגישה מדי וותרנית מדי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?ממ עקשנות בייחוד איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה ומתח,קומדיות רומנטיות,גם קיטש כי זה יפה חח,ואממ קומדיות מטומטמות כמו מת לצעוק וכאלו אה ומד"ב כמובן עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא יודעת צריך לחשוב על זה למה?

et Phone

New member
../images/Emo178.gif איזה שאלון ../images/Emo8.gif

שעת התחלה: 16:00 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: אני חמודי מחשבה שעוברת בראש: איך אני יעבור את המתכונת בלשון יום ראשון מה עשית היום? למדתי ללשון מה תעשה מחר? ילמד ללשון חשק ל...: סטיק בפיתה מה המידה שלך בנעליים? 46/45 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשוי עם ילדים מה אתה הכי אוהב לאכול? כול דבר עם שמנת מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? קפצתי מאיזה 4 מטר גובה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש יותר מידי מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? מחשבים מה המקצוע השנוא עלייך? לשון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ממוצע פלוס עיר/ים אהובות: מה? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחשב איפה חגגת יומולדת אחרון? יצאתי לעיר איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת לעיר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כאין חוש 11 כשיש 2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:40 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מתכונת בהיסטוריה כמה קיבלת בו? 81 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? בערך אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע נראה לי מדוע? היה לי חשק לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני יומיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אין לי כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי הקטן ולחבק? לירון ולנשק? לירון ולספר לו משהו מהלב? לירון יש לך חברה? מן הסתם ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כבר עניתי על זה למעלה לא? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? זרובבל שם מיוחד לבת? חרציצית מאכל אהוב: עניתי על זה גם לא? מאכל שנוא: גם על זה דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס עם חלב בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חבר טוב שלי ניצן איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אני מגוון אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? התפסן אהבת? לא ממש מה הסרט האחרון שראית? להרוג את המזל אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? לירון על מה דיברת איתו? שטויות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אסף על מי אתה יודע הכי הרבה? על הרבה אנשים מה הדבר האחרון שקנית? פופקורן כמה הוא עלה? 22 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? ממלוינה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? למלוינה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? כפרע XD מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סטיק בפיתה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים ככה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני תמיד שם מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? לים איך קוראים לאמא שלך? אתי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? ברור
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? יותר מידי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא זוכר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? פחות רגיש איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מתעצבן בקלות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ביל גיטס למה? 40 מליארד דולר!!!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2.5 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? היי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? משה כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מה? מתי זה היה? לא יודע מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה שזה יהיה משהו על מחשבם מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? עלק מה עושה לך טוב? שקט מה מעצבן אותך? רעש מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? אופנים מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? שאלת את זה כבר המלצה לסרט: גרין מייל תוכנית טלוויזיה? אבודים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני חמוד איך את/ה מתגבר על באסה? לא יודע זה פשוט עובר איפה היית רוצה לבקר בעולם? ברזיל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לגרב"צ ברחוב איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים חיית מחמד: מה איתה? כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? לא יודע את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודע מה את/ה אוהב/ת לעשות? לא יודע מקומות בילוי מועדפים: הצוללת את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? דיי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יהיה טוב האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? בסדר לבוש: אני ערום איפור: ליפסטיק מאכל אהוב: די עם השאלה הזו שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: אני אוהב זמר, ג'ימס בלאנט סרט אהוב: גרין מייל אבל יש עוד מלא גלידה: וניל עיר בעולם: הולולו ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? יחזור ללמוד שיר ברקע: אין שעת סיום: 16:30

מ.....

שעת התחלה:17:43 שיר שמתנגן ברקע:אין ספר קצת על עצמך:כבשים. מחשבה שעוברת בראש: מחשבה שעוברת בראש שלי. מה עשית היום?אכלתי, ראיתי טלוויזיה,הייתי במחשב. מה תעשה מחר?וואלה... אין לי מושג. חשק ל...:וילה... מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?מיי כימקל רומנס, אים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?שחקנית בהוליווד... מקווה. מה אתה הכי אוהב לאכול?מה שבא ברוך הבא. מה אתה הכי שונא לאכול?עוגות גבינה! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?..... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?.... מה הצבע האהוב עלייך?שחור,אדום,סגול. מה הצבע השנוא עלייך?צהוב. מה המקצוע האהוב עלייך?אממ.. אנגלית. מה המקצוע השנוא עלייך?מדעים. כימיה. מתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?אממממ.... ל'דעת. עיר/ים אהובות:ניו-יורק. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?די וי די של מיי כימקל רומנס. איפה חגגת יומולדת אחרון?אמממממ... בבית? איך אתה הכי אוהב לבלות?לא יודעת... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מה שבא... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה. כמה קיבלת בו?125 כמו כלבה!!!! יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לפעמים כשמשעמם.. היית פעם אצל פסיכולוג?לא... ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כולם חושבים אל זה לפחות פעם אחת בחיים. אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת... לא לפני הרבה זמן... מדוע?סיבה שלי. לקחת סמים מתישהו?לא. אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אני לא. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?איזה שיר של קלי שחברה אמרה לי להוריד. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי ככה בא לי. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אבא שלי.חחחחחחחחחחח.... ולחבק?חברה שלי. ולנשק?וילה....3> ולספר לו משהו מהלב?חברה שלי... יש לך חברה?חבר... ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן.. לצערי. את מי היית לוקח לאי בודד?את וילה ואלו אבקורס... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את.... אחותי הגדולה. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא. שם מיוחד לבן?בן. שם מיוחד לבת?רונה לי.... או צ'רלי. מאכל אהוב:הכל. מאכל שנוא:אבוקדו.צימוקים,תמרים,שוקולדלבן,עוגות גבינה. דבר אחרון שאכלת:נקטרינה.או מנדרינה... שחכתי איך אומרים. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?סתם איזה אחת... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?לא יודעת. אתה לומד ביום שישי?לא. מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר, עדיין קוראת. אהבת?מאוד!!!!! הארי 3> מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת. אהבת?לא זוכרת. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אבא שלי. על מה דיברת איתו?לא זוכרת. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני. על מי אתה יודע הכי הרבה?על עצמי. מה הדבר האחרון שקנית?אממממ... לימונים. כמה הוא עלה? שקל ומשהו.. ממי הsms האחרון שקיבלת?מאמא. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לא זוכרת. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מחקתי. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שרימפס. יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לא זוכרת. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים? למה הלכת לשם?לא זוכרת.. איך קוראים לאמא שלך?רותי יש לך שם שני? מהו?לא.. הלוואי... אתה קרוי על שם מישהו? מי?חברה של אחותי. אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד! כמה בני דודים יש לך מצד אמא?7 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אממממ...7 הרגע אמרתי את זה. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?את כולם. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?25. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הרבה דברים. ובפנימיות?אישי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?... אהההה... נאמ. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה,דרמה,קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אפ אף אחד. למה?ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 או 5... מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?ראש. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?רון כמה קומות יש לך בבית?1. הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?ייייייי מתי זה היה?יייייי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:שלחקנית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אין באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אה? מה עושה לך טוב?מוסיקה. מה מעצבן אותך?הרבה דברים. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?הרבה דברים. מה היית לוקח לאי בודד?מסוק. המלצה לסרט:"נערה בהפרעה" תוכנית טלוויזיה?עקרות בית נואשות,על טבעי,או סי, מגרש ביתי, אבודים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא זוכרת. איך את/ה מתגבר על באסה?מוסיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם?בכל העולם. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אגואיסטיות. איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף. איזה חג אהוב עליך?חנוכה,פורים,פסח, הרבה חגים... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים. לא תמיד. חיית מחמד:כלבה. כמה אחים יש לך?אחיות 2... מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא. נפגשת איתו/ איתה?.... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?לקבל מישהו כמו שהוא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא תמיד. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?.... מה את/ה אוהב/ת לעשות?חגיכךדחגכיךשדןלכחדג מקומות בילוי מועדפים:גךןוגדןכויךדלגכחףךשדגכ את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית בטירוף. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא. ממש לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כאילו. האם את/ה מאמינ/ה בה´?אני מאמינה במשהו.. יש שם משהו... לבוש:אה? איפור:אה? להקה אהובה:מיי כימקל רומנס, אים. סרט אהוב:הסיוט שלפני חג המולד,שודדי הקארביים,מלכת הארורים. גלידה:וניל עוגיות. עיר בעולם:לוס=אנג'לס. ארץ:שקט! מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודעת. שיר ברקע:אין שעת סיום:18:05 ברוך השם!!!!!!!!!!!

Heaven Tonight

New member
אמאל'ה..זה הולך להיות ארוך..חחח

שעת התחלה:19:47 שיר שמתנגן ברקע:אין..חח ספר קצת על עצמך:אני חן=) ואני
בוילה
מחשבה שעוברת בראש:"השאלון הזה הולך להיות ארוך..חח..ואני תיכף נרדמת פה על המקלדת "
מה עשית היום?למדתי למדתי למדתי לאזרחות!..אני שונאת ללמוד בסופ"ש..=\..חחח..רק מתה לסיים עם זה כבר!
מה תעשה מחר?אני אלמד אלמד אלמד...חחח..בעע..
חשק ל...:לצאת לאנשהו..חח..
מה המידה שלך בנעליים?39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פורום ווסטלייף ופה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מממ..רופאה..מנתחת..חחח.. חלומות גדולים..הא?
מה אתה הכי אוהב לאכול?חחחח..הכל..
מה אתה הכי שונא לאכול?אפונה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?חחח..אמממ...ישבתי עם חברות איפשהו במעלות..והיה לילה..והתחלתי לשיר את "נץ" של היהודים.. אבל רק ש..פשוט צעקתי את זה..ממש חזק..חחח..
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?יש הרבה.. מה הצבע האהוב עלייך?שחור,כחול
מה הצבע השנוא עלייך?ירוק
מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך?כל השאר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?היתה קשה, אבל..עוד קצת וסיימנו..סה"כ שנה אחרונה בבי"ס..יאאיי
עיר/ים אהובות:אממ..ת"א?חחחחחחח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?גיטרה מאבאמא
איפה חגגת יומולדת אחרון?אמממ...בבית..חחח.. איך אתה הכי אוהב לבלות?לשבת עם חברות..לצחוק
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בימים האחרונים ב-12 אני כבר בחלום ה7 שלי..
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?08:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן..חולצה מכוערת
מה היה המבחן האחרון?אממ...בגרות במת' כמה קיבלת בו?עדיין לא יודעת..וגם לא רוצה כ"כ
יש לך חברים מחוץ לכיתה?חחח..כן..
ומחוץ לשכבה?כן.. ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?חחח..גם.. אתה נוהג לדבר עם חפצים?חחחחחחחחחח..לא
היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?גם לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת.. מדוע? לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?מממ..לא אוהבת לשתות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?חחחחח.. אני גם מורידה מהאינט'..ואם הזמר/להקה מספיק חשובים לי אני גם קונה דיסק! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לא זוכרת יש לך חבר?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא..חחח את מי היית לוקח לאי בודד?את וילה..חחח
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?ממ.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?עם חברה שם מיוחד לבן?אממ..לא עולה לי שם מיוחד לבת?כנ"ל מאכל אהוב:לא היה כבר? מאכל שנוא:.. דבר אחרון שאכלת:פילפל ממולא
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?אחד מהג'ינסים אתה לומד ביום שישי?לצערי..כן
מה הספר האחרון שקראת?עכשיו אני קוראת ספר של רם אורן "היורשת".. מומלץ
..(בעצם..כל ספר של רם אורן מומלץ..חחחח) אהבת?=)..חחח מה הסרט האחרון שראית?אממ..לא זוכרת איך קוראים לו..חח

Heaven Tonight

New member
חלק ב'..חח

אהבת?כן.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אבא שלי על מה דיברת איתו?כללי..חח..לא משו מיוחד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמממ...לא יודעת
על מי אתה יודע הכי הרבה?חחח.. ויקיע..=) מה הדבר האחרון שקנית?חחחח..אמממ..לא זוכרת כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת?בטח מחברה שלי..או מורן או ויקיע.חח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חח..לא זוכרת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?הא? כל sms שאני מקבלת אני קוראת וישר מוחקת..חח מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אממ..כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שנה.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אממ.. ת"א..חח.. למה הלכת לשם?נסעתי עם דודה שלי איך קוראים לאמא שלך?ציפי יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן.. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אוהבת את כולם באותה מידה..חח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?חח..בסדר לי להיות בת 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הרבה.. ובפנימיות?כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?ממ.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה/דרמה/פעולה/קיטש..חחח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אף אחד למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?חחחחחחחח...מאיפה לי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?חחחחחחחח...
איזה שאלות מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?סמי
כמה קומות יש לך בבית?אחת..חחח הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני אהיה רופאה..חחחחחחחחחח מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אוו..יש הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?שיט מה עושה לך טוב?אהבה מה מעצבן אותך?אנשים מעצבנים..חח מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לנגן ..חחח מה הפריט הכי יקר שיש לך?אינלי מושג מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חח..אוכל מה היית לוקח לאי בודד?כבר היתה השאלה הזו..לא? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה?'אבודים', 'E.R' ו'האוס' מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אממ.. איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת שירים שעושים טוב איפה היית רוצה לבקר בעולם?אירלנד, אוסטרליה, ניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?עצבנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?אין..חח איזה חג אהוב עליך?כולם האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?2 אחיות. אחת תאומה ואחת קטנה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?כשמרגישים פרפרים בבטן בכל פעם שרואים אותו..חח את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?בערך מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?יש הרבה..=) מה את/ה אוהב/ת לעשות?לקרוא מקומות בילוי מועדפים:אין את/ה אוהב/ת להיות בבית?לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?כשצריך וותרנית וכשצריך עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?בחיים לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:חחח..אמממ..לא יודעת האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?כן..צריך להנות ממש שיש לבוש:ג'ינס וגופיה איפור:עיפרון ורימל מאכל אהוב:כבר היתה השאלה
שתייה אהובה:מים וקולה להקה אהובה:גם היה..חח..
סרט אהוב: גלידה:שוקולד/וניל עיר בעולם:בעע.. ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?חחחח..אמשיך להשתעמם שיר ברקע:אין שעת סיום:20:35 הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lost Lullaby

New member
עניתי עליו אתמול X:

שעת התחלה: 21:19 שיר שמתנגן ברקע: acuna Coil - 06 - Unspoken (Studio Acoustic) ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מישהו מתקשר אליי בחסוי ומנסק וזה מפחיד:\ מה עשית היום? למדתי לתנך ומצאתי לחתלתול בית מה תעשה מחר? אלמד לתנך ואפרד מהחתול חשק ל...: חיים מה המידה שלך בנעליים? 39 כזה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? באיזה לא? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לדעת מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל טעים מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל לא טעים מה הצבע האהוב עלייך? אדום שחור כחול מה הצבע השנוא עלייך? צבעים זוהרים מה המקצוע האהוב עלייך? תנך, פסיכולוגיה, אנגלית [חבל ששניים מהם אני מסיימת השנה?] מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה וחנ"ג איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הזאת? הייתה בסדר מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת... איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני מתעייפת מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה מה היה המבחן האחרון? בגרות מתמטיקה כמה קיבלת בו? לא ידוע יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר?לא מתי פעם אחרונה שבכית? לוידעת לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מעולם לא למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה רק של אומנים שאני באמת מעריכה ולחבק? הוא ולנשק? הוא? ולספר לו משהו מהלב? הוא יש לך חברה? לא, אני לסבית ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אותו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אבל אבל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ולד וקטיה שם מיוחד לבן? רועי, עילי [לא יודעת אם מיוחד אבל אני אוהבת] שם מיוחד לבת? דבר אחרון שאכלת: בורקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? כע מה הספר האחרון שקראת? התפסן בסדה השיפון אהבת? כ"כ לא
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? האקס? על מי אתה יודע הכי הרבה? שאלה טובה ממי הsms האחרון שקיבלת? צור מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ספטמבר מה העיר האחרונה שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? למה לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי בני דודים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 6 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מי? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? בבניין9 מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשאחי נולד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מיאו מה עושה לך טוב? שיחות טובות, בילויים מוצלחים מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל המלצה לסרט: הראיון עם הערפד תוכנית טלוויזיה? החצי האפל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים חיית מחמד: חתולים כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מקומות בילוי מועדפים: בית את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשלא מציקים לי, כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן, אלא אם הוחלט שלא צריך את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא כ"כ האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא בטוחה החיים טובים לדעתך? כן שתייה אהובה: אייס קפה וקולה להקה אהובה: סאבג' גארדן סרט אהוב: הראיון עם הערפד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לטיילת שיר ברקע:אם אני אבוא אז שעת סיום: נדע מיד

למעלה