שאלון

.....................

שעת התחלה:20:59 שיר שמתנגן ברקע:dazed &confuised-led zeppelin ספר קצת על עצמך:אין מה לספר מחשבה שעוברת בראש:ממ....משעמםםםם מה עשית היום?הייתי בים מה תעשה מחר?לא יודעת חשק ל...:שוקולד מריר מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?נירוונה HIM וגאנז אנד רוזס איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול?הרבה מה אתה הכי שונא לאכול?חציליםםםם
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הרבהההה מה הצבע האהוב עלייך?שחור אדום ירוק וכחול מה הצבע השנוא עלייך?אין לי צבע שנוא יש שאני אוהבת יותר ויש פחות מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית כמובן מה המקצוע השנוא עלייך?פיזיקההה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?שונאת ת'שנה הזאתתתת עיר/ים אהובות:ת"א,חיפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?גיטרה
איפה חגגת יומולדת אחרון?עוד לא חגגתי עוד 3 ימים איך אתה הכי אוהב לבלות?לצאת עם חברות ,לשמוע מוזיקה,לנגן בלה בלה בלה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ועשרה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו?עוד לא קיבלתי יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?כןן חחח הרגל היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?ככה ככה אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לא יודעת מדוע? לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?ממ..פסח חח טוב נוו לא בדיוק חח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?שירים של ג'ון פרושיאנטה הגיטריסט של רד הוט למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני קונה דיסקים אבל לצערי לא כולם מגיעים לארץ אז צריך להוריד שירים וחוץ מזה אני לא מיליונריתת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?ממ..לא זוכרת ולחבק?לא יודעת ולנשק?לא יודעת ולספר לו משהו מהלב?חברה יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?קשה קשה..ממ אין לי מושג את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא רוצה לחבק אפחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא מדברת שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:כל מה שקשור בחצילים דבר אחרון שאכלת:עוף בגריל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?יש לי כמה חולצות חרושות אתה לומד ביום שישי?כן לצערי מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת..חחח אני מתה כבר לקנות ספרים חדשים לקרוא בחופששש אהבת? מה הסרט האחרון שראית?אלכסנדר אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחותי על מה דיברת איתו?אם ללכת למועדון או לא מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?לא יודעת על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?חולצה כמה הוא עלה?40 ממי הsms האחרון שקיבלת?סלקום מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מתי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא בא לי לאכול כלום אני מפוצצתת יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לא זוכרת בידיוק מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני כמה חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חיפה למה הלכת לשם?יש שם ים איך קוראים לאמא שלך?רוזי יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי אם יש לי מצב רוח אליהם כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אמרתי 2 חח איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אוהבת את כולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הרבההה ובפנימיות?גם יש מה לשנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא לא מודיעה לי דברים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה קומדיות רגילות ורומנטיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא יודעת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אני יודעת..2 אולי 3 מאיפה לי מה אני מגדת עתידות??! מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?crazy מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היו הרבה לא יודעת בדיוק מה הכי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?יש לי תקופות לביטויים מה עושה לך טוב?לשמוע מוזיקה,לצאת עם חברות בלה בלה בלה מה מעצבן אותך?הרבה דבריםםםםםםםםם מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון,כסף לא יודעת איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?נגינה,אני מנגנת לגמרי עקוםםם מה הפריט הכי יקר שיש לך?הגיטרה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?שוקולד מה היית לוקח לאי בודד?מטוס כדי לחזור חזרה המלצה לסרט:ראיון עם ערפד...אחד הסרטים הכי יפים שראיתייי תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה,מנסה להירגע כמה שיותר,מדברת עם מישהו איפה היית רוצה לבקר בעולם?אירופה ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לדחוף אנשים בתור איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?לא יודעת האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי חיית מחמד:הרבה כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?תלוי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הרבה דברים מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשמוע מוזיקה,לנגן,לצאת,לקנות דברים מקומות בילוי מועדפים:קניון,ים את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא תהיה את את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:זה משתנה כל הזמן האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לא אין צדק בעולםם לבוש:גראנג'י איפור:שחור,מייק אם לבן אודם אדום מאכל אהוב:פיצה שתייה אהובה:קולה,פטל(מכורההה) להקה אהובה:HIM נירוונה אליס אין צ'יינס ,גאנז טוב נו אין לי כוח לרשום עוד סרט אהוב:מת לצעוק 4 גלידה:שוקו עיר בעולם:לונדון ארץ:פינלנד ישראל אנגליה יש עוד הרבההה מה תעשה כשתסיים את השאלון?הולכת למועדון שיר ברקע:welcome to my life-simple plan שעת סיום:21:18

Nemeshon

New member
|שסק|מי.

שעת התחלה:
10:5 שיר שמתנגן ברקע:
bury me- finch ספר קצת על עצמך:
הווו. מחשבה שעוברת בראש:
"איך אני יכולה לספר על עצמי?" מה עשית היום?
ישנתי-קמתי-שתיתישוקו-באתילפה. מה תעשה מחר?
מתארת לעצמי שאלך לבצפר. חשק ל...:
חופש. מה המידה שלך בנעליים?
36. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?
HIM,MCR ויש גם קומונות אבל אין לי כוח לרשום. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
מתארת לעצמי שחייה. מה אתה הכי אוהב לאכול?
לא משנה י מה רק שיהיה טעים
מה אתה הכי שונא לאכול?
כל מה שירוק ולא טעים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
הברזתי משיעור מתמטיקה
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
איף. היו מלא. מה הצבע האהוב עלייך?
אמממ. משתנה עם המצברוח. מה הצבע השנוא עלייך?
צהוב חומצתי
מה המקצוע האהוב עלייך?
אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך?
מתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?
נחמדת
עיר/ים אהובות:
בארת- ת"א, בחו"ל- לונדון. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
הווו. לא זוכרת. איפה חגגת יומולדת אחרון?
מסיבת הפתעה במסעדה
איך אתה הכי אוהב לבלות?
לרקוד. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?
בלילה
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
הווו. כן
מה היה המבחן האחרון?
מתמטיקה. כמה קיבלת בו?
עוד לא קיבלתי. יש לך חברים מחוץ לכיתה?
כן. ומחוץ לשכבה?
כן. ומבית ספר אחר?
כן. ומהעיר אחרת?
כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים?
לרוב כן
היית פעם אצל פסיכולוג?
לא. ואצל פסיכיאטר?
לא. חשבת פעם על התאבדות?
לא. אם כן - סיפרת למישהו?
- מתי פעם אחרונה שבכית?
מתישהו השבוע. מדוע?
ככה
לקחת סמים מתישהו?
לא. אתה מעשן?
לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
- איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
לאזוכרת. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?
מישהו אמר שאני לא קונה דיסקים?! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
חברה שלי. ולחבק?
חברה. ולנשק?
הוו. זה סוד
ולספר לו משהו מהלב?
חברה. יש לך חברה?
חברה? כן יש לי הרבה
ראית בחנוכה את הפסטיגל?
איבדתי שם משהו? את מי היית לוקח לאי בודד?
איף. לא יודעת. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
הוו. זה סוד
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
כן. חברה שלי. שם מיוחד לבן?
אמממ. שם מיוחד לבת?
אמממ. מאכל אהוב:
לא שאלו כבר?! מאכל שנוא:
כנ"ל. דבר אחרון שאכלת:
אמממ פופקורן. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
לא ממש רוצה לחדש. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
תלבושת של בצפר
אתה לומד ביום שישי?
כן
מה הספר האחרון שקראת?
אממ. אהבת?
אני מתארת לעצמי שכן. מה הסרט האחרון שראית?
צופן דה וינצ'י. אתמול. חרא של סרט. אהבת?
ממש לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
מאדר. על מה דיברת איתו?
על כמה שהסרט חרא
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
שתי חברות. על מי אתה יודע הכי הרבה?
חברה שלי. מה הדבר האחרון שקנית?
פופקורן
כמה הוא עלה?
לא זוכרת. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
עוגת גבינה. יש לך עדשות/ משקפיים?
לא. עשית ישור שיניים?
לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?
אוהו. מזמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
גיל 6
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
אור עקיבא
למה הלכת לשם?
לראות סרט. אתה קרוי על שם מישהו? מי?
לא. אתה אוהב ילדים קטנים?
רק שהם במרחק של 20 קילומטרים ממני. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
הו. הרבה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
אמממ אם השאלה תחזור על עצמה אני מתארת לעצמי שאני אזכר. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?
מצד אבא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
16. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?
עיניים. ובפנימיות?
את התמימות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?
ביקורתית. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')
קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?
בטח עם איזו רקדנית מפורסמת או משהו
למה?
בשביל ההרגשה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?
2. ורצוי תאומים
מה המילה הראשונה שעולה לך

../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 10:29 שיר שמתנגן ברקע: דני קליפורניה של הפייפרס
ספר קצת על עצמך: |מספרתעלעצמי| מחשבה שעוברת בראש: מה זה השאלון הארוך הזה?
מה עשית היום? כלום.. מה תעשה מחר? בצפר
חשק ל...: פיצה ! ! !
מה המידה שלך בנעליים? 36/37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 302, 150 ,715,1528 ,1470 ,461 ויש עוד כמה אבל אני כותבת שם מידי אלף שנה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מביימת סרטים ונשואה נראלי. מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל!! חוץ ממה שאני שונאת
מה אתה הכי שונא לאכול? פסטרמה, נקניק, שווארמה, עוף בתנור, גמבה, כל מה שקשור לשוקלד (גלידה..) חוץ מכיףכף
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? זרקתי על מורה פצצת סירחון
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש הרבה..
מה הצבע האהוב עלייך? אדום, שחור, אפור, ירוק, כחול. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב!! כ"כ מציק :S. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית והסטוריה
מה המקצוע השנוא עלייך? צרפתית, טכנולגיה, חנ"ג ותנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא, חרא ועוד חרא. עיר/ים אהובות: לא יודעת? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? MP3.. אבל הוא נגנב לי
איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי. איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית, סרט... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בד"כ 00:00. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ^_^ יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
מה היה המבחן האחרון? שבוע וחצי. כמה קיבלת בו? 39
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם האמפי שלי.. ועם תהילים. |דוס| היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן.. אם כן - סיפרת למישהו? לא.. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים מדוע? סבי מאושפז בבית חולים ומצבו הידרדר...שיהיה בריא. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא קרה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? החדש של כריסטינה
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים והרבה, אבל לפעמים זה דיסק שלא שווה את הכסף.. אז אני מורידה שירים בודדים
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? שתי "חברות" שלי! ולחבק? את... לא יודעת. ולנשק? גם. ולספר לו משהו מהלב? חברה.. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כל מיני שם מיוחד לבן? וילה? שם מיוחד לבת? אין... מאכל אהוב: לא עניתי על זה כבר? מאכל שנוא: כנ"ל. דבר אחרון שאכלת: שתיתי נס קפה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? איזה מכנס. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? "הניצוץ"... לפני פול זמן
אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? "פרויקט המכשפה מבלייר" אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבי על מה דיברת איתו? שיכין לי נס קפה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל. מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת. כמה הוא עלה? - ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אין לי SMS
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תתחדשי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ג'חנון, פיצה..
יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בתחילת השנה. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא יודעת... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים
למה הלכת לשם? טיול. איך קוראים לאמא שלך? נילי. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יובל
בת דודתי מצד האמא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15!!
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוריד 10 ק"ג. ובפנימיות? שאני רגישה מדי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שכ"כ חשוב לה מה חושבים עליה, שזה נורא. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, קומדיה ומתח. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? - כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חמור. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מיכל. כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אביים סרטים..אני מקווה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת אם יש בכלל... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "איזה דפקט" מה עושה לך טוב? כל הלהקות/זמרים שאני שומעת, אחי הגדול..
מה מעצבן אותך? הבנים בכיתה שלי ! ! !
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה..נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפלאפון שליץ מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב, מים. מה היית לוקח לאי בודד? MP3. המלצה לסרט: "יעד סופי". תוכנית טלוויזיה? אבודים, ד"ר האווס, מירוץ לאתמול, ורוניקה מארס... :) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני אכפתית מידי
איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד, בריטניה, ניו יורק, לוס אנג'לס, פריז. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הדבקת סטיגמות
. איזה עונה בשנה אהובה עליך? ח ו ר ף. איזה חג אהוב עליך? פסח. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ממש לא. חיית מחמד: כלב. כמה אחים יש לך? 3. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן.

זה הולך להיות ארוך... אחותי מדברת

איתי.... ייקח לי שנים
שעת התחלה:15.24 שיר שמתנגן ברקע:lovebearing storm - visions of atlantis ספר קצת על עצמך:אני קשת, אני חיילת בחיל ים, וכל השאר הסטוריה
מחשבה שעוברת בראש:כמה אחותי חופרת! שאודין יעזור לה!! מה עשית היום?קמתי באחת וחצי, ואכלתי.. המון
וראיתי חברים [הסדרה חחח] מה תעשה מחר?אהיה בבסיס חשק ל...:דניאל
מה המידה שלך בנעליים?39 חח באיזה פורום אפשר למצוא אותך?HIM ופאוור מטאל [לא הרבה] איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?ליד מצבה גבוהה
או על הבמה עם בעלי.. מה אתה הכי אוהב לאכול?ברוקולי מה אתה הכי שונא לאכול?בשר=רצח!! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?ההיכרות עם דניאל מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?ההיכרות עם גיל
מה הצבע האהוב עלייך?אדום וסגול מה הצבע השנוא עלייך?צהוב, ירוק "זוהר" וכתום מה המקצוע האהוב עלייך?מ"מ
מה המקצוע השנוא עלייך?הסטוריה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?לפני הצבא - המון חברים.. היה ממש כיף. עיר/ים אהובות:פראג
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מכנס סטן שחור.. זה היה ממש כיף :) איפה חגגת יומולדת אחרון?בנאפיס.. הייתי אמורה להיות גם בים, אבל הייתי חולה. 18 סאקס איך אתה הכי אוהב לבלות?פאב וים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?תשע-עשר
צריך לקום ברבע לשש כל בוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?צה"ל-8. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?צה"ל-מדים בצבע חקי מה היה המבחן האחרון?המבחן של הקורס... 1.3 כמה קיבלת בו?נדמה לי 94.. לא זוכרת יש לך חברים מחוץ לכיתה?מחוץ למשרד - כן. ומחוץ לשכבה?חחחחחחח שאני לא אתחיל לדבר על קטינים
ומבית ספר אחר?חח בסיס אחר.. כן
ומהעיר אחרת?כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים?להצטלם איתם נחשב? היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול... רציתי אפיקה!!!
מדוע?רציתי אפיקה
לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?שנה וחצי בערך איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?משהו של arch enemy לא זוכרת איזה כבר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אין כסף.. זה בעיה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לירן בעעעע!!! ולחבק?ענת
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?אותו
יש לך חברה?חברות.. המון
חבר- לא
ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא
את מי היית לוקח לאי בודד?
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?ענתי
שם מיוחד לבן?שוהם שם מיוחד לבת?שוהם ותובל. מאכל אהוב:ברוקולי מאכל שנוא:בשר=רצח דבר אחרון שאכלת:חחחח ברוקולי
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?נועה
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מדים
אתה לומד ביום שישי?לא.. וגם לא צבא. מה הספר האחרון שקראת?בתהליכים - סיפור של מכשף. של פאולו קואלו. אהבת?כן
מה הסרט האחרון שראית?לפני הזריחה
אהבת?מאוד!!!
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחותי
על מה דיברת איתו?לא הקשבתי בדיוק
משהו על חברים שלה שאיתה בבסיס... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?נועה ואחותי. על מי אתה יודע הכי הרבה?אביב מה הדבר האחרון שקנית?ארוחה בנאפיס
כמה הוא עלה?20+טיפ. ממי הsms האחרון שקיבלת?נועה
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?דניאל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"קופה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?בא לי להקיא! יש לך עדשות/ משקפיים?לא
עשית ישור שיניים?לא
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?גיל 7.. 8.. משהו כזה. 6 וחצי אולי
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שבוע ויומיים... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?עתלית
למה הלכת לשם?צבא איך קוראים לאמא שלך?שרי/ת יש לך שם שני? מהו?שקד אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שם סט"יל של חיל הים
אתה אוהב ילדים קטנים?לא!!! כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 ואחד שהוא בן של אשתו של דוד שלי ואחד/אחת בדרך כמה בני דודים יש לך מצד אבא?וואו! שנייה אני אספור
6.. ועוד אחד שהוא בן של אשתו של דוד שלי
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?שירן.. צד אמא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום!!! ובפנימיות?כלום!
דנה תסבירי להם למה
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')דרמה ומתח... שילוב ביחד של השניים. ופילוסופיות. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לירן [אחת מהבסיס] למה?כדי להרוס לה את החיים ולהחזיר לה אותם הרוסים. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יהיו לי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?"בראש" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?דנה כמה קומות יש לך בבית?אחת הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?בעד!! צמחונות.. ונגד ניסויים בבע"ח! מתי זה היה?לפני חצי שנה בערך מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אנוח בקבר.. או מוזיקה טובה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא זוכרת
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"אמא של דניאל" ו"זנות" מה עושה לך טוב?מוזיקה... זה מרגיע. מה מעצבן אותך?אנשים שלא מעריכים דעות של אחרים. ושואלים "מה זה אידיאולוגיה" מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתח לבית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לנגן בכינור/פסנתר
מה הפריט הכי יקר שיש לך?מחוך. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים מה היית לוקח לאי בודד?מחברת שירים ועט [ועפרון.. שיהיה צבעוני] המלצה לסרט:לפני הזריחה ולפני השקיעה. תוכנית טלוויזיה?סיינפילד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"לא נולדת בארץ. נולדת בענן... מעבר לכל מחשבה של בן אדם" איך את/ה מתגבר על באסה?בוכה עד שזה מפסיק לבד איפה היית רוצה לבקר בעולם?פינלנד ופראג מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו איזה חג אהוב עליך?יום כיפור. סופסוף סיבה טובה לא לאכול. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חס וחסה! חיית מחמד:לא מנצלים ושולטים על בעלי חיים! כמה אחים יש לך?אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא עונה על זה
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?חחח
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא יופי הוא כלום. מהי אהבה בשבילך?
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?
מה את/ה אוהב/ת לעשות?
לא יודעת... ים כנראה.. מקומות בילוי מועדפים:ים ופאב את

דאמט

את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?לא יודעת אף פעם לא היה לי
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?ותרנית מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא רוצה! מה שטוב זה השוני בינינו! את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי.. אלב לרוב כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"תת רמה" "חוסר תרבות" "אמא של דניאל" "לכי גם כן..." "בוא/י נתחתן:" "תעשי/ה לי ילד"
אל תשאלו האם את/ה מאמינ/ה בה´?מה זה? החיים טובים לדעתך?לא לבוש:תלוי במצברוח איפור:תלוי בצברוח מאכל אהוב:ברוקולי קרציות! שתייה אהובה:מים להקה אהובה:within temptation סרט אהוב:לפני הזריחה/לפני השקיעה גלידה:לא אוכלת עיר בעולם:פראג ארץ:פינלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודעת
שיר ברקע:witernight - visions of atlantis שעת סיום:15.55 מי שקרא שיסמן

Blade Of Fire

New member
סאמבדי...

שעת התחלה:16:03 שיר שמתנגן ברקע:no vacancy-heal me ספר קצת על עצמך:חיל בסימן שאלה, סופר בפוטנציה, סולן בכאילו מחשבה שעוברת בראש: "אה סימון היא כוסית" מה עשית היום? ישנתי וראיתי טלוויזיה בעיקר מה תעשה מחר? עבודות מטבח בבסיס
חשק ל...: גלידה מה המידה שלך בנעליים? 46 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פאוור מטאל, אופנה אלטרנטיבית, פתח תקווה, לפעמים באינפקציה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואו... מקווה שבראש רבי המכר
מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי בולונז מה אתה הכי שונא לאכול? קשה קשה
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? להגיד "לא" לשומר בעזריאלי
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל
מה הצבע האהוב עלייך? כחול\שחור מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? כן.. תכו אותי-פיסיקה
מה המקצוע השנוא עלייך? לשון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? וואלה... בנזונה... אבל קשה עיר/ים אהובות: לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אהמ... פסל של דרקון ליומולדת 18 איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית
איך אתה הכי אוהב לבלות? מוזיקה.... בכל צורה שהיא.... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי... ממוצע-12 בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חחחחחחחחחחח מה היה המבחן האחרון? לפני... חודשיים בערך... שלושה.... כמה קיבלת בו? מי יודע... נחכה לתוצאות ונראה... יש לך חברים מחוץ לכיתה? די די... שאלון לתיכוניסטים... ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? תלוי איזה חפץ.... היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כמובן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? מי זוכר מדוע? כנ"ל לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? וואו זה היה לפני לפחות 4 חודשים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אהמ... השיר האחרון באלבום "רוקט רייד" של אדגאי... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני איש רע מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהו אתמול בהופעה ולחבק? חברה:) ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל יש לך חברה? נו... ראית בחנוכה את הפסטיגל? הא? את מי היית לוקח לאי בודד? מה? מישהו חי? אף אחד... אחרת האי לא היה בודד.... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חברה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם מספר אנשים שם מיוחד לבן? תומאס שם מיוחד לבת? אוריאן מאכל אהוב: דה ז'ה וו מאכל שנוא: נו מה הולך? דבר אחרון שאכלת: שוקולד בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? נועה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מממ.. החולצה של נייטוויש אתה לומד ביום שישי? למדתי.. כן... מה הספר האחרון שקראת? "המקלדת"-סיפורים מהבלוגים אהבת? חלק מהסיפורים כן... חלק לא... מה הסרט האחרון שראית? מממ.. "צופן דה וינצ'י"... אהבת? לא כל כך מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי... על מה דיברת איתו? על מה צריך להיות בתיק למחר.... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? וואו... אהמ... אני מניח שאלינה... על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? בירה אתמול בערב
כמה הוא עלה? 17 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? מחן שאיחלה לי להנות בהופעה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? קשת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "יופי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?סטייק יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? יה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מי זוכר
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כנ"ל מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? אתמול איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? נופ אתה קרוי על שם מישהו? מי? נופ אתה אוהב ילדים קטנים? יה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חחח איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא פיר
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי איפה שאני מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיער ארוך שוב:\ ובפנימיות? אהמ... ציניות שבאה לא במקום לפעמים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? קטנוניות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') בד"כ פעולה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? שאלה טובה למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מגניב מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מיכל כמה קומות יש לך בבית? בבניין... 4 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? משו על שלום מתי זה היה? שנה בערך מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: סופר
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשאחותי ילדה את שתי האחיניות המדהימות שלי:) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "משו בנזונה".. אנשים מדביקים אותי... מה עושה לך טוב? מיוזיק! מה מעצבן אותך? אנשים טיפשים מה תמיד צריך להיות בכיס? השילוש הקדוש.. ארנק-פלאפון-מפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? אהמ.. אני מניח שהמחשב שעלה בזמנו בסביבות ה5000 ש"ח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב... מה היית לוקח לאי בודד? תחנת כוח הידראולית המלצה לסרט: "מאטריקס" הראשון.... תוכנית טלוויזיה? "מגרש ביתי" מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "למתנת יומולדת אני רוצה את כ-ל הסיפורים שלך מודפסים וכרוכים" איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה בעיקר איפה היית רוצה לבקר בעולם? אירלנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? זריקת זין איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? שאלה טובה... סוכות.. בגלל אייקון
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי איזה אנשים חיית מחמד: דרקון נחשב? כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כמובן נפגשת איתו/ איתה? בהחלט מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? נהההה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים יותר מידי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לשבת מסביב למדורה עם גיטרה מה את/ה אוהב/ת לעשות? כנ"ל מקומות בילוי מועדפים: עזריאלי... סנטר... מועדון הסילבר... את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כמובן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי באיזה עניין אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי באיזה תחומים.... מבחינה מוזיקלית-תמיד.. מבחינת דעות-אף פעם לא.... את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "רד ממני" "חאלאס לחפור" האם את/ה מאמינ/ה בה´? במי?
החיים טובים לדעתך? חלקם לבוש: זרוק-מטאליסטי שכזה... איפור: אם בכלל אז שחור בעיניים באירועים מיוחדים מאכל אהוב: זה כדי לראות אם אני עקבי? שתייה אהובה: לונג איילנד להקה אהובה: כן... יופי... תשאלו אותי את השאלה יחידה שאני לא יכול לענות עליה סרט אהוב: "מאטריקס" הראשון...
גלידה: וניל עוגיות עיר בעולם: לונדון ארץ: אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך בחיי השקטים שיר ברקע: nodoubt-don't speak שעת סיום: כתוב משמאל נו

Blade Of Fire

New member
על איזה פינוי

שהוא רצה לפנות אותנו וזה סתם גרם לאיומים עד שלא היה לי כוח אליו ופשוט קמתי ועברתי לגג....

LucyMeow

New member
כי אני חדשה, וככה תכירו אותי? ;]

שעת התחלה: 21:35 שיר שמתנגן ברקע: AFI- Total immortal
ספר קצת על עצמך: מממ.. קוראים לי לוסי ואני משועממת אחושרמוטה?^^ מחשבה שעוברת בראש: אני מתגעגעת לבן והוא לא מתחבר אמאשלו. מה עשית היום? ישבתי, אכלתי, ישבתי, התהלכתי ברחבי הבית, ישנתי, התעוררתי, שמעתי מוזיקה וכד'. מה תעשה מחר? אלמד רוב היום כי אני נשארת עד מאוחר?==; חשק ל...: אדם. מה המידה שלך בנעליים? 39, אני חושבת.^^ באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פורומים? אין הרבה.Oo איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ישנה, מזדיינת, מתה.@@ מה אתה הכי אוהב לאכול? אאא.. שונאת שאלות על אוכל.==; מה אתה הכי שונא לאכול? הכל?D: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שונאת כששואלים את זה.==; מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הכרתי את זה-שאין-לומר-את-שמו. מה הצבע האהוב עלייך?שחור אני מניחה. מה הצבע השנוא עלייך?ירוק זוהר.@@ מה המקצוע האהוב עלייך? תיאטרון?^^ מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך.[במבחן האחרון קיבלתי 46.XD] איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? משעממת? עיר/ים אהובות: ת"א.
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הטלפון לחדר שלי? -Faint- איפה חגגת יומולדת אחרון? ממממ.. לבד בבית אני חושבת. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים שלי וכזה. ;] מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שעייפים. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 08:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? נואפ.^-^ מה היה המבחן האחרון? מבחן מסכם באנגלית. כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן.^^ ומחוץ לשכבה? -"- ומבית ספר אחר? -"- ומהעיר אחרת?-"- אתה נוהג לדבר עם חפצים? כל יום. ["נכון מחשבי? נכון קושקוש? כפרעליך~"] היית פעם אצל פסיכולוג? ארבעה מהם. ואצל פסיכיאטר? עדיין לא. ;] חשבת פעם על התאבדות? - אם כן - סיפרת למישהו? - מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול? או היום בבוקר. מדוע? לא רוצה לדבר על זה. לקחת סמים מתישהו? - אתה מעשן? שנתיים.--; מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חמישי, וגם לא הייתי מ מ ש שיכורה..@___@ איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מממ.. כמה שירים של AFI למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?יותר מהיר, ובד"כ אני גם קונה את הדיסקים מאוחר יותר.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אדם. ולחבק? בן. ולנשק? - ולספר לו משהו מהלב? אדיר.. יש לך חברה? לא. וגם לא חבר. ;[ ראית בחנוכה את הפסטיגל? איפ.@@ את מי היית לוקח לאי בודד? לאדעת. צריך לחשוב על זה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בןןןןןןןןןןןןןןןןןן~ ;[ ;[ ;[ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא מדברת עם אף אחד אבל מחכה שבן יתחבר כבר. ;[ שם מיוחד לבן? לא יודעת.@@ שם מיוחד לבת? -"- מאכל אהוב: לא אוהבת שאלות על אוכל.;~; מאכל שנוא: כנ"ל. דבר אחרון שאכלת: -"- בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מממ... דמיאן, אולי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה שחורה עם צווארון.^-^ אתה לומד ביום שישי? לא~! מה הספר האחרון שקראת?בבייביסיטר, הספקתי לקרוא 160 ומשהו עמודים.@@ אאא "במהרה לא תהיה אלא צל" או משהו כזה.@@ אהבת?לא הבנתי ממילה מהספר. XD מה הסרט האחרון שראית? לא יודעת.>< אהבת? ? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מממ.. זיויק.^^ על מה דיברת איתו? על ההופעה הבאה של יולס ב23.6 ואיך אנחנו מגיעות לשם. [תבואו תבואו, יהיה גזעי.^^] מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אדם, כי אני תמיד משתכרת לידו.@@ על מי אתה יודע הכי הרבה? אורי וזיו, אני חושבת. מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות. כמה הוא עלה? 15 וחצי. ממי הsms האחרון שקיבלת? -בודקת- אדם.
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אלה. אני חושבת.^^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום?@@ יש לך עדשות/ משקפיים? רוצה~!
עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה שנתיים.><" מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פיי, מזמן~ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? -מנסה להזכר- שדות ים זה קיבוץ..אז לא יודעת, די.>< למה הלכת לשם? ערב שבועות עם המשפחה של אדם.@@ איך קוראים לאמא שלך? לבנה.==; יש לך שם שני? מהו? אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? רק כשהם ממש בשקט. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שלושה.^^ כמה בני דודים יש לך מצד אמא? זה בטח צריך להיותא בא, אני מניחה>< אז וואו, הרבה.>< איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? גלי. כפרעליה. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות רזה אחושרמוטה.@@ ובפנימיות? לא להיות רכושנית כל כך. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הוא גר רחוק ובקושי אפשר לדבר איתו מרוב שהוא עסוק. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') לדעת.@@ בעיקר אימה.^^;

LucyMeow

New member
המשך ^^~

עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת, מישהו יפה. ;~; למה? כדיי להיות יפה? ;[[[[[ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אפס~@~$!% הם ירעישו ויהיו נזק לא נורמלי.>< מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? Jump, כי בדיוק שמעתי שיר וזו המילה שהייתה ו..נו..==; מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נעם. כיא ני דמברת איתו.@@ כמה קומות יש לך בבית? 2.^^ הלכת פעם להפגנה? ישמצב. הפגנה נגד (או בעד) מה? לאזוכרת.אם הלכתי.@@ מתי זה היה?-"- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשן?^^ מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הנשיקה הראשונה עם ההוא.[אחושרמוטה כמיו בסרטים. שקיעה וזה.XD] באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סעמק. מה עושה לך טוב? האא. -Faint- מה מעצבן אותך? הרבה דברים. ממש הרבה.@@ מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה שהיה לי פעם. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מבחינה כספית- לא יודעת מבחינה רגשית- הארנק שלי, שקיבלתי מליה. אחת המדהימות. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כל מה שאני לא אוכלת.==; מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון והרבה מוזיקה שאוכל לשמוע איכשהו.@@ המלצה לסרט: Fight club~ תוכנית טלוויזיה? לאיודעת.@@ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? - איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון. איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון. ופינלנד. ;] מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יריקות באמצע הרחוב ופיצוח גרעינים.D: איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף~ איזה חג אהוב עליך? פסח, חופש ארוך.^^ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא תמיד. חיית מחמד: כלבה, חתולה, וחתול מושימושלם. כמה אחים יש לך? אחת. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כמובן. נפגשת איתו/ איתה? יאפ. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אהא. מהי אהבה בשבילך? הכל. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? הכי, אבל ה כ י לא.><" מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שיחות נפש מעודדות. וחיבוקים ארוכים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע המון מוזיקה.^^ מקומות בילוי מועדפים: הבית של הילה, יד למייסדים, וכל מקום שרחוק מהבית ואפשר לעשן בו בשקט. את/ה אוהב/ת להיות בבית? ממש לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כמובן~ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לעולם לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כל כך כן.==; מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "סעמק" "אני אוהבת אותך כמו <הכנס חיה> חולת <הכנס מחלה סופנית>~!" האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא.. החיים טובים לדעתך?לא תמיד. לבוש: איך שנוח. איפור: שחור בעיניים וזהו. מאכל אהוב: לא מדברת על אוכל, כבר הסכמנו את זה. שתייה אהובה: מים? אני יודעת.@@ להקה אהובה: AFI, HIM, FOB, P!ATD.. סרט אהוב:Fight Club גלידה: - עיר בעולם: לונדון.[זו עיר?O:] ארץ: אנגליה, לא יודעת.@@ מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להתקלח כי מגעיל לי. שיר ברקע: Bullet for my valentine- Hit the floor.. שעת סיום: 22:11 [לקח שנים כי אמא עיצבנה אותי באמצע~] טוב זהו, ביי.^^

little WhiSper

New member
מ-מד-מדגי-מגישומטיק!חלק א'

שעת התחלה: 23:50 שיר שמתנגן ברקע:
אחי רואה פה סרט ספר קצת על עצמך:השאלון לא מספיק? מחשבה שעוברת בראש:פאק אינלי כוח לכלום מה עשית היום? ישנתי-אכלתי-קראתי-אכלתי-ישנתי וכו'.. מה תעשה מחר?"אלמד" ? חשק ל...: לישון? מה המידה שלך בנעליים? 38-9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה והיהודים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שאלה טובה.. מה אתה הכי אוהב לאכול? מה שטעים.. מה אתה הכי שונא לאכול?בצל חי, ועוד כלמני.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? =\ מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?נולדתי מה הצבע האהוב עלייך?כחול + תכלת מה הצבע השנוא עלייך? ממ.. אין ממש מה המקצוע האהוב עלייך?
מה המקצוע השנוא עלייך?הכל. הסטוריה, אקולוגיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מורכבבבת עיר/ים אהובות: ת"א... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
איפה חגגת יומולדת אחרון? אצל חברה.. =\ איך אתה הכי אוהב לבלות? בכיפ! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? תודה לאל- לא!! מה היה המבחן האחרון? בגרות מתמטיקה כמה קיבלת בו? לא ידוע עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן, בכיתה השניה. [סתם כן ישלי] ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר?חח כן ומהעיר אחרת?חחחח כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?
היית פעם אצל פסיכולוג? כן
ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אממממ... השבוע מתישהו מדוע?
לקחת סמים מתישהו? לא , רק ריטלין!
אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? one של יו2.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כספכסף.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי הקטן ולחבק? לוידעת.. ולנשק?=\ ולספר לו משהו מהלב? =\ יש לך חברה? כן יש כמה האמתי.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? אה... לא את מי היית לוקח לאי בודד?האי אמור להיות בודד לא? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? יואב.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? יאפ, מור וחן שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב:לא היה כבר? מאכל שנוא:לא היה כבר? דבר אחרון שאכלת: אפרסק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? דור. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה של נירונה
אתה לומד ביום שישי? לאא!!
מה הספר האחרון שקראת? התחלתי את צופן דה וינצ'י אהבת? בנתים נחמד מה הסרט האחרון שראית? מממ... ירח דבש מטורף אהבת? חביב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחשלי.. על מה דיברת איתו? מתי אמא באה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? =\ על מי אתה יודע הכי הרבה?=\ מה הדבר האחרון שקנית? עגילים כמה הוא עלה? 25 =\ ממי הsms האחרון שקיבלת? מאיר [: מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מאיר [: מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?חחחח היי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? עוגיית שוקולד צ'יפס יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים =\ מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?בסיור ליד ושם =\ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?סופש אצל אמא... איך קוראים לאמא שלך?אהובה
יש לך שם שני? מהו?
אתה קרוי על שם מישהו? מי?
אתה אוהב ילדים קטנים? בדרך כלל כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? פפפפ 24 בערך כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 45
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אורי תהל ספיר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ה-כ-ל ובפנימיות?גם.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אממ אני יכולה הכל חוץ מאימה ומתח.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישי מהשכבה.. למה?ככה.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?קולין מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?קולין כמה קומות יש לך בבית?חצי? הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אינלימושג מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? אנשים טובים מה מעצבן אותך?אנשים רעים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד שירה וציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: אפקט הפרפר תוכנית טלוויזיה?חברים!! ומכושפות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורפ איזה חג אהוב עליך?
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
חיית מחמד:סוס כמה אחים יש לך? יותר מדי

little WhiSper

New member
מ-מד-מדגי-מגישומטיק!חלק ב'

מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן בערך מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש.. מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לוידעת.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית?בדרך כלל כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?באמצע? גם וגם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. אלא אם כן זה לרעה.. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא נראה לי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?
החיים טובים לדעתך? לי לא לבוש: מה איתו? איפור:במידה מאכל אהוב: שתייה אהובה:קולה, אייסקפה, שוקו.. להקה אהובה:היהודים,הים,נירוונה,אוונסנס,לינקין פארק, ועוד מלא.. סרט אהוב: גלידה:שוקו-וניל! ריבת חלב.. עיר בעולם: ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אחפש משו אחר לעשות. שיר ברקע:אחי עדייין רואה סרט. שעת סיום: 00:08

milkshakit

New member
תשובות. (חלק 1) ../images/Emo189.gif

שעת התחלה: 10:34 שיר שמתנגן ברקע: לא מתנגן כרגע כלום. ספר קצת על עצמך: עצלנית, מפנימה, ביישנית, נוטה להיות הרבה בלי מצב רוח. מחשבה שעוברת בראש: למה החיים לא הוגנים? (אני מבינה את עצמי). מה עשית היום? עדיין כלום. מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: אין לי ממש חשק מה המידה שלך בנעליים? 37,38,39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בדרך כלל או בפורום הזה או במצעדים וביקורת מוזיקה\זיהוי שירים\MTV איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בוסית חשובה בבניין ענקי
מה אתה הכי אוהב לאכול? תפוחי אדמה מה אתה הכי שונא לאכול? סטייק מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא ממש זוכרת חח.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא משהו... עיר/ים אהובות: ת"א

milkshakit

New member
(חלק 2) ../images/Emo189.gif

מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הקעקוע שלי איפה חגגת יומולדת אחרון? נראה לי שבבית
איך אתה הכי אוהב לבלות? לשבת בבית קפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1,2 אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? כמעט בכיתי אתמול אבל הפעם האחרונה הייתה שבוע שעבר יום שלישי. מדוע? בגלל משהו ששיקרתי עליו... לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לפעמים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אני לא משתכרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אין תקציב. רק של HIM קניתי כי אני באמת אוהבת אותם. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הדודים שלי, אתמול. ולחבק? חסוי ולנשק? חסוי
ולספר לו משהו מהלב? לאמא יש לך חבר? מי רוצה חבר בכלל? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, משעמם לי בחיים? את מי היית לוקח לאי בודד? את וילה, בלי להסס את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? וילה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא מדברת עם אף אחד. שם מיוחד לבן? פלג שם מיוחד לבת? אופק מאכל אהוב: תפוחי אדמה בתנור מאכל שנוא: קוסקוס דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס עם חלב בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא רוצה לחדש ת'קשר
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? המכנס השחור שלי. מה הספר האחרון שקראת? סטיבן קינג - שק של עצמות (עדיין). אהבת? מאוד! מה הסרט האחרון שראית? "היורש של צ'אקי" אהבת? ככה ככה, סרט חביב
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? על אמא שלי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? על חברות שלי (?) מה הדבר האחרון שקנית? מכנסון לבן מתחרה כמה הוא עלה? 10 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? בת דודה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי לאכול כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? עוד לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? יום שני שעבר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מלפני הרבה שנים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשקלון למה הלכת לשם? בגלל החג איך קוראים לאמא שלך? אתי\אסתר יש לך שם שני? מהו? אין לי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 18 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את נדבי
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? תינוק.. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל ובפנימיות? לא יודעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החברה הכי טובה שלך? שתלטנית יותר מדי, מתלהבת לפעמים, קרציה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם חברה שלי למה? כי היא יפה?
ויש לה חבר יפה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מי אמר שיהיו לי ילדים? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא עולה כלום מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שי כמה קומות יש לך בבית? אין לנו קומות. הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת, את זה כבר נראה, לא? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע שבו אני אפגוש את HIM. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כאילו", "וזה". מה עושה לך טוב? טיפולי פנים ומסאז' - פינוקים קיצר. מה מעצבן אותך? אנשים ששופטים אנשים אחרים לפי החיצוניות \ אנשים שמכריחים אותי לעשות משהו שאני לא רוצה. מה תמיד צריך להיות בכיס? מראה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת מה הפריט הכי יקר שיש לך? בושם. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג' מה היית לוקח לאי בודד? דיסקמן ואת הדיסקים של HIM המלצה לסרט: הרדוף לבן (כי אני פשוט חייבת להמליץ עליו כל פעם)
תוכנית טלוויזיה? של מי השורה הזאת בכלל, קצרים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאוהבים אותי. איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא מתגברת איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצעוק
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: אין לי
כמה אחים יש לך? אחות אחת. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך?
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא, אני הכי חלשה שיש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשמישהו אומר לי שהוא אוהב אותי\מחבק אותי. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, לראות קליפים\סרטים. מקומות בילוי מועדפים: דאנס ברים, מועדונים, בתי קפה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? בדרך כלל כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נראה לי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית כמו לא יודעת מה
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש, אולי קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "לא יודעת". האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא יודעת :$ החיים טובים לדעתך? תלוי למי. לבוש: מכנס שחור, חולצה של HIM איפור: קצת סומק, צללית, אודם. מאכל אהוב: עוד פעם? תפוחי אדמה בתנור או דג טונה. שתייה אהובה: דיאט קולה לימון |מכורה| להקה אהובה: HIM סרט אהוב: העורב
גלידה: עוגיות\בננה עיר בעולם: הלסינקי
ארץ: פינלנד! מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר ברקע: עדיין אין שעת סיום: 11:00

danduuu

New member
אעעע איזה שםם מהמםם

לאחיינית של חברה שלי קוראים ככה

funk8girl

New member
אני חדשה אז בהזדמנות..

שעת התחלה: 13:58 שיר שמתנגן ברקע: Hard Rock Hallelujah - Lordi ספר קצת על עצמך: נממ. חמשושית, נהנית ממוזיקה, מספרים וסדרות טלוויזיה חביבות. קצת צינית קצת נוירוטית. מחשבה שעוברת בראש: "למה לעזאזל שמו את התמונה ההיא בספר מחזור?!" מה עשית היום? הייתי בבצפר. מה תעשה מחר? כנראה שאבריז. חשק ל...: סיגריה?.. מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כל מיני פורומי מוזיקה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בחו"ל. :p. מה אתה הכי אוהב לאכול? סלטים. מה אתה הכי שונא לאכול? כל מה שמלא בשמן ואת כל הג'אנק. יאק. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עולה לי עכשיו. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עשיתי לעצמי עגיל בטבור. מה הצבע האהוב עלייך? הכל כמעט. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב! מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה, כימיה וצרפתית. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. יאאאאאאאק. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה קשה.. עיר/ים אהובות: לונדון, ניו יורק, והלסינקי. :p. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיסה ללונדון. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית קפה. איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מוקדם.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה בבוקר. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצות עם סמל. מה היה המבחן האחרון? לשון. כמה קיבלת בו? 94. :} יש לך חברים מחוץ לכיתה? בערך. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כנ"ל. ומהעיר אחרת? הנ"ל. אתה נוהג לדבר עם חפצים? *פאדיחות*. היית פעם אצל פסיכולוג? לא לא. ואצל פסיכיאטר? נופ. חשבת פעם על התאבדות? כן.. אם כן - סיפרת למישהו? היו כמה שידעו.. מתי פעם אחרונה שבכית? יום רביעי נראה לי. מדוע? לא משנה.. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ביום שישי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת כבר. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי כסף ואין את האלבומים האלה בארץ בכל מקרה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אנשים מפגרים מהכיתה שלי. ולחבק? נממ.. ולנשק? אותו. :{ ולספר לו משהו מהלב? .. יש לך חברה? *מרימה גבה* ראית בחנוכה את הפסטיגל? חלילה. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו שישעשע אותי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נו הרגע שאלתם. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כרגע לא. שם מיוחד לבן? וואי זה מופלץ. שם מיוחד לבת? נו די השמות שעולים לי בראש.. עדיף שישארו שם! מאכל אהוב: גבינה? מאכל שנוא: מרקים. דבר אחרון שאכלת: סלט. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כזה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנס שחור נוח כזה.. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? אמלין. אהבת? פסדר.. מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר 4, הורדתי אתמול וראיתי. אהבת? בטח! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שהלכתי איתה הביתה. על מה דיברת איתו? מתמטיקה. חח. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? אני לא באמת אכתוב את זה. מה הדבר האחרון שקנית?מתנות. כמה הוא עלה? 100.. ממי הsms האחרון שקיבלת? מידיד שלי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הנ"ל. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? *הולכת להביא את הפלאפון* "מתי". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום אני מלאה. יש לך עדשות/ משקפיים? אני אמורה להרכיב משקפיים אבל אני לא עושה את זה. עשית ישור שיניים? כרגע עושה. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פעם גרתי שם. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מודיעין. למה הלכת לשם? ככה. איך קוראים לאמא שלך? .. יש לך שם שני? מהו? נופ. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא שידוע לי. אתה אוהב ילדים קטנים? זה לא נשמע טובץץ כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי שמץ. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? .. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 19. :p מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל. ובפנימיות? היית רוצה להיות הרבה יותר חכמה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עקשנות מיותרת. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה וקומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שניים אולי שלושה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? תפוז. חח. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רותם. :S כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? לא לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? אמרתי שלא! ><. מתי זה היה? =\ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא עולה לי עכשיו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? Fuck related מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? טיפשות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? סעמק מאיפה לי?! מה נמצא אצלך תמיד במקרר? וודקה. מה היית לוקח לאי בודד? קרם הגנה חה. המלצה לסרט: לא זוכרת את השם.. תוכנית טלוויזיה? בנות גילמור. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?.. איך את/ה מתגבר על באסה? יש הרבה דרכים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? קולניות >< איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? קריסטמס חהחה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אולי.. חיית מחמד: חתול וכלבה. כמה אחים יש לך? אחות אחת. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? חח לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא בדיוקץ נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי. מהי אהבה בשבילך? אין לי כוח. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? קשה להגיד. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אם האופי שלך לא מתאים לי אני פשוט לא אתחבר איתך. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר היה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לאאא. החיים טובים לדעתך? קודם כל שיהיה הרבה כסף, משם הכל פתוח. לבוש: סתם פיכסי. איפור: עיפרון. מאכל אהוב: היה. שתייה אהובה: מים, וודקה. להקה אהובה: The Rasmus סרט אהוב:.. גלידה: פצפוצים. עיר בעולם: לונדון, ניו יורק. ארץ: פינלנד. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אעיין בפורום. שיר ברקע:היה.. שעת סיום: 14:24

למעלה