14האחת והיחידה
New member
.....................
שעת התחלה:20:59 שיר שמתנגן ברקע:dazed &confuised-led zeppelin ספר קצת על עצמך:אין מה לספר מחשבה שעוברת בראש:ממ....משעמםםםם מה עשית היום?הייתי בים מה תעשה מחר?לא יודעת חשק ל...:שוקולד מריר מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?נירוונה HIM וגאנז אנד רוזס איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול?הרבה מה אתה הכי שונא לאכול?חציליםםםם
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הרבהההה מה הצבע האהוב עלייך?שחור אדום ירוק וכחול מה הצבע השנוא עלייך?אין לי צבע שנוא יש שאני אוהבת יותר ויש פחות מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית כמובן מה המקצוע השנוא עלייך?פיזיקההה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?שונאת ת'שנה הזאתתתת עיר/ים אהובות:ת"א,חיפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?גיטרה
איפה חגגת יומולדת אחרון?עוד לא חגגתי עוד 3 ימים איך אתה הכי אוהב לבלות?לצאת עם חברות ,לשמוע מוזיקה,לנגן בלה בלה בלה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ועשרה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו?עוד לא קיבלתי יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?כןן חחח הרגל היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?ככה ככה אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לא יודעת מדוע? לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?ממ..פסח חח טוב נוו לא בדיוק חח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?שירים של ג'ון פרושיאנטה הגיטריסט של רד הוט למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני קונה דיסקים אבל לצערי לא כולם מגיעים לארץ אז צריך להוריד שירים וחוץ מזה אני לא מיליונריתת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?ממ..לא זוכרת ולחבק?לא יודעת ולנשק?לא יודעת ולספר לו משהו מהלב?חברה יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?קשה קשה..ממ אין לי מושג את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא רוצה לחבק אפחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא מדברת שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:כל מה שקשור בחצילים דבר אחרון שאכלת:עוף בגריל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?יש לי כמה חולצות חרושות אתה לומד ביום שישי?כן לצערי מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת..חחח אני מתה כבר לקנות ספרים חדשים לקרוא בחופששש אהבת? מה הסרט האחרון שראית?אלכסנדר אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחותי על מה דיברת איתו?אם ללכת למועדון או לא מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?לא יודעת על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?חולצה כמה הוא עלה?40 ממי הsms האחרון שקיבלת?סלקום מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מתי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא בא לי לאכול כלום אני מפוצצתת יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לא זוכרת בידיוק מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני כמה חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חיפה למה הלכת לשם?יש שם ים איך קוראים לאמא שלך?רוזי יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי אם יש לי מצב רוח אליהם כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אמרתי 2 חח איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אוהבת את כולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הרבההה ובפנימיות?גם יש מה לשנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא לא מודיעה לי דברים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה קומדיות רגילות ורומנטיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא יודעת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אני יודעת..2 אולי 3 מאיפה לי מה אני מגדת עתידות??! מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?crazy מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היו הרבה לא יודעת בדיוק מה הכי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?יש לי תקופות לביטויים מה עושה לך טוב?לשמוע מוזיקה,לצאת עם חברות בלה בלה בלה מה מעצבן אותך?הרבה דבריםםםםםםםםם מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון,כסף לא יודעת איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?נגינה,אני מנגנת לגמרי עקוםםם מה הפריט הכי יקר שיש לך?הגיטרה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?שוקולד מה היית לוקח לאי בודד?מטוס כדי לחזור חזרה המלצה לסרט:ראיון עם ערפד...אחד הסרטים הכי יפים שראיתייי תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה,מנסה להירגע כמה שיותר,מדברת עם מישהו איפה היית רוצה לבקר בעולם?אירופה ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לדחוף אנשים בתור איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?לא יודעת האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי חיית מחמד:הרבה כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?תלוי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הרבה דברים מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשמוע מוזיקה,לנגן,לצאת,לקנות דברים מקומות בילוי מועדפים:קניון,ים את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא תהיה את את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:זה משתנה כל הזמן האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לא אין צדק בעולםם לבוש:גראנג'י איפור:שחור,מייק אם לבן אודם אדום מאכל אהוב:פיצה שתייה אהובה:קולה,פטל(מכורההה) להקה אהובה:HIM נירוונה אליס אין צ'יינס ,גאנז טוב נו אין לי כוח לרשום עוד סרט אהוב:מת לצעוק 4 גלידה:שוקו עיר בעולם:לונדון ארץ:פינלנד ישראל אנגליה יש עוד הרבההה מה תעשה כשתסיים את השאלון?הולכת למועדון שיר ברקע:welcome to my life-simple plan שעת סיום:21:18
שעת התחלה:20:59 שיר שמתנגן ברקע:dazed &confuised-led zeppelin ספר קצת על עצמך:אין מה לספר מחשבה שעוברת בראש:ממ....משעמםםםם מה עשית היום?הייתי בים מה תעשה מחר?לא יודעת חשק ל...:שוקולד מריר מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?נירוונה HIM וגאנז אנד רוזס איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול?הרבה מה אתה הכי שונא לאכול?חציליםםםם