שאלון...

TrAd RaD

New member
שאלון...../images/Emo9.gif

נלקח מפורום סקרים ושאלונים... טוב אז הפורום קצת יבשושי בזמן האחרון.. אז הנה שאלות.. לכל החדשים לכל המשועממים ולכל מי שבא לו..... עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית ? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי : בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: שיער. את שמחה כש: האם את חושבת יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות?: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב ? חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ישן הרבה?: קשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: קר לך או חם לך?: ילדותי? חולם בהקיץ?:

TrAd RaD

New member
אנייי....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': דלית הזיכרון הראשון שלך: אממ וואו אממ יש לי הרבה.. הרוב מהגן.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:אממ לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אממ לא זוכרת... המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ בתעודה..אף פעם לא נכשלתי.. אממ אבל במסחן אחרון.. נראה לי מתמטיקה.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: אממ a whole new world הדבר האחרון שצחקת בגללו: איזשהו קומיקס שראיתי עכשיו.. הפעם האחרונה שבכית: אממ לא זוכרת האדם האחרון שראית: אחים שלי הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: טחינה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: דברים לביצפר השיר האחרון ששמעת: זה מלמעלה הדיסק האחרון שקנית ? never gone של בקסטריט בויז|מאוהב הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ היום... הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי : חום כהה... אממ גלי ארוך בגדים נוכחיים: אממ מכנסי שבע שמיניות בצבע בז' וגופיה בצבא חאקי כזה תכשיטים נוכחיים: שעון?? ושרשרת תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: "בלו".. האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ כן... שיעורים האם אתה עייף? רעב? כן.. אני עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אבא... הוא במילואים.. ממה הכי נמאס לך?: מ**** את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: לקום בבוקר מוקדם... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו מתחום האומנות.. אני מקווה איפה אתה הולך לגור?: אממ אולי בארץ אבל אם לא אז או בצרפת או באוסטרליה כמה ילדים אתה רוצה?: אממ 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא מבינה בזה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: קריירה מצליחה משפחה.. מאושרת.. חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו? אממ קצת.. לפעמים וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט בויז ספר אהוב: מר ורטיגו\פול אוסטר סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: תכלת פריט לבוש אהוב: טרנינג איבר שהכי מושך אותך: עיניים... את שמחה כש: טוב לי?? האם את חושבת יותר מדי: כן כן כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אממ צרפת או אוסטרליה אדם מפורסם שפגשת: מכול מיני.. אבל לא חשובים האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן קפה אהוב: אני עדיין בקטע של שוקו ריח אהוב: אאמממ רושאס... קסטרו מן לבן... כל הבשמים האלו.. אני יכולה לשבת ולהסניף אותם... מה מכעיס אותך: מכול מיני מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ האדם שעושה לך הכי טוב: אין אדם אחד.. סגנון מוזיקה אהוב ? פופ קצת רוק.. חדר אהוב בבית: הסלון והחדר שלי מקום אהוב בעולם: הבית שלייי מקצוע שנוא: מתמטיקה.. רק בגלל שזה קשה לי מורה אהוב: רותי (שהיא במקרה המורה למתמטיקה) אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים?: לא רק חולמת בהקיץ מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי.. נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? רק מסטיק אוהב להתקלח?: אממ כן אוהב להתעטש?: לאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא מפריע לי אוהב לצחצח שיניים?: לא מפריע לי אכפת לך מאיכות הסביבה?: לפעמים קונה צרובים\\צורב?: אממ לא קונה אהל צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן? מתי? וגם במצב רוח ישן הרבה?: כן קשר לחפצים?: מאודד אוהב חולצות גזורות: אממ מחבבת אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: תלוי במצב רוח קר לך או חם לך?: לרוב חם לי ילדותי? אממ לא... אבל אני אוהבת להיות.. חולם בהקיץ?: כן המון..

H a d a r 15

New member
אני אני אני!!../images/Emo85.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מלכה הזיכרון הראשון שלך: יש לי המוווןןן שאני כבר לא זוכרת.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חחח כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:נופ. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה(?) המקצוע האחרון שנכשלת בו: אזרחות שנה שעברה.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: קסוממההה השיר האחרון ששרת: מקדש אהבה של היי-פייב הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותייי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת.. האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: אוף אין לי כוח
הדבר האחרון שאכלת: קוראסון הדבר האחרון ששתית: מיץ אפרסק הדבר האחרון שקנית: דברים לביצפר השיר האחרון ששמעת: לאור הנרות הדיסק האחרון שקנית :NEVER GONE הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום היום הדבר הכי מטורף שעשית: אממ בנג'י ..חח סתם סתם אני לא זוכרת.. הווה: שיער נוכחי : חום בגדים נוכחיים: פיג'ימה אדומה תכשיטים נוכחיים: עגילים תמונת דסקטופ נוכחית: ? חבר\ה? לא... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי מהצפון האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ לא.. האם אתה עייף? רעב? לא ולא:p את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את בנדוד שלייי המתוקיייי ממה הכי נמאס לך?: מהצביעות.. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: לקום בבוקר מוקדם... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת בגדים
או משהו ברמה
איפה אתה הולך לגור?: ניו יורק!! כמה ילדים אתה רוצה?: 2-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת חח
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: משפחה,מאושרת,עבודה טובה!! חושב הרבה על העתיד?: מאוד!!!!!!!!! מפחד ממנו? לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט בויז ספר אהוב: בעיקר מותחיםםם!! סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: תלוי... פריט לבוש אהוב: נוחים
איבר שהכי מושך אותך: עצמות לחיים ועיניים.. את שמחה כש: שאנשים שאני אוהבת מאושריםם וגם אני=] האם את חושבת יותר מדי: חחח יותר מדי זאת לא תשובה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק!! אדם מפורסם שפגשת: הראל מויאל..(?) אממ הייתי בפסטיבל אז ראיתי הרבה חח האם יש לך אילו שהם חרטות?: לא.. קפה אהוב: שוקו יותר טעיםם!!חח ריח אהוב: רושאסססססססס =ריח מושלם!!! פאי והפנוטיק תמיד שאני בסופר אני שמה רושאס:p מה מכעיס אותך: שמשקרים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור ריקוד ושירה
האדם שעושה לך הכי טוב: יש כמה...:) סגנון מוזיקה אהוב ? הכל חוץ מדיכאוןן חדר אהוב בבית: מיי רום מקום אהוב בעולם: איי הקרביים:p מקצוע שנוא: מתמטיקה.. מורה אהוב: מגי המורה לאנגלית אוהב את בצפר? לא! נרדם בשיעורים?: חחח לפעמים מעשן?: ל-א נפגע (רגשית) בקלות?: אם זה מבנאדם חשוב אז כן.. נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח כן עד היוםם לועס דברים? מסטיק וניירות שמשעמם לי
אוהב להתקלח?: כן.. אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף?כןןןן אוהב לצחצח שיניים?: כן. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע
ישן הרבה?: לפעמים קשר לחפצים?: תלוי מי הביא ומה ... אוהב חולצות גזורות: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים שמש או גשם?: גשםםם קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי? לפעמיםםם חולם בהקיץ?: כן

Blank Smile

New member
יאללה.

[איזה מוזר לענות על שאלון שלא מתחיל ב"שם:"] עבר: שם המורה בכיתה א': מירה הזיכרון הראשון שלך: חלום שהיה לי.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אכן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חח כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אין נכשלים בבגרויותתתת!!!!11 האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אכן, לבית אחר באותה עיר.
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:|סדגש כיף
השיר האחרון ששרת: Time After Time של אווה קסידי הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו בטלויזיה הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים.. האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: "אחר כך" הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ספר השיר האחרון ששמעת: Time After Time הדיסק האחרון שקנית ? לא זוכרת..
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: המון זמן
הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי משהו לראש.. הווה: שיער נוכחי : חום, אסוף בקוקו, מחכה לקצת שמפו.
בגדים נוכחיים: ג'ינס, גרביים, טישירט של בילבונג תכשיטים נוכחיים: טבעת ביד שמאל, טבעת ביד ימין, שעון ביד ימין תמונת דסקטופ נוכחית: אח"כ אני אצרף.. חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין לי שמץ... האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, לסדר תיק לצבא.
האם אתה עייף? רעב? לא, לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת.. ממה הכי נמאס לך?: שאין רגע של שקט בצבא.. כל הזמן רק רעש ואנשים.
את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא ידוע עדיין איפה אתה הולך לגור?: כנ"ל ^ כמה ילדים אתה רוצה?: לא רוצה ילדים. אבל 2, שיעסיקו אחד את השני.
באיזה סוג של מכונית תנהג?: אאודי TT.
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אין לי שמץ.. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט, מקפליי ספר אהוב: הארי פוטר 6 סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג, סיליה ריס, פאולו קואלו צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים את שמחה כש: אבא שלי מסיע אותי על האופנוע שלו, בעיקר על איילון כשהוא נוהג מהר.
האם את חושבת יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: כרגע אני רק שמחה להיות בבית.
אדם מפורסם שפגשת: ג. יפית
האם יש לך אילו שהם חרטות?: יותר מידי, כן.. קפה אהוב: נס ריח אהוב: דלק מה מכעיס אותך: אנשים טיפשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי.
האדם שעושה לך הכי טוב: עדי סגנון מוזיקה אהוב ? פופ חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: החדר שלי מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: סינדי, מורה לאנגלית אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים?: כן, אבל עכשיו אסור
מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: בדר"כ כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוי, כל כך. אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: לפעמים קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי לאן ובמזג אוויר.. ישן הרבה?: לא יוצא לי.
קשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לפעמים לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?: כרגע קר לי.. ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?: יותר מידי, כן..

Blank Smile

New member
שוב, כי נדפק ההדגש../images/Emo12.gif

מדגישומטיק טיפש
[איזה מוזר לענות על שאלון שלא מתחיל ב"שם:"] עבר: שם המורה בכיתה א': מירה הזיכרון הראשון שלך: חלום שהיה לי.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אכן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חח כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אין נכשלים בבגרויותתתת!!!!11 האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אכן, לבית אחר באותה עיר.
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיף
השיר האחרון ששרת: Time After Time של אווה קסידי הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו בטלויזיה הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים.. האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: "אחר כך" הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ספר השיר האחרון ששמעת: Time After Time הדיסק האחרון שקנית ? לא זוכרת..
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: המון זמן
הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי משהו לראש.. הווה: שיער נוכחי : חום, אסוף בקוקו, מחכה לקצת שמפו.
בגדים נוכחיים: ג'ינס, גרביים, טישירט של בילבונג תכשיטים נוכחיים: טבעת ביד שמאל, טבעת ביד ימין, שעון ביד ימין תמונת דסקטופ נוכחית: אח"כ אני אצרף.. חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין לי שמץ... האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, לסדר תיק לצבא.
האם אתה עייף? רעב? לא, לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת.. ממה הכי נמאס לך?: שאין רגע של שקט בצבא.. כל הזמן רק רעש ואנשים.
את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא ידוע עדיין איפה אתה הולך לגור?: כנ"ל ^ כמה ילדים אתה רוצה?: לא רוצה ילדים. אבל 2, שיעסיקו אחד את השני.
באיזה סוג של מכונית תנהג?: אאודי TT.
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אין לי שמץ.. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט, מקפליי ספר אהוב: הארי פוטר 6 סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג, סיליה ריס, פאולו קואלו צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים את שמחה כש: אבא שלי מסיע אותי על האופנוע שלו, בעיקר על איילון כשהוא נוהג מהר.
האם את חושבת יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: כרגע אני רק שמחה להיות בבית.
אדם מפורסם שפגשת: ג. יפית
האם יש לך אילו שהם חרטות?: יותר מידי, כן.. קפה אהוב: נס ריח אהוב: דלק מה מכעיס אותך: אנשים טיפשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי.
האדם שעושה לך הכי טוב: עדי סגנון מוזיקה אהוב ? פופ חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: החדר שלי מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: סינדי, מורה לאנגלית אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים?: כן, אבל עכשיו אסור
מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: בדר"כ כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוי, כל כך. אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: לפעמים קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי לאן ובמזג אוויר.. ישן הרבה?: לא יוצא לי.
קשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לפעמים לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?: כרגע קר לי.. ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?: יותר מידי, כן..

c0rdelia1

New member
אני../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':בתיה הזיכרון הראשון שלך: בגן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לפעמים המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אמממ מזמן שהייתי קטנה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:נחמדה השיר האחרון ששרת: אממ "ביחד עם הבקסטריט" את JWYTK..חחח הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית:..מה כוונה?..חחח משפחה(?) הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: יוגורט הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: אממממ...כרטיס לרכבת השיר האחרון ששמעת: JWYTK הדיסק האחרון שקנית ? קנו לי ..גם נחשב?.הדיסק הראשון של דה ראסמוס שאין בארץ!! הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אממ לא זוכרת...חחח הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת..חחחחחח הווה: שיער נוכחי :חום-אדמוני בגדים נוכחיים:מכנס וחולצה..... תכשיטים נוכחיים:כרגע כלום תמונת דסקטופ נוכחית: הדיסק החדש של דה ראסמוס חבר\ה?אין לי חבר..
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ניק!!!!! האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן האם אתה עייף? רעב?גם עייפה וגם רעבה..חח את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ניק!!!! ממה הכי נמאס לך?:מבחנים! את מי היית רוצה להרוג? אממ אפאחד... הכי פחות מהנה?: הא? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת עדיין איפה אתה הולך לגור?: מאיםה לי??חחח כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת..חחח באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חח מאיפה לי?!?!קרפה דיאם!חחחחחח(לחיות את הרגע הנוכחי..חח) חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?לא וקצת בכללי: להקה אהובה:בקסטריט ודה ראסמוס ספר אהוב: צופן דה וינצ'י סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: אממ ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:לא משהו אחד..הכולל...
את שמחה כש: כיף לי!
האם את חושבת יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:באירופה אדם מפורסם שפגשת:אפאחד.. האם יש לך אילו שהם חרטות?: לא ממש קפה אהוב: לא יודעת ריח אהוב: אמממ ריח של אוכל..
מה מכעיס אותך:הרבה דברים..
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת להגיד את זה על עצמי..חחח האדם שעושה לך הכי טוב: מיי פרנדס סגנון מוזיקה אהוב ?רוק חדר אהוב בבית: מטבח מקום אהוב בעולם:אירופה מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב: אין חיה כזאת!..חחח אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים?: לא מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? לפעמים לועס דברים?כמו? אוהב להתקלח?:למה לא?חחח אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?:לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: אממ רק אם זה אמן שלא ממש חשוב לי... אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע ישן הרבה?: לא ממש קשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות:לא אוהב לטייל?: תלוי לאן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:גשם! קר לך או חם לך?:עכשיו?חם לי
ילדותי?לפעמים... חולם בהקיץ?:לפעמיםם

lovenickcarter

New member
אני

עבר: שם המורה בכיתה א':אמממ אליזה הזיכרון הראשון שלך:מאיפה לי?! האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:ממש לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:כה המקצוע הראשון שנכשלת בו:מדעים המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):4 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:נחמדה השיר האחרון ששרת:אינקומפליט
הדבר האחרון שצחקת בגללו:הקליפ של ג'סט
הפעם האחרונה שבכית:ראיתי אתמול טיטאניק ובכיתי אשש
האדם האחרון שראית:אחי הקטן
הדבר האחרון שאמרת:"טוס מפה" הדבר האחרון שאכלת:ארטיק לימון
הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:ארטיק השיר האחרון ששמעת:אמממ..ברקוואי של קלי הדיסק האחרון שקנית ?מילניום של הבויזז
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היסטוריה.. הדבר הכי מטורף שעשית: זרקתי פ33ת סירחון על המורה שלי
הווה: שיער נוכחי :ארוךך בגדים נוכחיים:ג'ינס וחלוצה תכשיטים נוכחיים:עגילים תמונת דסקטופ נוכחית: מזה משנה!? חבר\ה?לאא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ניק
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לאאא... האם אתה עייף? רעב?עייפה אשש את מי אתה הכי רוצה לחבק?:ניק
ממה הכי נמאס לך?:ממריה קארי
את מי היית רוצה להרוג? את אחי הקטן
הכי פחות מהנה?: בצפרר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: זמרת
איפה אתה הולך לגור?:כל מקום רק לא רחובות!
כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:נמממ נראה כבר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:זמרת מצליחה נשואה לניק
חושב הרבה על העתיד?: מאודי מפחד ממנו?לעע וקצת בכללי: בלה בלה בלה להקה אהובה:באקסטריט
ספר אהוב: כיפה אדומה
סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת... צבע אהוב:ירוק פריט לבוש אהוב:בוקסררר [הכי נוח!] איבר שהכי מושך אותך: שיער. את שמחה כש:משדרים את הבקסטריט באמטיוי
האם את חושבת יותר מדי:לא יודעת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:לוס אנג'לס [איפה שכל הסלבס] אדם מפורסם שפגשת:שלישיית מה קשור האם יש לך אילו שהם חרטות?: לאא קפה אהוב:נס ריח אהוב:דלק מה מכעיס אותך:אחי הקטן!שמריה קארי מקום ראשון!
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:נדיבה האדם שעושה לך הכי טוב: ניק
סגנון מוזיקה אהוב ?פופ,רוק הכלל חדר אהוב בבית:מטבח
מקום אהוב בעולם:הים מקצוע שנוא:מתמטיקה
מורה אהוב:דני מלמד אוהב את בצפר?לאאא נרדם בשיעורים?:המון מעשן?:חס וחלילה! נפגע (רגשית) בקלות?:ממש לא נותן מעצמך?: הרבה אוהב לפוצץ נייר בועות?...? לועס דברים?לאא אוהב להתקלח?:מאווד אוהב להתעטש?:מאווד שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:מאוד! אוהב לצחצח שיניים?:כהה אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאוד קונה צרובים\\צורב?:בחיים לא!
אוהב לנסוע או הולך ברגל?:ברגל! ישן הרבה?: מאוד קשר לחפצים?:לבובה של הפיקצ'ו שלי
אוהב חולצות גזורות:לא אוהב לטייל?: כהה אוהב כפכפים?:מאודי לובש בוקסר?:בטח! שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:חםםםםםםם
ילדותי? מאוד
חולם בהקיץ?:כהה

Shiri from the block

Active member
צצצ עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת../images/Emo12.gif הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת../images/Emo3.gif האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת, אבל בטוח מתמטיקה../images/Emo3.gif המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה../images/Emo7.gif האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, הייתי בת 6. וזה היה באותה עיר. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: זוועתית. השיר האחרון ששרת: לא יודעת איך קוראים לו../images/Emo12.gif הדבר האחרון שצחקת בגללו: צוחקת? אממ לא יודעת.. הפעם האחרונה שבכית: ביום חמישי, בגלל שר הטבעות../images/Emo9.gif האדם האחרון שראית: הדרררררררררר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif[לא מהפורום הזה../images/Emo9.gif] הדבר האחרון שאמרת: "לא, אין." [כשאחותי שאלה אותי אם יש איזשו סרט בערוץ 22] הדבר האחרון שאכלת: עוגה. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: כרטיס לאוטובוס נחשב?../images/Emo6.gif השיר האחרון ששמעת: בלאק אייד פיז- shut up הדיסק האחרון שקנית? my prerogative-greatest hits של בריטני../images/Emo3.gif הפעם האחרונה שעזרת לאמא: יום שישי בצהריים. הדבר הכי מטורף שעשית: ../images/Emo3.gif הווה: שיער נוכחי: חלק../images/Emo99.gif[פן../images/Emo3.gif] בגדים נוכחיים: ג'ינס וגופייה. תכשיטים נוכחיים: טבעת. תמונת דסקטופ נוכחית: של החתול שלי. חבר\ה? לא, אבל יש 4 בעלים ואישה../images/Emo99.gif אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ניק. האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. האם אתה עייף? רעב? עייף../images/Emo45.gif, רעב../images/Emo31.gif את מי אתה הכי רוצה לחבק?: הדר../images/Emo99.gif[לא מהפורום הזה../images/Emo3.gif], וניק../images/Emo99.gif ממה הכי נמאס לך?: הורים. את מי היית רוצה להרוג? ../images/Emo6.gif הכי פחות מהנה?: לא יודעת :| עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא אוהבת לענות על זה../images/Emo3.gif איפה אתה הולך לגור?: בארה"ב. כמה ילדים אתה רוצה?: אממ 3.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: למי איכפת?../images/Emo122.gif איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא אוהבת לענות. חושב הרבה על העתיד?: כע. מפחד ממנו? קצת.. וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט. ספר אהוב: הארי פוטר. סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג, וטולקין../images/Emo3.gif צבע אהוב: כחול ושחור. פריט לבוש אהוב: ג'ינס. איבר שהכי מושך אותך: שיער, וגוף.. את שמחה כש: לא יודעת../images/Emo122.gif האם את חושבת יותר מדי: כןןןןןןן :| אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב. אדם מפורסם שפגשת: חח, יהודה לוי.. האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן. קפה אהוב: לא אוהבת קפה. ריח אהוב: הבושם של בריט../images/Emo99.gif, ואיזשו בושם שאח שלי משתמש בו../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif מה מכעיס אותך: אוי, אני מעדיפה לא לענות על זה עכשיו. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא אוהבת לענות על זה../images/Emo5.gif האדם שעושה לך הכי טוב: כרגע, אף אחד. עושים רק רע. סגנון מוזיקה אהוב? פופ ורוק. חדר אהוב בבית: שום מקום. מקום אהוב בעולם: ארה"ב וניו זילנד. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מורה אהוב: המורה לתנ"ך, אני מתגעגעת אליה../images/Emo7.gif אוהב את בצפר? מתגעגעת../images/Emo10.gif נרדם בשיעורים?: חחח כן. מעשן?: לא.. נפגע (רגשית) בקלות?: כן../images/Emo10.gif נותן מעצמך?: כע. אוהב לפוצץ נייר בועות? כע!../images/Emo99.gif לועס דברים? חחחח כן../images/Emo6.gif אוהב להתקלח?: לפעמים, יש פעמים שאין חשק../images/Emo122.gif אוהב להתעטש?: לא../images/Emo46.gif שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ../images/Emo45.gif. אוהב לצחצח שיניים?: חח אף פעם לא חשבתי על זה.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\\צורב?: יאפ. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת ללכת ברגל. ישן הרבה?: כע../images/Emo99.gif קשר לחפצים?: חחח כן. אוהב חולצות גזורות: כן. אוהב לטייל?: כן. אוהב כפכפים?: בערך. לובש בוקסר?: לא. שמש או גשם?: גשם../images/Emo99.gif קר לך או חם לך?: חם. ילדותי? כן. חולם בהקיץ?: חחח כן, הרבה.

efratushh

New member
../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':מלי הזיכרון הראשון שלך:לוידעת.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא ממש..לפעמים הייתי היפרקטיבית מידיי.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא נראה לי, אני לא אוכלת הרבה.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: הנדסה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: בגרות בתנ"ך.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא, רק שיפצנו איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:
אין לי מושג. השיר האחרון ששרת: אינקומפליט הדבר האחרון שצחקת בגללו:בדיחה של אח שלי..
הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע, שבוע וחצי.. משו כזה.. האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת: לוידעת הדבר האחרון שאכלת: פרוסת לחם עם שוקולד
הדבר האחרון ששתית:מיץ תפוזים הדבר האחרון שקנית: חצאית השיר האחרון ששמעת: של ג'ימס בלאנט הדיסק האחרון שקנית ? Never Gone!!
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום.. הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה... הווה: שיער נוכחי :סתם אסוף. בגדים נוכחיים:חולצה ומכנסיים
תכשיטים נוכחיים:כלום..
תמונת דסקטופ נוכחית: זריחה חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: קארין או יערה.. משעמם לי...
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לישון??
האם אתה עייף? רעב?לא.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אף אחד
ממה הכי נמאס לך?:מזה ששואלים אותי "מה קרה" את מי היית רוצה להרוג?
הכי פחות מהנה?: לוידעת. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עוד לא יודעת
איפה אתה הולך לגור?: גם לוידעת.. כמה ילדים אתה רוצה?:
באיזה סוג של מכונית תנהג?:
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא משנה, העיקר שאני אהיה מרוצה. חושב הרבה על העתיד?: לא יותר מידיי מפחד ממנו?קצת
וקצת בכללי: להקה אהובה:חח בקסטריט
ספר אהוב: הרבה.. סופר(ים) אהוב(ים):אני אף פעם לא זוכרת את השמות שלהם.. צבע אהוב:כולם.. פריט לבוש אהוב: לוידעת איבר שהכי מושך אותך: עיניים את שמחה כש: כשיש לי שקט האם את חושבת יותר מדי:כן! כן! כן! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:פה.. אדם מפורסם שפגשת:אף אחד. האם יש לך אילו שהם חרטות?: משתדלת שלא. קפה אהוב: לא אוהבת. ריח אהוב: לא יודעת.. מה מכעיס אותך:שחודרים לפרטיות שלי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אין האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב ?לוידעת, רוק פופ חדר אהוב בבית: שלי!!!
מקום אהוב בעולם:פלורידה. מקצוע שנוא: אנגלית מורה אהוב: המורה ללשון, לפסיכולוגיה אוהב את בצפר? חייבים לעבור אותו, אז אני מנסה להינות מזה. נרדם בשיעורים?:כבר לא. מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי, וממה. נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? לא, אני שומרת אותם. לועס דברים?מסטיק..חח אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:לא! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא שונאת, זה מעצבן. אוהב לצחצח שיניים?:כן אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?:שניהם ישן הרבה?: לא יותר מידיי קשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות:כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: אממ לוידעת לובש בוקסר?:חח לא שמש או גשם?:שניהם קר לך או חם לך?:נעים ילדותי?לא. חולם בהקיץ?:כן..
שאלון נחמד

אפרת!!../images/Emo99.gif

קודם כל, אני שמחה שנתנת צ'אנס לג'יימס ושמעת אותו!! וגם אני רוצה להיות איתך איתך עכשיו
נצטרך לחכות עד סוכות
"מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אין" סליחה?? אין לך כשרון/תכונה הכי טובה שלך??
בדיחה טובה
את מכושרת בטירוף, והלוואי עליי שיהיה לי תכונות כמו שלך יש!!

M a r i a n21

New member
גם אני

עבר: שם המורה בכיתה א':רינה הזיכרון הראשון שלך:איזה שיר מהגן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: הנדסה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אישות (רק מי שהיה בבי"ס דתי מבין מה זה) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים פעם אחת לאותה עיר ופעם אחת לחבר שלי איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בסדר השיר האחרון ששרת: נדבקתי לשדות של אירוסים וזה פשוט נורא הדבר האחרון שצחקת בגללו: הסרט בית ספר לרוק הפעם האחרונה שבכית: בטח באיזה סרט אבל לא זוכרת ממש האדם האחרון שראית:חבר שלי הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: מלוואח הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: חצאית שחורה ממש נחמדה השיר האחרון ששמעת: איזה משהו מפגר בערוץ הצרפתי הדיסק האחרון שקנית ?never gone הפעם האחרונה שעזרת לאמא:מזמן הדבר הכי מטורף שעשית: פירסינג? אבל זה לא ממש מטורף הווה: שיער נוכחי :שחור עם חום בגדים נוכחיים:תחתונים וגופייה תכשיטים נוכחיים:כלון תמונת דסקטופ נוכחית: The corpse bride הסרט הבא של טים ברטון הבמאי החביב עליי חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ניק קרטר חחחח האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף? רעב?קצת עייפה אבל לא מצליחה להירדם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חבר שלי ממה הכי נמאס לך?:מהקיץ את מי היית רוצה להרוג? אפאחד הכי פחות מהנה?: הקיץ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?:במושב בצפון כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:חיפושית איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מסודרת בחיים ומאושרת חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?לפעמים וקצת בכללי: להקה אהובה:באקסטריט,רמשטיין,מטליקה,מגדת',הים ועוד ספר אהוב: אין אחד ספציפי סופר(ים) אהוב(ים): הרלן קובן,רם אורן,נעמי רגן צבע אהוב:ורוד שחור וסגול פריט לבוש אהוב: בלי כלום איבר שהכי מושך אותך: אף את שמחה כש: יורד גשם האם את חושבת יותר מדי:לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:פינלנד אדם מפורסם שפגשת:פייב האם יש לך אילו שהם חרטות?: לא קפה אהוב: רגיל רק שיהיה חזק ריח אהוב: גשם מה מכעיס אותך:טיפשות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי האדם שעושה לך הכי טוב: אני סגנון מוזיקה אהוב ?אי בי אם,סינת'פופ ורוק על כל גוניו חדר אהוב בבית: איפה שהטלוויזיה מקום אהוב בעולם:פאריס מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב: המחנכת שלי בי"א והמורה לתנ"ך ז"ל אוהב את בצפר?לא אהבתי! נרדם בשיעורים?:ברור מעשן?:כן נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: זה יכול להיות מטריד אוהב לצחצח שיניים?:כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: ברור למי יש כסף? אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע ישן הרבה?: המון קשר לחפצים?: לדובי שלי אוהב חולצות גזורות:כן אוהב לטייל?: בחנויות אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:חם ילדותי?לא חולם בהקיץ?:המון

עוננננננננה

עבר: שם המורה בכיתה א':נילי הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:ממממממ לא זכור לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתתמטיקה ניראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: כמעט הכל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מרוסיה לישראל לחיפה ובחיפה גרתי ב-3 דירות איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: לא טובה כמו כל החיים השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בגלל אימא הפעם האחרונה שבכית: בלילה... האדם האחרון שראית:אח שלי בלילה הדבר האחרון שאמרת: להתראות לסבתא שלי בטלפון הדבר האחרון שאכלת: סנדויץ' עם נקניק וחומוס הדבר האחרון ששתית:קפה הדבר האחרון שקנית: קלסר לקורס השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומעת את האלבום החדש של טאטו הדיסק האחרון שקנית ?ואו זה היה ממש ממזמן איזה דיסק רוסי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:שבוע שעבר הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי : חום וקצוות בלונדניים(אני צריכה לצבוע שוב פעם) בגדים נוכחיים: מכנסיים קצרים וגופייה תכשיטים נוכחיים:טבעת תמונת דסקטופ נוכחית: מצורף כתמונה..=============> חבר\ה?יש.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:חבר האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף? רעב?לא ממזמן קמתי ואכלתי אז... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חבר ממה הכי נמאס לך?:מההורים ומאח את מי היית רוצה להרוג? אף אחד חח אלה עם כן אותי חח הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: כניראה מזכירות רפואית..=\ איפה אתה הולך לגור?:רוסיה כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:אני לא הנהג... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: ברוסיה,בדירה קטנה חמה ונחמדה,נשואה עם לפחות ילד אחד או אפילו שתיים ואולי איזה כלב אה ועבודה נורמלית:) חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?קצת.. וקצת בכללי: להקה אהובה:יש המון... הבויז כמובן,אוונסנס ועוד מלא לועזיים ורוסים ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): דניאל סטיל(סופרת) צבע אהוב:תכלת וסגול פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: עיניים ושפתיים את שמחה כש: מדברת עם החבר האם את חושבת יותר מדי:כן לצערי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:רוסיה... אדם מפורסם שפגשת:אישית לא פגשתי אף אחד רק בהופעות הייתי האם יש לך אילו שהם חרטות?: קפה אהוב: קפה הפוך ריח אהוב: של בושם,פרחים מה מכעיס אותך:כשה לא מבינים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לב טוב האדם שעושה לך הכי טוב:חבר סגנון מוזיקה אהוב ? כמעט הכל חוץ מישראלי,מוזיקה קלאסית,אופרה.. חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: רוסיה מקצוע שנוא:מתמטיקה,תנ"ך וכאלה מורה אהוב:אני כבר לא לומדת.... ביסודי הכי אהבתי אתצ נילי,בחטיבה איזה מורה לאנגלית שלימדה בכיתה ח',בתיכון אהבתי את פנינה שהייתה מחנכת ומורה להיסטוריה ותנ"ך וסטיב מורה לאנגלית בכיתה י' וי"א =) אוהב את בצפר?בתיכון אהבתי את המורים את האווירה אבל שנאתי את הלימודים בדם נרדם בשיעורים?: חחחח היה הרבה פעמים שנימנמתי מעשן?: חפיסה בשנה...אם כבר נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?:למי שזה מגיע כן בטח אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח כן חובבת לועס דברים?רק מסטיקים ואפילו מסטיקים לא אוהבת אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:חחח נו ברור חולה על זה
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן
אוהב לצחצח שיניים?:חחח לא שאני אוהבת אבל צריך אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן דיי קונה צרובים\\צורב?: צורבת ופעם קניתי גם אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע אני יותר מידי עצלנית בשביל לאהוב ללכת ישן הרבה?: דיי קשר לחפצים?:יש תמונות של יקירים וכאלה אוהב חולצות גזורות:לא אוהב לטייל?: כן אם יש עם מי אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?:כן בבית רק ולא כתחתון שמש או גשם?: לפי המצב רוח עכשיו אני מתה לגשם ולחורף למרות שאני מעדיפה קיץ קר לך או חם לך?: לא קר ולא חם ילדותי?יש מקרים שכן חולם בהקיץ?:עכשיו לא אבל בכללי כן חח

אני../images/Emo152.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': יעל
הזיכרון הראשון שלך: יש מלא
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אממ לתקופה קצרה, ולא ההייתי מגדירה את זה כבן... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ ממש לא!
המקצוע הראשון שנכשלת בו: - המקצוע האחרון שנכשלת בו: - האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אממ כן. 4 פעמים. פעם אחת מנהריה לעפולה והפעם השניה בתוך עפולה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אממ גם עצובה וגם שמחה, תלוי איך מסתכלים על זה. השיר האחרון ששרת: JWYTK
הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת
הפעם האחרונה שבכית: אממ אתמול בבוקר נראה לי... אבל כמה דמעות
האדם האחרון שראית: אחותי
הדבר האחרון שאמרת: "שניה" לאחותי
הדבר האחרון שאכלת: תפו"א בתנור עם סלט מיונז
הדבר האחרון ששתית: תות-בננה
הדבר האחרון שקנית: בריסטול ועוד דבר כזה ליצירה
השיר האחרון ששמעת: I STILL... הדיסק האחרון שקנית ? של ג'יימס בלאנט, קניתי ביום שישי [והזמנתי את הדיסק הראשון של בקסטריט
]. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ נראה לי יום שישי
הדבר הכי מטורף שעשית: לעלות על הגלגל הענק אתמול! ועל הנדנדות המתעופפות האלו... איך רעדתי!
הווה: שיער נוכחי : קוקו
בגדים נוכחיים: חולצת בית ספר וג'ינס
תכשיטים נוכחיים: אין
תמונת דסקטופ נוכחית: התמונה של אחותי, של לינקין פארק...
חבר\ה? לא
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אפרת!!
אה, וניק
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ לא
האם אתה עייף? רעב? עייפה!! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את ניק
ממה הכי נמאס לך?: שנכנסים לפרטיות שלי! מחטטים בלי בדברים ושואלים שאלות! את מי היית רוצה להרוג? אמממ... אממ... שאלה קשה
הכי פחות מהנה?: אממ לא יודעת
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסיכולוגית
איפה אתה הולך לגור?: אמממ לא יודעת, אבל מה שבטוח- לא בעפולה!
כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת
באיזה סוג של מכונית תנהג?: אני לא מבינה במכונויות
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אממ לא יודעת
חושב הרבה על העתיד?: אכן... מפחד ממנו? אכן... וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט
ספר אהוב: "הילד של נוח"
סופר(ים) אהוב(ים): אממ ג'יי קיי רולינג צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: טורקיז-תכלת וסגות חלש
איבר שהכי מושך אותך: אממ עיניים
את שמחה כש: כש.. כש... אומרים לי מילה טובה? מחמאה?
האם את חושבת יותר מדי: כן, ומאוד!! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמממ אפשר לחיות בשתי מקומות?עב אדם מפורסם שפגשת: אף אחד
יש לך אילו שהם חרטות?: אכן. קפה אהוב: ?? ריח אהוב: לא יודעת
מה מכעיס אותך: אחותי
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ לא יודעת
האדם שעושה לך הכי טוב: אמממ אפרת... סגנון מוזיקה אהוב ? אממ כל מיני. אבל לא חרא של מוזיקה כגון פיפטי וזה... חדר אהוב בבית: חדרי! מקום אהוב בעולם: ירושלים... מקצוע שנוא: ערבית. מורה אהוב: המורה שלי לשעבר לאנגלית... אוהב את בצפר?תלוי... נרדם בשיעורים?: ממש לא... מעשן?: לא!! נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד! נותן מעצמך?: כן. אוהב לפוצץ נייר בועות? כן. לועס דברים? תלוי... אוהב להתקלח?: אכן. אוהב להתעטש?:לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד! אוהב לצחצח שיניים?: אממ אולי. אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאוד@ קונה צרובים\\צורב?: אממ לא... אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אממ גם וגם.. ישן הרבה?: לא
קשר לחפצים?:כן. אוהב חולצות גזורות: לא. אוהב לטייל?: מאוד! אוהב כפכפים?: לא! לובש בוקסר?: לא חחח שמש או גשם?: אממ גם וגם
קר לך או חם לך?: נעים... ילדותי? תלוי מתי... חולם בהקיץ? חח הרבה...

sivanick

New member
../images/Emo177.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מלכה הזיכרון הראשון שלך: נראה לי הבר מצווה של אחי.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לע האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לע המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת. ולא רחוק מאיפה שגרתי..עדיין בת"א
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: רחוקה
השיר האחרון ששרת: The Pussycat Dolls- Don't Cha הדבר האחרון שצחקת בגללו: הטימטום של חברה שלי
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת..כנראה מזמן האדם האחרון שראית: חברה שלי{עדי} הדבר האחרון שאמרת: "אני במקלחת" הדבר האחרון שאכלת: גלידה של שתיים וחצי שקל ממקדונלדס
הדבר האחרון ששתית: מים.. {הולכת להביא לי עוד
} הדבר האחרון שקנית: גלידה
השיר האחרון ששמעת: Rush Over Me הדיסק האחרון שקנית? Never Gone הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום.. הדבר הכי מטורף שעשית: היו הרבה כאלה לא זוכרת ספציפי.. הווה: שיער נוכחי: חום כהה בגדים נוכחיים: חולצה כחולה של חמניות{כאילו הזה של ההתנדבות לילדים חולי סרטן} ומכנס שחור עד הברך של היינס תכשיטים נוכחיים: טבעת כסף אחת תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\ה? לע אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אפחד האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חח כןןן איך ידעתם?
האם אתה עייף? מאוד רעב? ככה ככה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: נו בלי שאלות רגישות
ממה הכי נמאס לך?: מהשיגרה.. את מי היית רוצה להרוג? אני לא רוצחת
הכי פחות מהנה?: לעבוד
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: חחחח איפה אתה הולך לגור?:
כמה ילדים אתה רוצה?: נו לא חשבתי על דברים כאלה.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: שואפת לאאודי טיטי
אבל בטח פיג'ו 106
סתעם..לודעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במערכת יחסים עם מישו..ורצוי גם ילדים
חושב הרבה על העתיד?: יאפ מפחד ממנו? טיפונת וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט, היהודים, בלאק אייד פיז..ויש עוד ספר אהוב: none סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל צבע אהוב: כחול בכל גווניו פריט לבוש אהוב: בזמן האחרון יש לי יותר מידי בגדים שאני אוהבת במיוחד אז לודעת
אבל שימשיף ככה חח איבר שהכי מושך אותך: עיניים את שמחה כש: אממ האם את חושבת יותר מדי: חח תגדירו יותר מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קרוב לניק
אדם מפורסם שפגשת: מהארץ..אבל לא פגשתי אישית..ראיתי בהופעות או סתם מרחוק..מי ייגש אליהם בכלל
האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן קפה אהוב: אין דבר כזה.. ריח אהוב: רושאס
מה מכעיס אותך: שמכעיסים אותי
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לודעת האדם שעושה לך הכי טוב: אפחד לא מצליח לעשות לי כ"כ טוב.. סגנון מוזיקה אהוב? שחורה, רוק.. חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: ניו יורק, קליפורניה מקצוע שנוא: מתמ' מורה אהוב: המחנכת שלי לשעבר, שירלי כפרעליה אוהב את בצפר? אהבתי נרדם בשיעורים?: נרדמתי מעשן?: לע נפגע (רגשית) בקלות?: לצערי נותן מעצמך?: לצערי אוהב לפוצץ נייר בועות? מאודד לועס דברים? רק מסטיקים אוהב להתקלח?: חח נראה לי
אוהב להתעטש?: מי לעזאזל אוהב להתעטש?!
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: נו ברור זה מציק.. אוהב לצחצח שיניים?: כן אני אוהבת לטפל בשיניים שלי..זו סטייה
אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא כ"כ חח קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע ישן הרבה?: כמה שיותר קשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות: כן אוהב לטייל?: לא מתה על זה כ"כ.. אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים בשינה.. שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?: לא זה ולא זה ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?: כע

chenwest

New member
אניייייייי../images/Emo11.gif

התחרטתי,ארוך מדיי
כשיהיה ממש משעמם נענה

עטר9

New member
גמאני רוצה ../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':אפרת...
הזיכרון הראשון שלך: מזה לא זוכרת..חחח
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: ממש ממש לא!!!! (תמיד התחפשתי לפיות והיה לי מלאא תכשיטי פלסטיק נוצצים ששמתי בגן.....
(איזה פירוט) האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא
המקצוע הראשון שנכשלת בו: בחיים עוד לא נכשלתי במבחן או מקצוע
המקצוע האחרון שנכשלת בו: "" האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעמיים- כשהייתי תינוקת לכפר סבא ומשם לאחר 6 שנים לקדימה שם אני גרה...
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מלאת דמיון...
השיר האחרון ששרת: hallback girl שמתנגן עכשיו במחשב
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממממ לא יודעת אהה של איזה ראפר. שהייתי אצל חברה לא יכולנו להפסיק לצחוק....
הפעם האחרונה שבכית: אמממ בטח שבוע שעבר... :-* האדם האחרון שראית: אמא שלי
הדבר האחרון שאמרת: את המילה TROWE במובינג און שמתנגן עכשיו במחשב
הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס (בתור צהריים)
הדבר האחרון ששתית: חלב (עם קורלנפלקס)
הדבר האחרון שקנית: שהייתי בקניון לפני שבוע וחצי קניתי מלא פיצ'פקס...
השיר האחרון ששמעת: מובינג און (עכשיו!)
הדיסק האחרון שקנית ? נבר גון
!!! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול או משו כזה
הדבר הכי מטורף שעשית: רכבת הרים [?!] :-}
הווה: שיער נוכחי : חום בהיר...
בגדים נוכחיים: חולצת בצפר שחורה [איכסה!], גרביים ורודות כתובות עם פסים,וג'ינס מTNT
תכשיטים נוכחיים: שרשרת של איה מפו הדוב, על יד אחת שעןו שחור וצמיד סגול כמו חוט טלפון נמתח כזה... על יד שנייה צמידי חוטים בהכנה עצמית בגווני סגול וירוק, וצמיד פייטים זוהר לבן. וגם גומייה [אם זה נחשב]
תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? לא
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אפאחד....
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אולי שיעורים....
האם אתה עייף? רעב? קצת עייפה |אין פה סמיילי מפהק| את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אח שלי הקטן!
ממה הכי נמאס לך?:בצפר!!! :-{ את מי היית רוצה להרוג? אמממ כרגע אף אחד.. אולי המורה למדעים
הכי פחות מהנה?: אמממ יש הרבה... תלוי בסיטואציה
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ממש לא יודעת. :-O איפה אתה הולך לגור?: בית פרטי [וילה]
כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת. עד 5 לא יותר..
באיזה סוג של מכונית תנהג?: הייתי רוצה יגואר חחחח. אבל פרקטי מכונית יפה רגילה בטח איזה ג'יפ.
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם בעל, אולי ילד אחד [אני יהיה רק 28 וחצי אז ילדים לא בוער עדיין] גרה בוילה עם עבודה טובה והכי הכי חשוב מאושרת וי\שיהי לי טוב עם עצמי והחיים.
חושב הרבה על העתיד?: לא כל כך... לעיתים :_D מפחד ממנו? מהמוות כן
וקצת בכללי: להקה אהובה: נחשו?1 בסב
ספר אהוב: משתנה...
סופר(ים) אהוב(ים): גם
צבע אהוב: טורכיז ורוד פוקסיה זוהר והתווסף לאחרונה ירוק זוהר
פריט לבוש אהוב: תלוי לאן ומתי בטח איזה ג'ינס
איבר שהכי מושך אותך: אין משו ספציפי זה כל החבילה חחחח
את שמחה כש: טוב לי עם עצמי [איזה תשובה סתומה]
האם את חושבת יותר מדי: כןןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!!!!
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: האווי, ג'מייקה....
אדם מפורסם שפגשת: אין!
האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן אבל דברים לא משמעותיים
קפה אהוב: לא שותה! [זה עוצר ת'גדילה]
ריח אהוב: שוקולד... פרחים....
מה מכעיס אותך: אנשים רעים וחוסר אמפתיה
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: נראה לי ציור וכתיבה
האדם שעושה לך הכי טוב: המשפחה
סגנון מוזיקה אהוב ? רוק אבל לא כבד... וגם פופ |בסב| חדר אהוב בבית: סלון
מקום אהוב בעולם: ממה שהייתי פריז. מה שלא הייתי אי אפשר להחליט
מקצוע שנוא: אממממ גיאומטריה בעיקר וכעיקרון הכל!!! :-{ מורה אהוב: אין!!!!!!!!!! :-{ אוהב את בצפר? אפשר לומר שיחסית לבצפר טוב לי שמה
נרדם בשיעורים?: כמעט...
מעשן?: לא לא לא לא לא לא לא |איכסהה| נפגע (רגשית) בקלות?: פעם יותר... עם הזמן אני מתחשלת ולומדת לא להיפגע... אחרי הכל זה בזבוז אנרגיה על אנשים מפגרים, מה הטעם?!
נותן מעצמך?: למי שמגיע לו, בהחלט... סטומרת מי שאני אוהבת וחשוב לי
אוהב לפוצץ נייר בועות? יש מישו שלא?!
לועס דברים?כע
אוהב להתקלח?: לא באופן מיוחד... אוהב להתעטש?: חחחחח אין לי רגש מיוחד כלפיי עיטושים
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כהההה מאוד!:-{ אוהב לצחצח שיניים?: לא אבל אלו החיים.... אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן זה מאוד חשוב... [ברצינות] קונה צרובים\\צורב?: צורבת לפעמים (לפעמים חייבים) אוהב לנסוע או הולך ברגל?: יותר טוב ברגל... אבל אין לי זמן
ישן הרבה?: לא... הלאווי
קשר לחפצים?: לא ממש
אוהב חולצות גזורות: לא! :-{ אוהב לטייל?: כן מאוד...
אוהב כפכפים?: בקיץ כן.. אבל לא פרחיים [מלשון פרחה] לובש בוקסר?: לא ... חחחחחחח
שמש או גשם?: גם וגם (צריך איזון) קר לך או חם לך?: באמצע...
ילדותי? קצת...
חולם בהקיץ?: המון המון המון!!!!
[ולא מגיע לי הערכה על כל הסמיילים???!!!!] ---סתם בצחוק.---

עטר9

New member
אני ממש מושפעת!!! ../images/Emo9.gif

בטעות כתבתי האווי במקום הוואי איזה מושפעת אני. זה היה באוטומט.... חחחחח |האווי אהבת חיי| איזה מושלם הוא.!!!!

למעלה