ringe lotte
New member
עונה...
עבר: שם המורה בכיתה א': חוה ומעדיפה לשכוח אותה הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לחם עם מרגרינה וקטשופ נחשב? המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: תולדות הקולנוע האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: לא יודעת טוב שהיא נגמרה השיר האחרון ששרת: incomplete (שומעת עכשיו) הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול היה מצחיק עם המשפחה שלי... הפעם האחרונה שבכית: קודם היו לי דמעות בעניים ממשהו (לא טוב)שהחבר שלי אמר לי, אבל בכי בכי ביום שישי ממשהו טוב שהחבר שלי אמר... האדם האחרון שראית: אמאבא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת... הדבר האחרון שאכלת: קוסקוס עם שעועית הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בגדים... השיר האחרון ששמעת: incomplete הדיסק האחרון שקנית ? never gone הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בלי שהיא יודעת היום, עם ידע שלה אתמול בערב... הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת... ויש משהו שאני חושבת עליו והוא לא לפרסום... הווה: שיער נוכחי : ברגע זה הוא אסוף בקוקו עגבניה בגדים נוכחיים: בגדי בית, חולצה שהייתה של אבא שלי ומכנס קצר תכשיטים נוכחיים: שרשרת שקיבלתי לבת מצווה מסבא וסבתא זכרונם לברכה ועליה יש גם טבעת גומי שחורה שקבלתי מהחבר שלי ויש לה משמעות. תמונת דסקטופ נוכחית: התמונה המצורפת
חבר\ה? עומר אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עומר (הוא יגיע מתי שהוא בקרוב) האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? קצת רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: עומר ממה הכי נמאס לך?: ממישהי מאוד מסוימת... את מי היית רוצה להרוג? יש כמה... הכי פחות מהנה?: כשכולם בורחים ממסיבת יום ההולדת של חברה ממש טובה! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מורה אולי... כנראה... איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת איפה שהוא בארץ... כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מי יודע... החלום פיז'ו 206 המציאות איזו שהיא מכונית משפחתית... ברגע זה אני מוכנה לקבל כל דבר... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת... חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו? לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט ספר אהוב: בעיני רוחה סופר(ים) אהוב(ים): נורה רוברטס ולינדה הווארד צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: יש הרבה... מראנ לי שהחצאית החדשה.. איבר שהכי מושך אותך: באופן עקרוני שיער ארוך... (החבר שלי הסתפר לפני שבוע ויום) את שמחה כש: אני עם עומר האם את חושבת יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה בארץ.. אדם מפורסם שפגשת: ניר שעיבי... האם יש לך אילו שהם חרטות?: לא... טוב כן שהייתי עם אור שנה.. קפה אהוב: באופן עקרוני לא הכי אוהבת קפה, אבל קפה שחור ריח אהוב: של עומר... ואולטרה ויולט מה מכעיס אותך: אמא שלי כשהיא מציקה לי... האחיות שלי כשהן מציקות לי, בקיצור המשפחה.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי מושג... האדם שעושה לך הכי טוב: עומר סגנון מוזיקה אהוב ? בקסטריט חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לא יודעת.. מקצוע שנוא: תולדות הקולנוע עם אורי, עריכה... מורה אהוב: טל! אוהב את בצפר? רוצה לחזור לתיכון נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא!!!! איכס!!!! נפגע (רגשית) בקלות?: ממי שחשוב לי מאוד... נותן מעצמך?: כן... אוהב לפוצץ נייר בועות? כן... לועס דברים? כן... לפעמים... אוהב להתקלח?: לפעמים... אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: NTUSֱ אוהב לצחצח שיניים?: לא אבל צריך אכפת לך מאיכות הסביבה?: דיי קונה צרובים\\צורב?: גורמת לחברות שלי לצרוב לי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי בחשק.. אבל עכשיו כשיש לי רשיון(מחרתיים שנה) בעיקר אוטו... ישן הרבה?: לפעמים קשר לחפצים?: כן!!! אוהב חולצות גזורות: לפעמים... אוהב לטייל?: כן.. אוהב כפכפים?: כן.. לובש בוקסר?: לא... שמש או גשם?: גשם... קר לך או חם לך?: חם לי אש!!! ילדותי? לעיתים... חולם בהקיץ?: כן!
עבר: שם המורה בכיתה א': חוה ומעדיפה לשכוח אותה הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לחם עם מרגרינה וקטשופ נחשב? המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: תולדות הקולנוע האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: לא יודעת טוב שהיא נגמרה השיר האחרון ששרת: incomplete (שומעת עכשיו) הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול היה מצחיק עם המשפחה שלי... הפעם האחרונה שבכית: קודם היו לי דמעות בעניים ממשהו (לא טוב)שהחבר שלי אמר לי, אבל בכי בכי ביום שישי ממשהו טוב שהחבר שלי אמר... האדם האחרון שראית: אמאבא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת... הדבר האחרון שאכלת: קוסקוס עם שעועית הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בגדים... השיר האחרון ששמעת: incomplete הדיסק האחרון שקנית ? never gone הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בלי שהיא יודעת היום, עם ידע שלה אתמול בערב... הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת... ויש משהו שאני חושבת עליו והוא לא לפרסום... הווה: שיער נוכחי : ברגע זה הוא אסוף בקוקו עגבניה בגדים נוכחיים: בגדי בית, חולצה שהייתה של אבא שלי ומכנס קצר תכשיטים נוכחיים: שרשרת שקיבלתי לבת מצווה מסבא וסבתא זכרונם לברכה ועליה יש גם טבעת גומי שחורה שקבלתי מהחבר שלי ויש לה משמעות. תמונת דסקטופ נוכחית: התמונה המצורפת