שאלון...

ringe lotte

New member
עונה...

עבר: שם המורה בכיתה א': חוה ומעדיפה לשכוח אותה הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לחם עם מרגרינה וקטשופ נחשב? המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: תולדות הקולנוע האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: לא יודעת טוב שהיא נגמרה השיר האחרון ששרת: incomplete (שומעת עכשיו) הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול היה מצחיק עם המשפחה שלי... הפעם האחרונה שבכית: קודם היו לי דמעות בעניים ממשהו (לא טוב)שהחבר שלי אמר לי, אבל בכי בכי ביום שישי ממשהו טוב שהחבר שלי אמר... האדם האחרון שראית: אמאבא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת... הדבר האחרון שאכלת: קוסקוס עם שעועית הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בגדים... השיר האחרון ששמעת: incomplete הדיסק האחרון שקנית ? never gone הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בלי שהיא יודעת היום, עם ידע שלה אתמול בערב... הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת... ויש משהו שאני חושבת עליו והוא לא לפרסום... הווה: שיער נוכחי : ברגע זה הוא אסוף בקוקו עגבניה בגדים נוכחיים: בגדי בית, חולצה שהייתה של אבא שלי ומכנס קצר תכשיטים נוכחיים: שרשרת שקיבלתי לבת מצווה מסבא וסבתא זכרונם לברכה ועליה יש גם טבעת גומי שחורה שקבלתי מהחבר שלי ויש לה משמעות. תמונת דסקטופ נוכחית: התמונה המצורפת
חבר\ה? עומר אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עומר (הוא יגיע מתי שהוא בקרוב) האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? קצת רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: עומר ממה הכי נמאס לך?: ממישהי מאוד מסוימת... את מי היית רוצה להרוג? יש כמה... הכי פחות מהנה?: כשכולם בורחים ממסיבת יום ההולדת של חברה ממש טובה! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מורה אולי... כנראה... איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת איפה שהוא בארץ... כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מי יודע... החלום פיז'ו 206 המציאות איזו שהיא מכונית משפחתית... ברגע זה אני מוכנה לקבל כל דבר... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת... חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו? לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט ספר אהוב: בעיני רוחה סופר(ים) אהוב(ים): נורה רוברטס ולינדה הווארד צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: יש הרבה... מראנ לי שהחצאית החדשה.. איבר שהכי מושך אותך: באופן עקרוני שיער ארוך... (החבר שלי הסתפר לפני שבוע ויום) את שמחה כש: אני עם עומר האם את חושבת יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה בארץ.. אדם מפורסם שפגשת: ניר שעיבי... האם יש לך אילו שהם חרטות?: לא... טוב כן שהייתי עם אור שנה.. קפה אהוב: באופן עקרוני לא הכי אוהבת קפה, אבל קפה שחור ריח אהוב: של עומר... ואולטרה ויולט מה מכעיס אותך: אמא שלי כשהיא מציקה לי... האחיות שלי כשהן מציקות לי, בקיצור המשפחה.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי מושג... האדם שעושה לך הכי טוב: עומר סגנון מוזיקה אהוב ? בקסטריט חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לא יודעת.. מקצוע שנוא: תולדות הקולנוע עם אורי, עריכה... מורה אהוב: טל! אוהב את בצפר? רוצה לחזור לתיכון נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא!!!! איכס!!!! נפגע (רגשית) בקלות?: ממי שחשוב לי מאוד... נותן מעצמך?: כן... אוהב לפוצץ נייר בועות? כן... לועס דברים? כן... לפעמים... אוהב להתקלח?: לפעמים... אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: NTUSֱ אוהב לצחצח שיניים?: לא אבל צריך אכפת לך מאיכות הסביבה?: דיי קונה צרובים\\צורב?: גורמת לחברות שלי לצרוב לי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי בחשק.. אבל עכשיו כשיש לי רשיון(מחרתיים שנה) בעיקר אוטו... ישן הרבה?: לפעמים קשר לחפצים?: כן!!! אוהב חולצות גזורות: לפעמים... אוהב לטייל?: כן.. אוהב כפכפים?: כן.. לובש בוקסר?: לא... שמש או גשם?: גשם... קר לך או חם לך?: חם לי אש!!! ילדותי? לעיתים... חולם בהקיץ?: כן!

Shiri from the block

Active member
יאאא קוסקוס עם שעועית../images/Emo99.gif וחשבתי שרק אצלנו אוכלים את זה...../images/Emo12.gif מגניב לדעת שיש עוד../images/Emo152.gif

ringe lotte

New member
יאמי!!! זה מה זה!!!

וברור שיש עוד אנשים שאוכלים את זה... אמנם אצלי בבית זו המצאה שלי... אבל לא חשבתי אף פעם שאני היחידה שאוכלת ככה...

ME.. ../images/Emo122.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מיה הזיכרון הראשון שלך: שאני לא רוצה לקום בבוקר.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת.. מתמטיקה/אנגלית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים.. (בירושלים) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שובבה.. השיר האחרון ששרת: I WANT IT THAT WAY
הדבר האחרון שצחקת בגללו: החברים בבה"ס.. הפעם האחרונה שבכית: לפני חודש.. האדם האחרון שראית: ידיד טוב שלי.. הדבר האחרון שאמרת: אין לי כוח.. הדבר האחרון שאכלת: סוכריות הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מסטיקים השיר האחרון ששמעת: Gorillaz - Feel Good Inc הדיסק האחרון שקנית? בקסטריט בויז - נבר גון הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול.. הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת.. הווה: שיער נוכחי : חום - בלונד בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: כלום תמונת דסקטופ נוכחית: אני ובת דודה שלי חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החברה הכי טובה שלי.. האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חברים שלי.. ממה הכי נמאס לך?: מהשטויות של משפחתי.. את מי היית רוצה להרוג? את הזבובים! הכי פחות מהנה?: לה-ש-ת-ע-מ-ם! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: טייסת! איפה אתה הולך לגור?: ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: 4-2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לימוזינה!
(הלוואי) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: באמריקה חושב הרבה על העתיד?: אפשר להגיד שכן.. מפחד ממנו? לא!
וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט בויז! בקסטריט בויז! בקסטריט בויז! בקסטריט בויז!
ספר אהוב: לא קראתי המון זמן..
סופר(ים) אהוב(ים): אף אחד.. צבע אהוב: א-ד-ו-ם פריט לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה רגילה.. איבר שהכי מושך אותך: שיער, עיניים, פנים את שמחה כש: גוש קטיף תחזור לידי ישראל! האם את חושבת יותר מדי: כשמשעמם לי.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמריקה! אדם מפורסם שפגשת: לא קרה.. האם יש לך אילו שהם חרטות?: על פדיחות שעשיתי שהייתי קטנה..
קפה אהוב:
ריח אהוב: מקלחת/בושם טוב.. מה מכעיס אותך: שיש בעיות מסובכות.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אולי חוש ההומור..
האדם שעושה לך הכי טוב: החבר'ה שלי סגנון מוזיקה אהוב ? פופ/רוק משוגע חח.. חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ניו יורק - ארצות הברית מקצוע שנוא: ערבית (בגלל המורה
) מורה אהוב: המורה למדעים.. אוהב את בצפר? לא לא לא לא לא לא... ולא!
נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: בעע..
נפגע (רגשית) בקלות?: אולי בדברים רגישים.. נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? איכסה! אוהב להתקלח?: בערך אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד אוהב לצחצח שיניים?: בערך אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם ישן הרבה?: כן קשר לחפצים?: טיפה אוהב חולצות גזורות: לא כ"כ אוהב לטייל?: תלוי איפה.. אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?: נעים ילדותי? לא חולם בהקיץ?: בקושי אוח.. זה היה ארוך

דולב22

New member
תשובות

עבר: שם המורה בכיתה א': מימי הזיכרון הראשון שלך: מלחמת המפרץ בשנת 1991, הייתי אז בן 8, וזה זיכרון הילדות הכי חזק שלי. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן, אבל אך ורק מתוך משחק (עד כמה שזכור לי). האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכר המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה (כיתה י"ב): וזה מפני שלא טרחתי ללמוד לאחר שהביאו לנו מורה שהוא למעשה ארכיאולוג במקצועו ואינו יודע להסביר דבר וחצי דבר בהיסטוריה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, מראשון לציון לגן יבנה בגיל 10, ובתוך גן יבנה פעם אחת (בקיצור עברתי דירה פעמיים). איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: בדיחה הפעם האחרונה שבכית: אתמול, כששמעתי את הסיפור על בחור שתרם את כליתו לחברו הטוב וכמה שעות לאחר מכן הוא מת (התורם). האדם האחרון שראית: ההורים שלי הדבר האחרון שאמרת: "לא זוכר" (אמרתי את זה הרגע). הדבר האחרון שאכלת: גלידה (פיסטוק, שוקו, מוקה) הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ביגלה (בבוקר) השיר האחרון ששמעת: מיליונים - אתי אנקרי. הדיסק האחרון שקנית ? BACKSTREET BOYS - NEVER GONE הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכר הדבר הכי מטורף שעשית: בכיתה י"ב הייתה לי בגרות במתמטיקה ויצאתי מהבית בדיוק כשהאוטובוס עבר ובמקום ללכת לביה"ס ברגל אמרתי שאחכה לאוטובוס הבא וכך גרמתי (שלא מתכוון) להקפצה של כל מתנדבי המשמר האזרחי והשוטרים בגן יבנה. הווה: שיער נוכחי : קצר בגדים נוכחיים: חולצה לבנה קצרה עם מכנסיים קצרים (פיג'מה) תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? חבר (אין) אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אוראל (אהוב ליבי) האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? קצת רעב את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אוראל ממה הכי נמאס לך?: מביטוח לאומי והשטויות שלו את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: הוראת ההיסטוריה והאזרחות (כנראה) איפה אתה הולך לגור?: בגן יבנה (לנצח) כמה ילדים אתה רוצה?: שניים (בן ובת) באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודע ולא מעניין אותי במיוחד. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשוי באושר לאוראל ומגדלים שני ילדים מאומצים או משהו בסגנון, עם כלב. חושב הרבה על העתיד?: משתדל שלא מפחד ממנו? לא יודע וקצת בכללי: להקה אהובה: (שאלה רטורית): BACKSTREET BOYS ספר אהוב: יש הרבה, קשה לי להגיד. סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן, ג'ון גרישם, ג'יי קיי רולינג צבע אהוב: לא יודע, יש הרבה פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ישראל אדם מפורסם שפגשת: גיל ססובר האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן, על הנזקים שאני עושה למחשב (הזה והקודמים לפניו) קפה אהוב: לא אוהב קפה. ריח אהוב: האוכל כשהוא מתבשל מה מכעיס אותך: טמטום מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין הנחתום מעיד על עיסתו האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב ? מזרחית (בעיקר בזרם הים תיכוני שלה) ופופ. חדר אהוב בבית: החדר שלי וחדר הילדים (בו נמצא המחשב) מקום אהוב בעולם: ישראל מקצוע שנוא: ספורט מורה אהוב: סמדר אנגרס והלן שלזינגר דרור (המחנכות שלי) אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים?: אני לא מאלה שהיו נרדמים בשיעורים, אבל בכיתה י"ב היה לי פעם אחת שנרדמתי בשיעור מתמטיקה מעשן?: חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות?: פעם כן, היום כבר לא נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? אם יש כן לועס דברים? חוץ מאוכל? כלום אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא, אצלי האפצ'י ברצפים של חמש ושש (ולפעמים יותר) וזה מעצבן. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ברור אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: בתוך גן יבנה הולך ברגל, מחוץ לגן יבנה נסיעה ברכב ישן הרבה?: לא (ישן מקסימום 7 שעות מדי יום) קשר לחפצים?: חוץ מלחומר שיש לי על הבקסטריט בויז (שלא על המחשב), כן, לספרים אוהב חולצות גזורות: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא כל כך לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?: כרגע? חם לי (ונמאס לי מזה) ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?: נדיר מאוד

למעלה