שאלון

שאלון ../images/Emo9.gif

בעד/נגד: סמים? סיגריות? אורגיה? הומואים? תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר?
האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? התנשקת עם בן המין ההפוך? שכבת עם בן מינך שכבת עם בן המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו?
כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת?
מה עדיף: ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? סמיילי =] או סמיילי =)?
דברים אהובים: מספר? צבע? שתייה? שפה? מקצוע? אתר באינטרנט? תחביב? סרט? שיר? שחקן/ית? זמר/ת? להקה?
אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- ים-
השלמות: אני הוא...- אני אוהב...- אני שונא.. - הלוואי ש...- חבל ש...- אני צריך...-
מי/מה האחרון: סרט שראית? מישהו/י שנישקת? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? דיסק שמתנגן? הופעה שהיית בה?
לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- מסר לאנשים חשובים- ציפייה לפני השינה- תודה שהרסת לי את היום- תודה שעשית לי את היום- מקווה שאני לא אחלום- משפט סיום-
ויקי.

פטריה|שאלונים../images/Emo99.gif

בעד/נגד: סמים? רק בעד גראס סיגריות? למה לא? אורגיה? שכל אחד יעשה מה שכיף לו הומואים? כה
תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? עד כמה צעיר? האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? גם לא הגשת מבחן ריק? נראה לי שכן.. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? לא רצית/ניסית להתאבד? חשבתי על זה כמה פעמים..כמו כולם עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 וחצי בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? 0 מה עדיף: ניו יורק או פריז? ג'מייקה בנים או בנות? בנות
נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? איכססס ערסים או חנונים? זרוקים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? שבועות אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורףףף
סמיילי =] או סמיילי =)? =] דברים אהובים: מספר? 7 צבע? שחור שתייה? מים או שוקו שפה? עברית מקצוע? רעיית צאן אתר באינטרנט? לאדעת תחביב? לצייר ולישון סרט? מלך האריות שיר? i dont wanna miss a thing שחקן/ית? לאדעת זמר/ת? מוש בן ארי..ותומר יוסף להקה? וואי יש המון...שוטים, שבק ס, בוטן בקרקס, היהודים, איפה הילד,שבע הדג נחש, כנסית השכל..קשה לבחור=\ אסוציאציות: ציצים- חזיה דתיים- כיפה סרוגה[?] בית ספר- איכס ישראבלוג- בלוגים[?] ערפאת- פלשתין טלויזיה- ביפ אהבה-
מוות- חיים איידס- מוות מתנחלים- בעע...אתם מקשים עלי! ורוד- פקצה חול- ים ים- שמש השלמות: אני הוא...- אדם מוזר אני אוהב...- פטריות
אני שונא.. - אני רק אוהבת הלוואי ש...- אני אתחיל לחיות תרגע=] חבל ש...- אנשים לא לומדים לאהוב אני צריך...- טיפול פסיכולוגי:p מי/מה האחרון: סרט שראית? לא יודעת מישהו/י שנישקת? חברה שלי שיר ששמעת? אלוהים שלי..של הדג נחש פעם שבכית? היום פעם שצחקת? היום מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? טל דיסק שמתנגן? אני עדין בדילמה אם לשמוע איפה הילד או בוטן בקרקס:) הופעה שהיית בה? בעע מזמן לא הייתי באיזה הופעה טובה.. לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- מסר לאנשים חשובים- ציפייה לפני השינה- תודה שהרסת לי את היום- תודה שעשית לי את היום- מקווה שאני לא אחלום- משפט סיום-

1Reebok

New member
יאללה

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? נגד (כן שירן, נגד
) הומואים? מצדי? שיהיה להם רק טוב. תוכנית ההתנתקות? בעד. סקס בגיל צעיר? אעע, תלוי עד-כמה-צעיר. האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? לא. התנשקת עם בן המין ההפוך? לא. שכבת עם בן מינך? לא. שכבת עם בן המין ההפוך? לא. הגשת מבחן ריק? נעע.. אני מנחש
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא. בגדת באמון של מישהו? אני מקווה שלא. בגדו באמון שלך? לא שזכור לי. רצית/ניסית להתאבד? לא בממש
עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 בתים עברת? 0 פעמים נשבר לך הלב? 1 המ? פעמים שברת לאחרים את הלב? אני מקווה שכלום. פעמים התאהבת? האמ. טו מאץ'. אני אדיוט מפגר. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניורק. בנים או בנות? בנות
תעשו לי ילדים! נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות?
אף אחד ערסים או חנונים? ..פריקים? חמוץ או מתוק? חמוץ. חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קיץ סמיילי =] או סמיילי =)? =) דברים אהובים: מספר? 8 צבע? שחור שתייה? כל דבר רעיל עם גזים שפה? התחתונה? עברית. מקצוע? זגג. הזגגים לשליטה. אתר באינטרנט? שמיפו. מה?! אני לא יודע!!! תחביב? פסנתער. סרט? טומייי. שיר? ערב ב' כסלו נהנהנה... שחקן/ית? איאן מקלן הוא כזה חביב שכזה. זמר/ת? אלונה!!!!!!!
להקה? משינההההההההההההה
אסוציאציות: ציצים- חזה
דתיים- תפילה בית ספר- חרא ישראבלוג- יאמ. ערפאת- אין!
טלויזיה- בלע אהבה- רע רע רע מוות- בקטנה
איידס- לא טוק
מתנחלים- איכס. ורוד- איכס!!!!! חול- אפרסקים
ים- חול. אפרסקים
השלמות: אני הוא...- אלון! אני אוהב...- אפרסקים! אני שונא.. - אספרגוס! הלוואי ש...- כל האספרגוס בעולם היה הופך לאפרסקים! חבל ש...- אף אחד לא אוהב אותייי אני צריך...- אפרסק מהררר. מי/מה האחרון: סרט שראית? תלמיד מצטיין מדי מישהו/י שנישקת? אף אחת
שיר ששמעת? נעע.. אני לא זוכר! אניגודין. אני כן זוכר. פעם שבכית? אני לא לדעת. פעם שצחקת? היום. היום! כן. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? שיר שמוווו. דיסק שמתנגן? עיוור בלב ים של כרמלהגרוסואגנר יההה. הופעה שהיית בה? שייגעצ
לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- אתה לא יכול לרצות שיהיה לך הכל, איפה תשים את זה?! מסר לאנשים חשובים- תמותווו ציפייה לפני השינה- מחר בעזרת השם אני אקבל אפרסק תודה שהרסת לי את היום- מורה מפגרת למתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה שעשית לי את היום- בר
מקווה שאני לא אחלום- לנצחחחחח משפט סיום- רק שנייה אני בא

MikeY fReAk

New member
תשתוק את הפה שלך!:O../images/Emo79.gif

מזה חבל שאפחד לא אוהב אותי?? מה אני?? הירשברג?!?!

למעלה