נו כי משעמם לי

|ג'ירפה|
בעד/נגד: סמים?נגד סיגריות?בעד אורגיה?שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה איך שהוא רוצה הומואים?בעד תוכנית ההתנתקות?בעד סקס בגיל צעיר?הממ תגדירי צעיר האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך?נופ התנשקת עם בן המין ההפוך?כע שכבת עם בן מינך?נופ שכבת עם בן המין ההפוך?נופ הגשת מבחן ריק?כע נתפסת בגין עבירה פלילית?חח כע התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לע בגדת באמון של מישהו?מקווה שלא..אם כן-סליחה אנשים..אני אוהבת'תכם
בגדו באמון שלך?כע
רצית/ניסית להתאבד?כן עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו?לא מצטערת על דברים שעשיתי..מה זה עוזרלהצטער עליהם..הם כבר היו..מה שהיה היה.. כמה...: שנים את/ה חי/ה?13 ו4 חודשים פחות 13 ימים[חח חישבתי עכשיו
] בתים עברת?אף בית פעמים נשבר לך הלב?אפעם פעמים שברת לאחרים את הלב?אפעם פעמים התאהבת?1 מה עדיף: ניו יורק או פריז?אני עם לי..ג'מייקה רולז
בנים או בנות?בנים נשיקה או חיבוק?חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות?הארי פוטר ערסים או חנונים?פריקים רולז

חמוץ או מתוק?חמוץ חמוץ חמוץץ חנוכה או פורים?חנוכה אש או מים?מים ישראל או חו"ל?ישראל חורף או קיץ?חורף סמיילי =] או סמיילי =)?=] דברים אהובים: מספר?8 צבע?שחור שתייה?שוקו יטבתה רולז שפה?עברית(?) מקצוע?חח לא חשבתי עלזה אתר באינטרנט?מה ניודעת. תחביב?גיטרה

סרט?כנפיים שובורת\נוטינג היל\וואטאבר שיר?יש המוןן שחקן/ית?חח יעל אבוקסיס..חח איך ני אטוהבת אותההה..וגם רומי אבולעפיהה..חח שבתות וחגים אימפריה:| זמר/ת?אביתר בנאי.אהוד בנאי,אביב גפן,הלידר,אבריל לאבין-היא בסדר,יוני בלוךך,גלעד שגבב,ברי סחרוף.. להקה?המוןן..מוניקה,השוטים,הדורבנים,היהודים,פינק פלויד,הדגנחש,אלג'יר[
],המכשפות,משינה,בוטן,החברים של נטאשה.. אסוציאציות: ציצים-חזיה דתיים-ינון

בית ספר-כלא ישראבלוג-בלוגים(?) ערפאת-"הואא מתת הוא מתתתתתתתת"חח טלויזיה-2 זה תמיד ביחד

אהבה-peace&love מוות-טוב. איידס-מוות. מתנחלים-חח הבעל לעתיד של שחף
ורוד-פקצות חול-משומה הזכרתם לי את הדיסק של אביתר בנאי..שיר טיול.. ים-כנרת

השלמות: אני הוא...-אני היא דמאט
אני אוהב...-אתכםם..המונים המוניםםםםם אני שונא.. -את כל השאר הלוואי ש...-יהיה כבר מחר חבל ש...-חנוכה כזה רחוק אני צריך...-אותך..אני צריך אותךךךךךךךךך..אני היתי מוכןןןןןןןן..להפסיקק לבזבזז את הזמןן..את הזמןןןןןןןןןן..[אלג'ירר..] מי/מה האחרון: סרט שראית?בקולנוע?המ הנשכחים מישהו/י שנישקת?
שיר ששמעת?חזירים..מטרופולין.. פעם שבכית?ביום חמישי פעם שצחקת?חח היום..שיעור כימיה..חח היה מצחיקק.. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"?לי עיניים שלי
דיסק שמתנגן?גלגלצ הופעה שהיית בה?היהודים לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום-"לראות את ורנר ברחוב ==>זה בסיסי לראות את ורנר בל תלתלים==> זה וואו!" מסר לאנשים חשובים-אתם מדהימים.אני אוהבת אתכם.באמת.ותמיד תמיד פה בשבילכם. ציפייה לפני השינה-פון ממישו תודה שהרסת לי את היום-שפיצר.המנהל. תודה שעשית לי את היום-ורנר

מקווה שאני לא אחלום-..? משפט סיום-לילה טוב.