שאלון

1Reebok

New member
אני גם נגד אנשים ביקורתיים

ובכל זאת, אני מבקר אותך ברגעים אלה ממש.

Hii BiTcH

New member
אלוהים ישמור.

איזה מוזר שבמחשב שלי ההודעות שלי נשמעות סבבה לגמרי ואצלכם זה נשמע כמו ויכוח או הערה או משו,לא? אע,ולא התכווכחתי איתו,שאלית כדי לדעת.. יומטוב.

shiroosh999

New member
יש לך בעיה במחשב. ../images/Emo3.gif

או במוח, את פשוט אל מזהה מתי ההערות שלך מעצבנות.

אני רוצה גם.

בעד/נגד: סמים? נגד!!! סיגריות? לא בעד אבל גם לא נגד. אורגיה? שחיי המין של כל אחד ישארו בינו לבין עצמו, לבין החברים הכי הכי טובים שלו. הומואים? בעד. תוכנית ההתנתקות? לא מבינה פוליטיקה. סקס בגיל צעיר? תלוי כמה צעיר. לא קשור לגיל אלא לבגרות. האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? כן. התנשקת עם בן המין ההפוך? לא. שכבת עם בן מינך? לא. שכבת עם בן המין ההפוך? לא. הגשת מבחן ריק? כמה פעמים. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא. בגדת באמון של מישהו? אני חושבת שכן. בגדו באמון שלך? כן. רצית/ניסית להתאבד? חשבתי על זה. עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? לא. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 17. בתים עברת? 0. פעמים נשבר לך הלב? 0. פעמים שברת לאחרים את הלב? 0. פעמים התאהבת? 1. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק. בנים או בנות? בנות. נשיקה או חיבוק? נשיקה. הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות. ערסים או חנונים? חנונים. חמוץ או מתוק? מתוק. חנוכה או פורים? פסח. אש או מים? מים. אמלה אש. ישראל או חו"ל? חו"ל. חורף או קיץ? קיץ!!!!!!!!! סמיילי =] או סמיילי =)? מה??? דברים אהובים: מספר? 8. צבע? כחול, לבן, ורוד. שתייה? נגמלתי מקולה, אני מנסה להתמכר למשהו קצת יותר בריא. שפה? עברית. מקצוע? במאית, תחקירנית. אתר באינטרנט? תפוז חחח. תחביב? מממ.. סרט? מממ... שיר? Another day in paradies. שחקן/ית? אין. זמר/ת? אין. להקה? שוטי הנבואה, מארון 5. אסוציאציות: ציצים- פיטמה. דתיים- אמונה. בית ספר- דפוק. ישראבלוג- יומן. ערפאת- בעעע. טלויזיה- בועה. אהבה- אושר. מוות- סוף. איידס- סקס. מתנחלים- דתיים. ורוד- סרט. חול- ים, שמש. ים- חול, שמש. השלמות: אני הוא...- אני. אני אוהב...- ?? אני שונא.. - לא שונאת אף אחד. הלוואי ש...- יהיה לי חבר. חבל ש...- אין לי חבר. אני צריך...- חבר. חחח מי/מה האחרון: סרט שראית? צעקה. מישהו/י שנישקת? כאילו שאני אספר לכם באמת כאן בפורום. שיר ששמעת? שוטי הבנואה- נוגע בגן עדן. פעם שבכית? לא זוכרת. פעם שצחקת? לפני שנייה. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? .... דיסק שמתנגן? לא מתנגן, זה הכל בקאזה ואין לי צורב. הופעה שהיית בה?מוש בן ארי. לא אהבתי. לפני השינה: מה??? הציטוט הנבחר להיום- חתימה של מישהו פה בפרום "אף פעם לא נתתי לבית הספר להפריע להשכלה שלי". מסר לאנשים חשובים- תלמדו מהטעיות, ואל תצטערו על שום דבר שעשיתם. ציפייה לפני השינה- להספיק ללמוד קצת למבחן. תודה שהרסת לי את היום- אח שלי, שמיהר להוציא אותי מהמקלחת כי הוא ממהר. תודה שעשית לי את היום- אכלתי סופגנייה. מקווה שאני לא אחלום- שמישהו מת. משפט סיום- היה ארוך.

MikeY fReAk

New member
ME../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? כעיקרון נגד..אבל יש אנשים שזאת הפנטזיה שלהם או משהו..אז
הומואים? בכיף. תוכנית ההתנתקות? נגד(אבל זה לא נגד שילך ויפגין על זה. זה נגד שזאת דעתו וזהו.) סקס בגיל צעיר? אממ..זה נורא תלוי בצעירים האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? לא שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? ברור נתפסת בגין עבירה פלילית? לא..אפעם לא נתפסתי
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא, ואני מקווה שגם לא יקרה בגדת באמון של מישהו? אני מאוד מקווה שלא. בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כן. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 פחות חודש וקצת בתים עברת? 0 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? לא נראה לי שיצא לי לעשות את זה. ואני מתנצלת אם כן.. פעמים התאהבת? 2 מה עדיף: ניו יורק או פריז? NY בנים או בנות? בנות זה עם מוזר..אז בנים:| נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף סמיילי =] או סמיילי =)? [= דברים אהובים: מספר? 7 (כי כיף לכתוב אותו) צבע? יש 4. שחור, כתום, ירוק בהיר זועק, אדום. שתייה? דיאט קוקה קולה לימון, ויטמינצ'יק תפוזים..אממ..ומים קרים. שפה? אנגלית מקצוע? ספרות אתר באינטרנט? תפוז תחביב? כתיבה סרט? סאות'פארק שיר? אוווהה..יש המוווון! שחקן/ית? לא זוכרת זמר/ת? נאמ..יורם חזן:) להקה? משינה, היהודים, בייב, כנסיית השכל.. אסוציאציות: ציצים- חזיה דתיים- לא יכלה לצאת מזה|: בית ספר- סידור..\: ישראבלוג- שחור ערפאת- משולש טלויזיה- ערוץ2 אהבה- מעבר לפינה מוות- מהיר, עתיד מזהיר! איידס- ערפאת מתנחלים- כובע כזה ורוד- פקצה חול- כולירע ים- עננים השלמות: אני הוא...- ?? אני אוהב...- כשמחמיאים לי אבל יודעים את הגבול:) אני שונא.. - כשצועקים עלי. באמת. אם לא מוכנה לקום בבוקר אם צועקים עלי, אני נהיית כמו מכור לסמים בלי סמים כשצועקים עלי. הלוואי ש...- היה בי"ס מושלם בשבילי, ויכלתי לעבור אליו.. חבל ש...- מכריחים אותי להיות דתיה אני צריך...- חופש מי/מה האחרון: סרט שראית? אני מעדיפה לא להגיד|: מישהו/י שנישקת? אממ.. שיר ששמעת? הרגע נגמר "איננה" ויש "פתחי לי את הדלת"..:) פעם שבכית? אממ..מהרגע שעשו לי את החיסון, עד שבת בערך.. פעם שצחקת? חח היוםם...!! בחדר מחשבים.. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? אממ, נראה לי שיהלי. או אולי שירן. שירן? אני אוהבת אותך
דיסק שמתנגן? יובל בנאי..נשאר במקום
הופעה שהיית בה? 4.10
*תמונה* לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- "בטח היא הלכה לדחוף לעצמה עוד קצת חסה.." מסר לאנשים חשובים- תעריכו את הידיים שלכם. תחשבו מה הייתם עושים בלי.. ציפייה לפני השינה- שהגרון שלי ישתוק את הפה, ויהיה בסדר. תודה שהרסת לי את היום- הזיכרון שלי:| קצר כמו החיים.. תודה שעשית לי את היום- יובל בנאי.. מקווה שאני לא אחלום- על..בלע משפט סיום- Live and let live

נו כי משעמם לי:)|ג'ירפה|

בעד/נגד: סמים?נגד סיגריות?בעד אורגיה?שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה איך שהוא רוצה הומואים?בעד תוכנית ההתנתקות?בעד סקס בגיל צעיר?הממ תגדירי צעיר האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך?נופ התנשקת עם בן המין ההפוך?כע שכבת עם בן מינך?נופ שכבת עם בן המין ההפוך?נופ הגשת מבחן ריק?כע נתפסת בגין עבירה פלילית?חח כע התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לע בגדת באמון של מישהו?מקווה שלא..אם כן-סליחה אנשים..אני אוהבת'תכם
בגדו באמון שלך?כע
רצית/ניסית להתאבד?כן עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו?לא מצטערת על דברים שעשיתי..מה זה עוזרלהצטער עליהם..הם כבר היו..מה שהיה היה.. כמה...: שנים את/ה חי/ה?13 ו4 חודשים פחות 13 ימים[חח חישבתי עכשיו
] בתים עברת?אף בית פעמים נשבר לך הלב?אפעם פעמים שברת לאחרים את הלב?אפעם פעמים התאהבת?1 מה עדיף: ניו יורק או פריז?אני עם לי..ג'מייקה רולז
בנים או בנות?בנים נשיקה או חיבוק?חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות?הארי פוטר ערסים או חנונים?פריקים רולז:) חמוץ או מתוק?חמוץ חמוץ חמוץץ חנוכה או פורים?חנוכה אש או מים?מים ישראל או חו"ל?ישראל חורף או קיץ?חורף סמיילי =] או סמיילי =)?=] דברים אהובים: מספר?8 צבע?שחור שתייה?שוקו יטבתה רולז שפה?עברית(?) מקצוע?חח לא חשבתי עלזה אתר באינטרנט?מה ניודעת. תחביב?גיטרה:) סרט?כנפיים שובורת\נוטינג היל\וואטאבר שיר?יש המוןן שחקן/ית?חח יעל אבוקסיס..חח איך ני אטוהבת אותההה..וגם רומי אבולעפיהה..חח שבתות וחגים אימפריה:| זמר/ת?אביתר בנאי.אהוד בנאי,אביב גפן,הלידר,אבריל לאבין-היא בסדר,יוני בלוךך,גלעד שגבב,ברי סחרוף.. להקה?המוןן..מוניקה,השוטים,הדורבנים,היהודים,פינק פלויד,הדגנחש,אלג'יר[
],המכשפות,משינה,בוטן,החברים של נטאשה.. אסוציאציות: ציצים-חזיה דתיים-ינון:) בית ספר-כלא ישראבלוג-בלוגים(?) ערפאת-"הואא מתת הוא מתתתתתתתת"חח טלויזיה-2 זה תמיד ביחד:) אהבה-peace&love מוות-טוב. איידס-מוות. מתנחלים-חח הבעל לעתיד של שחף
ורוד-פקצות חול-משומה הזכרתם לי את הדיסק של אביתר בנאי..שיר טיול.. ים-כנרת:) השלמות: אני הוא...-אני היא דמאט
אני אוהב...-אתכםם..המונים המוניםםםםם אני שונא.. -את כל השאר הלוואי ש...-יהיה כבר מחר חבל ש...-חנוכה כזה רחוק אני צריך...-אותך..אני צריך אותךךךךךךךךך..אני היתי מוכןןןןןןןן..להפסיקק לבזבזז את הזמןן..את הזמןןןןןןןןןן..[אלג'ירר..] מי/מה האחרון: סרט שראית?בקולנוע?המ הנשכחים מישהו/י שנישקת?
שיר ששמעת?חזירים..מטרופולין.. פעם שבכית?ביום חמישי פעם שצחקת?חח היום..שיעור כימיה..חח היה מצחיקק.. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"?לי עיניים שלי
דיסק שמתנגן?גלגלצ הופעה שהיית בה?היהודים לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום-"לראות את ורנר ברחוב ==>זה בסיסי לראות את ורנר בל תלתלים==> זה וואו!" מסר לאנשים חשובים-אתם מדהימים.אני אוהבת אתכם.באמת.ותמיד תמיד פה בשבילכם. ציפייה לפני השינה-פון ממישו תודה שהרסת לי את היום-שפיצר.המנהל. תודה שעשית לי את היום-ורנר:) מקווה שאני לא אחלום-..? משפט סיום-לילה טוב.

emperor28

New member
יאללה נענה לויק (הזונה שלי) חח סתם

בעד נגד? סמים?נגד סיגריות?בעד(שיעשו מה שבא להם) אורגיה?שיעשו מה שבא להם הומואים?לא אכפת לי אותה תשובה כמו אורגיה תוכנית ההתנתקות? תלוי ממש תלוי סקס בגיל צעיר?בעד(תלוי ברמת המוכנות) האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך?לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק?כן נתפסת בגין עבירה פלילית? וואלה לא שזכור לי התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? יש מצב לא בטוח אבל בגדת באמון של מישהו?כן בגדו באמון שלך?כמובן רצית/ניסית להתאבד?כן עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כן.. כמה...: שנים את/ה חי/ה?16 בתים עברת? פעם אחת פעמים נשבר לך הלב? פעם אחת ויחידה ושישאר ככה פעמים שברת לאחרים את הלב? לא ידדע חחח פעמים התאהבת? כל פעם זה יותר חזק מהקודם אז לא יודע מזו התאהבות בינתיים מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות?בנות נשיקה או חיבוק?שתיהם בעסקת חבילה :) הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? באמצע חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? לא יודע לא ניסיתי לגור בחול חורף או קיץ? חורףףףףף סמיילי =] או סמיילי =)? חחחחחחחחחחחח דברים אהובים: מספר?7 צבע?ירוק שתייה?מים/ספרייט שפה?עברית מקצוע? מתמטיקה(אני טוב בו עכשיו חכו זה ישתנה) אתר באינטרנט? www.hattrick.org תחביב?לרוץ(הוא חדש) סרט?קון אייר שיר?זמן ללכת יובל בנאי(מתאים למצב שלי) שחקן/ית? שחקן ניקולס קייג' ושחקנית טלנובלות גבריאלה ספניק(אתם בטח לא מכירים ואני לא רואה כבר טלנובלות אבל אני חולה עליה) זמר/ת? קיילי מינוג!!!!!!!!!!!!!!1 אהההההה להקה?היהודים אסוציאציות: ציצים-קטנים דתיים-חילוניים בית ספר-גיהנום ישראבלוג- חרא אתר ערפאת-מוות טלויזיה-נחמדה אהבה-כואבת מוות-מקווה שיגיע אליי מחר איידס- אמצעי מניעה מתנחלים- אוי ואבוי ורוד- פאקצות חול-בוץ ים- כחול השלמות: אני הוא...- אבי אני אוהב...- לא יודע מה זו השאלה הזו אני שונא.. - לחיות הלוואי ש...- אני אמות חבל ש...- אני לא בגן עדן אני צריך...- למות מי/מה האחרון: סרט שראית? טרויה(בקולנוע) יש מלא סרטים בטלויזיה שראיתי מישהו/י שנישקת? נטלי שיר ששמעת? אינטרמת של היהודים פעם שבכית? יום שבת בבוקר פעם שצחקת?לפני 20 דקות מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? אמרתי את זה פעמיים היום בלי להתכוון אבל פעם אחרונה שהתכוונתי היתה לא מזמן למישי שאני כבר לא מדבר איתה דיסק שמתנגן? היהודים לייב הראשון הופעה שהיית בה? משינה-תמנע(אבל בקרוב ריקי גל) לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- איש חכם אומר בתקווה למות בבוקר מסר לאנשים חשובים-אין ציפייה לפני השינה-לא לקום תודה שהרסת לי את היום- עזבו מי שהרס בטח יקרא את זה תודה שעשית לי את היום- לא יודע מקווה שאני לא אחלום- על מי שאני אוהב משפט סיום- לא יודע עזבו

..שלי..

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
מסריח
אורגיה? תלוי עם מי
הומואים? למה לא? תוכנית ההתנתקות? אעאע.. נגיד שכן סקס בגיל צעיר? כל אחד ואיך שבא לו האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
שכבת עם בן מינך?
שכבת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא שזכור לי.. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו? כן.. אבל במשהו קטן בגדו באמון שלך? אולי במשהו קטן.. רצית/ניסית להתאבד? רק בצחוק.. עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? לא כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15.4 בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב?
לא משנה פעמים התאהבת? 1 ואולי 2 מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? תלוי למה.. נשיקה או חיבוק? שניהם הארי פוטר או שר הטבעות? הארי ערסים או חנונים? תלוי בבן אדם חמוץ או מתוק? מלוח חנוכה או פורים? פסח אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? חורף!!!! סמיילי =] או סמיילי =)? =) דברים אהובים: מספר? 2 צבע? כחול שתייה? פטל שפה? עברית מקצוע? דרמה אתר באינטרנט? לא'דעת
תחביב? משחק סרט? החיים יפים שיר? מלנכוליה אהובתי- חמי רודנר שחקן/ית? קייטי הולמס זמר/ת? אביב גפן להקה? היהודים אסוציאציות: ציצים- בנות דתיים- פינגווין בית ספר- חרא ישראבלוג- נחמד ערפאת- התפגר טלויזיה- קופסא אהבה- בנים מוות- התחלה איידס- מוות מתנחלים- שטחים ורוד- פקצות חול- ים ים- כחול השלמות: אני הוא...- בן אדם אני אוהב...- אותו אני שונא.. - גם אותו הלוואי ש...- העולם היה טוב חבל ש...- הוא לא אני צריך...- להתאבד? חחח.. לא מי/מה האחרון: סרט שראית? ברוס הגדול מכולם מישהו/י שנישקת? עידן שיר ששמעת? היהודים- אם כבר פעם שבכית? יום שבת פעם שצחקת? היום מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? עידן לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- ... מסר לאנשים חשובים- אתם אנשים חשובים ציפייה לפני השינה- להתעורר ליום טוב יותר תודה שהרסת לי את היום- הוא תודה שעשית לי את היום- רותם שלי מקווה שאני לא אחלום- עליו משפט סיום- ערב טוב

shiroosh999

New member
שאלונים!!! ../images/Emo99.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? בעד הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? כן
בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 עוד יומיים!!!!!!!!! מומולדת! בתים עברת? אני באותו בית מאז נולדתי. פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת?1 מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר. ערסים או חנונים? חנונים..
חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף סמיילי =] או סמיילי =)? סמיילי =) דברים אהובים: מספר? 6 צבע? סגול לילך..
שתייה? פאנטה ענבים שפה? עברית מקצוע? תאטרון אתר באינטרנט? תפוז אנשים תחביב? לכתוב. סרט? לשמור אמונים שיר? ציפורים-גלעד שגב שחקן/ית? ירדן בר כוכבא זמר/ת? גלעד שגב להקה? היי פייב..
אסוציאציות: ציצים- שטוחה דתיים- כיפה בית ספר- ערסים ישראבלוג- דוקטור רשע ערפאת- מת טלויזיה- הרס אהבה-כאב מוות- סוף איידס-התאבדות מתנחלים- התנתקות ורוד- איכס חול- כיף ים- מלוח השלמות: אני היא....- הילדה שיש לה יומולדת בעוד יומיים אני אוהב...- אנשים אני שונא.. - רכילות, ובכלל שמדברים עליי ואני לא יודעת הלוואי ש...- הייתי יכולה לנסוע לאן שאני רוצה מתי שאני רוצה. חבל ש...- אני לא יכולה לנסוע להופעה של גלעד שגב מחרתיים. אני צריך...- לעשות הרבה הרבה שיעורים ועבודות. מי/מה האחרון: סרט שראית? יומני הנסיכה מישהו/י שנישקת? אריאל שיר ששמעת? I'm not inlove פעם שבכית? המממ. אתמול פעם שצחקת? היום מלאאאא מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? אריאל דיסק שמתנגן? עכשיו טוב/גלעד שגב הופעה שהיית בה? בעעע.. היום, הצגה נוראית, המנגינה האחרונה. לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- "אני פרקטיקה! אני פרקטיקה!!!!", "אני סומך על שלוש!!", "היו הייתה, נסיכה יפהפיה!" מסר לאנשים חשובים- אני אוהבת אתכם! אודליה באה לבית שמש ואתם לא! ציפייה לפני השינה- למומולדת שלי! תודה שהרסת לי את היום- פשה..
תודה שעשית לי את היום- ענת ואלכס! מקווה שאני לא אחלום- סיוטים. משפט סיום- השאלונים של ויקי הכי שווים..
-שיר-

ארוך ומתיש..

סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? הומואים? למה לא עם כיף להם. תוכנית ההתנתקות? לא בעד ולא נגד סקס בגיל צעיר? לא בעד ולא נגד. האם אי פעם...: התנשקת עם בן מינך?לא התנשקת עם בן המין ההפוך? לא שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר של החברה הכי טובה שלך?לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? לא כמה: שנית את/ה חי/ה? 13.5 בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב?0 פעמים התאהבת? 2 מה עדיף?: ניו-יורק /פריז? בנים/בנות? בנות. נשיקה /חיבוק? חיבוק . הארי פוטר/שר הטבעות? אף אחד! ערסים או חנונים? שניהם מגעילים! חמוץ/מתוק? מתוק חנוכה/פורים? שניהם. אש /מים? מים ישראל/חו"ל? ברור שישראל! חורף/קיץ? חורף! סמיילי =]/סמיילי =)?כזה
דברים אהובים: מספר? 24 צבע? כחול שתייה? קולה שפה? צרפתית מקצוע? לא ברור. אתר באינטרנט? לא ברור. תחביב?לישון סרט?שרק שיר?אקראי. שחקן/ית? אדי מרפי,ג'קי צ'אן,אשטון קוצ'ר ועוד... זמרת? אין להקה? אין אסוציאציות: ציצים- דתיים-פינגוינים בית ספר-בית כלא ישראבלוג- ערפת-דרדס (בגלל הכובע שהוא עלה איתו למסוק) טלויזיה-פרסומות (אני חולה על פרסומות) אהבה- מוות-גהינום/גן עדן תלוי בבן-אדם איידס-מחלה. מתנחלים-כיפה ורובה.. ורוד- חול-ים ים-שקט,שלווה. השלמות: אני הוא...- אני אוהבת..-פיצה אני שונאת..-פקצות הלוואי ש...- חבל ש..- אני צריכה- ללכת לברז עם מים חמים עוד מעד האצבעות קפאו מרוב הקלדה. מי/מה האחרון? סרט שראיתי? גבעת חלפון מישהוא שנישקתי? שיר ששמעתי? שיר הפתיחה של פלוריסיינטה. פעם שבכיתי?לא יודעת לפני כמה זמן.. פעם שצחקת? היום בבצפר מישהוו שאמרתי לו שאני אוהבת אותו? דיסק שמתנגן?בטיול לסופרלנד הופעה שהייתי בה? של המורדים. לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- אין מסר לאנשים חשובים- אל תפסיקו לחייך ציפייה לפני השינה- שמחר היה גשם. תודה שהרסת לי את היום- המורה לאנגלית והבעה מקווה שאני אחלום- קר חלומות מתוקים ויפים... משפט סיום:א-ל ת-ע-ש-ו י-ו-ת-ר ש-א-ל-ו-נ-י-ם כ-א-ל-ה אוף... צנצנת משוגעת

גם אני :||||

בעד/נגד: סמים?נמגד סיגריות?נגד אורגיה? שכל אחד יעשה מה בראש שלו הומואים?אין בעיה תוכנית ההתנתקות?בעד סקס בגיל צעיר?מה זה אומר צעיר? האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך?לא התנשקת עם בן המין ההפוך?לא שכבת עם בן מינךלא שכבת עם בן המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק?כן נתפסת בגין עבירה פלילית?לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לא בגדת באמון של מישהו?כן בגדו באמון שלך?לא רצית/ניסית להתאבד?ממש ממש לאאאאא עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? מניח שעכן כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת?2 פעמים נשבר לך הלב?0 פעמים שברת לאחרים את הלב?0מקווה פעמים התאהבת?0 0 מה עדיף: ניו יורק או פריז?לא הייתי בניו יורק.. בנים או בנות?גם וגם:] נשיקה או חיבוק?נערף הארי פוטר או שר הטבעות?איכסה שניהם ערסים או חנונים?לערסים מגיעה שואה גרעינית אז.."חנונים" חמוץ או מתוק?חמוץץ חנוכה או פורים?פורים אש או מים?מים ישראל או חו"ל?ישראל כמובן
חורף או קיץ? קיץץץ סמיילי =] או סמיילי =)?=) דברים אהובים: מספר?8 צבע?צהוב שתייה?תפוחיםם שפה?עברית מקצוע?מחשבים חחחחח לא עושים כלום.. אתר באינטרנט?תפוז תחביב?צופים סרט?שרק 2,מלך האריות שיר?עכשיו אני.. שחקן/ית?אין זמר/ת? להקה?החברים של נטאשה,משינה,ועוד ?:) אסוציאציות: ציציםידים(אל תשאלו למה אבל זה מה שעלה לי לראש..) דתיים-כיפה בית ספר-ספר
ישראבלוג-ארץ של בלוגים(
) ערפאת-כאפיה טלויזיה-מרובע אהבה-לב מוות-האיקון הזה עלה לי לראש
איידס-קונדום מתנחלים-אבנים ורוד-מצעד הגאווה(?!?!?!) חול-ים ים- כחול השלמות: אני הוא...-האיש הבלתי מנוצח (?) אני אוהב...-אותי אני שונא.. -אותי :) הלוואי ש...-ושהמורה לאנגלית תשבור מחר רגל\יד\ראש\לבלב\משהו אחר ושלא יהיה מבחן =\ חבל ש...-יש מחר מבחן אני צריך...-להתכונן :( מי/מה האחרון: סרט שראית? מישהו/י שנישקת?אף אחד שיר ששמעת?עכשיו אני פעם שבכית?לא זוכר פעם שצחקת?היום מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"?אף אחד דיסק שמתנגן?שום דיסק הופעה שהיית בה?הממממממממ לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום-לא מוצא מסר לאנשים חשובים-אל תפסיקו לאכול בננות ציפייה לפני השינה-שמחר לא יהיה מבחן ^*^ תודה שהרסת לי את היום-המורה לספרות
תודה שעשית לי את היום-:| מקווה שאני לא אחלום-על המורה שלי בעירום משפט סיום-תודה לאמא ואבא

רייצל87

New member
אאאאאאאאאני

סמים? בעיקרון נגד סיגריות? נגד אורגיה? אין לי שום דבר נגד.. הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? נגד סקס בגיל צעיר? אין דעה האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? ברור נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? בנתיים לא עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו?כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? עוד חודש 18 בתים עברת? 4 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעו לי... פעמים התאהבת? 0 מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים אפשר להשתין בעמידה... נשיקה או חיבוק? גם וגם הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? אף אחד חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף סמיילי =] או סמיילי =)? =) דברים אהובים: מספר? 7 צבע? אדום ושחור שתייה? ספרייט שפה? עיברית מקצוע? מתמטיקה אתר באינטרנט? אתר של השבט שלי www.sorek.exe.co.il תחביב? צופים סרט? יש הרבה שיר? כנ"ל שחקן/ית? סנדרה בולוק זמר/ת? יש הרבה להקה? אוונסנס אסוציאציות: ציצים- נשים דתיים- כפייה בית ספר- בגרויות ישראבלוג- מה??? ערפאת- מנייאק טלויזיה- שיעמום אהבה- חזק מוות- סופי איידס- מחלה מתנחלים- אנשים ורוד-
חול- איכס ים- בעעעעעע השלמות: אני הוא...- עצמי אני אוהב...- אנשים אני שונא.. - שקרים הלוואי ש...- אני יוכל לעשות מה שאני רוצה חבל ש...- יש אנשים רעים אני צריך...- דברים... מי/מה האחרון: סרט שראית? 21 גרם מישהו/י שנישקת? לא זוכרת שיר ששמעת? turn פעם שבכית? כמעט ביום שבת פעם שצחקת? היום מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? שבת דיסק שמתנגן? לא זוכרת הופעה שהיית בה? מזמן לא הייתי לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- "למה?" מסר לאנשים חשובים- אני אוהבת אותכם אנשים יקרים שלי ציפייה לפני השינה- ערוץ 14 ביס תודה שהרסת לי את היום- הפוך!! סליחה שהרסתי לך את היום!!! תודה שעשית לי את היום- כנ"ל מקווה שאני לא אחלום- אני גם ככה לא חולמת.. משפט סיום- מי שיקרא רת זה עד הסוף אני מעריכה אותו!!!

אני משועממת!

בעד/נגד: סמים? למה לא! סיגריות? בעד ואף רצוי אורגיה? תלוי הומואים? נגד תוכנית ההתנתקות? בעע את מי זה מעניין סקס בגיל צעיר? רצוי האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? לא איכס התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך לא איכככככככככככככככככס שכבת עם בן המין ההפוך? כה הגשת מבחן ריק? כה נתפסת בגין עבירה פלילית? כה התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בחיים לא! בגדת באמון של מישהו? כה בלי כוונה בגדו באמון שלך? כה רצית/ניסית להתאבד? כה עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כה המון! כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 וחצי בתים עברת? אף אחד פעמים נשבר לך הלב? לא פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת אולי בלי כוונה פעמים התאהבת? 1 מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? שניהם הארי פוטר או שר הטבעות? אף אחד ערסים או חנונים? מטאליסטים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חופש גדול אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חול חורף או קיץ? אביב סמיילי =] או סמיילי =)? למה זה משנה?! דברים אהובים: מספר? 6 צבע? שחור ואדום שתייה? וודקה שפה? כל השפות אותו חרא מקצוע? פירסרית אתר באינטרנט? בלאט תחביב? לישון סרט? אין שיר? אין שחקן/ית?אין זמר/ת? אין להקה? cradle of filth אסוציאציות: ציצים- גדולים דתיים- תדרוס כל דוס! בית ספר- חרא ישראבלוג- חרא בולשיט ערפאת- רטט טלויזיה- שיעמום אהבה- חרא מוות- חרא איידס- עץ מתנחלים- ערבים שהידים ורוד- פרחות פאקצות חול- ים ים- חול השלמות: אני הוא...- אלכוהוליסטית משועממת שעסוקה בלחורר את עצמה כל היום אני אוהב...- וודקה ואת... אני שונא.. - את דפנה הלוואי ש...- היא תמות תקבל סארס ושערבי גינגי יזיין אותה בתחת חבל ש...- מה שרשמתי למעלה לא קרה עדיין אני צריך...- פיפי מי/מה האחרון: סרט שראית? הסרט של זוהר מישהו/י שנישקת? **** שיר ששמעת?her ghost in the fog פעם שבכית? אתמול כשראיתי את הסרט של זוהר פעם שצחקת? לפני דקה ועכשיו מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? אני אוהבת את כולכם דיסק שמתנגן? הופעה שהיית בה? דארק פיונרל לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- סעמק מסר לאנשים חשובים- לילה טוב ציפייה לפני השינה- לא ללכת לבצפר מחר תודה שהרסת לי את היום- דפנה תודה שעשית לי את היום- אלונה אוהבת אותך!!! מקווה שאני לא אחלום- על פרפרים משפט סיום- שאלון דפוק אבל משעמם לי!

goblinit12

New member
אחושרמוטה משעמם

בעד/נגד: סמים?נגד סיגריות?בעד אורגיה?איכס הומואים?איכס תוכנית ההתנתקות?what the fuck?? סקס בגיל צעיר?תלוי האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך?לא התנשקת עם בן המין ההפוך?כן שכבת עם בן מינךלא שכבת עם בן המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק?ברור נתפסת בגין עבירה פלילית?לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?היא התאהבה! בגדת באמון של מישהו?כן בגדו באמון שלך?כן רצית/ניסית להתאבד?כן עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו?לא כמה...: שנים את/ה חי/ה?14 בתים עברת?3 פעמים נשבר לך הלב?1 פעמים שברת לאחרים את הלב?1 פעמים התאהבת?1 מה עדיף: ניו יורק או פריז?הוואי בנים או בנות?בנים נשיקה או חיבוק?שתיהם הארי פוטר או שר הטבעות?הארי פוטר ערסים או חנונים?פריקים חמוץ או מתוק?מתוק חנוכה או פורים?פסח אש או מים?מים ישראל או חו"ל?חול חורף או קיץ? חורף סמיילי =] או סמיילי =) דברים אהובים: מספר?12 צבע?שחור שתייה?מרטיני שפה?רוסית מקצוע?פסיכולוגית אתר באינטרנט?למי אכפת תחביב?לזיין תשכל סרט?סיפורו של ויל האנטינג שיר?אין שחקן/ית?אין זמר/ת?אין להקה?nirvana iron maiden אסוציאציות: ציצים-אורטל דתיים-אבא של אורטל בית ספר-כלא ישראבלוג-חרא ערפאת-פלאפון טלויזיה-דרגון בול z אהבה-חרא מוות-בית קברות איידס-מוות מתנחלים-אצל אורטל בבית ורוד-פרחות חול-ים ים- אלמוגים השלמות: אני הוא...-זיינת שכל אני אוהב...-הסטוריה אני שונא.. -את שון ואת מוטי הלוואי ש...-הם יחנקו חבל ש...-הם עוד לא נחנקו אני צריך...-וודקה מי/מה האחרון: סרט שראית?ברוס הגדול מכולם מישהו/י שנישקת?לא זוכרת שיר ששמעת?acas high פעם שבכית?לפני שלושה ימים פעם שצחקת?לפני שניה מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"?אף אחד דיסק שמתנגן? הופעה שהיית בה? לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום-ס'עמק אני מתה לשתות! מסר לאנשים חשובים-לילה טוב לך אורטל! ציפייה לפני השינה-שאמא תסע לחול! תודה שהרסת לי את היום-גידי הבן זונה תודה שעשית לי את היום-יום חרא! מקווה שאני לא אחלום-שאני מעשנת ג'וינט עוד פעם משפט סיום-life sucks

למעלה