the second and only
New member
שאלון ../images/Emo9.gif
בעד/נגד: סמים? סיגריות? אורגיה? הומואים? תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר?
האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? התנשקת עם בן המין ההפוך? שכבת עם בן מינך שכבת עם בן המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו?
כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת?
מה עדיף: ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? סמיילי =] או סמיילי =)?
דברים אהובים: מספר? צבע? שתייה? שפה? מקצוע? אתר באינטרנט? תחביב? סרט? שיר? שחקן/ית? זמר/ת? להקה?
אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- ים-
השלמות: אני הוא...- אני אוהב...- אני שונא.. - הלוואי ש...- חבל ש...- אני צריך...-
מי/מה האחרון: סרט שראית? מישהו/י שנישקת? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? דיסק שמתנגן? הופעה שהיית בה?
לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- מסר לאנשים חשובים- ציפייה לפני השינה- תודה שהרסת לי את היום- תודה שעשית לי את היום- מקווה שאני לא אחלום- משפט סיום-
ויקי.