שאלון

Moreiro

New member
I believe in peace, bitch

שעת התחלה: 17:33 שיר שמתנגן ברקע: ג'נגו - לב ספר קצת על עצמך: חם לי מחשבה שעוברת בראש: כלמיני מה עשית היום? עבדתי מה תעשה מחר? בדיקות דם חשק ל...: לישון הרבה ולהתעורר עוד שבוע מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? דברים לא בריאים מה אתה הכי שונא לאכול? ביג מק! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מבלבלת עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? אצל לירון איך אתה הכי אוהב לבלות? מקום נחמד עם אנשים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? אנשים שבמצברוח טוב מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בתקופה האחרונה בסביבות 3-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כברלא יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? היא היתה יפה]: מה היה המבחן האחרון? בגרות בפיזיקה! כמה קיבלת בו? לא יודעת, מחר ציונים יש לך חברים מחוץ לכיתה? חס ושלום ומחוץ לשכבה? השתגעתם? ומהעיר אחרת? טובמספיק אתה נוהג לדבר עם חפצים? פעם אמרתי תודה למכונה שהביאה לי שוקוX: היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע מדוע? שיחה כבדה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? באירועים מיוחדים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמול סוגשל איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? The Smiths - I Won't Share You למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? בדר"כ אני קונה מה שאני אוהבת, אבל אין לי כסף. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אע ולחבק? אע ולנשק? אע ולספר לו משהו מהלב? הממ יש כלמיני יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אעשיט מתי? לפני פחות מדי זמן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? די כבר! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ג'ניפר, טליה, אדווה שם מיוחד לבן? זרח ורהפטיג מאכל אהוב: היה כבר מאכל שנוא: גם זה דבר אחרון שאכלת: מקדונלדס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הממ די חידשתי עם כולם בתקופה האחרונה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מה הספר האחרון שקראת? ה"פ חדר הסודות אהבת? היה נחמד מה הסרט האחרון שראית? היירספריי אהבת? נחמד כזה, לא התלהבתי בטירוף מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? יגאל על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני צריכה לחשוב על זה על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? אלכוהול כמה הוא עלה? 32 O_O ממי הsms האחרון שקיבלת? אוריאל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אוריאל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מצטער מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בא לי מים קרים. יש לך עדשות/ משקפיים? גם וגם עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש וחצי ככה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ממ מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? תחנת ביניים בדרך חזרה מהכנרת איך קוראים לאמא שלך? יעל יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה הלכת פעם להפגנה? לא את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אע מה עושה לך טוב? זיקוקים מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס? טיקטק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור, שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג' איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אמ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? נגיד את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? פחח את/ה אוהב/ת להיות בבית? זה בא והולך כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני משתדלת את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית על הדברים הלא חשובים, ותרנית על החשוביםX: אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי במה את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לראות את הפרקים של Sugar Rush שפספסתי כשהייתי בכנרת שיר ברקע: Tori Amos - The Waitress שעת סיום: 17:52 הודגש באמצעות מדגישומטיק

adiss90

New member
ני יודעת

שיר שמתנגן ברקע: Starz in thier eyes-just jack ספר קצת על עצמך: עדי, 17 מה עשית היום? באולינג, אצל איזו משפחה, ג'ירף רמת החייל והליכה קצרה לקינוח בצורת מזרק של מקסברנר. מה תעשה מחר? בצפר חשק ל...: לעבור בספיד למחרתיים. מה המידה שלך בנעליים? 36 מה הצבע האהוב עלייך? ירוק-שחור-כתום מה הצבע השנוא עלייך? צהוב דהוי מה המקצוע האהוב עלייך? פסיכולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבה עיר/ים אהובות: סן פרנסיסקו, ניו יורק, סן דיאגו, ת"א, קיסריה איפה חגגת יומולדת אחרון? נראהלי בים. לא סגורה עלזה. איך אתה הכי אוהב לבלות? להסתובב בדיזינגוף,בוגרשוב ולקנח בים. תוסיפו לזה אוכל, סרט, בריכה... עם מי אתה הכי אוהב לבלות? לבד או עם חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11-12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה מה היה המבחן האחרון? בגרות בלשון, בעעע. כמה קיבלת בו? נדע מחר(האמנם?) יש לך חברים מחוץ לכיתה? חח כןן. ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן.. ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא (כאילו, תלוי מה השעה ומה שמו לי באוכל) היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? מיאו. אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מורידה פה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? לא זה ולא זה. יוטיוב או מה שאבא בזמנו קנה(יש לו פה אוסף ענק של כלמיני מאגניבים) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לאזוכרת יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? \\\ ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ג'ונידפ את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לאדעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שגיא שם מיוחד לבת? אממ לאיודעת דבר אחרון שאכלת: מזרק שוקולד נחשב? אם לא אז קדרת פרגיות-בייקון-אורז-כלמיני ירקות ברוטב בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לאדעת אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אממ מוסיקת המקרה. למרות שהיו עוד מיני חצאים וכאלה. אהבת? כן, דיי. מה הסרט האחרון שראית? אמ מופע צרוב של רועי לוי (איכס, הוא גרוע) אהבת? ממש לא. ראינו בחברותא ופשוט כיבינו והתחלנו לדבר
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מישהו מהמשפחה על מה דיברת איתו? נערף מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אחד ההורים, בטח מה הדבר האחרון שקנית? מזרק שוקולד כמה הוא עלה? 10 (זה כלום!!) ממי הsms האחרון שקיבלת? נערף מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נערף מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? נערףף מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום אני מפוצצת יש לך עדשות/ משקפיים? משק עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א (רמת החייל?) למה הלכת לשם? אוכל איך קוראים לאמא שלך? אמא יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? דיי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם נוו בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טובליככה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיער ובפנימיות? טאקט איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? צביעות, אצל כל בני האדם. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכלל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אשת ג'ונידפ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בטח 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קקי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אורן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אעבוד ואטייל איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? זיכרון פנומנלי מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ המחשב? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג' מה היית לוקח לאי בודד? יאכטה המלצה לסרט: ממנטו תוכנית טלוויזיה? אממ ערוץ 2? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "עדי את יודעת שאת יפה??" {בטון מאשים} עדי-"אממ טוב" "אז למה את לא שמה עיפרון שחור?" {בטון תוקפני} --סליחה, הייתי חייבת. פנינות חכמה מאיזו חבובה בת גילי, לשעבר, שמתפקדת בתור זונה אומשו.מתהעליה.-- איך את/ה מתגבר על באסה? מקלחת ולישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? הכל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איכסה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: הלוואי וארנב כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן

TiKi PooH

New member
פפפפפפפ

שיר שמתנגן ברקע: question- the moody blues ספר קצת על עצמך: זה..ממש קצת אה? מחשבה שעוברת בראש: ראשית- הכנתי לעצמי אייסקפה נהדר שיבוא טוב עם הסיגריה, אבל מרוב שהוא יצא נהדר שתיתי אותו נורא מהר ועכשיו מה. חוץ מזה, זה הצחיק אותי לרגע שהתרגלתי לצ'ופסטיקס בתור מזלג גם כשאני אוכלת לבד סלט ירקות. וגם שאני חייבת להוריד שיערות מהרגליים; תירוץ הקעקוע הוא יפה ונחמד, אבל עם המיקום שלו זה ממש לגמרי לא תופס מה עשית היום? אכלנו צהריים אצל סבו וסבתא והם הכירו את האיש שלי, אח"כ נסענו עם אבא לדיזנגוף וראינו רטטוי (חמוד לאללה, ביידהווי). בערב נסעתי עם זיו לחפש פסטיבל זז בתחנה המרכזית, אבל לא ממש מצאנו את הפסטיבל האמור. לא חשוב, הקיבוץ גלויות של התחנה המרכזית גם ככה מהווה פסטיבל זז חינם אין כסף. מה תעשה מחר? בית ספר חדש, 'מסתבר. חשק ל...: שבוע נופש על איזה חוף מה המידה שלך בנעליים? 39 מה המקצוע האהוב עלייך? הומניים למיניהם מה המקצוע השנוא עלייך? תיעבתי פיזיקה, גם עם כימיה לא פתחתי רומן... אבל מאחורינו. בטח השנה כל האנטייופנה לאחר כבוד לאזרחות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעניינתמלאהבונה, במילה אחת עיר/ים אהובות: תל אביייבבבבב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? השנה? הציור שזכיתי מהזיו שלי ( הרבה לפניי שהוא נהיה שלי), אייפוד איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? זה הכי מצב-רוחי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה? 2-3 בשגרה שצריך לקום מוקדם מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בחדש? 09:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? פפפ.. לא זוכרת. הבגרות האחרונה, תנ"ך אולי כמה קיבלת בו? ? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ?! אחד או שניים ומחוץ לשכבה? רובם, כן ומבית ספר אחר? רובם, כן ומהעיר אחרת? רובם, כן ( תכלס זה כבר רק עקב ריבוי נדודים בישראל) אתה נוהג לדבר עם חפצים? לעתים היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא הייתי צריכה לספר בשביל שינערו אותי מתי פעם אחרונה שבכית? יום שלישי מדוע? ישבתי בבית קפה עם אימא לקחת סמים מתישהו? מתישהו אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? נו ולחבק? מיקה ולנשק? זיו יש לך חברה?או משהו כזה? חבר עם מי התנשקת בפעם האחרונה? עם החבר מתי? לפניי שעה בערך ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא 0: את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מיקה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? בצער רב אני מוכרחה להודות שמדוברעל יותר מאחד-שניים או עשרה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אוי, לאדעת אתה לומד ביום שישי? למדתי, לא עוד! מה הספר האחרון שקראת? אלוהים: ביוגרפיה". עדיין קוראת אהבת? אוהבת מה הסרט האחרון שראית? רטטוי אהבת? אנימציה גאונית בעיני, הסרט עצמו גם כן חמוד לאללה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? הוא דיווח לי קצת רשמים של סבא וסבתא מהבחור שלי [: מה הדבר האחרון שקנית? דלק כמה הוא עלה? 50 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? אמא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? זיו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעת הנייד שלי התקלקל ועל הרזרבי אני לא שומרת סמסים מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד טוב ואיכותי שנמס בפה .. ממ. ושיהיה לבן מבחוץ. או מריר.. כוסעמק, מה זה בא לי יש לך עדשות/ משקפיים?כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ויי זמיר, שנים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ביולי עשינו לנו איזה יום טיול מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? כי שאפתי להגיע לפסטיבל הזז ההוא איך קוראים לאמא שלך? מוֹנה, מוּ, או גילי יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? שמועות שאני על שם שרה מצד זה או אחר ( היו כמה שרות), אבל אמא טוענת שזה סתם משהו שאומרים לדודות ואני שיר רק כי אני שיר אתה אוהב ילדים קטנים? כןכןכן, אבל אצל אחרים כמה בני דודים יש לך מצד אמא?ממ. לאימא יש חצי אחות שיש לה שני ילדים, אני אף פעם לא יודעת אם להחשיב אותם בני דודים כי מדברים פעם בכמה שנים והם גם טכנית רק חצי. חוץ ממנה האח השני הומו עם החבר הכי מקסים בעולם, ויש להם כלבה שנחשבת לפחות חצי בתדודה. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? עדי, יובל, מאיה, עידו, איתמר, אבינועם, שירה.. שבעה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מאוד לא פוליטקלי קורקט בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פיפי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יאיר כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? הרבה מתי זה היה? החל מ1995 ועד 2007 את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אני לא מה תמיד צריך להיות בכיס? בכיס.. כמה שקלים ומצית מה הפריט הכי יקר שיש לך? מצלמבובה איי גאס מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב (קורנפלקס), רד בול, דיאט קולה, חומוס לייט איפה היית רוצה לבקר בעולם? וואו..איפה לא. הכי הכי בתקופה זו? הודו, אפריקטה, ויאטנם, סין, יפן, סרי לנקה, מצרים, הולנד, אנגליה, הונגקונג, אוסטרליה... לא ייגמר חיית מחמד: קוקה וקוזמו כמה אחים יש לך? אחד מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יצא לי, אבל קטונתי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מקומות בילוי מועדפים: פאבים, דאנסברים, פארקים, ים, טבעטיולים, פסטיבלים, תערוכותמוזאנים, הופעות.. הכול מהכול תכלס, תלוי במצב רוח את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? טים 0: את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית להחריד לעתים אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? משתדלת לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? בגדול לא, בקטנות יש מצב האם את/ה מאמינ/ה בה´? מאמינה שאין החיים טובים לדעתך? יום אסל יום בסל, לא משעמם פה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אני אלך להחליף לפיג'מה ולקרוא ספר קשה לעיכול שירדים אותי שיר ברקע: -

Mooa-Numi

New member
בופ

שעת התחלה: 12:10 שיר שמתנגן ברקע: בראש- אלף כבאים ספר קצת על עצמך: אני הופכת להיות ילדה אמיתית מחשבה שעוברת בראש: כואב לי הגרון בטירוף, מעניין אם אני חולה מה עשית היום? ישנתי מה תעשה מחר? נראה לי במרכז חשק ל...: שלא יהיה לי זיעה על הגוף מה המידה שלך בנעליים? 40-41 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בת 33וחצי? אמא. הלוואי ועושה משהו שטוב לי מה אתה הכי אוהב לאכול? פחמימות מה אתה הכי שונא לאכול? דברים דיאטטים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני מטורפת בקטנות שלי. חוץ מזה זה שאלה קצת מוגזמת, לא? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? בורדו מה הצבע השנוא עלייך? לילך מה המקצוע האהוב עלייך? אהבתי אזרחות ומתמטיקה. מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט, אנגלית.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מחצבת, אם יש מילה כזו עיר/ים אהובות: נתניה, ער, ניו יורק, חיפה, עכו.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כוכב איפה חגגת יומולדת אחרון? בערד איך אתה הכי אוהב לבלות? כשדברים לא צפויים, על הצד הטוב של זה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12-1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כשלמדתי, רבע ל9 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? היה, לאבשבילי מה היה המבחן האחרון? מועד חורףבמתמטיקה כמה קיבלת בו? 89 או משהו בסגנון יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? גם אתה נוהג לדבר עם חפצים? פעם הייתי נוהגת לתת להם שמות היית פעם אצל פסיכולוג? אפילו 3 ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? בערך מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול? יום חמישי מדוע? בגלל הסביבה אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? השתכרת ממש בנשף. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולנשק? קמתי עכשיו יש לי בלאקאאוט ממה שהיה לפני!!! יש לך חברה?או משהו כזה? מה זה משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? מממ מישהו במסיבה
היה על הפנים, הזכיר לי תקופות אחרות שכבר נגמרו מתי? שישי בלילה ראית בחנוכה את הפסטיגל? אף פעם לא את מי היית לוקח לאי בודד? דרור את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מאכל אהוב: אבל כבר ענינו על זה!!!!! דבר אחרון שאכלת: אוקיי זושאלה קשה! מתישהו אתמול בלילה. יש מצב שאורז. או ענבים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? דרור נחשב? זה פשוט לא בדיוק נותק בנסיבות נעימות . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים קצרים. קצת נמאס אתה לומד ביום שישי? לא, אבל גם לא בשאר השבוע מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר וה deathly hallows אהבת? אע מה הסרט האחרון שראית? סרט מטומטם.. משהו מחזמרי בג'טיקס אהבת? אע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שירה על מה דיברת איתו? מפגש בנות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? קליפסים ובליסטקס. כמה הוא עלה? הכל 18 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת?מאיה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מאיה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אע יש לך עדשות/ משקפיים? גם וגם עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יום חמישי, מהממת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הייתי במרכזית תא אבל זה לא נקרא נכון? אז ערד למה הלכת לשם? חפיפה איך קוראים לאמא שלך? יהודית יש לך שם שני? מהו? זהבית, על שם איזו סבתא רבה. כןכן, ההורים שלי לא הצליחו לקרוא אתהעתיד כלכך אתה קרוי על שם מישהו? מי? שם שני אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 (ולאחד יש ילד!) איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מצד אבא הוא בן 31 ואני פוגשת אותו פעם ב6 שנים בערך. אבל תמיד אומרים במשפחה שאנחנו דומים ו"את מתנהגת כמו חן, גם הוא היה ככה" והאמת שאחרי שפגשתי אותו שוב בתחילת י"ב כשהייתי בארה"ב (שם הוא גר עם אשתו המקסימה), ולא הייתי אותה יצורה שמנה ומכוערת שהייתי בכיתה ו', ובכלל ממש היתה ביננו כימיה והוא גם היחיד במשפחה שלי שמצחיק (!!) אז סיפור החיבה שלי אליו קיבל גושפנקא (!!) סופית. רק חבל שהוא גר בצד השני של העולם ואין לי שום קשר איתו, הוא נראה לי בנאדם ממש מגניב להתייעץ איתו בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב יל בגילי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שפה עליונה, ציצים, שיער גוף ו..כן אני מניחה שגם את האף. אבל קצת ובפנימיות? לחיות יותר טוב, לדעת לשלוט בדברים שמסביבי, להסתדר.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מושלמת מידי

Mooa-Numi

New member
המשך

איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') סרטים טובים וסרטי בנות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? א-בו (כמו שעושים לתינוק) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אלון כמה קומות יש לך בבית? בגדול 2, בקטנה יש מפלסים הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? לא זכור לי, הייתי בכל מיני מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני מקווה שמשהו שיהיה טוב לי. אני רוצה להדריך מסעות לפולין מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הרגע המאושר ביותר השנה היה כשירד שלג ביומולדת שלי. באמת שהייתי הכי שמחה, אז מה שזה היה לאיזה 5 דקות את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כאילו מה עושה לך טוב? שאוהבים אותי מה מעצבן אותך? כשלא אוהבים אותי? סתם מלא, יש לי פיוז קצר מה תמיד צריך להיות בכיס? בליסטקס, והשנה גם פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, להסתדר עם אנשים, גרפיקה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ירקות זקנים? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: ונדטה. הוא מעולה מעולה מעולה תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "את יותר מידי רגישה בשביל להיות סתם בנאדם מבריק" (לפחות זה מה שתמיד עולה לי בראש. המדריך שלי בכיתה ט', לגבי זה שאני חייבת להתעסק באומנות) איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא. אולי מטיילת איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ישירות איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו-חורף איזה חג אהוב עליך? פורים ("ברור שזה החג האהוב עליך, זה החג היחיד שלא דורשממך שום דבר!!!") האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לצערי כן חיית מחמד: מתה כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? וואו יש לי כלכך הרבה להגיד על זה. נראה לי שאהבה זה עמדה ולא מצב שמוצאים. אנחנו כל החיים מחפשים אהבה= מחפשים שיאהבו אותנו, מחפשים שהאהבה תמצא אותנו או אנחנו נמצא אהבה= מישהו שיאהב אותנו. ולא מחפשים אהבה= מחפשים לאהוב. אני חושבת שלמצוא אהבה דורש ממך להיות בנאדם שהעמדה המקדמית שלו זה לאהוב. אם זה את האנשים מסביבו, את העולם, את עצמו, וגם בנזוג. אהבה בשבילי היא ממש לא רק אהבה רומנטית, אני יכולה ללכת מסוחררת ברחוב ולהרגיש כמה שאני מאוהבת בעולם על הדברים הקטנים שבו- צבע השמיים, הקול של הרוח, הפנים של האנשים ממולי. הלוואי והייתי בנאדם שהוא אוהב מקדמית, שיש בו אהבה לתת לעולם, שיוצר את זה סביבו. וזה גם משהו שאני עובדת עליו עכשיו
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודעת. אני מתפרקת ממש מהר מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? סביבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: רק שזה לא שגרתי את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי מה השם הראשון שעולה לך בראש? כבר שאלו את זה!! עכשיו ארז את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? סביר להניח את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא נורא האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? הכי טובים לבוש: מכנסי כדורסל וחולצת קייצת. קמתי איפור: לא מאכל אהוב: שתייה אהובה: מיץ תפוזים, מים. נגמלת מקפה. אני חושבת שבחודשהאחרון שתיתי קפה פעם אחת, וזה מה זה הישג להקה אהובה: סרט אהוב: אמלי גלידה: לנסות כל פעם דברים אחרים עיר בעולם: ניו-יורק המהממת ארץ: ישזראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אסתכל על עצמי במראה שיר ברקע: משהו שמתחיל עם "זה מכבר.. אין מי שיחכה לי שם" אבל גם בראש שעת סיום: 12:46

איך אתה חוזר.

שעת התחלה: 1703 שיר שמתנגן ברקע: היהודים (
) - גם כשלא בוכה ספר קצת על עצמך: נופר, 17 וקצת מחשבה שעוברת בראש: אין מה עשית היום? ביצפר! שיעור נהיגה מה תעשה מחר? ביצפר, לדעת חשק ל...: הא מה המידה שלך בנעליים? 36-37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אי אפשר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר עיר/ים אהובות: ת"א מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8. אבל הרוב השנה מתחילים לי ב-9:30! אין על י"ב יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? בגרויות כמה קיבלת בו? לאיודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן היית פעם אצל פסיכולוג? עד עכשיו חשבת פעם על התאבדות? כן מתי פעם אחרונה שבכית? יום חמישי מדוע? אורטל לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממש מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לאזוכרת, משו של מוקי אולי ולספר לו משהו מהלב? שירה יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? מישהי מתי? רביעי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? מיטל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שירי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיותתתת אתה לומד ביום שישי? כן, עד 2
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אוריאן על מה דיברת איתו? האאא מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? יש כמה מה הדבר האחרון שקנית? ברד בביצפר, 4 שקל! כמה הוא עלה? אבל זה היה הגדול יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

למעלה