שאלון

LimiMimi

New member
קוקוריקו.

שעת התחלה: 02:28 שיר שמתנגן ברקע: We don't work for them של התקווה 6. אני מכורה לחרא הזה ;[ ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: אני אוהבת אותן ואותה במיוחד וכואב לי שכואב להן.
מה עשית היום? עבדתי מתשע עד ארבע וחצי, ראיתי סרט אצל חברה, נפגשתי עם חברה, חזרתי, פגשתי מישהי אחרת שבאה אלי בהפתעה, אח"כ הזאת מקודם באה ועפנו למישהי שם פגשנו את כולם. מה תעשה מחר? מבקרת חברה בבסיס ופוגשת ידיד שאני מתגעגעת בטירוף. חשק ל...: החזיר ת'גלגל אחורה בשבילה. מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סק"ל, עבוע"ב איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנערף מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל מה אתה הכי שונא לאכול? קישוא? אבוקדו? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? אנערף מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? מת' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מגוונת עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לוח שנה מתמונות שלי ושל חברה. אחד המקסימים. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבראשית. ואז אצל חברה, ואז בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? העיקר שיהיה מצברוח טוב. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? כל פעם מישהו אחר. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חה חי חו יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה? כמה קיבלת בו? אנערף יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? תמיד. היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? יאפ אם כן - סיפרת למישהו? יאפ מתי פעם אחרונה שבכית? אין לי מושג... מדוע? לקחת סמים מתישהו? נופ אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבוע וחצי בערך איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? בלה בלה בלה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ג ולחבק? א\ק ולנשק? ל ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?או משהו כזה? ח לא. עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אחד ממסיבה. מתי? P: ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את החברים שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אמרתי כבר נו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא עונים לי שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? אלמוג מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: פתות בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? חלילה מה הספר האחרון שקראת? משהו של לימור נחמיאס אהבת? נייסי מה הסרט האחרון שראית? קאשבק אהבת? מדהים. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? קלרי על מה דיברת איתו? ח. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? אין לי שמץ כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? עידו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עידו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לימון מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? 20 במאי
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא יודעת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? סתם? איך קוראים לאמא שלך? שרה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מסתדרת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לזרוק זין... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? נעמה למה? כי טוב לה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? we מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נעמה? כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? ... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסעמק מה עושה לך טוב? שכולם שמחים. בחיי. מה מעצבן אותך? שעמום ומשמרות בוקר מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה וכאלה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: קאשבק ורמז לסקנדל תוכנית טלוויזיה? הפמלייה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה וחברים איפה היית רוצה לבקר בעולם? הולנד, אוסטרליה, ניוזילנד, ברזיל, ארגנטינה, ארה"ב. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לנסות לעקוף דברים תמיד. להתמקח. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: יאפ! חיית מחמד: כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? יאפ מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? וואי זו רק אני או שהשאלות פה חוזרות על עצמן 38,483 פעם. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? יאפ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? יאפ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? אהא לבוש: חולצה מפוספסת עם מחשוף נדיב P: מכנס קצר איפור: מייקאפ? ומסקרה מאכל אהוב: שתייה אהובה: נסטי להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמות P: שיר ברקע: קוקוריקו שעת סיום: 03:26 נו כי עשיתי מלא דברים תוך כדי P:

LimiMimi

New member
תודה תודה. ../images/Emo9.gif

אחת המחמאות שאני יותר אוהבת שאומרים לי!

AnGeL DoLlY

New member
אפטרררר פארטייייי

עוד וילה נחמדה שנגמרה קצת מוקדם אבל היה מוייי כיייייייייפייייי:] טוב תסלחו לי אם הסטלה מדברת P:ף: שעת התחלה: 3:47 שיר שמתנגן ברקע: אף שיר!!! ישנים פההההה ספר קצת על עצמך: וואלה אין לי ראש עזבו אותכם מחשבה שעוברת בראש: למה הדפוק הזה היה -חייב- לבוא מולי היום. למה מה עשית היום? הייתי בבוקר באיקאה וקניתי רהיטים יפייים לחדר, היה לי שיעור נהיגה טוב, ישנתי מלא, ועכשיו חזרתי ממסיבה + מנטה והיה בנזונה:) מה תעשה מחר? לישון ולא יודעת מה עוד חשק ל...: מיץ תפוזים! כןכן, בא לי מיץ תפוזים. טוב זו קצת בעיה מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה בעיקר.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בגיל 32 נכון? אמממ....מקווה שנשואה באושר ועושר לבעל מדהים+ילד ראשון בבית על הים וקריירה משגשגת. לא הרבה ביקשתי מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל בלחם יין
מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניות ומלפפונים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שחייה לילית בעירום באילת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לקחתי להורים כסף בגנבה:| מה הצבע האהוב עלייך? כולם מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע! יה בייבי מה המקצוע השנוא עלייך? אע לא ממש חיבבתי תנ"ך, בלשון המעשה. אבל היי נגמרררר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קצת קשה, עם עליות ומורדות, אבל בהחלט חווייתית (גם פולין וזה) עיר/ים אהובות: תל אביב, אילת, ירושלים היפה, הרצליה ומגשימיםםםם מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? קורס רכיבה על סוסים לחודש בחוות רעננה. דה גיפט אוף מיי לייף איפה חגגת יומולדת אחרון? חוף מציצים -> מוזס ברוטשילד -> מסיבה בטינקרבל איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים ואנשים כיפיים, לא משנה לי היכן עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים ואנשים שכיף איתם מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בזמן בצפר בסביבות 11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? ממ בגרות במתמטיקה כמה קיבלת בו? לא יודעת עוד יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? חח לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא רציני אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? היום הייתי על הסף אבל ל-א! מדוע? אמא התעצבנה עליי סתם לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? במסיבה של בר בינואר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכיירת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? דווקא קניתי תדיסק של מירי מסיקה שבוע שעבר. אל תזלזלו מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? זוהר ולחבק? זוהר.. :[ ולנשק? חי ולספר לו משהו מהלב? זוהר יש לך חברה?או משהו כזה? לא ממש עם מי התנשקת בפעם האחרונה? חי מתי? ביום ראשון ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את כל החברות את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אף אחד שם מיוחד לבן? אדם, טום שם מיוחד לבת? ליאן, אריאל מאכל אהוב: בשר, שוקולד, סלט עוף טעים מאכל שנוא: מלפפון דבר אחרון שאכלת: קינואה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ז... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הגופייה הכחולה מאברקומבי אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר החמישי, אבל אם מחשיבים אחד שסיימתי אז "אם יש גן עדן" אהבת? מאוווווד מה הסרט האחרון שראית? שר המלחמה אהבת? כן הוא טוב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בומר על מה דיברת איתו? על יוני חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? חברות מה הדבר האחרון שקנית? רהיטים מאיקאה כמה הוא עלה? בסביבות ה1000 ממי הsms האחרון שקיבלת? עמית מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עמית מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? עזבו אותכם אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שומדבר יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן ממזמן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה וחצי-שנתיים.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? השנה מתישהו מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נתניה

AnGeL DoLlY

New member
הראש!

למה הלכת לשם? איקאה:) איך קוראים לאמא שלך? עדי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 10 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין לי העדפה מסויימת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל הזה. 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להחליק יותר את השיער, עיניים בהירות, 5 קילו מינוס וציפורניים ארוכות ובפנימיות? להיות יותר נחושה ואסרטיבית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לי חבר הכי טוב איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח ודרמה בעיקר עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם מישהי ממש ממש יפה ועשירה, הוליוודית כזאת למה? כדי לקנות לעצמי המון דברים ולהרגיש פיימוס לשבוע כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? נשיקה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מישהו להיות איתו כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא שזכור לי הפגנה נגד (או בעד) מה? נגדדד..ניסויים בבעל"ח מתי זה היה? חח מאיפה לי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו טוב ומצליח מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו לי הרבה רגעים מאושרים. אחד מהם הבת מצווה שבאמת זכורה לטובה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואלה, יהיה טוב מה עושה לך טוב? כשדברים מסתדרים על הצד הטוב ביותר מה מעצבן אותך? כשהם לא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור ואמנות מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון דור 3 וחצי?.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? את הבנות וטלויזיה ניידת עם המון סרטים המלצה לסרט: אמן האשליות תוכנית טלוויזיה? כוכב נולד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שקל נורא להתאהב בי, שאני מרגשת את כולם כשאני שרה.. אנערף.. איך את/ה מתגבר על באסה? רושמת, שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר נימוס איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אממ למה לא..כל עוד זה לא מעליב חיית מחמד: כלבה כמה אחים יש לך? אחד מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש. רק אם נפגשים המון ויש קליק ויש כימיה אזזז.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? זו הידלקות לא אהבה מהי אהבה בשבילך? פרפרים בבטן, געגועים, משיכה, מחשבות בלתי פוסקות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להרגיש טוב עם עצמי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות, לשיר ולהופיע, להיפגש עם חברים, לראות סרטים מקומות בילוי מועדפים: פסטיבלים-מסיבות-בתים ריקים-מסעדות-קולנוע-בארים-בתי קפה...הכל את/ה אוהב/ת להיות בבית? גם כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? גיא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם זה וגם זה כשצריך אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אם זה חשוב לי, כן את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? אכן כן לבוש: סתם חולצת סבא ותחתונים איפור: מסקרה מאכל אהוב: חפרתםםםם שתייה אהובה: דיאט קולה, אייסקפה להקה אהובה: אואזיס סרט אהוב: יומן נעורים גלידה: שוקולדדד. אבל עדיף פרוזן יוגורט עיר בעולם: אמסטרדם ארץ: אין על ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לחרופ שיר ברקע: אין שעת סיום: 4:08

Jiglly

New member
עכשיו אני

שעת התחלה: 5.54 שיר שמתנגן ברקע: pixies - hey ספר קצת על עצמך: לא משו מיוחד מחשבה שעוברת בראש: שמנה מה עשית היום? בבוקר עבדתי בצהריים הייתי בבית ובערב בת"א מה תעשה מחר? בבוקר אשתדל לראות חברה בצהריים סבתא יומולדת ובערב עבודה חשק ל...: חיבוק מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנערף מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירס מה אתה הכי שונא לאכול? דברים לא טעימים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אנערף מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כל מיני מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? חרדל מה המקצוע האהוב עלייך? אין מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חלקים ממנה מדהימים חלקים נוראיים עיר/ים אהובות: מממ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף? חח איפה חגגת יומולדת אחרון? פאב עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? פאב, סרט עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין בצפר כבר. אבל התחיל ב8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא היתה מה היה המבחן האחרון? ביולוגיה כמה קיבלת בו? לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? מתגעגעת לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שבועיים שעברו איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? chris issack - wicked game למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי לא בא לי. אבל בד"כ אני כן קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה ולחבק? הוא ולנשק? הוא ולספר לו משהו מהלב? הוא יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? בחור מתי? לפני חודש ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לאדעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הוא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אחד שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: שניצל תירס מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הוא . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא למדתי מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אהבת? מה הסרט האחרון שראית? הדייט שתקע אותי אהבת? כן חמוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה על מה דיברת איתו? על מה שלומנו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברים על מי אתה יודע הכי הרבה? לאדעת מה הדבר האחרון שקנית? דיאט קולה כמה הוא עלה? 9 ממי הsms האחרון שקיבלת? מישו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מישו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה ככה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה ככה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? פאב איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל ובפנימיות? הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בולבול מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דניאל כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? הוא באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חבל על הזמן מה עושה לך טוב? סיגריה מה מעצבן אותך? מעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס? פ]לאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: רקויאם לחלום תוכנית טלוויזיה? האוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמסטרדם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: במידה חיית מחמד: ארנב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: פאבים בתי קפה קולנוע את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? נגה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

התיאשתי.;;

שעת התחלה: 12:58 שיר שמתנגן ברקע: חיי הזהר של תל אביב/ העברית. ספר קצת על עצמך: היד שלי מתנפחת יותר מרגע לרגע כי דפקתי אותה אתמול בארון בכל הכוח. וזה כל כך אני, לעבור משמרת של שמונה שעות בין שוקולד רותח למכונות לוהטות ולא להיפצע- אבל בסוף, כשאני לוקחת את התיק שלי כדי ללכת- לדפוק באת היד עד כדי דימום. יופי. מחשבה שעוברת בראש: איכס בית ספר. מה עשית היום? ישנתי.|: מה תעשה מחר? אלך לבית ספר.
ואח"כ לביה"ס הישן, אח"כ לבן עם קופר ואח"כ לראות סרט בבית עם עצמי לבד. חשק ל...: פופקורן, יואו. מה המידה שלך בנעליים? 38 בערך. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ביוני בלוך ולעיתים ברוק ישראלי. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית אבות
מה אתה הכי אוהב לאכול? נודלס. מה אתה הכי שונא לאכול? מה שלא טעים. מה הצבע האהוב עלייך? אדום, סגול ושחור. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות ותסריטאות. והיסטוריה! מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה ותנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעייפת חושרמוטה. עיר/ים אהובות: ת"א, חיפה, לונדון.P: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?בונזאי, החתולה יהפה שליייי. איפה חגגת יומולדת אחרון? עם הרבה מחבריי, בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם חבריםש'לי. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש? 4:00 כזה, כשיש בי"ס 00:00. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00. ביום שישי רבע ל. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא. מה היה המבחן האחרון? ממ... הבגרות בתרבות ישראל. כמה קיבלת בו? כשיפרסמו ציונים אני אודיע לכן.P: יש לך חברים מחוץ לכיתה? ודאי ומחוץ לשכבה? ודאי ומבית ספר אחר? ודאי. ומהעיר אחרת? ודאייייי. אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק אם הם לא פועלים. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? כן. חשבת פעם על התאבדות? לפרקים. אם כן - סיפרת למישהו? כן. מתי פעם אחרונה שבכית? הלילה. מדוע? כי סתם דברים ישבו לי בראש ולא הצלחתי לישון והייתי עייפה נורא וחבולה והכל כאב לי. אתה מעשן? כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממ.. ב17.8 איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? את הביצוע של מארינה מקסימיליאן בלומין ל'חלומות'. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני הכיייי קונה דיסקים, וכשיצא למארינה דיסק, ארוץ לרכוש אותו. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אתמול, אחד הלקוחות. ולחבק? לקוחה אחת אתמול.
ראית בחנוכה את הפסטיגל? ראיתי את הדיוידי.P: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם נועה. שם מיוחד לבן? שהין. שם מיוחד לבת? קיאן. מאכל אהוב: נודלס אומרים לכם! מאכל שנוא: חצילים. דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? דאפי ותמוז. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינס הכהה והחזיה השחורה. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? '9 סיפורים קצרים' של סלינג'ר. אהבת? מאד. מה הסרט האחרון שראית? 'קליק'
אהבת? כן.:$ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמאבא. על מה דיברת איתו? על העבודה אתמול. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עומר. על מי אתה יודע הכי הרבה? עומר. מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות. כמה הוא עלה? 20 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת? אמא. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לימורו. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הפלאפון חדש אז זה לא זכה ישן- "את" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אמרתי פופקורן.
יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?ממ... בשלישי שעבר. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פפ... בגלגול אחר. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? לעבוד. יש לך שם שני? מהו? לאלא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לאלא אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? זה מסובך.. יש טריליון חצאים. אבל בערך שישה. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? שניים.
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אופיר. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מבנה גוף. ובפנימיות? דרכי התמודדות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? התחסדות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') ההההכל. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? איזה רוקסטאר. סתם בשביל הקטע. למה? ^^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יותר משלושה. אם בכלל. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? היי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נועם כמה קומות יש לך בבית? אחת. דירה. טוב די.

stupid F R O G

New member
מתאים לי עכשיו../images/Emo105.gif

שעת התחלה: 12:54 שיר שמתנגן ברקע: beautiful של כריסטינה אגילרה ספר קצת על עצמך: כרמל, עוד 4 חודשים 15, מבית שמש מחשבה שעוברת בראש: מלא מחשבות על מחר מה עשית היום? כלום מה תעשה מחר? אלך לבית ספר חשק ל...: קינדר מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אופנה אלטרנטיבית, קווין איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני מקווה ששחקנית מצליחה:) מה אתה הכי אוהב לאכול? מנגו, אורז, ספגטי מה אתה הכי שונא לאכול? המון מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא משנה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אותו דבר.. זה היה מטורף ומטופש מה הצבע האהוב עלייך? ירוק, שחור, אפור מה הצבע השנוא עלייך? טורקיז מה המקצוע האהוב עלייך? מתמט', אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט, ערבית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה די מהר עיר/ים אהובות: ת''א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא ממש זכור לי.. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? שופינג עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 והלאה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת כמה קיבלת בו? כנ''ל יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים אני חושבת מדוע? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?של מולאן רוז' למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי לא צריך לקנות דיסק שלם בשביל שיר אחד.. למרותש אני גם קונה דיסקים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכרת:D ולחבק? ידיד ולנשק? ידיד ולספר לו משהו מהלב? אותו הידיד יש לך חברה?או משהו כזה? הא? עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אפשר לקרוא לו חצי ידיד נכון לעכשיו מתי? ראש השנה שעבר.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן:\\ את מי היית לוקח לאי בודד? 2 ידידים וחברה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נוו אותו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? מייקי שם מיוחד לבת? מלאני, אלין מאכל אהוב: מנגו, שוקולד, טופי מאכל שנוא:הרבה דבר אחרון שאכלת: אפרסק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? פיג'מה בינתיים אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? :| אהבת? .. מה הסרט האחרון שראית?רקוויאם לחלום אני חושבת.. אהבת? מאודד :'( כלכך מרגש מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שחר על מה דיברת איתו? סתם דברים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? שחר אני מניחה [חברה] על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת.. מה הדבר האחרון שקנית? חוטי תפירה כמה הוא עלה? כל אחד 4 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? כבר הרבה זמן הפלאפון שלי אל מקבל לא שיחות ולא הודעות.. עצוב מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? :\\ כבר הרבה זמן אין שיחות מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "כורדה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה יש לך עדשות/ משקפיים? לא.. הלוואי:( עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת''א למה הלכת לשם? מפגש פורום א"א ולונה פארק איך קוראים לאמא שלך? שרית יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן, סבתא אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא זוכרת ולא מתכוונת לספור כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כנ''ל איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שאלה דבילית בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמה דברים ובפנימיות? ליהיות פחות עצבנית ופחות להיפגע איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? קנאית לאנשים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') רומנים בעיקר, קומדיה זה נחמד, גם דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אליסיה וואי:D למה? כדי ליהיות אשתו של מייקי וואי:p כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא חושבת על זה בינתיים מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "החומה" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אלין כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא ממש הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מתי זה היה? לאאאא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקנית אני מקווה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הנשיקה הראשונה ללא ספק את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אוף באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק יו:| מה עושה לך טוב? מוזיקה, צחוקים מה מעצבן אותך? שקרים, חוסר אמינות מה תמיד צריך להיות בכיס? מראה, פלאפון, מפתח וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן\לשיר\לרקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא עולה לי לראש מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים? מה היית לוקח לאי בודד?חפצים? פסנתר, חוברת ללימוד נגינה על פסנתר ומישהו שלא יהיה משעמם המלצה לסרט: רקוויאם לחלום, טיטאניק, גריז, יום שישי הפוך תוכנית טלוויזיה? לא יודעת.. מאסטרו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך" למרותש לא באמת התכונו לזה:\\ איך את/ה מתגבר על באסה? לא משנה איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד, יפן מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ערסיות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא..א בל לפעמים מתפלק חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? 2 אנשים שיכולים לסמוךא חד על השני ומוכנים לעשות הכל אחד למען השני את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בערך מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה, יציאה טובה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: איפה שיש חנויות טובות:D את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? מייקי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: פאקינג, אוקי, פאק יו, מאמי[זה נדבק] האם את/ה מאמינ/ה בה´? בערך החיים טובים לדעתך? הם בסדר לבוש: הכי שונה שאפשר.. רק לא ליהיות כמו.... איפור: כמה שפחות מאכל אהוב: עוד פעם? שתייה אהובה: דיאט קולה, מים להקה אהובה: קווין, פינק פלויד, גאנז אנד רוזס, מיי כמיקל רומנס סרט אהוב: רקוויאם לחלום, טיטאניק, גריז, יום שישי הפוך, קרוסרודס גלידה: לא ממש אוהבת.. אם כבר רק שוקו וניל עיר בעולם: לא יודעת ארץ: יפן, פינלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחפש משהו אחר להתעסק בו שיר ברקע: the wall גרסא של סינדי לאופר שעת סיום: 13:16

stupid F R O G

New member
אני לא בפורום.. ../images/Emo105.gif

סתם כותבת פה מידי פעם ומי עוד בית שמשית?

Tin Doll

New member
אני

שעת התחלה: 13:24 שיר שמתנגן ברקע: Riverside - Conceiving You מחשבה שעוברת בראש: אימאלה, מחר שירות לאומי. חשק ל...: מישהו מסויים מה המידה שלך בנעליים? 39/40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מי שיודע יודע איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנערף מה אתה הכי אוהב לאכול? פטריות מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה והסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית ותנך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מגוונת איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדה עם האקס מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1, 2, 3 אבל ממחר זה יהיה 23 :( מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? איפה שלמדתי? 15:20 אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? סבתא לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? רביעי בלילה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? דור ולחבק? דור יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? דור את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שתקו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? תום שם מיוחד לבת? תום דבר אחרון שאכלת: יוגורט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כזה מה הסרט האחרון שראית? האיש שבפנים אהבת? כן מה הדבר האחרון שקנית? סנדביץ כמה הוא עלה? 10 ממי הsms האחרון שקיבלת? דור מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? דור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? להלן מה ממש בא לך לאכול עכשיו? מממממממ טוסט טעים יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כרגע?
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? טבריה למה הלכת לשם? לקחת אוטובוס לי-ם איך קוראים לאמא שלך? עדנה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבה ז"ל אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לרזות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לי חבר טוב איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מותחנים פסיכולוגיים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? סיגריה כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן את מי אתה רוצה לידך עכשיו? שתקו מה מעצבן אותך? אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל תוכנית טלוויזיה? ישנן בנות איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ג'מייקה, ניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אני תמיד עוקפת בתורים, בשושו כזה כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? אהבה
מקומות בילוי מועדפים: פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשאין פה אף אחד, כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן שתייה אהובה: לימונדה להקה אהובה: Porcupine Tree סרט אהוב: ספרות זולה? מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלים שיר ברקע: Pearl Jam - Jeremy שעת סיום: 13:39

MC SammY

New member
אני מסטולה ודוחה דברים שאני צריכה לעשות

שעת התחלה: 13:57 שיר שמתנגן ברקע: רוי אדרי-כבד לי ספר קצת על עצמך: נגמר לי הכסף מחשבה שעוברת בראש: צריך לעשות כמה דברים מה עשית היום? התעוררתי, שתיתי קפה ואכלתי עוגה. איזה זקנה
מה תעשה מחר? סוד חשק ל...: לישון עוד פעם מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא כאן זה בטוח
מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט מה אתה הכי שונא לאכול? כבד וכאלה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני מסכמת את זה בתאריך 28.7.06 מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אפשר להגיד שאותו התאריך
מה הצבע האהוב עלייך? תכלת מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? עיתונאות מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. זה הורס לי ת'חיים. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? זו שעוברת ממש עכשיו? מלאת הפתעות עיר/ים אהובות: ת"א, לונדון, ניו יורק, סן פרנסיסקו.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיסה לארה"ב? איפה חגגת יומולדת אחרון? בג'י ספוט איך אתה הכי אוהב לבלות? עם האנשים הנכונים זה יכול להיות כל דבר, אבל פאב-מוזיקה טובה-סיגריות עושה ת'עבודה רוב הזמן. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? תלוי במצברוח מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? חח בחודשים האחרונים זה כלכך לא קבוע. 2-3-4-5-6 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
! יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
!! מה היה המבחן האחרון? מאיפה אני זוכרת כמה קיבלת בו? כנ"ל יש לך חברים מחוץ לכיתה? תודה לאל ומחוץ לשכבה? סיייים ומבית ספר אחר? שתקו ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? תלוי מה הם עושים לי היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות מתי פעם אחרונה שבכית? יום שלישי מדוע? ככה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ...לפני חודשיים נראה לי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ממ..Joseph Arthur-You're so true למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי יש לו מספיק כסף גם בלעדיי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מריאן
ולחבק? סוד ולנשק?סוד ולספר לו משהו מהלב? שימ יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אביב מתי? לפני שבוע בידיוק ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? איתי תורג'מן
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא בא לי לחבק אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? טבסקו שם מיוחד לבן? שניר שם מיוחד לבת? איה מאכל אהוב: סלט מאכל שנוא: די לחזור על שאלות דבר אחרון שאכלת: עוגה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? השטן לובשת פראדה [עדיין קוראת] אהבת? נגיד לכן בסוף מה הסרט האחרון שראית? צורה לאהבה אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? "התעוררת?" "כן" מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? שימ על מי אתה יודע הכי הרבה? אמא שלי מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס מזארה כמה הוא עלה? 270 ממי הsms האחרון שקיבלת? שימ מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שימ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "לפעמים" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנים חח מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחורף מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? יצאתי עם מריאן איך קוראים לאמא שלך? אלה יש לך שם שני? מהו? סם זה נחשב? אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא של אבא אתה אוהב ילדים קטנים? כן איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין לי עדיפות בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 [רק עוד 3 שבועות] מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמה קילו פחות ובפנימיות? עזבו איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ויתור עצמי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה, קומדיה..דוקומנטרי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם איזה נזיר בודהיסטי למה? כי אין לו דאגות כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? דברים מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רוי כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני אהיה אסטרונאוטית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה כאלה את מי אתה רוצה לידך עכשיו?
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת מה עושה לך טוב? אנשים שאני אוהבת מה מעצבן אותך? אנשים שאני לא אוהבת מה תמיד צריך להיות בכיס? כסףףףףף
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? אנערף מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ירקות מה היית לוקח לאי בודד? מחברת+עט, מוזיקה ומצלמה המלצה לסרט: יורוטריפ! תוכנית טלוויזיה? מונית הכסף
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? קשה לי לבחור איך את/ה מתגבר על באסה? בהתחלה אני מתמרמרת עם עצמי ומוזיקה טובה ואז יוצאת לדפוק ת'ראש באיזה פאב איפה היית רוצה לבקר בעולם? ג'מיייייקה
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? תמיד מה שהפוך לעכשיו, למרות שהקיץ אני די מסתדרת איתו איזה חג אהוב עליך? New year's eve האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לה חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כע נפגשת איתו/ איתה?כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך? משהו שאי אפשר לתאר במילים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי במה זה נוגע מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים טובים, פרגון, הצלחה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לכתוב, לצאת מקומות בילוי מועדפים: פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? אפיק חח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא נראה לי את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? הם יכולים להיות כשהם רוצים לבוש: נוכחי? פיג'מה איפור: אין מאכל אהוב: כוסאמאשלכם טוב? שתייה אהובה: אייסקפה להקה אהובה: דה קולינג סרט אהוב: יורוטריפ גלידה: וניל שוקולד צ'יפס עיר בעולם: ניו יורק ארץ: ג'מייקה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתחיל לעבוד שיר ברקע: אין שעת סיום: 14:36

DIE kvar

New member
קאם און

שעת התחלה: 14:25 שיר שמתנגן ברקע: ההופעה של השבק ספר קצת על עצמך: אי אפשר נו מחשבה שעוברת בראש: עווווווד, חם, נדבק נדבק מה עשית היום? ישנתי מה תעשה מחר? אשמור חשק ל...: אני רוצה חיבוק. ואני רוצה לראות את מאמי ואם אפשר לשלב את שניהם זה יהיה מצוין מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה בעיקר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? רק אלוהים יודע מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל צבא מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אמנות מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? באמצע שבוע היה ארוך ומעיק. בסופי השבוע אדיר, הכי טוב בחיים. בממוצע היה די טוב. עיר/ים אהובות: שונאת ערים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מי זוכר איפה חגגת יומולדת אחרון? רוב היום הייתי בים איך אתה הכי אוהב לבלות? אני אוהבת לרקוד. מסיבות כאילו. אני אוהבת סקס עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות או חברים או עם היפה שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? הוא לא מתחיל יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה מה היה המבחן האחרון? או ווה. בגרות במתמטיקה מועד ב' שאלון 007 כמה קיבלת בו? נכשלתי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן ומחוץ לשכבה? כמובן ומבית ספר אחר? כמובן ומהעיר אחרת? כמובן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? כל הזמן אני בוכה מדוע? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? טרם אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? את ההופעה של השבק למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני מורידה רק שירים שאין להשיג בדיסקים, או שכבר יש לי על דיסקים מקוריים. אני באמת בסדר בקטע הזה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אני יכולה לחשוב על כמה ולחבק? תות שלי מסכן הוא חולה
ולנשק? גם ולספר לו משהו מהלב? גם יש לך חברה?או משהו כזה? בעיקר משהו כזה עם מי התנשקת בפעם האחרונה? עם מישהו אחר האמת מתי? אתמול ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? תות אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אור שם מיוחד לבת? אור מאכל אהוב: פסטה מאכל שנוא: צבא דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? קספר כתמיד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את כל החצאיות ג'ינס (מיני, שלא תחשבו אחרת) אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? או ווה אהבת? מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? אין כזה מה הדבר האחרון שקנית? מזמן כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? הפלאפון לא פה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סושי יש לך עדשות/ משקפיים? משק עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמןןןןןןן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? צבא איך קוראים לאמא שלך? עדי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא תמיד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא התכוונתם? 4 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? זו שכמעט בגילי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? וואי אין לי כוח יותר
ביי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

השעות האחרונות

שעת התחלה: 14:45 שיר שמתנגן ברקע: איירון מיידן- דה משהו שאני לא יודעת איך הוגים אותו ואת פירושו. ספר קצת על עצמך: קקי מחשבה שעוברת בראש: קקי מה עשית היום? חח לא..^. כלום. מה תעשה מחר? -_- חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פירסינג וקעקועים, ואני קוראת בכמה אבל זה ייפסק כי לא יהיו לי חיים כי חוזרים לבית זונות. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? not alive אווו נשואה למישהו עשיר מאוד מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הממ מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הממ!!! מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? לא.אוהבת. מה המקצוע השנוא עלייך? לקום בבוקר להיות עייפה ולא מרוצה לפגוש פרצופים מכוערים שעכשיו הם יהיו מכוערם יותר מהרגיל להתייחס לכולם לא יפה מהסיבות שאני עייפה והם מכוערים ואז להתקע בחדר מסריח עם פרצופים ומגעילים ושרמוטת סולו בתור המורה, אנלא אוהבת שיעורים כי זה מה שצריך לקרות בשביל שהם יבואו. אופס. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סטייל עיר/ים אהובות: לא יודעת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ עוגה בבוקר ובלונים וכל השיט איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? האמת אני אוהבת לשבת בבית מול המחשב\טלוויזיה עם כוס קפה ועוגייה. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים שלי כפרותעלייהם. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? על הזין. [8] יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה וכעת איננה מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? לא ומחוץ לשכבה? לא ומבית ספר אחר?לא ומהעיר אחרת?לא אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לא מדוע?לא לקחת סמים מתישהו?כן אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מסיבה של ידיד.. לוקח לי מלא זמן להשתכר. באותה הפעם זה היה 7 בירות 2 שמפנייה הרבה ודקה וגז צחוק;$ איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני שומעת ביוטיוב את "אנחנו מזרחים" למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים והם מתברריםן כמחורבנים תמיד. חוץ מהדורס. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לי ולחבק? ולנשק?- אמשלו זונה. ולספר לו משהו מהלב? " יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? חברה מתי? לפני ששמו לי גשר ועקרו לי שיניים והשמנתי. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאאא את מי היית לוקח לאי בודד? רוצח פסיכופט, אי בודד no fun את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? סלבה יפעת דניאל ומיצי שם מיוחד לבן? זונה שם מיוחד לבת?זבל מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: קופי אנד קוקי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ממ לא יודעת כלום לא עולה עליי אתה לומד ביום שישי? בלאט כן מה הספר האחרון שקראת? גילוי עריות של אנאיס ניס, פשוט הוא כלכך כבד ועם זאת מדבר אליי, אני איתו כבר הרבה זמן. זה ספר לבית וללילה, לא לאוטובוס. וכאלה, הוא כבד. אהבת? אוהבת מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ידיד על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה מה הדבר האחרון שקנית? חולצה שחורה ארוכה עם צוארון שנמה לי שמכנים אותו "גולף". אני רוצה חורף. כמה הוא עלה? 10 שח חהחה ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הגבתי לו בחזרה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? זין שאני אחפש אינלי כח. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? גם וגם עשית ישור שיניים? סעמק כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבוע שעבר ניתחו לי תצורה;< מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בבר מצווה של אחי שזה במאי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן למה הלכת לשם? כי שם יושבים איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

josie1986

New member
מרגש

שעת התחלה: 15:11 שיר שמתנגן ברקע: אליפות העולם באתלטיקה קלה. ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: "ללכת לעשות חוברת היגיון או לא...?!" מה עשית היום? קמתי בבוקר, שתיתי שוקו, ראיתי טלוויזיה עם החבר, באתי הביתה, אכלתי צהריים ואני פה עכשיו. מה תעשה מחר? אלך לשיעור בבוקר, בייביסיטר אחה"צ, לימודים בערב. חשק ל...: שומדבר האמת. מה המידה שלך בנעליים? 39. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, סדירים, טיולי תרמילאים, פסיכומטרי (לא לזמן רב). איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואלה, לא ידוע. מה שבטוח זה שאגור במושב ויהיה לי ילד (לפחות אחד). מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל סיני לסוגיו. מה אתה הכי שונא לאכול? חציל. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? דברו איתי אחרי ניו זילנד. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא עושה שטויות. מה הצבע האהוב עלייך? סגול/כחול/שחור. מה הצבע השנוא עלייך? כתום. מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה
מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מושלמת. עיר/ים אהובות: בארץ - ת"א וכמובן רעננה, בחו"ל - אמסטרדם, לונדון, ניו יורק. ברור לא?! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שרשרת מהממת מחברות שלי. איפה חגגת יומולדת אחרון? בצימר בצפון
ובספא כפר שמריהו
איך אתה הכי אוהב לבלות? פאב/ סרט/מסעדה טובה. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החבר. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? חצות. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חח ב9:30. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא, כי זה לא בצפר. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן. ומהעיר אחרת? ברור. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? בטח לפני שבוע/יים. מדוע? מי זוכר. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מי זוכר. ולחבק? את בובי שלי. ולנשק? כנ"ל. ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? או משהו כזה? חבר, כן. עם מי התנשקת בפעם האחרונה? עם החבר. מתי? לפני שעה וחצי... את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר, לייק דה. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא בדיוק. שם מיוחד לבן? עמית. שם מיוחד לבת? עומר, אופק. דבר אחרון שאכלת: עוף ברוטב מייפל (דווקא טעים), בטטות אפויות בתנור ואפונה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? נטע. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס כלשהו. מה הספר האחרון שקראת? The Final Detail של הרלן קובן. אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? "1408" עם ג'ון קיוזק. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אימאבא. על מה דיברת איתו? הא ודה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החבר. על מי אתה יודע הכי הרבה? החבר, אני מקווה. מה הדבר האחרון שקנית? פליז של לואו אלפיין וחולצה של גרביטי. כמה הוא עלה? ביחד 500. ממי הsms האחרון שקיבלת? אימא. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? בובי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בובי. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? יותר מדיי זמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ביום שלישי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר סבא. למה הלכת לשם? שיעור. איך קוראים לאמא שלך? אימא. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים כן ולפעמים לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את ההכי קטן
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגילי. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות קצת יותר גבוהה. ובפנימיות? קצת פחות רגישה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לחץ יתר. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח, אקשן, קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כי טוב לי ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא עולה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא עולה. כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? לא. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא ברור. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את בובי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בובי
מה עושה לך טוב? נעים בגב, פאי תפוחים, מקלחת עם סבון מלפפון-מלון, לישון. מה מעצבן אותך? נהגים בכביש. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכרטיס אשראי. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? בטח עגילים או משהו כזה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קטשופ. מה היית לוקח לאי בודד? את החבר, שמיכה, גלולות, חומר נגד יתושים. המלצה לסרט: "יוקרה" עם יו ג'קמן. תוכנית טלוויזיה? חברים, סיינפלד, הרצועה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני הדבר הכי טוב שקרה לו בחיים. איך את/ה מתגבר על באסה? בסבבה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בדרום אמריקה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצפור כשהרמזור כתום. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. איזה חג אהוב עליך? יום העצמאות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מדי פעם. חיית מחמד: כלב. כמה אחים יש לך? 1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש... תלוי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי. בד"כ וותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא ברור. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ברור. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: ג'ינס. איפור: לעתים רחוקות. שתייה אהובה: נסטי אפרסק. סרט אהוב: פורסט גאמפ. גלידה: פקאן סיני. עיר בעולם: אמסטרדם. ארץ: הולנד. מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום. שעת סיום: 15:29

svety

New member
מתחמקת מלסדר את החדר.../images/Emo190.gif

שעת התחלה: 17:22
שיר שמתנגן ברקע: כרגע מסתיים 'שלל שרב' של גידי גוב
ספר קצת על עצמך: וואלה לוידעת.
מחשבה שעוברת בראש: 'החדר שלי נראה כאילו התפוצצה בו פצצה אטומית'
מה עשית היום? התבטלתי בבית.
מה תעשה מחר? אעבוד.
חשק ל...: סושי.
מה המידה שלך בנעליים? זה מוזר טילים. יש לי נעליים שהן 38, ויש לי נעליים שהן 41.
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בנות-אופנה אלטרנטיבית-נותני שרות-פירסינג וקעקועים בעיקר.
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בכנסת אולי.
מה אתה הכי אוהב לאכול? חמוצים למיניהם.
מה אתה הכי שונא לאכול? ממממ יש המון.
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי משהו -כזה- מטורף.
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? רק תבחרו.
מה הצבע האהוב עלייך? ורוד-סגול-שחור.
מה הצבע השנוא עלייך? צהוב.
מה המקצוע האהוב עלייך? בבצפר? אהבתי מדעי החברה ואזרחות.
מה המקצוע השנוא עלייך? כימיה ופיזיקה.
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מוזרה. מדהימה וגרועה והכל ביחד.
עיר/ים אהובות: ירושלים. תל אביב לפעמים.
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? בובה של צ'יבורשקה שהבנות קנו לי לפני שנה.
איפה חגגת יומולדת אחרון? בפאב המקומי.
איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי במצב רוח. לפעמים בפאב שקט, לפעמים במועדון, לפעמים בבית או סתם בחוץ.
עם מי אתה הכי אוהב לבלות? תלוי במצב רוח.
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אחרי חצות.
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין בצפר, יש רבוטה!
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? קוד לבוש בעבודה נחשב?
מה היה המבחן האחרון? פסיכומטרי, בסוף יולי.
כמה קיבלת בו? 646!!
יש לך חברים מחוץ לכיתה? רוב החבריםבבצפר היו מחוץ לכיתה.
ומחוץ לשכבה? גם.
ומבית ספר אחר? יש פה רק תיכון אחד
ומהעיר אחרת? עכשיוהרוב מחוץ לאריאל, פעם הרוב היו מפה.
אתה נוהג לדבר עם חפצים? משתדלת שלא.
היית פעם אצל פסיכולוג? קפ"ס נחשב?
ואצל פסיכיאטר? שלילי.
חשבת פעם על התאבדות? לא באמת.
אם כן - סיפרת למישהו? חיובי.
מתי פעם אחרונה שבכית? ביום הזכרון לחללי צה"ל, בבית העלמין הצבאי בחולון, מול הקבר של לירן.
מדוע?.
לקחת סמים מתישהו? אני בורי
אתה מעשן? חיובי.
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ניסיתי אתמול, לא הלך לי במיוחד.
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? כרגע האימיול סיים להוריד את In The End/Linkin Park
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למי יש תקציב? זה גם הרבה יותר נוח.
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אנדריי.
ולחבק? אף אחד מיוחד.
ולנשק? המ.
ולספר לו משהו מהלב? אנאערף. אלי ככל הנראה.
יש לך חברה?או משהו כזה? לא.
עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אנדריי.
מתי? ביום שלישי בבוקר.
ראית בחנוכה את הפסטיגל? חיובי.
את מי היית לוקח לאי בודד? לוידעת.
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נראה לי שגלי. או מייק.
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אפחד. לא אוהבים אותי מספיק.
שם מיוחד לבן? לא עולה לי כלום מעניין בראש.
שם מיוחד לבת? כנ"ל.
מאכל אהוב: יש לי דה-ז'ה-וו.
מאכל שנוא: כנ"ל.
דבר אחרון שאכלת: שניצל של אמא.
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לוידעת.
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? פדלפון שחור של ציפי.
אתה לומד ביום שישי? אני עובדת ימי שישי לסירוגין. קקי.
מה הספר האחרון שקראת? סיימתי את 'שוקולד' של ג'ואן האריס.
אהבת? כן, הוא חמוד ויותר כיף מהסרט.
מה הסרט האחרון שראית? סימפסונס, בקולנוע.
אהבת? מאוד.
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? פנים מול פנים? אלי.
על מה דיברת איתו? שידבר איתי כשהוא יקום
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אנאערף. עדי נראה לי.
על מי אתה יודע הכי הרבה? אנאערף. אני חושבת שעדי.
מה הדבר האחרון שקנית? וודקה רד בול.
כמה הוא עלה? 24 שקל.
ממי הsms האחרון שקיבלת? הודיה.
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אחותי הקטנה.
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מספר טלפון של מישהי ששרתה עם לירן.
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סושי!!!
יש לך עדשות/ משקפיים? יאפ.
עשית ישור שיניים? לא.
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? וואו שנים, אני חייבת ללכת, מתחיל להיות לי חור בשן
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה חודשים.
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה

svety

New member
המשך ../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif

עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד.
למה?
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? המון.
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מטאל.
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עדי.
כמה קומות יש לך בבית? שתיים.
הלכת פעם להפגנה? המון.
הפגנה נגד (או בעד) מה? מה שעולה לי עכשיו בראש - הפגנת המילואימניקים נגד אולמרט [פשלונרים הבייתה], שיירת הזדהות שירדה לשדרות לפני חודשיים, הפגנות ימין בכיכרבין, הפגנה נגד מפת הדרכים בכיכר ציון.
מתי זה היה? בשנים האחרונות.
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: בפוליטיקה ככל הנראה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יכולה להחליט על אחד.
את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את לירן.
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? יאללה כוסאומו
מה עושה לך טוב? כלמיני.
מה מעצבן אותך? כלמיני.
מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף להגיע הבייתה
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור ושירה.
מה הפריט הכי יקר שיש לך? נגן MP3, אייריבר בעל נפח של 40 ג'יגה שעלה 2000 ש"ח.
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב
מה היית לוקח לאי בודד? ספר [האמן ומרגריטה], נגן אמפי3 ומטען לנגן. ומישהו לדבר איתו ולהזדיין איתו, שלא ישעמם.
המלצה לסרט: רדיו חזק
תוכנית טלוויזיה? על טבעי, גיבורים, טורצ'ווד, לילות יום שישי... להמשיך?
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? .
איך את/ה מתגבר על באסה? תלוי ממה הבאסה נובעת
איפה היית רוצה לבקר בעולם? בהמון מקומות.
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להתלונן בלי לעשות שום דבר, להתקשר לשרות לקוחות ולבקש ישר מנהל.
איזה עונה בשנה אהובה עליך? כולן.
איזה חג אהוב עליך? פורים נראה לי. וכמובן - נוביי גוד.
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי למה.
חיית מחמד: אחותי
כמה אחים יש לך? אחת
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא במיוחד.
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? להכיר רומנטית? לא. להכיר ככה סתם, כן.
נפגשת איתו/ איתה? יאפ.
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן, דיי.
מהי אהבה בשבילך? .
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני יודעת שאני חזקה מבחינה רגשית.
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כל מיני. בעיקר מחמאות קטנות שכאלו.
מה את/ה אוהב/ת לעשות? כלמיני. תלוי במצב רוח.
מקומות בילוי מועדפים: הפאב השכונתי
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא במיוחד.
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? חיובי.
מה השם הראשון שעולה לך בראש? שוב?! הפעם זה אלי, אבל זה רק כי הוא הבטיח לי סושי.
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בסיטואציה.
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא חושבת.
את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא במיוחד.
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יאללה כוסאומו. קללות למיניהן ברוסית. 'לאומי קארד לשירותכם שלום, מדברת אורית'
האם את/ה מאמינ/ה בה´? יאפ.
החיים טובים לדעתך? מעולים בד"כ.
לבוש: משתדלת, כן.
איפור: בד"כ עפרון שחור ומסקרה, לא מעבר.
מאכל אהוב: שוב?!
שתייה אהובה: אלכוהול או קפה.
להקה אהובה: יש הרבה.
סרט אהוב: יש כמה.
גלידה: כמה שיותר
עיר בעולם: אההההה.
ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמצא משהו אחר לעשות בשביל לא לסדר את החדר.
שיר ברקע: Somewhere I Belong/Linkin Park
שעת סיום: 17:47
הודגש באמצעות מדגישומטיק
קראת? קונדום

למעלה