קוקוריקו.
שעת התחלה: 02:28 שיר שמתנגן ברקע: We don't work for them של התקווה 6. אני מכורה לחרא הזה ;[ ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: אני אוהבת אותן ואותה במיוחד וכואב לי שכואב להן.
מה עשית היום? עבדתי מתשע עד ארבע וחצי, ראיתי סרט אצל חברה, נפגשתי עם חברה, חזרתי, פגשתי מישהי אחרת שבאה אלי בהפתעה, אח"כ הזאת מקודם באה ועפנו למישהי שם פגשנו את כולם. מה תעשה מחר? מבקרת חברה בבסיס ופוגשת ידיד שאני מתגעגעת בטירוף. חשק ל...: החזיר ת'גלגל אחורה בשבילה. מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סק"ל, עבוע"ב איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנערף מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל מה אתה הכי שונא לאכול? קישוא? אבוקדו? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? אנערף מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? מת' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מגוונת עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לוח שנה מתמונות שלי ושל חברה. אחד המקסימים. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבראשית. ואז אצל חברה, ואז בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? העיקר שיהיה מצברוח טוב. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? כל פעם מישהו אחר. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חה חי חו יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה? כמה קיבלת בו? אנערף יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? תמיד. היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? יאפ אם כן - סיפרת למישהו? יאפ מתי פעם אחרונה שבכית? אין לי מושג... מדוע? לקחת סמים מתישהו? נופ אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבוע וחצי בערך איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? בלה בלה בלה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ג ולחבק? א\ק ולנשק? ל ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?או משהו כזה? ח לא. עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אחד ממסיבה. מתי? P: ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את החברים שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אמרתי כבר נו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא עונים לי שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? אלמוג מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: פתות בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? חלילה מה הספר האחרון שקראת? משהו של לימור נחמיאס אהבת? נייסי מה הסרט האחרון שראית? קאשבק אהבת? מדהים. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? קלרי על מה דיברת איתו? ח. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? אין לי שמץ כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? עידו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עידו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לימון מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? 20 במאי
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא יודעת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? סתם? איך קוראים לאמא שלך? שרה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מסתדרת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לזרוק זין... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? נעמה למה? כי טוב לה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? we מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נעמה? כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? ... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסעמק מה עושה לך טוב? שכולם שמחים. בחיי. מה מעצבן אותך? שעמום ומשמרות בוקר מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה וכאלה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: קאשבק ורמז לסקנדל תוכנית טלוויזיה? הפמלייה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה וחברים איפה היית רוצה לבקר בעולם? הולנד, אוסטרליה, ניוזילנד, ברזיל, ארגנטינה, ארה"ב. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לנסות לעקוף דברים תמיד. להתמקח. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: יאפ! חיית מחמד: כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? יאפ מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? וואי זו רק אני או שהשאלות פה חוזרות על עצמן 38,483 פעם. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? יאפ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? יאפ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? אהא לבוש: חולצה מפוספסת עם מחשוף נדיב P: מכנס קצר איפור: מייקאפ? ומסקרה מאכל אהוב: שתייה אהובה: נסטי להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמות P: שיר ברקע: קוקוריקו שעת סיום: 03:26 נו כי עשיתי מלא דברים תוך כדי P:
שעת התחלה: 02:28 שיר שמתנגן ברקע: We don't work for them של התקווה 6. אני מכורה לחרא הזה ;[ ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: אני אוהבת אותן ואותה במיוחד וכואב לי שכואב להן.