שאלון

Oo The Gush Oo

New member
שאלון../images/Emo9.gif

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?או משהו כזה? עם מי התנשקת בפעם האחרונה? מתי? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

PennyLaneM

New member
....

שעת התחלה: 21:44 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: ששש מחשבה שעוברת בראש: מה עושים מה עשית היום? ישנתי מה תעשה מחר? אשן חשק ל...: לצאת מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אופנה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנערף מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אנערף מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה מה הצבע האהוב עלייך? וורוד מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? שאר המקצועות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קקי עיר/ים אהובות: ת"א,ניו יורק מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון? לא זכור לי שחגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות,פאבים... עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני עייפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? נראה לי תיכף מדוע? לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? מדיי פעם,שיש חום\ירוק מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שנים רבות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של staind למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למה לי לבזבז כסף על זה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אבא ולחבק? יוגב ולנשק? יוגב ולספר לו משהו מהלב? יוגב יש לך חברה?או משהו כזה? משהו כזה עם מי התנשקת בפעם האחרונה? יוגב מתי? שלישי ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? יוגב אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: חלה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא יודעת אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אביטל על מה דיברת איתו? אם בא לי לצאת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? ארוחה בבורגראנץ כמה הוא עלה? 36 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? מהצוף מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שרון מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אנערף מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ארטיק יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ממממ אין לי מושג למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לי חבר הכי טוב איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש,דרמה,קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אףאחד למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עמרי כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו? יוגבבבבבבבבבבבבב באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת מה עושה לך טוב? נעימי בגב מה מעצבן אותך? הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?מחשב. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? אופרה,האנטומיה של גריי.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לאיודעת איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקההההה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חיטוט באף באמצע נהיגה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? כולם האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אנערף הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אנערף מהי אהבה בשבילך? אוך שתקו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אנערף מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעתתתתתתתתתת מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון לרקוד סמים רוקנרול סקס מקומות בילוי מועדפים: פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית כמו שור אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לא כרגע לבוש: טוניקה עם כוכבים וחצאית שחורה איפור: איפור מעושן בעיניים מאכל אהוב: אין שתייה אהובה: מים להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: מסטיק,וניל פצופוצים,בננה עיר בעולם: ניוו יורק ארץ: אנערף מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום שיר ברקע: שעת סיום: 21:52

../images/Emo203.gif

שעת התחלה: 22:11 שיר שמתנגן ברקע: שני צידי הכדור ספר קצת על עצמך: אני הבן אדם הכי אובססיבי שיש מחשבה שעוברת בראש: כמה אפשר להתגעגע??? מה עשית היום? ישנתי, עכשיו אני יוצאת לעיר. :) אח"כ ישנה אצל חברה מה תעשה מחר? אני מקווה מאד מאד מאד מאד שאני אהיה איתו חשק ל...: לנשק את ש מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אביב גפן, אופנה, סקוש, פה... וסמויה בעוד כמה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? רחוק לי מדי מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט מה אתה הכי שונא לאכול? לא אוכלת דברים שאני שונאת מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? ורוד, אדום מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה קשה... וטוב... ומלמד עיר/ים אהובות: לא יודעצ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? משקפי שמש, MP3 איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות, עיר עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם שתי השמנדי ואיתו (
)! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש 2 ככה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא! מה היה המבחן האחרון? מי זוכר? כמה קיבלת בו? נכשל בטח יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? חח לא היית פעם אצל פסיכולוג? עדיין ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? בלילה מדוע? כי התבאסתי ממנו לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? קצת פחות מחודשיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? קונה! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חח לא יודעת ולחבק? הוא ולנשק?
הוא ולספר לו משהו מהלב? הוא יש לך חברה?או משהו כזה? חח או משהו כזה? כן, חבר עם מי התנשקת בפעם האחרונה? איתו מתי? לפני יומיים ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מוזיקה, מישהו לרוץ איתו חחח ואנשים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: סלט מאכל שנוא: למ-ה שוב? דבר אחרון שאכלת: סלט ומרק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חידשתי קשרים עם כל מי שרציתי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו אהבת? ברור, ה-ספרררררר מה הסרט האחרון שראית? הבועה? אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? תמר על מה דיברת איתו? שאני אבוא בלילה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? קולה או משהו כמה הוא עלה? שש שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? "כן מאמי" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? תמר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? את (יושנת מאמי) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? מממ משהו מתוק יש לך עדשות/ משקפיים? שניהם עשית ישור שיניים? עושה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כל יום מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? הצגה.. איך קוראים לאמא שלך? רותי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אחת כמה בני דודים יש לך מצד אמא?חמש איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? חח הקטנים, רועי ודרור בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16-17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? פחות כמה קילו ובפנימיות? לא לפחד כל כך איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חח לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מלא אנשים למה? מעניין כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא רוצה ילדים מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שמואל מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שמואל כמה קומות יש לך בבית? שלוש הלכת פעם להפגנה? כנס הפגנה נגד (או בעד) מה? כנס ישראלי-פלסטינאי למען השלום מתי זה היה? כמה חודשים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? איך אפשר? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו!!!!!! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מאמי, אמאלה מה עושה לך טוב? הוא מה מעצבן אותך? הוא חחח מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, כנס, סיגריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר בכסף? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה בולגרית מה היית לוקח לאי בודד? כבר היה המלצה לסרט: מישהו לרוץ איתו תוכנית טלוויזיה? האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני אוהב אותך איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם? כל העולם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? דוחפנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כבר הרבה פחות חיית מחמד: גולדן רטריבר כמה אחים יש לך? אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ברור נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? אי אפשר להסביר את זה, משהו שממלא את כולך ברגש שעושה לך המון טוב ורע, כשאתה ראוצה להיות כל רגע עם האהבה שלך ולא מסוגל בלעדיו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בערך מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הוא מה את/ה אוהב/ת לעשות? הופעות... מקומות בילוי מועדפים: הופעות! עיר, בית את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי שיש מה השם הראשון שעולה לך בראש? שמואל את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מאמי האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא לבוש: ג'ינס וגופיה איפור: נקי מאכל אהוב: סלט שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: כנסיית השכל סרט אהוב: מישהו גלידה: טרמיסו של דוקטור לק עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אצא לעיר שיר ברקע: אין שעת סיום: 22:21 בדיוק עשר דקות לקח לי!!!!

Summer moved on

New member
עניתי על חצי:p

שעת התחלה:22:20 שיר שמתנגן ברקע:אין מחשבה שעוברת בראש:בא לי שוקולד. מה עשית היום?קמתי מוקדם מדי, נסעתי למרכז, קניתי עיתון וחלה, חזרתי, אכלתי, ישנתי, יצאתי להליכה, אכלתי, טלוויזיה. מרתק הא? מה תעשה מחר?הממ באים אורחים, ובערב אולי סרט עם חברים. חשק ל...:שוקולדדדדדד. מה המידה שלך בנעליים?38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה, תיכוניסטים. מה אתה הכי אוהב לאכול?שניצל, סלט עוף. מה אתה הכי שונא לאכול?אוכל עם מלא מלא שמן. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא נראה לי שיש משהו ממש מטורף ברזומה שלי. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך?כל הצבעים. ירוק במיוחד. מה הצבע השנוא עלייך?טורקיז וחרדל. מה המקצוע האהוב עלייך?תקשורת, הסטויה[לשעבר], מת' לפעמים, ויש לי הרגשה שאני אֹהב אזרחות:) מה המקצוע השנוא עלייך?ספרות ותנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?ה-שנה שלי!:) עיר/ים אהובות:תל אביייייייב
, חיפה, ואילת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?טיול לפריז. מאבא לבת מצווה. איפה חגגת יומולדת אחרון?במקס ברנר עם חברים. איך אתה הכי אוהב לבלות?בית קפה/ קולנוע. עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם חברים ולפעמים עם המשפחה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בחופש 2 בערך, בבי"ס חצות ככה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?יאפ. מה היה המבחן האחרון?המממ מועד ב' ב005:p כמה קיבלת בו?נדע ביום ראשון? יש לך חברים מחוץ לכיתה?אכן ומחוץ לשכבה?לא ממש. ומבית ספר אחר?לא. ומהעיר אחרת?לא. אתה נוהג לדבר עם חפצים?כן. היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?ביום שבת מדוע?סיפור ארוך לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא משתכרת. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?משהו של REM נראה לי. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?פעם הייתי קונה הרבה, באמת. עד שנמאס לי מזה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק?את המחנכת שלי
ולנשק?אותו ולספר לו משהו מהלב?דוד שלי יש לך חברה?או משהו כזה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא. ראיתי אותו בצהרון בDVD
את מי היית לוקח לאי בודד?את אמא את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?נו דיי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא, אני מנותקת. שם מיוחד לבן?מיכאל, אביתר. שם מיוחד לבת?גאיה, גליה. דבר אחרון שאכלת:דג וחלה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס בהיר מפול&בר. אתה לומד ביום שישי?יאפ מה הספר האחרון שקראת?"הזהו אדם?"/פרימו לוי. לפני פולין. אהבת?אי אפשר להגיד שאוהבים כזה ספר. ממש ממש לא. מה הסרט האחרון שראית?"מדוזות". אהבת?בערך. הוא מוזר מדיי. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא. על מה דיברת איתו?לא יודעת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא על מי אתה יודע הכי הרבה?על עצמי מה הדבר האחרון שקנית?ג'ינס וטי שרט. כמה הוא עלה?200 ו40. ממי הsms האחרון שקיבלת?ממממ טל. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?טל. אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד. אבל לא קטנים מדיי. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?10. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אבא? 5. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?שחר:) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?בגילי. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?שיער, בטן, גובה. ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום: הודגש באמצעות מדגישומטיק

מתאים לי. זה הסופ"ש המסריח ביקום.

שעת התחלה: 22:20 שיר שמתנגן ברקע: שום שיר. ספר קצת על עצמך: גם אין מה לספר, חוץ מהעובדה שאני מתה לעשות משהו היום, אבל (וזה אבל גדול) ניסיתי ליזום משהו עם החברות והן כנראה לא מעוניינות כי זה ממש ממש לא יצא לפועל ולא הועלה לדיון. בתדודה שלי כנראה שכחה מקיומי כי היא עסוקה רק בחייה, מסתבר :/. 3 חברות טובות אחרות כל אחת עסוקה במבחנים/עבודה. ורק אלוהים יודע מה עם כל השאר. כלכך כיף, בחיי. מחשבה שעוברת בראש: ^ מה עשית היום? לקחתי מכנס לתופרת, הייתי בבנק, עשיתי קניות הלבשה תחתונה (טוב לא בדיוק, בקטנה) + קניות מפוקס. וזהו. ממש ממש ממש זהו. אני אתאבד עוד שניה בדיוק. מה תעשה מחר? אני מתארת לעצמי ש.. כלום! :] חשק ל...: לעשות משהו. מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה בעיקר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא אכפת לי כרגע מה אתה הכי אוהב לאכול? אני צריכה להפסיק לחשוב על אוכל. חוזרים לבית (אוכל נורמלי והכל) והכל נראה מפתה מידי :/ מה אתה הכי שונא לאכול? לא יודעת, מה שאני שונאת אני פשוט לא אוכלת. לא ככה זה הולך? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עושה מעשים מטורפים. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אין לי כוח לחשוב+לפרט אחד כזה מה הצבע האהוב עלייך? כחול וגווניו מה הצבע השנוא עלייך? לא שונאת צבעים, אבל זוהרים הם לא מהאהובים עליי מה המקצוע האהוב עלייך? אמנות מה המקצוע השנוא עלייך? מת', לשון, אזרחות. כל הבא ליד איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבירה +- עיר/ים אהובות: טבריה הקטנה והטובה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא היה מגוון כלכך רחב, לצערי. ה"לצערי" לא בגלל שאני כלכך אוהבת לקבל מתנות (אני לא, לא אוהבת בזבוז כספים) אלא כי זה פשוט היה מראה כזה ש.. הרבה אנשים חשבו איך לשמח אותי. לא הלך, הא? איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חוגגת ימי הולדת. איך אתה הכי אוהב לבלות? ^ עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מסתבר שעם עצמי. טוב, גם עם החבר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
אוף. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן ): מה היה המבחן האחרון? אזרחות, גועל. כמה קיבלת בו? לא רוצה לדעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? אין לי כיתה
אוף. ומחוץ לשכבה? ^ ומבית ספר אחר? ^ ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לעיתים היית פעם אצל פסיכולוג? הלוואי, אבל לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? רק כפתרון לבעיות מסוימות
לא נו, לא בתור ההתאבדות עצמה. אם כן - סיפרת למישהו? כמובן.. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? מפני ש. לקחת סמים מתישהו? אני אוהבת את החיים שלי נטולי נרקומניוּת, אבל תודה! אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? המחשב הזה יגסוס אם אני רק אחשוב על להוריד לפה איזשהו שיר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי כסף?! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אוי, כלכך הרבה. ולחבק? דימה, בעיקר ולנשק? ^ ולספר לו משהו מהלב? ^? יש לך חברה?או משהו כזה? מה זה משהו כזה? הדובי? גם. אבל גם חבר עם מי התנשקת בפעם האחרונה? איתו..? מתי? לפני דקות מספר ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כמה פעמים אפשר לשאול את אותה השאלה?! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. לא קיים אף אחד בעולם הזה כרגע, נדמה לי O_O שם מיוחד לבן? מיוחד? חלאס אין שמות מיוחדים. שם מיוחד לבת? ארר מאכל אהוב: די מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: ספגטי וכנפיים של אמא בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא יודעת, המון אנשים איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל מיני גופיות נוחות, אני מתארת לעצמי אתה לומד ביום שישי? לא לומדת
מה הספר האחרון שקראת? עוד לא סיימתי את פסיכית, מה אתם רציניים? אהבת? ^ מה הסרט האחרון שראית? כבר לא זוכרת, תאמינו לי אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? דימה על מה דיברת איתו? על זה שנורא בא לי לצאת. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? דימה, תמרה? על מי אתה יודע הכי הרבה? ^ מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס כמה הוא עלה? 100 [!!!] ממי הsms האחרון שקיבלת? דימה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? דימה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? גנבת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ממש כלום

=>

יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? כי לא הייתה לי דרך אחרת לחזור הביתה איך קוראים לאמא שלך? היא באה לבד.. חהחה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא תמיד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הא. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הו. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15, ככה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני מעדיפה לא להתחיל. ובפנימיות? :) איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יותר מידי כינוס-בעצמו (ולא, אין לי "חבר הכי טוב" כך שזה על כמה אנשים. עצוב.) איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, קיטש, קומדיה, דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישהו שלא עושה טירונות, ולא התגייס, ובכלל לא גר בארץ. למה? אוהו :) כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בין 0 ל1 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אוי. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גליה כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ארצה להיות קטנה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? נסיעה לבית בכל פעם מחדש את מי אתה רוצה לידך עכשיו? ]: באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אנאערף, די. מה עושה לך טוב? לעשות משהו מה מעצבן אותך? לא לעשות כלום מה תמיד צריך להיות בכיס? הפלאפון החתיך שלי, שהשארתי בטעות באמבטיה בתוך תיק קטן כזה וכשנכנסתי לשם שוב כדי לקחת אותו ראיתי אותו מפורק על הרצפה. נפל המסכן. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כל כשרון יתקבל בברכה, אני לגמרי נטולת כשרונות. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מבחינה רגשית? מצית הסקא שלי יקרה מפז מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה? מה היית לוקח לאי בודד? כמה פעמים אפשר לשאול את השאלה הזו, כמה?1 המלצה לסרט: שודדי הקריביים, 13, שמש נצחית בראש צלול, רקוואים לחלום, מותק תוכנית טלוויזיה? 8 כללים פשוטים, בנות גילמור, אוסי, מגרש ביתי, הטופ מודל הבאה, דברים מעניינים כאלו אתם יודעים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "לא נשאר לי כלום חוץ ממך" וזה נאמר ממש היום. וה"אני רק רוצה את פשוש שלי בחזרה" שנכתב לי בתחילת השבוע. איך את/ה מתגבר על באסה? תלוי איזו באסה, יש באסות בלתי נתנות להתגברות איפה היית רוצה לבקר בעולם? כל מקום כרגע!?%11 כוסעמק משעמם לי פה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? נו איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? ]: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא כזה חיית מחמד: חתולי כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? מה, שוב חפירות? מה זה השאלון הזה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כבר לא בטוחה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הדברים הקטנים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? דברים [!!!!!!!!!!!!] מקומות בילוי מועדפים: כל מקום, באמת. כל מקום!$?#@ את/ה אוהב/ת להיות בבית? לאאאא. כאילו, לזמן מוגבל, כמה אפשר?! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור. מה השם הראשון שעולה לך בראש? דימה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית חושיל אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא אין לי כוח לזה נו, תעשה מה שבא לך את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: דייייי האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן, רק שהוא לא כלכך מת עליי לאחרונה. חבל החיים טובים לדעתך? סבירים עם המון מקום לשיפור לבוש: מה איתו?! איפור: ? מאכל אהוב: זה לא השתנה מהפעם הקודמת שעניתי על זה. לפני כמה דקות!! שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: יוסלס אידי סרט אהוב: האאא. גלידה: מק' או קראנץ' עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתאבד משעמום שיר ברקע: אין שעת סיום: 22:43

היה לי חניך בשם אדיר מטבריה

והוא היה הכי חמוד בעולם. :< וגם מישהו בשם אהרון(?). ;[

Dawson girl

New member
עד שיוצאים

שעת התחלה: 22:35 שיר שמתנגן ברקע: שתי אצבעות מצידון
ספר קצת על עצמך: אין מה
מחשבה שעוברת בראש: אני לא מאמינה שמישהו שהתגייס איתי קרא לי צעירה
מה עשית היום? נסעתי לחיפה, רגליים
, ישנתי קצת, קראתי עיתון. כלום מה תעשה מחר? אני מקווה שאשן חשק ל...: לרקוד! מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? התנדבות לצה''ל וסדירים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנערף? מה אתה הכי אוהב לאכול? פלפל ממולא מה אתה הכי שונא לאכול? פירה בטטה :S מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הלכתי למסיבת יער מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא יודעת מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אהממ היה ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מבגרת עיר/ים אהובות: תל אביב, ירושלים, זהו בערך מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? השנה? קיבלתי גופייה יפה איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? לרקוד עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים:] מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בצבא עד 22:00 אפילו 21:00, בבית 23:00-24:00 ואם אני יוצאת למועדון אז 05:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מדים
מה היה המבחן האחרון? לפני שנתיים, לא זוכרת במה כמה קיבלת בו? הרבה יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן
אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם האוטו שלי היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? די מזמן מדוע? כי כנראה לא היה לי רע עד כדי כך לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה (אני יוצאת כזאת חננה) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? !! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הפוץ מהמחלקה שלי, כרגיל, וקצת לקצין ולחבק? את הקצין
ולנשק? כנ''ל ולספר לו משהו מהלב? גם יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? מתי? ראית בחנוכה את הפסטיגל? ברור
את מי היית לוקח לאי בודד? את הקצין. סתם. את הדמויות שלי:] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עידן!! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אפחד שם מיוחד לבן? עידן שם מיוחד לבת? עומר מאכל אהוב: כבר עניתי!! מאכל שנוא: גם דבר אחרון שאכלת: מסטיק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים. בסופש ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אההה.. "היער" של הרלן קובן אהבת? לא סיימתי אבל הוא נחמד מה הסרט האחרון שראית? "זוג משמיים" אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? על מתי אני חוזרת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? שאלה טובה מה הדבר האחרון שקנית? בטח משהו בשקם כמה הוא עלה? כמה שקלים ממי הsms האחרון שקיבלת? רוני מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ליטל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מה?!?!?!" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום לא רעבה יש לך עדשות/ משקפיים? אכן עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה שבועות לשיננית מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יותר מדי מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נהריה למה הלכת לשם? כדי לשבת בוייצמן! איך קוראים לאמא שלך? מה זה משנה? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? בערך דודהשלאבא אתה אוהב ילדים קטנים? לא כלכך כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אמא?לא הרבה!! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? חח לא אוהבת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20:] מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמעט הכל ובפנימיות? גם איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא לא מספרת לי דברים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו' ) קיטש דרמה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם טייס קרב
למה? כדי לטוס!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? טייס
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אנערף כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה שמשהו שיעשה לי טוב מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שקיבלתי מצטיינת את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אין ממש מישהו כזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "פנאן" מה עושה לך טוב? להגיד פנאן. סתם. כשכיף לי ואני נהנית מהחיים מה מעצבן אותך? אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, חוגר וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? ספר, מוזיקה וקרם הגנה מהשמש. וכמובן מים מינרלים המלצה לסרט: אנערף תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של גריי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני מסיימת לקרוא את מה שאת כותבת עם חיוך על הפנים" איך את/ה מתגבר על באסה? כותבת איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק, אוסטרליה, יפן, ברלין, יש מלא מקומות מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? סחבקיות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: כלב וכמה חתולים כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ודאי נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? מאיפה לי לדעת
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות רגועה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לכתוב מקומות בילוי מועדפים: מועדונים, בתי קפה, מקומות מוכרים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לעתים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אכן מה השם הראשון שעולה לך בראש? ליאור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא יודעת את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: פנאן האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא כלכך לבוש: ג'ינס וגופיה סגולה איפור: עפרון כחול, מסקרה וטיפה צללית ורודה מאכל אהוב: די!!11111 שתייה אהובה: מיץ להקה אהובה: להקת ח''א
סרט אהוב: אין גלידה: שוקולד עיר בעולם: פריז ארץ: לא יודעת מה תעשה כשתסיים את השאלון? ארד למטה, אכנס לאוטו ואסע לרמת דוד:] שיר ברקע: עד השמיים שעת סיום: 22:51

תמיד תהיי איתי...

שעת התחלה: 23:28 שיר שמתנגן ברקע: יום שישי את יודעת... ספר קצת על עצמך: אין מה מחשבה שעוברת בראש: בעיקר מתן מה עשית היום? עמ... קמתי, הקפצתי את ידיד שלי לתחנה, שטפתי פה קצת, עשיתי מרתון האלופה ונסעתי לים עם המשפחה עד עכשיו מה תעשה מחר? כלום חשק ל...: לראות אותו, לתת לה כפה. מה המידה שלך בנעליים? 9. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? לא מעניין איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנערף מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולדים מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אנטומיה מה המקצוע השנוא עלייך? ברה"ן איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעולה עיר/ים אהובות: לונדון וירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? קיבלתי רק אחת איפה חגגת יומולדת אחרון? זה היה כיפור איך אתה הכי אוהב לבלות? בים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? משפחה, חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? סביבות 11 אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? חודש או חודשיים מדוע? רצו להעלות למשפט לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שנים שלא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? גם וגם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? היא ולחבק? מתן? ולנשק? מתן? ולספר לו משהו מהלב? מתן יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? מה אכפת לכם מתי? היום בצהריים ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מטוס חזרה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נו מה יהיה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, אין לי כח אליו שם מיוחד לבן? אסף שם מיוחד לבת? ליאור דבר אחרון שאכלת: טוסט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שירלי או נועה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים אתה לומד ביום שישי? לא לומדת מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? על קרם גוף מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עידו או לירון על מי אתה יודע הכי הרבה? עידו או לירון מה הדבר האחרון שקנית? טוסט כמה הוא עלה? 30 ומשהו ממי הsms האחרון שקיבלת? תמונה ממתן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מתן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לליאורי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? עוד טוסט יש לך עדשות/ משקפיים? כן, לא מרכיבה עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנתיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? 3 שבועות. :) מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ק.גת למה הלכת לשם? אוטובוס לבאח צנחנים אתה קרוי על שם מישהו? מי? לאורה, סבתא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? כן ולא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 24 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? עכשיו סבבה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל ובפנימיות? אולי פחד קהל מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? if מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? היא כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? יאפ הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד אנטנות מתי זה היה? שנים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו שקשור לאיכות הסביבה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה כאלה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? שוקולד מה מעצבן אותך? אנשים, בעיקר מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אנערף מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: דוגמה תוכנית טלוויזיה? יש יותר מדי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? חושבת ושוקלת במשך ימים איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? איכס חגים. להשמיד. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כמובן חיית מחמד: אין לי כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? אנערף את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי בסיטואציה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? דברים קטנים מה את/ה אוהב/ת לעשות? ים, חברים, שינה מקומות בילוי מועדפים: ים, בתי קפה את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? הדוחה הזו את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כן את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: כרגע? גופייה שחורה חשופה, תחתונים ורודים, חזיית תחרה שחורה-ורודה איפור: אין מאכל אהוב: שוקולד נו שתייה אהובה: מים להקה אהובה: פ"פ גלידה: יוגורט מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לראות את dhw320 שיר ברקע: אהובתי של משינה שעת סיום: 23:51 הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo3.gif

לא שמישהו באמת יקרא את זה, אבל נגיד
שעת התחלה: 23:45 שיר שמתנגן ברקע: חזקה מהרוח- גלי עטרי מחשבה שעוברת בראש: על תשובות לשאלון. מה עשית היום? כלום האמת.
מה תעשה מחר? לא הרבה. אולי אלמד. חשק ל...: גלידה
מה המידה שלך בנעליים? 38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שאלה טובה. מה הצבע האהוב עלייך? שחור, סגול, כחול מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט (היה, כשהייתי בתיכון) מה המקצוע השנוא עלייך? מתמ'(?) איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה בסדר:) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דובי
מחברה. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי. איך אתה הכי אוהב לבלות? בית קפה. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. הייתה
מה היה המבחן האחרון? באונ'. כמה קיבלת בו? 70 ומשהו. אתה נוהג לדבר עם חפצים? עם המחשב
כשהוא כמו עגל!
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא מתי פעם אחרונה שבכית? .... לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר שלא קונה?
ולספר לו משהו מהלב? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? .... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא שם מיוחד לבן? גיא שם מיוחד לבת? שי דבר אחרון שאכלת: ארוחת ערב. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס. אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו ועוד לא סיימתי אותו בכלל. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא נראה לי שיש כזה. על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה. ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה. יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה ימים
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בצבא. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם: מפגש פורום. יש לך שם שני? לא אתה קרוי על שם מישהו? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קיטש/ דרמה/ קומדיה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אדמה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שי הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדולה?
?
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כמה רגעים כאלה. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? ..... מה עושה לך טוב? לשמוע מויזקה. מה מעצבן אותך? שמציקים לי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא' איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? טבעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים המלצה לסרט: "היומן", " סיפור אהבה בלתי נשכח"
תוכנית טלוויזיה? חברים איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרא"מ. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
:) איזה חג אהוב עליך? פסח/ שבועות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לצחוק איתם, זה כן. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? אכן כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כשהיא תגיע, אני אחזור אליכם.
מהי אהבה בשבילך? רגש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נדמה לי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, לראות טלויזיה. מקומות בילוי מועדפים: בית קפה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? אכן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם. תלוי מתי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? יש מצב...:\ האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? הם נחמדים. שתייה אהובה: נס קפה. להקה אהובה: משינה. סרט אהוב: היומן גלידה: ריבת חלב. מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת. שיר ברקע: שיר של הבקסטריט בויז
שעת סיום: 23:59

pampkin

New member
לא ארוך בכלללל

שעת התחלה: 23:41 שיר שמתנגן ברקע: אבות ובנים- אביתר בנאי ספר קצת על עצמך: חח שונאת לעשות את זה מחשבה שעוברת בראש: אני מתגעגעת
. מה עשית היום? הייתה אזכרה לסבא, אחכ כל המשפחה הייתה אצלנו בבית, אחכ כלום ובערב הלכנו לאכול סושי עם אמא:]. ואני לא יוצאת כי כולם חננות ורוצים להתרגל כזה לשעות שינה החדשות. בצפר וזה. מה תעשה מחר? המ סביר להניח שכלום. אנחנו הולכות להתנחל בדירה החדשה של אבא כי אין שם כלוםםם ואפחד אז זה כמו להיות בחוץ רק עם מזגן! חח ומותר לעשן שם ומותר הכל. וגם אני צריכה שהבנות יעזרו לי לבחור חדר כוסומו@@!@#! חשק ל...: סקס מה המידה שלך בנעליים? 36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק פה ולעיתים רחוקות באפנה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לאדעת אבל יהיה לכם קשה להתעלם ממני
מה אתה הכי אוהב לאכול? סושי! ופסטה ופיצה וגלידה ואבטיח חחח מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניות, עוף, פירות קיץ כאלה [משמש ואפרסק וכל החבורה] מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לאדעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? חחח יש יותר מדי כאלה מה הצבע האהוב עלייך? ורוד מה הצבע השנוא עלייך? אין לי מה המקצוע האהוב עלייך? שומדבר לא "אהוב" עליי במיוחד מה המקצוע השנוא עלייך? גם שומדבר לא "שנוא" עליי במיוחד. טוב נו אולי תנך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מגניבה עיר/ים אהובות: ת"א ורומא מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שרשרת עם חמסה משובצת כולה מלאמלאמלא יהלומים שקיבלתי מסבתא לבת מצווה איפה חגגת יומולדת אחרון?וואו הבנות עשו לי יום כיף מטורף כאילו שהתחיל בים, אחכ חברה עשתה לי סיבוב רולרבליידס בשכונה [חחחח] [נו זה הכל היה מלא צחוקים כאלה שלנו, זה ישמע מעפן ככה סתם] אחכ חברות עשו לי ספא מטורף וממש מוגזם בבית [כאילו עם מסכות ואמבטיית שמנים ואחכ מניקור ופדיקור חחח], אחכ חברה לקחה אותי בהפתעה למספרה וצבעה לי את השיער באדום [ושילמה על זה 250 שקל...] ואז חזרתי הביתה, החברות הכי טובות הכינו לי ארוחת מוגזמת כזאת עם פסטה ברוטב שמנת ופטריות וופל בלגי למנה אחרונה ואל תשאלווו, ובלילה [כל היום ד"א היה לי בית ריק] היו אצלי מלאמלא אנשים ומלא אלכוהול
איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות עם מי אתה הכי אוהב לבלות? החברות הכי טובות והחבר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי.. בחופש הגדול הייתה לי תקופה שנרדמתי רק ב6 בבוקר, אבל במשך השנה ככה באופן נורמלי אני נרדמת ב12 ככה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? וווווווואו לא זוכרת. אה בעצם הבגרות בלשון!!! כמה קיבלת בו? לאדעת עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? גם ומהעיר אחרת? גם! אתה נוהג לדבר עםחפצים? חחח לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר?גם לא חשבת פעם על התאבדות? לא ברוך השם אם כן - סיפרת למישהו? ממ מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בלילה. מדוע? כי.. נזכרתי בזה שרבתי עם חברה שלי [שתינו כאילו נפגענו אחת מהשניה ברמות מטורפות] והיא כאילו כמו אחותי, אין דברים כאלה היא החברה הכי טובה שלי אני חלק מהמשפחה שלה היא חלק ענק מהחיים שלי.. ופשוט רבתי איתה, ושלשום היא הייתה בהופעה של אביב בווליום, והיא צלצלה להקדיש לי שיר באיזה חמש בבוקר וישנתי, אז היא השאירה הודעה. ושמעתי את זה אתמול וזה כלכך ריגש אותי. [היא הקדישה לי את מלאך.. "לפעמים אני לא מבין אותך, את עוברת שינוי, לפעמים אני בורח.. לא להיות תלוי, אבל חוזר אלייך, את המלאך שלי. אל תעזביני, את המלאך שלי.." אתן לא הייתן בוכות?] חוצמזה שאני במחזור נו חח לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונ שהשתכרת?לפני יותר מדי זמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ממ לאדעת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? חח צחוקים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי חח ולחבק? חבר שלי
ולנשק? כנל ולספר לו משו מהלב? כנל יש לך חברה?או משהו כזה? חבר
עם מי התנשקת בפעם האחרונה? חבר שלי חח מתי? מתי??!?!?!?!111 לפני שבוע. בגלל הצבא המסריח הזה ראית בחנוכה את הפסטיגל? חח לא את מי היית לוקח לאי בודד? לאדעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את! חבר שלי!!
!!!!!!! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? לאדעת שם מיוחד לבת? גם לאדעת מאכל אהוב: כבר עניתי על זה! סושי ופסטה ופיצה וגלידה מאכל שנוא: גם על זה! עגבניות וכל מני פירות. ועוף דבר אחרון שאכלת: פתאי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אוי עניתי על השאלון הזה כבר פעם. לאדעת . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים? אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? רומן אמריקאי- יונתן גפן אהבת? מאוד וואו מה הסרט האחרון שראית? חחח ראיתי השבוע גם המאבטח [
] גם סטפ אפ[
] וגם סטיק איט [חח
] אהבת?עניתי למעלה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? "מאמי אני הולכת לישון תנמיכי את הרעש הזה שלך" מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חבר שלי והחברות הכי טובות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? על החברות הכי טובות שלי. הן כאילו... כמו אחיות מה הדבר האחרון שקנית?וואו לא זוכרת כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? חח תחזית יומית מ2199 [אני חייבת להפסיק את החרא הזה זה עולה מלא כסף ואני לא יודעת איך זה קרה בכלל] מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא. "איפה את?" מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "הם". נו מה אתם גורמים לי לחטט בפלאפון עכשיו מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום וואו אני מפוצצת יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לאדעת לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מממ מזמן. לפני יותר משנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?הרצליה למה הלכת לשם? לבקר ידיד איך קוראים לאמא שלך? ליאורה יש לך שם שני? מהו? חחח כן.. נעמי אתה קרוי על שם מישהו? מי? האות הראשונה של השם של סבא שנפטר שנה לפני שנולדתי אתה אוהב ילדים קטנים? חחחחחחחחחחחח לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 4 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין כזה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? להשאר ככה כמו שאני מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? גם איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא תמיד צריכה להתווכח איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')מתח וקיטש וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אפחד למה? כי אני אוהבת את עצמי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיצא מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אקדח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?מיכל כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? למען השלום מתי זה היה? 1995 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כסף חחח סתם לאדעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אין כזה.. כאילו רוב הרגעים שלי די מאושרים את מי אתה רוצה לידך עכשיו? חבר! שלי!!! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסאוחתוק מה עושה לך טוב? סיגריה לפעמים [ולפעמים ממש רע] מוזיקה קפה וחברים [אבל רק אם הכל בא ביחד] מה מעצבן אותך? המון דברים. אנשים מעצבנים כזה ומתלהבים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ממ מה הפריט הכי יקר שיש לך? לאדעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים קולה גבינה ושוקולד מה היית לוקח לאי בודד? מחשב המלצה לסרט: המאבטח תוכנית טלוויזיה?חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כל מני

pampkin

New member
וואו אני לא מאמינה עניתי על הכל עכשיו זה לא

מדביק לי את זה!!!!!111 כנראה איכשהו מחקתי את ההמשך במקום לגזור אותו כוסאומו
איזה בזבוז זמן חח

aYaLoLy

New member
איזה שישי איזההה ../images/Emo7.gif

שעת התחלה: 00:17 שיר שמתנגן ברקע: היר מיי טריין קאמינ' ספר קצת על עצמך: אני יורה בתזונה ! מחשבה שעוברת בראש: שמירות זה רע. חברות ביוון זה גם מבאס מה עשית היום?חזרתי הביתה מהטירונות, הייתי עם חברים, נפרדתי מהם והייתי בארוחה משפחתית. עוד לא החלטתי אם ללכת לנגה עם חברות מהטירונות מה תעשה מחר? ים חשק ל...: חוויות מסעירות מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה וגם זה בקושי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי שמצ מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה מה אתה הכי שונא לאכול? ממרח קקאו עם גושי סוכר! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? התקלחתי בשעת ט"ש כששיחררו 211 בנות להתקלח באותו זמן מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ^^ מה הצבע האהוב עלייך? ירוק וכתום מה הצבע השנוא עלייך? סגול ערבי, חרדל מה המקצוע האהוב עלייך? תזכירו לי? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ממצה ביותר! עיר/ים אהובות: תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אח בתוך קופסת קרטון איפה חגגת יומולדת אחרון? מסיבת הפתעה במקס ברנר ועוד מסיבת הפתעה בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות עם אנשים אהובים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? ^^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ברגיל בערך ב2-3. בצבא ב11 וחצי ככה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? תזכירו לי? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? וואו טוב שלא רצתי לקב"ן עוד שניה כשהנשק הסתובב אלי בשירותים היית פעם אצל פסיכולוג? כה ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כה אם כן - סיפרת למישהו? כה מתי פעם אחרונה שבכית? יום שני מדוע? בגלל התפקיד המחורבן שעומד להיות לי בצבא לקחת סמים מתישהו? כה אתה מעשן? כה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? הייתי בראש נחמד שבוע שעבר אבל לא הייתי שיכורה מהתחת. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מיי האמפס בגירסא של אלאניס
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני חיילת עניה וזאת רק ההתחלה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הבנות באוהל שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111%$^*^$)*&^*^%&$%^#^%$#% ולחבק? החברות מהטירונות ולנשק? אל תגרמו לי להתחיל כי אני אציף את המקלדת בריר של עצמי. אוי תראו באמת מי שלח לי הודעה עכשיו!!!!! :):):):):):):):) ולספר לו משהו מהלב? מיציתי את זה אתמול במטווחיים יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? חחחחחחחח עם איזה דיג'יי בריפראף לפםני אלף שנה ואני אפילו לא זוכרת מתי? ^^ ראית בחנוכה את הפסטיגל? מעולם לא את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אח שלי הרחוק אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שרון שם מיוחד לבן? רותם שם מיוחד לבת? שי מאכל אהוב: גלידה מאכל שנוא: טונה ושוקולד עם גושי סוכר! דבר אחרון שאכלת: עגבניית שרי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שיר . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? שמלה לבנה אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? סתם איזה משהו שטותי אהבת? לא כזה מה הסרט האחרון שראית? סימפסוס אהבת? דההההההההההההההההההה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה עכשיו במסנג'ר. ולפני זה דיברתי עם החברות שטסות בטלפון על מה דיברת איתו? על כמה שאתגעגע מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אחי על מי אתה יודע הכי הרבה? עצמי מה הדבר האחרון שקנית? דיאט קולה בשקלית כמה הוא עלה? 4.5 ממי הsms האחרון שקיבלת?
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בובי! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כום. אני מפוצצת יש לך עדשות/ משקפיים? לחא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אצ'קלונה למה הלכת לשם? ליד הבסיס איך קוראים לאמא שלך? ורדה יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא אתה אוהב ילדים קטנים? כשהם שותקים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא אוהבץת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 21 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הבטן ואת הצוואר ואת כף הרגל ובפנימיות? את הפחד מדחיה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אצצל שתיים: אצל אחת העובדה שלפעמים היא יכולה להסתיר את הסודות הכי גדולים ולסגור את עצמה ברמה שאי אפשר לחדור ולהבין מה עובר אליה ואצל השניה שיש לה יתר מודעות עצמית שהיא מוגזמת מדי ומנותקת מהמציאות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') בעיקר קומדיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם מישהו שנוסע לקוס כדי שאוכל להיות עם חברות למה? ^^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 0 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קוס מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ___ כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כה הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד כיבוש מתי זה היה? פול זמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מוכרת גלידה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היה לי רגע מדהים שבוע שעבר בלילה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? חברות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אבל לללללללללמממממממממהההההההההההההההההה
מה עושה לך טוב? צחוקיאדה מה מעצבן אותך? הבנות באוהל שלי מה תמיד צריך להיות בכיס? מצית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפלאפון נראה לי. מבחינת עלות מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים, חלב מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה המלצה לסרט: סימפסוןנס תוכנית טלוויזיה? כבר שכחתי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? יש הרבה איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה או מדברת עם אנשים שאני אוהבת או סתם נסגרת וכותבת איפה היית רוצה לבקר בעולם? אני חמה על אוסטרליה לאחרוונה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר בושה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו ואביב איזה חג אהוב עליך? חנוכה ופורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כמובן חיית מחמד: עכברה בשם טווסט כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. אולי בהדלקות מהי אהבה בשבילך? משהו רחוק ולא מוכר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להרגיש שלמה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצעוק בפריקת נשקים מקומות בילוי מועדפים: גלידריות את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אין לי מושג מה השם הראשון שעולה לך בראש? נדב כי אני מתגעגעת אליו את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בסטואציה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אני אנסה אבל אז אקבל ואבין את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אהלן אהלן אהלןןןןן האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? תלוי לבוש: כרגע? בוקסר וחולצת מיקימו איפור: אין עלי מאכל אהוב: גלידה! שתייה אהובה: דיאט קולה, קפה, פטל למרות הכל להקה אהובה: אני חמה על הדורז לאחרונה אבל פינק פליד סרט אהוב: גרין סטריט חוליגנס גלידה: הוווווווווו גלידה
טופי של אייסברג במטותא עיר בעולם:תלאביב ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אראה אם ההורים כבר ישנים שיר ברקע: עדיין האלבום שעת סיום: 00:35 קראת?

NoFaRi1

New member
בלופ

שעת התחלה: 5:25 PM שיר שמתנגן ברקע: We Ride-Rihanna ספר קצת על עצמך: כואבת לי הבטן מחשבה שעוברת בראש: בא לי להקיא מה עשית היום? למדתי בערך. מה תעשה מחר? אני נוסעת לאמיש P: חשק ל...: אליו מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הרבה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת P: מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה נגיד מה אתה הכי שונא לאכול? קוסקוס נגיד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הו מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הו מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? גוונים מסויימים של צהוב וכל מיני. מה המקצוע האהוב עלייך? art מה המקצוע השנוא עלייך? מדעים איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קשה עיר/ים אהובות: ניו יורקP: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיסה להולנד/צרפת/בלגיה/גרמניה איפה חגגת יומולדת אחרון? בארץ איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים, צחוקים. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם אנשים זורמים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ביום בצפר ב11-12 בערך מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 0800 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? ספרות כמה קיבלת בו? לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? אין כיתה ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כשאני מעוצבנת היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? כמה ימים לפני הטיסה מדוע? פרידה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שלושה שבועות בערך איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שולחים לי, לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כסף וכוח מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אנערף ולחבק?.. ולנשק?.. ולספר לו משהו מהלב?.. יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? מתי? בחופש ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לא רוצה אי בודד :[ את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? גל ועידו שם מיוחד לבן? עידן שם מיוחד לבת? מאי מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: קוסקוס דבר אחרון שאכלת: המבורגר בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אני יכולה להישבע ששאלו את זה כבר אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? גם את זה נו. ריקוד צמוד אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נראה לי שי והילה על מי אתה יודע הכי הרבה? ממ שייקה.. וגילי מה הדבר האחרון שקנית? מממ מסקרה כמה הוא עלה? קניתי 2. לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? סטיב מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? סטיב מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי אותו פה עכשיו נו מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לוד למה הלכת לשם? לטוס איך קוראים לאמא שלך? אפרת יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אבא הכוונה P: אמ 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מה אין דבר כזהP: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב ככה מה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? רגליים בעיקר ובפנימיות? הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') פשוט להוריד את המד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בקבוק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עידו כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה? למען תושבי שדרות והסביבה(!) מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אגדל מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? .. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אוווווקיי מה עושה לך טוב? שמש מה מעצבן אותך? קרציות מה תמיד צריך להיות בכיס? כלום איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מערכת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הרבה אוכל מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: המרדף אחר האושר, Pride, ריקוד צמוד תוכנית טלוויזיה? סקס אנד דה סיטי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? פפ ;[ איך את/ה מתגבר על באסה? עם הזמן איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה, דרם אמריקה, ניו יורק שוב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חום איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בערך מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הוא מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא יותר מידי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? כבר היה! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: ג'ינס וגופייה כתומה איפור: עיפרון ומסקרה מאכל אהוב: פיצה פעם מאה שתייה אהובה: דיאט קוקה להקה אהובה: סרט אהוב: מרדף אחר האושר גלידה: ריבת חלב עיר בעולם: ניו יורק ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? מקווה שאתקלח שיר ברקע: ואולי- עברי לידר שעת סיום: 6:10PM

למעלה