הלו הלו הלו ../images/Emo33.gif
ישדבררים שדילגתי זה כי אני חסר סבלנות לדברים משעממים קצת בכללי שם: לא רוצהההההההההההה פירסינג: לא. (יאיי?
) קעקועים: נו. (יאיי?...) גובה: מטר שבעים מידת נעליים: 44 צבע שיער: לא מוגדר. טוב שטני - שחרחר אחים/אחיות: יש! בת כמה את נראית: 16... אולי 17 משקפיים? א-הא גשר? לא אבל רוצה
עבר פלילי: לא שידוע לי
שפות: אין
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כרגע כלום הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כרגע הכל חוץ מהרגליים, נראה לי. כלומר, הנעליים. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לאאאאאאאא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא~ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: מה? כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 10000000000000 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: הדבר הזה שיש אצל החרדים סרט מצויר: אין/לא יודע קורנפלקס: קוקומן מסטיק: אין/לא יודע צבע: אין/לא יודע יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: לא חורף\קיץ: חורף כי כולם עצובים בחדר: הפלאפון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא זוכר ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח! הופעת בציבור בפיג'מה? כן...... זה היה נורא! בכית בסרט? כן!!!!!111 הדרך בחזרה הביתה. כל פעם שראיתי! (3) היית על במה? כן! חשבת שאת\ה הולך למות? לא כל כך נכשלת במקצוע? כן בערך הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:כרגע אין אוכל אהוב:ספגטי / כרגע אין תוכנית אהובה:לא ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 12:43 תפוח או בננה?ת]וח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? שיעורי בית בפיזיקה/ סים סיטי איזה ארוחה אחרונה אכלת?קנדי אפל!!!! שזה בסדרררררר וגם סוכר. תיכון או אוניברסיטה? תיכון! אתה משועמם/ת? לא! רעש אחרון ששמעת? הכיסא ריח האחרון שהרחת? של דימונה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רינג 14 (טלית) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?למחשב אוקייייייייייי תודה שקראתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תכתבו תגובות
ישדבררים שדילגתי זה כי אני חסר סבלנות לדברים משעממים קצת בכללי שם: לא רוצהההההההההההה פירסינג: לא. (יאיי?