שאלון

הלו הלו הלו ../images/Emo33.gif

ישדבררים שדילגתי זה כי אני חסר סבלנות לדברים משעממים קצת בכללי שם: לא רוצהההההההההההה פירסינג: לא. (יאיי?
) קעקועים: נו. (יאיי?...) גובה: מטר שבעים מידת נעליים: 44 צבע שיער: לא מוגדר. טוב שטני - שחרחר אחים/אחיות: יש! בת כמה את נראית: 16... אולי 17 משקפיים? א-הא גשר? לא אבל רוצה
עבר פלילי: לא שידוע לי
שפות: אין
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כרגע כלום הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כרגע הכל חוץ מהרגליים, נראה לי. כלומר, הנעליים. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לאאאאאאאא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא~ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: מה? כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 10000000000000 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: הדבר הזה שיש אצל החרדים סרט מצויר: אין/לא יודע קורנפלקס: קוקומן מסטיק: אין/לא יודע צבע: אין/לא יודע יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: לא חורף\קיץ: חורף כי כולם עצובים בחדר: הפלאפון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא זוכר ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח! הופעת בציבור בפיג'מה? כן...... זה היה נורא! בכית בסרט? כן!!!!!111 הדרך בחזרה הביתה. כל פעם שראיתי! (3) היית על במה? כן! חשבת שאת\ה הולך למות? לא כל כך נכשלת במקצוע? כן בערך הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:כרגע אין אוכל אהוב:ספגטי / כרגע אין תוכנית אהובה:לא ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 12:43 תפוח או בננה?ת]וח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? שיעורי בית בפיזיקה/ סים סיטי איזה ארוחה אחרונה אכלת?קנדי אפל!!!! שזה בסדרררררר וגם סוכר. תיכון או אוניברסיטה? תיכון! אתה משועמם/ת? לא! רעש אחרון ששמעת? הכיסא ריח האחרון שהרחת? של דימונה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רינג 14 (טלית) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?למחשב אוקייייייייייי תודה שקראתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תכתבו תגובות

טםטםטםטם../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

אוף, אני חייבת להמציא כותרות יותר מקוריות מזה. ;[ משעממלי. ומחר אני צריכה לקום מוקדם. זנות. קצת בכללי שם: נוף.
פירסינג: אין. קעקועים: אין. ;[ גובה: 1.59 ככה. מידת נעליים:
צבע שיער: כהה עם קצוות סגולים. אחים/אחיות: לא, תודה.
סתם. יש שניים קטנים, ואחד גדול מאומץ. בת כמה את נראית: לא יודעת. שש עשרה? משקפיים?: אין.^^ גשר?: אין ^^ עבר פלילי: אין. ^^ שפות: עברית. >< הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?: אה. *מגרדת בראש*; הידיים, אני חושבת. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?: עקשנות מטומטמת. האם... את/ה דלוקה על מישהו: דלוקה זו הגדרה מעניינת לזה.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, אני די מפחדת מזה, אני חושבת. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: הממ. כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: קודם שיהיה לי אחד >< את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאא.
את/ה הייתם בחו"ל: "הייתם"? מי זה הייתם?
(כן.) בעד\נגד...|Xדגש| מערכת יחסים ממרחקים: אני באחת כרגע. נגד. ;[ להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: למהלא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נו באמת. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: מן הסתם... אי פעם נעצרת: לא.
כמה פעמים... היית מאוהבת: שלוש. נשבר לך הלב: שתיים. שברת לבבות: חמש. השם שלך הופיע בעיתון: אולי פעמיים. התחרטת על דברים שעשית: הרבה. >< דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: זנות.
ממתק: שוקולדדדד. לבן עם עוגיות. סרט מצויר: Yellow submerine (בטח לא כותבים את זה ככה. אין לי כוח לבדוק איות.
) קורנפלקס: כריות וניל. מסטיק: איכ מסטיק. אולי אורביט ירוק. צבע: כתום וסגול. יום בשבוע: רביעי. היום הכי לא מועדף: שבת. אמאלה. תכשיט: שרשרת של ירח שכבר לא אצלי. חורף\קיץ: חורףחורףחורף.
בחדר: אה. מה?
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוץ ממני? רותמ. ראה אותך בוכה: יונתן. הלכת איתו לסרט: ספתא. צעק עליך: אמא. שלח לך מכתב: רותמ. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?: לא ממש. אהבה ממבט ראשון?: לא. אולי הידלקות או משהו כזה. חיים שאחרי המוות?: אני ממש ממש מקווה שלא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?: לא. יא. אני בנאדם ממש חסר אמונה.
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?: אני לא אומרת בלי להתכוון. הופעת בציבור בפיג'מה?: יאפ. בכית בסרט?: אוי. כן. בin America בכיתי המון. היית על במה?: כמה פעמים. חשבת שאת\ה הולך למות?: כן, ולהגנתי אפשר להגיד שהיתה לי סיבה מוצדקת.
נכשלת במקצוע?: כן ;[ הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: נראה לכם?
רצית להיות המין השני?: קצת. דברים אהובים שיר אהוב:Beby I gonna leave you של לד זפלין, ברלין של לו ריד, וכל הפסקול של "הפסנתר". אוכל אהוב: שוקולד. וכל דבר שיש בו שוקולד.
תוכנית אהובה: חברים? זה הדבר היחיד שאני רואה.>< ספורט אהוב: רכיבה על סוסים. (ארבע שנים!) תחביב: לצייר. זמר/זמרת/להקה אהובים: ביטלס, פינקפלויד, ולווט אנדרגראונד. עיתון אהוב: המף. וסתם מה השעה עכשיו?: 2:29. אני כל כך צריכה ללכת לישון X: תפוח או בננה?: תפוח. למרות ששניהם לא משהו בכלל. כחול או אדום?: כחול. סתיו או אביב?: סתיו. (אפילו שבארץ זה לא ממש משנה) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לישון.
איזה ארוחה אחרונה אכלת?: אה. לא זוכרת. בטח קורנפלקס או משהו. תיכון או אוניברסיטה?: תיכון. אתה משועמם/ת?: לא. רעש אחרון ששמעת?: אבא צועק "נוף, לכי לישון!" >< ריח האחרון שהרחת?: בושם של אמא כשהיא באה לתת נשיקת לילהטוב. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?: אין לי פלטפון! הא! דפקתי את הממסד! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?: יונתן.

שיהיה ../images/Emo57.gif

נדמה לי שכבר עשיתי את השאלון הזה. קצת בכללי שם: נו, ב'מת. פירסינג: אין. קעקועים: אין. גובה: מטר שישים. מידת נעליים: שלושים ושש. צבע שיער: חום כהה. אחים/אחיות: אין. בת כמה את נראית: כיתה ט', לפי רוב האנשים. משקפיים? יש. גשר? אין, תודה לאל. עבר פלילי: אין גמכן. שפות: עברית, אנגלית, קצת יפנית, קצת מאוד ערבית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער ויכולת הכתיבה והתיאור. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הנטייה להיות נודניקית ואנוכית אפילו כשאני שמה לב לעובדה שאני כזו ומששיכה עם זה בכל זאת. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: הממממ, לא במיוחד. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. חברות וירטואלית, לעומת זאת, זה נחמד. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: זה נחמד. עשיתי אתת האירוסמית' באפקוט! את/ה הייתם בחו"ל: כה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: שיהיה להם מבושם, אני לא רוצה. להרוג אנשים: לא ממש, לא. עישון אצל בני עשרה: יאכס! נסיעה במכונית אחרי ששתית: בעד, לגמרי! מה רע בתאונות דרכים, בעצם? *מתה* איזה מין שאלות אלו? מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: סבבה להם. יותר מבחר, וכו'. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: אולי ^^; אי פעם שיקרת: מן הסתם. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: שמונה? נשבר לך הלב: לוידעת. שברת לבבות: מינוס שתיים. השם שלך הופיע בעיתון: איזה פעם-פעמיים. התחרטת על דברים שעשית: כמה וכמה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: פויקילותרמי. אם מוסיפים לזה עוד אות ומחלקים בשלוש זה יוצא ארבע אותיות. ממתק: שוקולד לבן עם קרם אגוזים. סרט מצויר: אנימאניאקס. קורנפלקס: עוגי שוקו. מסטיק: אני לא אוכלת מסטיקים. יש סמינט? צבע: סגול כהה. יום בשבוע: שלישי. היום הכי לא מועדף: אה, ראשון? תכשיט: טבעת הקלאדה שלי. חורף\קיץ: חורף! בחדר: פוסטר של נייטמר ביפור קריסטמס. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! ראה אותך בוכה: לוידעת. הלכת איתו לסרט: אההה, כמה חברים, אני חושבת. אה, לא, אבא לקורפס ברייד בארה"ב. צעק עליך: שיר, שאני אסדר כבר את החדר שלי. שלח לך מכתב: צה"ל, אני חושבת. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אין לי כוח לזה
אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? אולי. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? זה נחמד שיש סרטים מפחידים, אר. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח! הופעת בציבור בפיג'מה? כן. אבל, נו, כששאר הציבור גם היה מפוג'ם חלקית. בכית בסרט? "אבא, קום, צריך כבר ללכת הבייתה..."
היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? אה, לא ממש. אולי. נכשלת במקצוע? מתמטיקה, תנ"ך. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לפעמים. דברים אהובים שיר אהוב: don't want to miss a thing של אירוסמית'. אוכל אהוב: עוף בקארי. תוכנית אהובה: בנות גילמור. ספורט אהוב: כדורעף. תחביב: מחשב מחשב מחשב, ומנגה גם. זמר/זמרת/להקה אהובים: קווין!
עיתון אהוב: מסע אחר. וסתם מה השעה עכשיו?
תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו, כי אחריו חורף. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לתקן איזו פסקה בפיק ולישון. איזה ארוחה אחרונה אכלת? קריספי צ'יקן של מקדונלדס. הכל בשביל מזון בריאות
תיכון או אוניברסיטה? תיכון, נראה לי. אתה משועמם/ת? קצת. רעש אחרון ששמעת? מין כזה דפיקות של הבוידעם, שנוטה לדפוק כמו במגרש השדים לפעמים. ריח האחרון שהרחת? המממ... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "ריקוד פית שזיף הסוכר" של צ'ייקובסקי. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הממממ, נופר. כי אני צריכה כבר לפגוש אותה!

Misery Of Life

New member
תשובותיי (איזו כותרת מקורית!)

שם: קובי פירסינג: אין. זה מסוג הדברים שהם ממש לא אני, והם גם כוללים דקירות. קעקועים: אין. כנ"ל. גובה: 1.74, בערך. מידת נעליים: 41-43, משתנה מנעל לנעל. צבע שיער: שחור, אין שום נטייה לחום כהה, אז לא להגיד שהוא כזה.
אחים/אחיות: אח אחד, בן 21. בת כמה את נראית: 16? משקפיים? כן, משהו כמו 7 שנים. גשר? כן, כבר כמעט שלושה חודשים. עבר פלילי: גנבתי מסטיק! שפות: עברית, אנגלית. אני בערך מבין יפנית ברמה בסיסית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאלה קשה. אלך על טוב לב. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הוותרנות שלי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כבר לא כ"כ את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא כ"כ את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: אם בכיתי על עצמי, זה נחשב? אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: תלוי אם מחשיבים קקראשים או התאהבויות רצינית, במקרה השני 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: תלוי אם מחשיבים עיתון ביה"ס. התחרטת על דברים שעשית: לא הרבה, 4-5 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: נלך על זהות, אחרי המרתון של זהות בדויה. היא בטח תוחלף לזונה, אחרי פיירפליי. ממתק: משתנה עם הזמן. סרט מצויר: family guy! וטום וג'רי. קורנפלקס: כריות. מסטיק: אורביט בטעם תפוח צבע: נלך על ירוק. יום בשבוע: ראשון. היום הכי לא מועדף: יש כ"כ הרבה. מערכת שעות מכוערת. תכשיט: I Don't do jewelery חורף\קיץ: חורף בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אח שלי, אותו חדר, מיטה נפתחת וזה. ראה אותך בוכה: אף אחד הלכת איתו לסרט: אני מעדיף לא להיזכר בו. צעק עליך: אבא או אימא. אולי גבי (אח שלי) שלח לך מכתב: האגודה. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמין ולא מאמין. אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו. רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: הפתיחה השנייה של בליץ' אוכל אהוב: בא לי המבורגר. תוכנית אהובה: עקרות בית נואשות ספורט אהוב: נגיד שטניס למרות שאני לא משחק. תחביב: לצפות בסדרות אמריקאיות במחשב. זמר/זמרת/להקה אהובים: קלי קלארקסון. עיתון אהוב: המימד העשירי! וסתם מה השעה עכשיו? 10:11 תפוח או בננה? שילוב. כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? תרגילים במתמטיקה. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב, שתי פיצות אישיות של מעדנות. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? בטח משהו בבוקר. ריח האחרון שהרחת? האף שלי סתום מדם, דם זה רע. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רטט. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אנשים שאני אוהב ולא יצא לי לבלות איתם מספיק, כמו ענבל.

ספרפור

New member
קסם, את משו את.

קצת בכללי שם:ספיר פירסינג:נופ קעקועים:כנ"ל גובה:אין לי מושג מידת נעליים:39 צבע שיער:חום אחים/אחיות:שתי אחיות ואח בת כמה את נראית:אני מניחה ש-14 משקפיים?כן גשר?כבר לא
עבר פלילי:קשקשתי על ספסל. נחשב? שפות:? הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?כל השאר האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן. בקיבוץ או מושב בצפון. ואם לא אז במרכז. לא פה בכולופן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:אם היא מתממשת ונפגשים, למה לא? את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:זנחמד, לפעמים את/ה הייתם בחו"ל:לא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:צלוי להרוג אנשים:תלוי עישון אצל בני עשרה:נגד, ונגד עישון בכלליות נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:כן נשבר לך הלב:כן שברת לבבות:ל נראה לי שמישהו היה מפגר מספיק בשביל זה. השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:מושי ממתק:טעים סרט מצויר:מלך האריות קורנפלקס:יאמי
מסטיק:האבה בבה צבע:כלמני יום בשבוע:שלישי היום הכי לא מועדף:חמישי ושישי תכשיט:כלמיני חורף\קיץ:קיץ
בחדר:לוידעת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני? ראה אותך בוכה:לא זוכרת הלכת איתו לסרט:כמה אנשים מהכיתה צעק עליך:חברה שלי נרה לי
שלח לך מכתב:פף, זה היה מזמן. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא ממש אהבה ממבט ראשון?לוידעת חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט?הו, כן. היית על במה?כן
חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לפעמים דברים אהובים שיר אהוב:המון אוכל אהוב:כנ"ל תוכנית אהובה:the o.c,חברים, וכל מיני. בעיקקר או סי. ספורט אהוב:שחיה תחביבכלמיני זמר/זמרת/להקה אהובים:מוניקה סקס, עברי לידר, פיטר רוט, בית הבובות, וכל מיני
עיתון אהוב:? וסתם מה השעה עכשיו?17:31 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת?טבעול תיכון או אוניברסיטה?אין לי ממה להשוות כל כך. אתה משועמם/ת?לא ממש רעש אחרון ששמעת?אנשים בטלוויזיה ריח האחרון שהרחת?של כביסה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?קליפורניה של פאנטום פלאנט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?המון אנשים

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

קצת בכללי שם: ימיט פירסינג: אין, אבל יהיה לי מתישהו קעקועים: אין גובה: 154 מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: 16, בערך בת כמה את נראית: 12.5. האמת שגדלתי קצת, אבל, נו, תלוי. משקפיים? לרחוק. אדומים. גשר? אפעם לא עבר פלילי: גנבתי לאתי חולצה. לא רק לאתי
שפות: עברית, אנגלית, אגלית (אנגלית עילגת><) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? המממ,. אני סלחנית הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אני מטומטמת ולא מחוננת
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כע את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן! את/ה אוהבת רכבות הרים: כן!! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי ב,. להרוג אנשים: רק כשאתה סטלין עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נ ג ד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד?
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא! כמה פעמים... היית מאוהבת: המהמ נשבר לך הלב: שלוש, ארבע, אבל לא ממש רציני, בדר"כ. שברת לבבות: הו, ככה כמה וכמה פעמים
השם שלך הופיע בעיתון: עיתן בצפר בלחץ. התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מוות ממתק: הממ,. טים טם סרט מצויר: סאת'פארק, ומי הפליל את רוג'ר רביט. קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

The GereV

New member
כן!! סאות' פארק. אני רוצה לעשות

מפגש אצלי שמוקדש רק לסרט הזה. ונראה אותו בלופים כל הלילה מתישהו זה יצא לפועל. X:

היי, אולי אני כן אראה את הסרט

הארור, לבסוף~ O: (אחריי שנים בהן כולם מצטטים מהסרט, ואני מרגישה כה אאוטסיידרית אפלה. ;;)

Kuroi Tenshi

New member
Here goes...

קצת בכללי שם: חן פירסינג: לא. קעקועים: נופ. גובה: 1.83, נראה לי. מידת נעליים: 46. צבע שיער: חום. מישהו מאמין שהייתי פעם בלונדיני? אחים/אחיות: חמישה אחים. אני מס' 4. בן כמה אתה נראה: בן גילי, אני חושב. לא מגולח, אומרים לי שמבוגר יותר. משקפיים? כן. גשר? היה. עבר פלילי: אין תגובה <_< שפות: עברית, אנגלית. לשעבר ערבית (שכחתי), ומתכנן ללמוד יפנית ויידיש. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא יודע. אנשים אומרים שאני נאמן, אולי זה. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? בעיות Self Esteem האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כרגע, לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא חושב. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא. את/ה הייתם בחו"ל: חזרתי אתמול. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אפשרי. להרוג אנשים: לא. עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון באופן כללי, אז נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: בנוגע לאלכוהול ע"ע עישון (לפחות עבורי, אלכוהול לא מפריע לי אצל אחרים כל עוד זה במידה), אז שוב נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה שבא להם. לא הקטע שלי, אישית. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: לא חושב. אי פעם שיקרת: קוראים לזה דיפלומטיה. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אחת. נשבר לך הלב: אחת. שברת לבבות: אם השמועות נכונות, אחת. אין לי מושג בקשר למקרים אחרים, או לנכונותו של המקרה הזה. השם שלך הופיע בעיתון: כולל "מעריב לילדים" (הייתי בכיתה ב') וכד'? אני חושב שמס' מועט של פעמים, אבל... אין לי מושג. התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: משתנה ע"פ מצב רוח. אהבה, אם בא לי להיות ממש קיטשי. ממתק: כל מיני סרט מצויר: I'm a sucker for Disney flicks, אבל כרגע הכי רחוק שאני מגיע זה סאות'פארק. דברו איתי כשאני ער ו/או אחרי שאני אראה מצוייר אחר, ואז תהיה לי תשובה יותר טובה. קורנפלקס: כריות. מסטיק: כמעט הכל, כל עוד זה לא מנטה. צבע: שחור/לבן/כחול/אדום יום בשבוע: כרגע, שישי. היום הכי לא מועדף: חמישי. "מעולם לא הבנתי את הקטע של ימי חמישי" תכשיט: השעון שלי הוא כנראה הדבר הכי קרוב. חורף\קיץ: חורף. בחדר: מחשב/אורגן. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אנוכי, סוף-סוף. ראה אותך בוכה: לא יודע. הלכת איתו לסרט: קבוצת חברים. אני מאמין שזה היה "בתול בן 40". צעק עליך: אמא שלי מתישהו, אני חושב. שלח לך מכתב: ידידה שלי, לפני הטיסה. היא נתנה לי אותו, אז זה לווא דווקא נחשב. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא נראה לי. אהבה ממבט ראשון? אפשרי. חיים שאחרי המוות? אני חושב שכן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא יותר מדי. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? תלוי מה נחשב לציבור. הייתי אומר שכן. בכית בסרט? לא מעט. היית על במה? כן. בלי לחשוב יותר מדי, לפחות במופעי סיום וכדומה. חשבת שאת\ה הולך למות? לא מעט. נכשלת במקצוע? בסופו של דבר, במזל גדול, לא. אבל הייתי קרוב די והותר פעמים לדעתי (או לפחות האמנתי שאני קרוב). הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא בעבר המיידי. אתן יותר מתוסבכות מאיתנו. דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מדי. אוכל אהוב: סושי. אני בתקופה שבה אני אוכל בשר ואז שונא את עצמי על זה. תוכנית אהובה: בטיפול, Drawn Together, סאות'פארק לעיתים. התוודעתי ל-DT בארה"ב, ודווקא עב"נ- אם לשפוט על פי שני הפרקים הראשונים, כי החמצתי את השלושה שאחריהם- איבדה אותי בינתיים. ספורט אהוב: למרות שאני לא עוקב כבר שנים אחרי שניהם, כדורגל/סל. אני לא יכול לחשוב על משהו אחר כרגע. תחביב: כתיבה. זמר/זמרת/להקה אהובים: אליוט סמית' עיתון אהוב: מעריב. אין לי סיבה טובה. וסתם מה השעה עכשיו? 2:50 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון, כנראה. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אם תפוח נחשב לארוחה, ערב. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. מתחיל ללמוד מחרתיים. אתה משועמם/ת? טיפה. רעש אחרון ששמעת? מוזיקה. ריח האחרון שהרחת? אין לשום דבר פה ריח יוצא דופן. לאיודע. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "נפוליאון" של יוני בלוך. אני צריך לשנות את זה כבר... המון זמן, בערך. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יש כמה.

Gizmo16

New member
וואו, היום אכלתי../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

בננה
וזה היה כלכך טעים
מאתמול בלילה אני חולמת על בננה אבל אני לא אוהבת לאכול בלילה
אז קמתי ב-12 ואכלתי בננה
וזה היה טעים. חשתי צורך לשתף

Kuroi Tenshi

New member
37?!~

(פרס למבינים.) עד שחשבתי שהגיבו לי. אם לקשר את זה, אז תות-בננה רולז.

Gizmo16

New member
למה עד שחשבת שהגיבו../images/Emo28.gif

לך
במת הגבתי לך
פשוט לא היה לי עוד מה לכתוב
אהבה, לב שבור, אוניברסיטה מחר, דיברנו על הכל כבר באיציק

יש לי זמן אני עונה

קצת בכללי שם: הדס פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 167 בערך מידת נעליים: 42 אני חושבת צבע שיער: שחור חום אחים/אחיות: אח אחד שהוא באמת אח שלי בת כמה את נראית: מתנהגת כמו ילדה קטנה למרות שיש לי יום הולדת מחר משקפיים? צריכה אבל אין גשר? אין עבר פלילי: אין לי ארק בית ספר שפות: עברית אנגלית וקצת ספרדית גרמנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את עיינים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני פשוט אני האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: רק אם נפגשים את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא נסתי לא יודעת להרוג אנשים: רק רוצחים עישון אצל בני עשרה: נגד זה נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד זה אבל עושה את זה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שהיה לכם בכייף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פששש יותר מדי נשבר לך הלב: שאני זוכרת 3 שברת לבבות: הרבה השם שלך הופיע בעיתון: רק בעיתן של יחדה שלי התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שקולד לבן סרט מצויר: מלך אריות קורנפלקס: קריות מסטיק: must צבע: ירוק יום בשבוע: יום חמשי היום הכי לא מועדף: יום ראשון תכשיט: עגיל חורף\קיץ: חורף בחדר: את טוליזה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ידיד שלי ראה אותך בוכה: ידיד שלי הלכת איתו לסרט: ווואלה לא זוכרת צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב:ידיד שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?בערך כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?חחח כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?כן הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מדי אוכל אהוב: כול דבר שטעים תוכנית אהובה:יש יותר מדי ספורט אהוב:סקי תחביב:לישון לישון ולישון זמר/זמרת/להקה אהובים:אין לי עיתון אהוב:איו וסתם מה השעה עכשיו? 15:30 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? חוזרת לישון כנראה איזה ארוחה אחרונה אכלת?דגים תיכון או אוניברסיטה? סיימתי תיכון לא רוצה לחושב על ליומדוים כרגע אתה משועמם/ת?מאוד רעש אחרון ששמעת? בכי של תינוק ריח האחרון שהרחת?ריח של תינוק איזה רינגטון יש לך בפלאפון?לא צפתי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו לידיד שלי

מ..מ..עונה ../images/Emo13.gif

קצת בכללי שם: סתיו פירסינג: לא קעקועים: לא גיל: 13...נראה לי הכי קטנה פה גובה: ממ..נמוך מאד. מטר חמישים מידת נעליים: 36-37 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחים. אחד גדול אחד קטן. אני סנדוויץ' בת כמה את נראית: חעחע 10
משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא
שפות: עברית, אנגלית, וקצת ערבית מהבצפר. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ממ..שאני מצחיקה. ושאני יודעת להקשיב. ואת העיניים שלי
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שיער, שאני צינית מדי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: מ..בערך. אבל לא בהיסטריה. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ממש. אני אוהבת את העיר שלי. למרות שהיא החור שבחורים. מודיעין. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מאמינה, אבל זה מסוכן. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי פירינג, ואני לא רוצה. (עוד עגיל באוזן ממש לא נחשב. נכון?) את/ה אוהבת רכבות הרים: זה תלוי. אם זה בטיחותו. אז אפשר להגיד. אבל אני תמיד בלחץ כשאני עולה עלייהן. את/ה הייתם בחו"ל: כן!
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: הא...אין לי דיעה בעניין להרוג אנשים: ברור! (לא.) עישון אצל בני עשרה: ממש לא
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה עם זה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בערך. אפשר להגיד. אי פעם בכית על בן: לא. (אלא אם אתם מתכוונים שבכיתי אחרי שאח שלי הרביץ לי ממש חזק. אז כן.
) אי פעם שיקרת: כן
אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: מאוהב? לא הייתי. אני כולה בת 13. נשבר לך הלב: 0. שברת לבבות: למיטב ידיעתי 0. אבל לכו תדעו. השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם
התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים. אפשר לספור? אבל יש משהו אחד עיקרי. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ד-א-מ-ט ממתק: סוכריות מציצה בטעם דבש. חע. איזה צפונית אני (לא) סרט מצויר: מלך האריות!!
קורנפלקס: שוגי. מסטיק: בננה. צבע: אני אוהבת הרבה צבעים. יום בשבוע: שני וחמישי היום הכי לא מועדף: שישי תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: שטיח? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
איזה שאלה. אני חושבת שבת דודה שלי ראה אותך בוכה: אמא שלי אחרי שנפצעתי. הלכת איתו לסרט: חברות. למעשה זה היה לא מזמן. צעק עליך: חברה. שלח לך מכתב: עיריית פסגת זאב. אל תשאלו
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא יודעת אהבה ממבט ראשון? כן. נראה לי חיים שאחרי המוות? אין לי מושג. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא באמת. אבל זה כיף האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי "אני אוהבת אותך"
הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחחעעחעחע. כן.
תתבעו אותי בכית בסרט? כן
בדמבי. חח היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? ..לא נכשלת במקצוע? לא! האהא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא.. רצית להיות המין השני? לעיתים דברים אהובים שיר אהוב: "אתה יודע מה עושים לבנים כמונו בכלא" (תרגום חופשי שלי) של מיי כימיכל רומנס. אוכל אהוב: ספגטי תוכנית אהובה: חברים. ספורט אהוב: ספורט? אהוב? חע הצחקם אותי. שיהיה מחניים
תחביב: לנגן בפסנתר. עכשיו ברצינות אני נשמעת צפונית. זמר/זמרת/להקה אהובים: מיי כימיכל רומנס, קלי קלארקסון, אווסנס ועוד עיתון אהוב: עיתון? ההורים שלי לא מרשים לי עיתון בגלל שלפי דברם העיתונים של היום שטחיים ורדודים. וסתם מה השעה עכשיו? 16:50 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? שניהם. אבל בגוונים יותר בהירים סתיו או אביב? סתיו!
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות טלוויזיה, אני מניחה. אח שלי פה יושב לי הוריד מחכה שאני אסיים איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים אם לזה התכוונתם. וזה היה ספגטי עם רוטב עגבניות. תיכון או אוניברסיטה? אין לי מושג, לא הייתי באף אחד מהם. אבל אני מניחה שלכל אחד יש את המגרעות והמעלות שלו. אתה משועמם/ת? לא. טוב יודעים מה, ייתכן שכן. כי אני עונה על השאלון הזה רעש אחרון ששמעת? את אח שלי מנסה לנגן בגיטרה שלו. ריח האחרון שהרחת? את העוגה שאכלתי לפני רגע. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא משהו מוכר. עדיין לא שמו לי אינטרנט בפלאפון כי הוא חדש. אז ככה ש..
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בן דוד שלי בן שלוש.

למעלה