שאלון

Gizmo16

New member
שאלון../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

כןכן, עוד אחד
קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

Gizmo16

New member
התשובותתתת שלי../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

אני רק מוחקת חלק מהשאלות כי הן לא מעניינות או לא רלוונטיות אליי
קצת בכללי שם: קסם
בת כמה את נראית: יש אומרים ש18-19, יש אומרים שמתאימה לגיל שלי. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער שלי
והאף. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האופי שלי:X האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: רק אם נפגשים והאהבה נשארת. את/ה הייתם בחו"ל: כן
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם האהבה מפצה על המרחק. להרוג אנשים: כל אחד שאנס או רצח. עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל. כלומר- אין לי בעיה שאנשים יעשנו, רק לא עליי\לידי\כך שאצטרך לשאוף את העשן שלהם. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה יש לי להיות נגד? עניין שלהם.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כמובן. אי פעם בכית על בן: כמובן. אי פעם שיקרת: כמובן. הרבה. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אינסוף כפול 2
נשבר לך הלב: ממ. לא חושבת במושגים כאלה. שברת לבבות: שלוש פעמים לדעתי. השם שלך הופיע בעיתון: מעולם לא? התחרטת על דברים שעשית: אף פעם. דברים מועדפים ממתק: שוקולד לבן. סרט מצויר: היפה והחיה^^ צבע: סגול יום בשבוע: אני מנסה לאהוב את יום ראשון. קצת קשה לי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: שרון, חברה שלי. ראה אותך בוכה: אני ממש לא יודעת! אולי הפסיכולוג שלי? אם זה מישהו מכאן שיזכיר לי
הלכת איתו לסרט: ג'ון
לסרט דום
צעק עליך: אבא שלי. שימות.
שלח לך מכתב: הצבא
אבל זה יותר צו... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? חתול שחור ולשבור מראה. אהבה ממבט ראשון? לא מאמינה באהבה יותר. חיים שאחרי המוות? גלגול נשמות. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הרבה. הופעת בציבור בפיג'מה? במפגש פורים, זאת הייתה התחפושת שלי
זוכרים?
להסתובב בעזריאלי עם נעלי בית בצורת כלבלבים
בכית בסרט? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? פעמיים
נכשלת במקצוע? פיזיקה
וספורט
הורידו אותך כיתה? הלוואי
הקפיצו אותך כיתה? כן. רצית להיות המין השני? כל הזמן. וסתם מה השעה עכשיו? תסתכלו לבד
איזה ארוחה אחרונה אכלת? גלידה בטעם חלבה
רעש אחרון ששמעת? את סבתא שלי
ריח האחרון שהרחת? את הקוסקוס שהיא מכינה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא משו מוכר.
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אף אחד, ת'אמת.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תראו! זה עוד שאלון.

כמה מקורי? LOL. קצת בכללי שם: קמומיל. קעקועים:אליס מיי לאב. גובה: קיים. מידת נעליים: 38 נניח. צבע שיער: חום-סגלגל. אחים/אחיות: ארר. רכוש צה"ל. משקפיים? זה לגנגסטרים. עבר פלילי: גרפיטי, מיכור אנשים לתה, הדחת אנשים לתרבות רעה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: הצתתי מישהו בשבוע שעבר בעזרת מצית, וזלין וספר הוראות של "המדריך למקרר המתחיל". את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מי? מה זו הישות הזו שאתם כל הזמן מדברים עליה? את/ה אוהבת רכבות הרים: אם היו רכבות על ההרים. אל היה אז יותר קל לטפס עליהם? בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: במשפט אחד על הכלללל:
תמותו, תודה.
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חתול ממתק: קינדר. ניאו. חורף\קיץ: חורףףףףףףףף האם את\ה מאמין\ה ב... אהבה ממבט ראשון?מה? חיים שאחרי המוות?זנות! יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אררר.. 666- הומואים אבל דיסלקטים. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח. רוקי זה ציבור? היית על במה? לצער הקהל...
מה השעה עכשיו? 12:40 מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? מקלחת! איזה ארוחה אחרונה אכלת? חתיכת לחם זו ארוחה? אתה משועמם/ת? לא. כמעט אפפעם לא. רעש אחרון ששמעת? איפה הילד זה לא רעש!!! איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הפתיח של הסימפסונס. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לירון. מוותזנות.

Gizmo16

New member
איפה הילד זה באמת לא רעש!../images/Emo28.gif

ומי שאומר אחרת יש לו עסק איתי
תמותו, תודה
זה כלכך מצחיק- זה מתאים שם להכל בערך

AGENT SHESH

New member
תשובותיי..../images/Emo13.gif

קצת בכללי שם: משה, אך יש המתעקשים לקרוא לי מושון, מושיקו, מוזס, ועוד שמות בסיגנון. פירסינג: נופ. וזה מסוג הדברים שאני לעולם לא אעשה. קעקועים: ראה תשובה קודמת גובה: 1.70 מידת נעליים: 45 אני חושב.. צבע שיער: שחור\חום כהה אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית: המ. תמיד כשאני שואל אנשים הם אומרים 19 בערך, אבל כשאני לוקח חיילים טרמפיסטים הם תמיד שואלים איפה הייתי בצבא..
אזז.. לא יודע, בין 19-21. משקפיים? לא
גשר? חלילה. עבר פלילי: ככל הידוע לי לא.. שפות: עברית, אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הכל (כמעט) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני לא יודע לעמוד בזמנים האם... את/ה דלוקה על מישהו: הממ.. לא במיוחד.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן! כל כך! אני מחכה לסיים את הצבא (ונתעלם לשניה מהעובדה שעוד לא התגייסתי..
) בשביל לעבור לת"א\פרברי ת"א. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא כל כך, לפיזיות יש תפקיד חשוב במערכת יחסים, ווירטואלית זה קצת קשה. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא! את/ה אוהבת רכבות הרים: כה. זה נחמד. את/ה הייתם בחו"ל: כה, פולין לפני שנה וחצי. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. אי אפשר לשמור על קשר ככה. כלומר.. אם המרחק זה ירושלים - מרכז - מילא, אבל ירושלים - צפון\דרום - זה קצת בעייתי. היכולת להיפגש מוגבלת משהו. מצד אחד זה יכול ליצור תשוקה, מצד שני זה יכול לגמור את מערכת היחסים. בקיצור: לא לכל אחד מתאים, אבל יש כאלה שיסתדרו עם זה. אני לא. להרוג אנשים: נגד. עולם מרושע, תנו לחיות בשקט..
עישון אצל בני עשרה: נגד לחלוטין. ואם תעשנו לידי תקבלו בעיטה בתחת. נסיעה במכונית אחרי ששתית: בעיקרון נגד, אבל אם זה בכמות המותרת.. אז סבבה כל עוד לא מתפרעים. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. שיעשו מה שבא להם.. איש איש ובחירתו\משיכתו.
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אבל בצורה אחרת.. חבר שנרצח בפיגוע. אי פעם שיקרת: אני משער שכשהייתי קטן..
אבל בתקופות האחרונות? לא. אי פעם נעצרת: לא.. אני ילד טוב, מה.
כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יותר מדי, אפשר לספור על ביד אחת.. נשבר לך הלב: גם מספר פעמים קטן, אבל לא יודע בדיוק כמה. שברת לבבות: המ. לא יודע בדיוק. אבל לפחות פעמיים שאני יודע באופן ודאי.. :X השם שלך הופיע בעיתון: המ. לא יודע, אבל היה הרבה בתקופת הבטחות. התחרטת על דברים שעשית: לא מעט, מן הסתם. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה. ממתק: M&M's (וכאן המקום לציין למי שלא יודע - כל אדם היוצא לחו"ל מביא לי M&M's - ללא קשר למוצאו\גזעו\מינו. אני מכור
) סרט מצויר: המ. לא יודע, אני לא רואה הרבה כאלה. קורנפלקס: קראנץ'. זה יאמי
מסטיק: אורביט פרופשיונל. כל הזמן. צבע: אדום\כתום (ולא בגלל ההתנתקות ><) יום בשבוע: סופשבוע - שישבת. היום הכי לא מועדף: אין, אין לימודים, אז אין יום לשנוא..
תכשיט: אין חורף\קיץ: קיץ. לגמרי. בחדר: מחשב וTV האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: לא יודע, זה היה הרבה אנשים. הייתי בהלוויה של הבחור שנרצח בגוש עציון בשבוע שעבר.. הלכת איתו לסרט: האקסית, בדייט. צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: צה"ל..
דחו לי את הגיוס בשבוע. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, אבל כל מיני דברים קטנים ושטותיים. אהבה ממבט ראשון? אם זה קרה לאנשים - זה כנראה אמיתי. לא עוד לא קרה.. חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? נופ. סתם המצאה מוזרה. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: Nerina Pallot - Patience אוכל אהוב: סושי תוכנית אהובה: המ. זה קשה. אני משער שOC וחברים. ספורט אהוב: ג'וגינג תחביב: אינטרנט, תפוז, הפועל ירושלים, TV, וכשממש משעמם - משחקי מחשב. זמר/זמרת/להקה אהובים: Ivy, Coldplay, Keane, Lifehouse עיתון אהוב: מעריב וסתם מה השעה עכשיו? 13:35 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעבוד על האתר שלי איזה ארוחה אחרונה אכלת?אני אוכל כרגע
ארוחת חג\צהריים. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה, מקום בו אתה לומד ממש. בתיכון אתה לומד למבחן, באוניברסיטה אתה לומד, ונבחן. אתה משועמם/ת? לגמרי. יותר מדי זמן חופש בשנה האחרונה.. אני כבר מחכה לגיוס. רעש אחרון ששמעת? השיר שיר שוויץ באירוויזין 1958 (הטלוויזיה פתוחה על ערוץ אחד ואין לי כח להעביר..
) ריח האחרון שהרחת? העוף שאני אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Wind Of Change של הסקורפיונס מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? קסם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Gizmo16

New member
../images/Emo24.gif^^../images/Emo28.gif

נייאמ, משה, לא ידעתי שהקפיצו אותך כיתה
אז מה אתה עושה לפני הצבא
יש לך שנה שלמה, כמוני
(וכמו נדב, רק שהוא הולך לעתודה..
)

AGENT SHESH

New member
המ. לא.

ובכן, הקפיצו אותי, ואחרי כמה חודשים שלא הסתדרתי שם עם הילדים האחרים אז החזירו אותי אבל עדיין ידעתי יותר מהילדים בגיל שלי. אזז.. במשך שנים הייתי על תקן גאון במקצועות הריאליים..

These days.

קצת בכללי- שם: לימורו. פירסינג: לאלא. קעקועים: גמלא. גובה: 155 ס"מ. מידת נעליים: 40. צבע שיער: חומכהה. אחים/אחיות: 2, זכרים, מבוגרים יותר. האחד מעיק פחות, השני קצת יותר, זה מה שיש, ועם זה ננצח~ בת כמה את נראית: הרוב נותנים לי 14. אבל יש גם כאלה ש-16 ו-13. אפעם לא 18. X: משקפיים? אכן. והם אהבה. :> גשר? היה, כבר אין. עבר פלילי: שלל מיני-עבירות שכאלה, נו. פוטשקית קריית אליעזר למופת. שפות: עברית, אנגלית, וקללות בשלל שפות נחוצות עד מאוד. :> הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את עצמי. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את עצמי. X: האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אני לא סגורה על עצמי. בכללי, כן. יש לזה פירוט נרחב מאוד, אבל אעזוב אותו כעת. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כל עוד היא בגבולות הווירטואלית, ככל הנראה. X: מעבר לכך, יש כלכך הרבה גורמים שיש להביאם בחשבון. אבל ישלי שלל אהבות אפלטוניות שהתחילו כוירטואליות. *שיעולשיעול* אז מי יודע. P: את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אפילו אחד, ולא (תודה לאל שעבר לי מהקטע של הסיידליפ). את/ה אוהבת רכבות הרים: לכו ממני. בבקשה. *רועדת מפחד* את/ה הייתם בחו"ל: עדיין לא, אבל בשאיפה. P: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם יש כסף, או סתם תחבורה כזו או אחרת בחינם באופן סדיר- יאללה~ להרוג אנשים: נגד. לא סוג של פציפיזם מושתן כזה או אחר, פשוט, מבחינתי, לא מצאתי עדיין בנאדם אחד שהגיע לו שאיטול את חייו, זה הכל. עישון אצל בני עשרה: לא אצלי, אבל גמלא מפריע לי יותרמידי, נה. נסיעה במכונית אחרי ששתית: כל עוד אני לא נוהגת, והנהג עצמו לא שתה. :> מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לכו עלזה, אנשים~ האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אכן. אני אימו מושתנת. אי פעם בכית על בן: אכן. אני אימו מושתנת, ועוד סטרייטית. אאוץ'. אי פעם שיקרת: מן הסתם. אי פעם נעצרת: לא באופן רציני. X: הם לא לקחו אותי לתחנת המשטרה לשארית הלילה, בואו נגיד (פושטקית קריית אליעזר מכה שנית~). כמה פעמים... היית מאוהבת: אף לא אחת. נשבר לך הלב: ייתכן שהוא נשבר, ייתכן שהדחקתי, ייתכן שאני מלאת סתירות עצמיות אך לעולם לא אודה בכך. XXX: שברת לבבות: אין לי מושג אם שברתי, בכלל. השם שלך הופיע בעיתון: ככל הנראה לא הופיע. רק עיתוני ביתספר יסודי נלוזים, וכאלה. P: התחרטת על דברים שעשית: יותרמידי. זו אני, נה. דברים מועדפים- מילה בת 4 אותיות: אין כזו. ממתק: אני לא יכולה להחליט, נה. יש כלכך הרבה אפשרויות~ אפשר את כולן? X: סרט מצויר: מלך האריות. I'm just too gay. קורנפלקס: אני לא ממש אוהבת. הממ, הממ, זה של 'קלוגס' עם טוני הנמר חביב~ מסטיק: מה שבנמצא. צבע: שחור. וירוק. וסגול. ובורדו גם. יום בשבוע: כל יום דומה למשנהו, לאחרונה. היום הכי לא מועדף: שבת. כל המשפחה שורצת בבית. שילכו לעבוד, סעמק. >.> תכשיט: צמידי חוטים, כי אני אומו. הווו, והכתפייה השחורה שנהפכה לקולר שקובע על צווארי, גם. חורף\קיץ: חורף. במיוחד רגעי חורף מסויימים עד מאוד. בחדר: המיטה שלי~ החדר לא אטרקטיבי משהו, ולרוב אני ישנה בסלון אפילו, בעל כורחי. ;; האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: לין, נראלי. או אני, במראה. הלכת איתו לסרט: הלכתי לסרט לפני יותר מחצי שנה בפעם האחרונה. לא ממש זוכרת, מה שאומר שהסרט היה כנראה ממש מחורבן. צעק עליך: אמא, סביר להניח. |: שלח לך מכתב: קבלתי ברכת שנה טובה מענבר~ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? מסובך מידי. אבל גם משעשע נורא, בחיי. *בוחרת שלא להגיב בצורה עניינית במיוחד* אהבה ממבט ראשון? אישית, לא קרה לי. מצד שני, אני יצור קהה רגשות באופן כללי, לפחות, בימי שני וחמישי, אתם יודעים. P: חיים שאחרי המוות? ייתכן. עוד לא הגעתי לשם בעצמי. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? רק אל תראו לי סרטים מפחידים. וזה נכון לגביי כל יום (ע"ע תקרית 'הצלצול', והידיים שכמעט תלשתי לאודי ושרה מרוב פחד). האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הו, כן. הופעת בציבור בפיג'מה? סביר להניח. לפעמים אני נרדמת עם הבגדים עליי ואז יוצאת איתם החוצה. X: בכית בסרט? הווו, כן. כלכך הרבה פעמים. הרבה יותר קל 'לבכות בסרט', מאשר 'לבכות במציאות', משומה. היית על במה? בהופעות כאלה ואחרות. לא שלי, סתם עליתי לי, וזה. חשבת שאת\ה הולך למות? לא ממש. :> אוה, בעצם, ישנה פעם אחת. ונזכרתי בדיוק כרגע, איך היא הרגישה בדיוק. :> נכשלת במקצוע? מן הסתם. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? אכן כן. דברים אהובים- שיר אהוב: יותרמידי. נניח ש- Emery- Studying Politics. אוכל אהוב: גם, יותרמידי. X: ג'אנק, בעיקר, וברגעים מסויימים מאוד, שלל פחמימות מורכבות הנאספות להן במאכלים עלאק-מתוחכמים (ומורכבים לא פחות~). P: תוכנית אהובה: רצועת יומשבת בערוץ 10- בנותגילמור-האו.סי-מגרשביתי. ספורט אהוב: רביצה מתמשכת. בהייה. שינה מופרזת. כאלה. X: תחביב: Being gay. זמר/זמרת/להקה אהובים: אני נורא בתקופת Boy sets fire כרגע. שוב, יעני. X: עיתון אהוב: כל מה שנופל לי לידיים בערך. חוץ מהקוסמופוליטן הארור הזה. >.> וסתם- מה השעה עכשיו? 13:41, לפי שעון המחשב. תפוח או בננה? תפוח. אבל רק ירוק וממשממש חמוץ. פוי, פירות. >.> כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? גם וגם. אבל סתיו טיפהטיפה יותר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח, סביר להניח. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אני לא מכנה אותן בשמות של 'בוקר, צהריים, ערב', תודות לשעות השינה הלא סדירות שלי. אבל אכלתי אחת, כן. תיכון או אוניברסיטה? בינתיים ניסיתי רק תיכון, אז שיהיה תיכון. אתה משועמם/ת? לא. סתם מוטרדת. רעש אחרון ששמעת? בית הבובות- סיגפו. והנה, מכונית חולפת גמכן. הו, ואמא מדברת מהסלון. >-< ריח האחרון שהרחת? פטריות~~ איזה רינגטון יש לך בפלאפון? The used- All that I've got, והבנזונה לא ניתן להחלפה, כי זה מכשיר של סלקום עם סים של אורנג'. איכס, פלאפונים. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אני מניחה שדניאל. אבל דניאל בלתי חביק לחלוטין. סיבותיי עימי, כמו תמיד. NP- Stars- Going, going, gone. ממכר משהו. יש רגעים שהדבר הארור ממש נשמע כמו סלואו-קור.

Gizmo16

New member
אבל קוסמופוליטן זה ענק../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

עצרו אותך במשטרה
למה נדמה לי שיש כאן סיפור טוב מאחורי זה

PopPy

New member
הרגע מילאתי אותו בג"צ../images/Emo122.gif

*מעתיקה בלי בושה* קצת בכללי: שם: אתי. פירסינג: בגבה. קעקועים: כשיהיה כסף. גובה: 1.65 בערך. מידת נעליים: 39/40 צבע שיער: שחור [צבוע]. אחים/אחיות: 0 בת כמה את נראית: 17..? לאידעת. לפעמים אומרים לי שיותר, לכיוון ה19-20. משקפיים? רק לקריאה. גשר? כבר לא. עבר פלילי: לא תפסו אותי אף פעם. שפות: עברית, אנגלית, ספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? איןליכח. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן? את/ה רוצה לגור במקום אח: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא אם זה לא יוצא מגבולות המחשב. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא, אולי רק לחדש את כל הלובים באוזניים (בלי שהם יפתחו אינפקציה ויסתמו אחרי שבוע). את/ה אוהבת רכבות הרים: כן, די. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי באנשים, תלוי במרחק. להרוג אנשים: תמיד טוב. עישון אצל בני עשרה: אני לא יכולה להגיד שאני בעד, אבל נו. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: איכס, לסביות. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אני חושבת ש-3. נשבר לך הלב: פעמיים. שברת לבבות: לא חושבת שקרה. אבל תשאלו אנשים אחרים, מה אני יודעת. >.< השם שלך הופיע בעיתון: הו, קרה כמה פעמים. לא זוכרת מס' מדויק, though. התחרטת על דברים שעשית: הרבה. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה? (עזבו אותי, אני קיטשית בצורה מפחידה השבוע) ממתק: במבה? סרט מצויר: אלאדין/בת הים הקטנה. קורנפלקס: רגיל. מסטיק: אורביט כחול/ירוק. צבע: כחול/תכלת. יום בשבוע: שישבת. היום הכי לא מועדף: שלישי. תכשיט: כל התכשיטים שלי, מה. לא מפלה. חורף\קיץ: חורף. בחדר: המיטה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הממ, חברה. (לא -ה-חברה) ראה אותך בוכה: שאלה קשה. לא זוכרת כבר. הלכת איתו לסרט: כמה חברים. צעק עליך: אמא. שלח לך מכתב: בדואר והכל? הבנק האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן, בכיתה ב' או משהו. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? כמעט. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה, אני לא בוחרת. אוכל אהוב: פסטה. תוכנית אהובה: שוב- יש הרבה. ספורט אהוב: אה.. לשבת בצד בשיעורי ספורט ולצחוק על אנשים נחשב? תחביב: כלמיני, נו. זמר/זמרת/להקה אהובים: עוד פעם? עיתון אהוב: ידיעות, כי זה מה שיש בבית. וסתם... מה השעה עכשיו? 13:22 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ארד עם הכלב, כי אמא מנג'סת. איזה ארוחה אחרונה אכלת? פסטה..! D: תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? קצת. רעש אחרון ששמעת? אמא פותחת את הברז במטבח. ריח האחרון שהרחת? אמא מטגנת משהו בלתי מזוהה במטבח.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי חמישה, אחד לכל קבוצה בעקרון זה בעיקר מיוזיקל של באפי, רונה קינן ועברי לידר. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חסוי.

Gizmo16

New member
איככככ עומואים../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

מה הקבוצות שלך בפלאפון
אני פשוט מתלבטת איזה קבוצות לעשות
בינתיים זה כזה על: "אנשים שאני מסננת" ו"אנשים שאני לא מסננת"
(ולהבהרה- אנשים שאני מסננת זה בעיקר ההורים ואחותי..)

PopPy

New member
הממ, אני מסננת ע"פ השם, בעקרון :X

חברים בת ים (אם כבר), חברים נט (זה לא אותו דבר), נט (ניסים), משפחה (Standing), בצפר (לחיות נכון), יסודי (Rest in peace), שונות (Never tell) וכלמיני (זכיתי לאהוב). מספרים לא מזוהים - I've got a theory. אבל שונות לא באמת בשימוש, כי זה כל מיני מספרי שירות כאלה, מוניות, מודיעינים למיניהם וכו'.

PopPy

New member
כלמיני = כלמיני אנשים שלא באמת

שייכים לקטגוריות האחרות, או שהם שייכים לכמה. שונות = מודיעינים של חברות אוטובוסים, מוניות וכל השטויות האלה.

Me 4eVer

New member
אצלי הם "בלי קשר"

כאילו, בלי קשר לחיים ובלי קשר טלפוני איתי. :X

PopPy

New member
פעם היה לי גם באייסי וגם בפלא

"לא מעניינים", אבל אז מישהו מה"לא מעניינים" היה אצלי בבית וראה שהוא שם, וזה לא הכי נעים
מאז אני מקפידה להיות קצת יותר, אהמ, עדינה בניסוחים.

ybenor

New member
אני עונה..

קצת בכללי שם: יעל פירסינג: באוזן חח לא נחשב.. קעקועים: איכסס!! לא.. גובה: 163 מידת נעליים: 41 חח צבע שיער:חום אדום (עשיתי חינה) אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: 14 משקפיים? אממ יש אבל אני שמה עדשות חח גשר? לא!!! עבר פלילי:לא משהו מיוחד חחח שפות:עברית אנגלית ערבית וספרדית האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן בלשון ובאף אבל.. עד גיל 16 לא מסכימים לי את/ה אוהבת רכבות הרים: ברר לא את/ה הייתם בחו"ל: כן.. יוון קפריסין איטליה טורקיה וצרפת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד!!!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אממ אני לא אבל אם מישהו רוצה שיהיה לו בכייף.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן.. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית:10000000 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מסטיק סרט מצויר: משפחת סימפסון קורנפלקס: כריות מסטיק: אפרסק מנגו צבע: תכלת וורוד יום בשבוע: שישי- לא לומדים.. היום הכי לא מועדף: רביעי.. יום ארוך בעעע תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף בחדר:אממ ארון בגדים?! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמממ לא זוכרת הלכת איתו לסרט: חברות שלי.. צעק עליך: חברות שלי אהבה ממבט ראשון? כן.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן.. הופעת בציבור בפיג'מה? כן ביום פיגמות של כל הבצפר.. בכית בסרט? כן.. מלך האריות שמופסה מת :'( היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא.. הורידו אותך כיתה? לא!! הקפיצו אותך כיתה? לא!! רצית להיות המין השני?חח רק כי אין להם מחזור והם יכולים להשתין בטבע בלי בעיה חחח דברים אהובים שיר אהוב: אממ יש המון!! כרגע מלאכים של מטרופולין אוכל אהוב: גלידה תוכנית אהובה: חברים ומשפחת סימפסון ספורט אהוב: כדורעף.. תחביב: אממ ללכת לסרטים.. זמר/זמרת/להקה אהובים: אממ אין.. עיתון אהוב: מעריב לנוער! וסתם מה השעה עכשיו? 14:33 תפוח או בננה? תפוח! כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמממ איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר לפני שעה חח תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד!! למה אז אני עונה על זה?! רעש אחרון ששמעת? אמממ הבית שקט.. בררר ריח האחרון שהרחת? מרק ירקות חח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? תתנו לו צאנס של מה קשור וגזולינה של דדי ינקא מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אח שלי ... גר רחוק..

Black and Blond

New member
עונה!../images/Emo13.gif

שאלון? אני?
קצת בכללי שם: דליה (אבל אני לא אוהבת אותו:X) פירסינג: אין. קעקועים: ברגע שאני אשכנע את אמא/אעזוב את הבית.:X גובה: 1.69 מידת נעליים: 39 צבע שיער: בלונדיני עם חלקים שחורים (שרובם דהו לחום כהה) אחים/אחיות: שתי אחיות. בת כמה את נראית: אממ.. בדר"כ מגדילים אותי בשנה, אז 17 וחצי?
משקפיים? אין גשר? אין ולא היה עבר פלילי: אני חפה מפשע עד שתוכח אשמתי!!
שפות: אנגלית, עיברית, הונגרית, ספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני יודעת? עיניים? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? איןליכוחעכשיו. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כע את/ה רוצה לגור במקום אחר: בהחלט את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: וודאי, כל עוד לא פוגשים את האדם והכל נהרס
את/ה רוצה עוד פירסינג: תמחקו את העוד והתשובה היא כן, למרות שלא נראה לי שאני אעשה... את/ה אוהבת רכבות הרים: וודאי! את/ה הייתם בחו"ל: יאפ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד, תלוי כמה רחוק;; להרוג אנשים: נה, פשוט תקעו אותם רחוק ממני עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כע, רק שיפסיקו לנסות להשתלט על העולם
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: (מה על? בגלל!) כע. אי פעם בכית על בן: כע אי פעם שיקרת: כע אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממ.. אפס?:X נשבר לך הלב: אותה תשובה
שברת לבבות: מאיפה לי? אממ.. לא נראה לי ששברתי למישהו את הלב, אולי איכזבתי או משהו בסגנון. השם שלך הופיע בעיתון: נראה לי ששלוש, לא סגורה על זה.. (נו, אבל עיתונים של קדימה כזה, לא נחשב) התחרטת על דברים שעשית: המוווון. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מיאו
ממתק: שוקולד, גלידה, מסטיקים
סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: רגיל או כריות. מסטיק: מנגו אפרסק! צבע: כחול כהה יום בשבוע: חמישי/שישי היום הכי לא מועדף: שלישי:-{ תכשיט: כל הטבעות שלי ורוב השרשראות שלי... (נו, אם לא הייתי אוהבת אותם לא הייתי קונה!) חורף\קיץ: קיץ בחדר: הריצפה ליד השולחן ומול המערכת:X האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: אין לי מושג הלכת איתו לסרט: בן דוד, אחיות וחברה. צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: אף אחד לא שולח לי מכתבים
(חוץ מהבנק:X) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יודעת.. אולי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא, אני לא צריכה את יום שישי ה-13 כדי שיהיה לי מזל רע
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? וודאי הופעת בציבור בפיג'מה? לא.. בכית בסרט? כע (במבי
) היית על במה? בהחלט חשבת שאת\ה הולך למות? כע נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: או, ליודעת.. יש הרבה שירים. כרגע מכורה (שוב) לsad song של אואזיס..|מעועב| אוכל אהוב: שאלה קשה.. על האש? תוכנית אהובה: ליודעת, לא מכורה לשום דבר באופן נואש, אבל אוהבת הרבה תוכניות טלוויזיה ספורט אהוב: פחחח. אממ...התעמלות קרקע? תחביב: שטויות זמר/זמרת/להקה אהובים: די, מה זה! יש הרבה, אני לא יכולה לבחור אחד ואני לא הולכת לפרט הכל:X עיתון אהוב: לא קוראת עיתונים |טיפשה| וסתם מה השעה עכשיו? 15:06 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד לבוחן בספרות איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים (לא משהו, אבל היה צ'יפס אז סלחתי
) תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא כרגע רעש אחרון ששמעת? הטלוויזיה ברקע ריח האחרון שהרחת? אמממ... רימונים?:X איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אחד יפה כזה, שבא עם הפלאפון ונשמע כמו סרט אימה:X ועוד אחד חביב כזה שתמיד עושה לי התקף לב. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מוזר, אין לי חשק לתת לאף אחד חיבוק כרגע

למעלה