שאלון...

ofrikit

New member
שאלון...../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שאלון שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מאמין באהבה ממבט ראשון?: מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מה את אוהבת לעשות?: אתה אוהבת להיות בבית?: אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: את בחורה קנאית?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: ברגע זה: לובשת: מוזיקה: חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: את מה/את מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האם אתה: מעשן/ת?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי: פיצול אישיות: לפני המוות: מה השאיפה בחיים: סוף..

מסתבר

New member
...

שאלון שם: גונן גיל: 15 ועשרה חודשים (ח"ח לעצמי על הדיוק) מין: as far as i know, זכר מזל: טלה מאכל אהוב: סנדוויצ'ים של קרם קפה (פלצני מצידי) שתייה מועדפת: סודה סדרה: נישואים +, סאות'פארק, סימפסונס, סיינפלד. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כה... =\ כמה כריות: 1 חיות מחמד: כלבת רוטווילר מכונית אידיאלית: טויוטה קרינה שנת 93 מוזיקה בכלליות: נחשו להקה אהובה: דת' מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: לצחוק על אנשים, כשאנשים נפגעים (פיזית), כשאני נפגע, סאדו מאזו! מה את אוהבת לעשות?: לשמוע מוזיקה? אתה אוהבת להיות בבית?: כה אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: כה מהו המשפט שמאפיין אותך?: לא נראה לי שיש כזה את בחורה קנאית?: לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: נאצי ונטיותיו האם אתה מאמין בה´?: צ'אק? כה... בשני לא החיים הטובים לדעתך: לא היחסים עם ההורים טובים?: לפעמים ברגע זה: לובשת: סוויטשירט שחור, מכנס דגמ"ח (ככה זה נקרא?), ונעלי בית מוזיקה: דארקיין (קשוח!) חושבת על: כלום *הדבר האחרון ש... קניתי: בקבוק סודה נדמה לי עשיתי: קראתי סיכומים בהיסטוריה קראתי: ^ את מה/את מי היית רוצה? להרוג: מקסים לשמוע: צויין למעלה בלהקה האהובה... כה, הם, אותם בלייב להיות כמו: דולפין... או כלב, או משו כזה, חיה שמחה כזאת האחרון סרט אחרון שראיתי: ליל המסיכות ה3 (כה, יש כזה, הרסו את ההריסות) בקלונוע: גותיקה בטלוויזיה: אויב בשער בפעם ה3 במחשב: קיוב 2 - רעעעע מספר אחרון שחייגת: לא זוכר =\ דבר אחרון ששתית: 7אפ דבר אחרון שאכלת: בייגלה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: לא זוכר פעם אחרונה שחייכת: אתמול מתישו פעם אחרונה שצחקת: ^ האם אתה: מעשן/ת?: לא נגעתי בסיגריה בחיים שלי ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: גיטרה (על הפנים) מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: ישמצב קורא עיתון: לעיתים רחוקות מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא ממש לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כה... שונא את עצמך: לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: חחח... לא אוהב את הכתב יד שלך: כה, יש לי כתב של נקבה, ככה אומרים לי לפחות אוהב לטייל בגשם: גשם זה טוב אוהב ציניות: אני מניח שר במקלחת: לא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אין כזה... עצלן הכי שונא בעצמי: שאין לי זקן! הכי אוהב בעצמי: =\ פיצול אישיות: חלקי לפני המוות: הא? מה השאיפה בחיים: אין

ofrikit

New member
תשובות שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם: עופרי גיל:16 עוד מעט.. מין:נקבה! מזל:אריה מאכל אהוב: עוף של אמא,פיצה ואיטלקי בכללי.. שתייה מועדפת: קולה או מילקשייק בננות ומים. סדרה:הכי גאים שיש וחברים,בעיקר!!! האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:הממ לא שזכור לי האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לפעמים כמה כריות:במיטה 3.. חיות מחמד:חתול-אפריים וכלבה-בל מכונית אידיאלית:מכונית גג נפתח כסופה שראיתי באוטומוטור מוזיקה בכלליות: רוק זה אחלה אבל אין לי סגנון קבוע. להקה אהובה-זמר\ת: incubus. Lez zepplin ואנוק מאמין באהבה ממבט ראשון?: נדיר מאוד,אבל אפשרי! מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:לצחוק, והרבה.או לראות אנשים שאני אוהבת שמחים\מאושרים. מה את אוהבת לעשות?: להיות עם חברים בעיקר. אתה אוהבת להיות בבית?: לא יותר מידי אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: הממ לא בטוח,לאדעת מהו המשפט שמאפיין אותך?:אין לי שמץ איזה משפט. יש למישו רעיונות? את בחורה קנאית?: לא במיוחד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "ישמצב" "פאקינג" "זין" "פאק" וכו'... האם אתה מאמין בה´?:לא,אני גם לא שוללת ת'אפשרות. החיים הטובים לדעתך:וואללה..חיים שקטים בלי יותר מידי דאגות היחסים עם ההורים טובים?: עם אבא מעולה,עם אמא רבה הרבה אבל יחסים יחסית טובים הממ.. ברגע זה: לובשת: חולצת פאוור פף, וג'ינס. מוזיקה:אנוק חושבת על: כולמיני! *הדבר האחרון ש... קניתי:אוזניות לדיסקמן עשיתי:הייתי בפעילות טו בשבט במושב. קראתי:געגועי לקיסינג'ר (הספר בין היחידים שקראתי בעצם) את מה/את מי היית רוצה? להרוג:אנשים טיפשים שלא חושבים על המעשים שלהם *אהמ* לשמוע:לאדעת להיות כמו:חברה שלי,בגלל הביטחון עצמי.או כמו כל בנאדם מאושר. האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: הסמוראי האחרון בטלוויזיה: סנאצ' במחשב: הכי גאים שיש.או חברים,לא זוכרת.. מספר אחרון שחייגת:שי. דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: קוסקוס פעם אחרונה שהתקלחת:לפני שעה פעם אחרונה שבכית: שלשום פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת:אתמול האם אתה: מעשן/ת?:מידי פעם ישן עם חיות פרווה:מלא...(בובות) מנגן על כלי נגינה: לא,אבל מאווווד רוצה! מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן קורא עיתון:מעריב לנוער בלבד!(חדשות זרעעע) מאמין בנסים: לא במיוחד מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: תלוי מאוד מי. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא נראה לי (צריך תעודת בגרות בשביל זה אני חושבת..) שונא את עצמך:די,כן.. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: תמיד! אוהב את הכתב יד שלך:יש פעמים שהוא יוצא נחמד. אוהב לטייל בגשם: הכי בעולם! אוהב ציניות: תלוי מאוד מתי,אבל ישמצב שכן שר במקלחת: כן:) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: צילום או משחק הכי שונא בעצמי: כמעט הכל הכי אוהב בעצמי: שיער לפעמים ואף. פיצול אישיות:לא חושבת (?) לפני המוות: זה לא ברור? :) מה השאיפה בחיים: להיות מאושרת!

M o o n G i r l

New member
../images/Emo23.gif

שם: מעין מנצ'ר גיל:16 (עוד חודשיים:) מין: נקבה מזל:שוררר מאכל אהוב:מרק עגבניות\פסטה שתייה מועדפת: לימונדה סדרה: אממ האמת שבזמן האחרון אינלי זמן לטלוויזיה ^_^ האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: "חטא האהבה" האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כן, ולפעמיים גם בלי טאקט
כמה כריות: על המיטה? 2! חיות מחמד: יאק. אינלי! מכונית אידיאלית: שיהיה עם 4 גלגלים, רדיו ושיסע. מוזיקה בכלליות: ישראליתתת להקה אהובה:שיגעצ מאמין באהבה ממבט ראשון?:ברור
מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: עמרי מה את אוהבת לעשות?: לצייר אתה אוהבת להיות בבית?: שונאת להיות לבד בבית. בבית בכלליות? כן. אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא חושבת.. מהו המשפט שמאפיין אותך?:"אז מה, אבל אני אוהבת אותו" חח את בחורה קנאית?: מאוד, יותר מדי
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "עמרי" האם אתה מאמין בה´?: חצי החיים הטובים לדעתך: לא ממש.. היחסים עם ההורים טובים?:פסדר ברגע זה: לחוצה לובשת: שחורים מוזיקה:גלגל"צ חושבת על: עמרי + המבחן בהיסטוריה *הדבר האחרון ש... קניתי: נעליים עשיתי: אכלתי סושי עם האורחים למטה! קראתי: סיכומים בהיסטוריה.. את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את משרד החינוך לשמוע: אפחד. כואב הראש.. להיות כמו: "בריטני ספירס" --> נייט! האחרון סרט אחרון שראיתי: "אחד משלנו" בקלונוע: וואלה לא זוכרת בטלוויזיה: בעע אינלי שמץ של זיכרון.. במחשב: "יומטוב 2003" מספר אחרון שחייגת: ****796 דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: סושי פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: לפני שעה פעם אחרונה שחייכת: היום בבוקר פעם אחרונה שצחקת: היום בבוקר האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: כלבלב בשלל צבעי הקשת מנגן על כלי נגינה: אני מנגנת על הבטן אחרי האוכל מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אולי קורא עיתון: חח כן "ראש1" מאמין בנסים: בהחלט מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: תלוי כלפי מי.. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: "שנקר" שונא את עצמך: לא ממש..רק לפעמיים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: בטחחח
זה שולט אוהב את הכתב יד שלך:יאקק אוהב לטייל בגשם: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוהב ציניות: לא.. שר במקלחת:כיין :) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מעצבת בגדים הכי שונא בעצמי: --- הכי אוהב בעצמי: --- פיצול אישיות: אנחנו לא עונים על שאלות כאלה.. לפני המוות: וואלה לא חשבתי על זה! מה השאיפה בחיים: לעוף מהבית כמה שיותר מהר השאלון הזה היה כייף... תודה עופרי

ofrikit

New member
טיקון קטן...

זה רשום לפעמים בלשון נקבה,אך מתייחס לשני המינים(=

וואו זה ארוך.. ../images/Emo4.gif

שם: שירה גיל: 16 מין: נקבה מזל: גדי מאכל אהוב: לוידעת.. משו טעים שתייה מועדפת: כנ"ל סדרה: הייתה - אוז.. עכשיו לא יודעת האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אעעע לא נראה לי האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כע כמה כריות: 3 חיות מחמד: כלבה. קולי מעורבת עם ברנרזננהוד מכונית אידיאלית: אאודי טיטי מוזיקה בכלליות: שחורה, רגאיי, פאנק-רוק וכאלה להקה אהובה: לוידעת מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת? מישהו אמר שאני מאושרת? מה את אוהבת לעשות? ביד. כושיליאמו מה זה השאלות האלה?! את אוהבת להיות בבית? אני גרה ביעף. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא מהו המשפט שמאפיין אותך? Bitch. Not just a word.. it's a lifestyle! את בחורה קנאית? כע, אבל משתדלת כמה שפחות מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כושילירבאק, כושיליאמו, סתום/סתמי/סתמו ת'פה, "תראו ת'קעקוע שלי!!" האם אתה מאמין בה'? לא החיים הטובים לדעתך: לוידעת, לא חושבת על זה כרגע היחסים עם ההורים טובים? יאפ ברגע זה: לובשת: חוטיני סקסי וחזיית תחרה. אה לא.. בעצם זה גולף לבן בלי שרוולים ומעין דגמ"ח חומות מוזיקה: כלום חושבת על: מתי זה יגמר..? הדבר האחרון ש... קניתי: סיגריות עשיתי: ביד, אמרתי לכם כבר!! קראתי: וקוראת עדיין, חוברת גראפיטי כזאת את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אוהו.. הרשימה ארוכה.. לשמוע: לוידעת נו.. להיות כמו: בריטני ספירס האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: אעע מה זה היה.. נראה לי שלהרוג את ביל בטלוויזיה: לא בדיוק בטלויזיה, אני חושבת שזה היה ספרות זולה במחשב: פיי כמה זמן לא ראיתי שרטים במחשב.. נראה לי האחרון היה kids או girl - yeah right מספר אחרון שחייגת: חחחח נו ב'מת.. דבר אחרון ששתית: בירה דבר אחרון שאכלת: פנה קוטה פעם אחרונה שהתקלחת: שלשום אני חושבת פעם אחרונה שבכית: שאני אבכה?! נעע בשביל זה יש לי סילית! פעם אחרונה שחייכת: נו די כבר! פעם אחרונה שצחקת: אררגג
האם את: מעשנת?: כע ישנה עם חיות פרווה: איכס! לא! מנגנת על כלי נגינה: גיטרה.. אבל אני גרועה מאמינה שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא יודעת אם אינטיליגנטים, אבל יש יצורים על כוכבים אחרים. קוראת עיתון: מדי פעם מאמינה בנסים: לא. רק בצירופי מקרים מגדירה את עצמך כסובלנית כלפי אחרים: לא לומדת/מתכננת ללמוד באוניברסיטה: לא מתכננת שונאת את עצמך: לא. אני כוסית מהממת שחבל על הזמן. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כע. אני יודעת שזה לא יעשה כלום, אבל מ'כפת לי
אוהבת את הכתב יד שלך: מממ לא התעמקתי בזה
אוהבת לטייל בגשם: לא אוהבת ציניות: יאפ שרה במקלחת: בוודאי! [או במילים אחרות.. לא] מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מקעקעת/פירסרית/ברמנית/רוצחת שכירה הכי שונא בעצמי: את הרגליים.. והתחת הכי אוהב בעצמי: את כל הפנים שלי [אני כזאת מושלמת!!] פיצול אישיות: כן, שנייה..
לפני המוות: אני אכתוב צוואה ואורה בה לרצוח את כל מי שלא רצחתי עד אז
מה השאיפה בחיים: אין לי אחת כזאת..

HollowSHIT

New member
גבר...

שמעת שעצרו את האודי טיטי מעין שריד..? נסעה 250 על כביש שש... והמצלמות צילמו אותו.. אז כשהוא ירד המשטרה עצרה אותו על מהירות מופרזת.. ועכשיו הוא מכר את הטיטי.. (אם אני לא טועה למשפחה של אור סגמן) אבל לא בטוח.. פשוט אני יודע שהוא מכר.. וראיתי אותה מחוץ לבית של אור

אה כן

עוד משהו שאני אומרת כל הזמן - "אני הולכת למות!!" היפוכונדרית.. מה לעשות..

ThE uVa

New member
אני

שם: יובל גיל: 12 מין: נקבה מזל: תאומים מאכל אהוב: פיצה וספגטי שתייה מועדפת: מיץ תפוחים סדרה: מכושפות האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: ממ... לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לא כמה כריות: 1 חיות מחמד: שרי-כלבת שליטה מכונית אידיאלית: גראנד צ'רוקי מוזיקה בכלליות: ממ.. הכל פחות או יותר להקה אהובה: לודעת מאמין באהבה ממבט ראשון?: כה מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: אושר..? מה את אוהבת לעשות?: לגלוש באינטרטנט, להתעמל, לישון, לשמוע מוזיקה וכו' אתה אוהבת להיות בבית?: לפעמים אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא. כולנו שונים וכולנו שווים
מהו המשפט שמאפיין אותך?: "די לשאול ת'שאלה הזאת"? את בחורה קנאית?: כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "מוגבלים" "מאותגרים" "אוי" "אל תמות/י" "פאק" האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: אין לי כוח היחסים עם ההורים טובים?: כה ברגע זה: לובשת: בגדים..? מוזיקה: הדג נחש-גבי ודבי חושבת על: מה לכתוב פה *הדבר האחרון ש... קניתי: אמ.. נעליים עשיתי: כתבתי את זה קראתי: את זה את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את **** לשמוע: את **** להיות כמו: ***** האחרון סרט אחרון שראיתי: לודעת בקלונוע:לודעת בטלוויזיה: אתמול "כוכבי השכונה" במחשב: זה? מספר אחרון שחייגת: ******* דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: עוגה. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערף פעם אחרונה שבכית: כששמתי עדשות, נו מה? זה מגרה ת'עין פעם אחרונה שחייכת: קודם פעם אחרונה שצחקת: קודם האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:כה קורא עיתון: כה מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: קצת לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: אולי שונא את עצמך: קצת מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא יצא לי לראות אחד אוהב את הכתב יד שלך: לא אוהב לטייל בגשם: לא ממש אוהב ציניות: כה שר במקלחת: כה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: שחקנית הכי שונא בעצמי: את התחרותיות הכי אוהב בעצמי: את ניכולת להקשיב פיצול אישיות: אני חושבת שלא לפני המוות: חיים? מה השאיפה בחיים: להיות שחקנית

ThE uVa

New member
נכון מצחיק?

לחשוב שעוד יש אנשים בני 12.. פשוט בושה.

Heavy Thought

New member
נו מילא *מעיפה את הסיכומים*

שם: מור. גיל: 15 (ואם נהיה קטנוניים אז 15.10) מין: נקבה. מזל: שור. מאכל אהוב: ג'אנק/תפוחי אדמה מוקרמים. שתייה מועדפת: קולה. סדרה: חברים איי גאס (זו היחידה שאני עוקבת). האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: תגדירו "פשע" האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: מאוד. כמה כריות: מינימום 2 חיות מחמד: כלבה קטנה ומעצבנת. מכונית אידיאלית: נוסעת. מוזיקה בכלליות: רוק. להקה אהובה: זה משתנה. מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא בדיוק. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: כשאני משיגה את מה שאני רוצה. מה את אוהבת לעשות?: לנגן, לצלם, לכתוב, לישון. אתה אוהבת להיות בבית?: רק אם זה בחדר. אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: תלוי עד כמה זה מזיז לי. מהו המשפט שמאפיין אותך?: "שלום, אני מור" את בחורה קנאית?: לא. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "מגמת קולנוע בייבי" האם אתה מאמין בה´?: לא. החיים הטובים לדעתך: בסך הכל - כן. היחסים עם ההורים טובים?: סבירים לגמרי. ברגע זה: לובשת: ג'ינס וחולצה אפורה. מוזיקה: JJ72 - Formulae חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי: אוכל. עשיתי: צילמתי. קראתי: עיתון. את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אף אחד. לשמוע: להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: זה ממש סעיף מטומטם ביחס לאלה שבאים אחריו. בקלונוע: גוטיקה. בטלוויזיה: לא זוכרת ת'שם. במחשב: רקוויאם לחלום בפעם המיליון אני חושבת. מספר אחרון שחייגת: חח דבר אחרון ששתית: קפה. דבר אחרון שאכלת: ביגליה. פעם אחרונה שהתקלחת: בלילה. פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: אני מרבה לחייך, אז כנראה שלפני כמה דקות. פעם אחרונה שצחקת: בלילה. האם אתה: מעשן/ת?: כן, ושאף אחד מהמתחסדים לא יתחיל לזיין ת'שכל עם דעותיו האטומות לגבי הנושא, תודה. ישן עם חיות פרווה: לא. מנגן על כלי נגינה: גיטרה, קצת אורגן. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא יודעת. קורא עיתון: משתדלת, אבל יוצא לעיתים רחוקות. מאמין בנסים: לא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: בויכוחים - לא, בשאר - כן. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן. שונא את עצמך: לפעמים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: מדי פעם. אוהב לטייל בגשם: כן. אוהב ציניות: מאוד. שר במקלחת: יאפ. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: נכון לעכשיו - קולנוע. הכי שונא בעצמי: עצלנות. הכי אוהב בעצמי: נאמנות. פיצול אישיות: כן. אהה... לא. לפני המוות: ? מה השאיפה בחיים: לסיים את הסקר.

למעלה