שאלון...

Tapuhi

New member
או חמש עשרה ועשרה שבועות

או יותר הגיוני חמש עשרה ועשרה חודשים. bite me

HollowSHIT

New member
התשובות שלי...

מה זה לעזזל הסקר הארוך והמטופש הזה... אני לא מאמין שאנשים אשכרה משקיעים זמן ומחשבה ועונים על זה...!@ סעמוק... 22:50 זזתי לישון... צריך כמה לילות מוקדמים לפני המבחן..

Tapuhi

New member
שונאת

שם: דניאל גיל: עוד חודש 16 מין: נקבתית מזל: דגיגים מאכל אהוב: גלידע, יאמי. שתייה מועדפת: כלמיני סדרה: לא רואה טלוויזיה. זה מעוות את המוח. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: קה (השתנתי בגינה של השכנים) האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: רק קצת כמה כריות: 2, אבל אחת לא ששימושית. חיות מחמד: אחי החטול הקטן מכונית אידיאלית: כזאת נוסעת מוזיקה בכלליות: כלמיני להקה אהובה: אין מאמין באהבה ממבט ראשון?: ממש לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: להיות עם אנשים שאני אוהבת מה את אוהבת לעשות?: לצעוק את אוהבת להיות בבית?: לא ממש אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: ישמצב מהו המשפט שמאפיין אותך?: עוד לא המציאו כזה. בכלל, איך אפשר לאפיין בנאדם, עם כל כך הרבה צדדים בו במשפט אחד? את בחורה קנאית?: ממש לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לעעעע האם אתה מאמין בה´?: יכולהיות החיים הטובים לדעתך: לפעמים.. היחסים עם ההורים טובים?: עליות ומורדות ברגע זה: לובשת: ג'ינס וחולצה שחורה מוזיקה: אין חושבת על: החיים *הדבר האחרון ש... קניתי: קולה (מאוד לא בריא) עשיתי: הכנתי דברים לטקס ט"ו בשבט מטונף קראתי: מה שכתוב על הקופסא של הסיריאל (וזה סיריאל! לא דגנים) את מה/את מי היית רוצה? אה? להרוג: איזה ילדה אחת שאני מתפלצפת מבפנים כל פעם שאני רואה אותה לשמוע: את דאני שר! להיות כמו: כמוני האחרון סרט אחרון שראיתי: bring it on again בקלונוע: לוזוכרת בטלוויזיה: לעעעע במחשב: אה? מספר אחרון שחייגת: רותם דבר אחרון ששתית: לא שתיתי היום דבר אחרון שאכלת: סלט מגעיל פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע פעם אחרונה שחייכת: כל יום מאה פעמים! פעם אחרונה שצחקת: לפני דקה כשאח שלי ניסה לחקות את אלוויס פרסלי האם אתה: מעשן/ת?: לעע ישן עם חיות פרווה: לעע מנגן על כלי נגינה: גם לעע מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: בהחלט קורא עיתון: לא מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן, אם הם לא שמנים לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: בהחלט שונא את עצמך: לפעמים כשאני עושה דברים סטומים שאח"כ אני מתחרטת עליהם מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן
אוהב את הכתב יד שלך: לא ממש אוהב לטייל בגשם: קה אוהב ציניות: מאוד שר במקלחת: אם ישלי מוזה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אין לי שמץץץ הכי שונא בעצמי: שיער הכי אוהב בעצמי: עיניים פיצול אישיות: אה? לפני המוות: לשיר ולעשות איזה משו מוזר מה השאיפה בחיים: להיות נורמלית סופסוף סוף.. כבר?

Oi va av Oi

New member
נפלתי בשאלון,סלחו לי חברים:/

שאלון שם:אמרי גטה גיל:15 מין:אנאלי מזל:דגים מאכל אהוב:וואלה לא יודע,בתחת נחשב? שתייה מועדפת:קולה אדומה סדרה:אוז האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא שאני זוכר/ידוע לי האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:חופשי כמה כריות:אחת שאותה אני גם נושך חיות מחמד:כן,אבל אני לא סובל אותם מכונית אידיאלית:וואלה לא יודע.. מוזיקה בכלליות:"אני ממש אוהב רוק",סתם הכל בעיקרון להקה אהובה:עליזה בשלשלאות מאמין באהבה ממבט ראשון?:אף פעם לא הבנתי את השאלה הזאת מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:קליפ של זהבה בן מה את אוהבת לעשות?:אין לי כוח להתחיל עם זה.. אתה אוהבת להיות בבית?:כן,זה מה שאני עושה כל היום אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:לא ממש מהו המשפט שמאפיין אותך?:"ת'הומו" את בחורה קנאית?:כן אני קנאית מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"ת'הומו","צריך למצוא שם ללהקה","אני עוזב את הבצפר" וכו' האם אתה מאמין בה´?:עדיין לא ממש החלטתי,יש לי תקופות החיים הטובים לדעתך:סרטי פורנו של ג'נה ג'יימסון אהובתי היחסים עם ההורים טובים?:כן ברגע זה: לובשת:כלום,גררר..סתם טרנינג שכזה.. מוזיקה:בויאקה-מסיבויאקה חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי:פחית קולה עשיתי:מילאתי את השאלון הזה בשעת לילה מאוחרת קראתי:אתגר קרת אלא מה.. את מה/את מי היית רוצה? להרוג:הרבה.. לשמוע:זוהר ארגוב המלך בהופעה.. להיות כמו:זוהר ארגוב המלך בהופעה האחרון סרט אחרון שראיתי:חוכמת הבייגלך,יש חינם עכשיו בהום סינמה בקלונוע:וואי,אולי אמריקן פאי החתונה,לא זוכר.. בטלוויזיה:9 שעות ושיר עם חיים צינוביץ במחשב:פורנו מספר אחרון שחייגת:לא יודע,בטח אמא או מישו מהמשפחה,אין לי ממש חברים להתקשר אליהם דבר אחרון ששתית:לימונדה דבר אחרון שאכלת:פרוסת חלה בלי כלום פעם אחרונה שהתקלחת:יום ראשון שעבר פעם אחרונה שבכית:לא זוכר.. פעם אחרונה שחייכת:בטח בחצי שעה האחרונה פעם אחרונה שצחקת:לפני שעתיים בערך האם אתה: מעשן/ת?:כשיוצא ישן עם חיות פרווה:אני ישן עם עצמי,החיה הכי פרוותית שיש מנגן על כלי נגינה:גיטרה וכינור מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:ישמצב קורא עיתון:כן מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:מאוד לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:בטח,איזה שאלה בכלל? שונא את עצמך:לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן,זה לא כואב,מקסימום לא יצא כלום אוהב את הכתב יד שלך:מה אני נראה לכם?? אוהב לטייל בגשם:לא,שונא גשם אוהב ציניות:כה שר במקלחת:בטח מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:נהג מונית הכי שונא בעצמי:את הבטן הכי אוהב בעצמי:אני מלא בכל טוב.. פיצול אישיות:שו? לפני המוות:הופעה של קאניבל קורפס מה השאיפה בחיים:לפתוח תחנת מוניות משלי.. אני לא מאמין שמלאתי את זה..

CatchMeToo

New member
אני!!!

שאלון שם:דסי גיל:16 מין:בטח למה לא?! מזל:קשת הומו! מאכל אהוב:טופו ר-צ-ח.. שתייה מועדפת:אמממ... וודקה פטל סדרה:מלקולם האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:בטח מלא, ואנדילזם בעיקר... האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:יאפ! כמה כריות:eek:no חיות מחמד:2 כ'טעולים! מכונית אידיאלית:כזאת שנוסעים בה מוזיקה בכלליות:pUNX להקה אהובה:עכור מאמין באהבה ממבט ראשון?:לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:אמממ.. אוראלי, אנאלי, באנלי... מה את אוהבת לעשות?:קקי אתה אוהבת להיות בבית?:כן אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:תלוי.. מהו המשפט שמאפיין אותך?:"אני אזיין בתחת ואקבל בתחת, אבל לעולם לא אמצוץ!" את בחורה קנאית?:מאוד! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"ת'לזבית!" "ת'אופיר, משמע ת'לזבית!" האם אתה מאמין בה´?:איזה שאלה?! אני והקב"ה אחוקים! החיים הטובים לדעתך:אממממ... לפעמיים היחסים עם ההורים טובים?:פסדר.. ברגע זה: לובשת:חולצה ומכנס מוזיקה:AREAE7- individuality חושבת על:סקס *הדבר האחרון ש... קניתי:וואלה, לא זוכר.. עשיתי:ביד קראתי:הארי פוטר5 את מה/את מי היית רוצה? להרוג:את הקצבים, חוואים, רפתנים וכו'.. לשמוע:איזה כוסית להיות כמו:אימש'ך האחרון סרט אחרון שראיתי:וואי זה היה ממזמן כבר לא זוכר... בקלונוע:dunno בטלוויזיה:dunno במחשב:dunno מספר אחרון שחייגת:אבא דבר אחרון ששתית:מיץ תפוסים, יו יו... דבר אחרון שאכלת:טבעול פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית:boys dont cry פעם אחרונה שחייכת:בבצפר היום פעם אחרונה שצחקת:בבצפר היום האם אתה: מעשן/ת?:לא ישן עם חיות פרווה: ששמעיה בבית מנגן על כלי נגינה:כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא ממש קורא עיתון:לפעמיים מאמין בנסים:לעיתים רחוקות מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:לא לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:כן שונא את עצמך:קצת מביע משאלות מול כוכבים נופלים:בטח אוהב את הכתב יד שלך:לפעמיים אוהב לטייל בגשם:לא, שונא גשם! אוהב ציניות:לפעמיים שר במקלחת:לפעמיים מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הכי שונא בעצמי:קנאה הכי אוהב בעצמי:שקסי פיצול אישיות:בטח למה לא?! לפני המוות:לעשות שלישייה מה השאיפה בחיים:לעשות כמה שיותר אנשים

שטרודל¿

New member
טוב...../images/Emo4.gif

שאלון שם:חן לבבי גיל: 12 וכמה מין: נקבה מזל:מאזניים מאכל אהוב: עדיין לא חשבתי על זה שתייה מועדפת: תפוזים סדרה: רוזוול האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: כן... האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כן כמה כריות: 1 חיות מחמד: חתולי/ינשוף/כלב/חילזון מכונית אידיאלית: לודעת מוזיקה בכלליות: ישראלית להקה אהובה: "The Calling" אם הם עדיין קיימים מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: שמרית מה את אוהבת לעשות?: הרבה אתה אוהבת להיות בבית?: כן אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא מהו המשפט שמאפיין אותך?: לא קיים אחד כזה את בחורה קנאית?: מאוד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: הנההההה הנקניק:), אני לא אומרת את זה הרבה בכלל אבל לא משנה האם אתה מאמין בה´?: כן החיים הטובים לדעתך: הם בסדר היחסים עם ההורים טובים?: נחמדים ברגע זה: לובשת: עניבה... בגדים? מוזיקה: את שחר צועק "יש מישו בבית?" חושבת על: על מה אני חושבת *הדבר האחרון ש... קניתי: דיסק, אני חושבת עשיתי: את זה קראתי: את זה את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את הילדה ששולחת לי כל הזמן הודעות באיי סי קיו לשמוע: The Calling להיות כמו:לואיסנה! איכס לא!! אממ... כמוני האחרון סרט אחרון שראיתי: בברוס הגדול מכולם בקלונוע: הבת של הבוס שלי בטלוויזיה: Punk'd במחשב: את זה מספר אחרון שחייגת: אמא דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: מסטיק פעם אחרונה שהתקלחת: חייבים לדעת? לא סתם פעם אחרונה שבכית: שלשום פעם אחרונה שחייכת: עכשיו פעם אחרונה שצחקת: היום בבית ספר האם אתה: מעשן/ת?: חס וחלילה ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: זה תלוי מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: ברור קורא עיתון: כן מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לודעת שונא את עצמך: אולי מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא ראיתי אחד כזה אוהב את הכתב יד שלך: איכס לא אוהב לטייל בגשם: לא אוהב ציניות:כן.. תלוי של מי שר במקלחת: לא מגלה :) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: פסיכולוגית, אני חושבת:\ הכי שונא בעצמי: המראה הכי אוהב בעצמי: לודעת פיצול אישיות: אין לפני המוות: שזה אומר? מה השאיפה בחיים: לחיות

Lorelai

New member
שחורים לזוז

נראה לי אני היחידה שבאמת קוראת את של כולם.. שם: אמא ש'ך גיל: 15, 7 חודשים ו-3 ימים. P: מין: בטח מזל: סרטן. מאכל אהוב: התנזרתי מצ'יפס, הוריי. סתם לא.
שתייה מועדפת: מנגו.. או מיץ תפוחים.. סדרה: באג. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: נמצאת אשם? לא. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: בטח! כמה כריות: אחת. חיות מחמד: דודי..
מכונית אידיאלית: פעם ידעתי.. מוזיקה בכלליות: מוזיקה זה טוב, זהו. להקה אהובה: אופספרינג. מאמין באהבה ממבט ראשון?: אפילו הייתי עדה לאחת.. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: לראות את רייצ'ל. לבד. לידי. מה את אוהבת לעשות?: מוזיקה. לשמוע מוזיקה. אתה אוהבת להיות בבית?: לפעמים לא.. אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: רק לטובה.. מהו המשפט שמאפיין אותך?: לא רוצה מאפיין- "אתה צוחק, נכון?" את בחורה קנאית?: מאוד.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "מיידלע". האם אתה מאמין בה´?: oh my billy. באלוהים רק כשאני צריכה משהו.. החיים הטובים לדעתך: לא פה היחסים עם ההורים טובים?: אמממ.. סבירים. ברגע זה: לובשת: בגדים. מוזיקה: ריסט. חושבת על: 'על מה אני חושבת?..' *הדבר האחרון ש... קניתי: שוקו להדס.. עשיתי: לחצתי על כפתור במקלדת. היי, הנה שוב! קראתי: משהו אמריקאי את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אין מספיק תווים בשביל זה. לשמוע: את רייצ'ל. להיות כמו: אממ.. אממ.. אממ.. לא יודעת. האחרון סרט אחרון שראיתי: חצי המקור. בקלונוע: פיייה זה היה מזמן בטלוויזיה: ראיתי עכשיו משהו ושכחתי מה זה היה.. במחשב: שמות בשחור מספר אחרון שחייגת: אמא דבר אחרון ששתית: תפוחים. דבר אחרון שאכלת: השניצל הזה עם התירס בפנים.. לא המגעיל. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: כמעט כשקני מת וביום שבת, מספר.. פעם אחרונה שחייכת: לפני חצי שעה פעם אחרונה שצחקת: כשאורי נפל על לילך שנפלה על ארן שנפל על חפי.. האם אתה: בטח. מעשן/ת?: לא. ישן עם חיות פרווה: לא, זה חוקי בכלל בישראל? מנגן על כלי נגינה: כבר מזמן שלא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא אינטלגנטיים.. חח סתם. קורא עיתון: כן. מאמין בנסים: לא לא לא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: חצי. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לומד/מתכנן? וכן. שונא את עצמך: בטח. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: הפסקתי עם זה לפני שלוש שנים. וואי, אופיר זוכרת? :) אוהב את הכתב יד שלך: סוגדת לו. אוהב לטייל בגשם: מאודדדד, בא לי לעשות את זה באיזשהו יום חמישי.. בלי מטריה. אוהב ציניות: עוד סגידה. שר במקלחת: רק אם נדבק לי שיר לראש.. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אההה שאלה טובה.. הכי שונא בעצמי: הכל. הכי אוהב בעצמי: הכל. חחח סתם. פיצול אישיות: אהבתי את מה שמעין כתבה :) לפני המוות: לפגוש את בילי.. מה השאיפה בחיים: לשנות כמה שיותר דעות של אנשים.

NiKi†a

New member
הכריחו אותי ../images/Emo3.gif

שם: שירן גיל: 15 מין: נקבה מזל: עקרב מאכל אהוב: ספגטי שתייה: קולה\מיץ תפוזים סדרה: מהדורה מוקדמת האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא חושבת האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: ברור כמה כריות: 1 חיות מחמד: כלב ודג (
) מכונית אידיאלית: ג'יפ האוודי בצבע שחור (חבל שאין כזאת =\) מוזיקה בכלליות: רוק להקה אהובה: מיוז מאמין באהבה ממבט ראשון?: יש מצב...לא יודעת. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: ***** מה את אוהבת לעשות?: לשמוע מיוז. אתה אוהבת להיות בבית?: כן אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא מהו המשפט שמאפיין אותך?: אין מושג. את בחורה קנאית?: כן. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: יש המון דברים
האם אתה מאמין בה´?: הוא לא מאמין בי. החיים הטובים לדעתך: לא יודעת. היחסים עם ההורים טובים?: נייס... ברגע זה: לובשת: מכנסיים, חולצה... מוזיקה: Dream Theater חושבת על..: מישו. הדבר האחרון ש... קניתי: שוקו אני חושבת. עשיתי: לא זוכרת. קראתי: הארי פוטר5 את מה/את מי היית רוצה? .. להרוג: רותם ושמרית יודעות....אה וגם סיון ו...טוב. לשמוע: קול של מישו. להיות כמו: כמוני. האחרון סרט אחרון שראיתי: לא זוכרת בקלונוע: שר הטבעות בטלוויזיה: לא זוכרת במחשב: שודדי הקאריבים. מספר אחרון שחייגת: של רותם. דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: קציצה ותפוחי אדמה
פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: לפני שבועיים פעם אחרונה שחייכת: היום בביצפר פעם אחרונה שצחקת: לפני כמה דקות (שמרית הצחיקה אותי XD) האם אתה... מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: גיטרה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא. קורא עיתון: לפעמים מאמין בנסים: לא ממש מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: חצי לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן שונא את עצמך: כרגע? לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אם הייתי רואה אחד ולא מזוית העין זה היה יכול לעזור. אוהב את הכתב יד שלך: לא. אוהב לטייל בגשם: יש מצב אוהב ציניות: תלוי מתי
שר במקלחת: רק שאני נדבקת לאיזה שיר. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: זה משהו ארוך.ואני לא בטוחה איך כותבים אותו. הכי שונא בעצמי: קנאית הכי אוהב בעצמי: כל מיני פיצול אישיות: חחחח..היתה פעם אחת. לפני המוות: לא חשבתי על זה מה השאיפה בחיים: גם על זה לא...

chaosoda

New member
אחלה שאלון!!!...

שאלון שם:רן בן שלום גיל:עוד חודש 15 מין:זכר מזל:דגים מאכל אהוב:סטייק חזיר שתייה מועדפת:קולה סדרה:אוז האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:כן, שרפת שולחן בבית ספר וגרפיטי במושב האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:ישמצב כמה כריות:אהה?. חיות מחמד:אוגרים(16) וכלב מכונית אידיאלית:סובארו פשע מוזיקה בכלליות:היפ הופ ורוק להקה אהובה:היהודים ואייס קיוב מאמין באהבה ממבט ראשון?:כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?:סרטי פורנו מה אתה אוהב לעשות?:ביד אתה אוהבת להיות בבית?:כן אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:תלוי מהו המשפט שמאפיין אותך: חיים בשביל הרגע אתה בחור קנאית?:לא ממש מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"אני לא להאמין למראה אוזני" האם אתה מאמין בה´?:ממש לא החיים הטובים לדעתך:יכול להיות יותר טוב היחסים עם ההורים טובים?: ברגע זה: לובש:ג'ינס וכובע מוזיקה:"פרחים בקנה" (להקת חייל התותחנים) חושבת על:מה לענות לשאלה הזאת *הדבר האחרון ש... קניתי:נעליים עשיתי:אכלתי קראתי:עיתון ספורט את מה/את מי היית רוצה? להרוג:ת'ערסים המטונפים בביצפר לשמוע:גניחות בגרמנית להיות כמו:אפחד כי אני יחיד ומיוחד האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע:מוצאים את נמו בטלוויזיה:סיפורי ביתי קפה (אחלה סרט) במחשב:סרט פורנו מספר אחרון שחייגת:אמא דבר אחרון ששתית:קולה דבר אחרון שאכלת:ספגטי פעם אחרונה שהתקלחת:היום בבוקר פעם אחרונה שבכית:ממש לא זוכר פעם אחרונה שחייכת:לפני שתי דקות פעם אחרונה שצחקת:לפני שעתיים האם אתה: מעשן/ת?:כן ישן עם חיות פרווה:לא מנגן על כלי נגינה:כן, תופים מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא קורא עיתון:כן מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:לא לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:לא שונא את עצמך:לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך:לא אוהב לטייל בגשם:לא אוהב ציניות:כן כן כן שר במקלחת:כן מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:סרטי פורנו הכי שונא בעצמי:זה שאני מעשן הנובלס כרגע הכי אוהב בעצמי:זה שאני כזה חתיך פיצול אישיות:אהה?. לפני המוות: לעשות את זה עם פמאלה אנדרסון מה השאיפה בחיים:לריאות סוף..

שאלון ושיט.. כה ני חדשה פה בלאט!

שאלון שם: עמית [אמילי] פדרינג גיל:16 מין:נקבה מזל:גדי מאכל אהוב:הכל אני מפוטמת...
שתייה מועדפת:ממ תלוי איזו שתיה
סדרה: The 70's Show|| The Osbourns האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:הממ לא נראה לי האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:חחחה מי לא!@? כמה כריות:2 חיות מחמד: מיצי הברווז ז"ל
מכונית אידיאלית:בימבה מוזיקה בכלליות:רוק להקה אהובה: nirvana מאמין באהבה ממבט ראשון?:ממפ לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: השאלון המהולל הזה מה את אוהבת לעשות?:לאדעת אתה אוהבת להיות בבית?:בחדר אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:לא תהייה בריא מהו המשפט שמאפיין אותך?: את בחורה קנאית?: לא :] מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:גמני ברווז מפוטם\בלופ\זדיינו\אני רעבה.. האם אתה מאמין בה´?:נופ לא נראה לי נשארו כאלה החיים הטובים לדעתך: כרגע כן היחסים עם ההורים טובים?:כן גם ברגע זה: לובשת: ססוצרט וגינס מוזיקה: vendetta-אנשים חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי:סיגריות עשיתי: גירדתי בגב קראתי: ת'שאלון הזה ואני עדיין עושה את מה/את מי היית רוצה? להרוג: נינט טייב לשמוע: להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע:חיוך של מונה ליזה-סרט גרוע + בטלוויזיה:לא זוכרת משו של נאצים בלע משעמם במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית:קולה דבר אחרון שאכלת:פיתה עם שוקלד:] פעם אחרונה שהתקלחת:יום חמישי (היום יום שני :\) פעם אחרונה שבכית:מזמן פעם אחרונה שחייכת:לפני דקה פעם אחרונה שצחקת:לפני שעה בערך האם אתה: מעשן/ת?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי: פיצול אישיות: לפני המוות: מה השאיפה בחיים:

תג תמר

New member
תתתתוווותתתתההההה../images/Emo24.gif

מה שלומך בובע???? חחחח בסוף עשית את הניק הזה? :)

Heavy Thought

New member
"להרוג: נינט טייב"?

אוי עמית, אל תהיי מטומטמת כמו שאר הגרופים של היהודים. זה ממש טיפשי כל הקטע הזה.

למעלה