נפלתי בשאלון,סלחו לי חברים:/
שאלון שם:אמרי גטה גיל:15 מין:אנאלי מזל:דגים מאכל אהוב:וואלה לא יודע,בתחת נחשב? שתייה מועדפת:קולה אדומה סדרה:אוז האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא שאני זוכר/ידוע לי האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:חופשי כמה כריות:אחת שאותה אני גם נושך חיות מחמד:כן,אבל אני לא סובל אותם מכונית אידיאלית:וואלה לא יודע.. מוזיקה בכלליות:"אני ממש אוהב רוק",סתם הכל בעיקרון להקה אהובה:עליזה בשלשלאות מאמין באהבה ממבט ראשון?:אף פעם לא הבנתי את השאלה הזאת מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:קליפ של זהבה בן מה את אוהבת לעשות?:אין לי כוח להתחיל עם זה.. אתה אוהבת להיות בבית?:כן,זה מה שאני עושה כל היום אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:לא ממש מהו המשפט שמאפיין אותך?:"ת'הומו" את בחורה קנאית?:כן אני קנאית מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"ת'הומו","צריך למצוא שם ללהקה","אני עוזב את הבצפר" וכו' האם אתה מאמין בה´?:עדיין לא ממש החלטתי,יש לי תקופות החיים הטובים לדעתך:סרטי פורנו של ג'נה ג'יימסון אהובתי היחסים עם ההורים טובים?:כן ברגע זה: לובשת:כלום,גררר..סתם טרנינג שכזה.. מוזיקה:בויאקה-מסיבויאקה חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי:פחית קולה עשיתי:מילאתי את השאלון הזה בשעת לילה מאוחרת קראתי:אתגר קרת אלא מה.. את מה/את מי היית רוצה? להרוג:הרבה.. לשמוע:זוהר ארגוב המלך בהופעה.. להיות כמו:זוהר ארגוב המלך בהופעה האחרון סרט אחרון שראיתי:חוכמת הבייגלך,יש חינם עכשיו בהום סינמה בקלונוע:וואי,אולי אמריקן פאי החתונה,לא זוכר.. בטלוויזיה:9 שעות ושיר עם חיים צינוביץ במחשב:פורנו מספר אחרון שחייגת:לא יודע,בטח אמא או מישו מהמשפחה,אין לי ממש חברים להתקשר אליהם דבר אחרון ששתית:לימונדה דבר אחרון שאכלת:פרוסת חלה בלי כלום פעם אחרונה שהתקלחת:יום ראשון שעבר פעם אחרונה שבכית:לא זוכר.. פעם אחרונה שחייכת:בטח בחצי שעה האחרונה פעם אחרונה שצחקת:לפני שעתיים בערך האם אתה: מעשן/ת?:כשיוצא ישן עם חיות פרווה:אני ישן עם עצמי,החיה הכי פרוותית שיש מנגן על כלי נגינה:גיטרה וכינור מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:ישמצב קורא עיתון:כן מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:מאוד לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:בטח,איזה שאלה בכלל? שונא את עצמך:לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן,זה לא כואב,מקסימום לא יצא כלום אוהב את הכתב יד שלך:מה אני נראה לכם?? אוהב לטייל בגשם:לא,שונא גשם אוהב ציניות:כה שר במקלחת:בטח מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:נהג מונית הכי שונא בעצמי:את הבטן הכי אוהב בעצמי:אני מלא בכל טוב.. פיצול אישיות:שו? לפני המוות:הופעה של קאניבל קורפס מה השאיפה בחיים:לפתוח תחנת מוניות משלי.. אני לא מאמין שמלאתי את זה..