שאלון
חחחחחח

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עניתי על זה בפורום סקרים ושאלונים חחחח
עונה שוב
סדגש|
האם את יודעת לצייר כיבשה
אממממ חחח לא יודעת אפעם לא ניסיתי
מהו נושא השיחה השנוא עליך
יש כמה חח
תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט
מזתומרת
רגילות
איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך
כמעט הכל
האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"
לחצי מהשכבה שלי קוראים דניאל חחחח
אם כן, ספרי לי מעט עליו. אממ לא כדאי.. עדיף שלא
יש לך חתול
הלוואי
מה צבעו
^^^^^^^^^^^^
מהם הנטיות המניות שלך
אמממ
האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות
אממ לפעמים
כתבת אי פעם שיר
כה.. כמה
פורסם/למגירה
למגירה אבל זרקתי אותם.. לא כותבת יפה בכללללל.. חח זה נורא ואיום
את אוהבת את הצחוק שלך
יש לי צחוק מדבק כזה.. כשאני מתחילה לצחוק כולם צוחקים יש לי צחוק נורא מצחיק.. אני אוהבת אותו בערך חחח אביחי יודע
הרית איי פעם/חשבת שהרית
לא
האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר
יש לי חיים כמו טלנובלה.. חח באמת אבל לא אני לא הייתי רוצה שיכתבו ספר או משו
האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח
לאדעת
במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה
חחחחח פעם
את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב
כהההההה
מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית
לא זוכרת חחח
מהי דעתך על הצבע כתום
לא אוהבת כתום
הצבע שאני הכי לא אוהבת תאמת
במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך
אממ.. לדבר בטלפון/ לראות תוכנית טלוויזיה מעניינית/ לצאת
את מדברת הרבה בטלפון
אמממ לא כ"כ.. פעם דיברתי הרבה
האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל
אמממ זה תלוי
הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל
NOT
האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך
אממ חקל וחלק
האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת
חחח באמת שאין לי מושג
האם את מאמינה באהבת אמת
אממ.. נראלי
מהי האמונה החזקה ביותר שלך
יש מלא חחחח
אם יש לך נכות פיזית כלשהי (מחלה/נכות)
לא.. חס וחלילהה
מה תרצי להיות כשתיהי גדולה
תאמת אני לאדעת
האם את צלמת חובבת
אני אוהבת לצלם ובדר"כ זה יוצא טוב
האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות
אמממ.. חחחח אני לא ממש שמה לב לזה.. אבל זה כיף להיות עם אנשים שעושים שטויות ומוזרים כאלה חחח אני אוהבת את זה ודי מזדהה עם זה
מהי המחווה -(
) הכי יפה והאדיבה ביותר שקיבלת
אני לא זוכרת חחח
בוכה בשירים
בחלק מהם

בעע זה אמור להיות ככה../images/Emo26.gif

עניתי על זה בפורום סקרים ושאלונים חחחח
עונה שוב
האם את יודעת לצייר כיבשה
אממממ חחח לא יודעת אפעם לא ניסיתי
מהו נושא השיחה השנוא עליך
יש כמה חח
תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט
מזתומרת
רגילות
איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך
כמעט הכל
האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"
לחצי מהשכבה שלי קוראים דניאל חחחח
אם כן, ספרי לי מעט עליו. אממ לא כדאי.. עדיף שלא
יש לך חתול
הלוואי
מה צבעו
^^^^^^^^^^^^
מהם הנטיות המניות שלך
אמממ
האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות
אממ לפעמים
כתבת אי פעם שיר
כה.. כמה
פורסם/למגירה
למגירה אבל זרקתי אותם.. לא כותבת יפה בכללללל.. חח זה נורא ואיום
את אוהבת את הצחוק שלך
יש לי צחוק מדבק כזה.. כשאני מתחילה לצחוק כולם צוחקים יש לי צחוק נורא מצחיק.. אני אוהבת אותו בערך חחח אביחי יודע
הרית איי פעם/חשבת שהרית
לא
האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר
יש לי חיים כמו טלנובלה.. חח באמת אבל לא אני לא הייתי רוצה שיכתבו ספר או משו
האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח
לאדעת
במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה
חחחחח פעם
את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב
כהההההה
מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית
לא זוכרת חחח
מהי דעתך על הצבע כתום
לא אוהבת כתום
הצבע שאני הכי לא אוהבת תאמת
במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך
אממ.. לדבר בטלפון/ לראות תוכנית טלוויזיה מעניינית/ לצאת
את מדברת הרבה בטלפון
אמממ לא כ"כ.. פעם דיברתי הרבה
האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל
אמממ זה תלוי
הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל
NOT
האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך
אממ חקל וחלק
האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת
חחח באמת שאין לי מושג
האם את מאמינה באהבת אמת
אממ.. נראלי
מהי האמונה החזקה ביותר שלך
יש מלא חחחח
אם יש לך נכות פיזית כלשהי (מחלה/נכות)
לא.. חס וחלילהה
מה תרצי להיות כשתיהי גדולה
תאמת אני לאדעת
האם את צלמת חובבת
אני אוהבת לצלם ובדר"כ זה יוצא טוב
האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות
אמממ.. חחחח אני לא ממש שמה לב לזה.. אבל זה כיף להיות עם אנשים שעושים שטויות ומוזרים כאלה חחח אני אוהבת את זה ודי מזדהה עם זה
מהי המחווה -(
) הכי יפה והאדיבה ביותר שקיבלת
אני לא זוכרת חחח
בוכה בשירים
בחלק מהם

עונהההה

1. האם את יודעת לצייר כיבשה?יאפ 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך?לימודים 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.:אה?? 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך?ישראלי שולט 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"?יאפ 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו.חבר של בת דודה שלי 7. יש לך חתול?נייט 8. מה צבעו? 9. מהם הנטיות המניות שלך?אה? 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות?יאפ 11. כתבת אי פעם שיר?יאפפפ לבת מצווה של בת דודה שלי 12. פורסם/למגירה?פורסם 13. את אוהבת את הצחוק שלך?יאפ 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?נייט 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? נייט 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?נייט 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?יאפפפ 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?יאפ 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית?בת מצווה לא?? 21. מהי דעתך על הצבע כתום?יאפפפהה 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך?מחשב חח 23. את מדברת הרבה בטלפון?שיוצא כןן.. 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?בערים לידי 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל?נייט 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך?חבורות... 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת?יאפפפ 28. האם את מאמינה באהבת אמת?ברורר 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך?אה?? 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)חסס וחלילהה טפו טפו טפו.. 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה?גננתתת חחח בגן ילדים
או צלמת 32. האם את צלמת חובבת?יאפפ 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות?נייטטטטטטטט 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת?שיר מתנה ליומולדת 13 35. בוכה בשירים?יאפפפ

../images/Emo20.gif../images/Emo99.gifעונההה

למרות שעניתי בפורום סקרים ושאלונים
1. האם את יודעת לצייר כיבשה?ממש לא
2. מהו נושא השיחה השנוא עליך?לימודים ועוד דברים
3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.:רגילות.. 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך?רגאיי,מזרחי,ראפ 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"?כן 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. ידיד טוב שלי מהשכבה שלי
7. יש לך חתול?כן 8. מה צבעו?אפור ולבן 9. מהם הנטיות המניות שלך?סטרייטית 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות?כן 11. כתבת אי פעם שיר?לא 12. פורסם/למגירה? 13. את אוהבת את הצחוק שלך?כן 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?לא 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?ממש לא 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?אממ לא 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?רק כאפות
19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?בד"כ כן 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית?אם יש כזאת
21. מהי דעתך על הצבע כתום?לא משו 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך?חח לא יודעת 23. את מדברת הרבה בטלפון?ככה לאמממש 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?רובם בעיר שלי ובסמוכות אבל יש גם במקומות אחרים.. 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל?אממ לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך?כולם במעגל אחד
27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת?לא 28. האם את מאמינה באהבת אמת?כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך?אין לי
30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה?אוישש לא יודעת לא חושבת על העתיד ולא יודעת מה יהיה איתי
32. האם את צלמת חובבת?לא 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות?לפעמים כן 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת?אממ לא זוכרת..לא קיבלתי
35. בוכה בשירים?לאא

עונה נה נה נחמן מאומן!

1. האם את יודעת לצייר כיבשה?:לא ניסיתי...
2. מהו נושא השיחה השנוא עליך?כמה אני עצבנית על אנשים
3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.:מחרידות!!! חייבת ללכת לקוסמטיקאית דחוףףף! 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך?הכול,בעיקר מיזרחית. 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"?כן. 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. בן דוד שלי. 7. יש לך חתול?לא\!!!!! 8. מה צבעו? 9. מהם הנטיות המניות שלך?לזכרים...
10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות?כן,כי מעבירים צחוקים
. 11. כתבת אי פעם שיר?כן
שיר לעצמי. 12. פורסם/למגירה? לארון ... חחח..
13. את אוהבת את הצחוק שלך?אהה... כן. 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?לא
15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא ממש
16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?כן.
18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כן...המון! אבל בצחוק...
19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?רק במחשב....
20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? לא חשבתי על זה...
21. מהי דעתך על הצבע כתום?משהו בסט
22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך?לדבר בפון...
23. את מדברת הרבה בטלפון?חחחחח... כן.
24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?פזורים באזור ירושליים.
25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל?כן. לכמה דק'
26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך?בין השאר...
27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת?לא... זה דבר מישני.
28. האם את מאמינה באהבת אמת?כן...
29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך?ה'
אני מקווה. 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)חס וחלילה!
31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה?זה רחוק ממני...
32. האם את צלמת חובבת?כןן.....
33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות?כן... אלייך!
34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? לא יודעת...
35. בוכה בשירים?כן, בטקס של יום הזיכרון בכיתי המון בעיכר בשירים. -קרן- ***חולה על מי שקרא***

Koala Girl

New member
גם אני קראתי../images/Emo3.gif

אני קוראת רק את של מי שמעניין אותי...(חחחחחח מי נעלב עכשיו?)

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo23.gif

1. האם את יודעת לצייר כיבשה? ברור!
2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אממ אני פתוחה לכל דבר
כמעט.. 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: wtf? 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? הכל בערך..(סלין דיון וכאלה?
) 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כע 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו? אני מכירה הרבה איזה מהם..? 7. יש לך חתול? לא 8. מה צבעו? אמרתי לא! 9. מהם הנטיות המניות שלך? מזה עניינכם?
10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? לפעמים 11. כתבת אי פעם שיר? כע 12. פורסם/למגירה? לפח
13. את אוהבת את הצחוק שלך? לא 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? כע,ותמיד התכוונתי לכתוב על עצמי יום אחד
16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? לא 'דעת 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אין לי 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אממ פעם כן..היום לא יוצא כ"כ 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? לא חושבת שהייתה לי כזאת.. 21. מהי דעתך על הצבע כתום? אחרי טראומה מסויימת(
חיחי) שנאתי אותו,אבל עכשיו זה בסדר 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? אני כבר אמצא משו 23. את מדברת הרבה בטלפון? כע 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? ברחבי הארץ..
25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? אוספת
27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? אממ
לא נראה לי 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כנראה שכן..אבל לא הייתה לי 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? .. 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) מחלה זה לא נכות..ויש לי הרבה מחלות
31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? אני כבר גדולה חח,ואני עדיין שונאת ת'שאלה הזאת,אבל הכיוון זה צילום 32. האם את צלמת חובבת? יוו
חחחחח^^^ 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כע
34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? לא 'דעת 35. בוכה בשירים? לא

יעל 13

New member
עונהה

1. האם את יודעת לצייר כיבשה?חח אין לי מושג לא ניסיתי 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך?אמ...לא יודעת... 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.:כמו כף יד רגילה חח 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך?כל מה שבעברית חוץ ממזרחי ויווני..כאילו זה לא שאני לא סובלת את זה...אני פשוט לא אוהבת לשמוע את זה.. 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"?כן... 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. החבר שלי לשעבר 7. יש לך חתול?לא 8. מה צבעו?אין לי 9. מהם הנטיות המניות שלך? מה? חח 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות?כןן 11. כתבת אי פעם שיר?לא אבל אני בדרך לזה..חח 12. פורסם/למגירה?קודם יהיה ואז נדבר... 13. את אוהבת את הצחוק שלך?כןןן חח 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?לא.. 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?לא יודעת 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כל יום כל היום...חחח.. 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אם אני במחשב אני בעיקר בפורום!חח כאילו מה לא ידעתם?חח 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? לא יודעת יש הרבה... 21. מהי דעתך על הצבע כתום? צבע חביב 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך?לדבר בטלפוןןןן 23. את מדברת הרבה בטלפון? הרבה? המון!!!!!!! 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?בעיקר בכפר סבא אבל יש גם בערים אחרות 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? אה? 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת?כן ולא 28. האם את מאמינה באהבת אמת?כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? לא יודעת.. 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה?שחקנית, אמא חח כאילו שאני לא יהיה אמא..אבל אני מאד רוצה להיות אמא 32. האם את צלמת חובבת?לא 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות?אמ לפעמים..חח 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? הקדישו לי שיר 35. בוכה בשירים? לא

KaPLAn8

New member
עונה =)

1. האם את יודעת לצייר כיבשה?כה.. 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך?הראל סקעת חח 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.:ארוכות 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך?היפ הופ 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן חברה שלי... 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו.היא אוהבת חתולים ויש לה חתול בע אמ והיא אחלה ילדה 7. יש לך חתול?^^^^^ בעעעעעע 8. מה צבעו?^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 9. מהם הנטיות המניות שלך?שזה?חחח 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות?ברור חח 11. כתבת אי פעם שיר?כן מלא 12. פורסם/למגירה?לפח חחח 13. את אוהבת את הצחוק שלך?אממ כן כי אז אנשים צוחקים מהצחוק שלי חחח 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית?לא ממש הבנתי אבל נראהלי שלא 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?אממ אולי.. עם הגלגל יחזור אחורה ויספרו לי על זה ההיתי משנה חחחחחח 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?כהה... 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?ברור בשביל זה יש אחים לא? 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?גם וגם 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית?ההיתי במטוס?חחח 21. מהי דעתך על הצבע כתום?חמודדד 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך?לצאת החוצה 23. את מדברת הרבה בטלפון?ככה ככה 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?בעירי 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל?לא.. 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? ---אין מה לענות--- 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת?כה 28. האם את מאמינה באהבת אמת?כה 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך?להרים רגליים מעל מסלול רכבת 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)חס וחלילה טפו טפו 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה?מתופפת 32. האם את צלמת חובבת?חח יוצאת לי לפעמיים לצלם בטיולים והתמונות יוצאות יפות.. 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות?לא אני בורחת מאנשים כאלה.. 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת?בובה שכתוב love you 35. בוכה בשירים?לא.. משירי היפ הופ איפשר לבכות!!!

../images/Emo15.gifבאלי לענותתת../images/Emo9.gifנכון שתקראו../images/Emo35.gif

חחח
1. האם את יודעת לצייר כיבשה? כעע...אני אוהבת לצייר כבשיםם
2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? לימודים..בעעעע
3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: אומרים שיש לי אצבעות ארוכות יחסית בגלל שאני די גבוהה... אני לא קוססת ציפורניים אז יש לי ציפורניים נורמליות.. אני יכולה לחבר את הידיים כי אומרים שכתוב מוות.. אבל אצלי זה לא ממש ברור אז זה לא נקרא..
4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? מוזיקה שמחהה
כמה שיותרר... 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן...גם בן וגם בת
6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. הבן הוא ממש ממש דפוקק... שונאתותו... הבת היא חמודה בטירוף.. אחת החברות הטובות שליי... היא קורעת אותי מצחוקק.. והכי הכי טובה בירידות..
7. יש לך חתול? לעע...שונאת חתוליםם
8. מה צבעו? אייייייייןןן
9. מהם הנטיות המניות שלך? הא
10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? בארורררר... גם נעים וגם טעיםםם 11. כתבת אי פעם שיר? כע.. 12. פורסם/למגירה? זה שיר שכתבתי על אחינית שלי, שיר עם ריקוד וזה..עשיתי אותו יום אחד שהייתי איתה כשהיא היתה בת 3 חודשים ועכשיו היא עוד מעט בת שנתיים..כולם מכירים את השירר... אולי נעשה קלטת שירי ילדים כשאגדל..חחח והיא כבר טיודעת לרקוד לבד ולשיר אותו..נשמה שכמותהה
13. את אוהבת את הצחוק שלך? כע.. אבל שונאת שמנסים לחקות אותו.. 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? ושוב
הא
15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? או או...הכי הכי מעניין שאפשר להיות..כל יום אצלי זה סיפורר... 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח?
18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא הרבה...אבל מרביצים...
טבעי... 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אני חושבת שכע.. אבל אני הרבה מחוץ לביתת...
20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? משהו שהיה ביום העצמאות בערב...*האמ* 21. מהי דעתך על הצבע כתום? צבע יפההה
גוש קטיף לנצחחח
22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לדבר בטלפוןן... 23. את מדברת הרבה בטלפון? חחח איזה טלפתיה יש לי עם השאלון הזהה...בארוררר
24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? קרובים אלי.. גם במיקום וגם בלב...
(התחרפנתיייייי חחחח
) 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? גררר נשבר מהשאלות האלההה
26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? כל מיניי...
העיקר שיהיו חמדמדיםם
27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? מי לא
למרות שנראה לי מצאתי...
28. האם את מאמינה באהבת אמת? בטח
29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? אלוקיםם
30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) ברוך ה' לאאא
31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? מעצבת אופנה.. 32. האם את צלמת חובבת? 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? 35. בוכה בשירים?

תשובות

1)לפעמים יוצא לי יפה לפעמים לא 2)מפורסמים 3)קטנות ונקיות בפעם הבאה תגידי מה לפרט!!!!!!! 4)רוק 5)כן 6)הוא היה ילד בכיתה שלי אבל הוא קפץ כיתה 7)לא אבל היה לי 8) 9)אני בת 11!!!!!!!!!!!! 10)מאוד מאוד מאוד 11)הרבה שירים 12)יפורסמו בקרוב בספרייה העירונית בכפר סבא 13)הוא קצת טיפשי אבל כן 14) 15)כן יש לי כל הזמן מזל רע ויש לי שתי צלקות בפנים 16)אלוהים אדירים 17)לא כתבת 17 18)שני אחים גדולים הם מעצבנים אבל מה פתאום להרביץ? 19)גם וגם 20) 21)צבע משעמם 22) 23)כן בערך 24)אני בבית ספר יסודי כולם גרים לידי!!!!! 25)אני לא מאמינה שאני עונה לשאלון הזה!!!!!!!!! 26) 27)לא מן הסתם 28)כן 29)שיהיה שלום בעולם 30)לא 31)וטרינרית בנשמה מתה על חיות שאף חיה לא תמות 32)כן אני מאוד מאוד אוהבת לצלם 33) 34)לא 19)

למעלה