שאלון
חחחחחח

הייתי מאוד רוצה שתגיבי להילה...

אבל מה שיש לי להגיד לך גם פההה ש ת======י======ר====ג=====ע=======י!!!!!!!!!!!!!

כנסי ותראי:

מה קורה איתך?ותגידי לא אבל ממש תגידי לי למה את מתערבת בעניניים שלא שלך!?

יעל 13

New member
סליחה!?ברגע שאת מקללת ומעצבנת את

חברה שלי זה הופך להיות ענייני! הבנת!?

../images/Emo6.gif סך הכל עניתי על שאלון...

בואנה נעה לך יש הפרעות וניראה לי שהם מתחילות להרגיז אותי...

Koala Girl

New member
עותי..את במסנ?../images/Emo3.gif

ואולי תפסיקו להגיב לה? זה מזה מיותר

יש לי רק משו אחד להגיד לך את ילדה

מאוד חולה חולה חולה ואני מאחלת לך שלא תבריאי ללעולם

חחח אולי את חולה אבל באמת באמת

חולה
לכי תיבדקי את עצמך אחרי זה דברי על רעות מובן?!?!?!?!? או שלא!?!?!? אז יאאלה תפסיקי לחפש צומי..!

Koala Girl

New member
יוווו עד פה!!!

נמאס לי ממך לגמרי אני ממש משתדלת לא להגיב להודעות שלך למרות שאת סתומה וחסרת חיים (הגעתי למסקנות האלה ממילות "החכמה" ששפכת פה ביומיים האחרונים) אבל תעזי להגיד עוד מילה אחת על רעות ותאמיני לי שהימים שלך פה ספורים!(בעצם לא תספיקי לספור יותר מדי עד שתעופי מפה
) בחיים אל תעזי לאחל למישהו דברים כאלה!!! איכס כ"כ מגעילה
מי יצר אותך בכלל

אוי נעלבתי

תגידי את מפגרת או מה אני אגיד מה שבא לי לרעות ואל תאיימי אלי ראי הוזהרת ותתחילי את לספור את הימים שלך ושלא תעיזי לעולם לקלל אותי פה בפורום שמעת אותי או שאני מדברת לקיר מי עשה אותך בכלל!!!!!!@

../images/Emo6.gif היא מזכירה לי את השור...

נכון שמראים לו אדום הוא מתצבן
ככה קרה לי איתה... לא עשיתי לה כלום והיא התנפלהההה
ועוד אני ילדה חולה

אה ויעלו'ש, דידי והודי אוהבת אותכם

כתבתי לנעה עכשיו מסר... שפשוט תשפוך את הלב מה היא חושבת עלי ומה עשיתי לה לעזאזלל שהיא כזאתי... כי אני לא מכירה אותה בכלל... אולי היא כמו הקבוק 2 שבסוף התגלה כמשהי שמכירה את יניב... ולפני זה אותה אחת גם רבה עם יניב בפורום... לפני שהיא התחזתה לזה... בקיצורררר אין לי מושג אולי היא מכירה אותי אולי לאא
בכל מקרה... שתשפוך הכל במסר... ונעה... את רוצה לרב איתיייייי נריב במסרר תעני לי שמה... אל תעני לי פהה...

Koala Girl

New member
העיקר שאת מבדרת את עצמך../images/Emo3.gif

לא בעצם זה לא העיקר ותלמדי לכתוב!

יוו כנסי תפנימי ושתקי..

בואנה את משעוממת!? או שאת מחפשת צומי או משהוא כזה..! ואם בא לך לריב באמת תעשי את זה במסרים.. ובקשר לרעות רדי ממנה כבר מה לעזזל את מיתנפלת על סתם ילדים אני אל רוצה להגיד לך איך קוראים לילדים כאלה אבל חלס באמת מספיק את רוצה להיות כאן תיהי באמת שאף אחד לא מכריח אותך..!! אבל תפסיקי להתנהג כככה חלס מה את שפויה?!?! ואם משעמם לך אני יכולה להעסיק אותך זה בסדר(בצחוקק חסה וחס) אבל די באמת מה באת כן אז סורי טעית.! מקווה שתפנימי את זה ..!!

ואם ביוםם שני לא בא ליייי וכנסי....

אל תגידי לי לשתוק!!! לפני שאני אשתיק לך את הצורה............................................ יאללה לכי ת=פ=נ=מ=י תלמדי כברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה