שאלון

ForeverBS

New member
שאלון ../images/Emo88.gif

מזמן לא היה לנו אחד כזה
שתפו פעולה
שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: The End

Outrageous boy

New member
אני!!!../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

שם מלא:אור...שששש כינוי של חברים:ערס(אבל אני לא)
גיל:18 מקום מגורים:ליד חדרה סטרייט/גיי/ביי:סרייט(מי שרוצה שיאמין) אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור אוהב אותו?כןן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כן בלונד השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כהה מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כה מה צבע העור שלך?שחום!!!!(תימני) בן כמה אבא?
כמה אחים?4 יחד איתי אוהב את המשפחה?ברור פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:כחול צבע שנוא:אדום אוהב את עצמך?כןןן חושב שאתה בנאדם יפה?..חמוד מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?לא יודע נחשוב על זה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אולי עברת פעם על החוק?לא שידוע לי איך? גנבת פעם?חחחחחחחחחחח מי לא? אתה נוהג לעשן?כן (סיגריות) כמה?מספיקק אתה לוקח ריטלין?לקחתי אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילנוי מתנחל? כמה קומות בבית?4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית?3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אין לי כוח!!!! שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?יב' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את כולםם שתלמידים ילמדו תלמידים למה דווקא אותו/ה?ככה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה מחכה לשנה הבאה?צבאאאאאאאא מה מיקצועות ההרחבה שלך?תנ"ך ספרות כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?3 עשית בגרויות השנה? במה?מתמטיקה היסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה?כן
היית מאוהב?עדיין
בכמה אנשים?הרבהה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?כן כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים?2 מתי היה האחרון?עדיין!!! מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?שנתיים וחצי למה ניפרדתם?עוד לא ניפרדנוו בגדו בך פעם?לא יודע היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא
הם ידעו אחד על השני?לא אם לא, איך נודע להם?לא סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?חזההה
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא ממש האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לאא
האם התנשקת עם בן מינך?כן
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?כן האם אמא נכנסה פעם באמצע?לאאאאאא הפעם האחרונה ש..: אכלת:מיקודם שתית:עכשיו השתכרת:שלשום הקאת:לא זוכר שמעת דיסק:כל הזמן איזה דיסק?לא זוכר צרוב?בטוח מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרר היית בהופעה:לא הייתי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן אתמול חברה שלי היית בתל אביב:לפני הרבה זמן הייתי בחיפה: כן חודש שעבר התקשרת למישהו:ממש עכשיו התקשרו אלייך:לפני חצי שעה

ForeverBS

New member
Me :]

שם מלא: שלומי כהן כינוי של חברים: אוהוהו, היו לי כל מיני
כמו "איה", "דוון", "פיש-פיש", כל מיני דברים מצחיקים שרק אני וחברים שלי מבינים
גיל: 17 |קשיש| מקום מגורים: טבריה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא.. איך אפשר שלא לאכול בשר? אתה טבעוני? טבעוני? מושג חדש? חח מזה? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר בהיר, אפילו קצת בלונדיני. כרגע חום כהה. אוהב אותו? רוב הפעמים :] אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, לפלטינה. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק... אוהב את זה? לפעמים כן לפעמים לא.. מה צבע העיניים שלך? תכולות-ירוקות. אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? האמצע שבין לבן לשחום בן כמה אבא? 51. כמה אחים? 5 כולל אני (אני הסנדוויץ'
) אוהב את המשפחה? כרגע, רק חצי ממנה... בשיא הרצינות פירסינג: בעתיד אולי קעקועים: כנ"ל ^ צבע אהוב: כחול,צהוב,ירוק,אדום,שחור... לא יכול לבחור אחד
צבע שנוא: חום
אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? We Are Beautiful, No Matter What They Say
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? העיניים, השיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? די לשאול שאלות מהסוג הזה
עברת פעם על החוק? כן איך? גנבתי (בתמימות כמובן
), חיבלתי בילד אחד מהבצפר והוא התלונן עליי ונעצרתי במשטרה. גנבת פעם? Oh Yeah אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? חח לא... רטלין לא
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא טנקס גאד אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי מתנחל? לא כמה קומות בבית? 3 (כולל עליית גג חח) באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שנייה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי
כמה מחשבים יש בבית? אחד, מספיק לא?
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: המממ.... לא עולה לי עכשיו משהו
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? זה בסדר, את מי שהייתי מפטר כבר פיטרו
למה דווקא אותו/ה? כי אני שונא אותו בדם. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נחמדה. מחכה לשנה הבאה? האמת שכן, מאוד. מה מיקצועות ההרחבה שלך? תקשורת כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? היסטוריה, תקשורת, אנגלית וכו'... באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? עבודה, אילת זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? Oh Yeah. יותר "נדלקתי" מאשר התאהבתי בכמה אנשים? לא זוכר
בערך 3 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? עדיין לא חיחיחי :] כמה בני זוג היו לכם? שתיים כמה מתוכם היו רציניים? אף אחת מתי היה האחרון? השנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים למה ניפרדתם? זה פשוט קרה. בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? שוב, לא היה מקרה כזה אם לא, איך נודע להם? :| סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? חזה האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא ממש
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? חחחחחחחחחחחחחחחח, אממ... לא :| האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? אממ, לא שזכור לי, אבל יש מצב. האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעתיים שתית: אתמול
השתכרת: בפורים הקאת: שנה שעברה שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? מאריה קארי Rainbow צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? מאריה קארי Emotions
היית בהופעה: שבוע שעבר, באיזה פסטיבל תאילנד
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני חצי שנה. היית בתל אביב: לא זוכר. הייתי בחיפה: כנ"ל. התקשרת למישהו: אני באמת צריך להתקשר למישהו עכשיו
איזה מזל שנזכרתי התקשרו אלייך: אתמול בלילה

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif!!! יש לך עיניים כחולות ירוקות?? וצבע שיער חום בהיר, קצת בלונדיני??? בוא נתחתן!!!

ForeverBS

New member
חחחח איזה חמודה

א. העינים שלי לא כחולות ירוקות, הן תכולות ירוקות, יש הבדל P: ב. רק בתור ילד היה לי שיער חום בהיר... כעיקרון היה לי שיער חום בהיר בהיר שבשמש היה נראה בלונדיני עד גיל 3 ככה. היום יש לי שיער חום! די כהה אבל רואים שהוא חום אוףף אם רק יכולתי לשים תמונה

BritneyHeart

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם מלא:עידן כינוי של חברים:עידני
גיל:14.5 מקום מגורים:בית שאן סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא[?] מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור אוהב אותו?כן
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אף פעם השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך?חום-דבש אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא?46 נראה לי בלי עין הרע טפו טפו טפו
כמה אחים?3(איתי זה 4) אוהב את המשפחה? מאוד
פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:כחול צבע שנוא:שחור אוהב את עצמך? ברור חושב שאתה בנאדם יפה? כן
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?הבטו/גב אני ממש אוהב את המבנה שלו :-פ חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מי שאני מכיר אמר לי שכן[אומרים לי שאני דומה לרן בכור מהשיר שלנו
] עברת פעם על החוק? לא נראה לי איך? ^^ גנבת פעם? כן קלפים של פוואר רנג'רס
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? איכככ אתה לוקח ריטלין? מה שזה לא יהיה אני לא לוקח אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא ברוך ה' אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי מתנחל? לא כמה קומות בבית? אני גר בבניין באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי
כמה מחשבים יש בבית? 1 כי כולם דבעים במחשב
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: ישבתי ליד חבר שלי בכיתה שהמורה היה חייב לו 100 שקל כי הוא שילם לטיול יותר ולא היה למורה עודף אותו זמן....אז המורה שלנו קצת לעוור הוא מסתכל עליו וחשבתי שהוא מסתכל עליי אז הוא אומר "בוא קח את הכסף" ואני כמו איזה מטומטם קמתי ולקחתי את זה והכנסתי לכיס
המורה קלט אותי התחיל לצעוק עליי ובלה בלה בלה .. עד שהסברתי לו חח וכולם צחקו גאד אני לא אשכח את זה
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לנביא למה דווקא אותו/ה? מעצבן
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מושלמת
מחכה לשנה הבאה?מאוד מה מיקצועות ההרחבה שלך?לא הבנתי כמה יח"ל מתמטיקה? אני צריך לגשת ל4 כמה יח"ל אנגלית? אני צריך לגשת ל5 עשית בגרויות השנה? במה?עוד לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?מקיף דתי אורט .. ממשיך יש תיכנונים לחופש? אילת שבוע זוגיות.. יש חבר/ה? יש מישהי
היית מאוהב?אממ אני חושב
בכמה אנשים?1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא אני לא סוטה כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? נו מאיפה אני זוכר מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים
למה ניפרדתם?עוד לא נפרדנו בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני?^ אם לא, איך נודע להם? ^^ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? lips and eyes האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא
האם התנשקת עם בן מינך? בפה לא בלחי דה האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני עצי שעה שתית:^^ השתכרת:אף פעם הקאת: מזמן לא זוכר שמעת דיסק:כן איזה דיסק?Britney צרוב? מקורי
מה שמעת לפני הדיסק הזה? סטריפד של כריסטינה היית בהופעה:כן של פלורנסיה
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:כן הייתי בחיפה:לא יודע התקשרת למישהו:כן התקשרו אלייך:כן

elena20

New member
אני,אני,אני(כן,כן, משעמם לי)

שם מלא:ילנה כינוי של חברים:ילנוש,ילי. גיל:21 מקום מגורים:צפון סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני אוהב אותו?לא ממש אי פעם צבעת אותו?פסים אם כן לאיזה צבעים?פסים בלונדיניים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?כחולות אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?לבנה כמו קיר
בן כמה אבא?חחחחחחחח,למה דווקא אבא?? 52 כמה אחים?אחות אחת גדולה אוהב את המשפחה? מאודדד פירסינג:בטבור ובאף קעקועים:אין צבע אהוב:תכלת צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך?כן חושב שאתה בנאדם יפה?לפעמים כן,לפעמים לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?חחחחח,לא יודעת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת עברת פעם על החוק?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות)לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?ממש לא כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:חחחחחחחחח,לא כדאייי איזה כתה סיימת?סיימתי בית ספר לפני 4 שנים
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את המורה שהייתה ךי לספרות בכיתה י',כי היא פשוט לא לימדה אותנו איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?סבירה מחכה לשנה הבאה?כן זוגיות.. יש חבר/ה?כן
היית מאוהב?כן בכמה אנשים?2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?2 (כולל את הנוכחי) כמה מתוכם היו רציניים?רק הנוכחי מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?עכשיו,חודשיים למה ניפרדתם?לא נפרדנו
בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?ידיים
,עיניים,טוסיק האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? ממש לאאא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?חח,לאאא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?חחחחח,לא וטוב שכך
הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני שעתיים שתית:שעה השתכרת:אף פעם הקאת:לפני איזה שנה,כשהייתי בצבא
שמעת דיסק:היום בבוקר איזה דיסק?כל מיני שירים צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?דיסק אחר
היית בהופעה:וואווו ממש הרבה זמן, נראה לי שנה שעברה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:בסופ"ש, לחבר שלי היית בתל אביב:לפני חודש הייתי בחיפה:חודשיים התקשרת למישהו:אתמול,לחברה התקשרו אלייך:לפני שעתיים חבר שלי

Paz Eldror

New member
עונההה =]] :)

שם מלא:פז אלדרורר =] כינוי של חברים:פזולהה גיל:12 מקום מגורים:כפר יונה :) סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?ג'נג'י אוהב אותו?כע אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?עשיתי פסיםם אדומיםם .. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כע פסדרר
מה צבע העיניים שלך?חום ירוק כזההה אוהב אותו?כעעע
מה צבע העור שלך?לבן בן כמה אבא?45 כמה אחים?4 אוהב את המשפחה?ברורר .. =] פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:טורקיזזז
צבע שנוא:חרדלל =/ אוהב את עצמך?כע חושב שאתה בנאדם יפה? כע מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את השיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כע עברת פעם על החוק?לא איך? גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטליןלא? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוניי מתנחל?לא כמה קומות בבית?3..
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2.. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי.. כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:עשיתי גרעפס באמצע מבחן.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ה' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את המורה שלי למה דווקא אותו/ה?כי אין לי עצבים בשבילהה :p איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובהה =] מחכה לשנה הבאה?לא
מה מיקצועות ההרחבה שלך?אנגלית עשית בגרויות השנה? במה?לאא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו דבר.. =] יש תיכנונים לחופש?ארצות הבריתתת =] זוגיות.. יש חבר/ה?כן
היית מאוהב?כע בכמה אנשים?3 ניראה לייי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לאא כמה בני זוג היו לכם?2.. כמה מתוכם היו רציניים?1.. מתי היה האחרון?לפני חודשש .. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנהה.. למה ניפרדתם?לא זוכרתתת בגדו בך פעם?לאא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא.. הם ידעו אחד על השני?לאא אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא. האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא.. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לאא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לאא.. טוב מה השאלות האלהה ??!??!?!?? הפעם האחרונה ש..: אכלת:עכשיו שתית:עכשיו השתכרת:לאא הקאת:שבוע שעברר =] שמעת דיסק:כע איזה דיסק?IN THE ZONE צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרתת היית בהופעה:לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לא היית בתל אביב:כעע
הייתי בחיפה:כעע התקשרת למישהו:כןן התקשרו אלייך:כעע... :)

S L A V E 4 U

New member
עונה../images/Emo204.gif

שם מלא: יאנה קסטרו. כינוי של חברים: יאנצ'ו, יאנ'צקבה, יאנשופית. גיל: 14 וחצי מקום מגורים:
כרכור סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית
אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני אוהב אותו?לא
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כע, אדום ובלונד חחח
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כע מה צבע העיניים שלך?ירוק אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?אממ.. לבן חח
בן כמה אבא?36 כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?כע פירסינג:בקרוב בבטן ובאוזניים למעלה. קעקועים:לא צבע אהוב:ורוד צבע שנוא: אפור אוהב את עצמך?כע חושב שאתה בנאדם יפה? כע מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?ציצי ותחת
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?ברור עברת פעם על החוק?לא איך?
גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא
אתה לוקח ריטלין?לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית. מתנחל?חחחחחחחח כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?של אמא. כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אין לי עכשיו במוחי החלול
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה לאזרחות למה דווקא אותו/ה?כל היום נדבקת אליי
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?פסדר =] די טובה
מחכה לשנה הבאה?לא
מה מיקצועות ההרחבה שלך? סציולוגיה+קרימינולגיה ותקשורת
כמה יח"ל מתמטיקה? 3
כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?חלקאי פרדס חנה יש תיכנונים לחופש?להנותתתתת
זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כע בכמה אנשים?להתחיל לספור
תאמינו לי שזה לא כדאי. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? האאא האא
כמה בני זוג היו לכם? 5-6 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? לפני כמה שעות חעחע
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש למה ניפרדתם?היה משעמם. בגדו בך פעם?לא
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? היו לי 3. [אבל לא ממש חברים] הם ידעו אחד על השני?מקווה שלא. אם לא, איך נודע להם?לא נודע עדיין חח
סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? זין
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?אחחח אחחח.. אולי חחח
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא חחח האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
לא
האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא
הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני כמה דקות שתית:לפני כמה דקות השתכרת:לא זוכרת הקאת:בעעעע
לא זוכרת
שמעת דיסק: אממ.. היום חח איזה דיסק?של ג'יי לו On The 6 צרוב?לא
מה שמעת לפני הדיסק הזה? כלום היית בהופעה:לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היום היית בתל אביב:לא זוכרת הייתי בחיפה:לא זוכרת חח התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:לפני חצי שעה בערך.

britmel

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם מלא: רעות גרשוני כינוי של חברים: פיצי גיל: עוד כמה שבועות 20 מקום מגורים: בגליל המערבי סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? כע אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא ולא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כע מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? כע מה צבע העור שלך? בהיר בן כמה אבא? 56 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כע מאוד פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: כחוול צבע שנוא: זהב אוהב את עצמך? כע חושב שאתה בנאדם יפה? כע מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? לא איך?- גנבת פעם?- אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא בעע אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: ממ לא יודעת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? לפני שנה י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי להיסטוריה למה דווקא אותו/ה? כי היא מורה גרועה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבבה מחכה לשנה הבאה? כע מה מיקצועות ההרחבה שלך? ג"ג 5 יח' כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? שיפרתי אזרחות והיסטוריה
היה סבבה
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? מכללה יש תיכנונים לחופש? לנוח ולבלותת
זוגיות.. יש חבר: כן
היית מאוהב? כע בכמה אנשים? 3 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 5 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? לפני שנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? עוד מעט 10 חודשים
למה ניפרדתם? כי נמאס לי ממנו בגדו בך פעם? כע היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? ------- אם לא, איך נודע להם?------- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לאאא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לאאא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאא האם התנשקת עם בן מינך?לאא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לאא חחחח האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אבל כמעט הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני דקה שתית: שבוע שעבר השתכרת: אף פעם הקאת: לפני הרבה חודשים כשהייתי חולה שמעת דיסק: היום איזה דיסק? של מלאני סי צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? רדיו היית בהופעה: כע של המורדים - ו25 שנה לבית הגלגלים היה עברי לידר ברי סחרוף ועוד אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: לפני כמה חודשים הייתי בחיפה: לפני שבןע ברכבת התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך: היום היה נחמד

עונה../images/Emo9.gif

שם מלא:שיר כינוי של חברים:שירו , שירקי , שירוצ'קה . גיל:14 וחצי מקום מגורים:חיפה
סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?לא ולא אתה טבעוני?לא ולא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני אוהב אותו?אם הוא אוהבת אותי אז הוא בסדר מבחינתי
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?אממ לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?אממ הוא נראה כאילו עשיתי בייביליס אוהב את זה?כן
מה צבע העיניים שלך?חום בהיר אוהב אותו?בטח מה צבע העור שלך?אממ לבן בן כמה אבא?42 כמה אחים?שניים , אחד תאום
אוהב את המשפחה?איך אפשר שלא? פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:טורקיז צבע שנוא:אממ שחור? אוהב את עצמך?אני בסדר אני
סתם סתם אממ לפעמים
חושב שאתה בנאדם יפה?מאיזו בחינה , אופי או חיצוניות? אם מבחינה חיצונית אז לא , ואופי כן חחח
אם לא מצבי לא טוב לא ככה?
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?אממ שומדבר
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אני לא חושבת אני יודעת מה הם חושבים חחח
עברת פעם על החוק?חס וכרפס איך?^^^ גנבת פעם?לא ולא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?חס וכרפס אתה לוקח ריטלין?וריטלין זה? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?אממ לא
אני ילדה בריאה
אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא ולא כמה קומות בבית?הוא שטוח כזה
אז אחת
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?^^^ באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי
כמה מחשבים יש בבית?אממ חמישה
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:XD שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ח' סופסופ
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?מנפרד
למה דווקא אותו/ה?כיה או מאבד לי את הבחנים ואז צועק עליי שאני לא מגישה לו אותם
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מצוינת מכל הבחינות
מחכה לשנה הבאה?כן ולא מה מיקצועות ההרחבה שלך?--- כמה יח"ל מתמטיקה?--- כמה יח"ל אנגלית?--- עשית בגרויות השנה? במה?--- באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?ראלי מרכז
יש תיכנונים לחופש?בטח שיש
זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?אממ כן בכמה אנשים?2-3 , השלישי עדיין בספק
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?חס וכרפס כמה בני זוג היו לכם?אממ 7-8 לא בדיוק זוכרת
כמה מתוכם היו רציניים?2
מתי היה האחרון?כיתה ז' מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?שנה וחצי
למה ניפרדתם?Where Is The Love?
בגדו בך פעם?חס וכרפס היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?^^^ הם ידעו אחד על השני?^^^ אם לא, איך נודע להם?^^^ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?אממ הפה
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?אממ לא
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?^^^ האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?^^^ האם התנשקת עם בן מינך?על הלחי
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא ולא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא ולא האם אמא נכנסה פעם באמצע?אתה נותן לי רעיונות
הפעם האחרונה ש..: אכלת:בצהריים
שתית:אממ לפני שעה קלה
השתכרת:מעולם לא הקאת:אוי זה היה מזמן שמעת דיסק:אתמול או שלשום איזה דיסק?Britney
צרוב?חס , בריטני שווה את הקנייה
מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרת
היית בהופעה:בטח!
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:בטח לא ממזמן חחח
היית בתל אביב:יום שבת
הייתי בחיפה:כמעט כל חיי , חיפה
התקשרת למישהו:היום בצהריים התקשרו אלייך:לפני שעה בערך

xtina 4 ever

New member
אני../images/Emo1.gif ../images/Emo210.gif

שם מלא: ויקטוריה כינוי של חברים: ויק גיל: 14 מקום מגורים: אריאל סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר אוהב אותו? כע אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? חימצנתי לבלונד..אבל רק פסים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כע מה צבע העור שלך? לבן
בן כמה אבא? 40 או 41..לא זוכרת
כמה אחים? אחות אחת אוהב את המשפחה? אמ...כע פירסינג: אין...אבל אני רוצה לעשות בפופיק קעקועים: אין צבע אהוב: אין לי צבע אהוב
צבע שנוא: חרדל אוהב את עצמך? אמ..לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לא כל כך מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הכל חוץ מהאף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אמ..הרוב אומרים שכן אבל מי מקשיב להם בכלל
עברת פעם על החוק? כע איך? חחח...עזבו
גנבת פעם? כע...מסטיק ופחית קולה
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן....וזה לא משנה כמה אתה לוקח ריטלין? מה זה? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? כע..אני גרה באריאל
כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר של המחשב כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: חח..פעם חזרתי מהביצפר והלכתי בצד אחד של המדרכה וחברה שלי בצד שני...אני מסתכלת עליה וצועקת לה "ביי" ונתקעת בעמוד
חע שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? ת'מורה שלי למחשבים..היא לא יודעת ללמד! למה דווקא אותו/ה? כי היא לא יודעת ללמד איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מצויינת. מחכה לשנה הבאה? לא
מה מיקצועות ההרחבה שלך? מה זה? כמה יח"ל מתמטיקה? אממ...אני עולה לט' אבל אני אקח 5
כמה יח"ל אנגלית? אני רוצה 5..אבל לא יצא בטח
עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בביתפר שלמדתי השנה
יש תיכנונים לחופש? ברור...ולא משנה מה
זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כע בכמה אנשים? לא סופרת היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? לא סופרת כמה מתוכם היו רציניים? גם כן אני לא סופרת מתי היה האחרון? אמ...לפני כמה חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש-חודשיים למה ניפרדתם? מסיבות אישיות בגדו בך פעם? לא יודעת..לא נראה לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? ^ אם לא, איך נודע להם? ^ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? תחת
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? כע האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כע
..אבל לא ראו האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא היה "אמצע" חע הפעם האחרונה ש..: אכלת: ב-12 בלילה חח...אני מחכה שאמא שלי תכין כבר תארוחת בוקר..אני מתה מרעבבב שתית: גם אתמול ב-12 השתכרת: אמ...כמה ימים אחרי ל"ג בעומר הקאת: כנ"ל שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? החדש של נלי פורטדו LOOSE צרוב? כע מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת היית בהופעה: אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שלשום..לחברה הכי טובה שלי..בגלל שרבנו היית בתל אביב: לא זוכרת הייתי בחיפה: פפפפפ מזמןןןן התקשרת למישהו: אתמול...אבל התקשרו אליי היום..טוב זה לא נחשב
התקשרו אלייך:

עונה../images/Emo13.gif

שם מלא:רויטל=] כינוי של חברים: רוו'ש
גיל:15.10 מקום מגורים:אשדוד סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?נופ אתה טבעוני?נופ מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?יאפ אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?מממ רק פסים בלונדיניים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מממ חלק ומתולתל בקצוות
אוהב את זה? שונאת את זה מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כע:] מה צבע העור שלך? רגיל כזה
בן כמה אבא?מזה משנה?
כמה אחים?שניים אוהב את המשפחה?אה-הא פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:ורוד
צבע שנוא:צהובב בלעכס אוהב את עצמך?לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה?לפעמים חחח מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את האף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אולי=] עברת פעם על החוק?נופ איך?^ גנבת פעם?נופ אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא.. אתה לוקח ריטלין?וזה? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא=] אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?חח לא כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?שניה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?של אחשלי כמה מחשבים יש בבית?שניים ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוכרת ת'אמת
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י'
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?ממממ.. את המורה למחשבים.. כי היא מיותרת בבית סיפרנו
למה דווקא אותו/ה?^ איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?ממממ הייתה טובההה!! אבל קשה מחכה לשנה הבאה?מממ כן למה לא
מה מיקצועות ההרחבה שלך?מחשבים כמה יח"ל מתמטיקה?5 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?מתמטיקה מחשבים אנגלית היסטוריה וממ זהו[בנתיים..
] באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו אחד יש תיכנונים לחופש?בטחחח זוגיות.. יש חבר/ה?נופ היית מאוהב?יאפ בכמה אנשים?מממ שניים היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לאאא
כמה בני זוג היו לכם?לא זוכרת כמה מתוכם היו רציניים?אחד.. מתי היה האחרון?לפני שנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?חודשיים
למה ניפרדתם?בגללי בגדו בך פעם?לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא.. הם ידעו אחד על השני?לא יודעת אם לא, איך נודע להם?^ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?העיניים
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?חחח ממש לא! האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?חחחחחח לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?אוי
לא
האם התנשקת עם בן מינך?חחח לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? נופפ האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?כה האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני 10 דקות שתית:לפני שעתיים בערך חח השתכרת:אף פעם
הקאת:מזמןןןן שמעת דיסק:אתמוללל:]] איזה דיסק?דיסקק הלהיטיםם של בריט
צרוב?נופ
מה שמעת לפני הדיסק הזה?ממממ את הדיסק OOPS
היית בהופעה:לא
למרות שמאוד מאוד רציתי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:בטחחחח
היית בחיפה:מזמןןןן התקשרת למישהו:כןן=] התקשרו אלייך:כן=] פיוווו הסוףף
וסתם תמונה כי בא לי

עונה../images/Emo178.gif

שם מלא: דניאל כינוי של חברים:דן,דני גיל:עוד 17 יום אני בן 15
מקום מגורים:כפר סבא סטרייט/גיי/ביי:סטרייט... אתה צמחוני?:הייתי... אתה טבעוני?:מזה? מה הצבע הטבעי של השיער שלך?:שחור אוהב אותו?:אממ כן... אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?:לא, אבל בא לי חימצון של ערסים
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?:אמממ... אוהב את זה?:כה... מה צבע העיניים שלך?:שחור עם נטייה לחום אוהב אותו?:אמממ כן... מה צבע העור שלך?:מוקה בן כמה אבא?:45 כמה אחים?:2 אוהב את המשפחה?:sometimes
פירסינג:היה לי באוזן.. קעקועים:אולי.. צבע אהוב:טורקיז צבע שנוא:אין אוהב את עצמך?:כן חושב שאתה בנאדם יפה?:נחמד... מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?:גבות[שנרראות כאילו אני מסדר אבל לא.] חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?:לא יודע עברת פעם על החוק?:כן איך?:פילחתי מסטיק גנבת פעם?:----^ אתה נוהג לעשן?(סיגריות) לא ובחיים שלי אני לא זה כאילו לשלם כסף כדי שיהרגו אותך מוות ממכר איטי כואב ומלא ייסורים כמה?:---^ אתה לוקח ריטלין?:לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?:לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?:מסורתי... מתנחל?:לא כמה קומות בבית?:1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?:הראשונה? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?:שלי כמה מחשבים יש בבית?:אמממ נדמה לי 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: עשיתי זין על המורה שלי והמנהל היה מאחורי..
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?:ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?:תנ"ך למה דווקא אותו/ה?:כי הוא בן פרוצה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?:טובה מחכה לשנה הבאה?:בערך... מה מקצועות ההרחבה שלך?:אנלי שמץ כמה יח"ל מתמטיקה?:4 ב"ה כמה יח"ל אנגלית?:5 ב"ה עשית בגרויות השנה? במה?:לא עשיתי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?:עדיין לא יודע יש תיכנונים לחופש?:בארור... זוגיות.. יש חבר/ה?:תהיה בקרוב... היית מאוהב?:כן בכמה אנשים?:הרבה... היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?:לא כמה בני זוג היו לכם?:הרבה... כמה מתוכם היו רציניים?:
מתי היה האחרון?:לפני כמה חודשים... מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?:חצי שנה... למה ניפרדתם?:לא התסדר אז העדפנו להישאר ידידים טובים בגדו בך פעם?:לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?:לא הם ידעו אחד על השני?:-----^ אם לא, איך נודע להם?:----------^ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?:כלום
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?:לאאאא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?:וואווווווו לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?:לא האם התנשקת עם בן מינך?:בטח בשביל הצחוקים
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?:לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?:כן האם אמא נכנסה פעם באמצע?:לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני שעה... שתית:עכשיו[16:59] השתכרת:לפני הרבה זמן... הקאת:בשבת שלפני שבועות שמעת דיסק:היום איזה דיסק?:בריטני ספירס צרוב?:לאאאאא מה שמעת לפני הדיסק הזה?:שיר של DARIN היית בהופעה:של הבלאק אייד פיזזז
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול היית בתל אביב:יום שישי שעבר בעזריאלי הייתי בחיפה:לפני הרבה זמן.... התקשרת למישהו:היום התקשרו אלייך:היום

Shiri from the block

Active member
עונהההההה התחלתי לענות אתמול אבל אז היה הפסקת חשמל בספרייה../images/Emo46.gif אז הנה זה שוב: שם מלא: שירן הולוואי ריצ'ארדסון אוקונור קרטר../images/Emo47.gif כינוי של חברים: שיר או שירני גיל: 18 ו-11 חודשים. מקום מגורים: מעלה אדומים. סטרייט/גיי/ביי: ביי. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. אוהב אותו? כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי אבל עשיתי פסים של בלונד השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל../images/Emo7.gif אוהב את זה? לא! :| מה צבע העיניים שלך? חום כהה../images/Emo7.gif אוהב אותו? לא!../images/Emo10.gif מה צבע העור שלך? חום בן כמה אבא? האמת שאני לא יודעת :X נראה לי קרוב ל-60.. כמה אחים? חוץ ממני יש עוד 3, אחות ושני אחים. אוהב את המשפחה? כן. פירסינג: לא קעקועים: יהיה יום אחד../images/Emo88.gif צבע אהוב: כחול ושחור צבע שנוא: ורוד. אוהב את עצמך? לא. חושב שאתה בנאדם יפה? לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת.. עברת פעם על החוק? לא. איך? ^^ גנבת פעם? פעם פעם כשהייתי ילדה קטנה.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כע, לפעמים אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? קומה באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ^^ באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בספרייה בצבא כמה מחשבים יש בבית? שניים + לפטופ. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אין לי זמן.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לא יודעת../images/Emo122.gif למה דווקא אותו/ה? - איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בינונית מחכה לשנה הבאה? מחכה לסיום הצבא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות. כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? ... באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? - יש תיכנונים לחופש? ../images/Emo11.gif זוגיות.. יש חבר/ה? לא../images/Emo10.gif היית מאוהב? כן. בכמה אנשים? יותר מידי. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כע. כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? שלושתם.. מתי היה האחרון? לפני יותר מידי זמן.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה בערך למה ניפרדתם? כי זה לא הסתדר.. בגדו בך פעם? לא.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חח בערך.. אבל לא משו רציני.. הם ידעו אחד על השני? לא.. אם לא, איך נודע להם? ^^ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער../images/Emo99.gif האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא.. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? עדיין לא../images/Emo3.gif האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? איכס לא!../images/Emo6.gif האם התנשקת עם בן מינך? נופ.. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? נופ.. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא.. האם אמא נכנסה פעם באמצע? חח לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 20 דקות שתית: ^^ השתכרת: לפני חצי שנה בערך הקאת: מלא מלא זמן... שמעת דיסק: שבת שהייתה איזה דיסק? של בריאן ליטרל../images/Emo99.gif צרוב? כן, אבל רק בגלל שזה עוד לא הגיע לארץ! מה שמעת לפני הדיסק הזה? אממ, לא זוכרת.. היית בהופעה: לפני כמה שבועות של BEP../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת.. היית בתל אביב: וואי, אממ לפני כמה חודשים.. הייתי בחיפה: פחח, מלא זמן.. התקשרת למישהו: אתמול בערב התקשרו אלייך: כנ"ל.

BritneyHeart

New member
אם את לא אוהבת את השיער המתולתל

שלך (שאגב ממש יפה לך
) תמיד יש החלקה

Shiri from the block

Active member
חחחח תודה קודם כל../images/Emo9.gif שנית, כן אני יודעת, אבל אני צריכה לחפש איפה עושים את זה וכמה זה עולה גם..

למעלה