שאלון.

השאלון השני ברציפות!!!!

חופש משעמם עולה לי"א כמו כולם בגרויות עשיתי ב:תושב"ע יידיש אנגלית מתמטיקה לשון קונים לא לא קניתי כלום אני בהלם אני י,א מה אני יעשה שם עבדתי בחופש בקיטנה ומעון ים ובריכה אוהבת את הקיץ ומעדיפה את החורף דרום אמריקה במניאפוליס אצל אחים שלי בהודו תאילנד כע היתי בלונה פארק בסופרלנד נחשונית ממדיון וחוף גיא בטבריה מהקיטנה כע הולכות להופעות אוהבת לונה פארק גם פארק מים מלון כע הוא מגעיל אין מגמות בבפצררררר!!! חדש העיפו אותי בישן ב12 1 מגרש ביתי וכוכב נולד כע אני אוהבת את הקולנע בלב המפרץ פרבר 13 סרטים בבית היתי ואני ילך ארטיק לא לבצפר לחברות שבו מאודדד שיגמר כבר לא ש"ל אוכלת ויושנת כע דיי הרבה נגמר השאלון !!

כפרעלייך../images/Emo13.gif,בזכותך לא נצטרך למלא שוב את אותו

שאלון
:] עונה- איך החופש?סבבה,קצר מדיי. לאיזה כיתה עולה?י"א (כמו כולם פה,משום מה
) עשית כבר בגרויות כלשהן?יאפ קנית כבר ציוד לבית ספר?נופ קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר?קונים
מתרגש לקראת השנה החדשה?נעעP: מה עושה בכלל בחופש?הרבה:] יוצאת עם חברים בערב,נפגשת עם אנשים,רוקדת כל יום בת"א,רואה סרטים...כל מיני :] עובד?כן,3 עבודות החל מיום שלישי
.בייביסיטר,הורדת כלבה וקייטנה.*טפוטפוטפו,בליעיןהרע* אוהב ים?מאוווד
ובריכה?איכס
בכלל אתה אוהב קיץ?כן,חוץ מהדביקות ומה עדיף קיץ או חורף?קיץ 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: -לונה פארק/סופרלנד -אילת -ירושלים הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי?המף,לא משהו שאפשר להגדיר ככה
הולך להופעות?לא אוהב לונה פארק?כן ומה עם פארק מים?גם טוב אבטיח או מלון?אבטיח!! ידעת שיש אבטיח צהוב?כן,יאק. אכלת את זה פעם?שוב,יאק. איזה מגמות אתה בבצפר?ריאלית מורחבת=פיסיקה+מחשבים מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו?נשארת,נראלי. באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)?כמעט תמיד אני צריכה שעון מעורר בגלל משהו,אבל נניח ואין כלום-12 עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה?נעע אוהב ללכת לקולנוע?כן:] או שמעדיף לראות סרטים בבית?גם וגם^^ מתכנן ללכת לקולנוע בחופש?אם יצא בימי חמישי אולי (סלקום)
איזה סרט נחמד ראית לאחרונה?מילים ולחן
מה עדיף- ארטיק או קרטיב?זה לא אותו דבר בערך^^"
בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר?ממש ממש לא.זה נראלי החופש הראשון שאני פשוט לא מתגעגעת ל כ ל ו ם.שומדבר.
מחכה לסיים בצפר?קצת רוצה ללכת לצבא?חייבים וזה חשוב :] מה אתה עושה רוב החופש?הרבה נפגש הרבה עם חברים?יאפ:)

נמש164

New member
עוד שאלון נחמד../images/Emo9.gif

וגם הוא נגנב בסודיות מפורום סקרים ושאלונים
החייאה: 1. יודעים איך לעשות החייאה מפה לפה? 2. ראיתם איך מישהו עושה את זה? 3. עשו לכם פעם החייאה? 4. עשיתם החייאה למישהו? 5. אתם בעד המתת חסד? חופש גדול: 1. איך החופש עד עכשו? 2. נהנים? 3. הייתם כבר בים\בריכה? 4. מה הדבר העיקרי שאתם עושים כשאתם בבית עכשו? 5. אתם עובדים השנה בחופש? נופש: 1. נוסעים השנה לנופש בחו"ל? 2. נוסעים השנה לנופש בארץ? 3. איפה? 4. איזה סוג חופשה אתם מעדיפים בחו"ל: בטן גב או עם הרבה טיולים וטרקים? 5. מתי הפעם האחרונה שנסעתם לנופש עם המשפחה? חום: 1. חם לכם עכשו? 2. המזגן שלכם דלוק עכשו? 3. יש לכם בכלל מזגן? 4. והמאוורר דלוק? 5. מה אתם עושים כדי לקרר את עצמכם? עסקת השבויים: 1. ראיתם בטלויזיה את העברת הארונות שלהם לישראל? 2. קראתם על זה באינטרנט? 3. אתם חושבים שהיה שווה לשחרר 5 מחבלים ולהחזיר 199 גופות תמורת החזרת השבויים לישראל? 4. מה אתם חושבים שיקרה לשליט? 5. בכלל, אתם עוקבים אחרי זה בחדשות? תהנו!!

תעני גם את../images/Emo3.gif

החייאה: 1. יודעים איך לעשות החייאה מפה לפה? כן, עשו לנו קורס של זה בבצפר מטעם מד"א 2. ראיתם איך מישהו עושה את זה? בלייב על בנאדם אמיתי ולא בובה כחולה חסרת גפיים? לא 3. עשו לכם פעם החייאה? לא, תודה לאל 4. עשיתם החייאה למישהו? לא 5. אתם בעד המתת חסד? כל מקרה לגופו, זה מאוד תלוי... חופש גדול: 1. איך החופש עד עכשיו? לא רע בכלל
2. נהנים? כן 3. הייתם כבר בים\בריכה? לא 4. מה הדבר העיקרי שאתם עושים כשאתם בבית עכשו? טלויזיה
עצוב, עצוב 5. אתם עובדים השנה בחופש? רציתי אבל לא מספיק בשביל למצוא משהו
אני עצלנית נורא נופש: 1. נוסעים השנה לנופש בחו"ל? לא 2. נוסעים השנה לנופש בארץ? לא נראה לי 3. איפה? - 4. איזה סוג חופשה אתם מעדיפים בחו"ל: בטן גב או עם הרבה טיולים וטרקים? אם כבר נוסעים לחו"ל צריך לטייל. מלון יש גם בארץ ובריכה יש במרחק 5 דקות נסיעה מהבית
5. מתי הפעם האחרונה שנסעתם לנופש עם המשפחה? מממ... הייתי בערך בת 10, לאילת. או 11, לא זוכרת. חום: 1. חם לכם עכשו? לא 2. המזגן שלכם דלוק עכשו? לא, למרות שבד"כ כן 3. יש לכם בכלל מזגן? כמובן, איך אפשר לחיות בישראל בלי מזגן?
4. והמאוורר דלוק? לא, אני שונאת אותו 5. מה אתם עושים כדי לקרר את עצמכם? כרגע כלום כי לא חם פה כל כך, אבל בד"כ אני פשוט מדליקה מזגן. אם זה לא עובד אפשר לעמוד מול המאוורר כדי לזרז את ההתנדפות של הזיעה עסקת השבויים: 1. ראיתם בטלויזיה את העברת הארונות שלהם לישראל? כן, בערך 2. קראתם על זה באינטרנט? לא ממש 3. אתם חושבים שהיה שווה לשחרר 5 מחבלים ולהחזיר 199 גופות תמורת החזרת השבויים לישראל? אני לא יודעת 4. מה אתם חושבים שיקרה לשליט? אין לי מושג, אבל זה לא נראה מבטיח
5. בכלל, אתם עוקבים אחרי זה בחדשות? בערך

נמש164

New member
חחח לי זה לא חוכמה../images/Emo3.gif

טוב נו... (בהודעה ישירה לשאלון
)

נמש164

New member
החייאה../images/Emo70.gif+(אריאל, אם את פה יש לי קישור

טוב בשבילך
) החייאה: 1. יודעים איך לעשות החייאה מפה לפה? כן
2. ראיתם איך מישהו עושה את זה? כן 3. עשו לכם פעם החייאה? לא
4. עשיתם החייאה למישהו? הו יא!!
*עשית החייאה? - שרפת קלוריה
* 5. אתם בעד המתת חסד? תלוי באיזה מצב... חופש גדול: 1. איך החופש עד עכשו? חביב סביר שכזה 2. נהנים? אפשר לומר 3. הייתם כבר בים\בריכה? בארוווור!!! 4. מה הדבר העיקרי שאתם עושים כשאתם בבית עכשו? מחשב?
5. אתם עובדים השנה בחופש? כן נופש: 1. נוסעים השנה לנופש בחו"ל? לא
2. נוסעים השנה לנופש בארץ? אממ כניראה עם חברים.... 3. איפה? כינרת!!!!!
4. איזה סוג חופשה אתם מעדיפים בחו"ל: בטן גב או עם הרבה טיולים וטרקים? טרקים שליטע!!!
5. מתי הפעם האחרונה שנסעתם לנופש עם המשפחה? לא זוכרת
חום: 1. חם לכם עכשו?פחות מבצהריים 2. המזגן שלכם דלוק עכשו? כן
3. יש לכם בכלל מזגן? לא, פשוט החלון מכניס אוויר קר
סתתתם! ברור שיש מזגן! עוד כמה שנים בעלי הראשון יהיה מזגן, כן כן! אני מתחתנת עם מ-ז-ג-ן
4. והמאוורר דלוק? לא 5. מה אתם עושים כדי לקרר את עצמכם? מדליקה מזגן?
עסקת השבויים: 1. ראיתם בטלויזיה את העברת הארונות שלהם לישראל? לא... לא הייתי בבית שבוע ונודע לי רק יום אחרי שבכלל הביאו אותם... 2. קראתם על זה באינטרנט? לא 3. אתם חושבים שהיה שווה לשחרר 5 מחבלים ולהחזיר 199 גופות תמורת החזרת השבויים לישראל? אמממ לא יודעת. אני באמת חושבת שיש דברים שאי אפשר לתמחר, ואני לא יודעת אילו דברים אחרים היה אפשר להחליף 4. מה אתם חושבים שיקרה לשליט? אני מקווה שיחזור בריא חי ושלם הביתה!
5. בכלל, אתם עוקבים אחרי זה בחדשות? כבר אין כלום בחדשות...

abs7

New member
אני פה אני פה !

בטח זה הקישור של הצרפתיות עושות החייאה נכון ? !

אין לי כוח להדגיש.

החייאה: 1. יודעים איך לעשות החייאה מפה לפה? לא. 2. ראיתם איך מישהו עושה את זה? מתישהו בא אלינו מישהו ממד"א והראה לנו. 3. עשו לכם פעם החייאה? לא. 4. עשיתם החייאה למישהו? לא. 5. אתם בעד המתת חסד? יש מצב. חופש גדול: 1. איך החופש עד עכשו? נחמדץ 2. נהנים? לפעמים. 3. הייתם כבר בים\בריכה? לא. כאילו הייתי בים אבל לא נכנסתי למים. 4. מה הדבר העיקרי שאתם עושים כשאתם בבית עכשו? מחשב. 5. אתם עובדים השנה בחופש? לא. נופש: 1. נוסעים השנה לנופש בחו"ל? לא. 2. נוסעים השנה לנופש בארץ? לא. 3. איפה? / 4. איזה סוג חופשה אתם מעדיפים בחו"ל: בטן גב או עם הרבה טיולים וטרקים? טיולים וטרקים. 5. מתי הפעם האחרונה שנסעתם לנופש עם המשפחה? מזמן. חום: 1. חם לכם עכשו? כן. 2. המזגן שלכם דלוק עכשו? לא. 3. יש לכם בכלל מזגן? כן. 4. והמאוורר דלוק? כןץ 5. מה אתם עושים כדי לקרר את עצמכם? מדליקים מאוורר/מזגן. עסקת השבויים: 1. ראיתם בטלויזיה את העברת הארונות שלהם לישראל? כן... 2. קראתם על זה באינטרנט? כן. 3. אתם חושבים שהיה שווה לשחרר 5 מחבלים ולהחזיר 199 גופות תמורת החזרת השבויים לישראל? זה קצת מתסכל ומעצבן, אבל היו צריכים להחזיר אותם. 4. מה אתם חושבים שיקרה לשליט? מקווה שישחררו אותו כשהוא בריא ושלם. 5. בכלל, אתם עוקבים אחרי זה בחדשות? פה ושם.

Dutty girl

New member
טוב נו, משעמם לי.

כולם יצאו ורק לי אסור
החייאה: 1. יודעים איך לעשות החייאה מפה לפה? כן 2. ראיתם איך מישהו עושה את זה? כן 3. עשו לכם פעם החייאה? לא 4. עשיתם החייאה למישהו? לא 5. אתם בעד המתת חסד? כן חופש גדול: 1. איך החופש עד עכשו? מעולה 2. נהנים? מאד! 3. הייתם כבר בים\בריכה? יאפ 4. מה הדבר העיקרי שאתם עושים כשאתם בבית עכשו? מחשב, טלוויזיה... 5. אתם עובדים השנה בחופש? לא נופש: 1. נוסעים השנה לנופש בחו"ל? לא 2. נוסעים השנה לנופש בארץ? הלוואי 3. איפה? בטח באילת 4. איזה סוג חופשה אתם מעדיפים בחו"ל: בטן גב או עם הרבה טיולים וטרקים? גם וגם, הכל במידה [: 5. מתי הפעם האחרונה שנסעתם לנופש עם המשפחה? שנה שעברה חום: 1. חם לכם עכשו? לא 2. המזגן שלכם דלוק עכשו? כן 3. יש לכם בכלל מזגן? כן 4. והמאוורר דלוק? לא 5. מה אתם עושים כדי לקרר את עצמכם? דוחפים ראש למקפיא. אחלה פיתרון
עסקת השבויים: 1. ראיתם בטלויזיה את העברת הארונות שלהם לישראל? כן 2. קראתם על זה באינטרנט? כן 3. אתם חושבים שהיה שווה לשחרר 5 מחבלים ולהחזיר 199 גופות תמורת החזרת השבויים לישראל? כן 4. מה אתם חושבים שיקרה לשליט? לא יודעת, מקווה לטוב

יאללה.

החייאה: 1. יודעים איך לעשות החייאה מפה לפה? ממ לימדו אותנו השנה. לא יודעת עד כמה אני זוכרתXDD גם אם הייתי זוכרת והיה צריך.. אני חושבת שהיו צריכים גם להחיות אותיP: 2. ראיתם איך מישהו עושה את זה? על בובה? 3. עשו לכם פעם החייאה? לא..חס וחלילה 4. עשיתם החייאה למישהו? בובה:p 5. אתם בעד המתת חסד? תלוי.. לפעמים זה מאוד קל להגיד כן כשזה לא מישהו קרוב אליך.. אז לא יודעת. חופש גדול: 1. איך החופש עד עכשו? כיףףף! 2. נהנים? מאוד 3. הייתם כבר בים\בריכה? יאפ 4. מה הדבר העיקרי שאתם עושים כשאתם בבית עכשו? מחשב ושינה 5. אתם עובדים השנה בחופש? לא:( נופש: 1. נוסעים השנה לנופש בחו"ל? לא
2. נוסעים השנה לנופש בארץ? ^ 3. איפה? - 4. איזה סוג חופשה אתם מעדיפים בחו"ל: בטן גב או עם הרבה טיולים וטרקים? בטן גב
אני מהעצלנים... 5. מתי הפעם האחרונה שנסעתם לנופש עם המשפחה? סוכות חום: 1. חם לכם עכשו? נעים לי 2. המזגן שלכם דלוק עכשו? אין לי מזגן בחדר;[ 3. יש לכם בכלל מזגן? ^ 4. והמאוורר דלוק? לא גם המאוורר לא פה:p 5. מה אתם עושים כדי לקרר את עצמכם? כלום
עסקת השבויים: 1. ראיתם בטלויזיה את העברת הארונות שלהם לישראל? יאפ 2. קראתם על זה באינטרנט? כן 3. אתם חושבים שהיה שווה לשחרר 5 מחבלים ולהחזיר 199 גופות תמורת החזרת השבויים לישראל? כן אני חושבת. 4. מה אתם חושבים שיקרה לשליט? מקווה שיחזור בריא. בע"ה. 5. בכלל, אתם עוקבים אחרי זה בחדשות? יותר דרך האינטרנט..

Safiaa

New member
~../images/Emo105.gif

החייאה: 1. יודעים איך לעשות החייאה מפה לפה? כן. 2. ראיתם איך מישהו עושה את זה? כן. 3. עשו לכם פעם החייאה? לא. 4. עשיתם החייאה למישהו? לא. 5. אתם בעד המתת חסד? כן. חופש גדול: 1. איך החופש עד עכשיו? בסדר. 2. נהנים? אפשר להגיד. 3. הייתם כבר בים\בריכה? כן. 4. מה הדבר העיקרי שאתם עושים כשאתם בבית עכשיו? בבית? בעיקר קוראת. 5. אתם עובדים השנה בחופש? לא. נופש: 1. נוסעים השנה לנופש בחו"ל? לא. 2. נוסעים השנה לנופש בארץ? לא. 3. איפה? -- 4. איזה סוג חופשה אתם מעדיפים בחו"ל: בטן גב או עם הרבה טיולים וטרקים? שילוב של שניהם. 5. מתי הפעם האחרונה שנסעתם לנופש עם המשפחה? וואי, מזמן. לפני שנתיים כמעט. חום: 1. חם לכם עכשיו? כן. 2. המזגן שלכם דלוק עכשיו? לא. 3. יש לכם בכלל מזגן? כן. 4. והמאוורר דלוק? לא. 5. מה אתם עושים כדי לקרר את עצמכם? מקלחת קרה בדר כלל. עסקת השבויים: 1. ראיתם בטלויזיה את העברת הארונות שלהם לישראל? כן. 2. קראתם על זה באינטרנט? גם. 3. אתם חושבים שהיה שווה לשחרר 5 מחבלים ולהחזיר 199 גופות תמורת החזרת השבויים לישראל? כן. 4. מה אתם חושבים שיקרה לשליט? אני לא יודעת מה לחשוב, אני מקווה שהוא יחזור מהר הביתה. 5. בכלל, אתם עוקבים אחרי זה בחדשות? כן.

טוב השלישי

1 לא 2 לא 3 לא 4 לא 5לא חופש גדול עד עשכו עבדתי מהיום חופש נהנים ים יושנת ואוכלת עבדתי בקיטנה ומעון נופש: לא לא נושפים בחו"ל גם בארץ השנה לא עדיף עם הרבה אתגרים אם כבר פעם אחרונה עם המשפחה יום רבעי לנס ציונה חום: עכשיו ממש לא כע ברור איך אפשר לחיות בלי מזגן בצפון לא יש מזגן אוכלים ארטיק או גלידה עסקת השבויום: כע ראיתי בטלויזיה לא לא קראתי באנטרנט ברור היתי רוצה שיעשו את זה למעני אז זה שווה כול אחד אחר במדינה שהוא יהודי!!! אני מקווה ששליט יחזור חי מתישהוא ולא יהיה כמו רון ארד אני משתדלת

עונה :]

צבע אהוב:כתום!! צבע עיניים:חום צבע שיער:חום מוזר שיר אהוב:אממ..נראלי לי שילדותי השניה של מתי כספי שיר שנוא:כל שיר של שאקירה עונה מועדפת:ח=ו=ר=ף חיה אהובה:חילזון אפריקני סגנון לבוש אהוב:חח אין הגדרה מיוחדת מאמין באלוקים?ברוררר שומר כשרות?כן שומר שבת?כן בושם אהוב: הלווין ניחוחות אהובים? ניחוחות? חחחחחחח..איכס.. אש או מים?אשש ים או יבשה?ים.. שמש או ירח?ירח =] טראנס או ראפ? לא זה ולא זה דיכאון או רוק?רוק לועזי או ישראלי?ישראלי מסנג'ר או אייסי?אייסי האם עישנת פעם?כן האם שתית אלכוהול?כן האם שברת משהו מעצבים? לא עולה לי משו בראש,אבל מן הסתם כן. האם היית בים המלח?כן האם היית בחרמון?כן האם גנבת משהו?אולי איזה מחק.. האם בגדת בחבר/ה שלך?לא האם היית בהודו?לא איך תקראי לילדים שלך? יואב,ראם,שירה.. יש לך חיות?אחים שלי נחשבים? [בדיחה נדושה,אני יודעת.] אם כן איך קוראים להן? ארז,נתי.. האם יש לך קעקוע?לא איפה? במרפק אתה שומע מוזיקה ברגע זה? בהחלט אם כן איזה שיר? "שמחתי" אתה קנאי במערכות יחסים? אני חושבת שלא מה השעה עכשיו?22:21 איזה יום היום? שבת מאכל אהוב: תנו לי להפתיע אתכם - פיצה. שתייה אהובה:קולה.. ארץ אהובה:ישראאלללל עיר אהובה: ירושליםם.. ספר אהוב: "קיץ אחד ביחד" חג אהוב:פורים.. חג שנוא:פסח אוהב סרטים מצויירים? כןן!! אלי יצפאן או יאיר לפיד?יצפאן פספוסים או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת פורום או צ'אט?פורום חו"ל או ישראל?ישראלל.. מטוס או מסוק?מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3:30 בערך.. אתה עייף? כן..קצת.. באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? סביבות 11 יום אהוב בשבוע? ראשון מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? חח אין אתה אוהב את הים?איך אפשר שלא.. לאן היית רוצה לטוס עכשיו?לא הייתי רוצה לטוס לשומקום. באיזה פורומים אתה נמצא?רק תפוז מה הדבר שבחיים לא תעשה?או-הו..יש הרבה.. מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?נמנמ.. מה את\\ה עושה עכשיו?-עונה על שאלון? מה הדבר אחרון שקנית?-סלט עם מי דיברת פעם אחרונה?-חברה טובה איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-"לא רק בלונדינית" ואני לאאא פקאצה!! עם איזה חבר\\\\ה בילית לאחרונה?-להגיד שמות?.. במה היה לך מבחן לאחרונה?-לא היה. האחרון היה מועד ב' מתמטיקה מה המשקה האהוב עלייך?-אההמ..כבר שאלתם את זה..ו.. מה המאכל האהוב עלייך?- אתם חוזרים על עצמייכם? מה אתם ארקדי דוכין? איזה חברת בגדים את\\ה מעדיפ\\ה?-פוקס איזה חברת נעליים את\\ה מעדיפ\\ה?-אהה..לאדעת במה עשית שיעורים לאחרונה?- לא עשיתי שיעורים מאז כיתה ו' מה המקצוע הכי שונא עלייך?-אנגלית..איככ..הא,וביולוגיה מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-מתמטיקה.. מה את\\ה רוצה להיות כשתגדל\\י?-קופאית מה החיה האהובה עלייך?-אוקיי,זה כנראה ארקדי דוכין כתב את השאלון הזה. איזה סוג מוזיקה את\\ה מעדיפ\\ה?-סוג יפה מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-סלין דיוןןן מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-מתי כספי..מוש בן ארי.. מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-ראש גדול! מי האחרון שהתקשר אליך? חברה שלי מי האחרון שהתקשרת אליו?אבא מי האחרון שסימס לך?חברה שלי.. מי האחרון שסימסת אליו?אותה חברה מי האחרון שחשבת עליו?שש..סוד.. מי האחרון שראית?דודים שלי את מי היית רוצה לראות עכשיו? חברה טובה שלי.. נמצא במערכת יחסים?לא אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? לפני שנה וחצי בערך מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?חצי שנה בערך.. להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?תלוי מהי סיבת הפרידה.. יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? לא קרה לך שהתאהבת במין השני? אנחנו אמורים להתאהב במין השני,לא? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? עזבו אותי..

אני עונה חעחע

צבע אהוב:שחור כתום אדום ענים:חום דבש שער:שחור ארוך מתולתל שיר אהובreal love-masrey שיר שנוא:אור אין סוף-התבלינים עוונה:חורף כול היום לישון במיטה כע אני מאמינה באלוקים ואני שומרת כשרות ושבת אני דתיה סגנון לובש:פריק דתי בושם אהוב:אפנוטיק ניחוחות אהובים:של האוכל של אמא=) אש יבשה ירח הצד האפלולי יותר ראפ רוק ישראלי איסי נרגילה חופשי אם זה נקרא שתית אלכוהול כע לאחי דיסק של זוהר ארגוב לפני שלוש שנים שהוא נפרד מחברה שלו (הוא עד היום זוכר לי את זה) לא היתי בים המלח כן היתי פעם אחת בחרמון לא בגדתי כי אין לי במי לא היתי בהודו אבל זה יקרה לילדים:דניאל הראל שלו ונועם לי באופן ספציפי לא אבל יש בבית כלב שמו רוקי אין לי קעקוע אני לא שומעת כרגע מוזיקה אני ממש לא קנאית במערכות יחסים השעה כרגע :5:33 יום ראשון אוכל אהוב:של אמא שתיה אהובה:יין לבן ארץ אהובה :ישראל שלי עיר אהובה:ירושלים הבירה תותבב"א!!!! ספר אהוב:תנ"ך חג אהוב:פורים חג שנוא:פסח כע אני מכורה לסרטים מצוירים של דסני בלבד שנהם לא פספוסים ישראל מסוק צט עדין לא הלכתי לישון מאתמול כע אני עיפה בערך ב12 ישר לאוכל יום אהוב:שבת מקום בלוי לחברה :סניף בני עקיבא קרית אתא אמפריה!!! כע אני אוהבת ים לאן אני רוצה לטוס:לדרום אמריקה מניאפוליס לבקר את שתי האחים התאומים הגדולים שלי ואח"כ להודו או תאילנד פורמים שאני נמצאת:פורום שבעיסטים בני עקיבא נוער שוחר תנ"ך בנות אולפנא מדצי"ם ולפעמים מבקרת במוזיקה משו שאני לא יעשה בחיים:יתעלל בחיות הפדיחה הכי גדולה:נסיתי שעה לפתוח שעה את האוטו ואז השכן יצא אלי גברת מה את עושה לאוטו שלי זה היה בטעות זה אותו רכב מה אני עושה עכשו:עונה ועפה לישון הדבר האחרון שקנתי :טעם וגחלים לנרגילה האחרון שדברתי חבר של אחי שיצא מפה מקודם ישרות לבסיס סרט שראיתי ואהבתי:פרבר 13 והוא ישןןן חברתי הטובה חני מעכו מבחן לאחרונה:בגרות בלשון שאני שמחה שעברה כבר אוכל אהוב:כול דבר של אמא משקה אהוב:יין לבן חברת בגדים:העין השלישית חברת נעלים:שורש נאות ואלסטר מקצוע שנוא לשון מקצוע אהוב אנגלית אני יהיה שליחה שלבנ"ע באיזה חור בעולם מוזיקה שקיטה זמרת עדיפה קרן פלס זמר מועדף:הראל סקעת תוכנית טלויזה מועדפת:מגרש ביתי האחרון שהתקשר :גיסי האחרון אליו:לחברה שלי חני האחרון שסימס לי:אחי המתוק מחו,ל האחרון שחשבתי עליו :ישי גיספאן האחרון שראיתי :חבר של אחי את מי היתי רוצה לראות:ישי גיספאן לא ממש לא לא היה משו ספציפי לא היתה כע במשחק אמת או חובה חעחע חעחע היה נחמד לענות למרות שלא נראה לי שבאמת מישו יושב לקרוא את זה

למעלה