שאלון.

Dutty girl

New member
שאלון.../images/Emo88.gif

מי שלא עונה - קציץ בשר.
צבע אהוב: צבע עיניים: צבע שיער: שיר אהוב: שיר שנוא: עונה מועדפת: חיה אהובה: סגנון לבוש אהוב: מאמין באלוקים? שומר כשרות? שומר שבת? בושם אהוב: ניחוחות אהובים? אש או מים? ים או יבשה? שמש או ירח? טראנס או ראפ? דיכאון או רוק? לועזי או ישראלי? מסנג'ר או אייסי? האם עישנת פעם? האם שתית אלכוהול? האם שברת משהו מעצבים? האם היית בים המלח? האם היית בחרמון? האם גנבת משהו? האם בגדת בחבר/ה שלך? האם היית בהודו? איך תקראי לילדים שלך? יש לך חיות? אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? מה השעה עכשיו? איזה יום היום? מאכל אהוב: שתייה אהובה: ארץ אהובה: עיר אהובה: ספר אהוב: חג אהוב: חג שנוא: אוהב סרטים מצויירים? אלי יצפאן או יאיר לפיד? פספוסים או ארץ נהדרת? פורום או צ'אט? חו"ל או ישראל? מטוס או מסוק? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אתה עייף? באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? יום אהוב בשבוע? מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אתה אוהב את הים? לאן היית רוצה לטוס עכשיו? באיזה פורומים אתה נמצא? מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? מה את\ה עושה עכשיו?- מה הדבר אחרון שקנית?- עם מי דיברת פעם אחרונה?- איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- במה היה לך מבחן לאחרונה?- מה המשקה האהוב עלייך?- מה המאכל האהוב עלייך?- איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- מה החיה האהובה עלייך?- איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- מי האחרון שהתקשר אליך? מי האחרון שהתקשרת אליו? מי האחרון שסימס לך? מי האחרון שסימסת אליו? מי האחרון שחשבת עליו? מי האחרון שראית? את מי היית רוצה לראות עכשיו? נמצא במערכת יחסים? אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? קרה לך שהתאהבת במין השני? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? תהנו

נמש164

New member
הינה שאלון אחר../images/Emo3.gif

נגנב בחשאיות מפורום סקרים ושאלונים?
שאלון לחופש הגדול!!!
איך החופש? לאיזה כיתה עולה? עשית כבר בגרויות כלשהן? קנית כבר ציוד לבית ספר? קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? מתרגש לקראת השנה החדשה? מה עושה בכלל בחופש? עובד? אוהב ים? ובריכה? בכלל אתה אוהב קיץ? ומה עדיף קיץ או חורף? 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: - - - הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? הולך להופעות? אוהב לונה פארק? ומה עם פארק מים? אבטיח או מלון? ידעת שיש אבטיח צהוב? אכלת את זה פעם? איזה מגמות אתה בבצפר? מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? אוהב ללכת לקולנוע? או שמעדיף לראות סרטים בבית? מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? מה עדיף- ארטיק או קרטיב? בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? מחכה לסיים בצפר? רוצה ללכת לצבא? מה אתה עושה רוב החופש? נפגש הרבה עם חברים?

Stootz

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

איך החופש?נחמד ביותר:)
לאיזה כיתה עולה?י"א חח כמו כולם פה
עשית כבר בגרויות כלשהן?אהא
קנית כבר ציוד לבית ספר?עוד לא
קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר?אממ קונים ספרים מילדים בבצפר:| חח
מתרגש לקראת השנה החדשה?נראה לי חחח
מה עושה בכלל בחופש?כיף בעיקר
עובד?לא
אוהב ים?לא ממש
ובריכה?כן
בכלל אתה אוהב קיץ?מאוווווווד
ומה עדיף קיץ או חורף?קיץץץץ
3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ:
-סופרלנד
-תל אביב
-קניון כלשהו מחוץ לעיר חח
הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי?לא ממש חחח
הולך להופעות?לא יוצא לי הרבה
אוהב לונה פארק?כןןן
ומה עם פארק מים?גםם אבל פחות מלונה פארק
אבטיח או מלון?לא יודעת חחח
ידעת שיש אבטיח צהוב?האאאאאאאאאא:|
אכלת את זה פעם?לא:O
איזה מגמות אתה בבצפר?כאילו מוגברים? שנה הבאה זה יהיה ערבית ותיאטרון
מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו?נשארת בבצפר :)
באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)?13:00 בעע:S אני מתה לקום מתישהו ב10 או 11 חח
עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה?כן! כמעט מלאכים חחח
אוהב ללכת לקולנוע?יאפ
או שמעדיף לראות סרטים בבית?עדיף קולנוע
מתכנן ללכת לקולנוע בחופש?ברוררר
איזה סרט נחמד ראית לאחרונה?לא זוכרת ממש חחח
מה עדיף- ארטיק או קרטיב?תלוי
בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר?חחחחחח לא
מחכה לסיים בצפר?שאלה קשה/: אני מפחדת שכשנסיים אז תהיה לי תחושה כזו של ריקנות
רוצה ללכת לצבא?לאאאא!!!
מה אתה עושה רוב החופש?נפגשת עם חברות ויוצאת, וגם הרבה מחשב וטלויזיה חח
נפגש הרבה עם חברים?כן:]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo181.gif

איך החופש? נחמד. לאיזה כיתה עולה? י"א עשית כבר בגרויות כלשהן? אכן קנית כבר ציוד לבית ספר? ציוד
בדיוק עיפרון, מחק וחבילת מחברות של אופיס דיפו. קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? מקבלים מתרגש לקראת השנה החדשה? לא ממש מה עושה בכלל בחופש? עובדת, נחה, ובעיקר מעבירה את הזמן עם המשפחה ועם החבר. עובד? כן אוהב ים? כן ובריכה? כן בכלל אתה אוהב קיץ? כן ומה עדיף קיץ או חורף? תלוי מתי תשאלו.. 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: -ת"א הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? לא ממש הולך להופעות? עוד לא יצא לי, אבל שבוע הבא!
אוהב לונה פארק? כן ומה עם פארק מים? פחות אבטיח או מלון? אבטיח ידעת שיש אבטיח צהוב? לא
אכלת את זה פעם? לא איזה מגמות אתה בבצפר? אומנות וביולוגיה מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשארת באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? 12-13, אם הלכתי לישון מאוחר אז גם אחרי הצהריים. הכי מאוחר היה 18:00. עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? כן אין כח לפרט אוהב ללכת לקולנוע? לפעמים, תלוי עם מי או שמעדיף לראות סרטים בבית? מעדיפה בבית. מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? אם יצא... איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? פנדה קונג פו! מה עדיף- ארטיק או קרטיב? ארטיק בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? ממש, לא. מחכה לסיים בצפר? כן, מאוד רוצה ללכת לצבא? למה לא מה אתה עושה רוב החופש? עובדת נפגש הרבה עם חברים? מנסה... הודגש באמצעות מדגישומטיק

Safiaa

New member
~../images/Emo105.gif

איך החופש? אחלה. לאיזה כיתה עולה? י"א. עשית כבר בגרויות כלשהן? כן. קנית כבר ציוד לבית ספר? כן. קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קונים. מתרגש לקראת השנה החדשה? לא ממש, ככה. מה עושה בכלל בחופש? כלום בעיקר.
עובד? לא, כולם רוצים מעל גיל 18.><" אוהב ים? כן. ובריכה? כן. בכלל אתה אוהב קיץ? לא. ומה עדיף קיץ או חורף? חורף.
3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: - סיבוב ברחובות תל אביב, שוב. - קארטינג. - תיאטראות שונים בת"א (סוזן דלל ומרכז נא לגעת). הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? אא... לא, לא ממש. הולך להופעות? אין בסביבה הופעות טובות.>__________>" אוהב לונה פארק? ככה. ומה עם פארק מים? זה נחמד. אבטיח או מלון? לא זה ולא זה. ידעת שיש אבטיח צהוב? לא. אכלת את זה פעם? לא. איזה מגמות אתה בבצפר? גיאוגרפיה (
) ותאטרון.
מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשארת, לצערי. באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? 9:00 בערך. עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? כן, אבל לא הרבה. אוהב ללכת לקולנוע? כן. או שמעדיף לראות סרטים בבית? קולנוע. מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? הלכתי כבר פעמיים, אבל אני מתכננת ללכת שוב, כן. איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? "הנקוק". מה עדיף- ארטיק או קרטיב? ארטיק. בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? כן, משעמם לי.
אני לא מסוגלת לא לעשות כלום. מחכה לסיים בצפר? לא. רוצה ללכת לצבא? כן. מה אתה עושה רוב החופש? כל פעם משהו אחר, תלוי כמה חם בחוץ.XD נפגש הרבה עם חברים? די הרבה. המשך חופש נעים!

עונה../images/Emo13.gif

איך החופש? נחמד
לאיזה כיתה עולה? י"א
עשית כבר בגרויות כלשהן? מתמטיקה (005), היסטוריה (א) ואנגלית (E)
קנית כבר ציוד לבית ספר? כן, קצת... זה לא שיש לי עוד יותר מדי לקנות
קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קונים לבד
מתרגש לקראת השנה החדשה? קלות, אבל זה תמיד ככה...
מה עושה בכלל בחופש? כלום, זה כל הכיף
עובד? לא
אוהב ים? כן, די
ובריכה? בערך
בכלל אתה אוהב קיץ? כן, כל עוד יש מזגן באופק
ומה עדיף קיץ או חורף? קיץ
3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: לא עולים לי רעיונות לראש עכשיו...
הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? הייתי בטכניון
הולך להופעות? לא...
אוהב לונה פארק? לא הייתי שם מזמן
ומה עם פארק מים? כנ"ל
אבטיח או מלון? אבטיח
ידעת שיש אבטיח צהוב? מתברר שבמילון "מלון" מוגדר כאבטיח צהוב
אכלת את זה פעם? אה, לא...
איזה מגמות אתה בבצפר? יצ"מניקית מובהקת
(צירוף מקצועות) מרחיבה ביולוגיה ומחשבים
מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? אותו בצפר מאז כיתה ז'
(שש שנתי בשני מבנים שונים)
באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? מנסה לקום ב11 אבל לא מצליחה עד 12
עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? כן, זה חלק מהעניין
אוהב ללכת לקולנוע? כן אבל אני לא מוצאת סרטים טובים לאחרונה
או שמעדיף לראות סרטים בבית? גם נחמד
מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? כן, בקרוב...
איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? הסרט האחרון שראיתי היה בוראט בDVD אצל חברים, והוא לא היה כזה נחמד
מה עדיף- ארטיק או קרטיב? ארטיק
בתאכלס, אתה מתגעגע/תתגעגע בחופש לבצפר? בכל חופש אני קצת רוצה לחזור לבצפר, אבל רק בגלל שאז אני רואה את החברים שלי כל יום ויש שגרה מסוימת. בכל שנה אני מתחרטת שחשבתי ככה ברגע שהמבחנים מתחילים
מחכה לסיים בצפר? לא כל כך, זה מפחיד מדי
רוצה ללכת לצבא? אני אלך כשיגיע הזמן, בינתיים צריך להנות מהתיכון
מה אתה עושה רוב החופש? כלום
נפגש הרבה עם חברים? מדי פעם, כן איפה שאלת הסיום, משהו?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה. ../images/Emo145.gif

איך החופש? בסדר. לאיזה כיתה עולה? י"א, כמו כולם פה. עשית כבר בגרויות כלשהן? יאפ. קנית כבר ציוד לבית ספר? נראה לי שיש לי הכל בבית, אמא שלי קנתה סטוקים בשנים קודמות. קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קונים. מתרגש לקראת השנה החדשה? לא ממש. מה עושה בכלל בחופש? כלום. עובד? לצערי לא. אוהב ים? כן. ובריכה? פחות. בכלל אתה אוהב קיץ? כן. חוץ מג'וקים. ומה עדיף קיץ או חורף? חורף. 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: - תל אביב!!!
- לונה פארק? -אילת? הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? בעיר? הולך להופעות? אין כסף. אוהב לונה פארק? כן. ומה עם פארק מים? זה נחמד. אבטיח או מלון? אף אחד מהם. ידעת שיש אבטיח צהוב? לא. אכלת את זה פעם? לא. איזה מגמות אתה בבצפר? מחשבים ופיזיקה.
מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? אותו בי"ס. באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? 14:00. עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? 'היפה והחנון'? אוהב ללכת לקולנוע? כן, אבל זה יקר. או שמעדיף לראות סרטים בבית? מעדיף בבית כי קולנוע זה יקר. מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? יש מצב. איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? קונג פו פנדה. מה עדיף- ארטיק או קרטיב? ארטיק. בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? אולי קצת קצת. מחכה לסיים בצפר? כן, אבל בטח אחרי זה אני אתגעגע. רוצה ללכת לצבא? למה לא. מה אתה עושה רוב החופש? נשאר בבית, מסתובב בעיר. נפגש הרבה עם חברים? לאחרונה כן.

היפה והחנון זה חביב../images/Emo3.gif

זה כל כך דבילי וסביר להניח שדי מפוברק, אבל בזמן שההורים שלי מתפחלצים מרמת האינטיליגנציה של הבנות אני נשפכת מצחוק על הספה
"החרבנו את בית המקדש ב1948, כשכבשנו את הכנסת"

Dutty girl

New member
עונה ../images/Emo9.gif

איך החופש? מצוין לאיזה כיתה עולה? י"א עשית כבר בגרויות כלשהן? יאפ קנית כבר ציוד לבית ספר? לא קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קונים מתרגש לקראת השנה החדשה? לא ממש מה עושה בכלל בחופש? יציאות, ים, קניון... ברגיל עובד? לא אוהב ים? מאד! ובריכה? כן בכלל אתה אוהב קיץ? כן ומה עדיף קיץ או חורף? קיץ 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: אילת, יוון וארה"ב הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? לא ממש
הולך להופעות? כן אוהב לונה פארק? כן ומה עם פארק מים? גם אבטיח או מלון? אבטיח ידעת שיש אבטיח צהוב? כן אכלת את זה פעם? לא איזה מגמות אתה בבצפר? לא יעזור אם אני אגיד את השם כי אף אחד לא יבין, אז אני פשוט אגיד משהו עם מחשבים מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? אותו בצפר באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? לא בבוקר, בצהריים XD עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? כן אוהב ללכת לקולנוע? כן או שמעדיף לראות סרטים בבית? לא מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? כן איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? סקס והעיר הגדולה [: מה עדיף- ארטיק או קרטיב? ארטיק :O בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? לא מחכה לסיים בצפר? לא רוצה ללכת לצבא? כן מה אתה עושה רוב החופש? בילויים וכאלה נפגש הרבה עם חברים? כן

המ, לא../images/Emo9.gif

מה אתם לומדים שם? הייתי מאמינה שבמגמת מחשבים (כמו אלה המוכרות לי) ילמדו שפות תכנות וכו'
בד"כ פשוט קוראים לזה "מגמת מחשבים" או "מגמת הנדסת תוכנה" או משהו...

Dutty girl

New member
זהו, שזה לא מחשבים ממש.

לומדים איך לנתח מידע מהאינטרנט ולנצל אותו... כל מיני דברים כאלה, קצת קשה להסביר. בכל אופן הכל עוסק במחשבים פשוט בצורה דיי שטחית.

zohar36

New member
אפחד לא קורה הא?

איך החופש? I've had better לאיזה כיתה עולה?יא.. עשית כבר בגרויות כלשהן?כן, 5. קנית כבר ציוד לבית ספר?לא קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר?קונים מתרגש לקראת השנה החדשה?לא מה עושה בכלל בחופש?דופקת ת'ראש בעיקר. עובד?עוד לא.. אוהב ים?כן ובריכה?כן בכלל אתה אוהב קיץ?לא ומה עדיף קיץ או חורף?חורף 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: -אמסטרדם -אירנלד -סקוטלנד ..אבל זה לא הולך לקרות. הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי?בודאי הולך להופעות?לא אוהב לונה פארק?כן ומה עם פארק מים?גם אבטיח או מלון?לא אוהבת ידעת שיש אבטיח צהוב?לא אכלת את זה פעם?לא איזה מגמות אתה בבצפר?אומנות ופילוסופיה מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו?נשארת באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)?מתי שבאלי עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה?לא אוהב ללכת לקולנוע?כן או שמעדיף לראות סרטים בבית?מעדיפה קולנוע.. מתכנן ללכת לקולנוע בחופש?לא איזה סרט נחמד ראית לאחרונה?לא יודעת מה עדיף- ארטיק או קרטיב?מה ההבדל? בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר?לא. מחכה לסיים בצפר?לא בדיוק. רוצה ללכת לצבא? אולי מה אתה עושה רוב החופש?דופקת ת'ראש. נפגש הרבה עם חברים?כן

למעלה