שאלון

תמיר1991

New member
שאלון מוזר קצת...../images/Emo6.gif

נגנב ממליון פורומים 20. גבר שעיר או חלק? WTF 19. פנים יפות או גוף יפה? גוף יפה 18. חכמה או יפה? יפה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? אני לא מחפש גברים... 12.פרח אחד או זר פרחים? שיהיה 70 מבחינתי מה?!
11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר XD 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? מה אכפת לי חח 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה
6. שעווה או גילוח? מה? 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? חח בטח שמקלחת עם חברה! 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? נגד 13. מותגים? לא אכפת לי 12. כפכפי אצבע? נגד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? תלוי בטיימינג ובמקום 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? פחחחח 7. סמים? תלוי איזה XD וכל עוד לא אני המשתמש 6. שתיה ונהיגה? כל עוד אין תאונה...
5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד 4. עישון בקרב בני נוער? שיעשנו חופשי, אני לא נוגע בזה 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? בעד חחח העיקר שיהיה סקס...
1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. ניסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? מה? XD 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן חח אז עם מה? 9. בכית על בן? [לקחת את השאלון הזה מפורום בנות או משהו?! XD] 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא פחחח 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא 2. התנשקת עם בן? לא חח 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: תמיר 14. תאריך לידה: 4.1.91 13. עיר מגורים: ת"א 12. בית ספר: ד' 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.77 8. משקפיים? כן 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווק/חברה? רווק... XD בינתיים 5. תלמיד טוב? אפשר לאמר 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? כן 1. ביישן? לא אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים?
9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא!!! 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן
רואים, אני כן קצת אדם מאמין!
האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אבא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "מעולה, תודה!" 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? "אין בעיה, לקחתי לך" [מלד מהכיתה שלי] 11.הנשיקה האחרונה? צרפתית? כמה חודשים 10. החיבוק האחרון? היום בצהריים 9. הספר האחרון? אני קורא אותו עדיין...
8.הסרט האחרון? "יחצ"ן המסיבות"
7. החבר האחרון שראית? יערי נראלי 6. הנסיעה האחרונה באוטו? עם אמא שלי חח 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון ביום ראשון 4. הדבר האחרון שקנית? בקבוק קולה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנתיים 2. השיר האחון ששמעת? ליתיום של אוונסנס 1. הדבר האחרון שלבשת? בגדים XD הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? כן 12. פתחת את הראש? כן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? *שותק* 11. הסקס הראשון? לא היה 10. הצו הראשון? עוד לא היה 9. הדייט הראשון? שנתיים ככה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל 10 נראלי 7. הטסט הראשון? עוד לא היה 6. הבגרות הראשונה? 21.5.2007, אנגלית E 5. הסיגריה הראשונה? לא הייתה ולא תהיה 4. המילה הראשונה? "אמא", בגיל 7 חודשים 3. האכזבה הראשונה? ממנה
2. שברון הלב הראשון? ממנה [כנ"ל] 1. ההתאהבות הראשונה? ממנה XD החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? מיסי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לוידע האמת 9. החבר הכי שקט? אדר 8. החבר הכי עצבני? ברני 7. החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכרתי את רוב החברים שלי באותו זמן, בכיתה ג' 6. החבר הכי מצחיק? זגריזק 5. החבר הכי קשוב? רז 4. מכיר אותך הכי טוב? יערי 3. החבר הכי עצלן? ברני 2. החבר הכי רגיש? יערי 1. החבר הכי חכם? איתי התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן XD בכיתה ב' 4. פרצת למקום כלשהו? לא חח יש גבול 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? כן
עובדות 8. התחביבים שלך? קריאה, כתיבה, שינה, בנות, קצת לימודים, פורומים, טלוויזיה ומוזיקה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? "The O.C" 6. הספר האהוב עלייך? "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פוקס מן 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ניו באלאנס 3. חברת התיקים האהובה עלייך? פחחח 2. הסרט האהוב עליך? "טיטאניק" 1. המשקה האהוב עליך? קולה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: [מי יוצא עם תיק כשלא צריך?!] 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: שלכת 2. חורף: כלום 1. אביב: מזג אוויר טוב שלושת הרגלים: 3. פסח 2. חנוכה 1. יום העצמאות שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. רומנטי 1. חכם סיימתי!
תמיר.

למה זה הפוך?../images/Emo3.gif

20. גבר שעיר או חלק? חלק (נו, לא הרגליים או משו) 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי בבית 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? אממ....אני חושבת שהבחורה 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך מסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? מה אכפת לי 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? לא זה ולא זה 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד (שניהם ביחד, כן? חח) 5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד (ונגד עישון בכלל) 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? נו במת 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים? כה 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כמעט 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: טל 14. תאריך לידה: 19.11 13. עיר מגורים: במרכז 12. בית ספר: אורט, אחד מיני רבים 11. צבע שיער? חום כהה 10. צבע עיניים? כנ"ל שיער 9. גובה? 1.50 8. משקפיים? יש, לרחוק 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? סינגל, בנתיים 5. תלמידה טובה? אני חושבת שכן 4. רגישה? כה 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט בנתיים, נראה אם המין הגברי לא יאכזב שנית 2. בתול? תחשבו. 1. ביישן? כן אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? קצת 11. רוחות? לא 10. אלוהים? תלוי מתי, לרוב לא ממש 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא 6. מזל? לא. נאחס לגמרי. 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לאבא- "עוד לא, אני מנסה להרדים אותו" (אח שלי אתמול בערב. עד שהוא נרדם יצאה לי הנשמה) 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אבא, שואל אם אחי ישן כבר 11.הנשיקה האחרונה? לא זוכרת 10. החיבוק האחרון? בטח עם אחת החברות, לא זוכרת 9. הספר האחרון? סודות נעורים 6 8.הסרט האחרון? מייבי בייבי 7. החבר האחרון שראית? מישהי מהמגמה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול בערב 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון 4. הדבר האחרון שקנית? צ'יפס במקדונלדס 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני טיפה פחות משנה 2. השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס וחולצה של בית כאלה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא תודה לאל 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? עוד לא הייתה 11. הסקס הראשון? כנ"ל:p 10. הצו הראשון? כנ"ל 9. הדייט הראשון? וואי, לא זוכרת 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לפני כיתה ו', תחשבו לבד 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? מחשבים 5. הסיגריה הראשונה? לא הייתה ולא תהיה 4. המילה הראשונה? אין לי מושג 3. האכזבה הראשונה? לא יודעת 2. שברון הלב הראשון? לפני כמה חודשים 1. ההתאהבות הראשונה? זה לא כמו שאלה 12? :p החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? יש לי הרבה כאלה 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? את כולם אני מכירה אותו זמן 9. החבר הכי שקט? לא אציין שם, ת'. 8. החבר הכי עצבני? היא עצבנית, אבל לא חברה שלי 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? וואי. אממ....מ'. היא חברה שלי מכיתה א', למרות שעכשיו אנחנו לא ממש בקשר 6. החבר הכי מצחיק? יש מלא 5. החבר הכי קשוב? אין כאלה 4. מכיר אותך הכי טוב? כנ"ל 5 3. החבר הכי עצלן? כולם עצלנים 2. החבר הכי רגיש? אין 1. החבר הכי חכם? וואי, אני חושבת שד'. מבחינת לימודים כאילו התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? לא 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? מחשב, אורגנית, כדורסל, שחיה, גיטרה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האוס 6. הספר האהוב עלייך? יומנה של אנה פרנק 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 2. הסרט האהוב עליך? מייבי בייבי 1. המשקה האהוב עליך? ענבים דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? פאה של קוביה הונגרית 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? חומות תנכיות כאלה 5. החולצה האהובה עלייך? זאת שעשיתי בשביל פורים- "גמני נפגעתי" על צד אחד, ועל השני "שפת C" XD 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין לי מחברות 3. הספר הכי קרוב? כל הספרי לימוד שלי 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? העכבר של המחשב 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. משקפיים 4. ארנק 3. אוזניות לפלאפון 2. טישו 1. דפים ועטים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: בריכה 3. סתיו: שלכת 2. חורף: גשם, זה יפה אבל אני לא אוהבת 1. אביב: נעים בחוץ
לא מאמינה שעניתי על זה.

DanieLushka

New member
אם מישהו קורא את זה הוא גבר.

או אישה, נו. . גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? עדיפות לפנים, לא יזיק קצת מכל אחד }: 18. חכם או יפה? חכם 17. ספר או סרט? סרט, אני אוהבת ספרים, אבל קולנוע זה פשוט הדבר.. 16. רעש או שקט? שקט, וכמה שיותר. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? תלוי, לרוב אני מעדיפה מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? או.. אמ.. גם וגם?]: ממ 65 אחוז שרמנטי, 35 רומנטי? לא יודעת נו. 12.פרח אחד או זר פרחים? תלוי מתי, אם לדייט אז פרח אחד. (כמה קיצ'י) 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הווו, תנו לי לישון כל היום, בכיף. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך מסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה, מטאל לפנים. 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור3> 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 3> 2. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? תלוי ברמת הקירבה. 1. קיץ או חורף? חורף, דה. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בכיף 18. סקס בשירותים? בכיף 17. קשר בשלט רחוק? בעיקרון רצוי שלא, אבל אם כבר.. 16. יום האהבה/ולנטיינס? ממ, נחמד כזה 15. לחגוג סילבסטר? נה.. 14. צמחונות? דרעק. תנו לי בשר. 13. מותגים? נה.. שולי 12. כפכפי אצבע? בלאט. 11. שיחות מלב אל לב? כיף 10. הפגנת אהבה בציבור? הו כן :) 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בכיף 7. סמים? חס ושלום 6. שתיה ונהיגה? כנ"ל 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא. 4. עישון בקרב בני נוער? דרעק 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? קינקי, למה לא P: 1. אורגיות? ממ.. נההה.. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים: איכס, לא. 17. עישנת סיגריה? לא. 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא XD 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן.. 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? ישנתי פעם 32 שעות. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן |: 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן, בטיטניק.. נו הייתי ילדה קטנה. ]: 5. הפסקת ספר באמצע? תנחשו o_O 4. התפטרת מהעבודה? לא, לא עבדתי X: 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כמובן? 3> מידע כללי 15. שם: דניאל 14. תאריך לידה: 4.7 13. עיר מגורים: רעות 12. בית ספר: בן-שמן 11. צבע שיער? חום כהה כזה 10. צבע עיניים? ירוקות 9. גובה? 1.75 8. משקפיים? לצערי|: ואני לא יכולה לשים עדשות כבר שלושה חודשים >: דלקת מעצבנת. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? אה, רווקה. 5. תלמיד טובה? לא ממש 4. רגיש? מאוד 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? יאפ 1. ביישן? תלוי, בעיקרון כן אמונות 15. אסטרולוגיה? לא ממש 14. נומרולוגיה? שטו? 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא בדיוק, בערך 10. אלוהים? כן 9. שטן? לא יודעת, לפחות לא בתפיסה הרווחת 8. גן עדן וגיהנום? לא ממש, גם לא התפיסה הרווחת 7. גורל? מאוד, כן 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? כן 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לרוב לא 1. הפכים נמשכים? כמובן :) האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? איתמרו 3> 13. ההודעה האחרונה ששלחת? כנ"ל 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? נירוש, כפרעליו. 11.הנשיקה האחרונה? הווו, ישן ישן, שלומי, דרעק. S: 10. החיבוק האחרון? אמא.. נשמה שלי3> 9. הספר האחרון? בת בולין האחרת (עדיין x; 8.הסרט האחרון? ונדטה! סרט בן-זונה! 7. החבר האחרון שראית? שיקלה כפרעליה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול בלילה 5. המבחן האחרון? לשון 4. הדבר האחרון שקנית? לא יודעת 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 2. השיר האחון ששמעת? Metallica - Metal Militia 1. הדבר האחרון שלבשת? סתם מכנס חולצה Oo הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא ברוך השם 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא תודה לאל הראשונים 12. האהבה הראשונה? ממ, גיל 12? 11. הסקס הראשון? אף-פעם 10. הצו הראשון? עדיין לא 9. הדייט הראשון? גיל 12? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 6 7. הטסט הראשון? ?? 6. הבגרות הראשונה? אנגלית 5. הסיגריה הראשונה? איכס 4. המילה הראשונה? אבא כנראה.. 3. האכזבה הראשונה? חבר ראשון 2. שברון הלב הראשון? כנ"ל 1. ההתאהבות הראשונה? ?? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? איתמר כפרע D: 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? מור 9. החבר הכי שקט? ממ.. אין לי מושג. 8. החבר הכי עצבני? לא יודעת 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? שי כפרע. 6. החבר הכי מצחיק? איתמר D: 5. החבר הכי קשוב? כנ"ל 4. מכיר אותך הכי טוב? כנ"ל 3. החבר הכי עצלן? אני? לא יודעת. 2. החבר הכי רגיש? לא יודעת |: 1. החבר הכי חכם? איתמר?^^ התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כמובן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כמובן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? אה.. ברור? 5. גנבת מחנות? כן |: 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? מממ לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? קולנוע, ספרים, סדרות, היסטוריה ושאר דברים של עלצנים 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים\הירוז\פול מטאל אלכמיסט 6. הספר האהוב עלייך? בננה יושימוטו - המטבח
5. חנות הבגדים האהובה עליך? נוקס נראה לי, זונות 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? וואנס נראה לי |: איכס אני פריקית >: 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 2. הסרט האהוב עליך? יותר מדי.. |: 1. המשקה האהוב עליך? פנטה אקזוטי 3>
דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? נר? מצעים? לא יודעת 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אני לא בחדר שלי, זו בעיה 5. החולצה האהובה עלייך? של גאנז נראה לי, או של אלפן לייד 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין? 3. הספר הכי קרוב? כנ"ל 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? בקבוק מים? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. דיסקט ואוזניות (לכו תבינו) 3. מסטיקים 2.סוכריות מנטה 1.זהו? 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: כלום. נו.. אמ.. אבטיח? 3. סתיו: דרעק, צינונים.. אמ.. נחליאלי? 2. חורף: הכל3> גשם, קר, מרקים, תנור, קרמבו.. מי צריך יותר? 1. אביב: ראו סעיף 3, השמיטו את הנחליאלי. שלושת הרגלים: 3. פסח? 2.שבועות? 1.סוכות? מה לעזאזל? נו טוב. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אכפתיות 1. אינטיליגנציה? יום טוב {:

זונע

New member
עוד אחת שהעתיקה ממני את הרגלים../images/Emo3.gif

וקראתי...אבל אני מלך בלי קשר

sky darkens

New member
אם מישהו קורא את זה הוא משועמם.

20. גבר שעיר או חלק? 19. פנים יפות או גוף יפה? גם וגם. 18. חכמה או יפה? יפה. אבל שלא תהיה טיפשה.
17. ספר או סרט? ספר. 16. רעש או שקט? שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בבית. 13. רומנטי או שרמנטי?אמ, מה?
12.פרח אחד או זר פרחים? אמ, ורד אחד. אדום וגדול. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? לישון. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הבחורה. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?קשר רציני, למרות שדעותיי הולכות ומשתנות. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה, עם חלונות סגורים. 6. שעווה או גילוח? אמ, כן. 5. ריצה או הליכה? לא זה ולא זה. 4. חום או קור? קור. 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה. 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? תגובה גברית למדי: למה לא? 1. קיץ או חורף?חורף. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
שכל אחד יעשה מה שבא לו. 18. סקס בשירותים?
איכס, חיידקים.
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?הו קרס. 14. צמחונות?שכל אחד יעשה מה שבא לו, סעמק. 13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים?
בד"כ. 4. עישון בקרב בני נוער? שכל אחד יעשה מה שבא לו. 3. שלטון דמוקרטי?
שבאמת יהיה דמוקרטי. 2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?|
רק עם 2 בנות.
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? מה??? 11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
ויותר מזה.
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
מידע כללי 15. שם: הדר 14. תאריך לידה: 25.1.91 13. עיר מגורים: רעות 12. בית ספר: מור 11. צבע שיער? שחור 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?1.80 8. משקפיים? אין. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? רווק.
5. תלמיד טובה? אמ, כן. 4. רגיש? כן.
3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? כן. 1. ביישן? כן. אמונות 15. אסטרולוגיה? בולשיט. 14. נומרולוגיה? אין לי מושג מה זה. 13. גלגול נשמות? חרטא. 12. אמונות תפלות? חס וחלילה, טפו טפו טפו. 11. רוחות? כן הא? 10. אלוהים? חושב שהוא קיים, לא מאמין במצוות שצריך לקיים. 9. שטן? לא. 8. גן עדן וגיהנום? הלוואי.
7. גורל? לא. 6. מזל? כן. 5. יין ויאנג? הא?
4. קבלה? לא. 3. הברית החדשה? סעמק, מה אתם רוצים.
2. קשר וירטואלי יכול הצליח? עד שלב מסוים. 1. הפכים נמשכים? כן. האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אבא. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לרום, בדקנו אם הצלצול הודעה שלו עובד. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? רום, בדקנו אם הצלצול הודעה שלי עובד. 11.הנשיקה האחרונה? אמ, לילך. 10. החיבוק האחרון? לילוש.
9. הספר האחרון? אמ, רודף העפיפונים באנגלית. 8.הסרט האחרון? אלכסנדר. (היה בערוץ 10) 7. החבר האחרון שראית? חברה יענו? או חבר. טוב נו, חבר אז רום. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לפני רגע, אבא הסיע אותי הביתה. 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון. 4. הדבר האחרון שקנית? חגורה של בילהבונג, אתמול. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? אמ, לפני 6 שנים בערך. 2. השיר האחון ששמעת? Cupid's Chokehold 1. הדבר האחרון שלבשת? אמ, אני עדיין לובש את זה. מכנסיים וחולצה. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא. 12. פתחת את הראש? לא. 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? פעם מישהו נכנס לנו במראה. 10. עברת ניתוח? לא. 9. שברת מראה? לא זוכר. 8. היית בפיגוע טרור? לא. 7. ראית מישהו נהרג? לא. 6. גילית ששיקרו לך? פפ, כן. 5. בגדו באמונך? כן. 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן. 3. הלכת מכות? כן. 2. כמעט טבעת? כן. 1. כרתו לך איבר? לא.

sky darkens

New member
PART 2

הראשונים 12. האהבה הראשונה? ענבל. 11. הסקס הראשון?עוד לא היה. 10. הצו הראשון? זה בי"א יא דבע. לא? X: 9. הדייט הראשון? לא זוכר. נראה לי באולינג או משהו אידיוטי כזה. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? עוד 3 שבועות. 7. הטסט הראשון? אמ, אני עוד לא בן 17. 6. הבגרות הראשונה? מעגל"ש. LOL 5. הסיגריה הראשונה? לא מעשן. 4. המילה הראשונה? קקי. נו, מאיפה אני יודע. 3. האכזבה הראשונה? במקרה היא גם ההתאהבות הראשונה. 2. שברון הלב הראשון? סיים היר. 1. ההתאהבות הראשונה? כבר אמרתי, לא?
החבר הכי: אמ, ג'ואל. 11. החבר הכי מוזר? שטרקי. או אמיר. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אני מכיר ממש הרבה אנשים מעט, ואת רובם הכרתי ביחד, אז. הרבה. 9. החבר הכי שקט? אמיר. 8. החבר הכי עצבני? אביב. 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?רום. 6. החבר הכי מצחיק?ג'ואל. 5. החבר הכי קשוב?ג'ואל. 4. מכיר אותך הכי טוב? ג'ואל. 3. החבר הכי עצלן? אני. גם רום. 2. החבר הכי רגיש?לא נעים, נו.
1. החבר הכי חכם? אביב, חרשן גיי. התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כע. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כע 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? לא. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן.
5. גנבת מחנות? נראה לי שלקחתי איזה מסטיק פעם. X: 4. פרצת למקום כלשהו? לא. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא. 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא. עובדות 8. התחביבים שלך? לבשל.
7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים, סאות'פארק, פיוצ'רמה ועוד ועוד ועוד. 6. הספר האהוב עלייך? אמ, רודף העפיפונים. ולא כי הוא האחרון שקראתי. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אמ, רוב הבגדים שלי הם מריפקארל \ נו-פיר כזה. אז משם.
4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אמ, DC \ VANS \ NIKE 3. חברת התיקים האהובה עלייך? נייק. 2. הסרט האהוב עליך? יש מלא. נראה לי שרוב הסרטים עם ג'ים קארי. 1. המשקה האהוב עליך? נסטי אפרסק.
דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? יש לי בקבוק ריק של אבסולוט שרי שהוא בצבע אדום, וזה הדבר היחיד שאדום אצלי בחדר, למזלי. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הDC הלבנות שלי. 5. החולצה האהובה עלייך? אמ, יש לי מלא. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לא מחברת, אבל את המיקוד בלשון. 3. הספר הכי קרוב? רודף העפיפונים. 2. החלון פתוח או סגור? סגור, אבל אמא כל הזמן פותחת אותו.
1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? המיטה שלי.
5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: בד"כ לא הולך עם תיק. אבל זה אם כן אז הדברים שצריך. (נגיד ים? אז מגבת מים, מטקות וכאלה..) 5. ארנק. 4. 3. 2. 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים. 3. סתיו: אני מבדיל רק בין הקיץ לחורף, לא אכפת לי מהאלה שבאמצע. 2. חורף: שיש גשם. וגם שמתחממים ליד התנור.
1. אביב: אני מבדיל רק בין הקיץ לחורף, לא אכפת לי מהאלה שבאמצע. שלושת הרגלים: 3. לישון עם מזגן דולק. 2. לאכול מהר. 1. לא מוצא, נו. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. מה, הרבה דברים ביחד. אני מקשיב ועוזר ועוד הרבה דברים.
1. תמים. היה כיף להיות תמים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני

נגנב ממליון פורומים 20. גבר שעיר או חלק? כיוון של חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם ? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? אמצע 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? יש גבול 1. קיץ או חורף? גם וגם 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? לא בעד ולא נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? בעד - אני צמחונית 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בגבול הטעם הטוב 9. טלפוניים סלולריים? לא בעד ולא נגד 8. סקס לפני החתונה? 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים- לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? לא 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? לא 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: ירדן 14. תאריך לידה: 24.7.91 13. עיר מגורים: ירושלים 12. בית ספר: ג.ג 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.60 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? גרושים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? ממוצעת פלוס 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן? כן אמונות 15. אסטרולוגיה? טיפונת 14. נומרולוגיה? לא ממש 13. גלגול נשמות? לא סגורה על זה 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא כל כך 10. אלוהים? כן 9. שטן? לא נראה לי 8. גן עדן וגיהנום? כן 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? לא יודעת מזה 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? מאמינה שיש בזה משהו 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? יכול להתפתח 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? ידיד 13. ההודעה האחרונה ששלחת? עמית 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? עמית 11.הנשיקה האחרונה? לא התנשקתי 10. החיבוק האחרון? אודליה 9. הספר האחרון? משלחת נוער 8.הסרט האחרון? כוכב המטמון 7. החבר האחרון שראית? דניאל 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אוטבוס זה נחשב? 5. המבחן האחרון? היסטוריה 4. הדבר האחרון שקנית? דיסק 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לא טסתי 2. השיר האחון ששמעת? אבא עורך דין 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא. 12. פתחת את הראש? כן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? ידיד 11. הסקס הראשון? לא היה 10. הצו הראשון? לא היה 9. הדייט הראשון? לא 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לא הייתה אבל תהיה בספטמבר 7. הטסט הראשון? לא 6. הבגרות הראשונה? היסטוריה 5. הסיגריה הראשונה? לא היה 4. המילה הראשונה? מאיפה לי 3. האכזבה הראשונה? היו המון 2. שברון הלב הראשון? האהבה הראשונה 1. ההתאהבות הראשונה? אותו אחד החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? עמית 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? נועה 9. החבר הכי שקט? מור 8. החבר הכי עצבני? עמית 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? איילה 6. החבר הכי מצחיק? דניאל 5. החבר הכי קשוב? איילה ועמית 4. מכיר אותך הכי טוב? איילה 3. החבר הכי עצלן? כולם 2. החבר הכי רגיש? איילה 1. החבר הכי חכם? עמית התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? גיטרה מוזיקה תיאטרון וצילום 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? נמלטים גיבורים ומגרש ביתי 6. הספר האהוב עלייך? יש המון, הארי פוטר יומני הנסיכה 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אקס בוי 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ואנס ואולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך? סטיב 2. הסרט האהוב עליך? יש מלא, שודיי הקאריביים 1. המשקה האהוב עליך? נסטי לימון דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? חבילה של דיסקים 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? קרוקס 5. החולצה האהובה עלייך? זה לא בחדר. אבל החולצה של לוני טונס 4. המחברת הראשונה שאת רואה? של פופאי 3. הספר הכי קרוב? משלחת נוער 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? אמפי 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. אמפי 3. מפתחות 2. 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: בריכה וארטיקים 3. סתיו: גם חם גם קר 2. חורף: שלג 1. אביב: גם חם גם קר והפריחה שלושת הרגלים: 3. ללכת יחפה 2. לשמוע מוזיקה חזק 1. לשקוע במחשבות זה נהפך להרגל. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אפשר לסמוך עליי 1. חברותית

Under the GUN

New member
דאמ, משעמם לי - חלק א'

20. גבר שעיר או חלק? אף אחד מהם, אישה חלקה 19. פנים יפות או גוף יפה?שתיהם, אבל בעיקרון פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? לא ללכת לישון, אבל כשאתה הולך - גם לא לקום 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? פינצטה
5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם עם בטח שעם 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? הומואים - נגד, לסביות - בעד 18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים?
4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
מידע כללי 15. שם: יובל 14. תאריך לידה: 17/6 13. עיר מגורים: קציר 12. בית ספר: גוונים 11. צבע שיער?חום חרא 10. צבע עיניים?same shit (חח הבנתם את השנינות?
) 9. גובה?180 8. משקפיים?יש לי אבל אני לא שם אותם 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?רווק 5. תלמיד טובה? פחחחח רגע 4. רגיש? בקטנה 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? יאפ
1. ביישן?קצת אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח?
1. הפכים נמשכים?
האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? דעדוש 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "פאן פאן פאן.. למרות שמה אברמלה קשור?" (אחרי שידידה שלי הודיעה לי שהיא תובעת את הבצפר) 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? "מחר בבוקר בית משפט איזה כיף טובעים את לימור בצפר אברמי אברמלה" מדעדוש 11.הנשיקה האחרונה? ואוו, לפני כ"כ הרבה זמן.. .מממ ידידה שלי 10. החיבוק האחרון? אתמול 9. הספר האחרון? "משקפת הענבר" 8.הסרט האחרון? "שתיקת הכבשים", שוב 7. החבר האחרון שראית? לי, אחרי ההופעה של אוונסנס 6. הנסיעה האחרונה באוטו?היום 5. המבחן האחרון? הבגרות 4. הדבר האחרון שקנית? מסטיקים ונרות יומולדת, היום 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? בתחילת שנה שעברה 2. השיר האחון ששמעת? שומע עכשיו את Californication/RHCP 1. הדבר האחרון שלבשת? לובש עכשיו חולצה של מטאליקה וג'ינס

Under the GUN

New member
דאמ, עדיין משעמם לי - חלק 2

הדגש| הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש? כן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? כיתה ז', עד כיתה ט' 11. הסקס הראשון?
10. הצו הראשון?
9. הדייט הראשון?
8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 7 7. הטסט הראשון?
6. הבגרות הראשונה?תקשורת 5. הסיגריה הראשונה?בפסח השנה 4. המילה הראשונה? "זדיינו" 3. האכזבה הראשונה? ההיא משאלה 12
2. שברון הלב הראשון? כנ"ל 1. ההתאהבות הראשונה? כנ"ל החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? צולי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אין 9. החבר הכי שקט? כולם רועשים, יותר מדי 8. החבר הכי עצבני? רועי 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?בראל 6. החבר הכי מצחיק?בראל 5. החבר הכי קשוב?אין 4. מכיר אותך הכי טוב? צולי ובראל 3. החבר הכי עצלן? אני
2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם?רועי התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? ברור 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? ברור 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?ברור 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?ברור 5. גנבת מחנות?
4. פרצת למקום כלשהו? כן 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא עובדות 8. התחביבים שלך? כלמיני 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?סאות'פארק
6. הספר האהוב עלייך? טרילוגיית חומריו האפלים 5. חנות הבגדים האהובה עליך? שונא חנויות בגדים.. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?כנ"ל 3. חברת התיקים האהובה עלייך?כנ"ל 2. הסרט האהוב עליך? סאות'פארק - לונגר, ביגר & אנקט 1. המשקה האהוב עליך? XL וקולה דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? דגל בד של לינקין שתלוי מכיתה ז' 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הכפכפים שלי 5. החולצה האהובה עלייך? זאת שלבשתי אתמול
4. המחברת הראשונה שאת רואה? של הלימודי משפטים של אחותי 3. הספר הכי קרוב? כנ"ל 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הרמקול 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.אייפוד 3.דאורדוראנט 2.קלפים 1.90% מהפעמים מצלמה 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: יומולדת 3. סתיו: מזג אוויר נעים 2. חורף:להישאר בבית ולשתות שוקו עם קצפת וסרט טוב/משחק סוני טוב 1. אביב: מזג אוויר נעים שלושת הרגלים: 3. להפיל דברים 2. לקחת את האייפוד שלי לכל מקום 1. לצחצח שיניים אחרי כל ארוחה שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2.
1.

Gadook

New member
מאיו ומיכמיכ ביחד!! חלק א'

אם יש 2 תשובות, אז הראשונה זה מאיו והשנייה זה אני
20. גבר שעיר או חלק? חלקקק;] 19. פנים יפות או גוף יפה? ברור שפנים [למרות שגם גוף זה חשוב לא מעט!] 18. חכמה או יפה? גם וגם/חכם! אני לא צריכה נעל יפה. 17. ספר או סרט? סרט/ספר! 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? גם וגם/ ממ.. תלוי עם מי
13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח^^ 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? גבר מעל/ בחורה מעל (נבוכה להחריד) 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? באמצע?/ קצרות אך מסודרות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני, דאה. אנחנו בנות
7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה (היא אוהבת רק רדיו חזק שמנגן.. אלוהים למה נהפכנו.) 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? ברור שקור (גור, אלין ויובל- היום
) 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? למה לא בכיף/ no comment 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? בעד/נגד 17. קשר בשלט רחוק? תלוי עד כמה רחוק.. /
, מסתדרים אם צריך. אבל בעיקרון בעד.. 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד/ סתם סיבה להתכנסות
14. צמחונות? בעד, אבל אני לא צמחונית/ הייתי, אז סוג של בעד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? למה לא? 11. שיחות מלב אל לב? ושוב, למה לא? 10. הפגנת אהבה בציבור? ממש ממש לא/ במידה
9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? מן הסתם 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא, לא תמיד/ כמעט אף פעם לא 4. עישון בקרב בני נוער? נגד עישון בכלל/ אין לי בעיה עקרונית.. 3. שלטון דמוקרטי? ברור 2. סקס במקומות ציבוריים? קינקי
1. אורגיות? לא 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא/ או יס. 16. השתכרת? פעם אחת בקטנה/ ניסיתי! באמת שניסיתי.. זה הגנים שלי. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא/ כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? לא /כן 10. התנשקת עם בת? כן/ לא
9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא/ כן, ביום שחזרתי מקורס מד"צים 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן/ never! 4. התפטרת מהעבודה? לא/ כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא / יצא. 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: מאיה/מיכל 14. תאריך לידה: 5.8.91/ 7.11.91 13. עיר מגורים: רעות/תל אביב (נווו דיי! אז קצת יבנה..) 12. בית ספר: מור/ האורן 11. צבע שיער? ג'ינג'י שכזה/ בלונדיני שכזה 10. צבע עיניים? כחול-אפרפר-ירקרק-לא ברור/ כחול 9. גובה? 1.64/ 1.60 8. משקפיים? לא/ כן 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים/ גרושים 6. רווקה/חברה? רווקה/ יש חבר 5. תלמיד טובה? בדרך כלל/ אני בסדר
4. רגיש? כן/ תלוי למה. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית/ סיים היר. חוץ מכשמדובר במאיו. 2. בתול? יאפ/ כן 1. ביישן? לא, ממש לא/ נופ. אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא. 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא סגורה על זה/ לא 10. אלוהים? לא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא/ ממ.. לא ברור 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? תלוי/ רק ווירטואלי זו בעיה, משולב זה משהו אחר. 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא/ אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? אחותי/ גדי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אחותי/ גדי 11.הנשיקה האחרונה? מה זה חשוב, זה היה לפני חצי שנה/ נעםבייב.. 10. החיבוק האחרון? גור ואלין
9 . הספר האחרון? על העיוורון- זוז'ה סרמגו/פאתי המוסד- אייזק אסימוב 8.הסרט האחרון? בוראט 7. החבר האחרון שראית? מיכמיכ/מאיו 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול כשחזרתי מאוונסנס/ אתמול כשהלכנו לשתות משהו בקניון 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון! 4. הדבר האחרון שקנית? מוט לאינדסטריאל/מוסד וקיסרות של אייזק אסימוב 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? בתחילת השנה, כשטסתי לארה"ב/ נורווגיה
2. השיר האחון ששמעת? Paramore- misery business 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה סגולה קרועה של מכבי ומכנס קצר אפור/ בוקסר עם פילים אדומים וחולצה גדולה של קייצת 2005 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? כן/ מספר פעמים 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? נופ/ כן 10. עברת ניתוח? לא /כן 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כןכןכן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא נראה לי/ כן 3. הלכת מכות? עם טל
/ אה, גמני עם טל, אבל אחד אחר. אחד טיפש. שיקרא את זה. מאוד טיפש. 2. כמעט טבעת? כן/ לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? טל/ אופיר.. 11. הסקס הראשון? מיאו? [עדיין לא כמובן]/ יש עוד קצת זמן
10. הצו הראשון? עדיין לא 9. הדייט הראשון? נעם/ אלעד, בכיתה ז' 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 6/ גיל מינוס חודשיים 7. הטסט הראשון? עדיין לא
6. הבגרות הראשונה? אומנות/ מתמטיקה 5. הסיגריה הראשונה? לא הייתה/ ביום הולדת 15 4. המילה הראשונה? לא זוכרת!/ משהו מגניב, אבל שכחתי 3. האכזבה הראשונה? נעם/ כשיואב נפרד ממני בכתה ד'
2. שברון הלב הראשון? לא היה עדיין משהו רציני לשמחתי/ יואב, זה עדיין כואב
1. ההתאהבות הראשונה? לא יודעת, בכתה א'?/ אש קאצ'ם. סקסי.

Gadook

New member
חלק ב'

החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? מיכמיכ/ הייתי אומרת מאיו, אבל היא לא מוזרה, סתם פריקית. אז גולדמן 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? גל/ האנשים שהכרתי היום במפגש? 9. החבר הכי שקט? שרוני/ יוני 8. החבר הכי עצבני? לילך!!!!!!!!/אהודי 7 . החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? יעל ומיכמיכ/ יואב 6. החבר הכי מצחיק? האממ.. תומריקו/ גיא? 5. החבר הכי קשוב? לילכי/ גולדמן 4. מכיר אותך הכי טוב? לילכי, יאלו, ומיכמיכ/ יואב 3. החבר הכי עצלן? לילכי/ אודי 2. החבר הכי רגיש? לילכי?/ שירה 1. החבר הכי חכם? לא יודעת/ מאיו
התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא /כן 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא/ כן 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? ציור ועיצוב, גיטרה, שירה, קולנוע/ נוע"ל, תחבורה ציבורית, ספרים, סדרות.. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים/ Heroes 6. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר נראה לי/ עולם חדש מופלא- אלדוס האקסלי 5. חנות הבגדים האהובה עליך? לא יודעת, אין לי/ threadless? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר/ וואנס, למרות שזה יקר 3. חברת התיקים האהובה עלייך? דיקיס/
2. הסרט האהוב עליך? כל דבר של טים ברטון+דיסני/ HAPPY FEET!!! 1. המשקה האהוב עליך? פאנטה/ נסטי אפרסק דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? גיטרה חשמלית/ כרית? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אולסטאר/ בטח האולסטר הקצרות.. 5. החולצה האהובה עלייך? מכופתרת לבנה שאין לי מושג מאיפה יש לי אותה/החדשה עם הספוילרים
4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין לי מחברות זרוקות בחדר או משהו/ בטח מתכונים
3. הספר הכי קרוב? הארי פוטר ה5/ פאתי המוסד של אייזק אסימוב 2. החלון פתוח או סגור? סגור/ פתוח, תמיד 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הכבל של הגיטרה/ מנורה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. עט/ ארנק 4. פאלפון/ גם 3. לבלו/ mp3 כלשהו 2. ארנק/ טיק טק, התמכרות 1. מסטיקים/ עט 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: שלכת/ צעיפים 2. חורף: גשם ושוקו חם/ פוך 1. אביב: פטל! /פריחה שלושת הרגלים: 3. ריסוק ארטיקים ואכילתם בתור עיסה/ ללכת ברגל למרות שיש אוטובוס 2. להתעקש ללכת ברגל למרות שיש לי הסעה/ לשמוע לפחות שעתיים ביום מוזיקה 1. להדליק ולכבות את הטלוויזיה לפני שאני הולכת לישון/ לשים את הדבר הבא שאני מורידה ברשימה לפני שאני הולכת לישון שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. נדיבה/ מסתגלת מהר 1. שמחה?/ סגורה על עצמי

חצילע

New member
כי שמתי צבע על השיער והייתי בטוחה ש2.

אז גיליתי שחמש בכלל. 20. גבר שעיר או חלק? חלק, אני מניחה. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? המ. 17. ספר או סרט? תלוי. 16. רעש או שקט? שקט. ^^ 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי בבית
13. רומנטי או שרמנטי? גםוגם. 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? מלא. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הזכר. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות
8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? המ. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה.
6. שעווה או גילוח? תלוי למה יש לי כוח. 5. ריצה או הליכה? הליכה. זיבי ריצה. 4. חום או קור? קורררררררר.
3. דוש או אמבטיה? הא? 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? חחחחחחחחח איכ. לבד. 1. קיץ או חורף? חורף מיצי!!!1
19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
. 18. סקס בשירותים?
. 17. קשר בשלט רחוק? הא? 16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
כל כך. 10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי. 4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
XD 1. אורגיות? מכפת לי. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה? בערך. 16. השתכרת? לא ממש. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? ;;;;;; 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כל כך. 11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? נראלי. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה? כן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מזמן. מדימה'לה. פיכ. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? בערך. 2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי? אחד, אחד בכל חיי. מידע כללי 15. שם: נועם. 14. תאריך לידה: 6.12 13. עיר מגורים: רעות - מכבים - מודיעין. 12. בית ספר: תיכון מכבים רעות מור. 11. צבע שיער? טבעי או כרגע? טבעי - שטני. כרגע - שחור ורוד. 10. צבע עיניים? כחול ירוק. 9. גובה? 1.77 בערך. 8. משקפיים? לא. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? ישחבר. 5. תלמיד טובה? יחסית. 4. רגיש?
. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט. 2. בתול? כן. 1. ביישן? קצת. אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
למרות שיש לי כמה סיפורים מפחידים על זה. X: 10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח? אהא. 1. הפכים נמשכים?
האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אופיר נשמתי. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לפלוצ. "ממש אווז אנושי". 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חבר. :) 11.הנשיקה האחרונה? חבר. 10. החיבוק האחרון? הממממממממ. אני חושבת ששירוש. כן. שיר.
9. הספר האחרון? המ. 8.הסרט האחרון? המ. 7. החבר האחרון שראית? תורן שיר לילך גילברט. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? המממ. באוטו של מוחה. 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון. 4. הדבר האחרון שקנית? טבעת בנוקס?
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנה שעברה. 2. השיר האחון ששמעת? לא זוכרת. בהופעה? 1. הדבר האחרון שלבשת? כרגע. חולצה סגולה מכנסיים שחורות. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים?
10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה? לאזכורלי. 8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג? חסוחמסה. 6. גילית ששיקרו לך?
5. בגדו באמונך?
4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?
3. הלכת מכות? בכיתה ד'?
2. כמעט טבעת? אהא. מלחיץ. 1. כרתו לך איבר?
הראשונים 12. האהבה הראשונה? המ. 11. הסקס הראשון? בתולה. 10. הצו הראשון? י'? 9. הדייט הראשון? המ. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? קפריסין כשהייתי קטנה. 7. הטסט הראשון? נו. 6. הבגרות הראשונה? מתמטיקה. 29.5 אני חושבת. 5. הסיגריה הראשונה? המ. 4. המילה הראשונה? לאזוכרת. 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת. 2. שברון הלב הראשון? המ. 1. ההתאהבות הראשונה? המ.

חצילע

New member
נמ.

החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אני חושבת ששיר. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? נראלי שתומר. 9. החבר הכי שקט? אופירו? 8. החבר הכי עצבני? שיר. או נטע. 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? אופיר&שיר
6. החבר הכי מצחיק? פלוצ. שיר. אופיר. 5. החבר הכי קשוב? נעם אני חושבת. 4. מכיר אותך הכי טוב? הממ. שיר? 3. החבר הכי עצלן? לילך? D: 2. החבר הכי רגיש? לאדעת
. 1. החבר הכי חכם? נופר.
התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? ישמצב. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? ישמצב. נראלי שכע. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? דהה. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא יודעת. לא זכור לי. 5. גנבת מחנות? אולי מסטיקים וכאלה. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? הא? 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? המ לא זכור, אולי. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? המ. עובדות 8. התחביבים שלך? כל מיני נו. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האוס נראלי. 6. הספר האהוב עלייך? המ. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? H&O? נוקס? תמנון? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? כל מיני ;; 3. חברת התיקים האהובה עלייך? המ. 2. הסרט האהוב עליך? הנמ. 1. המשקה האהוב עליך? דיאט קולה& שוקו. דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? חצאית שלי. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעליים שחורות לבנות - בובה. 5. החולצה האהובה עלייך? לאדעת. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? של הגיטרה. 3. הספר הכי קרוב? "אוריגאמי"
2. החלון פתוח או סגור? סגור. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? חולצת ביצפר כחולה. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלא. 4. ארנק. 3. עיפרון, לרוב. 2. מסטיק בדרך כלל. 1. הממ. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש? 3. סתיו: מממ. 2. חורף: גשם.
1. אביב: ממממממ. שלושת הרגלים: 3. לכסוס ציפורניים? D: 2. נימ. 1. נימ. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. משעשעת לעיתים. 1. חברותית יחסית.

your godess

New member
עונה לשאלון

20. גבר שעיר או חלק? שעיר אבל לא יותר מידיי 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט?רעש!! 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים!(תסתכלו בחתימה של יובל!) 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אממ. האמת אני לא מתה על פרחים,אבל אם כבר אז זר. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה..הלוואי והיה אפשר לישון וכאילו בזמן השינה לעצור את הזמן כדי שלא יתבזבז הזמן במשך היום! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? גבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך מסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה! hell yeah! 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול.(למרות שאני לא מכירה בת אחת שלא יצא לה להתקלח עם חברה\ליד חברה או משהו בסגנון כשהיא הייתה קטנה) 1. קיץ או חורף? חורף! אני שונאת קיץ =[ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? מה? 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? אממ. אני נגד הסילבסטר אבל אני בעד לחגוג את השנה החדשה 14. צמחונות? נגד. זה לגמרי לא בריא. 13. מותגים? תלוי. 12. כפכפי אצבע? מה הבעיה בזה? 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד-אם למישהו יש בעיה שלא יסתכל 9. טלפוניים סלולריים? בעד אבל באמא שלכם תשימו מדבקה מסננת קרינה 8. סקס לפני החתונה? כן. צריך לקחת את האוטו לנסיעת מבחן
7. סמים? לא לא לא ולא!!! 6. שתיה ונהיגה? ביחד? לא! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי מה המטרה ומה הם האמצעים. 4. עישון בקרב בני נוער? עישון בכלל-לא!(אמרה הילדה שהתמכרה.) 3. שלטון דמוקרטי? כן,רק חבל שבישראל הכל לפי כמות השוחד שאתה מקבל. 2. סקס במקומות ציבוריים? לא. באמת-קחו חדר! 1. אורגיות? מה הבעיה בזה? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים: לא. 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא. 14. היה לך סטוץ?לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? זה עושה לי צמרמורת 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? אהמ. לא,סתם. 9. בכית על בן? שאלה דפוקה. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כןןןן איזה כיף זה! 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן חחח 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא..אבל היה לי מתקפות מצמוצים(מי שכמעט נרדם מבין על מה אני מדברת) 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? stop asking stupid thing 1. אכלת סושי? כן. לא אהבתי מידע כללי 15. שם: אוריאנה 14. תאריך לידה: 1.9.91 13. עיר מגורים: פתח תקווה 12. בית ספר: תיכון מקיף יהוד 11. צבע שיער? חום כהה 10. צבע עיניים? אממ....זה קצת מסובך.אבל בעיקרון זה חום ירקרק 9. גובה? 1.77 8. משקפיים? check 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים,ב"ה. 6. רווקה/חברה?רווקה(hopefully not for long) 5. תלמיד טובה? כשאני רוצה. 4. רגיש? יאפ 3. סטרייט/בי/הומו? הומוווו. סתם,בי. סתם אני סטרייטית. 2. בתול? טוב דפקו לי מכות. 1. ביישן? לפעמים כן לפעמים מממממש לא. אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? אני לא בטוחה מה זה 13. גלגול נשמות? לא יודעת 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? מפחדת מהנושא 10. אלוהים? כן 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? כן,נראה לי. 7. גורל? כן 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לגמרי! 4. קבלה? מה? 3. הברית החדשה? מי? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן,אבל צריך להפגש 1. הפכים נמשכים? הממ...נמשכים אבל זה לא יעבוד בסוף... האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "מי זה?" למישהוא ששלח לי הודעה על איזה מסיבה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? דני 11.הנשיקה האחרונה? הרקולס? 10. החיבוק האחרון? איריס 9. הספר האחרון? רודף העפיפונים 8.הסרט האחרון? הממ...."אני מסכים,הם לא." 7. החבר האחרון שראית? מושה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? מאיריס הבייתה 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון! 4. הדבר האחרון שקנית? מתנה לאיריס היום 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? ב-4.4 כשחזרתי מתורכיה 2. השיר האחון ששמעת? אממ...לא זוכרת.. 1. הדבר האחרון שלבשת? גופיה שחורה מעלייה חולצת מעטפת לבנה עם חצאית קצרה שחורה ונעלי דיאדורה

your godess

New member
המשך שאלון

הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? אף פעם 12. פתחת את הראש? אף פעם 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? אך פעם 10. עברת ניתוח? בגיל 12 כמעט 13.. 9. שברת מראה? לא נראה לי שזה קרה לי 8. היית בפיגוע טרור? לא קרה 7. ראית מישהו נהרג? לא קרה 6. גילית ששיקרו לך? הוהו...קרה כל כך הרבה פעמים 5. בגדו באמונך? גם,לצערי. 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? וואוו....אני חושבת שבכיתה ח'. וגם זה כי הייתי מטומטמת 3. הלכת מכות? נופ 2. כמעט טבעת? הרבה פעמים..גם בים זה קרה לי 1. כרתו לך איבר? בניתוח בגיל 12. הראשונים 12. האהבה הראשונה? דני 11. הסקס הראשון? כשזה יקרה אני יודיע לכם 10. הצו הראשון? לא קרה 9. הדייט הראשון? עם מי? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? ב-26.7.06 עד ה- 2.8.06 7. הטסט הראשון? לא קרה עדיין 6. הבגרות הראשונה? 13.5.07 בקולנוע. 5. הסיגריה הראשונה? כן אני גם זוכרת. 4. המילה הראשונה? "אבא" 3. האכזבה הראשונה? בטוח מאמא. מאה אחוז. 2. שברון הלב הראשון? דני. 1. ההתאהבות הראשונה? דני. החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אממ....אסא. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? דניאלה 9. החבר הכי שקט? ליזה 8. החבר הכי עצבני? ענבל. חחח. 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? סופיה,מרב.. 6. החבר הכי מצחיק? מושה יובל ופלג הכי מצחיקים אותי. 5. החבר הכי קשוב? איריס,דורין וענבל. 4. מכיר אותך הכי טוב? דני 3. החבר הכי עצלן? אני. 2. החבר הכי רגיש? יובל..=\ 1. החבר הכי חכם? מושה ואיריס. התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? הו הו! המון פעמים. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? נו איזה שאלות 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?חח תפסו אותי 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? זה קרה לי הרבה עם ווילי... 5. גנבת מחנות? נראה לי בכיתה ז' 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לאמא שלי שתאשים את אח שלי.. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? טלווזיה מחשב מוזיקה קניות,קניון,חברים.. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האנטומיה של גריי 6. הספר האהוב עלייך? רודף העפיפונים 5. חנות הבגדים האהובה עליך? קסטרו, 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ואנס, 3. חברת התיקים האהובה עלייך? של זארה. 2. הסרט האהוב עליך? כנפיים שבורות 1. המשקה האהוב עליך? שוקו. או נסטי דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מדברת תמונה של בנק הפועלים. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? חוץ מאלה שעליי? האולסטאר החומות.. 5. החולצה האהובה עלייך? זאת של השמן והרזה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? של ביוטכנולוגיה 3. הספר הכי קרוב? ספר לימוד-היסטוריה. 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הקלמר שלי 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.מסטיקים 3.ארנק 2.מפתח 1.מצלמה? 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: החופש,הים. 3. סתיו: שלכת,צבעים שאני אוהבת 2. חורף: הקור! 1. אביב: הפריחה. שלושת הרגלים: 3. ללעוס מסטיק 2. לבזבז הרבה כסף בחשבון פלאפון 1. להתקשר לענבל יום-יומיים לפני שאני צריכה לסיים משהו בבית ספר ולבקש ממנה להכתיב לי הכל. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. מצחיקה 1. שנונה.

P i x i e s

New member
חלק 1 ../images/Emo42.gif

20. גבר שעיר או חלק? שיהיו שערות.. זה גברי.
19. פנים יפות או גוף יפה? לתום יש פנים יפות וגוף רזה, זה מגניב.. לא חובה קוביות אבל פנים זה ממש חשוב. 18. חכמה או יפה? משהו בין לבין. 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? תום שניהם אז מה זה משנה
12.פרח אחד או זר פרחים? זר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבהההה:] 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות ומטופחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? משהו סולידי 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש, למי יש סבלנות 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? בהחלט:]]] 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק? 16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
(מן הסתם, אני צמחונית מגיל 3) 13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים? 6. שתיה ונהיגה? 5. המטרה מקדשת את האמצעים?
, גם אם אני נגד אני פועלת על פי זה 4. עישון בקרב בני נוער? מי שבא לו 3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? שונאת את כל הפוזה הזאת. 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? אולי בארה"ב חח. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: יובל 14. תאריך לידה: 25.3.91 13. עיר מגורים: יהוד 12. בית ספר: מקיף יהוד...? 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? גבוהה מאד\: 8. משקפיים? יאפ 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? חבר :] 5. תלמיד טובה? יאפ 4. רגיש? ממש ממש 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? מממ 1. ביישן? כן אמונות 15. אסטרולוגיה? מכורה
14. נומרולוגיה? כן 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? אם קוראים לזה תפל כבר לא מאמינים בזה. 11. רוחות? אמאלה 10. אלוהים? כן 9. שטן? מקווה שלא 8. גן עדן וגיהנום? ? 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? כן, בערך... 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול להצליח? כן 1. הפכים נמשכים? כן ולפני החלק השני, תמונה של היפה שלי אתמול

P i x i e s

New member
אז ככה!!!!!!

אם(!!!) זאת הייתה ירידה, דע לך שזה לא היה נחוץ, ושאגב, זה שיא הלא נכון, ומלבד זאת... טוב, בוא לא ניכנס לפרטים אבל אם אתה מכיר את השיר "את מקנאה" מכוכב נולד, קום עכשיו מהכיסא, תעמוד מול המראה ותשיר לעצמך אותו בליווי מחיאות כפיים.

למעלה