שאלון מוזר קצת...../images/Emo6.gif
נגנב ממליון פורומים 20. גבר שעיר או חלק? WTF 19. פנים יפות או גוף יפה? גוף יפה 18. חכמה או יפה? יפה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? אני לא מחפש גברים... 12.פרח אחד או זר פרחים? שיהיה 70 מבחינתי מה?!
11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר XD 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? מה אכפת לי חח 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה
6. שעווה או גילוח? מה? 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? חח בטח שמקלחת עם חברה! 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? נגד 13. מותגים? לא אכפת לי 12. כפכפי אצבע? נגד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? תלוי בטיימינג ובמקום 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? פחחחח 7. סמים? תלוי איזה XD וכל עוד לא אני המשתמש 6. שתיה ונהיגה? כל עוד אין תאונה...
5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד 4. עישון בקרב בני נוער? שיעשנו חופשי, אני לא נוגע בזה 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? בעד חחח העיקר שיהיה סקס...
1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. ניסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? מה? XD 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן חח אז עם מה? 9. בכית על בן? [לקחת את השאלון הזה מפורום בנות או משהו?! XD] 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא פחחח 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא 2. התנשקת עם בן? לא חח 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: תמיר 14. תאריך לידה: 4.1.91 13. עיר מגורים: ת"א 12. בית ספר: ד' 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.77 8. משקפיים? כן 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווק/חברה? רווק... XD בינתיים 5. תלמיד טוב? אפשר לאמר 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? כן 1. ביישן? לא אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים?
9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא!!! 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן
רואים, אני כן קצת אדם מאמין!
האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אבא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "מעולה, תודה!" 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? "אין בעיה, לקחתי לך" [מלד מהכיתה שלי] 11.הנשיקה האחרונה? צרפתית? כמה חודשים 10. החיבוק האחרון? היום בצהריים 9. הספר האחרון? אני קורא אותו עדיין...
8.הסרט האחרון? "יחצ"ן המסיבות"
7. החבר האחרון שראית? יערי נראלי 6. הנסיעה האחרונה באוטו? עם אמא שלי חח 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון ביום ראשון 4. הדבר האחרון שקנית? בקבוק קולה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנתיים 2. השיר האחון ששמעת? ליתיום של אוונסנס 1. הדבר האחרון שלבשת? בגדים XD הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? כן 12. פתחת את הראש? כן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? *שותק* 11. הסקס הראשון? לא היה 10. הצו הראשון? עוד לא היה 9. הדייט הראשון? שנתיים ככה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל 10 נראלי 7. הטסט הראשון? עוד לא היה 6. הבגרות הראשונה? 21.5.2007, אנגלית E 5. הסיגריה הראשונה? לא הייתה ולא תהיה 4. המילה הראשונה? "אמא", בגיל 7 חודשים 3. האכזבה הראשונה? ממנה
2. שברון הלב הראשון? ממנה [כנ"ל] 1. ההתאהבות הראשונה? ממנה XD החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? מיסי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לוידע האמת 9. החבר הכי שקט? אדר 8. החבר הכי עצבני? ברני 7. החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכרתי את רוב החברים שלי באותו זמן, בכיתה ג' 6. החבר הכי מצחיק? זגריזק 5. החבר הכי קשוב? רז 4. מכיר אותך הכי טוב? יערי 3. החבר הכי עצלן? ברני 2. החבר הכי רגיש? יערי 1. החבר הכי חכם? איתי התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן XD בכיתה ב' 4. פרצת למקום כלשהו? לא חח יש גבול 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? כן
עובדות 8. התחביבים שלך? קריאה, כתיבה, שינה, בנות, קצת לימודים, פורומים, טלוויזיה ומוזיקה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? "The O.C" 6. הספר האהוב עלייך? "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פוקס מן 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ניו באלאנס 3. חברת התיקים האהובה עלייך? פחחח 2. הסרט האהוב עליך? "טיטאניק" 1. המשקה האהוב עליך? קולה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: [מי יוצא עם תיק כשלא צריך?!] 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: שלכת 2. חורף: כלום 1. אביב: מזג אוויר טוב שלושת הרגלים: 3. פסח 2. חנוכה 1. יום העצמאות שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. רומנטי 1. חכם סיימתי!
תמיר.
נגנב ממליון פורומים 20. גבר שעיר או חלק? WTF 19. פנים יפות או גוף יפה? גוף יפה 18. חכמה או יפה? יפה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? אני לא מחפש גברים... 12.פרח אחד או זר פרחים? שיהיה 70 מבחינתי מה?!