שאלון

תמיר1991

New member
את פרנואידית בטירוף.

זו ממש לא הייתה ירידה, ולא רמזתי שום דבר. סה"כ אמרתי שהוא דומה לו. קחי תמונה של יונתן קוניאק מול התמונה שלו ששמת שם, ותראי... שום קטע של גיי, אם הוא איתך אז הוא מן הסתם סטרייט. "את מקנאה", עלק. יותר "את פרנואידית בטירוף". תמיר.

your godess

New member
חחח אהבתי! ../images/Emo47.gif

המילים: את מקנאה ביצוע: ג'ימי מילים ולחן: ישראל בלו אישה מתי תפסיקי אותי לענות על כל מילה על כל מבט עושה צרות תמיד עוקצתבמילים ברמזים את החיים שלי עושה כל כך קשים איפה היית מה עשית למה באת מאוחר עם איזו בחורה ישבת על הבר את מקנאה, את מקנאה אוספת את הכל בפנים בחוץ את לא מראה את מקנאה את מקנאה ומתנהגת כמו ילדה קטנה אישה מתי תפסיקי כבר עם השטויות אני נשבע לך שאין לי אחרות רק עלייך כל היום אני חושב ומחדש אני כל יום בך מתאהב מריח בושם צבע אודם את סתם בלש חוקר ממך הראש שלי עכשיו כבר מסתחרר את מקנאה, את מקנאה... לך תסביר לה איך נתקעת עם פנצ'ר בגלגל לך תדע אם היא תאמין לך בכלל את מקנאה, את מקנאה...

P i x i e s

New member
:)

האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? תומי:] 13. ההודעה האחרונה ששלחת? תום 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? תום 11.הנשיקה האחרונה? תום, על הדלת
10. החיבוק האחרון? תום בנמל 9. הספר האחרון? מלך החומוס ומלכת האמבטיה.. מיליון שנה עברו מאז 8.הסרט האחרון? הסודות.
7. החבר האחרון שראית? תום D:. ולפני זה את כולם ביומולדת. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? תום הביתה מהנמל P: 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון 4. הדבר האחרון שקנית? סיכות מהממות מטופטן
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מרץ לארה"ב 2. השיר האחרון ששמעת? Sun Is Shining- Bob Marley 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? קצת 3. הלכת מכות? בצחוק D: 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? פלג בכיתה ח' D: 11. הסקס הראשון? ממממ 10. הצו הראשון? עוד לא 9. הדייט הראשון? תום 8. הפעם הראשונה בחו"ל? טורקיה באיזה גיל שנתיים 7. הטסט הראשון? לא היה 6. הבגרות הראשונה? קולנוע 5. הסיגריה הראשונה? ח' והאחרונה 4. המילה הראשונה? חחח אנערף.. בטח אבא 3. האכזבה הראשונה? שהבריזו לי פעם אחת:\ 2. שברון הלב הראשון? המדריך בכיתה ח'... 1. ההתאהבות הראשונה? כנ"ל החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? עדו חח 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לאדעת 9. החבר הכי שקט? אין כזה D: 8. החבר הכי עצבני? בואו לא נפתח את זה כאן. 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? פלג, משה, etc. 6. החבר הכי מצחיק? דורין, אביב ואוריאנה 5. החבר הכי קשוב? יש כל מיני 4. מכיר אותך הכי טוב? לא יודעת 3. החבר הכי עצלן? שקד 2. החבר הכי רגיש? אני :p 1. החבר הכי חכם? אני!!! סתם, שקד לבן, משה והחבר'ה. P: התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? .. 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? קצת 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? מחשב, נמל"ה (נוער מנהיג למען הקהילה), חברים, שופינג, כתיבה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? סאות'פארק וחברים! 6. הספר האהוב עלייך? הסדרה של לואיז רניסון 5. חנות הבגדים האהובה עליך? Strwaberry, ZARA, Forever 21 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? מממ אין שמץ 3. חברת התיקים האהובה עלייך? כל החנויות בגדים עושות גם תיקים אז.. 2. הסרט האהוב עליך? האלמנט החמישי 1. המשקה האהוב עליך? דיאט קולה דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מכסה של קופסת תרופות 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? טבע נאות 5. החולצה האהובה עלייך? לבנה מקרואטיה :) 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מתמטיקה שסתם התחשק לאבא שלי להביא לי 3. הספר הכי קרוב? מילון ערבי עברי של אברהם שרוני 2. החלון פתוח או סגור? סגור.. מזגן! 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? עט 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.תרופות 4.פלאפון 3.כסף(?) 2.מפתח 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ארטיקים ובריכה 3. סתיו: עלים בצבע יפה 2. חורף: פוך:] 1. אביב: סתם נעים שלושת הרגלים: 3. לבדוק איך השיער נראה 2. להגיד שחם לי 1. לשלוח SMSים שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. "את יפה ואת כוסית ואת חכמה ואת נחמדה" (סיון) 1. "את מאגניבה" (סיון) קבלו תמונה.. אני מימין

באלי :)

20. גבר שעיר או חלק?מממ באמצע כזה.. בלי שיערות בגב-איככ 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים 18. חכמה או יפה?גם וגם 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?מממ 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בחוץ בסביבת אנשים 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? אממ... תלוי בסיטואציה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? אוח נו 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?ארוכות ומטופחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?סולידי 6. שעווה או גילוח?מכונה 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?באמצע 3. דוש או אמבטיה?דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?לכל דבר יש גבול
1. קיץ או חורף?אביב 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא מתה על זה.. אבל בסדר 18. סקס בשירותים? נמ. 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? ממממ.. 15. לחגוג סילבסטר?בעד 14. צמחונות?בעד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעדד! 10. הפגנת אהבה בציבור? נמנמנ.. זה יכול להיות נחמד.. 9. טלפוניים סלולריים? בעד-אבל לא בהגזמה 8. סקס לפני החתונה?אין לי בעיה עם זה 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?תלוי בסיטואציה 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?אוח נגד 1. אורגיות? :S 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה?לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? מממ לא 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? ממ לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 2. התנשקת עם בן?לא 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: אורנית 14. תאריך לידה:9.9.91 13. עיר מגורים: קרית מוצקין 12. בית ספר: שניה 11. צבע שיער?חום 10. צבע עיניים?ירוק חום 9. גובה?1.58 8. משקפיים?לא 7. הורים נשואים או גרושים?גרושים 6. רווקה/חברה?רווקה
5. תלמיד טובה? ממ בערך 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו?סטרייט 2. בתול? כן 1. ביישן?כן אמונות 15. אסטרולוגיה?ממ לא ממש 14. נומרולוגיה? ממ 13. גלגול נשמות? מממ 12. אמונות תפלות? כן 11. רוחות? לא 10. אלוהים? כן 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום?לא 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג?בערך 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? גיא חח 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לגיא 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? גיא 11.הנשיקה האחרונה? never 10. החיבוק האחרון? ממממ.... 9. הספר האחרון? אם יש גן עדן[עדיין קוראת] 8.הסרט האחרון? 7. החבר האחרון שראית? נועה :) 6. הנסיעה האחרונה באוטו?מונית
מיער הזורע 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון 4. הדבר האחרון שקנית? ממ 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס?וואי לפני איזה ארבע שנים 2. השיר האחון ששמעת? מממ 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס צבאי וחולצת מש"צים הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש?לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? סוגשל 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? ממ לא נראלי 8. היית בפיגוע טרור? חס וחלילה :S 7. ראית מישהו נהרג? לאא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?ממ.. יש מצב 3. הלכת מכות?כןן 2. כמעט טבעת? לא נראלי 1. כרתו לך איבר? לאאאא הראשונים 12. האהבה הראשונה? חח בכיתה ד'
11. הסקס הראשון?never 10. הצו הראשון? never 9. הדייט הראשון?מממ לא נראלי שהיה כזה חח 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לפני...6 שנים ככה 7. הטסט הראשון?never 6. הבגרות הראשונה?ב6.6-תולדות 5. הסיגריה הראשונה?אף פעם 4. המילה הראשונה? אנערף 3. האכזבה הראשונה? ממ.. 2. שברון הלב הראשון? בכיתה ד' :( 1. ההתאהבות הראשונה?זה לא ממש התאהבות נו.. ד' החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? מוזר?..ממ 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן?רינת 9. החבר הכי שקט? ענבר 8. החבר הכי עצבני?טל 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?גלי 6. החבר הכי מצחיק?שירה 5. החבר הכי קשוב?ענבל נראלי 4. מכיר אותך הכי טוב? רינת[למרות שאנחנו מכירות כלום זמן] 3. החבר הכי עצלן? נמ 2. החבר הכי רגיש?אני בתכלס
1. החבר הכי חכם?גלי ורינת התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? ממ לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? יש מצב 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?לא 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?ממ לא יודעת 5. גנבת מחנות? כן ]: 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא עובדות 8. התחביבים שלך? צופים
טלויזיה,מחשב,גרפיקה,ציור 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?נמ 6. הספר האהוב עלייך? אל עצמי 5. חנות הבגדים האהובה עליך? נממ 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?all star למרות שגם vans נראה מעולה,רק שזה קצת יקר..ממש טיהפה 3. חברת התיקים האהובה עלייך?נמ 2. הסרט האהוב עליך? טיטאניק 1. המשקה האהוב עליך? ענבים דברים בחדר שלך 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.אדומי[קלסר הדרכה] 4.יומן 3.ארנק ובתוכו תעודת זהות 2.קלמר 1.מפתחות 4 הדברים הכי טובים בעונות:אין לי כוח 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלושת הרגלים:מממ... 3. להשאיר דלתות פתוחות בארון
2. לשטוף את השיער כל בוקר 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. רגישה 1. מציאותית

hkatsman

New member
בר קלפטון

20. גבר שעיר או חלק? תלוי איפה 19. פנים יפות או גוף יפה? גוף אני חושב 18. חכמה או יפה?השאלה הכי קשה, חכמה מדי זה לא טוב, אז יפה אבל שלא תהיה טיפשה כי זה הכי גרוע. 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? אם זה רעש של מגהדת' אז שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? בעיקרון הרבה אנשים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? לאדע XD 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה, כמה שיותר 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? :X 5. ריצה או הליכה? הליכה. לא מבין למה אנשים רצים, כאילו זה יעזור שיגיעו חמש דקות קודם. 4. חום או קור? חום, ללא שאדו אוף דאוט 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? אין גבול לשום דבר 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? שיעשו מה שהם רוצים 18. סקס בשירותים? לא חושב 17. קשר בשלט רחוק? נאא 16. יום האהבה/ולנטיינס? לא 15. לחגוג סילבסטר? למה לא? 14. צמחונות? מטומטם. XD אתמול פגשתי צמחוני אחד ושאלתי אותו למה הוא צמחוני אז הוא אמר לי ''מכיתה ב', לא זוכר למה'' 13. מותגים? נחמד 12. כפכפי אצבע? כן 11. שיחות מלב אל לב? לא אוהב שמנסים להיות רציניים בכח. 10. הפגנת אהבה בציבור? יכול להיות 9. טלפוניים סלולריים? כן 8. סקס לפני החתונה? כן 7. סמים? כן 6. שתיה ונהיגה? חלילה 5. המטרה מקדשת את האמצעים? זה המשפט שמנחה אותי בחיי 4. עישון בקרב בני נוער? כן 3. שלטון דמוקרטי? כן 2. סקס במקומות ציבוריים? בשעות הלילה 1. אורגיות? כן אם אין קשר בין האנשים. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים כן 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? לא 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא חושב 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כעט ולא קורה לי אבל יש מצב 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? יש מצב 2. התנשקת עם בן? לא 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: כצי 14. תאריך לידה: 3.10.91 13. עיר מגורים: פ"ת 12. בית ספר: שי פירון 11. צבע שיער? שחור 10. צבע עיניים? ירוק 9. גובה? לאדע 8. משקפיים? כן, אבל לא הולך איתם רוב הזמן 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווק 5. תלמיד טובה? לא, אבל ציונים טובים 4. רגיש? לא 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט, ישר כמו סרגל. 2. בתול? עד כמה שידוע לי 1. ביישן? לפעמים אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה?לא 13. גלגול נשמות?לא 12. אמונות תפלות?לא 11. רוחות?לא 10. אלוהים?לא 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום? חח 7. גורל?לא 6. מזל?לא 5. יין ויאנג?לא 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה?לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?לא 1. הפכים נמשכים?לא על הכל עניתי לא XDD האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? גור 13. ההודעה האחרונה ששלחת? על אחת שעוברת דירה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? בתאל 11.הנשיקה האחרונה? אוהו... פסח 10. החיבוק האחרון? לא זוכר 9. הספר האחרון? משו על שפת גוף 8.הסרט האחרון? מינכן 7. החבר האחרון שראית? גור 6. הנסיעה האחרונה באוטו? הממ לאדע 5. המבחן האחרון?לשון 4. הדבר האחרון שקנית? פלאפל אולי 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנתיים אבל עוד חודש 2. השיר האחון ששמעת?דני קליפורניה 1. הדבר האחרון שלבשת? ג'ינס וחולצה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? אולי 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? XD אתמול 5. בגדו באמונך? יכול להיות 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? יש מצב 3. הלכת מכות? כע 2. כמעט טבעת? כע 1. כרתו לך איבר? חלילה הראשונים 12. האהבה הראשונה? כיתה ו' 11. הסקס הראשון? לא 10. הצו הראשון? שנה הבאה 9. הדייט הראשון? כיתה ז' נרלי 8. הפעם הראשונה בחו"ל? סוף כיתה א' 7. הטסט הראשון? שנה הבאה 6. הבגרות הראשונה? אנגלית השנה 5. הסיגריה הראשונה? שנה שעברה 4. המילה הראשונה?אבא מן הסתם 3. האכזבה הראשונה? לאדע 2. שברון הלב הראשון? כיתה ו' 1. ההתאהבות הראשונה?כיתה ה' אולי החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? נחשוני אולי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לאדע אם כבר אפשר לקרוא להם חברים אבל מאתמול חח 9. החבר הכי שקט? נחשוני 8. החבר הכי עצבני? פרנקו 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? פרנקו, אסי 6. החבר הכי מצחיק? גידי 5. החבר הכי קשוב? לאדע 4. מכיר אותך הכי טוב? גידי או ליאור או לאדע 3. החבר הכי עצלן? פרנקו 2. החבר הכי רגיש? ליאור 1. החבר הכי חכם? ליאור, אבל ת'כלס אני הכי חכם התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא מתאים לי לעשות כזה דבר אבל יש מצב 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? אצלנו בבצפר לא משקרים, פשוט לא נכנסים. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כל הזמן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לבית נטוש חח 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? כן 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן, ועד היום אני מצטער על זה. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? כן עובדות 8. התחביבים שלך? בס, מחשב 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? פאמילי
וסיינפלד 6. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר
5. חנות הבגדים האהובה עליך?הבסטה בשוק הכרמל עם החולצות של להקות. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? לאדע 3. חברת התיקים האהובה עלייך? לאדע 2. הסרט האהוב עליך? ארמגדון אולי 1. המשקה האהוב עליך? פעם חשבתי שקולה אבל אני פחות מתחבר לקולה בזמן האחרון. דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה?חלק מהבס שלי. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? האדידס 5. החולצה האהובה עלייך? של פינק פלויד, שעכשיו היא מתחת למיטה, והיא קטנה ממני באיזה 2345 מידות 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מתחת לכל מה שיש לי על השידה 3. הספר הכי קרוב? רם אורן 2. החלון פתוח או סגור? סגור, יש מזגן 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? לאדע 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.מפתחות 4.ארנק 3.פלאפון 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: מגניב 2. חורף: הכל חרא 1. אביב: נעים שלושת הרגלים: 3. אבות 2. לוחות הברית 1. אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. חכם 1. מצחיק

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo163.gif

20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? O_ס חכמה? 17. ספר או סרט? סייפר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד זה כזה להלוויות, אבל מצד שני גם זר... לא יודעת 11. הרבה לישון או כמעט ולא? לישון!!!!!!!!!!!!!! הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? ???????????? מה זה פה, סקס לנוער? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות
8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? אה רציני? נערף 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי איזו מוזיקה. אבל אני שונאת תאנשים שנוסעים באוטו ומשמיעים את המוזיקה שלהם לכל העולם 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? ההה לאדעת 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיוש כשיש כוח 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? אין לי חברים 1. קיץ או חורף? חורף בקיץ, קיץ בחורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
מי שעושה לו את זה 17. קשר בשלט רחוק?
למי שיש כוח 16. יום האהבה/ולנטיינס?
וואטבר 15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
13. מותגים? בכללי
, לקנות משהו רק בגלל המותג שלו
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
לא באופן מוגזם 9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
?! 7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
!!!!!!!!!!! 5. המטרה מקדשת את האמצעים?
תלוי מתי 4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
? :| 1. אורגיות?
? וואטבר 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? hell no 16. השתכרת? לא ממש 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? הההה? 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא מה נאי זונה 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא,אבל כססתי את כל הציפורניים מהלק 11. כססת ציפורניים? כה 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? קיינדה 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? בטוח מתישהו 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? המממממממ |שתיקה| 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כה 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? ממממממממ 2. התנשקת עם בן? שששששש לא מדברים על זה 1. אכלת סושי? כה! מידע כללי 15. שם: נועה 14. תאריך לידה: 25.7.91 13. עיר מגורים: 12. בית ספר: 11. צבע שיער? חום.בקרוב כבר לא. 10. צבע עיניים? כחול ירוק 9. גובה? 1.76 בערך 8. משקפיים? צ'ק 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים לצערי 6. רווקה/חברה? רווקהוש 5. תלמיד טובה? ממוצע 85 ככה זה טוב? 4. רגיש? כה, אני אימו 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? כה 1. ביישן? תלוי אמונות: אני מאמינה בכל הרשימה הזאת כשזה נוח לי 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? 10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מממממממממממממ דקל? 13. ההודעה האחרונה ששלחת? 'איזה חום שואתי' לדגדגנע 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מחקתי את הרוב, מה שנשאר זה 'אני על האוטובוס' מיובי המלכה 11.הנשיקה האחרונה? נישקתי את מעיינ ונועמ על הלחי אתמול. נחשב? 10. החיבוק האחרון? אמא 9. הספר האחרון? אמממממממ.........חלומות ראווה של לא זוכרת מי 8.הסרט האחרון? לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית? סתם אנשים 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול בבוקר 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון 4. הדבר האחרון שקנית? צבע לשיער/טאנל 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? וואו.. תחילת השנה? 2. השיר האחון ששמעת? cities of the future-infected mushroom 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא???? 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? אהה לפני שנה-שנתיים 10. עברת ניתוח? גיל 10 המתוק. נתקע לי עגיל בתנוך ורופא הוציא לי אותו בהרדמה
9. שברת מראה? לא זוכרת 8. היית בפיגוע טרור? מפתיע אבל אף פעם 7. ראית מישהו נהרג? הל נו 6. גילית ששיקרו לך? חח. 5. בגדו באמונך? כאילו, מתי זה קרה? אה. אני מקווה שלא בזמן האחרון. 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? חס וגראס, אני נשמה טהורה. 3. הלכת מכות? הה וואו? שנה ומשהו שנתיים 2. כמעט טבעת? אני יודעת לשחות. 1. כרתו לך איבר? O_ס הראשונים 12. האהבה הראשונה? אממממממ אני חושבת שבילי ג'ו. ברצינות אבל מישו מהשכבה בכיתה ו'
11. הסקס הראשון? בתולה 10. הצו הראשון? אף פעם 9. הדייט הראשון? לאדעת 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 10 7. הטסט הראשון? ? 6. הבגרות הראשונה? מתמטיקה 5. הסיגריה הראשונה? לא הייתה 4. המילה הראשונה? לא יודעת 3. האכזבה הראשונה? חח גיל צעיר 2. שברון הלב הראשון? כיתה ז' 1. ההתאהבות הראשונה? כיתה ו' החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? ג'וש OO 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אממממממממ חבר-חבר? ירדן נראה לי. או מעיינ 9. החבר הכי שקט? החברה הכי טובה. תלוי עם מי, בעצם. 8. החבר הכי עצבני? הההה 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? פליצ 6. החבר הכי מצחיק? אהמממ... וואו חברים שמתנהגים בטיפשות תמיד מצחיקים אותי. 5. החבר הכי קשוב? ניקס 4. מכיר אותך הכי טוב? סחוגי :) 3. החבר הכי עצלן? אממ כולם במידה שווה. אולי דגדגנע 2. החבר הכי רגיש? יובי 1. החבר הכי חכם? אני!!!. בעצם יוני גת. התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כה 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כה 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כה 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא!! 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לאאאאאאאאאאא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? חחח
כן יש מצב 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? מוזיקה,תיאטרון,לצאת מהבית בכלליות, לשבת ולא לעשות כלום, לקטר, בצפר, הופעות, נסיעות בכלליות, שופינג. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? CSI מיאמי/NY 6. הספר האהוב עלייך? נראה לי שהארי פוטר, כל הסדרה. אם לא אז באדולינה. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? רנואר/הוניגמן 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? כל מה שמייצר נעליים בלי עור. דמוניה למשל. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? בולבולים בתרגום חופשי לאנגלית 2. הסרט האהוב עליך? מסור 1, מטריקס 1, כל הטרילוגיה של הארי פוטר, כל הטרילוגיה של שר הטבעות 1. המשקה האהוב עליך? שוקו/קפה/מיץ תפוזים/מיץ פירות/מים דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? המצעים שלי 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? קרוקס ישנות ומכוערות 5. החולצה האהובה עלייך? NOFX החדשה
4. המחברת הראשונה שאת רואה? היסטורי 3. הספר הכי קרוב? תנ"ך O_ס 2. החלון פתוח או סגור?סגור, יש מזגן 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? נרתיק לדיסקים/פלא 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4.מים 3.קרם ידיים 2.טישו 1.טיקטק 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: בריכה 3. סתיו: שלכת 2. חורף: שלג 1. אביב: אלרגיה שלושת הרגלים: 3. לנחור כמו חזיר 2. לצחוק חזק מדי 1. להיות סנובית שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2.סנובית 1. נאמנה

© h i l a ©

New member
עונה

20. גבר שעיר או חלק? אפשר להגיד חלק.. :\ 19. פנים יפות או גוף יפה? .. גוף....
18. חכמה או יפה? יפה... 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? לא משנה 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? :| 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?ארוכות אבל לא כמו של הפרחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?לכל דבר יש גבול 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? לא צריך יום מיוחד לאהבה, אוהבים בכל השנה 15. לחגוג סילבסטר? חצי חצי 14. צמחונות? זה אמור להזיז לי? 13. מותגים? 12. כפכפי אצבע? אממ... זה הכי יפה אבל זה כואב אחרי כמה זמן.. אז אין תגובה XD 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד, הלוו יש ילדים קטנים שחוצים את הכביש 1. אורגיות? לא מידע כללי 15. שם: הילה 14. תאריך לידה: 9.1.91 13. עיר מגורים: בישוב מסריח בעמק יזרעאל 12. בית ספר: היי מה קורה? 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום............. 9. גובה? 1.74 8. משקפיים? עדשות 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? לא משהו 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? כן 1. ביישן? כן אמונות 15. אסטרולוגיה? בערך 14. נומרולוגיה? מה זה?:'( 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? בערך 11. רוחות? ......... כן............................... 10. אלוהים? בערך 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן 1. הפכים נמשכים? לא האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? חומוס 13. ההודעה האחרונה ששלחת? כנ"ל 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? יקיר אני חושבת.. 11.הנשיקה האחרונה? מה אני זוכרת.. בטח אמא ^^ 10. החיבוק האחרון? ויאולטה נראה לי.. 9. הספר האחרון? מישהו לרוץ איתו 8.הסרט האחרון? ואו, אממ... אחד שבאמת ראיתי עד הסוף.. נירא לי "פגוש את ההורים" 7. החבר האחרון שראית? דפנה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום 5. המבחן האחרון? 24.6 4. הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת, אם מהכסף שלי אז גיטרה (L) 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? :\ 2. השיר האחון ששמעת? אממ "מרגיש אחר" 1. הדבר האחרון שלבשת? ג'ינס וחולצה שגזרתי לה את הצווארון הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא הייתי ממש שם אבל הייתי בבניין ממש קרוב וזה לא היה עם חגורת נפץ, זה היה עם יריות... 7. ראית מישהו נהרג? אממ.. נירא לי שכן :\ 6. גילית ששיקרו לך? בטח שכן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן :\ 3. הלכת מכות? מי לא? 2. כמעט טבעת? כן אבל זה היה כשלמדתי לשחות XD 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? ראובן........ 11. הסקס הראשון? 10. הצו הראשון? 9. הדייט הראשון? סוף כיתה ז' 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? עוד שבוע ^^ 6. הבגרות הראשונה? מתמטיקה 5. הסיגריה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? ואו, כיתה ז' אני חושבת.. או ח'? 1. ההתאהבות הראשונה? כיתה ז' החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? ויאולטה 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? דפנה 9. החבר הכי שקט? דפנה 8. החבר הכי עצבני? חומוס ^^ 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? חומוס 6. החבר הכי מצחיק? תאמת כולם... 5. החבר הכי קשוב? די, אין דבר כזה... כולם... 4. מכיר אותך הכי טוב? חומוס, אני חושבת 3. החבר הכי עצלן? ויאולטה ^^ 2. החבר הכי רגיש? שאלה טובה 1. החבר הכי חכם? שאלה טובה XDDDDDDDDDD התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא זוכרת 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? דה 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן...... 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? נירא לי שכן 5. גנבת מחנות? מה פתאום, חס וחלילה. אני כ"כ נגד זה.. 4. פרצת למקום כלשהו? לא, או שאולי לאיזה מועדון של ילדים פעם אבל לא זוכרת במדויק.. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא זוכרת 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? נירא לי שכן :( עובדות 8. התחביבים שלך? גיטרה, מחשב, מוזיקה, טלוויזיה, לא יודעת.. הרבה XD 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? "מה זה השטויות האלה?" 6. הספר האהוב עלייך? "מישהו לרוץ איתו" הוא כ"כ יפה 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אממ.. אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'נספורט 2. הסרט האהוב עליך? טיפשים בלי הפסקה אני חושבת... 1. המשקה האהוב עליך? יש כ"כ הרבה אבל העיקרים זה תות בננה וברד ווניל (L) דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? (אני בחדר של אחי) שלטי מעבר חציה וחפירות שאחי מצא בחוץ ותלה XD 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלים אוסטרליות כאלה.. לא זוכרת איך קוראים להן... (אני כ"כ אוהבת שבנים הולכים איתן ) 5. החולצה האהובה עלייך?חולצה של הכיתה מהחטיבה, ציירו את כולם לפי משהו אופייני, מגניבה כזו... 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לא מחברת, זה קלסר ירוקO_O 3. הספר הכי קרוב? "טריגונומטריה במרחב" רוצים??? 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? מנורת לבה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. בזמן האחרון גם מים, שיא.. 3. אמממ..... ואו לא עולה לי 2. ארנק? 1. נגיד שתעודת זהות 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש.. זהו XD 3. סתיו: שלא קר ולא חם, ואו אני כ"כ חולה על הסתיו!!! 2. חורף: שלא חם? 1. אביב: שהחופש מתקרב ושלא חם מידי ולא קר מידי שלושת הרגלים: 3. לשחק בשיער 2. להתעצל 1. להפיל את השמיכה על הריצפה בזמן השינה... שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אכפתית 1. אופי טוב? לפחות ככה אומרים לי כל הזמן (שוויצרית)

נחמד שהמספרים הפוכים:]../images/Emo110.gif

20. גבר שעיר או חלק?חלק 19. פנים יפות או גוף יפה?לאיודעת 18. חכמה או יפה?יפה 17. ספר או סרט?שניהם 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?הרבה אנשים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבהההההההה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?לאיודעת 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?תלוי במצברוח 6. שעווה או גילוח?שעווה 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?חום 3. דוש או אמבטיה?דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? 1. קיץ או חורף?קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?בעד 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר?בעד 14. צמחונות? 13. מותגים? 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?תלוי במה 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?לא 17. עישנת סיגריה?לא 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים?לא 10. התנשקת עם בת?לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 2. התנשקת עם בן?לא 1. אכלת סושי? כמעט ומזל שלא חח מידע כללי 15. שם: לירון 14. תאריך לידה:24.9.90 13. עיר מגורים: מודיעין 12. בית ספר: עירוני א' 11. צבע שיער?אדום 10. צבע עיניים?חום דבש עם נקודות 9. גובה? לא גבוה 8. משקפיים? יש אבל רק בבית 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים טפו טפו 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? כן.. 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו?סטרייטית 2. בתול? אכן 1. ביישן?תלוי מתי אמונות 15. אסטרולוגיה? מאמינה? 14. נומרולוגיה? מה ההבדל? 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? כן 11. רוחות? כן 10. אלוהים? כן 9. שטן?לאיודעת 8. גן עדן וגיהנום?כנל 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג?כן 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?לא 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אתליה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? מהאסיקיו? 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חברה 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? לאזוכרת 9. הספר האחרון? שומרת אחותי 8.הסרט האחרון? ממ שודדי הקריביים? 7. החבר האחרון שראית? שירזיק 6. הנסיעה האחרונה באוטו?עם אמא 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון 4. הדבר האחרון שקנית? מכנס 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס?לא טסתי
2. השיר האחון ששמעת? שיר מחנה נראלי חח 1. הדבר האחרון שלבשת? חאקי הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש?לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?כן 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?כן 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? כן חח 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה?ממ 11. הסקס הראשון?לא היה 10. הצו הראשון? בקרוב 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל?לא הייתי
7. הטסט הראשון?עודמעטט!! 6. הבגרות הראשונה?מוזיקה מתישו במרץ חח 5. הסיגריה הראשונה?לא הייתה עדיין ומקווה שלא תהיה.. 4. המילה הראשונה? מאיפה לי 3. האכזבה הראשונה? אוהו 2. שברון הלב הראשון? בדיוק לפני שנה 1. ההתאהבות הראשונה? כנל בערך החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן?אורתי 9. החבר הכי שקט? אין דבר כזה חח 8. החבר הכי עצבני? חח 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? שני 6. החבר הכי מצחיק?כולם 5. החבר הכי קשוב? גל 4. מכיר אותך הכי טוב? האסיות 3. החבר הכי עצלן? אתי 2. החבר הכי רגיש? עמית 1. החבר הכי חכם? יפעת התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן חחחחח 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? ברור 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? ישמצב 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לשבט חחחח 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? בטח 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? לרקוד צופים ולהיות חסרת חיים 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האלופה רולז 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פמלי אימפריה חח 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? שודדרי הקריבייםםם 1. המשקה האהוב עליך? נסטי אפרסק דברים בחדר שלך:אנלא בחדר שלי 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הנעליים בחוץ 5. החולצה האהובה עלייך? גופיות.. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת חניכים 3. הספר הכי קרוב? שומרת אחותי 2. החלון פתוח או סגור? נראלי פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. מסטיקים 3. תחבושת 2. בקבוק מים 1.ולאיודעת נו 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: בריכה גופיות 3. סתיו: 2. חורף: שמיכת פוך 1. אביב: מזג אויר נעים? שלושת הרגלים: 3. סוכות 2. פסח 1. שבועות שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. חברותית 1. מקשיבה

איש בלי לשון מדבר ללא הרף, וילד ישן עם רובה

ועם חרב.. כן. 20. גבר שעיר או חלק? חלק, דה. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חוכמה. 17. ספר או סרט? ספר. 16. רעש או שקט? תלוי באיזו סיטואציה. בדר"כ רעש. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? המון אנשים:) 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי מתי, מה..
13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי
12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד.. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? המוןןןןןןןןן
10. הבחורה מעל או הגבר מעל? אני למעלה, ברור
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות. חברה שלי מסתובבת עם ציפורניים באורך של 2 ס"מ וזה בלתי אפשרי לתפקד ככה|: 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? כרגע אני בתקופה שיותר מתאים לי סטוצים.. זה בעיקר לפי מצ"ר.. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? משהו סולידי.:) |אוטו-ערסים| 6. שעווה או גילוח? בעיקרון, למי יש כוח לשעווה. לא כואב, אבל צריך לחכות יותר מדי..>< 5. ריצה או הליכה? ריצה. 4. חום או קור? חום!:) 3. דוש או אמבטיה? דוש:) 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? אנערף. אני אנסה ואחזור אליכם, סבבה? 1. קיץ או חורף? קיץ, דה?! 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? למה לא. 18. סקס בשירותים? "סקס בשירותים אף פעם לא הדליק אותי, בדיוק מאותה סיבה שלהשתין על מיטה לע עושה לי את זה". 17. קשר בשלט רחוק? שלילי חזק. 16. יום האהבה/ולנטיינס? עזבו שטויות. 15. לחגוג סילבסטר? בפנאן:) 14. צמחונות? בעדבעדבעדבעד! 13. מותגים? נגדנגדנגדנגדנגדנגד! 12. כפכפי אצבע? חח שורש הכיטוב
11. שיחות מלב אל לב? בעד:) 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד, אבל במידה. 9. טלפוניים סלולריים? למה לא? 8. סקס לפני החתונה? צריך לבדוק את הסחורה, לא?
7. סמים? הכי נגד בעולם. 6. שתיה ונהיגה? ^^ 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לפעמים. 4. עישון בקרב בני נוער? שכל אחד יעשה מה בראש שלו. 3. שלטון דמוקרטי? כלכך בעד. 2. סקס במקומות ציבוריים? לא
1. אורגיות? לאלא]; 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים: נבר אבר. 17. עישנת סיגריה? כה.. 16. השתכרת? כה.. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא. 14. היה לך סטוץ? כה. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא. 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כה. 11. כססת ציפורניים? לא. 10. התנשקת עם בת? כה. 9. בכית על בן? כה. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן! וואי זה היה מוזר. נרדמתי בערך ב5 וחצי-שש והתעוררתי בשש בבוקר.>< 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא. 5. הפסקת ספר באמצע? כה. 4. התפטרת מהעבודה? כה. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? בכיתי מול המנהל ביצפר שלי:| 2. התנשקת עם בן? כה. 1. אכלת סושי? לא. מידע כללי 15. שם: אלונה 14. תאריך לידה: 20/8/91 13. עיר מגורים: קיבוץ 12. בית ספר: צפית 11. צבע שיער? שורשים חומים-שחורים, למטה יותר סוג של אדום/סגול/חום. משו מוזר טילים. 10. צבע עיניים? חום. 9. גובה? 162 ס"מ. 8. משקפיים? שלילי. 7. הורים נשואים או גרושים? גרושים. 6. רווקה/חברה? רווקה:) 5. תלמיד טובה? פחחחחחחחחחחח. 4. רגיש? לא ממש. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית. 2. בתול? כה. 1. ביישן? לא. אמונות 15. אסטרולוגיה? כן. 14. נומרולוגיה? מזה הבולשיט הזה? 13. גלגול נשמות? לא. 12. אמונות תפלות? לאממש. 11. רוחות? לא. 10. אלוהים? לא. 9. שטן? לא. 8. גן עדן וגיהנום? לא. 7. גורל? בערך. 6. מזל? כן. 5. יין ויאנג? הכי הכי הכי הכי בעולם. (זה יהיה קעקוע מס' 2 שלי..
) 4. קבלה? לא. 3. הברית החדשה? לא. 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 1. הפכים נמשכים? לא אצלי. האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא נראלי. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? הממ.. לא זוכרת. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מישהו שהיה הידיד הכי טוב וממש התרחקנו. 11.הנשיקה האחרונה? עם האקס, לפני חודש ומשהו. 10. החיבוק האחרון? לאזוכרת.. 9. הספר האחרון? "ארבעה בתים וגעגוע"/אשכול נבו. גרוע רצח. 8.הסרט האחרון? שרק 1. 7. החבר האחרון שראית? הממ... נראלי אפשר להגיד החבר של מישהי מהקיבוץ?
6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום, מהביצפר. 5. המבחן האחרון? מבחן קיץ בספרות
4. הדבר האחרון שקנית? כרטיס פנימי באשקלון.. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס?
2. השיר האחון ששמעת? הממ.. "גן נעול"/רן דנקר ואניה בוקשטיין נראלי
1. הדבר האחרון שלבשת? גופיה. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא. 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? בטח מישהו בכיתה ה-ו.. לא יודעת>< 11. הסקס הראשון? - 10. הצו הראשון? - 9. הדייט הראשון? - 8. הפעם הראשונה בחו"ל? - 7. הטסט הראשון? - 6. הבגרות הראשונה? מתמ'.. אלא אם אתם מגדירים את הגדרת צמחים בגרות|: 5. הסיגריה הראשונה? כיתה ח' 4. המילה הראשונה? אמא?
3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? המ, שי. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? רון 9. החבר הכי שקט? דניאל 8. החבר הכי עצבני? לאיודעת 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? זואי 6. החבר הכי מצחיק? חנצ'ו ודן 5. החבר הכי קשוב? מאיה 4. מכיר אותך הכי טוב? נעם ומאיה. 3. החבר הכי עצלן? דן
2. החבר הכי רגיש? שי והדס. 1. החבר הכי חכם? וואלה ליודעת.. נראלי נעם. התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? כן 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? 6? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים, השיר שלנו, הבורר. 6. הספר האהוב עלייך? "מישהו לרוץ איתו"/דוד גרוסמן. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? החנות בקיבוץ
4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אנערף. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? עזבו אותי, באמשלכם. 2. הסרט האהוב עליך? מישהו לרוץ איתו ומועדון קרב. 1. המשקה האהוב עליך? מים, וודקה, מנגו.:) דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? אנערף. בטח משהו שזרוק בכוננית. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי הרים
5. החולצה האהובה עלייך? חולצת ביצפר גזורה. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? ספרות 3. הספר הכי קרוב? כולם באותו מרחק 2. החלון פתוח או סגור? חצי-חצי. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? מצית. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. סיגריות+מצית 4. ארנק 3. אמפי 2. לאבלו+בליסטיק 1. קלמר 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים, יומולדת, חופש:) 3. סתיו: חופשים?
2. חורף: חרא 1. אביב: גפן! שלושת הרגלים: 3. סיגריות 2. שנ"צ 1. אנערף? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. יודעת מה אני רוצה מעצמי 1. אנערף, אני אלונה כזו. מישהו קרא?><

FartherAway

New member
משעמם אש. ../images/Emo9.gif

20. גבר שעיר או חלק? אם אתה רעב לחתיכת בשר שמן - קח את פומבה, הוא וודאי לא ימהר! 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חוכמה.
17. ספר או סרט? תלוי. 16. רעש או שקט? תלוי במצב רוח. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם. :) 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אממ. אינטימי בבית, אני מניח.
13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי. 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? תלוי במצברוח. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? מה שמתחשק.
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? כסוסות.
8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? בעיקרון קשר, אבל סטוצים עוד לא הרגו אף אחד.
7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזק. 6. שעווה או גילוח? אני רק מתגלח בפנים, אז גילוח.
5. ריצה או הליכה? הליכה.
4. חום או קור? קור. 3. דוש או אמבטיה? בדר"כ דוש, אבל תמיד יש קטעים שנחמד אמבטיה.
2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? יש גבול. בכל זאת צריך אינטימיות בחיים. 1. קיץ או חורף? חורף. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק? כבר לא יודע מה לחשוב. 16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
, במידה. 9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה? אם מרגישים שמתאים, למה לא? 7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים?
4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?
, יש שמתאים, יש שלא. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
. בערך. לא יודע. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
, איכ. מידע כללי 15. שם: יונתן. 14. תאריך לידה: 21.9.91. 13. עיר מגורים: מכבים. 12. בית ספר: תיכון מכבים-רעות מור.
11. צבע שיער? חום. 10. צבע עיניים? ירוק-כחול משהו. 9. גובה? 1.80 ומשהו. 8. משקפיים? אין. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? רווק. 5. תלמיד טובה? ממוצע.
4. רגיש? מאוד. 3. סטרייט/בי/הומו? מי שבא ברוך הבא. 2. בתול? כן. 1. ביישן? מאוד. אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
תלוי איזה. 11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח? רק וירטואלי,
. מתחיל מוירטואלי, בהחלט
. 1. הפכים נמשכים?
.

FartherAway

New member
המשך. ../images/Emo3.gif

האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? "יון, תשאיר לי מפתח נושנוש", אחותי.
13. ההודעה האחרונה ששלחת? "מה, אבל אנחנו שרים יותר טוב מסינרגיה!" לשמוליק.
12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? "אתה בא אל מוחה? אל תשכח שיש אחים ואחיות!", נועה.
11.הנשיקה האחרונה? רוק"צ. 10. החיבוק האחרון? אתמול מיעל במסיבת סיום.
חמודה. 9. הספר האחרון? אמ. עלובי החיים, אם אני לא טועה. עבר זמן. 8.הסרט האחרון? איזה סרט עם קולין פארל שהיה עכשיו. דווקא נחמד.
7. החבר האחרון שראית? יעל. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום, בחזרה מהבר מצווה בבוקרץ
5. המבחן האחרון? הבגרות בלשון. הו, זכרונות. 4. הדבר האחרון שקנית? קולה, בהופעה.
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? פסח.
2. השיר האחון ששמעת? לא זוכר כבר. זה היה במחשב למעלה.
1. הדבר האחרון שלבשת? לבשתי ועודני לובש ג'ינס וחולצה. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים?
10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג?
6. גילית ששיקרו לך?
5. בגדו באמונך?
4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?
3. הלכת מכות?
2. כמעט טבעת?
1. כרתו לך איבר?
הראשונים 12. האהבה הראשונה? לא עניינכם. 11. הסקס הראשון? לא היה. 10. הצו הראשון? גם לא. 9. הדייט הראשון? קצת אוכל וסרט. היה דווקא נחמד.
מביך, אבל שורדים. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? הולנד.
אחח. 7. הטסט הראשון? לא היה. 6. הבגרות הראשונה? ערבית, קל אש.
5. הסיגריה הראשונה? לא הייתה ולא תהיה. 4. המילה הראשונה? בטח אוכל או משהו כזה. 3. האכזבה הראשונה? מי זוכר. 2. שברון הלב הראשון? יופי, תזרו מלח. 1. ההתאהבות הראשונה? שאלתם כבר, מפגרים. החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? כולם מוזרים, מה.
10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? הדר, נראלי? 9. החבר הכי שקט? אלון.
8. החבר הכי עצבני? נופר.
7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? אלון! 6. החבר הכי מצחיק? כולם, מה.
5. החבר הכי קשוב? כולם. 4. מכיר אותך הכי טוב? יעל. 3. החבר הכי עצלן? אני?
2. החבר הכי רגיש? אני?
1. החבר הכי חכם? נופר!
התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? בכיתה א'. היה מבחן במתמטיקה, אז עמדתי מול האח עד שהמצח התחמם ואז אמרתי להורים שיש לי חום. הם הרגישו את המצח ונתנו לי לא ללכת. גם כן אינטיליגנט קטן. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? ברור. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן. אוי. 5. גנבת מחנות? בטעות.
טוש. 4. פרצת למקום כלשהו? לא. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא.
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? אמ. כן. >< 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא. עובדות 8. התחביבים שלך? כלמני. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? כרגע? אחים ואחיות והאוס.
6. הספר האהוב עלייך? הסיפור שאינו נגמר. כלכך. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין. 2. הסרט האהוב עליך? החיים יפים.
1. המשקה האהוב עליך? קולה. דברים בחדר שלך: לא בחדר, אבל מילא. 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הספה. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הנעליים שלי. 5. החולצה האהובה עלייך? אין ממש.
4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין מחברות. 3. הספר הכי קרוב? אמ. אין.
2. החלון פתוח או סגור? תריס ורשת סגורים, חלון זכוכית פתוח. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? ספר מחזור.
5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 1. כלום. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 3. סתיו: מתקרר. 2. חורף: קר. שלושת הרגלים: 3. כסיסת ציפורניים. 2. חיטוט במגירות של אנשים. 1. חיבוקים. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. כלמני. 1. כלמני. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aline In Chains

New member
עונה, אבל מקצרת אותו קצת..!

20. גבר שעיר או חלק? באמצע.. 19. פנים יפות או גוף יפה? משולב. 18. חכמה או יפה? משולב. 17. ספר או סרט? סרט. 16. רעש או שקט? תלוי מתי... 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי... 13. רומנטי או שרמנטי? חחחחחחחחחחחחח 12.פרח אחד או זר פרחים? זר פרחים:]]
! 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה,כמה שיותר! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? מה, בסקס? חחח הבחורה!!!!!1 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? שומדבר. שונאת ציפורניים. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי. 6. שעווה או גילוח? שעווה זה ממש כואב;[ 5. ריצה או הליכה? הליכה. 4. חום או קור? קור!!!!!!!!!!!111
! 3. דוש או אמבטיה? דוש.. למי יש זמן לאמבטיה. 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם גור
:) 1. קיץ או חורף? חורף
! 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד. 18. סקס בשירותים? מממXD קצת הזוי..בעד יאללה. 17. קשר בשלט רחוק? למה לא.. 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד. 15. לחגוג סילבסטר? בעד. 14. צמחונות? בעד. 13. מותגים? לא אכפת לי.. 12. כפכפי אצבע? בעד. 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד. 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד. 7. סמים? נגד! 6. שתיה ונהיגה? נגד. 5. המטרה מקדשת את האמצעים? מממ.. 4. עישון בקרב בני נוער? לא! 3. שלטון דמוקרטי? בעד. 2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות? בעד. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים: נוט. 17. עישנת סיגריה? איכס! 16. השתכרת? לא. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא חחחחח 14. היה לך סטוץ? כן. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא XD 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן. 11. כססת ציפורניים? כן. 10. התנשקת עם בת? לא. 9. בכית על בן? כן;[ 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?כן.. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא שזכור לי.. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא חחח 5. הפסקת ספר באמצע? מלא פעמים.. 4. התפטרת מהעבודה? לא. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן. 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? איכ. מידע כללי 15. שם: אלין. 14. תאריך לידה: 5.2.91 13. עיר מגורים: ב"ש\ת"א. 12. בית ספר: מקיף ג'. 11. צבע שיער? שטני... 10. צבע עיניים? אפור-ירוק-תכלת 9. גובה?1.69, כמו התנוחה XD 8. משקפיים? אין. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה?חבר
:) . 5. תלמיד טובה? לא מש'ו.. 4. רגיש? כן. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית עם נטיות למאיה
2. בתול? כן. 1. ביישן? לא ממש. אמונות 15. אסטרולוגיה? כן. 14. נומרולוגיה? כן. 13. גלגול נשמות? כן. 12. אמונות תפלות? כן.כוסעמק. 11. רוחות? כן,מאמינה מאד. 10. אלוהים? לא יודעת..לפעמים. 9. שטן? לא. 8. גן עדן וגיהנום? אולי.. 7. גורל? זה חופררררר.. 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? שני. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לגור נראהליXD 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מגור כנראה.. 11.הנשיקה האחרונה? עם גור,לפני יומיים..:( 10. החיבוק האחרון? אמא . 9. הספר האחרון? לא זוכרת כבר.. 8.הסרט האחרון? שודדי הקאריבים 3 עם גור
! . 7. החבר האחרון שראית? גור, אשכרה לא יצאתי מהבית ה'. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? מזמןןן 5. המבחן האחרון? מתכונת במדעי הטכנולוגיה.. 4. הדבר האחרון שקנית? ממממממ.....כרטיס? 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מזמן XD 2. השיר האחון ששמעת? אליס.. 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה לבנה פיג'מה,וחצאית כי חםםםםם חח.. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? אף פעם. 12. פתחת את הראש? אף פעם 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? אף פעם 10. עברת ניתוח? אף פעםXD 9. שברת מראה? ביסודי. 8. היית בפיגוע טרור? אף פעם 7. ראית מישהו נהרג? אמאלה דיי! 6. גילית ששיקרו לך? כן. 5. בגדו באמונך? כן. 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? יכול להיות.. 3. הלכת מכות? עם גור:] איזה כיף! ניצחתי אותו~~~~~~ 2. כמעט טבעת? ממ..לא זוכרת . לא טבעתי חח... 1. כרתו לך איבר? יא מפחידים! הראשונים 12. האהבה הראשונה? אש מפוקימון, חח סתם..ממ גור :) 11. הסקס הראשון? לא היה עדיין P: 10. הצו הראשון? עוד לא. 9. הדייט הראשון? ביסודי, אבל זה לא נחשב חח, אז קושקיישישישי:] 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כשהייתי קטנה חח.. 7. הטסט הראשון? לא.. 6. הבגרות הראשונה? מתמטיקה.. 5. הסיגריה הראשונה?איכס. 4. המילה הראשונה? לא זוכרת, בצל נראהלי חחחחחחחחח 3. האכזבה הראשונה? מאיפה אני זוכרת? 2. שברון הלב הראשון? לפני שנים.. 1. ההתאהבות הראשונה? חד צדדית לפני שנתיים..., אבל גור
:) . עובדות 8. התחביבים שלך? לישון בעיקר. ולאכול. ומוזיקה כמובן. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?לא רואה. 6. הספר האהוב עלייך? דור הפרוזק, ואני כריסטיאנה פ. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פול אנד בר
!!!,פוקס,טיאןטי,זארה,קסטרו. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?לאדעת, ואנס? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? לא אוהבת תיקים כ"כ. 2. הסרט האהוב עליך? כל סרט שיש בו ג'וני דפ, חח לא סתם..כל שר הטבעות,טרויה,ארמגדון,ועוד... 1. המשקה האהוב עליך? מים!:] דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? טלפון עם חיפושיות חח.. שעיצבתי :] 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אין חח.. 5. החולצה האהובה עלייך? יש כמה.. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לא רואה חחחחח, בול היום זרקתי הכל! יצא לי 2 שקיות גדולות של זבל:] 3. הספר הכי קרוב? יש שם כמה XD במדף למעלה.. 2. החלון פתוח או סגור? פתוחחחחח!!!!!!!!! 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? המודם..כחול כהה.. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.כסף. 4.פלאפון. 3.עט. 2.מסטיקים. 1.ולא יודעת נו.. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים!
:) 3. סתיו: לא יודעת יחח.. 2. חורף: הכלללללללללללללל!
!!!!! 1. אביב: חופש פסח? XD שלושת הרגלים: 3. לחבק עמודים. 2. לסדר ולשנות את החדר באיזה 3 בלילה.. 1. לא חשוב..

DEANC

New member
יאללה, עכשיו גם אני שישיסט

20. גבר שעיר או חלק? אני מעדיף לא להיות שעיר, תודה. 19. פנים יפות או גוף יפה? גוף. 18. חכמה או יפה? אם אין משיכה כלום לא שווה, כי בניניו: מישהי חכמה תהיה ידידה. 17. ספר או סרט? תלוי במה, בד"כ סרט. 16. רעש או שקט? יש יתרונות לכל דבר, מאוד תלוי במצב רוח 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית. 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטית. 12.פרח אחד או זר פרחים? פרחים זה
(מ"מ אורי) 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? לצערי אני לא יכול לחוות דעה
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות, גם לבנות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? סטוצים זה טוב אבל תמיד טוב שתהיה מישהי קבועה. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? אין מכונית אבל עדיף מוזיקה רועשת
6. שעווה או גילוח? גילוח, אני לא מזוכיסט. 5. ריצה או הליכה? הליכה מהירה. 4. חום או קור? קור ("אוי, ממש קר לי..."
). 3. דוש או אמבטיה? דוש. 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? שרק מישהי תבקש. 1. קיץ או חורף? קיץ.
19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
לא מפריעים לי, מגיעות להם כל הזכויות. 18. סקס בשירותים?
שרק מישהי תבקש. 17. קשר בשלט רחוק?
מה אני צריך את זה? זה כמו ידידה. 16. יום האהבה/ולנטיינס?
סתם יום חביב. 15. לחגוג סילבסטר?
כל סיבה למסיבה היא טובה. 14. צמחונות?
הם לא מפריעים לי רק שלא יכפו את עצמם. 13. מותגים?
צפונבוניירה. 12. כפכפי אצבע?
פשוט שונא את זה. 11. שיחות מלב אל לב?
בכיף, הבת נהנת ואני בכל מקרה לא מקשיב ברצינות (אם מישהי שאני מכיר קוראת תא זה: בטח שאני מקשיב לך!
). 10. הפגנת אהבה בציבור?
מה רע? 9. טלפוניים סלולריים?
למה לא? 8. סקס לפני החתונה?
בכל מקרה אני אגלה עליה דברים רעים רק אחרי, אני צריך להשאיר אפשרות לעוד אחד? 7. סמים?
הסיבה הברורה. 6. שתיה ונהיגה?
אם אתם רוצים להרוג את עצמכם תירו לעצמכם בראש, אל תקחו אתכם אחרים. 5. המטרה מקדשת את האמצעים?
כמובן. 4. עישון בקרב בני נוער? עישון זה רע, תמיד. 3. שלטון דמוקרטי?
כל עוד הוא עובד כמו שצריך (כבר הייתי צריך להצביע נגד אה?). 2. סקס במקומות ציבוריים?
רק שמישהי תבקש
1. אורגיות?
רק שיציעו לי
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
לא. 17. עישנת סיגריה?
לא. 16. השתכרת?
כן אבל בגבול הטעם הטוב. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
לא
14. היה לך סטוץ?
לא
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
לא
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
לא, אני לא שם לק
11. כססת ציפורניים?
כמובן. 10. התנשקת עם בת?
כמובן. 9. בכית על בן?
לא
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
כן. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
לא. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
לא. 5. הפסקת ספר באמצע?
כן. 4. התפטרת מהעבודה?
כן, היום. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
לא. 2. התנשקת עם בן?
לא. 1. אכלת סושי?
כן אבל זה מגעיל.
מידע כללי 15. שם: דין. 14. תאריך לידה: 22/3/92 13. עיר מגורים: ת"א. 12. בית ספר: ד' 11. צבע שיער? חום. 10. צבע עיניים? כחול מבחוץ, צהוב מסביב לאישון. 9. גובה? 1.75 בערך. 8. משקפיים? עדשות
7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? רווק. 5. תלמיד טובה? יחסית. 4. רגיש? לא. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט. 2. בתול? כן
1. ביישן? לא.
אמונות 15. אסטרולוגיה?
לא. 14. נומרולוגיה?
לא. 13. גלגול נשמות?
לא. 12. אמונות תפלות?
לא. 11. רוחות?
לא. 10. אלוהים?
לא. 9. שטן?
לא. 8. גן עדן וגיהנום?
לא. 7. גורל?
לא. 6. מזל?
לא. 5. יין ויאנג?
לא. 4. קבלה? לא. 3. הברית החדשה?
לא. 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא. 1. הפכים נמשכים? לא.
האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עם הבוסית שביקשה שאתקשר אח"כ. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לחבר במסנג'ר. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מעידן1991. 11.הנשיקה האחרונה? וואו, זה היה מזמן, שישי שלפני החופש. 10. החיבוק האחרון? אתמול בערב. 9. הספר האחרון? לפני שנה בערך, או הארי פוטר או בת מונטסומה, לא זוכר. 8.הסרט האחרון? מילים ולחן, בתחילת פסח. 7. החבר האחרון שראית? הרבה חברים, אתמול בערב. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לא זוכר, נראה לי עם ההורים לבריכה לפני שבוע. 5. המבחן האחרון? לפני חודשייםבערך, בפיזיקה כנראה. 4. הדבר האחרון שקנית? ארוחת עובד בפיצהאט
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? פסח שנה שעברה, לטורקיה. 2. השיר האחון ששמעת? 180 - מוניקה סקס. 1. הדבר האחרון שלבשת? גופיה לבנה ובגד ים.
הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? מעולם לא. 12. פתחת את הראש? לפני כמה שנים, על אופנוע ים. 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? בכיתה ב' בערך. 10. עברת ניתוח? בכיתה ז', ניקוז מוגלה עם ברזלים ביד בלי הרדמה, אפילו לא מקומית. 9. שברת מראה? בבדיקת שיניים האחרונה בבי"ס. 8. היית בפיגוע טרור? מעולם לא. 7. ראית מישהו נהרג?</

DEANC

New member
המשך:

החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? נמרוד. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לא יודע, יש הרבה 9. החבר הכי שקט? רז. 8. החבר הכי עצבני? אין לי חברים עצבניים. 7. החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נראה לי גרשי, בערך מגיל שנתיים. 6. החבר הכי מצחיק? אריאל, בחור סטלן. 5. החבר הכי קשוב? גרשי. 4. מכיר אותך הכי טוב? כנראה גרשי. 3. החבר הכי עצלן? גרשי. 2. החבר הכי רגיש? שמואלי. 1. החבר הכי חכם? אבזון/גיל/ששון.
התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
לא. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?
כן. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?
כן. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?
כן. 5. גנבת מחנות?
כן, קבוק. 4. פרצת למקום כלשהו?
לא. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
לא. 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?
לא. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?
לא.
עובדות 8. התחביבים שלך?
מחשבים, חברים, ספורט... 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האוס. 6. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר
5. חנות הבגדים האהובה עליך? שונא בגדים. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? נייק לדעי למרות שלא באמת אכפת לי. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? למי אכפת? 2. הסרט האהוב עליך? פורסט גאמפ. 1. המשקה האהוב עליך? קולה/קפה/תה.
דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? האור בממיר. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי ספורט שחורות. 5. החולצה האהובה עלייך? אמ..לבנה חלקה. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מי רואה? 3. הספר הכי קרוב? מילון אנגלי-אנגלי-עברי, סתם כי הוא בסוף הסדר. 2. החלון פתוח או סגור? הדרומי פתוח, המערבי סגור (כבר פותח, פתחתי). 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הראש.
5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק. 4. פלאפון. 3. אוזניות. 2. מפתח. 1. נייר מיותר.
4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש. 3. סתיו: אמ...יש חופש? 2. חורף: לא חם. 1. אביב: פסח בא, חופש.
שלושת הרגלים: 3. ימין. 2. שמאל. 1. זאת שבניהן.
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. חוכמה. 1. עקשנות.
הרגע הוכחתי כמה שאני משועמם

למעלה