שאלון.....

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמתחמקת מללמוד למתכונת

*בתקשורת
איך קוראים לך? יעל
. בת כמה את? 16 וקצת. איפה את רוכבת? בית אורן. כמה זמן את רוכבת? שש שנים בערך, עם הפסקה של כמה חודשים שמסתיימת ממש עכשיו. יש לך סוסה שלך? איך קוראים לה? כן, לוליטה
מסן? [email protected] אייסי? 312774835. פעילות אהובה? להיות עם הסוסים
. ועיצוב גראפי/גלישה באינטרנט/בילוי עם חברות. חיה אהובה? סוסים וכלבים
. צבע אהוב? כתום. על עצמך... קוראים לי יעל ואני צריכה לחזור ללמוד למתכונת בתקשורת. *אנחנו אוהבים אותך יעל!!!!11111*

smokeman

New member
אני עונה.....

שם: נדב בן: 15 וחצי רוכב: 6 שנים יש לי סוס שאני רוכב עליו אבל הוא לא שלי שם שלו: אובי המלך (אובליקס) מסנג'ר: [email protected] אייסי: 137283553 פעילות אהובה: לרכב חיה אהובה: אובי צבע אהוב: ירוק

עונהה../images/Emo60.gif

.איך קוראים לך?מיי 2.בת/בן כמה את/ה?14 וחצי 3.איפה את/ה רוכב/ת?דני היי
בקיסריה 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת?6 שנים 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? אשלי [ואוליביה בחצי פנסיון] חדש 6.מסן?לא 7.אייסי?217853956 8.פעילות אהובה?רכיבה על סוסים, להיות עם חברים, ספינינג 9.חיה אהובה?סוסים,, אוגרים, חתולים 10.צבע אהוב?ורוד, כתום, ירוק 11.על עצמך.... יש לי פנסיון חדש ואני מאושרת בטירוףףףףף [אבל תמיד יש משו שהורס.. חעחעחע... סתיוי תביני]

Piece of Wood

New member
../images/Emo125.gif

1.איך קוראים לך? שי 2.בת/בן כמה את/ה? 17 3.איפה את/ה רוכב/ת? משמר העמק 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? 9 שנים בערך... לא סופרת ממש... 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? גיל 6.מסן? [email protected] 7.אייסי? 280011550 8.פעילות אהובה? רכיבה 9.חיה אהובה? סוס, כלב, חתול 10.צבע אהוב? כתום

../images/Emo69.gif../images/Emo161.gif

1.איך קוראים לך? ניצן 2.בת/בן כמה את/ה? 14 וחצי (ששואף ל-15) 3.איפה את/ה רוכב/ת? בחוות ויצו נהלל על שם חנה מייזל שוחט שכרגע מתהפכת בקברה בגלל דנה רוזינר הבת אלף הזאת! 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? שנתיים וחצי. 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? יש לי שני סוסים שלי שהם בבית שלי שקוראים להם שושקה וברק והם בהסבה לסוסי קפיצות, ואני מטפלת בחווה בכל מיני סוסים. סתם לכיף זה בדרך כלל - שר, ריין וירדן- השלישיה שלי:] והם גם הסוסים שאני בעיקר רוכבת עליהם. (גם על דוכי פוקי אני רוכבת די הרבה האמת) 6.מסן? [email protected] 7.אייסי? 322610311 8.פעילות אהובה? סוסים ורכיבה על סוסים. 9.חיה אהובה? סוסים. 10.צבע אהוב? כתום. 11.על עצמך.. דוכס הוא המלךך! ואני לא יודעת לרכב ואני גאה בזה דווקא!!!

stary1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo55.gifניצן?!../images/Emo12.gif

מה הקטע על הקבר?

סיפור ארוךךך

הקיצר פעם הבאה שאני באה לתחרות דרסז' (וזה לא יהיה בקרוב אני מקווה) יש שם כמה אנשים שדיי יהרגו אותי אם יראו אותי:| וחנה מייזל שוחט כועסת עליהם מאוד!!!

בא לי גםם ../images/Emo13.gif

אין לי כוח יותר למתמטיקההההההההה
1.איך קוראים לך? גל
2.בת/בן כמה את/ה? בת 15
3.איפה את/ה רוכב/ת? אורוות הקיסר
4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? 4 שנים, באופן מבולגן, בשנתיים וחצי האחרונות בצורה רצינית
5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? יש לי סוס שלי אבל לא פנסיון מלא. סיזר המללךךך
6.מסן? [email protected] 7.אייסי? 310790064 8.פעילות אהובה? חחחח חוץ מסוסים?? חבריםםם , יםם, כדורסל עם אבא
9.חיה אהובה?? חוץ מסוסים?? (שוב) כלבייםםם
10.צבע אהוב? אמממ כתווםםםם
11. חחחח אמממ אין הרבה... -- אוהבת את סזזזז

ניצקוש

New member
סהר חתיךך!! זאת עובדה!!../images/Emo9.gif

1.איך קוראים לך? ניצן
2.בת/בן כמה את/ה?
15 וחצי 3.איפה את/ה רוכב/ת?
נהלל
4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? 7 וחתי שנים
5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? יש לי שני סוסים בבית שלי, בחצר
ושמם סהר וסולטן או בשמם האמיתי שמן ושחור, בהמות! סוסי טיולים אבל זה לא אומר שהם לא מיוחדים=)) ועם סהרקה אני רוכבת גם דרסאז'.. וזהו אני חושבת=) אני גם אוהבת לטפל בסוסים בחווה.. 6.מסן? אין
7.אייסי? 387680087 8.פעילות אהובה? לרכב על סוסים ולשחק עם סהרקה ושמן, ולחברות..... 9.חיה אהובה? סוסים
וזוחלים. איגואנות ונחשים=) 10.צבע אהוב? כחולללל
11.על עצמך.... הממ..

horse girl1

New member
../images/Emo153.gif

1.איך קוראים לך? שי 2.בת/בן כמה את/ה? עוד מאט 14 3.איפה את/ה רוכב/ת? בפארק 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? בערך 5 שנים 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? אין
6.מסן? [email protected] 7.אייסי? 258858344 8.פעילות אהובה? לרכב להיות עם חברים מוזיקה כל מיני 9.חיה אהובה? סוס וכלב 10.צבע אהוב? כחול כהה 11.על עצמך....:

עונה...../images/Emo41.gif

1.איך קוראים לך? דנה רסקין 2.בת/בן כמה את/ה? 12 3.איפה את/ה רוכב/ת? באורוות הקיסר (בית חנניה) 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? 5 שנים.... ולא התקדמתי לשום מקום
5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו?שלי
קוראים לו טקילה... לא אני המצאתי ת'שם...
6.מסן[email protected] 7.אייסי?241698457 8.פעילות אהובה?לרכב לשמוע מוזיקה, טלויזיה מחשב רולרים 9.חיה אהובה?סוסים זאבים וכלבים 10.צבע אהוב? ירוק וקצת סגול.. 11.על עצמך....אני מתעצבנת בקלות... אבל אני מתחרפנת משתגעת ואוהבת את טקי

Saint Marko

New member
עכשיו תורי

1.איך קוראים לך? אור... נגמר אורי. 2.בת/בן כמה את/ה? 17 ו4 חודשים. 3.איפה את/ה רוכב/ת? בחווה של ליאת!!!! 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? שששש.... שנה ו7 חודשים.. בערך.. 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? נופ. 6.מסן? [email protected] 7.אייסי? 312139857 8.פעילות אהובה? מחשב וסוסים 9.חיה אהובה? סוסים וכלבים בעיקר. 10.צבע אהוב? ירוק. 11.על עצמך.... לא יודע... אני עז...

גמאנייייי ../images/Emo9.gif

כמה זמן לא עניתי על שאלונים...
1.איך קוראים לך? נראה לי שדרור
2.בת/בן כמה את/ה? בת 17 עוד 26 ימייים!!! 3.איפה את/ה רוכב/ת? בחוות הפארק
4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? אממ מגיל 9.. אז.. 7 וחצי שנים בערך.. 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? אין לי סוס.. אבבלל אני עושה חצי פנסיון על ומפירי.. חמודי כזההה.. שמיין הוא גם מגיב לשריקות שלי כבר.. והנה תמונה שלו מלפני איזה שנה וחצי.. צריכה לצלם עדכני.. 6.מסן? יש אבל לא לפה 7.אייסי? יש אבל גם לא לפה.. 8.פעילות אהובה? רכיבה על סוסייםם
וקניות!! 9.חיה אהובה? סוסים
וכלבים בקטנה.. 10 .צבע אהוב? כל גווני הכחול-תכלת.. וגם אפור עכבר.. 11.על עצמך.... עשיתי היום פרנץ' פעם ראשונה
וזייהו...

The Horse Lover

New member
חחחח... ומפירי? תכף מתפרק!

מסכן הסוס... שברת? אי אפשר לחבר מחדש! חחחחחחחח...

חחחחחח ראסמי... ../images/Emo6.gif

הכי מצחיק לראות אותו בלונז' בהתחלה.. הוא צולע בכל 4 הרגליים.. ופתאום הוא מתפקד.. חח

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo106.gif

1.איך קוראים לך? ענבר 2.בת/בן כמה את/ה? עוד מעט 15 3.איפה את/ה רוכב/ת? צח 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? שנה רביעית 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? אליוט 6.מסן? חסוי 7.אייסי? חסוי 8.פעילות אהובה? רכיבה על סוסים 9.חיה אהובה? סוס 10.צבע אהוב? ירוק

עונה../images/Emo20.gif

1.איך קוראים לך?נויה 2.בת/בן כמה את/ה?11 ועוד מעט 12=) 3.איפה את/ה רוכב/ת?
אורוות הקיסר
בית חנניה 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? 5 שנים..עם הפסקה של 8 חודשים =\ אבל אפשר להגיד שאני רוכבת מפסח שעבר..ברצינות.. 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? אממ אין..אבל אולי עודמעט=))))) 6.מסן[email protected] 7.אייסי?252347559 8.פעילות אהובה?רכיבה על סוסי
חוץ מסוסים ים =) חברות מחשב ולוידעת 9.חיה אהובה? סוסים וכלבים 10.צבע אהוב?כחול...סגול,וורוד (קצת)...[אין לי מושגכ למה...] 11.על עצמך....אממ אין הרבה...אני שונאת בצפר אני אוהבת לרכב על סוסים...ואני אוהבת את בז!!! מתגעגעת

חחחחחח בהתחלה חשבתי שאת אוהבת

לרכב על סוסים חוץ מסוסי יםםם
חחחחחחחחח אני סתומהה
חתיכות שלייי
--->

חחח....גל..

כפית..ח.ח... חחח..איזה מחורפנת היית היום!! לפחות יש לית מונה אחת נורמלית =P

למעלה