שאלון.....

Noa Geva

New member
עונה../images/Emo41.gif

.איך קוראים לך?נועה 2.בת/בן כמה את/ה? 14 וחצי 3.איפה את/ה רוכב/ת? תלמי מנשה
4.כמה זמן את/ה רוכב/ת?בערך 9 חודשים
5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? אין סוס מסוים איך קוראים לו?- 6.מסן[email protected] 7.אייסי?אינלי כוח, שונאת אותו
8.פעילות אהובה?ממ..הרבה...רכיבה,אינטרנט,גראפיקה.. 9.חיה אהובה? חתול
10.צבע אהוב?כחול 11.על עצמך....

Blue Eyessss

New member
בא לי לענות../images/Emo47.gif

1.איך קוראים לך?נטע 2.בת/בן כמה את/ה?16 וחצי בערך 3.איפה את/ה רוכב/ת?
חוות אביב בינוב
4.כמה זמן את/ה רוכב/ת?11 וחצי שנים בערך 5.יש לי סוסה פרטית בשם קורונה
6.מסן[email protected] 7.אייסי?154575430 8.פעילות אהובה?רכיב על סוסים 9.חיה אהובה?סוסים וכלבים 10.צבע אהוב?כחול וגוונים שלו 11.על עצמך....אז מה?באה לפה הרבה?

°fanta°

New member
גמאני עונה...../images/Emo6.gif

1.איך קוראים לך? יעל 2.בת/בן כמה את/ה? כמעט 15 3.איפה את/ה רוכב/ת? בפארק 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? 3 שנים 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? הלוואי אבל אין מישהו ספציפי... 6.מסן? [email protected] 7.אייסי? 170908721 8.פעילות אהובה? לרכב...
וסתם לצאת ולהיות עם אנשים... 9.חיה אהובה? סוסים...וגם תא כלבה שלי לאקי 10.צבע אהוב? סגול כחול וורוד 11.על עצמך....
אלה...הנה תמונה מיום שישי שביקשת אז הנה
--->

גחצי

New member
אני-אני-אני

1. מרב 2. 15 3. בכפר שמואל, ובכפר בן נון. 4. שנה וחצי. 5. כרגע לאאא, אין משהו קבוע...
6. [email protected] 7. 326489508 8. סקי / שחייה / ספורט / קריאה / עיצוב גרפי... ורכיבה על סוסים!!! 9. סוסים (כלבים, ודולפנים) 10. שחור, כתום ובורדו 11. בנאדם מחורפן שאוהבבב לעשות שטויות? כאילו, בחייאת זומזום, מה אני אגיד?!

mindeffect

New member
../images/Emo15.gifגמני יענה...

1.איך קוראים לך?שניס
2.בת/בן כמה את/ה?בת 16 וחצי..
3.איפה את/ה רוכב/ת?חוות צח|לבש| 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת?נמנמ..שנתיים וחצי.. 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו?נמנמ...יש את דבש
..שהוא דיי סוס בצפר...אבל עושה בעיות..אז..לרוב אני רוכבת עליו...ויש את ג'ק
..שהוא סבא כזה...והוא פצוע..אז..לא ניראה לי אני מתחרה עליו יותר העונה..
6.מסן?מי שצריך..יש לו.. 7.אייסי?כנ"ל... 8.פעילות אהובה?רכיבה...ליות עם תול..ליות עם חברות..
9.חיה אהובה?סוסים..כלבים..דולפנים..חתולים..ה-כ-ל..
10.צבע אהוב?עד לפני כמה דקות..כתום..אבל..בגלל שאני אוהבת ליות מיוחדת..ויש יותר מידי אנשים שאוהבים את בצבע הזה...אני אנטוש אותו לטובת הצהוב ניראה לי...לפחות לבנתיים...
11.על עצמך....במילה אחת:ח-ר-א!

fliperit

New member
אני אענה...אין לי מה לעשות...

.איך קוראים לך? נגה 2.בת/בן כמה את/ה?16 3.איפה את/ה רוכב/ת? בלע....לא זמן טוב לשאול אותי את זה...אני לא ממש יודעת את התשובה.. 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת?5 שנים בערך 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? כן..חצי פנסיון...על פליפ- קווטר טהור פרטי...בן 4 (עוד פחות מחודש!!!) 6.מסן? נופ 7.אייסי?332265004 8.פעילות אהובה? לרכב על פליפי המדהים!!! 9.חיה אהובה? סוסים וכלבים 10.צבע אהוב? אדום 11.על עצמך.... אני מתחרה בריינינג, עד גיל 18 ירוקי. יש לי שני כלבים חמודים...ואני לא מוצאת את עצמי..אם למישהו בא לעזור לי לחפש...הוא מוזמן..

HaDaSoOsA

New member
../images/Emo24.gifכי את צריכה את זה../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

את תראי בסוף הכל יסתדר....אני יודעת שכל הקטע הזה עם רוסטר ופליפ מעצבן אבל זה יסתדר...
ועוד מיליון
ים ו
ות....

wildrider

New member
עונה...

1.איך קוראים לך? גל 2.בת/בן כמה את/ה? בן 17 וחצי 3.איפה את/ה רוכב/ת? חוות המגדל בראש העין 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? 3 שנים 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? רוקי... 6.מסן? [email protected] 7.אייסי? חדש= 275129547 8.פעילות אהובה? רכיבה 9.חיה אהובה? סוס 10.צבע אהוב? כחול... בסוסים= ביי 11.על עצמך....

cowgirl Ms

New member
דיי, הוא ממש יפה! ../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

תגיד, מכרו כבר את אפאצ'י?

stary1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo55.gifלמה הוא כזה רזה?../images/Emo10.gif

wildrider

New member
כי הוא רק בא מהחווה הקודמת והוא

לא הספיק עוד להשמין אבל הוא היה יותר רזה ... אז הוא תופח לאט לאט....

MorH

New member
../images/Emo174.gif

1.איך קוראים לך? מור 2.בת/בן כמה את/ה? 14 וחצי 3.איפה את/ה רוכב/ת? ניר דוד 4.כמה זמן את/ה רוכב/ת? 6 שנים בערך =\ 5.יש לך סוס שלך/שאת/ה מטפל/ת בו/רוכב/ת עליו/וואט אבר? איך קוראים לו? אין לי סוס פרטי אבל יש לי את ה4 סוסים העיקריים שלי שזה פנטום אותלו ז'ופה וחצי שאני רוכבת עליהם הכי הרבה ומטפלת בהם ובוזית אני רק מתחרה איתה עוד לא יצא לי לרכב עליה באימון 6.מסן? [email protected] 7.אייסי? 236997661 8.פעילות אהובה? רכיבה 9.חיה אהובה? סוסים ותכלס את כל החיות =P 10.צבע אהוב? סגול
11.על עצמך.... אמממ

למעלה