שאלון

dark fairy14

New member
שאלון../images/Emo8.gif

אוקי, ב-13.7 יוצא שה''ק 2 ולכבוד זה החלטתי לעשות שאלון על שודדי הקאריביים 1 1. מי הדמות שאתם הכי שונאים בסרט (לא שאלתי את מי אתם הכי אוהבים כי זה ברור)
2. מה הסצינה הכי מצחיקה בסרט
3.מה הסצינה הכי מפחידה בסרט
4. מי הזוג הכי מתאים בסרט
5.אם ג'וני דפ לא היה מגלם את ג'ק ספארו, מי הייתם רוצות שיגלם אותו
6.ג'ק הפיראט או ג'ק הקוף
7.מה המשפט שנחרט לכם בזיכרון מהסרט
שמישהי תענה כדי שאני אדע שהשאלות שלי לא מטומטמות..

Choco Girl

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo210.gif../images/Emo176.gif

1. מי הדמות שאתם הכי שונאים בסרט (לא שאלתי את מי אתם הכי אוהבים כי זה ברור)? וויל טרנר, דפוק
2. מה הסצינה הכי מצחיקה בסרט? נראה לי שהקטע עם הרום
3.מה הסצינה הכי מפחידה בסרט? שהפיראטים עם הקללה נכנסו למים
4. מי הזוג הכי מתאים בסרט? ג'ק ואליזבת- יכול להיות חביב... 5.אם ג'וני דפ לא היה מגלם את ג'ק ספארו, מי הייתם רוצות שיגלם אותו? לא חשבתי על זה.. 6.ג'ק הפיראט או ג'ק הקוף? הפיראטטט!! ברוררר
7.מה המשפט שנחרט לכם בזיכרון מהסרט? לא ראיתי את הסרט הרבה זמן, ואני לא כ"כ זוכרת את מה שהם אמרו
טוב, עניתי.. מרגישה יותר טוב?!

annafff

New member
עונה!

1. מי הדמות שאתם הכי שונאים בסרט (לא שאלתי את מי אתם הכי אוהבים כי זה ברור) אמ.... אין! אני אוהבת את כל הדמויות בסרט לכל דמות יש תפקיד.... 2. מה הסצינה הכי מצחיקה בסרט כל הסצנות המצחיקות הם של ג'וני..... אני אוהבת את הקטע שהוא אומרת משא ומתן ואז הם מדברים על הצרפתים והמיונז....ח.... 3.מה הסצינה הכי מפחידה בסרט מפחידה?... שאליזבת וויל מכניסים מקל ארוך כזה לשני שלדי ואז אחד מהם צועק... זה היה די מפחיד.... אבל זה לא סרט מפחיד בכלל! 4. מי הזוג הכי מתאים בסרט ג'וני.... וזאת שמפליגה איתם... הם נראים לי מתאימים! ח.... 5.אם ג'וני דפ לא היה מגלם את ג'ק ספארו, מי הייתם רוצות שיגלם אותו 6.ג'ק הפיראט או ג'ק הקוף הפיראט.... 7.מה המשפט שנחרט לכם בזיכרון מהסרט "אתם תזכרו את היום מכיוון שזה היום שכמעט תפסתם את קפטן ג'ק ספארו!!!!" זהו...ח....

עונה ../images/Emo9.gif

1. מי הדמות שאתם הכי שונאים בסרט (לא שאלתי את מי אתם הכי אוהבים כי זה ברור)
הקולונל הזה שמציע לאליזבת' להתחתן איתו.. 2. מה הסצינה הכי מצחיקה בסרט
קשה... אולי הסצנה שבאי, כשג'ק בשוק שהרום נעלם. 3.מה הסצינה הכי מפחידה בסרט
כשמגלים פעם ראשונה שהצוות מורכב משלדים... 4. מי הזוג הכי מתאים בסרט
כמובן, אליזבת' ו- וויל :) 5.אם ג'וני דפ לא היה מגלם את ג'ק ספארו, מי הייתם רוצות שיגלם אותו
גארי אולדמן.. 6.ג'ק הפיראט או ג'ק הקוף
הפיראט, דה? 7.מה המשפט שנחרט לכם בזיכרון מהסרט
CAPTAIN Jack Sparrow, Savvy?.. אני מתה על איך שהוא אומר Savvy

Vitamin Chick

New member
עונה!!!=)

למרות שלא ראיתי אותו כבר די הרבה זמן ואני לא זוכרת במדוייק 1. מי הדמות שאתם הכי שונאים בסרט (לא שאלתי את מי אתם הכי אוהבים כי זה ברור) - אממ נראה לי זאתי מהצוות על הספינה של ג'ק ש... לא יודעת איך לתאר אותה כדי שתבינו אבל נראה לי שהיא האישה היחידה שם חח... קצת תקועה לא יודעת 2. מה הסצינה הכי מצחיקה בסרט - אממ... שג'ק עומד על התורן של הסירה שלו ששקעה במים וצועד ממנו הישר למזח... אני לא יכולה לראות אותה בלי שיצא לי מהפה "איזה תותח" חחח זה פשוט גדול 3.מה הסצינה הכי מפחידה בסרט - הקרב בין ג'ק לברבוסה אני חושבת 4. מי הזוג הכי מתאים בסרט - ההוא עם העין מעץ והחבר השמן שלו חחח מצחיקים! 5.אם ג'וני דפ לא היה מגלם את ג'ק ספארו, מי הייתם רוצות שיגלם אותו - אבוי, אף אחד... 6.ג'ק הפיראט או ג'ק הקוף - שאלה רטורית חח 7.מה המשפט שנחרט לכם בזיכרון מהסרט - הממ הקטע שהוא שוכח איך להגיד מו"מ... פרללל... פרלהלה... פרלווו.. פרלללל חחחחחח וגם יש קטע בתוספות שהם מתחילים לאלתר ומגיעים למיונז
נשפכתי

A l m o g 6 9

New member
נצל"ש..אתמול הבכורה בלונדון=>תמונות

שלום לכםםם=]]] אתמול ב-3/7 היתה הבכורה של הסרט בלונדון קבלו כמה תמונות חדשות...

miss depp

New member
איזה קטע !

ראיתי כובע בדיוק כמו שלו ורציתי לקנות אותו!!! עכשיו אני ב-ט-ו-ח קונה

למעלה