שאלון

Eowyn of Rohan

New member
איזה מדהים הוא../images/Emo99.gif

אורלנדו נראה כמו פימפ וונסה נראית כמו אחת שהוא אסף מהרחוב. לילה טוב

annafff

New member
שתי התמונות האחרונות הן ממזמן....

לא מהבכורה.....חחחחחח..... שג'וני עשה את הידיים והרגליים בבטון....

dark fairy14

New member
../images/Emo99.gif ג'וני המאמי

אוקי... מדהים כרגיל וכל מילה אחרת מיותרת...

Choco Girl

New member
איזה מאמיייייי../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif../images/Emo176.gif

הוא פשוט מחלק לכולם חתימותת!!
אעאעאעאע!! אני מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!
טוב, התחרפנתי

מיצי007

New member
תודה רבה על התמונות!

הן מצויינות! ולפעם הבאה, פחות תמונות של עורלה....זה לא הפורום שלו

המון תודה על התמונות!!../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

בדיוק הראו קצת מזה היום בגיא פינס...

../images/Emo13.gif../images/Emo192.gifעונה ....

1. מי הדמות שאתם הכי שונאים בסרט- אין לי את מי לשנוא... 2. מה הסצינה הכי מצחיקה בסרט- שגוני אומר: למה הרום הלך... 3.מה הסצינה הכי מפחידה בסרט-שגוני שלי הופך לשלד בעצמו. 4. מי הזוג הכי מתאים בסרט- וויל החתיך ואליזבת השווה. 5.אם ג'וני דפ לא היה מגלם את ג'ק ספארו, מי הייתם רוצות שיגלם אותו- סנטיאגו שלי(אהובי מקטנטנות) אבל בדוגרי אין על גוני. 6.ג'ק הפיראט או ג'ק הקוף-ברור שה..קוף.. סתם אין על גוני(קחו תמונה של השניים איזה מאמיים). 7.מה המשפט שנחרט לכם בזיכרון מהסרט- למה הרום הלך?????????.

johnny depp1

New member
עונהה=]

1. מי הדמות שאתם הכי שונאים בסרט (לא שאלתי את מי אתם הכי אוהבים כי זה ברור):אני חושבת את הדמות של אורלנדו חח 2. מה הסצינה הכי מצחיקה בסרט:אם אני אגיד כל הסרט זה ישמע חנפני מדי!? חחח 3.מה הסצינה הכי מפחידה בסרט:בקרב. 4. מי הזוג הכי מתאים בסרט:אוקלנדו וקיירה 5.אם ג'וני דפ לא היה מגלם את ג'ק ספארו, מי הייתם רוצות שיגלם אותו:אהה השחקן שמגלם את האוס (בסידרה האוס). 6.ג'ק הפיראט או ג'ק הקוף:הפיראט=] 7.מה המשפט שנחרט לכם בזיכרון מהסרט:אויי יש מלא-אבל כמובן ברגע שצריכים לכתוב אחד,אי זוכרת בדיוק כלום!

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

1. מי הדמות שאתם הכי שונאים בסרט (לא שאלתי את מי אתם הכי אוהבים כי זה ברור) את האבא של אליזבת' 2. מה הסצינה הכי מצחיקה בסרט?היו הרבה.. 3.מה הסצינה הכי מפחידה בסרט?שומדבר 4. מי הזוג הכי מתאים בסרט?אולי במקרה הזוג היחיד שיש בסרט.. אילזבת' וויל 5.אם ג'וני דפ לא היה מגלם את ג'ק ספארו, מי הייתם רוצות שיגלם אותו?אף אחד 6.ג'ק הפיראט או ג'ק הקוף?הפירט 7.מה המשפט שנחרט לכם בזיכרון מהסרט?וואי.. יש המון.. אני יודעת את הסרט כמעט בעלפה

LIRONSH100

New member
עונה

1.מי הדמות שאני הכי שונאת היא- טוב יש שנים בורבוסה וזה שהציאה לאליזבת נישואין (הקומדור הזה)... 2. הסצינה הכיי מצחיקה בסרט היא לדעתי ששתי הספינות (של הפירטים הפנינה השחורה והשניה שג'ק גנב...) והם יורים כל מיני מזלגות וכאלה... אז גוני אומר " אל תהרסו לי את הספינה"... 3.הסצינה הכי מפחידה אממ אני חושבת כשתופסים את קפטן ג'ק ספארו (הפיראטים) בפעם הראשונה והוא נשאר לבד.. 4.הזוג הכיי מתאים אממ... הזו שקפטן ספארו גנב לה את הספינה (נו זו שנתנה לו סטירה והוא אמר "זה הפעם די הגיע לי.." וג'וני ... 5. אין לי מוסג זה כאלו נכתב עבורו...אז... 6. הפיראט ברור.. 7. האמת די הרבה... אז אחד מהם... " קפטן -קפטן ג'ק ספארו" כשכל הזמן הוא מתקן את אלה שלא אומרים את זה...

ראיתי את שודדי הקאריביים!../images/Emo108.gif

כן, כן.. אני יודעת שודדי הקאריבים יצא ממזמן.. אבל.. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא P: זהו.. עכשיו רשמית אני מוכנה לראות ת'סרט שודדי הקארייבים 2. אהה.. ורציתי להגיד ל-ark fairy14 שהרגת אותי עם האנימציה של But why is the rum gone?
ועכשיו לשאלון: 1. מי הדמות שאתם הכי שונאים בסרט (לא שאלתי את מי אתם הכי אוהבים כי זה ברור)
ת'כושי ההוא מהרעים... אני לא זוכרת ת'שם
2. מה הסצינה הכי מצחיקה בסרט
היו כמה... ג'וני כ"כ מצחיק בסרט.. יש לו תפקיד ציני, מגניב כזה... אז.. אהבתי ת'קטע שהוא נשאר בכלא וקרא לכלב שיביא ת'מפתח, ואהבתי ת'קטע שהוא נשאר על האי והיא שרפה לו ת'רום.. והיו עוד.. 3.מה הסצינה הכי מפחידה בסרט
שקיירה נטלי מגלה שכל מי שאיתה על הספינה "הפנינה השחורה" הם שלדים כאלה.. 4. מי הזוג הכי מתאים בסרט
אורלנדו בלום וקיירה נטלי כמובן.. (סורי שאני לא זוכרת ת'שמות..) 5.אם ג'וני דפ לא היה מגלם את ג'ק ספארו, מי הייתם רוצות שיגלם אותו
אין לי מושג...
6.ג'ק הפיראט או ג'ק הקוף
חחחחחח
אהבתי ת'שאלה
ג'ק הפיראט כמובן...
7.מה המשפט שנחרט לכם בזיכרון
השיר ההוא שהילדה שרה בתחלה וג'וני שר אותו בסוף... מהסרט שמישהי תענה כדי שאני אדע שהשאלות שלי לא מטומטמות.. למה מטומטמות?. דווקא ממש אהבתי!

למעלה