שאלון

sweetdreams

New member
איזה ארוך...

אני מסננת כמה שאין לי תשובה עליהם או שסתם לא בא לי לענות. 3. ארץ לידה- ישראל. 4. בי"ס ומסלול- אורט, אלקטרוניקה ומחשבים. 6. תבלין מועדף- קארי. 7. משקה מועדף- ויסקי. 8. דאורדורנט ובושם- דאב וז'אן פול גוטייה. 9. שמפו- קרליין. 10. שחייה בעירום- עוד לא. 11. נהנית תצחוק על אנשים- רק קצת... 12. צבע מועדף- שחור ואדום. (ואני בכלל אוהדת של בית"ר). 13. אשמה בפשע- עדיין לא יצא לי... 14. חברים טובים טובים- 5! 15. כרית אחת או שתיים- חצי, כי אני מעיפה אותה באמצע הלילה. 16. חיות מחמד- אין. 17. סרט מועדף- שר הטבעות. 18. מוזיקה- רוק ומוזיקה שחורה. 19. מכונית אידיאלית- פורשה. ואם אני נאלצת להיות מציאותית אז שתהיה איזו הונדה סיביק... (באנגלית זה כתוב יותר יפה). 20. מילים שאני מרבה להגיד- טוב.... 21. אוכל מועדף- שוקולד נחשב אוכל? 23. חבר לעתיד- שיהיה קירח, נמוך ולא מוכר. וחיוך כובש אם אפשר. 24. אני מחשיבה את עצמי סקסית- האמת שכן.. 25. יחסים עם ההורים- סבבה. 26. העיר שאני רוצה לחיות בה- אמסטרדם. 27. ממתק מועדף- שוקולד וליקריץ'. 28. נעליים מועדפות- עקב, אבל לא סיכה. 29. שיר מועדף- ג'ורג' מייקל, careless whisper. 31. ספורט מועדף לצפייה- כדורגל. 32. ספורט מועדף לעשייה- שחייה. 34. חג אהוב- שבועות. 35. אם הייתי לסבית הייתי עושה טובה- לניקול קידמן! 38. להגיד מילה טובה- דולצ'ה ויטה. 39. ספר מועדף- שר הטבעות. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת- "כל לילה עם אסף הראל". 42. טיפים מהחיים- להפסיק לתכנן כל דבר, ובכלל לקחת את הכל יותר בקלות. 43. מועמד פוליטי- שרון (פשוט יש כל כך הרבה רלוונטים.....) 44. מפלגה- ליכוד. 45. חום או קור- חורף רולז!! 46. דואר או אימייל- אימייל. 47. זמר אהוב- עברי לידר, ארכדי דוכין.. 48. זמרת אהובה- מדונה. 49. להקות- משינה. 50. סרט מצוייר אהוב- אלאדין!! 51. לתאר את עצמי בכמה מילים- מזל מאזניים טיפוסית! 52. שונאת אנשים- שחושבים שמגיע להם הכל. 53. שונאת מקומות- צפופים שאי אפשר ללכת בהם בלי להתקע במיליון אנשים. 54. אני אוהבת- מוזיקה, קולנוע ואלכוהול. ושוקולד. 55. אהבה אפלטונית- ליאב, love you. 56. האנשים שאני הכי שונאת- לא מספיק חשובים לי שאני אבזבז את השנאה שלי עליהם. 57. הכי מגעיל אותי- אנשים מבוגרים בני 50+ ששולחים לי רמיזות מיניות. 59. משפטים לסיכום: אלה הדברים הקטנים שעושים את החיים יפים!

../images/Emo6.gif

"מה הכי מגעיל אותך?... אנשים מבוגרים בני 50+ ששולחים לי רמיזות מיניות"...
אבל התחמקת מהשאלה החשובה ביותר - איך קוראים לך?!

../images/Emo8.gif

מזעזע בטירוף. גם לי יש ידידה טובה שגברים בגילאי העמידה מתחילים איתה... וזה די משעשע... בת כמה את ליטל?

sweetdreams

New member
קצת יותר ממך...

21. ובקשר לזקנים החביבים, אז זה משעשע כי הם די פתטיים בסך הכל. אבל כמו כל דבר גם זה נמאס מתישהו ואז זה כבר נהיה מעיק.

פלגמט21

New member
נו, טוב

1. השם שלי: אריק. 2. כינוי\ם: פלגמט ומיזנתרופ, "סופר עטלף". 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: מדעית. 5. איך היית רוצה להיקרא: טוב לי ככה. 6. תבלין מועדף: כורכום במידה. 7. שתיה מועדפת: מים מינראליים. 8. דאורדורנט\בושם: אדם. 9. שמפו וקונדישינר: קרמה. 10. האם שחית בעירום פעם: לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: מאד, ומרבה לעשות את זה. 12. צבע מועדף: כחול-אפור. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: ע"ע שאלה 50. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: שניים, שלושה. 15. כרית אחת או שתיים: שתיים. 16. חיות מחמד: אין. 17. סרט מועדף: "ארבעה חדרים", "איש על הירח". 18. מוזיקה בכללית: רוק, פופ, ישראלי טוב. 19. מכונית אידיאלית: וולוו. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "בעוונותיי". 21. אוכל מועדף\ שנוא: ספגטי בולונז. 23. חבר\ה לעתיד: למה הכוונה? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אני טוען שיש בי איזשהו סוג של סקס-אפיל. 25. היחסים עם ההורים : תקינים. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל. 27. ממתק מועדף: שוקולד מריר עם אגוזים. 28. נעליים מועדפות: ניו באלאנס. 29. שיר מועדף: the sidewinder sleeps tonight - REM 30. אתר מועדף: www.audioscrobbler.com 31. ספורט מועדף (לצפייה): אתלטיקה קלה. 32. הספורט המועדף (למשחק): הורדת הזבל. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: קשה לומר. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: יום העצמאות. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: פיטר קראוזה. 36. אוספים: מהדורות חדשות חשובות. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מחלות קשות. 38. תגיד מילה טובה...: מה אתם רוצים, מלה טובה? 39. ספר מועדף: שעות מתות. 40. עיתון מועדף: קורא "ידיעות", מחזיק מ"הארץ". 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: "המופע של לארי סאנדרס", "אוז" ו"עמוק באדמה". כל מה שHBO מייצרים, בעקרון. 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: עמי אילון. 44. מפלגה: מרצ, לא אהבתי את המיתוג מחדש עם יח"ד. 45. חום או קור: קור. 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל. 47. זמר אהוב (אהם): מאיר אריאל. 48. זמרת אהובה: נורית גלרון (?) 49. להקות: REM, Depeche Mode 50. סרט מצוייר אהוב: "משפחת סימפסון", אם כי זה פשע לכנות אותם "סרט מצויר". 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: פלגמט, מיזנתרופ, שמאלן והיפוכונדר. 52. אתה שונא אנשים ש..: למה "ש.."? 53. אתה שונא מקומות ש..: ע"ע 52. 54. אני אוהב/ת: כל מני דברים. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: קשה לומר. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: יש כמה וכמה. 57. מה הכי מגעיל אותך: מישהו מקיא? 58. מה את/ה הכי אוהב?: לאכול..? 59. משפטים שלך לסיכום: "בזיעת אפיך תאכל לחם, ואחרי זה תשתה את הזיעה, יא מנוול".

shanyzilber

New member
שלי.....

1. השם שלי: שני 2. כינוי\ם: שן שן 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: סיימתי תיכון במסלול תקשורת המונים וקולנוע 5. איך היית רוצה להיקרא: דווקא אוהבת את השם שלי 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קוקה-קולה!!!! (תחליפים כגון פפסי, אר.סי לא מתקבלים) 8. דאורדורנט\בושם: בושם 9. שמפו וקונדישינר: גם וגם 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא ולא 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 4 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: כלבה, חתול, ציפורים ודגים 17. סרט מועדף: וואוו! אין מצב שאני יכולה לבחור אחד...אבל "דוגוויל" נכנס לחמישייה. 18. מוזיקה בכללית: רוק ישראלי/פופ-רוק אמריקאי 19. מכונית אידיאלית: טוב לי אם מה שיש לי....טויוטה יאריס. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "או שלא"-עוד לפני התוכנית של אסף, "אלף", "כולי". 21. אוכל מועדף\ שנוא: חולה על לחם...שונאת את רב המאכלים בעולם לצערי. 23. חבר\ה לעתיד: אין כרגע. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא ממש. 25. היחסים עם ההורים : עם אמא מעולים, עם אבא קצת פחות. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: הממ....ארה"ב- עוד לא החלטתי איפה. 27. ממתק מועדף: אגוזי (חשוב שהוא יהיה קר). 28. נעליים מועדפות: קיץ- כפכף, חורף-בפאלו. 29. שיר מועדף:שוב, אין סיכוי שאני מצליחה לבחור אחד...חולת מוסיקה. 30. אתר מועדף: ynet 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): שחייה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא נפרט.... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אנג'לינה ג'ולי! 36. אוספים: מטבעות ישראלים עם פרצופים עליהם. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: חוסר-אונים 38. תגיד מילה טובה...: מקסים 39. ספר מועדף: צופן דה-וינצ'י 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. 42. כמה טיפים מהחיים: לא להגיד למישהו "לא נורא" כשהוא במשבר. 43. מועמד פוליטי: אין כרגע אף אחד...בתאוריה- שמעון פרס 44. מפלגה: עבודה 45. חום או קור: קור!!!!! 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר יותר יפה, אבל בפועל אימייל. 47. זמר אהוב (אהם): לא עולה משהו... 48. זמרת אהובה: שאניה טווין 49. להקות: גו גו דולס 50. סרט מצוייר אהוב:טום וג'רי 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מעדיפה שאחרים יתארו אותי 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: צפופים מאוד מאוד 54. אני אוהב/ת: את אמא! והרבה אנשים טובים. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: הממ....אין לי מושג 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: הגנן- כי הוא תמיד מעיר אותי מוקדם 57. מה הכי מגעיל אותך: שמשקרים לי, רוע לשם רוע. 58. מה את/ה הכי אוהב?: חיבוק! 59. משפטים שלך לסיכום: :)

פולי3

New member
אני.

0. גיל: עוד 10 ימים 12!!!! 1. השם שלי: נגה 2. כינוי\ם: נגי, נוגית, נוגנוג... פיצי, פיץ, וכו'. 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: אליאנס. 5. איך היית רוצה להיקרא: נגה זה מעולה. 6. תבלין מועדף: תבלין?! 7. שתיה מועדפת: קולה. 8. דאורדורנט\בושם: נון. 9. שמפו וקונדישינר: ביחד, כן. 10. האם שחית בעירום פעם: לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: מאוד! 12. צבע מועדף: סגול, שחור, אדום. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 3 15. כרית אחת או שתיים: 1. 16. חיות מחמד: אחד חתול מסטול. 17. סרט מועדף: "Help!" 18. מוזיקה בכללית: ישנה, 60-70 19. מכונית אידיאלית:אין? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אמממ.... לא זוכרת. אני אוהבת לכתוב קקי. 21. אוכל מועדף\ שנוא: עגניה=תחת. 23. חבר\ה לעתיד: מה? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא. 25. היחסים עם ההורים : טובים מאוד++ 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:לונדון..
27. ממתק מועדף: שוקולד, דה! 28. נעליים מועדפות: אולסטאר- רולז! 29. שיר מועדף: קשה מאוד. 30. אתר מועדף: תפוז, ופוורגירלס. 31. ספורט מועדף (לצפייה): אין. 32. הספורט המועדף (למשחק): אין? 33. הרגע הכי משפיל בחייך: כש...מממ...נתקעתי בעמוד? 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה! עונת המפגשים!!!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא יודעת. 36. אוספים: היו, פעם. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות ע"י שריפה אחרי שהחתול שלי סרט אותי בלחי ולא נתן לי נשיקה. 38. תגיד מילה טובה...: טוב. 39. ספר מועדף: אין מועדף, קוראת עכשיו את "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" 40. עיתון מועדף: אין. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. חחח. ואחרי זה, שנות השבעים. ואז אהבה זה כואב. 42. כמה טיפים מהחיים: אין. 43. מועמד פוליטי: שמאל (כמו היד הכותבת שלי
) 44. מפלגה: מתלבטת. 45. חום או קור: קור! 46. מכתב דואר או אי מייל: שניהם, תלוי ממי. 47. זמר אהוב (אהם): פול מקרטני, אהם. 48. זמרת אהובה: אין. 49. להקות: פינק פלויד, הביטלס. 50. סרט מצוייר אהוב: הסרטונים של הביטלס, כאילו...
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ארג. שונאת לתאר ככה. (4 מילים או לא!?) 52. אתה שונא אנשים ש..: מעשנים לידי ואומרים שגם אני אעשן כשאני אהיה גדולה. 53. אתה שונא מקומות ש..: אין? 54. אני אוהב/ת: החתול שלי.. מחשב... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: יש, חברות שהן תחת. 57. מה הכי מגעיל אותך: עגבניה! שונאת! וצרחות 58. מה את/ה הכי אוהב?: כבר היה מה אני אוהבת. 59. משפטים שלך לסיכום: מיעו! מיעו

פולי3

New member
שנייה- יש לי משהו להוסיף.

אוכל אהוב- קרפצ'יו דג ובשר, ותפודים ובטטות בתנור.

DorDassa

New member
....

. השם שלי: דור דוד דסא 2. כינוי\ם: אדיסו 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: חטיבת היובל, מסלול? לא דע על מה אתם מדברים 5. איך היית רוצה להיקרא: דוד 6. תבלין מועדף: אורגנו (לפיצה כמובן) 7. שתיה מועדפת: קולה פור אבאר 8. דאורדורנט\בושם: דאורדורנט אדידס 9. שמפו וקונדישינר: מוי כיף :D 10. האם שחית בעירום פעם: דה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור 12. צבע מועדף: צהוב ושחור (בית"ר :D ) 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא תפסו עדיין חחח... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אורי \= 15. כרית אחת או שתיים: כרית אחת, לפעמים אני מצליח לקחת אחת מההורים שלי 16. חיות מחמד: אין 17. סרט מועדף: פורסט גאמפ 18. מוזיקה בכללית: club house 19. מכונית אידיאלית: האמר 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: מה אתה נסחף? 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף - המבורגר שנוא - סיני ויפני 23. חבר\ה לעתיד: לא הבנתי את השאלה... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא דע... תגידו אתם :D 25. היחסים עם ההורים : מעולים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל שנת 2004 27. ממתק מועדף: חמצוצים של הקיוסק בחטיבה :D 28. נעליים מועדפות: אדידס 29. שיר מועדף: Scooter - Nessaja 30. אתר מועדף: www.radi-yo.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: הורידו לי את המכנס בשיעור ספורט LOL 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח, כמה שיותר ארוך, יותר טוב. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: שאלה מטומטמת =\ 36. אוספים: הא? 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שישראל תיחרב חס וחלילה חמסה חמסה 38. תגיד מילה טובה...: טובה 39. ספר מועדף: כמה זמן לא קראתי ספר.. ממממממ..... הארי פוטר 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות, העיתון של המדינה. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: ערב אדיר (בלי מכות!) 42. כמה טיפים מהחיים: קחו את החיים באיזי, ונצלו כל רגע. 43. מועמד פוליטי: אף אחד, כולם מפגרים. 44. מפלגה: אני בן 14 הלו :D 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל דהההההה 47. זמר אהוב (אהם): מסיקה 48. זמרת אהובה: מאיה בוסקילה 49. להקות: פעם BackStreet Boys היום Scooter 50. סרט מצוייר אהוב: הסדרה של שרק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: חתי, שקסי, חמוד, צנוע :D 52. אתה שונא אנשים ש..: משוויצים חחחח... 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש בהם עליות 54. אני אוהב/ת: לראות כל ערב עם אסף הראל :D 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מה זה אפלטונית? =\ 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: שמישהו 58. מה את/ה הכי אוהב?: לראות פספוסים 59. משפטים שלך לסיכום: אנחנו על המפית, ואנחנו נשאר על המפית.

the red king

New member
והרי התשובות:

שמי: ניסן מייסטר. כינוי: ניסנוש, זהו. ארץ לידה: מולדובה (מדינה בין רומניה לאוקראינה, עליתי כשהייתי בן חודש). בית ספר: מקיף ו' וזה לא מסלול בדיוק. איך הייתי רוצה להיקרא: ניסן. תבלין מועדף: קטשופ. שתיה מועדפת: שוקו קר. דאודורנט/בושם: בולגרי -בושם, ג'ילט-דאו'. שמפו וקונדישינר: שניהם הוואי. האם שחיתי פעם בעירום: עדיין לא, עוד כמה שנים. האם אני נהנה לצחוק על אנשים: כמעט אף-פעם לא. צבע מועדף: אדום. הם נמצאתי אשם באיזשהו פשע: לא נמצאתי אשם. חברים הכי טובים: ליאור, אריק ואיגור. כרית 1 או 2: 1. חיות מחמד: הייתי רוצה כלב פרוותי חום קטן אבל בינתיים אין. סרט מועדף: הארי פוטר3. מוזיקה: הכל אם זה טוב. מכונית אידיאלית: טויוטה לנד-קרוזר. משפטים או מילים שאני אומר הרבה: אין משהו מיוחד. אוכל מועדף: פיצה, שנוא: ג'וקים זזים. חברה לעתיד: אגם. האם אני מחשיב תעצמי סקסי: בערך מינוס. היחסים עם הורי: מצוינים הכי בעולם!!! העיר/ארץ שבה היתי רוצה לחיות: טוב לי כמו שאני (בבאר-שבע) אבל אם המצב בארץ יתחיל לסכן את חיי באופן רציני יותר מעכשיו אפילו אז אולי אולי אולי (אפילו שאני לא מאמין בזה) אני ירד לאנגליה. ממתק מועדף: שוקולד. נעליים מועדפות: נעלי עור מקורי עם עקב קטן למסיבות יוקרה. שיר מועדף: despre tine. אתר מועדף: one (חוץ-מזה). ספורט לצפייה: כדורגל. ספורט למשחק: טניס. הרגע הכי משפיל בחייך: יש הרבה מידי. איזה חג אני אוהב: פורים. אם הייתי לסבית/הומו למי הייתי עושה טובה:אייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכס!!!!!!!!!!!!!! אוספים:צדפות יפות ומיוחדות. הפחד הכי גדול:שמישהו קרוב אלי ימות. מילה טובה: אגם. ספר מועדף: כמו הסרט. עיתון מועדף: שם המשחק. סדרת טלוויזיה מועדפת: שיהיה מה שכתבת. טיפים מהחיים: עוד אין לי כל-כך בגילי ניסיון חיים אבל: תיהיה עצמך ואל תיתן לאף-אחד להשפיע עליך (אלא עם אתה חולה-נפש); תיהיה נחמד לאנשים ותמיד תבוא אליהם בטוב, אל תיתן לבנאדם יותר מ-2 הזדמנויות אם הוא עשה לך דברים רעים (בלי להחשיב דברים לא רציניים וקטנים) גם אם הוא אומר שהשתנה וזהו. מועמד פוליטי: טומי לפיד. מפלגה: שינוי (אז לא). חום או קור: חום. מכתב, דואר או אי-מייל: מייל. זמר אהוב: ליאור נרקיס. זמרת אהובה: נינט. להקות: הדג נחש, o-zone. סרט מצויר: סאותפארק. לתאר את עצמי ב-4 מילים: חכם, מבין, מתוחכם ואינטיליגנטי. אני שונא אנשים ש...: משקרים, צבועים, פוזאיסטים, כפויי-טובה, מניאקים ולא נאמנים. אתה שונא מקומות ש...: מעשנים בהם ויש להם הנהלה דפוקה. אני אוהב: את אגם רודברג. מיהו האהבה האפלטונית שלך: שוב פעם אגם, סתתתם! האנשים שאתה הכי שונא: ערבים. מה הכי מגעיל אותך: ערבים מסריחים חר!ת כמו הפלסטינים למשל. מה אתה הכי אוהב: הרבה (מאוד) דברים. משפטים לסיכום: אגם רודברג היא הבחורה הכי יפה בעולם!!!

למעלה