שאלון

שאלון ../images/Emo77.gif

השקיעו 5 דקות מזמנכם וענו עליו. זה יכול להיות נחמד וככה נכיר האחד את השני יותר טוב...!
(לקוח ממס' פורומים ב
) 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. אין פה חופש בחירה. 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

ואני... ../images/Emo9.gif

1. השם שלי: נועם פורר. 2. כינוי\ם: נאשנאש, נושנוש, נועמצ'וק, בוּגוֹ. 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: המדעית, מחשבים וג"ג. 5. איך היית רוצה להיקרא: נועם זה פסדר...
6. תבלין מועדף: מלח. 7. שתיה מועדפת: מים. 8. דאורדורנט\בושם: גם וגם... 9. שמפו וקונדישינר: שמפו. 10. האם שחית בעירום פעם: לא... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא ממש. 12. צבע מועדף: כחול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 4-5. 15. כרית אחת או שתיים: אחת. 16. חיות מחמד: אין. 17. סרט מועדף: "טירופו של המלך ג'ורג'", "ג'וני אנגליש". 18. מוזיקה בכללית: אני מעדיף מוזיקה ישראלית. 19. מכונית אידיאלית: בנטלי! 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "לא משנה" 21. אוכל מועדף\ שנוא: אני שונא מקרוני...
23. חבר\ה לעתיד:... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: או, מאוד...
25. היחסים עם ההורים : בסדר גמור. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בריטניה. 27. ממתק מועדף: שוקולד לבן. 28. נעליים מועדפות: נעלי באולינג. 29. שיר מועדף: "היא כ"כ יפה" של כוורת. 30. אתר מועדף: www.tapuz.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): אין כזה. 32. הספורט המועדף (למשחק): שח מט. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא שזכור לי... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות!
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אסף ורונה קינן. 36. אוספים: כן. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: אני מפחד מליצנים!
38. תגיד מילה טובה...: ז'ה-טם. 39. ספר מועדף: "מלך החומוס מלכת האמבטיה" 40. עיתון מועדף: "הארץ" 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. 42. כמה טיפים מהחיים: האקונה מטטה. 43. מועמד פוליטי: מיסטר בין. 44. מפלגה: מפלגת העבודה-מימד-עם אחד. 45. חום או קור: קור! 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל. 47. זמר אהוב: רפי גינת. 48. זמרת אהובה: רוני סופרסטאר וג'וזי כץ. 49. להקות: החלונות הגבוהים. 50. סרט מצוייר אהוב: בבאי. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: "חיה נכחדת ויצור מושלם" 52. אתה שונא אנשים ש..: מתנהגים בצביעות. 53. אתה שונא מקומות ש..: לא יודעים לקבל אנשים מכל סוג. 54. אני אוהב/ת: שוקולד ועוגות גבינה. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: הנסיכה ביאטריס, הנכדה של המלכה.
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: כבר מתים... 57. מה הכי מגעיל אותך: מקרוני...
58. מה את/ה הכי אוהב?: שוקולד ועוגות גבינה.

la bella dama

New member
אם אני כבר חדשה פה...

1. השם שלי: דנה 2. כינוי\ם:דנוש דנדוש דנהלה ולה בלה דנה 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: כרמל זבולון..וזה לא בדיוק מסלול.. 5. איך היית רוצה להיקרא: דנה 6. תבלין מועדף: שום ובצל 7. שתיה מועדפת: פפסי מקס 8. דאורדורנט\בושם: כאילו אחד מהם?!חח..דאב והוגו בוס 9. שמפו וקונדישינר: קרליין 10 לשיער מתולתל 10. האם שחית בעירום פעם: נופ 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:יאפ...רעה שכמותי 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא.. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ליאור עמרי גיא ליאור 15. כרית אחת או שתיים: 2 ועוד אחת קטנה 16. חיות מחמד: אין 17. סרט מועדף: אוסטין פאוור 18. מוזיקה בכללית: רובי וויליאמס!(אבל רוק ישראלי ומוזיקה שקטה) 19. מכונית אידיאלית: ג'יפ כחול 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:תעשה מה שבא לך,רובי וויליאמס שולט,קיבוצניקים זה הכי אחי 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף זה משו מקסיקני ושנוא יש כ"כ הרבה... 23. חבר\ה לעתיד: אין משו בתכנון.. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לפעמים 25. היחסים עם ההורים : בלעע רוב הזמן 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אנגליה 27. ממתק מועדף: אגוזי! 28. נעליים מועדפות: בקיץ כפכפים בחורף מגף שחור עד הברך 29. שיר מועדף: often-robbie wiiliams,no regrets-robbie williams 30. אתר מועדף: www.robbiewilliams.com חחח 31. ספורט מועדף (לצפייה): אין.. 32. הספורט המועדף (למשחק): אין..חחחחחחח 33. הרגע הכי משפיל בחייך: וואי..שאלה טובה..כל מיני חגים שלקחתי בהם חלק ביגור... 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח נראה לי.. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לודעת 36. אוספים: משקפי שמש וזיהו בעיקר..חחח 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להישאר לבד,שמישו קרוב ימות 38. תגיד מילה טובה...:שלום 39. ספר מועדף: אין משו מועדף 40. עיתון מועדף: מה שמביאים לבלוקונים... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. אין פה חופש בחירה. 42. כמה טיפים מהחיים: לכו לפי ההרגשות שלכם 43. מועמד פוליטי: למה? 44. מפלגה: יח"ד 45. חום או קור:קור!!!!!! 46. מכתב דואר או אי מייל:דואר 47. זמר אהוב (אהם): אם מישו עוד לא הבין...רובי וויליאמס 48. זמרת אהובה: אין 49. להקות: כל מיני 50. סרט מצוייר אהוב:לודעת 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:שמולאנית משוגעת קיבוצניקית נחמדה 52. אתה שונא אנשים ש..: מעצבנים אותי!! 53. אתה שונא מקומות ש..: קוראים להם בצפר..חחח:) 54. אני אוהב/ת: את רובי!!חחח ולחיות בקיבוץ! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: רובי?חחחח..סתם... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: יש כמה... 57. מה הכי מגעיל אותך: רעות סתם לכיף,וסכסכנות 58. מה את/ה הכי אוהב?: לשיר\לישון 59. משפטים שלך לסיכום:אני חדשה פה,נעים להכיר!

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני ממש מת על השם דנה. רק שתדעי. ברוכה הבאה ותהני פה!

זונע

New member
אוהב שאלונים!

יחי אסף הראל:) 1. השם שלי: אורי 2. כינוי\ם: זונע 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אני בחטיבה... 5. איך היית רוצה להיקרא: זונע:) 6. תבלין מועדף: פפריקה אפורה<מה?> 7. שתיה מועדפת: גז 8. דאורדורנט\בושם: ? 9. שמפו וקונדישינר: מוי כיף 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן 12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא ממש 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ? 15. כרית אחת או שתיים: ?~ 16. חיות מחמד: אחים שלי 17. סרט מועדף: אפקט הפרפר 18. מוזיקה בכללית: מטאל 19. מכונית אידיאלית: ? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:זונע, נבלה 21. אוכל מועדף\ שנוא:פיצה אהוב, ירקות שנוא 23. חבר\ה לעתיד: אין לדעת 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא 25. היחסים עם ההורים : סבירים למדי 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארה''ב 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: ? 29. שיר מועדף: קשה לבחור... 30. אתר מועדף: tapuz :) 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): טניס שולחן 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכר 34. איזה חג אתה הכי אוהב: יום השואה:) חח סתם, יום כיפור 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לאסף הראל P: 36. אוספים: ? 37. מה הפחד הכי גדול שלך: רוחמה אברהם? 38. תגיד מילה טובה...:תמות 39. ספר מועדף: ארטמיס פאול 40. עיתון מועדף: אין 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. אין פה חופש בחירה. 42. כמה טיפים מהחיים: לא למות 43. מועמד פוליטי: אסף הראל:) 44. מפלגה: מרץ? 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: אפחד 47. זמר אהוב (אהם): הלהקה:) 48. זמרת אהובה: האישה בלהקה:) 49. להקות: היהודים, סליפנוט, ועוד המון 50. סרט מצוייר אהוב:מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:לא רוצה ולא רוצה 52. אתה שונא אנשים ש..: קיימים 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם אנשים 54. אני אוהב/ת: אסף הראל 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: כולם 57. מה הכי מגעיל אותך: חברי כנסתP: 58. מה את/ה הכי אוהב?: אסף הראל 59. משפטים שלך לסיכום:אסף הראל...אסף הראל

איך אפשר לשנוא ירקות? ../images/Emo12.gif

בכל מקרה, ניסיתי לספור כמה כתבת "זונע" ו"אסף הראל". נשברתי מהר מאוד.

AyalaN

New member
שלי

למרות שאני לא כותבת כאן יותר מידי..
השם שלי: אילה 2. כינוי\ם: אילע, לולי, לושי אילונת, אובססיבית וכו'. 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון עירוני ה בחיפה.. ואני בכמה מסלולים שהחשוב מהם הוא אומנות 5. איך היית רוצה להיקרא: לא אובססיבית.
6. תבלין מועדף: אממממ שכחתי תשם כרגע.. 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה 8. דאורדורנט\בושם: שוב שכחתי 9. שמפו וקונדישינר: כנ"ל 10. האם שחית בעירום פעם: לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי. 12. צבע מועדף: ורוד. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חברות מהאינטרנט: דנה מיקע, שיר.. מבית ספר: טליה.. 15. כרית אחת או שתיים: שתיים. 16. חיות מחמד: אין. אבל מעדיפה חתולים. 17. סרט מועדף: אוסטין פאוורס. 18. מוזיקה בכללית: הכל כמעט חוץ מרוק כבר מידי ומזרחית. 19. מכונית אידיאלית: יגואר.. עם גג נפתח. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אלוהים ישמור, כלבה.. 21. אוכל מועדף\ שנוא: אוכל מועדף סושי, ושנוא אבוקדו. 23. חבר\ה לעתיד: בואו נגיד ששמו מתחיל בי', והוא עיתונאי (אם זאת הכוונה) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא. 25. היחסים עם ההורים : בסדר.. למרות שהם מעצבנים בטירוף שכשאני נוסעת לתל אביב הם לא מניחים לי. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: תל אביב. 27. ממתק מועדף: שוקולד. 28. נעליים מועדפות: של ונס. 29. שיר מועדף: יש יותר מידי. 30. אתר מועדף: האתר שלי
או תפוז אני מניחה. 31. ספורט מועדף (לצפייה): אתלטיקה קלה. 32. הספורט המועדף (למשחק): טניס. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: יותר מידי.. הרבה מהדברים שכבר היו בשנה החולפת.. אני לא יודעת להחליט. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: למה אם?
מיה דגן
36. אוספים: דיסקים..פרקים של השיר שלנו (יש לי איזה 30 קלטות בבית..) אממ כתבות על הש"ש וכו'. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שכשאני אנסה להגשים את החלום הכי גדול שלי, יגידו לי פתאום שכל מה שחשבתי על עצמי, הוא לא נכון. 38. תגיד מילה טובה...: מיה דגן?
39. ספר מועדף: מלון הונולולו של פול תרו. 40. עיתון מועדף: פנאי פלוס. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. אין פה חופש בחירה.>> וחוץ מזה, השיר שלנו, ארץ נהדרת
42. כמה טיפים מהחיים: אל תתאהבו בשחקנים..
43. מועמד פוליטי: אממ לא דעת. 44. מפלגה: מרץ (לא לסקול) 45. חום או קור: חום. 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר. 47. זמר אהוב (אהם): אין. 48. זמרת אהובה: אממ לא יודעת..אלאניס מוריסט 49. להקות: מרסדס בנד.. 50. סרט מצוייר אהוב: אין. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אובססיבית, יצירתית, מקורית, חסרת בטחון עצמי (כן כן אני יודעת שזה יותר מ-4) 52. אתה שונא אנשים ש..: הם צבועים. 53. אתה שונא מקומות ש..: לא מעניין לי בהם. 54. אני אוהב/ת: את מיה דגן.
ולצייר, ולעשות דברים שקשורים באומנות.. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין.. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: האנשים ששופטים יותר מידי מהר, שלא מקבלים אנשים קצת שונים. 57. מה הכי מגעיל אותך: ^^^^ וערבית. 58. מה את/ה הכי אוהב?: את מיה דגן
וליצור כל מיני דברים.. 59. משפטים שלך לסיכום: אני לא באמת מוזרה.

את ממש מכורה למיה דגן, אה?!

בוודאי "שיקאגו" יעשה לך טוב...
איזה סרט מתוך סדרת אוסטין פאוורס את הכי אוהבת?

AyalaN

New member
כן.. לא סתם אומרים

שאני אובססיבית.
וכן, כבר הייתי בשיקגו, היה מדהים, ואני אלך שוב.
אמממ זה קשה להחליט איזה סרט אני הכי אוהבת.. אבל אני מניחה שאת הראשון, הסרט הראשון הוא תמיד הטוב ביותר.

la bella dama

New member
למה אותי לא שאלת את זה?!

ואגב..הסרט השני עם מיני מי הכי שוווווווווווווווה!

אני, אני ,אני...

ערב טוב. אני עושה את זה עכשיו, כי יורד גשם וכיף לי בבית ומחר יש לי חופש...בבקשה נעם. אחרי שבקשת כ"כ יפה שאנדב פרטים על עצמי... 1. השם שלי: מיקה (ולא קרני!!!) 2. כינוי\ם: מיק-מיק ,ועכשיו מה עכשיו, נסתפק באני. 3. ארץ לידה: "רק בישראל" 4. בית ספר ומסלול: קולנוע ותקשורת. בעיר המסריחה ביותר בארץ... 5. איך היית רוצה להיקרא: אני 6. תבלין מועדף: RED HOT CHILI PEPPERS תרתי משמע... 7. שתיה מועדפת: אשכוליות סחוט טרי טרי בקפה של יולי. 8. דאורדורנט\בושם: המממ...יש ספק? שניהם!!!
9. שמפו וקונדישינר: שמפו...אף קונדישינר לא יצליח להציל את המצב של השיער שלי.... 10. האם שחית בעירום פעם: קודם תשאלו אם אני יודעת לשחות. התשובה היא לא! לני הדברים... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא!!! אנשים כאלו מגעילים אותי...(הצוחקים, לא הנצחקים)
12. צבע מועדף: כתום, וכמה שיותר עז! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לחיות זה פשע??? כי אם כן...אני פושעת... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: וואי, קל לקנות אותי בחברות...אבל נלך על שישה, מיוחדים. 15. כרית אחת או שתיים: אף לא אחת. 16. חיות מחמד: דג. זהב. 17. סרט מועדף: סינמה פרדיסו! מומלץ בהחלט. לאוהבי הקולנוע שבנינו... 18. מוזיקה בכללית: משובחת ביותר! החל מישראלית, וכלה ברוק מטאל. 19. מכונית אידיאלית: דו גלגלי. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: המממ...אני מאמינה במבטים...וגם, המממ... 21. אוכל מועדף\ שנוא: גבינה צפתית. 23. חבר\ה לעתיד: חבר לעבר אפשר??? פנויה,אבל לא להרבה זמן...לתשומת לבכם.... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: "אין הנחתום מעיד על עיסתו" 25. היחסים עם ההורים : מצוינים ביותר! אין כמו אבאמא!!! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: פריז, האח אהבתי היחידה.... 27. ממתק מועדף: פופקורן עם חמאה ודבש. 28. נעליים מועדפות: נוחות. 29. שיר מועדף: "מתוק יום הדבש", מופע הארנבות של ד"ר קספר. 30. אתר מועדף: החרמון...נו סתם. לא מתה על מחשבים במיוחד.... 31. ספורט מועדף (לצפייה): רוגבי 32. הספורט המועדף (למשחק): ביליארד 33. הרגע הכי משפיל בחייך: היו רבים כאלו!!! מעדיף להדחיק... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות! הכי כיף! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: תעשו לי טובה... 36. אוספים: טלכרטים, בובות של קינדר, מחקים, וגם מכתביות.... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות! 38. תגיד מילה טובה...: אהבה! 39. ספר מועדף: יש הרבה, נתמקד בשניים- "סוזנה הבוכייה "אלונה קמחי, ויסוריי איוב, חנוך לוין. 40. עיתון מועדף: העיתון של המדינה...לא עושה פרסומת בחינם :) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: טלטביז....למי יש זמן לצפות בטלוויזיה??? מקדישה זמן רק לאסף הראל. 42. כמה טיפים מהחיים: לחיות מתוך שמחה אהבה ואושר. לאהוב כל אדם באשר הוא ולכבד...וכמובן לחייך תמיד, התרופה הכי טובה גם לעצמך וגם לסביבה... 43. מועמד פוליטי: סבא שלי, איש יקר! 44. מפלגה: חרות ז"ל. 45. חום או קור: קור. הבגדים הכי יפים בחורף. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר. דוגלת בעבר! 47. זמר אהוב (אהם): עברי לידר, יהלי סובול, אביב גפן, מיכה שטרית, חמי רודנר, עמיר לב 48. זמרת אהובה: נסתפק ברונית שחר. 49. להקות: ישראליות: מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר הא והכנסייה כמובן. רוק בייחוד. 50. סרט מצוייר אהוב: בולי. הייתה תוכנית כזו.... 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ארבע מילים זה הרבה. מספיק אחת: אני 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים. 53. אתה שונא מקומות ש..: קרים, ולא בגלל המזגן.... 54. אני אוהב/ת: אמאבא, סבא וסבתא, לקרוא, מוזיקה טובה, סרט וכאשר *@#% מתקשר ומבקר אותי...ועושה לי טוב.... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: האח....הוא עדיין שם! למה להכאיב? "אהבה זה כואב". 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אמרנו כבר למעלה... 57. מה הכי מגעיל אותך: שמצחצחים לידי שיניים, וכשמשתעלים לידי עם מוחטות....יאק! 58. מה את/ה הכי אוהב?: אמרתי כבר!!!! 59. משפטים שלך לסיכום: תשמחו, תשמחו, תשמחו. החיים שלנו יפים! טוב אין לי כח להוסיף סמיילים לכל קטע ולכן אוסיף כאן:
טוב אין לי כח יותר...הדברים נבחרו בצורה רנדומלית.שלום.

את אוספת...?

בובות של קינדר? יא, איזה שווה... אולי תעלי לפורום כמה תמונות של הבובות מהאוסף שלך? בנוגע לשאלה 44 - את רצינית?

אמרתי כבר,

מחשבים זה לא הצד החזק שלי...אני כבר אומר לאנשים יודעי דבר, לצלם.... חוצמזה, הייתי נורא, לא, מאוד רצינית!...(אמא לא מרשה לי להשתמש במילה נורא, "נורא,זו מילה שלילית") בפעם האחרונה שהצבעתי זה היה לחרות... אבל זה כבר היה...ועכשיו אני ממש זקנה, כך שאל תזכיר לי דברים מימים ימימה.... ערב טוב. הא וכן, פיספסתי את התוכנית הלילה... היה משו מעניין???? שלום.

שלי.

1.. השם שלי: בנצי מודו 2. כינוי\ם: בנציון מודו 3. ארץ לידה: ויאטנם 4. בית ספר ומסלול: רננים, מסלול ריצה 5. איך היית רוצה להיקרא: דני קושמרו 6. תבלין מועדף: סוכריות m&m 7. שתיה מועדפת: דני קושמרו 8. דאורדורנט\בושם: טסססס 9. שמפו וקונדישינר: מוי כיף 10. האם שחית בעירום פעם: רק בחגים ובמועדי ישראל 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:רק על גילה גמליאל 12. צבע מועדף: ב'ז 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עוזרו האישי של רוזנשטיין 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ג'רי ,איליין, ג'ורג' וקריימר 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: עטלף ורוחמה 17. סרט מועדף: דני קושמרו-הקטעים הגדולים 18. מוזיקה בכללית: אני דווקא מעדיף מוזיקה במכבי 19. מכונית אידיאלית: סאאב 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:רוחמה הסקסית 21. אוכל מועדף\ שנוא:דני קושמרו בתוספת צ'ורבה 23. חבר\ה לעתיד: אגם רוטנברג 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא יותר מרוחמה 25. היחסים עם ההורים : לא פחות מרוחמה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: קיבוץ רוחמה 27. ממתק מועדף: סוכריות m&m 28. נעליים מועדפות: נעלי גלי עטרי 29. שיר מועדף: 1212-33-28-10 וזה הטלמסר 30. אתר מועדף: תפוז אנשים 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדור עף חופים-נשים 32. הספורט המועדף (למשחק): עם נשים-כדור עף חופים 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 14.11.1996 34. איזה חג אתה הכי אוהב: עיד אל פיטר 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לרוחמה 36. אוספים: תמונות של ירדנה ארזי מעיתון להיטון 37. מה הפחד הכי גדול שלך: רוחמה 38. תגיד מילה טובה...: רוחמה 39. ספר מועדף: "הייתי פעם מזכירה" 40. עיתון מועדף: דבר 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. אין פה חופש בחירה. 42. כמה טיפים מהחיים: 10 שקלים מינימום למלצרית 43. מועמד פוליטי: רוחמה, איך לא 44. מפלגה: איפה נמצאת רוחמה? 45. חום או קור: אבשלום 46. מכתב דואר או אי מייל: יונת דואר 47. זמר אהוב (אהם): ירון חדד 48. זמרת אהובה: חווה דולב 49. להקות: מצטער,אני נגד אלימות 50. סרט מצוייר אהוב:מיקי מאוס הדור הבא 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:רגיש ,ספונטני, חוש הומור 52. אתה שונא אנשים ש..: קוראים לעצמם קודם בשם המשפחה ואחרי זה בשם הפרטי 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם חרא של כלבים 54. אני אוהב/ת: שוקולד ועוגות גבינה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: דליה רביקוביץ 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: יגאל עמיר הזבל 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: עניתי 59. משפטים שלך לסיכום:אומה שזורקת את מיטב בניה לאשפתות הפירמידות וספסרי העבודות, לא תתקיים זמן רב

למעלה