אני, אני ,אני...
ערב טוב. אני עושה את זה עכשיו, כי יורד גשם וכיף לי בבית ומחר יש לי חופש...בבקשה נעם. אחרי שבקשת כ"כ יפה שאנדב פרטים על עצמי... 1. השם שלי: מיקה (ולא קרני!!!) 2. כינוי\ם: מיק-מיק ,ועכשיו מה עכשיו, נסתפק באני. 3. ארץ לידה: "רק בישראל" 4. בית ספר ומסלול: קולנוע ותקשורת. בעיר המסריחה ביותר בארץ... 5. איך היית רוצה להיקרא: אני 6. תבלין מועדף: RED HOT CHILI PEPPERS תרתי משמע... 7. שתיה מועדפת: אשכוליות סחוט טרי טרי בקפה של יולי. 8. דאורדורנט\בושם: המממ...יש ספק? שניהם!!!
9. שמפו וקונדישינר: שמפו...אף קונדישינר לא יצליח להציל את המצב של השיער שלי.... 10. האם שחית בעירום פעם: קודם תשאלו אם אני יודעת לשחות. התשובה היא לא! לני הדברים... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא!!! אנשים כאלו מגעילים אותי...(הצוחקים, לא הנצחקים)
12. צבע מועדף: כתום, וכמה שיותר עז! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לחיות זה פשע??? כי אם כן...אני פושעת... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: וואי, קל לקנות אותי בחברות...אבל נלך על שישה, מיוחדים. 15. כרית אחת או שתיים: אף לא אחת. 16. חיות מחמד: דג. זהב. 17. סרט מועדף: סינמה פרדיסו! מומלץ בהחלט. לאוהבי הקולנוע שבנינו... 18. מוזיקה בכללית: משובחת ביותר! החל מישראלית, וכלה ברוק מטאל. 19. מכונית אידיאלית: דו גלגלי. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: המממ...אני מאמינה במבטים...וגם, המממ... 21. אוכל מועדף\ שנוא: גבינה צפתית. 23. חבר\ה לעתיד: חבר לעבר אפשר??? פנויה,אבל לא להרבה זמן...לתשומת לבכם.... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: "אין הנחתום מעיד על עיסתו" 25. היחסים עם ההורים : מצוינים ביותר! אין כמו אבאמא!!! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: פריז, האח אהבתי היחידה.... 27. ממתק מועדף: פופקורן עם חמאה ודבש. 28. נעליים מועדפות: נוחות. 29. שיר מועדף: "מתוק יום הדבש", מופע הארנבות של ד"ר קספר. 30. אתר מועדף: החרמון...נו סתם. לא מתה על מחשבים במיוחד.... 31. ספורט מועדף (לצפייה): רוגבי 32. הספורט המועדף (למשחק): ביליארד 33. הרגע הכי משפיל בחייך: היו רבים כאלו!!! מעדיף להדחיק... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות! הכי כיף! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: תעשו לי טובה... 36. אוספים: טלכרטים, בובות של קינדר, מחקים, וגם מכתביות.... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות! 38. תגיד מילה טובה...: אהבה! 39. ספר מועדף: יש הרבה, נתמקד בשניים- "סוזנה הבוכייה "אלונה קמחי, ויסוריי איוב, חנוך לוין. 40. עיתון מועדף: העיתון של המדינה...לא עושה פרסומת בחינם

41. סדרת טלוויזיה מועדפת: טלטביז....למי יש זמן לצפות בטלוויזיה??? מקדישה זמן רק לאסף הראל. 42. כמה טיפים מהחיים: לחיות מתוך שמחה אהבה ואושר. לאהוב כל אדם באשר הוא ולכבד...וכמובן לחייך תמיד, התרופה הכי טובה גם לעצמך וגם לסביבה... 43. מועמד פוליטי: סבא שלי, איש יקר! 44. מפלגה: חרות ז"ל. 45. חום או קור: קור. הבגדים הכי יפים בחורף. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר. דוגלת בעבר! 47. זמר אהוב (אהם): עברי לידר, יהלי סובול, אביב גפן, מיכה שטרית, חמי רודנר, עמיר לב 48. זמרת אהובה: נסתפק ברונית שחר. 49. להקות: ישראליות: מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר הא והכנסייה כמובן. רוק בייחוד. 50. סרט מצוייר אהוב: בולי. הייתה תוכנית כזו.... 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ארבע מילים זה הרבה. מספיק אחת: אני 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים. 53. אתה שונא מקומות ש..: קרים, ולא בגלל המזגן.... 54. אני אוהב/ת: אמאבא, סבא וסבתא, לקרוא, מוזיקה טובה, סרט וכאשר *@#% מתקשר ומבקר אותי...ועושה לי טוב.... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: האח....הוא עדיין שם! למה להכאיב? "אהבה זה כואב". 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אמרנו כבר למעלה... 57. מה הכי מגעיל אותך: שמצחצחים לידי שיניים, וכשמשתעלים לידי עם מוחטות....יאק! 58. מה את/ה הכי אוהב?: אמרתי כבר!!!! 59. משפטים שלך לסיכום: תשמחו, תשמחו, תשמחו. החיים שלנו יפים! טוב אין לי כח להוסיף סמיילים לכל קטע ולכן אוסיף כאן:
טוב אין לי כח יותר...הדברים נבחרו בצורה רנדומלית.שלום.