שאלון...

Tomiko8

New member
עונה../images/Emo70.gif

שעת התחלה: 22:08 שם: אליזבת גיל: 9.5 ספר על עצמך ב5 מילים: אני חולה על יפן! מתי התעוררת היום? 06:00 מה אכלת היום? בוקר:לחם,נקניק. ביה"ס:לחם,גמבה. צהריים:שניצל,תפו"א. ערב:סלט מיונז. נשנוש:ארטיק. איפה היית בליל הסדר? אצל הדודים. אתה שומר על כשרות? כן. אוהב מצות? בערך... איך עבר עליך החופש? סבבה. מה עשית? נסעתי פעמיים לאופקים,פעם לסאפארי ויצאתי לשופינג. משעמם לך עכשיו?לא ממש. מה התחביבים שלך?לשמוע מוסיקה יפנית,לרקוד,לשחק(כאילו לשחק בסרט לא לשחק במשחק),לכתוב כל מיני ולעשות עבודות יד. למה אתה הכי מתגעגע?לשלג. ולמי אתה הכי מתגעגע?סבא שלי ז"ל. מי האחרון שאיחל לך חג שמח?החברות שלי. והאחרון שאיחלת לו?חברות. למדת משהו בחופש הזה?לא. אתה אוהב את חג הפסח?כן. מה התיכנונים לזמן הקרוב?ללכת לחוג ציור
החפץ הכי יקר לך:לא יודעת... הבן אדם הכי יקר לך:המשפחה. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:המשפחה. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?לא זוכרת. חיבקת מישהו?אמא שלי. נישקת מישהו?לא זוכרת. התקשרת למישהו?לא זוכרת. שלחת SMS?לא זוכרת. נסעת באוטובוס:אתמול לאופקים נסעת עם אחד ההורים באוטו?אתמול מאופקים כתבת?היום ב- 13:30 ראית טלוויזיה?עכשיו. התכתבת באיסי/מסן?לא זוכרת. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?כן,העבודה לגלילאו. התקלחת?לפני כמה דקות. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?לא זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חורף/קיץ?גם וגם טלוויזיה/מחשב?גם וגם. חברות/ידידים?חברות טובות. אמא/אבא?גם וגם. חלבי/בשרי?חלבי. מצחיק/מפחיד?מצחיק. מתמטיקה/אנגלית?מתמטיקה. רוק/פופ?שניהם. מזרחית/היפ הופ?היפ הופ. רוק/מטאל?שניהם. ערוץ 2/ערוץ 10?2 לישון/להתעורר?להתעורר קפה/שוקו?קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה?שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS?במחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?יס אייסיקיו/מסנג'ר?מסן נמוכים/גבוהים?תלוי מה/מי. אשכנזים/מזרחים?אשכנזים בריכה/ים?ים שעת סיום: 22:20

My self and i

New member
ננמנמנמנממ../images/Emo110.gif

שעת התחלה: 11:59 שם: שרית. גיל: 12 וחצי. ספר על עצמך ב5 מילים: אני חמודה כזאת ולא שפויה?
מתי התעוררת היום? 10. מה אכלת היום? קורנפלקס. איפה היית בליל הסדר? אצל דודה שלי. אתה שומר על כשרות? בפסח? כה, ביומיום לא. אוהב מצות? לא הכי. איך עבר עליך החופש? אחלה לגמרי, חבל שהוא נגמר. מה עשית? וואי מלא, נסעתי לצפון, לונה פארק, ים וכאלה. עוד מלא סרטים ולקניון חברות ישנו וסתם..
משעמם לך עכשיו? לא, יש לי עוד פול דברים לעשות. מה התחביבים שלך? מחשב, טלויזיה, לישון.. רגיל נו. למה אתה הכי מתגעגע? לחברות עם י' :\\ ולמי אתה הכי מתגעגע? י' כחבר שלי ||: מי האחרון שאיחל לך חג שמח? תמיר. והאחרון שאיחלת לו? תמיר. למדת משהו בחופש הזה? כן, הרבה. אתה אוהב את חג הפסח? כן. מה התיכנונים לזמן הקרוב? ללמוד, ללמוד, ללמוד, קצת להנות, קצת לבלות:) החפץ הכי יקר לך: מממ מחשב
חחח לא יודעת. הבן אדם הכי יקר לך: י'. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אמא. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? שיחה שיחה? אממממ אין לי מושג. חיבקת מישהו? אתמול. נישקת מישהו? היום. התקשרת למישהו? אתמול. שלחת SMS? אתמול. נסעת באוטובוס: לפני החופש.. נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול. כתבת? אתמול. ראית טלוויזיה? היום. התכתבת באיסי/מסן? היום. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? אמממ לא זוכרת מתי זה היה.. התקלחת? אתמול. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אתמול. זה או זה: פסח/חנוכה? פסח. חורף/קיץ? קיץ. טלוויזיה/מחשב? מחשב. חברות/ידידים? גם וגם. אמא/אבא? שניהם. חלבי/בשרי? חלבי. מצחיק/מפחיד? מצחיק. מתמטיקה/אנגלית? אנגלית. רוק/פופ? פופ. מזרחית/היפ הופ? היפ הופ. רוק/מטאל? רוק. ערוץ 2/ערוץ 10? 2. לישון/להתעורר? לישון. קפה/שוקו? שוקו. שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן. SMS/שיחה רגילה? רגילה. התכתבות במחשב/SMS? במחשב. שיער קצר/ארוך? ארוך. יס/הוט? הוט. אייסיקיו/מסנג'ר? מסן. נמוכים/גבוהים? גבוהים. אשכנזים/מזרחים? אשכנזיםםםם רולז!
בריכה/ים? בריכה. שעת סיום: 12:03

../images/Emo97.gif

שאלון... מאת: Victemו 19/04/06 | 01:35 שעת התחלה:15:26 שם:טל גיל:עוד חודש 14(!) ספר על עצמך ב5 מילים:אני-אוהבת-מאוד-מאוד-שוקולד מתי התעוררת היום?12 ומשו..מאוחר לי יחסית מה אכלת היום?פשטידות וכריות איפה היית בליל הסדר?אצל דודה שלי =\ אתה שומר על כשרות?אממ לפעמים אוהב מצות?יותר טוב מלחם אבל פחות טוב מ חלה איך עבר עליך החופש?נחמד... מה עשית?הייתי בטיול צופים 4 ימים ובלונה פארק משעמם לך עכשיו?כן..דיי מה התחביבים שלך?מחשב טלויזיה חברים למה אתה הכי מתגעגע?מממ לא יודעת ולמי אתה הכי מתגעגע?לא יודעת מי האחרון שאיחל לך חג שמח?דודה שלי והאחרון שאיחלת לו?חברות למדת משהו בחופש הזה?מזתאמרת למדתי?מוסר השכל או משו כזה.? אתה אוהב את חג הפסח?לא ממש מה התיכנונים לזמן הקרוב?אין החפץ הכי יקר לך:מחשב וספרים של הארי פוטר הבן אדם הכי יקר לך:מממ לא יודעת אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:ספרים מחשב טלויזיה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?לא זוכרת... חיבקת מישהו?אתמול נישקת מישהו?אתמול התקשרת למישהו?אתמול שלחת SMS?אתמול נסעת באוטובוס:לפני החופש בבצפר נסעת עם אחד ההורים באוטו?אתמול כתבת?אתמול ראית טלוויזיה?אתמול התכתבת באיסי/מסן?היום רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?אמממ..לא זוכרת התקלחת?נראלי אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?אתמול זה או זה: פסח/חנוכה?אממ..חנוכה יש מצב חורף/קיץ?חורף טלוויזיה/מחשב?לא יודעת חברות/ידידים?שנייהם אמא/אבא?אמא נראלי חלבי/בשרי?חלבי מצחיק/מפחיד?שנייהם שולטים מתמטיקה/אנגלית?אנגלית למרות שאני שונאת אבל זה עדיף ממתמטיקה רוק/פופ?רוק מזרחית/היפ הופ?היפ הופ רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10?2 לישון/להתעורר?להתעורר (אם יש מה לעשות) קפה/שוקו?שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל! בדיוק התווכחתי על זה אתמול! SMS/שיחה רגילה?SMS התכתבות במחשב/SMS?מחשב..למרות שאני שונאת לדבר בכאלה תוכנות כי תמיד רבים כי לא יודעים באיזה טונים אתה נשמע שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?ייסססססססססססססס !! SAY YES SAY YES SAY YESSSSSSSS אייסיקיו/מסנג'ר?מסנג'ר נמוכים/גבוהים?גבוהים למרות שאני נמוכה אשכנזים/מזרחים?לא יודעת בריכה/ים?ים שעת סיום:15:33

tamarosa

New member
...

שעת התחלה: 06:31 שם: תמר גיל:17 ספר על עצמך ב5 מילים: אין לי ממש מה לספר. מתי התעוררת היום? 12:00 מה אכלת היום? סנדביץ' עם חומוס. איפה היית בליל הסדר? בירושליים אתה שומר על כשרות? בפסח:) אוהב מצות? יה איך עבר עליך החופש? נחמד רק היה לי רק שבוע של חופש. מה עשית? ישנתי בארך כל השבוע. משעמם לך עכשיו? קצת מה התחביבים שלך? קריאה, רכיבה, משחק, וכו'. למה אתה הכי מתגעגע? לקאמפינג אם כל כל המשפחה. ולמי אתה הכי מתגעגע? בת דודה שלי מי האחרון שאיחל לך חג שמח? סבתא:) והאחרון שאיחלת לו? סבתא למדת משהו בחופש הזה? לא ממש אתה אוהב את חג הפסח? יה מה התיכנונים לזמן הקרוב? בגרויותבגרויותבגרויות החפץ הכי יקר לך: תמיד שקיבלתי מבת דודה שלי. הבן אדם הכי יקר לך: משפחה וחברים קרובים. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: המשפחה והחברים שלי. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? אתמול בארך חיבקת מישהו? אתמול התקשרת למישהו? היום לפני חצי שעה. שלחת SMS? לפני שלוש דקות נסעת באוטובוס: וואו מזמן. נסעת עם אחד ההורים באוטו? היום בבוקר. ראית טלוויזיה? לפני כמה דקות התכתבת באיסי/מסן? עכשיו רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא יודעת התקלחת? בבוקר ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לפני שבוע חברה שלא ראיתי 3 שנים זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? גם וגם אמא/אבא? שניהם חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ 2 לישון/להתעורר? לישון! קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? SMS התכתבות במחשב/SMS? במחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? יס אייסיקיו/מסנג'ר? אייסי נמוכים/גבוהים? נמוכים אשכנזים/מזרחים? אשכנזים בריכה/ים? ים שעת סיום:18:38

אני בעבודה..משעמם..

מתי התעוררת היום? לא ישנתי בכלל מה אכלת היום? בבוקר מעדן דני ולפני שיצאתי לעבודה סלט איפה היית בליל הסדר? אצל דודים של החבר אתה שומר על כשרות?כן אוהב מצות?לא איך עבר עליך החופש?הרבה עבודות הגשה לאוניברסיטה, עבודה וחוזר חלילה מה עשית?בעיקר עבודות משעמם לך עכשיו?כן, העבודה הזאת מכה מה התחביבים שלך?מוסיקה, אומנות, ספורט,שירה, כתיבה , חברים וכו' למה אתה הכי מתגעגע?לצייר ולמי אתה הכי מתגעגע?לצ'וקה מי האחרון שאיחל לך חג שמח?הממ..נראה לי שליאור והאחרון שאיחלת לו?הממ..אנה למדת משהו בחופש הזה?זה בעצם מה שעשיתי כמעט כל החופש , למדתי ועבדתי!! אתה אוהב את חג הפסח?לא מה התיכנונים לזמן הקרוב?אין הרבה החפץ הכי יקר לך:אין כזה הבן אדם הכי יקר לך:צ'וק אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:מוסיקה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?אתמול חיבקת מישהו?היום..אחיינית שלי מאי נישקת מישהו?היום..את אייל ומאי התקשרת למישהו?לפני שתי דק' שלחת SMS?אתמול בערב נסעת באוטובוס:היום..לפני כמה שעות נסעת עם אחד ההורים באוטו?יום א' כתבת?בבוקר ראית טלוויזיה?שלשום התכתבת באיסי/מסן?במסנג'ר לפני כמה דק' רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?לא זוכרת התקלחת?לפני כמה שעות ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?לפני שבוע זה או זה: פסח/חנוכה?חנוכה חורף/קיץ?חורף טלוויזיה/מחשב?מחשב חברות/ידידים?ידידים אמא/אבא?גם וגם חלבי/בשרי?חלבי מצחיק/מפחיד?מצחיק מתמטיקה/אנגלית?אנגלית רוק/פופ?רוק מזרחית/היפ הופ?כלום רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10?ערוץ 2 לישון/להתעורר?לישון קפה/שוקו?שוקו..ברור, כאילו דה?! שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה?שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS?SMS שיער קצר/ארוך?גם וגם יס/הוט?הוט אייסיקיו/מסנג'ר?מסנג'ר נמוכים/גבוהים?גבוהים אשכנזים/מזרחים?לא משנה בריכה/ים?ים שעת סיום:19:23

למעלה