עונה../images/Emo70.gif
שעת התחלה: 22:08 שם: אליזבת גיל: 9.5 ספר על עצמך ב5 מילים: אני חולה על יפן! מתי התעוררת היום? 06:00 מה אכלת היום? בוקר:לחם,נקניק. ביה"ס:לחם,גמבה. צהריים:שניצל,תפו"א. ערב:סלט מיונז. נשנוש:ארטיק. איפה היית בליל הסדר? אצל הדודים. אתה שומר על כשרות? כן. אוהב מצות? בערך... איך עבר עליך החופש? סבבה. מה עשית? נסעתי פעמיים לאופקים,פעם לסאפארי ויצאתי לשופינג. משעמם לך עכשיו?לא ממש. מה התחביבים שלך?לשמוע מוסיקה יפנית,לרקוד,לשחק(כאילו לשחק בסרט לא לשחק במשחק),לכתוב כל מיני ולעשות עבודות יד. למה אתה הכי מתגעגע?לשלג. ולמי אתה הכי מתגעגע?סבא שלי ז"ל. מי האחרון שאיחל לך חג שמח?החברות שלי. והאחרון שאיחלת לו?חברות. למדת משהו בחופש הזה?לא. אתה אוהב את חג הפסח?כן. מה התיכנונים לזמן הקרוב?ללכת לחוג ציור
החפץ הכי יקר לך:לא יודעת... הבן אדם הכי יקר לך:המשפחה. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:המשפחה. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?לא זוכרת. חיבקת מישהו?אמא שלי. נישקת מישהו?לא זוכרת. התקשרת למישהו?לא זוכרת. שלחת SMS?לא זוכרת. נסעת באוטובוס:אתמול לאופקים נסעת עם אחד ההורים באוטו?אתמול מאופקים כתבת?היום ב- 13:30 ראית טלוויזיה?עכשיו. התכתבת באיסי/מסן?לא זוכרת. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?כן,העבודה לגלילאו. התקלחת?לפני כמה דקות. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?לא זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חורף/קיץ?גם וגם טלוויזיה/מחשב?גם וגם. חברות/ידידים?חברות טובות. אמא/אבא?גם וגם. חלבי/בשרי?חלבי. מצחיק/מפחיד?מצחיק. מתמטיקה/אנגלית?מתמטיקה. רוק/פופ?שניהם. מזרחית/היפ הופ?היפ הופ. רוק/מטאל?שניהם. ערוץ 2/ערוץ 10?2 לישון/להתעורר?להתעורר קפה/שוקו?קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה?שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS?במחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?יס אייסיקיו/מסנג'ר?מסן נמוכים/גבוהים?תלוי מה/מי. אשכנזים/מזרחים?אשכנזים בריכה/ים?ים שעת סיום: 22:20
שעת התחלה: 22:08 שם: אליזבת גיל: 9.5 ספר על עצמך ב5 מילים: אני חולה על יפן! מתי התעוררת היום? 06:00 מה אכלת היום? בוקר:לחם,נקניק. ביה"ס:לחם,גמבה. צהריים:שניצל,תפו"א. ערב:סלט מיונז. נשנוש:ארטיק. איפה היית בליל הסדר? אצל הדודים. אתה שומר על כשרות? כן. אוהב מצות? בערך... איך עבר עליך החופש? סבבה. מה עשית? נסעתי פעמיים לאופקים,פעם לסאפארי ויצאתי לשופינג. משעמם לך עכשיו?לא ממש. מה התחביבים שלך?לשמוע מוסיקה יפנית,לרקוד,לשחק(כאילו לשחק בסרט לא לשחק במשחק),לכתוב כל מיני ולעשות עבודות יד. למה אתה הכי מתגעגע?לשלג. ולמי אתה הכי מתגעגע?סבא שלי ז"ל. מי האחרון שאיחל לך חג שמח?החברות שלי. והאחרון שאיחלת לו?חברות. למדת משהו בחופש הזה?לא. אתה אוהב את חג הפסח?כן. מה התיכנונים לזמן הקרוב?ללכת לחוג ציור