שאלון...

tuty20

New member
עונה

שעת התחלה: 22:23 שם: מור גיל: 16 ספר על עצמך ב5 מילים: היי קוראים לי מור אני בת 16 ואני רקדנית שחקנית מתי התעוררת היום? 2 בצהרים מה אכלת היום? עשינו על האש =) איפה היית בליל הסדר? באשקלון אצל דודים אתה שומר על כשרות? לא אוהב מצות? כן איך עבר עליך החופש? מצוייןןןןן חבל שעוד מעט נגמר מה עשית? מה לא עשיתי משעמם לך עכשיו? קצת מה התחביבים שלך? ריקוד משחק למה אתה הכי מתגעגע? לאנשים יקרים לי שנפטרו ולמי אתה הכי מתגעגע? ^ מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו? לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה? שצריכים לנצל אותו אתה אוהב את חג הפסח? כן לא את התקופה שהוא נמצא בו מה התיכנונים לזמן הקרוב? לחרוש לבגרויותתתתת החפץ הכי יקר לך: עגילי זהב שסבתא שלי ז"ל נתנה לי הבן אדם הכי יקר לך: אחותי והמשפחה שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: משפחה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לפני יומיים חיבקת מישהו? היום נישקת מישהו? היום התקשרת למישהו? היום שלחת SMS? היום נסעת באוטובוס: חחח לא זוכרת נסעת עם אחד ההורים באוטו? היום כתבת? עכשיו ראית טלוויזיה? עכשיו התכתבת באיסי/מסן? עכשיו רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לפני שנה התקלחת? היום ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לא זוכרת זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חורף/קיץ? קיץץץץץץץץץץץץ טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? חברים אמא/אבא? מזה השאלה המפגרת הזו חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מפחיד ומצחיק מתמטיקה/אנגלית? שום דבר רוק/פופ? פופ מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? כלום ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? SMESS התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? מסן נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? גם וגם בריכה/ים? ים שעת סיום:22.28

Mooa-Numi

New member
חזק

שעת התחלה: 3:07 שם: מיכל גיל: 17 ספר על עצמך ב5 מילים: אני מה זה לא מגדירה מתי התעוררת היום? אחת, אחת וחצי מה אכלת היום? קורנפלקס כשר, אורז, מרק ירקות, סלט, פשטידת מצות מתוקה, מיץ תפוזים, שוקולד, טוסט, קצת מופלטה.. איפה היית בליל הסדר? נתניה, אצל סבא אתה שומר על כשרות? כן, לרוב אוהב מצות? ככה, לא בשיא איך עבר עליך החופש? בסדר, מהר מה עשית? טיול שנתי, מועדון, טיול עם חניכים, עברתי טסט, ליל הסדר, מחנה קופים.. בעיקר סתם בבית משעמם לך עכשיו? קצת מה התחביבים שלך? להתגרד למה אתה הכי מתגעגע? ולמי אתה הכי מתגעגע? מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו? סבתא למדת משהו בחופש הזה? בעיקר לא אתה אוהב את חג הפסח? למה לא מה התיכנונים לזמן הקרוב? לישון, אני מקווה. תערוכה. מטלות לחופש (מתמטיקה, מגן בפסיכו, העבודה על היחידה החמישית..), אולי ים החפץ הכי יקר לך: הבן אדם הכי יקר לך: אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: משהו לראות מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? שימרית לא.. אז לא זוכרת חיבקת מישהו? אולי אתמול.. אולי בתחילת המחנה.. נישקת מישהו? ביום שבת, ב5 בבוקר?
התקשרת למישהו? שימרית שלחת SMS? ליאור נסעת באוטובוס: אתמול נסעת עם אחד ההורים באוטו? היום, ואפילו נהגתי כתבת? עכשיו? ראית טלוויזיה? אצל הילה, היום התכתבת באיסי/מסן? קודם קצת רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? כל הזמן
התקלחת? ב5 ככה ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? ביום שישי?
זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? אף אחד חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקה רוק/פופ? רוק (הגדרה דבילית) מזרחית/היפ הופ? היפ הופ מצחיק אותי.. רוק/מטאל? אין יותר חיה כזאת, רוקנרול ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? בטח שלבן SMS/שיחה רגילה? שיחה התכתבות במחשב/SMS? SMS שיער קצר/ארוך? ארוך לבנות, קצר לבנים יס/הוט? יס אייסיקיו/מסנג'ר? Real Life נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? אשכנזים.. האמת לא באמת אכפת לי בריכה/ים? ים שעת סיום: 3:17

../images/Emo210.gifנחמד

שעת התחלה: שם:נגה גיל: 15 ספר על עצמך ב5 מילים: "לא יודעת מה את רוצה" מתי התעוררת היום? לא זוכרת
מה אכלת היום? הרבה חח איפה היית בליל הסדר?בבית אתה שומר על כשרות? ברור אוהב מצות? לא איך עבר עליך החופש? נחמד מה עשית? לא הרבה משעמם לך עכשיו? לא מה התחביבים שלך? אנא עכראף למה אתה הכי מתגעגע? מה ? ולמי אתה הכי מתגעגע? למה שאני אתגעגע ? מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו? גם לא למדת משהו בחופש הזה? ניסיתי :S אתה אוהב את חג הפסח? לא מה התיכנונים לזמן הקרוב? כמה קרוב ?
החפץ הכי יקר לך: האמפי :p הבן אדם הכי יקר לך: אחותי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:אחותי מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? ב23.3 חיבקת מישהו? לא זוכרת נישקת מישהו? לא זוכרת התקשרת למישהו? לא זוכרת
שלחת SMS? היום בצהריים נסעת באוטובוס: מזמן נסעת עם אחד ההורים באוטו? לפני כמה ימים כתבת? עכשיו..? ראית טלוויזיה? מזמן חח התכתבת באיסי/מסן? קודם רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא זוכרת התקלחת? היום ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לא זוכרת זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? קיץ טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? ממממ חברות אמא/אבא? לאדעת חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? תלוי במה :| מתמטיקה/אנגלית? :S אנגלית רוק/פופ? אפחד :S מזרחית/היפ הופ? מזרחית רוק/מטאל? אפחד ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? תלוי התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? איסיקיו נמוכים/גבוהים? לבנות נמוכות לבנים גבוהים
אשכנזים/מזרחים? מזרחים בריכה/ים? ממממממממממממממממממממממממממממממממ אפשר שניהם ?
שעת סיום:

...

שעת התחלה: 07:37 שם: שיר גיל: 14 וחצי ספר על עצמך ב5 מילים: לא ישנתי הלילה הזה בכלל!! מתי התעוררת היום? לא הלכתי לישון... מה אכלת היום? שוקו איפה היית בליל הסדר? סבא וסבתא אתה שומר על כשרות? כן אוהב מצות? בע איך עבר עליך החופש? אחללההה מה עשית? לא צריך לפרט.. משעמם לך עכשיו? לא ממש מה התחביבים שלך? די נו...חח למה אתה הכי מתגעגע? לחופש שנגמר ולמי אתה הכי מתגעגע? אליווווו.... מי האחרון שאיחל לך חג שמח? אממ... זה מלמעלה.. והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל למדת משהו בחופש הזה? אממ כן, כמה מילים באנגלית חח אתה אוהב את חג הפסח? כן מה התיכנונים לזמן הקרוב? אממ בעיקרון ללמוד, ואולי לים הלילה החפץ הכי יקר לך: בעיקרון אין הבן אדם הכי יקר לך: יש הרבה יותר מ-1 אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: לאדעת.. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? היום... זתומרת כל הלילה חיבקת מישהו? אתמול בערב נישקת מישהו? אממ... איזו נשיקה?... התקשרת למישהו? אתמול בערב שלחת SMS? אתמול בלילה נסעת באוטובוס: לפני איזה שבועיים נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול בערב כתבת? מזמן חח ראית טלוויזיה? אתמול בלילה התכתבת באיסי/מסן? עכשיו רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? אתמול.... התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אממ.. מוצאי שבת זה או זה: פסח/חנוכה? אממממממ... חנוכה חורף/קיץ? קיץ טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? שאלה מפגרת אמא/אבא? שאלה עוד יותר מפגרת חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקה רוק/פופ? פופ נראלי מזרחית/היפ הופ? אמממממ.. וואי:/ לאדעת חח רוק/מטאל? אפחד.. טוב שיהיה רוק ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? שיחה התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? באמצע יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? לא משנה נמוכים/גבוהים? באמצע אשכנזים/מזרחים? השאלה הכי מפגרת בשאלון הזה...... בריכה/ים? ים שעת סיום: 07:42

גמאני עונה../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 10:31 שם: ענבל
גיל: 12 ומשו=] ספר על עצמך ב5 מילים: אני ילדה מאוד מאוד מפודחת
מתי התעוררת היום? ברבע ל-9 בגלל אמא
מה אכלת היום? לאדעת איפה היית בליל הסדר? אצל דוד שלמה המאגניב=] אתה שומר על כשרות? כה אוהב מצות? לא..בעע
איך עבר עליך החופש? היה ממש כיף
מה עשית? אממ מלא מלא דברים..על האש וכאלה
משעמם לך עכשיו? כן..בגלל זה אני עונה על השאלון
מה התחביבים שלך? ללכת לקולנוע, ללכת לים, להיפגש עם חברות, מסיבות הפתעה [אהמאהמ אירנה
] למה אתה הכי מתגעגע? לחופש שעוד שניה הולך להיגמר;-[ ולמי אתה הכי מתגעגע? לירדנהה=[ מי האחרון שאיחל לך חג שמח? דוד שלמה המאגניב
והאחרון שאיחלת לו? אממ..לא נראה לי שהיה כזה
למדת משהו בחופש הזה? אממ.. כן! שמצה וחומוס לא עושה טוב באזור הבטן
אתה אוהב את חג הפסח? לא..אוליי קצת..אבל רק בגלל החופש=] מה התיכנונים לזמן הקרוב? אממ..להכין שעורים
החפץ הכי יקר לך: אין כזה
הבן אדם הכי יקר לך: אבאמא
אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: מחשב
מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לאדעת חיבקת מישהו? היום! את אבא
נישקת מישהו? =0 התקשרת למישהו? אתמול בערב
שלחת SMS? נסעת באוטובוס: לא זוכרת את התאריך.. נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול
כתבת? לפניי שניה?
ראית טלוויזיה? אתמול בערב בערב התכתבת באיסי/מסן? לפניי 3 דקות משו כזה=] רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לפניי שבוע משו כזה חח
התקלחת? אתמול בערב ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לפניי מלא זמן
זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה!=] חורף/קיץ? קיץ
טלוויזיה/מחשב? מחשב
חברות/ידידים? חברות!
אמא/אבא? אמאבא
חלבי/בשרי? אממ..בשרררר
מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? היפ הופ.. רוק/מטאל? רוק
אמא'לה מטאל זה מפחיד
ערוץ 2/ערוץ 10? 2 :] לישון/להתעורר? לישון
קפה/שוקו? שוקו
שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS? התכתבות במחשב
שיער קצר/ארוך? שער ארוך עדיף
יס/הוט? יס
אייסיקיו/מסנג'ר? מסן!=] נמוכים/גבוהים? נמוכים שליטעעע
אשכנזים/מזרחים? אשכנזים?! מאיפה לי
בריכה/ים? בריכה שעת סיום: 9:40

עונה

שעת התחלה:11:34
שם: קרן
ספר על עצמך ב5 מילים: ממ..אין לי..
מתי התעוררת היום? 10:30
מה אכלת היום? עוגת מצות ושוקו
איפה היית בליל הסדר? אצל דודה של אמא
אתה שומר על כשרות? כן
אוהב מצות? מחבבת
איך עבר עליך החופש? בסדר...
מה עשית? בעיקר ישנתי
משעמם לך עכשיו? לא ממש..לא
מה התחביבים שלך? לשחק,לרקוד,לצייר,לכתוב,לישון...חח
למה אתה הכי מתגעגע? לים..לא הייתי מלא זמן!!!
ולמי אתה הכי מתגעגע? עד אתמול התגעגעתי לנועם,ילדה שהייתה איתי בכיתה ועזבה,וראיתי אותה אתמול!אז מעכשיו אני מתחילה להתגעגע ל..מממ...עדי~ שתחזור כבר מתורכיה..
מי האחרון שאיחל לך חג שמח? נועם
והאחרון שאיחלת לו? נועם
למדת משהו בחופש הזה? כן.שצריך לישון תמיד
אתה אוהב את חג הפסח? כן.יש חופש!!
מה התיכנונים לזמן הקרוב? להיות בחזרות לעשרים אלף דברים
החפץ הכי יקר לך: הקופסה שלי~~~~
הבן אדם הכי יקר לך: משפחה
אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: משהו או מישהו? אם משהו-המיטה שלי אם מישהו-המשפחה שלי
מתי בפעם האחרונה....
דיברת עם מישהו שיחת נפש? אתמול
חיבקת מישהו? אתמול
נישקת מישהו? אתמול.על הלחי זתומרת..
התקשרת למישהו? לפני חצי שעה
שלחת SMS? אתמול
נסעת באוטובוס: עוד 40 דקות חח...אבל הפעם האחרונה הייתה לפני שבוע בערך
נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול
כתבת? עכשיו!
ראית טלוויזיה? לפני שעה
התכתבת באיסי/מסן? עכשיו
רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? בחופש
התקלחת? אתמול
ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אתמול!!!!!!!!!!
זה או זה:
פסח/חנוכה? מבחינת החופש-פסח,מבחינת החג-חנוכה
חורף/קיץ? קיץ
טלוויזיה/מחשב? מחשב,החלטתי סופית!
חברות/ידידים? חברות
אמא/אבא? שניהם
חלבי/בשרי? חלבי
מצחיק/מפחיד? מצחיק
מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקה
רוק/פופ? פופ
מזרחית/היפ הופ?היפ הופ
רוק/מטאל? רוק
ערוץ 2/ערוץ 10? 2
לישון/להתעורר? לישון ואז להתעורר
קפה/שוקו? שוקו
שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל
SMS/שיחה רגילה? שניהם
התכתבות במחשב/SMS? מחשב
שיער קצר/ארוך? כל אחד ומה שמתאים לו.שלי יחסית ארוך..
יס/הוט?הוט
אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר
נמוכים/גבוהים? מה זה משנה?!?!העיקר האופי!!
אשכנזים/מזרחים? חחח מה זה משנה.כולם מותקים
בריכה/ים? ים
שעת סיום: 11:43

polbblop

New member
...

שעת התחלה: 11:52 שם: ליזה גיל: 14 ספר על עצמך ב5 מילים: אני חדשה בפורום החביב הזה.
מתי התעוררת היום? 8:10 מה אכלת היום? שני סנדוויצ'ים ומילקי.. איפה היית בליל הסדר? מול המחשב.. [אנחנו לא חוגגים] אתה שומר על כשרות? לא אוהב מצות? ממש, אבל ממש לא.
איך עבר עליך החופש? אחלה.
מה עשית? סתם.. חברות, ידידים.. משעמם לך עכשיו? קצת.. מה התחביבים שלך? כל דבר שחברים שלי קשורים אליו.
למה אתה הכי מתגעגע? לגשם. ולמי אתה הכי מתגעגע? לידיד הכי טוב שלי.. מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא'דעת.. והאחרון שאיחלת לו? לא נראה לי שאיחלתי.. למדת משהו בחופש הזה? לא. אתה אוהב את חג הפסח? לא. [רק את החופש שלו..] מה התיכנונים לזמן הקרוב? התנחלות של אנשים אצלי, ואז סרט.
החפץ הכי יקר לך: ה
שלי.
הבן אדם הכי יקר לך: הידיד הכי טוב שלי. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: החברים שלי. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לא זוכרת כבר.. חיבקת מישהו? שלשום. נישקת מישהו? שלשום. התקשרת למישהו? היום בבוקר.. הערתי את החבר שלי.
שלחת SMS? לא'דעת.. אני מעדיפה להתקשר. נסעת באוטובוס: שלשום, לחבר.
נסעת עם אחד ההורים באוטו? אין לנו אוטו.. כתבת? אתמול. ראית טלוויזיה? ברגעים אלה ממש. התכתבת באיסי/מסן? עד לפני כמה דקות רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא'דעת.. אני לא נוהגת לוותר על דברים שאני ממש רוצה. התקלחת? היום בבוקר. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לא'דעת.. זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה.
חורף/קיץ? חורףףף!
טלוויזיה/מחשב? מחשב.. חברות/ידידים? שניהם, וכמה שיותר.
אמא/אבא? אבא. חלבי/בשרי? תלוי.. מצחיק/מפחיד? תלוי במצברוח. מתמטיקה/אנגלית? שניהם.
[שני המקצועות המועדפים עליי..]
רוק/פופ? רוק. מזרחית/היפ הופ?
שאלה קשה..
רוק/מטאל? רוק. [למרות שגם מטאל זה טוב.
]
ערוץ 2/ערוץ 10? תלוי.. לישון/להתעורר? לישון. קפה/שוקו? תלוי.. שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל. SMS/שיחה רגילה? שיחה.
התכתבות במחשב/SMS? SMS שיער קצר/ארוך? ארוך. יס/הוט? הוט. אייסיקיו/מסנג'ר? MSN נמוכים/גבוהים? ממוצעים.
אשכנזים/מזרחים? אשכנזים. בריכה/ים? ים. אבל בלי דגים..
שעת סיום: 12:03

עונענענענענע../images/Emo108.gif

שעת התחלה: 14:38 שם: עינב גיל: 13.9 ספר על עצמך ב5 מילים: אין לי מה לספר ! מתי התעוררת היום? 13:30
מה אכלת היום? עוגה איפה היית בליל הסדר?בבית אתה שומר על כשרות? כע אוהב מצות? כע איך עבר עליך החופש? קשע ביותר מה עשית? עבודת שורשים
משעמם לך עכשיו? כע, וזאת הסיבה שאני עונה על השאלון הזה
מה התחביבים שלך? לישון, לראות טלוזייה, מחשב, ולשחק ((דרמה הכוונה)) למה אתה הכי מתגעגע? לחופש שיגמר
ולמי אתה הכי מתגעגע? למורה שלי
מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו? לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה? ברור אתה אוהב את חג הפסח? כע, אבל רק שאין בו שיעורי בית מה התיכנונים לזמן הקרוב? אין תיכוננים אולי ללכת לקניון החפץ הכי יקר לך: מממ יש הרבה הבן אדם הכי יקר לך: המשפחה שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: טלווזיה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לא זוכרת חיבקת מישהו? אתמול
נישקת מישהו? אתמול
לא נשיקה נשיקה, נשיקה התקשרת למישהו? מ היום שלחת SMS? מזמן
נסעת באוטובוס: לא זוכרת נסעת עם אחד ההורים באוטו? שלשום נראלי כתבת? עכשיו
ראית טלוויזיה? לפני רבע שעה התכתבת באיסי/מסן?בבוקר רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? ביום שני
התקלחת? היום ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?שלא ראיתי אפעם ..
יום שני זה או זה: פסח/חנוכה? שניהם חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? שניהם חברות/ידידים?שניהם אמא/אבא?שניהם חלבי/בשרי? שניהם מצחיק/מפחיד? שניהם מתמטיקה/אנגלית? שניהם רוק/פופ? שניהם מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? אפחד ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? שניהם SMS/שיחה רגילה?שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS? במחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? יס אייסיקיו/מסנג'ר? מסנ נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים?
בריכה/ים? בריכה שעת סיום:14:45

תשובותת

שעת התחלה: 14:54 שם: דפנה גיל: 19 ספר על עצמך ב5 מילים: אין מספיק מילים בשביל לתאר מתי התעוררת היום? 9 וחצי מה אכלת היום? ירקות ולחמנייה עם גבינה איפה היית בליל הסדר? אצלינו אתה שומר על כשרות? לא אוהב מצות? לא איך עבר עליך החופש? סבבבה מה עשית? נחתי, ים, חברות משעמם לך עכשיו? לא מה התחביבים שלך? ספורט, ים למה אתה הכי מתגעגע? להיות עם חבר שלי ולמי אתה הכי מתגעגע? לחבר שלי מי האחרון שאיחל לך חג שמח? חבר שלי והאחרון שאיחלת לו? לא איחלתי למדת משהו בחופש הזה? לא אתה אוהב את חג הפסח? כן מה התיכנונים לזמן הקרוב? ללכת למכון ואח"כ לתופרת החפץ הכי יקר לך: אין כזה הבן אדם הכי יקר לך: המשפחה שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אהבה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לפני כמה ימים חיבקת מישהו? אתמול בערב נישקת מישהו? אתמול בערב התקשרת למישהו? היום שלחת SMS? היום בבוקר נסעת באוטובוס: פייי מזמן נסעת עם אחד ההורים באוטו? אמממ בערב השני של החג כתבת? אתמול בערב ראית טלוויזיה? היום בבוקר התכתבת באיסי/מסן? רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? היום, רציתי ללכת לים וויתרתי התקלחת? אתמול בערב ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אתמול זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? קיץ טלוויזיה/מחשב? טי וי חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? אבא חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? פופ מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? מטאל ערוץ 2/ערוץ 10 ? 10 לישון/להתעורר? להתעורר קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? אס אמ אס התכתבות במחשב/SMS? שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? ביחד בריכה/ים? ים שעת סיום: 14:59

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

שעת התחלה: 16:13
שם: קרן
ספר על עצמך ב5 מילים: חמש מילים לא מספיקות לי
מתי התעוררת היום? 7:20 - העירו אותי לטיסה
מה אכלת היום? חביתה, לחם מטוגן, עגבניות, פלאפל
איפה היית בליל הסדר? אצל סבתא וסבא
אתה שומר על כשרות? לא
אוהב מצות? בערךך
איך עבר עליך החופש? היה נחמדד
מה עשית?הרבה דבריםםםםםם
משעמם לך עכשיו? לא
מה התחביבים שלך? לרקוד, לראות סרטים..
למה אתה הכי מתגעגע? לא יודעתת
ולמי אתה הכי מתגעגע? לחברה שלי שנסעה לשליחות בארה"ב
מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת
והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל
למדת משהו בחופש הזה? כן
אתה אוהב את חג הפסח? לא
מה התיכנונים לזמן הקרוב? להיום או בכללי?
החפץ הכי יקר לך: איןן
הבן אדם הכי יקר לך: המשפחה
אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: המשפחה שלי, הבית שלי
מתי בפעם האחרונה....
דיברת עם מישהו שיחת נפש? לפני הרבה זמן
חיבקת מישהו? כמה שעות
נישקת מישהו? כמה שעות
התקשרת למישהו? הרבה זמןן
שלחת SMS? ביום ראשון
נסעת באוטובוס: היוםם
נסעת עם אחד ההורים באוטו? לפני הרבה זמן
כתבת? לפני שעה
ראית טלוויזיה? בבוקר
התכתבת באיסי/מסן? לפני כמה דקות
רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לפני הרבה זמן
התקלחת? אתמול בערב
ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לא יודעתת |
זה או זה:
פסח/חנוכה? חנוכה
חורף/קיץ? אביב
טלוויזיה/מחשב? מחשב
חברות/ידידים? חברות
אמא/אבא? שניהםםם
חלבי/בשרי? חלבי
מצחיק/מפחיד? מצחיק
מתמטיקה/אנגלית? אנגלית
רוק/פופ? שניהםם
מזרחית/היפ הופ? היפ הופ
רוק/מטאל? רוק
ערוץ 2/ערוץ 10? 2
לישון/להתעורר? להתעורר
קפה/שוקו? לא זה ולא זה
שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל
SMS/שיחה רגילה? SMS
התכתבות במחשב/SMS? התכתבות במחשב
שיער קצר/ארוך? ארוך
יס/הוט? הוטט
אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר
נמוכים/גבוהים? נמוכים
אשכנזים/מזרחים? לא משנהה
בריכה/ים? בריכה
שעת סיום: 16:20
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mori 4 Ever

New member
עונה גם..../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif../images/Emo204.gif

שעת התחלה: 17:29 שם: מור גיל: 17 ספרי על עצמך ב5 מילים: יפה, חמודה, מתוקה, עייפה ועייפה
חח
מתי התעוררת היום? אממ 10:40 מה אכלת היום? באגטטט איפה היית בליל הסדר? אצל דודה שלי אתה שומר על כשרות? כן.. ברור אוהב מצות? לא כ"כ איך עבר עליך החופש? נחמדד מה עשית? הייתי עם בת דוד שלי משעמם לך עכשיו? לא מה התחביבים שלך? ים, בריכה,. מחשב, לא משהו מיוחד. למה אתה הכי מתגעגע? מממ לא יודעת ולמי אתה הכי מתגעגע?
מי האחרון שאיחל לך חג שמח? אחד המדודים שהיה פה אתמול חח והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל למדת משהו בחופש הזה? כן, למתמטיקה חח אתה אוהב את חג הפסח? פחות או יותר מה התיכנונים לזמן הקרוב? ללמוד ללמוד וללמוד החפץ הכי יקר לך: פשש לא יודעת.. הבן אדם הכי יקר לך: אמאבא אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אהבה ומוסיקה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? שלשום.. חיבקת מישהו? היום את אחותי חח נישקת מישהו? את אחותי
התקשרת למישהו? היום לפני כמה זמן לחברה שלחת SMS? ממ אתמול לידיד שלי נראה לי נסעת באוטובוס: ממזמןןן.. לפני פסח נסעת עם אחד ההורים באוטו? מממ השבוע מתישהו כתבת? לפני רגע ראית טלוויזיה? אממ אתמול בלילה התכתבת באיסי/מסן? היום רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? תמיד חח התקלחת? אתמול בלילה ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? מממ אתמול את דודים שלי זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? קיץ טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? אמאבא חלבי/בשרי? בשרי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקה רוק/פופ? פופ מזרחית/היפ הופ? מזרחית רוק/מטאל? מטאל ערוץ 2/ערוץ 10? 10 לישון/להתעורר? לישוןןן קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל, כאילו חום SMS/שיחה רגילה? תלוי עם מי
התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? מזרחים בריכה/ים? ים שעת סיום: 17:35

Ofek The Diva

New member
עונה:)

שעת התחלה:19:17 שם:אופק גיל:16.5 ספר על עצמך ב5 מילים:אני חמודי וזה בהחלט מספיק! מתי התעוררת היום?עשרים ל8 ..היה לי מגן מה אכלת היום?הרבה:\ איפה היית בליל הסדר?אצל סבתא כמו תמיד אתה שומר על כשרות?כן אוהב מצות?כן איך עבר עליך החופש?היה נחמד מה עשית?הייתי בלונה פארק, אצל סבתא, באומן17, אממ והשתעממתי לי משעמם לך עכשיו?לא ממש מה התחביבים שלך?טלויזיה, מחשב, לקרוא, לראות סרטים, לצאת לרקוד, להיות עם חברות למה אתה הכי מתגעגע?לכשהייתי קטנה ולמי אתה הכי מתגעגע?איילה המורה שלי לטבע ביסודי מי האחרון שאיחל לך חג שמח?אמממ חיחי במספרה והאחרון שאיחלת לו?לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה?כן למגן.. אתה אוהב את חג הפסח?כבר לא מה התיכנונים לזמן הקרוב?לעבור ת'בגרויות עם ציונים גבוהים החפץ הכי יקר לך:אמממ יש הרבה הבן אדם הכי יקר לך:סבתא אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:מסטיקים חח אממ וחברות שלי מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?לפני כמה ימים חיבקת מישהו?היום נישקת מישהו?היום התקשרת למישהו?היום שלחת SMS?אתמול נסעת באוטובוס:היום נסעת עם אחד ההורים באוטו?אמממ לפני הרבה זמן חח כתבת?היום ראית טלוויזיה?עכשיו התכתבת באיסי/מסן?עכשיו רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?אתמול התקלחת?בבוקר ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?היום זה או זה: פסח/חנוכה?חנוכה חורף/קיץ?קיץ טלוויזיה/מחשב?מחשב חברות/ידידים?חברות אמא/אבא?אמא חלבי/בשרי?חלבי מצחיק/מפחיד?מצחיק מתמטיקה/אנגלית?כלום רוק/פופ?היפ הופ מזרחית/היפ הופ?היפ הופ רוק/מטאל?כלום ערוץ 2/ערוץ 10?2 לישון/להתעורר?לישון קפה/שוקו?שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?לבן SMS/שיחה רגילה?תלוי התכתבות במחשב/SMS?מחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?יס יס יססס אייסיקיו/מסנג'ר?אייסיקיו נמוכים/גבוהים?לא יותר מידי גבוהים אשכנזים/מזרחים?לא אכפת לי בריכה/ים?ים שעת סיום:19:21

ester6

New member
../images/Emo15.gif

שם: אסתר. גיל: 14. ספר על עצמך ב5 מילים: אני בלונדינית.. יש לי עיניים ירוקות.. ואני בכיתה ח'.. מה אתם רוצים שאני יספר?? מתי התעוררת היום? ב-10:30 בערך.. מה אכלת היום? אני אוכלת עכשיו שניצל.. איפה היית בליל הסדר? הייתי במלון בטבריה עם המשפחה שלי.. אתה שומר על כשרות? כן..תמיד! אוהב מצות? לא ממש. איך עבר עליך החופש?הייתי כל השבוע במלון עד אתמול והיה ממש נחמד.. מה עשית? הייתי במלון.. משעמם לך עכשיו? מאוד.. מה התחביבים שלך? לגלוש באינטרנט, לראות טלויזיה, לבלות עם חברות ועוד כל מיני...ף למה אתה הכי מתגעגע? לא יודעת.. ולמי אתה הכי מתגעגע? לחברה ממש טובה שלי שטסה לחו"ל לפני בערך חודש ל-4 שנים..
מי האחרון שאיחל לך חג שמח? חברה ממש טובה שלי.. והאחרון שאיחלת לו? חברה אחרת שלי.. למדת משהו בחופש הזה? לא...למרות שיש לי מלא שיעורי בית ו-3 עבודות לא עשיתי עדיין כלום.. אתה אוהב את חג הפסח? כן.. זה חג נחמד.. מה התיכנונים לזמן הקרוב? היום?? לאכול.. ללכלת לראות קצת טלויזיה וללכת לישון..
החפץ הכי יקר לך: משו שחברה שלי נתנה לי לפני שהיא טסה לחו"ל ל-4 שנים... הבן אדם הכי יקר לך: אחותי הקטנה.. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אחותי?!?! מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לפני פסח דיברתי עם חברה ממש טובה שלי ובכינו מלא...
חיבקת מישהו? לפני בערך שעה חיבקתי את אחותי הקטנה.. נישקת מישהו? את אחותי.. כשחיבקתי אותה.. התקשרת למישהו? לפני שעתיים התקשרתי לחברה שלי.. שלחת SMS? לאחותי הגדולה.. בבוקר.. נסעת באוטובוס: בפסח.. נסענו מת"א לטבריה למלון שלנו.. נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול נסעתי באוטו אבל לא עם ההורים.. עם אחים שלי.. כתבת? עכשיו?!?! ראית טלוויזיה? ב-9 התכתבת באיסי/מסן? בצהריים עם חברה שלי.. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? בבוקר.. התקלחת? בבוקר.. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? בפסח ראיתי במלון הרבה אנשים שאני מכירה שלא ראיתי מלא זמן... זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה
חורף/קיץ? חורף
טלוויזיה/מחשב? גם וגם! חברות/ידידים? חברות. אמא/אבא? כרגע אף אחד מהם... אני בכאסח עם שניהם..
חלבי/בשרי? חלבי.. מצחיק/מפחיד? מצחיק..
מתמטיקה/אנגלית? אנגלית.. אני לא סובלת מתמטיקה..
רוק/פופ? זה תלוי.. אבל בעיקרון אני אוהבת את שניהם.. מזרחית/היפ הופ? לא זה ולא זה.. רוק/מטאל? רוק.. ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ 2.. לישון/להתעורר? לישון..
קפה/שוקו? קפה.. שוקולד לבן/שוקולד רגיל?
SMS/שיחה רגילה? תלוי מתי ומה אהני רוצה להגיד.. אבל בעיקרון אני מעדיפה שיחה רגילה.. התכתבות במחשב/SMS? במחשב.. שיער קצר/ארוך? ארוך.. אבל לא ארוך מידי.. יס/הוט? Yes אייסיקיו/מסנג'ר? ICQ נמוכים/גבוהים? אני לא מעדיפה אף אחד מהם.. אני לא אוהבת אנשים לפי הגובה שלהם וזה ממש לא משנה לי... אשכנזים/מזרחים? שוב.. אני גם לא מעדיפה אנשים לפי העדה שלהם.. זה גם לא משנה לי.. אבל אני ספרדייה.. בריכה/ים? בריכה.. שאלון נחמד..

noa elisha

New member
חדשהה! עונה...-

שעת התחלה:23:37 שם: נועה גיל:14 ספר על עצמך ב5 מילים: אין לי כוח... מתי התעוררת היום? 1 מה אכלת היום? אממ...בצהריים צ'יפס ובערב פיצה איפה היית בליל הסדר? סבא וסבתא אתה שומר על כשרות? כןן אוהב מצות? לאא... איך עבר עליך החופש? ככככיייףףף מה עשית? הלכתי לקניון עם חברות לסרטים ונפגשתי עם חברות... משעמם לך עכשיו? מאודד! מה התחביבים שלך? לשחק כדורסל, לראות טלויזיה ולהיות במחשב למה אתה הכי מתגעגע? לכלום... ולמי אתה הכי מתגעגע? לאפחדד... מי האחרון שאיחל לך חג שמח? חברה שלי... והאחרון שאיחלת לו? חברה שלי למדת משהו בחופש הזה? עשיתי עבודהה... אתה אוהב את חג הפסח? לא ממש... מה התיכנונים לזמן הקרוב? לזמן הקרובב?? ביום ראשון לימודיים!! החפץ הכי יקר לך: הפלאא... הבן אדם הכי יקר לך: אבא אמא ובדודה שליי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: פלאפון טלויזיה ומחשב מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? אתמולל... חיבקת מישהו? לפני שעה נישקת מישהו? לפני שעה התקשרת למישהו? לפני 5 דקות שלחת SMS? לפני שעה נסעת באוטובוס: ביום ראשון נסעת עם אחד ההורים באוטו? בצהריים כתבת? כתבתי מהה? ראית טלוויזיה? לפני חצי שעה התכתבת באיסי/מסן? לפני 5 מאיות השניהה רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא זכור לי... התקלחת? היום בבוקר ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אתמולל זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? קיץ טלוויזיה/מחשב? טלויזיה חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? שניהםם!! חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקהה רוק/פופ? פופ מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? SMS התכתבות במחשב/SMS? SMS שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? אייסי נמוכים/גבוהים? גבוהיםם אשכנזים/מזרחים? אשכנזיםם בריכה/ים? בריכה שעת סיום: 11:42

h e n y

New member
יאללה..עונה

שעת התחלה: 02:01 שם: חן גיל: 16 וחצי ספר על עצמך ב5 מילים: מתי התעוררת היום?: 11 מה אכלת היום?: טוסט, חביתה וזהו איפה היית בליל הסדר?: אצל דודים שלי אתה שומר על כשרות? בטח אוהב מצות? לא ממש איך עבר עליך החופש? בסדר מה עשית? הייתי במרכז משעמם לך עכשיו? כן מאודד מה התחביבים שלך? לכתוב להפיק, לעשות סרטים ומחזות למה אתה הכי מתגעגע? לחופש ולמי אתה הכי מתגעגע? חסוי מי האחרון שאיחל לך חג שמח? ידיד שלי והאחרון שאיחלת לו? ידיד שלי למדת משהו בחופש הזה? כן נראה לי אתה אוהב את חג הפסח? כן בטח מה התיכנונים לזמן הקרוב? לימודים בעיקר החפץ הכי יקר לך: המחשב הבן אדם הכי יקר לך: אחיינית שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: הכתיבה שלי מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? היום חיבקת מישהו? היום נישקת מישהו? לפני שבועיים התקשרת למישהו? היום שלחת SMS? היום נסעת באוטובוס:לא זוכרת נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול כתבת? היום ראית טלוויזיה?היום התכתבת באיסי/מסן? היום רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? היום התקלחת? היום ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? יום ראשון זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? קיץ טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? קשה להגיד אמא/אבא? חח מה זאת השאלה הזאת חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מפחיד מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS? במחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?הוט אייסיקיו/מסנג'ר? איסקיו נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? שניהם בריכה/ים? ים שעת סיום: 02:10

../images/Emo120.gif :]

שעת התחלה: 06:17 שם: נטשה
גיל: 17. ספר על עצמך ב5 מילים: נ נח נחמ נחמן מאומן :) מתי התעוררת היום? 4 אחה"צ. מה אכלת היום? שוגי ועוגה. איפה היית בליל הסדר? ג'רוזלם. אתה שומר על כשרות? משתדלת. אוהב מצות?
איך עבר עליך החופש? מבוזבז, רציתי ללמוד והתעצלתי. מה עשית? כלום, ישנתי ויצאתי קצת. משעמם לך עכשיו? לא ממש, אני לומדת. מה התחביבים שלך? אין כאלה. למה אתה הכי מתגעגע? כרגע? לחבר. ולמי אתה הכי מתגעגע? אמרתי למעלה :] מי האחרון שאיחל לך חג שמח? ידיד. והאחרון שאיחלת לו? לא איחלתי לאף אחד. למדת משהו בחופש הזה? כן, להפסיק להיות תלותית. אתה אוהב את חג הפסח? לא
. מה התיכנונים לזמן הקרוב? לעבור את הבגרויות בשלום, וללמוד נהיגה. החפץ הכי יקר לך: שרשרת מיוחדת. הבן אדם הכי יקר לך: אמא, החבר. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: סיגריות, סקס. מתי בפעם האחרונה.. דיברת עם מישהו שיחת נפש? מזמן. חיבקת מישהו? בצהריים. נישקת מישהו? כנ"ל. התקשרת למישהו? לפני כמה שעות. שלחת SMS? עכשיו. נסעת באוטובוס: לביצפר, לפני החופש. נסעת עם אחד ההורים באוטו? היום בערב לעשות קניות אחרי פסח. כתבת? עכשיו. ראית טלוויזיה? לפני 10 דק'. התכתבת באיסי/מסן? לפני כמה שעות עם חברה טובה
. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא יודעת. התקלחת? אתמול. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? ביום ראשון
. זה או זה: פסח/חנוכה? פסח בגלל החופש, חנוכה בגלל האוכל. חורף/קיץ? חורף י יש לי יומהולדת, קיץ
כי זה פשוט יותר טוב. טלוויזיה/מחשב? טלויזיה. חברות/ידידים? חברות. אמא/אבא? אמא, אין שום ספק. חלבי/בשרי? בשרי. מצחיק/מפחיד? מצחיק. מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקה[
] רוק/פופ? רוק. מזרחית/היפ הופ? היפהופ. רוק/מטאל? רוק. ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ 2. לישון/להתעורר? לישון. קפה/שוקו? קפה
. שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לא זה ולא זה, שוקולד מריר. SMS/שיחה רגילה? SMS. התכתבות במחשב/SMS? SMS. שיער קצר/ארוך? ארוך
יס/הוט? HOT
אייסיקיו/מסנג'ר? איסיקיו. נמוכים/גבוהים? גבוהים. אשכנזים/מזרחים? אשכנזים, כי הפכים נמשכים. בריכה/ים? ים. שעת סיום: 06:27

MikeY fReAk

New member
אני:]../images/Emo79.gif

שעת התחלה: 10:36 שם: לא מעניין אתכם גיל: 15 ספר על עצמך ב5 מילים: אין לי כוח לשטויות האלה
מתי התעוררת היום? 9 20 ומשהו מה אכלת היום? לחמניה עם גבינה וזיתים איפה היית בליל הסדר? מלון אתה שומר על כשרות? כה אוהב מצות? לא איך עבר עליך החופש? מייגע מה עשית? בעיקר חרשתי/אכלתי/ישנתי משעמם לך עכשיו? כן, וזאת הסיבה העיקרית שאני עונה לשאלון הזה. מה התחביבים שלך? צילום, בעיקר. למה אתה הכי מתגעגע? להיות ילדה קטנה. בלי דאגות.. ולמי אתה הכי מתגעגע? לא עניינכם[: מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לודעת, המורה פרטית?:X והאחרון שאיחלת לו? נערף! למדת משהו בחופש הזה? כן
אתה אוהב את חג הפסח? לא מה התיכנונים לזמן הקרוב? לחרוש, ולחרוש, ולחרוש, ולהלחץ, ולקוות ש3 שנים עוברות מהר. החפץ הכי יקר לך: מצלמונה הכוסית. הבן אדם הכי יקר לך: יש כמה. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אהמ, פלאפון. נערף.. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? המף, אני לא זוכרת משהו ספציפי חיבקת מישהו? אוף, כמה ימים
נישקת מישהו? התקשרת למישהו? אתמול שלחת SMS? ב17 נסעת באוטובוס: גם ב17 נסעת עם אחד ההורים באוטו? אממ רביעי כתבת? הא? ראית טלוויזיה? אתמול התכתבת באיסי/מסן? עכשיו רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לודעת:X התקלחת? אממ רביעי בערב ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? יום שני זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? שניהםP: אמא/אבא? אמאP: חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? איכס. רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? לודעת. 2. לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שניהם. שוקולד לבן/שוקולד רגיל? שניהם. SMS/שיחה רגילה? סמס התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? תלוי למי יס/הוט? אין לי לא זה ולא זה..
אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר. אייסיקיו=חרא נמוכים/גבוהים? שניהם. אשכנזים/מזרחים? שניהם בריכה/ים? לא יודעת לשחות..ים.. שעת סיום: 10:45

עונה

שעת התחלה:12:35 שם:יסמין גיל:13 ספר על עצמך ב5 מילים:צמחונית , חילונית , שמלאנית , לא הומופובית מתי התעוררת היום?שבע בבוקר מה אכלת היום?קורנפלקס וכריך בבית ספר איפה היית בליל הסדר?בבית אתה שומר על כשרות?לא אוהב מצות?לא איך עבר עליך החופש?בסבבה מה עשית?כלום משעמם לך עכשיו?קצת מה התחביבים שלך?לקרוא לשמוע מוזיקה ולכתוב למה אתה הכי מתגעגע?ליסודי למרות שאני אוהבת את החטיבה ולמי אתה הכי מתגעגע?לסבא שלי ז"ל
מי האחרון שאיחל לך חג שמח?לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו?גם לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה?לא אתה אוהב את חג הפסח?אהה כה מה התיכנונים לזמן הקרוב?כלום :( החפץ הכי יקר לך:השרשרת זהב שסבא שלי נתן לי הבן אדם הכי יקר לך:ההורים שלי וסבתא שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:שתיה ומוזיקה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?לא זוכרת חיבקת מישהו?לפני בערך שעה כשחזרתי מבית ספר חיבקתי את אמא שלי נישקת מישהו?אותו דבר התקשרת למישהו?אתמול בערב שלחת SMS?לא זוכרת נסעת באוטובוס:אתמול נסעת עם אחד ההורים באוטו?לא זוכרת כתבת?היום בבית ספר ראית טלוויזיה?עכשיו התכתבת באיסי/מסן?אתמול רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?לא זוכרת התקלחת?אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?היום את החברות שלא ראיתי כל החופש זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חופש יותר ארוך חורף/קיץ?קיץ טלוויזיה/מחשב?גם וגם חברות/ידידים?חברות אמא/אבא?אותו דבר חלבי/בשרי?חלבי מצחיק/מפחיד?מצחיק מתמטיקה/אנגלית?מתמטיקה רוק/פופ?רוק מזרחית/היפ הופ?היפ הופ רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10? אותו דבר לישון/להתעורר?לישון
קפה/שוקו?לא זה ולא זה שוקולד לבן/שוקולד רגיל?לבן SMS/שיחה רגילה?sms התכתבות במחשב/SMS?מחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?הוט אייסיקיו/מסנג'ר?מסן נמוכים/גבוהים?בנות נמוכות בנים גבוהים אשכנזים/מזרחים?אותו דבר אני לא גזענית בריכה/ים?ים שעת סיום:רבע ל1

B A W

New member
עונהנהנהנהנה

שעת התחלה:22:10 שם:--- גיל: עוד מעט 16...=\ ספר על עצמך ב5 מילים: אני שונאת שאנשים מסכלים עלי. מתי התעוררת היום? שבע וחצי...איכס מה אכלת היום? קורנפלקס, מרק, ספגטי ותפו"א איפה היית בליל הסדר? אצל דודה שלי אתה שומר על כשרות? כן אוהב מצות? לאאא עשולי עצירות הזונות. איך עבר עליך החופש? סתם מה עשית? הייתי באילת. משעמם לך עכשיו? כן מה התחביבים שלך? ספורט, ספרים ומוזיקה. למה אתה הכי מתגעגע? לזמנים טובים. ולמי אתה הכי מתגעגע? לעצמי. מי האחרון שאיחל לך חג שמח? דניאל והאחרון שאיחלת לו? דניאל למדת משהו בחופש הזה? כן אתה אוהב את חג הפסח? כן מה התיכנונים לזמן הקרוב? ללמוד החפץ הכי יקר לך: לא יודעת. הבן אדם הכי יקר לך: לא יודעת. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: ספרים. דימיון. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? היום בבוקר חיבקת מישהו? לפני שלוש שעות. נישקת מישהו? לפני שלוש שעות. התקשרת למישהו? היום בבוקר שלחת SMS? אחה"צ נסעת באוטובוס: אתמול. נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול כתבת? לפני יומיים בערך. ראית טלוויזיה? רואה עכשיו. התכתבת באיסי/מסן? מתכתבת רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? כל הזמן...24\7 התקלחת? לפני חצי שעה בערך ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? היום זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכההההה חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? אבא חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? שוקולד לבן SMS/שיחה רגילה?sms התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? אייסיקיו נמוכים/גבוהים? נמוכים זה שולט (ya ya...) אשכנזים/מזרחים? אני חצי חצי אז.... בריכה/ים? ים שעת סיום:22:19

למעלה