שאלון...

Victem

New member
שאלון...../images/Emo70.gif

שעת התחלה: שם: גיל: ספר על עצמך ב5 מילים: מתי התעוררת היום? מה אכלת היום? איפה היית בליל הסדר? אתה שומר על כשרות? אוהב מצות? איך עבר עליך החופש? מה עשית? משעמם לך עכשיו? מה התחביבים שלך? למה אתה הכי מתגעגע? ולמי אתה הכי מתגעגע? מי האחרון שאיחל לך חג שמח? והאחרון שאיחלת לו? למדת משהו בחופש הזה? אתה אוהב את חג הפסח? מה התיכנונים לזמן הקרוב? החפץ הכי יקר לך: הבן אדם הכי יקר לך: אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? חיבקת מישהו? נישקת מישהו? התקשרת למישהו? שלחת SMS? נסעת באוטובוס: נסעת עם אחד ההורים באוטו? כתבת? ראית טלוויזיה? התכתבת באיסי/מסן? רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? התקלחת? ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? זה או זה: פסח/חנוכה? חורף/קיץ? טלוויזיה/מחשב? חברות/ידידים? אמא/אבא? חלבי/בשרי? מצחיק/מפחיד? מתמטיקה/אנגלית? רוק/פופ? מזרחית/היפ הופ? רוק/מטאל? ערוץ 2/ערוץ 10? לישון/להתעורר? קפה/שוקו? שוקולד לבן/שוקולד רגיל? SMS/שיחה רגילה? התכתבות במחשב/SMS? שיער קצר/ארוך? יס/הוט? אייסיקיו/מסנג'ר? נמוכים/גבוהים? אשכנזים/מזרחים? בריכה/ים? שעת סיום:

עונה

שעת התחלה: 01:40 שם:אפרת גיל: 12 ספר על עצמך ב5 מילים:אני אוהבת כלבים וגם חמודה מתי התעוררת היום? 09:30 ככה מה אכלת היום? מי זוכר איפה היית בליל הסדר? אצל הדודים אתה שומר על כשרות? בערך אוהב מצות?בערך איך עבר עליך החופש? אהה...בסדר מה עשית? כלום בערך משעמם לך עכשיו? קצת..עוד מעט נלך לישון מה התחביבים שלך?כלבים,חברים,טלוויזיה,מחשב,קולנוע למה אתה הכי מתגעגע? לא יודעת ולמי אתה הכי מתגעגע? למי שאני אוהבת מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא יודעת והאחרון שאיחלת לו? לא יודעת למדת משהו בחופש הזה? חשבון אתה אוהב את חג הפסח? בגלל החופש. כן מה התיכנונים לזמן הקרוב? לימודי. לצערי החפץ הכי יקר לך: לא יודעת הבן אדם הכי יקר לך: המשפחה שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: לא יודעת! מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לא יודעת חיבקת מישהו? אתמול נישקת מישהו?שלשום התקשרת למישהו? היום שלחת SMS? היום נסעת באוטובוס: יום ראשון נסעת עם אחד ההורים באוטו?שלשום כתבת?מה כתבתי? ראית טלוויזיה? היום התכתבת באיסי/מסן? לפני כמה שעות רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לפני כמה שעות התקלחת? בבוקר ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לא זוכרת זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? קיץ טלוויזיה/מחשב שניהם? חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? שניהם חלבי/בשרי? שניהם מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אף אחד רוק/פופ? פופ מזרחית/היפ הופ? כלום רוק/מטאל? כלום ערוץ 2/ערוץ 10? שניהם לישון/להתעורר? להתעורר קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS? גם וגם שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? יס אייסיקיו/מסנג'ר? שניהם נמוכים/גבוהים? חצי חצי אשכנזים/מזרחים? אשכנזים בריכה/ים? בריכה שעת סיום:01:44

dana re3

New member
עונהההה

שעת התחלה:3:01 שם:דנה גיל:14 וחצי ספר על עצמך ב5 מילים:קוראים לי דנה ואני בת 14 וחצי מתי התעוררת היום?12 מה אכלת היום?אממ כל מיני דברים אבל לא
איפה היית בליל הסדר?אצלינו בבית כל המשפוחה באה אתה שומר על כשרות?כן אוהב מצות?כן איך עבר עליך החופש?סבבה מה עשית?אממ סתם לא משהו מיוחד הרבה ישנתי משעמם לך עכשיו?קצת מה התחביבים שלך?לרכב על סוסים.. למה אתה הכי מתגעגע?לימים של היסודי ולמי אתה הכי מתגעגע?לחבר טוב שלי שהוא כבר לא... =/ מי האחרון שאיחל לך חג שמח?אמממ חברה והאחרון שאיחלת לו?חברה למדת משהו בחופש הזה?לא נראה לי חחח אתה אוהב את חג הפסח?כן מה התיכנונים לזמן הקרוב?ללמוד למבחנים החפץ הכי יקר לך:כל מיני דברים הבן אדם הכי יקר לך: אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:פלא, מחשב מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?לפני 3 ימים בערך חיבקת מישהו?לפני יומיים נישקת מישהו? התקשרת למישהו?לפני 7 שעות בערך שלחת SMS?לפני 3 שעות נסעת באוטובוס:שלשום נסעת עם אחד ההורים באוטו?לפני שעתיים כתבת?עכשיו.. ראית טלוויזיה?לפני 10 דקות התכתבת באיסי/מסן?לפני שעתיים רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?אתמול התקלחת?היום ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חורף/קיץ?קיץ טלוויזיה/מחשב?מחשב חברות/ידידים?חברות אמא/אבא?קשה להחליט חלבי/בשרי? מצחיק/מפחיד?מצחיק מתמטיקה/אנגלית?אף אחד
רוק/פופ?רוק מזרחית/היפ הופ?היפ הופ רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10?ערוץ 2 לישון/להתעורר?לישון קפה/שוקו?שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?שוקולד רגיל SMS/שיחה רגילה?sms התכתבות במחשב/SMS?מחשב שיער קצר/ארוך?ארוך לבנות קצר לבנים יס/הוט?הוט אייסיקיו/מסנג'ר?איי סיי נמוכים/גבוהים?גבוהים אשכנזים/מזרחים? בריכה/ים?בריכה שעת סיום:3:05

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונהה.. ../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 3:43 לפנות בוקר שם: עומר גיל: 13 ספר על עצמך ב5 מילים: אנ'לא יודע תשאלו מישהו אחר מתי התעוררת היום? 13:30 בערךך מה אכלת היום? דג איפה היית בליל הסדר? אצל אחותי בבית אתה שומר על כשרות? כן אוהב מצות? קצת, ככה ככה איך עבר עליך החופש? סבבה מה עשית? כמו כולםם משעמם לך עכשיו? כןן מה התחביבים שלך? להיות במחשב לראות טלוויזיה להיות עם חברים למה אתה הכי מתגעגע? אינלי מושג ולמי אתה הכי מתגעגע? לא יודעע מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרר.. והאחרון שאיחלת לו? לא יודעע למדת משהו בחופש הזה? לא אתה אוהב את חג הפסח? כן מה התיכנונים לזמן הקרוב? לא יודע החפץ הכי יקר לך: לא יודעע הבן אדם הכי יקר לך: אחיינים שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אחיינים שלי מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? מלפני שעה חיבקת מישהו? בשעה 21:00 ומשהו נישקת מישהו? כנ"ל התקשרת למישהו? לא יודעע שלחת SMS? מלפני 5 דק' נסעת באוטובוס: ביום האחרון שלפני החופשה נסעת עם אחד ההורים באוטו? בעשר בלילה כתבת? ממזמן ראית טלוויזיה? בשעה 17:00 ומשהו התכתבת באיסי/מסן?מלפני חצי שעה רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא יודעע התקלחת? לפני יומיים ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לא היה זה או זה: פסח/חנוכה? אמממממממ.. שניהם חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? חברות אמא/אבא?
חלבי/בשרי? שניהם מצחיק/מפחיד? שניהם מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקה רוק/פופ? שניהם מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? שניהם קפה/שוקו? שוקו
שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? רגילה התכתבות במחשב/SMS? במחשב שיער קצר/ארוך? שניהם יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? אייסיקיו נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? אשכנזים [מבלי להעליב ואני לא גזען
] בריכה/ים? בריכה שעת סיום: 3:53

הכו2שת

New member
[= עונה..

שעת התחלה: 04:10 שם: לוסי גיל: 17 ספר על עצמך ב5 מילים: מתי התעוררת היום? 2 ומשהו.. מה אכלת היום? כל מיני.. איפה היית בליל הסדר? בבית.. (לא חגגנו) אתה שומר על כשרות? לא אוהב מצות? לא איך עבר עליך החופש? ליגה.. יש לי חופש בכלל אני לא לומד, אני לומדת רק בקורס של עיצוב שיער, פרשתי מהבי''ס מה עשית? מסיבות.. משעמם לך עכשיו? למה שישעמם לי? מצאתי תעסוקה, השאלון הזה [= מה התחביבים שלך? ריקודים, עיצוב שיער למה אתה הכי מתגעגע? כלום ולמי אתה הכי מתגעגע? חסוי.. מי האחרון שאיחל לך חג שמח? עמיתו'ש [= והאחרון שאיחלת לו? עמיתו'ש [= למדת משהו בחופש הזה? חח לא אתה אוהב את חג הפסח? לא כל כך מה התיכנונים לזמן הקרוב? לסיים ת'קורס עיצוב שיער..ואז נראה החפץ הכי יקר לך: ? הבן אדם הכי יקר לך: אימא, ועוד כמה מהצד.. ;) אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: האנשים הנ''ל מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לפניי שבועיים חיבקת מישהו? אתמול נישקת מישהו? שלשום התקשרת למישהו? אתמול שלחת SMS? לפניי כמה ימים נסעת באוטובוס: מזמן לא.. נסעת עם אחד ההורים באוטו? מזמן לא.. כתבת? מממ מזמן לא [= חוץ מבמחשב חח ראית טלוויזיה? היום התכתבת באיסי/מסן? אתמול.. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא מוותרת [= התקלחת? היום..לפני כמה דק', חותכת לישון עוד מעט ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אתמול זה או זה: פסח/חנוכה? לא זה ולא זה חורף/קיץ? חורף בגלל הבגדים (חולשה לצעיפים והכי סטייל) טלוויזיה/מחשב? TV חברות/ידידים? ידידים אמא/אבא? אמא חלבי/בשרי? ?! מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית (יודעת שוטף..חח) רוק/פופ? לא זה ולא זה.. NYH שליטה [= מזרחית/היפ הופ? כנ''ל רוק/מטאל? כנ''ל ערוץ 2/ערוץ 10? "2 זה תמיד ביחד".. לישון/להתעורר? לישוןןן..עצלנית למוות קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן [= SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS? אס-אמ-אס שיער קצר/ארוך? תלוי למי..אבל לרוב ארוך (סטייל) יס/הוט? HOT כל מה שחם [= אייסיקיו/מסנג'ר? ICQ נמוכים/גבוהים? =\ אשכנזים/מזרחים? אשכנזים למוות [= בריכה/ים? ליםםםם וחם לי בגוףףףף..חח שעת סיום: 04:18 תודה שהעסקת אותי ב8 הדקות האלה [= לילה טוב!

No NiCk15

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo9.gif

שעת התחלה:10:04 שם:אירנה גיל:13 ספר על עצמך ב5 מילים:אינלי כוח נו
מתי התעוררת היום?עשרה לעשר מה אכלת היום?כלום בנתיים איפה היית בליל הסדר?בבית(כולם באו אלינו) אתה שומר על כשרות?כן אוהב מצות?לא איך עבר עליך החופש?כיף
מה עשית?כלמיני דברים משעמם לך עכשיו?קצת מה התחביבים שלך?מחשב,טלוויזיה,חברות למה אתה הכי מתגעגע?מאיפה לי ולמי אתה הכי מתגעגע?ירדן
מי האחרון שאיחל לך חג שמח?המשפחה
והאחרון שאיחלת לו?כנ"ל למדת משהו בחופש הזה?אממ עשיתי שיעורים לחופש.. זה נקרא?:| אתה אוהב את חג הפסח?כן מה התיכנונים לזמן הקרוב?אין.. החפץ הכי יקר לך:כלמיני הבן אדם הכי יקר לך:המשפחה,חברים אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:משםחה וחברים
מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?אממ.. אממ.. אתמול נראהלי
חיבקת מישהו?היום נישקת מישהו?היום התקשרת למישהו?אתמול שלחת SMS?אתמול נסעת באוטובוס:אממ.. לפני חודש בערך נסעת עם אחד ההורים באוטו?ביום שישי כתבת?עכשיו ראית טלוויזיה?עכשיו התכתבת באיסי/מסן?אתמול רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?היום
התקלחת?אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?אממ יום שישי
זה או זה: פסח/חנוכה?חנוכה חורף/קיץ?קיץ טלוויזיה/מחשב?שניהם חברות/ידידים?אממ חברות.. אמא/אבא?שניהם חלבי/בשרי?בשרי מצחיק/מפחיד?מצחיק מתמטיקה/אנגלית?אנגלית רוק/פופ?פופ מזרחית/היפ הופ?היפ הופ רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10?ערוץ 2 לישון/להתעורר?שניהם
קפה/שוקו?שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?שוקולד רגיל SMS/שיחה רגילה?שניהם התכתבות במחשב/SMS?במחשב שיער קצר/ארוך?באמצע יס/הוט?הוט אייסיקיו/מסנג'ר?מסנג'ר נמוכים/גבוהים?באמצע אשכנזים/מזרחים?אפחד מהםXP בריכה/ים?שניהם שעת סיום:10:12

d r o r y

New member
עונה:

שעת התחלה:10:50 שם:דרוריייי גיל:24 ספר על עצמך ב5 מילים:חמש-מילים-זה-לא-מספיק. מתי התעוררת היום?8:50 מה אכלת היום?סלט פירות(תותים ובננה) עם אשל איפה היית בליל הסדר?אצל סבא וסבתא מצד האמא אתה שומר על כשרות?מבחינת חג פסח,כן.אבל באופן כללי,לא ממש. אוהב מצות?מאוד איך עבר עליך החופש?החג?בואי נגיד שעבר. מה עשית?מחשב,הליכה/טיולים,נפגשתי לפחות פעם אחת או פעמיים עם חברים,טלוויזיה... משעמם לך עכשיו?למדיי מה התחביבים שלך?מחשב/אינטרנט,טיולים,מוזיקה ישראלית,צפייה בטלוויזיה(רק לפעמים!),כתיבה,לפנטז בהקיץ(לווא דווקא פנטזיות מיניות). למה אתה הכי מתגעגע?אמממ....לימים היפים של קבוצת הכדורגל "אייאקס",להצגה שהייתי עושה עם אחי,ו...לא יודע מה עוד. ולמי אתה הכי מתגעגע?וואלה...כיום לאף אחד. מי האחרון שאיחל לך חג שמח?בטח אחד החברים שדיברתי איתם והאחרון שאיחלת לו?כנ"ל למדת משהו בחופש הזה?לא אתה אוהב את חג הפסח?לא...מהסיבה הפשוטה שאני בכלל לא אוהב חגים. מה התיכנונים לזמן הקרוב?לחזור לעבודה שלי מחר(לאחר כמה ימים של חופשת חג),להפיץ עוד כמה סקרים טובים של כדורגל בפורומים שבהם אני כותב,להתחיל לכתוב סיפור חדש,וכל שאר הדברים סטנדרטיים...אתם יודעים. החפץ הכי יקר לך:הדיסק-מן+הדיסקים שלי,המחשב,הכמה סיפורים שעד עכשיו כתבתי על גביי דפיי הקלסר,ו...זהו? הבן אדם הכי יקר לך:עבור אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:את בטח לא מתכוונת ל"לדמיין",משום שלדמיין אפשר הכל.כל אחד יכול לדמיין את עצמו בכל מצב.מה שכן,אני יכול להגיד לך שאם לא היו לי דברים מסויימים אז לא הייתי יכול להתקיים במציאות.אבל בדמיון אני יכול להתקיים בכל מצב. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?אתמול עם חבר שלי חיבקת מישהו?אתמול נישקת מישהו?אתמול התקשרת למישהו?אתמול שלחת SMS?אמממ...מתי שהוא ב 3 ימים האחרונים נסעת באוטובוס:לפני כמה שבועות,נראה לי נסעת עם אחד ההורים באוטו?שלשום.עם שני ההורים ואחי. כתבת?אתמול ראית טלוויזיה?היום בבוקר התכתבת באיסי/מסן?אתמול/שלשום רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?לא זוכר התקלחת?אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?נגיד ששלשום זה או זה: פסח/חנוכה?נלך על חנוכה חורף/קיץ?קיץ טלוויזיה/מחשב?מחשב חברות/ידידים?תלוי באדם עצמו אמא/אבא?אבא חלבי/בשרי?חלבי מצחיק/מפחיד?מצחיק,בדר"כ מתמטיקה/אנגלית?איכס ופיכס רוק/פופ?פופ בדר"כ מזרחית/היפ הופ?היפ הופ.אבל שניהם דוחים לי את הנשמה. רוק/מטאל?רוק...אבל רק ישראלי ערוץ 2/ערוץ 10?שתיים לישון/להתעורר?תלוי מתי קפה/שוקו?שוקו קר בשקית שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה?שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS?במחשב שיער קצר/ארוך?תלוי למי. יס/הוט?יס אייסיקיו/מסנג'ר?איי.סי.קיו נמוכים/גבוהים?תלוי למי אשכנזים/מזרחים?חחח....אין העדפה בריכה/ים?בריכה שעת סיום:11:10 לקח לי 20 דקות על השעון.אני ממש איטי.חחחח..... חג שמח ובדח לכולם.

© h i l a ©

New member
עונה

שעת התחלה: 11:26 שם: הילה גיל:15 ספר על עצמך ב5 מילים: מפגרת בת 15 שכל היום במסן :/ מתי התעוררת היום?10:40 מה אכלת היום? במבה XD איפה היית בליל הסדר? בבית אתה שומר על כשרות? כן אבל לא כשרות של פסח :X אוהב מצות? כן אבל לא לאכול אותן ככה :X איך עבר עליך החופש? בשיעמום אבל היה נחמד!! מה עשית? הלכתי לקניות מתישהו :S משעמם לך עכשיו? בטח מה התחביבים שלך? טלוויזיה\מחשב ולצחוק מה אני יודעת... למה אתה הכי מתגעגע?לגןןן! אין דאגות על הראש!! ולמי אתה הכי מתגעגע? וי וי הכלבה שלי!!! :':)'( מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת היו הרבה והאחרון שאיחלת לו? לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה? לא חחחח, אבל היום צריכה להתחיל לעשות ש.ב :'( אתה אוהב את חג הפסח? בגלל החופש, כן מה התיכנונים לזמן הקרוב? מימונהה היום בערבב יאא החפץ הכי יקר לך: לא יודעת :S הבן אדם הכי יקר לך: שאלה ממש קשה!! ניראלי אבאמא.. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אוכל XD מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לא זוכרת חיבקת מישהו? אתמול חחח נישקת מישהו? לא זוכרת התקשרת למישהו? לא זוכרת! אולי אתמול שלחת SMS? לא זוכרת, יש מסנג'ר! נסעת באוטובוס: יום לפני תחילת החופש נסעת עם אחד ההורים באוטו? ביווווםםם.... ואו כשאני חושבת על זה, לפני שבוע וחצי ככה.. כתבת? עכשיו ראית טלוויזיה? היום!! חחח התכתבת באיסי/מסן? היום רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא זוכרת :X התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? ואו, זה היה בחופש הגדול!! זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? שניהם טלוויזיה/מחשב? טלוויזיה חברות/ידידים? מה מאיפה לי.. תלוי איך הידידים מתנהגים.. אז נגיד שחברות.. אמא/אבא? שניהם חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק! מתמטיקה/אנגלית? אנגלית :S רוק/פופ? שניהם מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון!!!!!!!!11 קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לא יודעת :X SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS? התכתבות במחשב, יותר קל וגם בחינם XD שיער קצר/ארוך? ארוך!!! יס/הוט? הוט למרות שיס ניראים יותר שווים אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר, איסקיו עושה לי בעיות :X נמוכים/גבוהים? גבוהים למרות שזה לא הכי משנה אשכנזים/מזרחים? אשכנזים חחחח בריכה/ים? שניהםם (L)(L) שעת סיום: 11:40 [וואלה ביזבזתי רבע שעה על זה....]

../images/Emo187.gifעונההה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שעת התחלה:12:37 שם:אילנושית
ספר על עצמך ב5 מילים:אהלן לכולם קוראים לי אילנושית
מתי התעוררת היום?10:30 נראה לי
מה אכלת היום?
עם
איפה היית בליל הסדר?אצל דודים
אתה שומר על כשרות?
אוהב מצות?כע..בעיקר עם שוקולד
איך עבר עליך החופש?נחמד מאוד אבל יותר מדי מהר
מה עשית?הרבה
משעמם לך עכשיו?לא
מה התחביבים שלך?מחשב, חברים, משפחה, ספרים.. למה אתה הכי מתגעגע?
ולמי אתה הכי מתגעגע?
מי האחרון שאיחל לך חג שמח?לא זוכרת
והאחרון שאיחלת לו?כנ"ל
למדת משהו בחופש הזה?כע
אתה אוהב את חג הפסח?כע
מה התיכנונים לזמן הקרוב?ממ...
החפץ הכי יקר לך:
הבן אדם הכי יקר לך:
אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:מחשב
מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?שלשום נראה לי
חיבקת מישהו?אתמול.. נישקת מישהו?כנ"ל
התקשרת למישהו?אתמול.. שלחת SMS?לפני כמה ימים.. נסעת באוטובוס:לפני החופש
נסעת עם אחד ההורים באוטו?אתמול
כתבת?היום
ראית טלוויזיה?היום
התכתבת באיסי/מסן?היום.. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?ממ..לא'דעת
התקלחת?היום
ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?אתמול
זה או זה: פסח/חנוכה?קשה
חורף/קיץ?כנ"ל טלוויזיה/מחשב?מחשב
חברות/ידידים?חברות וידידים
אמא/אבא?שניהם
חלבי/בשרי?חלבי
מצחיק/מפחיד?ביחד
מתמטיקה/אנגלית?אנגלית
רוק/פופ?ממ.. מזרחית/היפ הופ?היפ הופ אם כבר..רק לא מזרחית
רוק/מטאל?
ערוץ 2/ערוץ 10?2 לישון/להתעורר?לא'דעת.. קפה/שוקו?קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל?שניהם
SMS/שיחה רגילה?שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS?במחשב
שיער קצר/ארוך?ארוך אבל עד גבול מסוים יס/הוט?ממ..קשה
אייסיקיו/מסנג'ר?מסנג'ר
נמוכים/גבוהים?גבוהים ושוב עד גבול מסוים.. אשכנזים/מזרחים?אשכנזים
בריכה/ים?בריכה שעת סיום:12:46

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo192.gif

שעת התחלה: 12:55 שם: שיר גיל: 13 ספר על עצמך ב5 מילים: עייפה, מטורפת, חכמה, פרנואידית ומרושעת [לפעמים
]. מתי התעוררת היום? ב-10 מה אכלת היום? משהו שהוא כמו פנקייק אבל מקמח מצה.. איפה היית בליל הסדר? סבא וסבתא אתה שומר על כשרות? לא אוהב מצות? לא ממש.. יש להם טעם של קרטון. איך עבר עליך החופש? מהר מה עשית? כלום משעמם לך עכשיו? די מה התחביבים שלך? לצייר, טלויזיה, מחשב, חברות ו-[לצערי] לאכול..
למה אתה הכי מתגעגע? אהה.. לרוזוול [תוכנית טלויזיה שהתבטלה בעונה ה-3 שלה..
] ולמי אתה הכי מתגעגע? לעדן.. חברה שלי שגרה בארה"ב. מי האחרון שאיחל לך חג שמח? ככל הנראה מישהו במסן. והאחרון שאיחלת לו? נראה לי שלבת דודה שלי וסבתא שלה [מהצד השני אז היא לא סבתא שלי..] למדת משהו בחופש הזה? היסטוריה..[אתמול התחלתי להכין את השיעורים.] אתה אוהב את חג הפסח? כה מה התיכנונים לזמן הקרוב? לעשות שיעורים וללכת לסבא וסבתא. החפץ הכי יקר לך: אהה.. השעון שלי? או שאוי איזשהו תכשיט. הבן אדם הכי יקר לך: המשפחה. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אוכל, ספרים, טלויזיה, מחשב וחברות. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לפני כמה ימים. חיבקת מישהו? שלשום. נישקת מישהו? שלשום. התקשרת למישהו? אתמול שלחת SMS? לא זוכרת נסעת באוטובוס: אה.. ביום האחרון של הלימודים נסעת עם אחד ההורים באוטו? שלשום כתבת? אתמול ראית טלוויזיה? עכשיו התכתבת באיסי/מסן? לפני כמה דקות רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא זוכרת.. התקלחת? אתמול בערב ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לפני כמה חודשים שחברה שלי באה לביקור בארץ.. זה או זה: פסח/חנוכה? פסח!
חורף/קיץ? קיץ..
טלוויזיה/מחשב? טלויזיה!!
חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? כרגע, אפחד. חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? אה.. אנלי מושג.. אני צופה ב-שניהם. לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? שניהם SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה. באסאמאס אין רגשות.. זה טכני ורובוטי. התכתבות במחשב/SMS? במחשב. שיער קצר/ארוך? לא משנה, העיקר שזה יהיה יפה. יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? מסן. נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? אשכנזים..[גיב מי אה ברייק, אני אשכנזייה] בריכה/ים? בריכה.. שונאת את הים!!
שעת סיום: 13:05

עונה

שעת התחלה: 11:33 שם: יובל גיל: 13 וחצי ספר על עצמך ב5 מילים: סיפרתי על עצמי בחמש מילים מתי התעוררת היום? ב-7 מה אכלת היום? בינתיים כלום, לא סובל את הימים הארורים של המצות... איפה היית בליל הסדר? אצל דודים אתה שומר על כשרות? משתדל.. (סתם, ברור שכן) אוהב מצות? בערך כמו שישראל היא האלופה של המונדיאל איך עבר עליך החופש? חופש מה עשית? שיעורי בית, עבודות, חזרה למבחן... שוב שיעורי בית, שוב עבודות.. עוד שיעורי בית, עוד עבודות.. וחזרתי קצת על מבחן בהיסטריה משעמם לך עכשיו? נגיד מה התחביבים שלך? |שונא שאלות נדושות| למה אתה הכי מתגעגע? שנות ה-90 ולמי אתה הכי מתגעגע? אח שלי (הוא נסע לשוהם מתל אביב!!!!) מי האחרון שאיחל לך חג שמח? שכחתי והאחרון שאיחלת לו? שכחתי (נו, מה, יש לי זיכרון של דג שעבר תאונת דרכים והזיכרון שלו נדפק ועכשיו אין לו זיכרון) למדת משהו בחופש הזה? שצריך לנצל אותו לדברים אחרים אתה אוהב את חג הפסח? את החופש - כן. את המצות - ממש לא. מה התיכנונים לזמן הקרוב? לסיים את השאלון החפץ הכי יקר לך: המחשב שלי (הוא חפץ?) הבן אדם הכי יקר לך: המחשב של השכן שלי *ציני* אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: בלעדיי מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לפני כמה שנים טובות... חיבקת מישהו? לא נראה לי נישקת מישהו? לא נראה לי וגם לא נשמע לי [טוב...] התקשרת למישהו? היום בבוקר שלחת SMS? אתמול בערב נסעת באוטובוס: לפני חודשיים נסעת עם אחד ההורים באוטו? בשנה שעברה כתבת? לפני יומיים ראית טלוויזיה? לפני חצי שעה התכתבת באיסי/מסן? כרגע (בחלון השני שלי) רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? משהו נורא-מאוד. לא וויתרתי התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אהההההההה זה או זה: פסח/חנוכה? פסחנוכה חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? מה ז'תומרת? אמא/אבא? אף אחד מהם
חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מפחיד מתמטיקה/אנגלית? לא סובל טמטומטיקה, אז אני אבחר באנגלית רוק/פופ? רוק (איכסססס) מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? רוק (איכס, איכס, ושוב איכס!) ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ 2(2) לישון/להתעורר? לישון ולא להתעורר קפה/שוקו? שוקו נטול קפ(ה)-אין שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? SMS התכתבות במחשב/SMS? התכתבות באייסיקיו שיער קצר/ארוך? תלוי למי (!) יס/הוט? הוט
שליטה אייסיקיו/מסנג'ר? אייסיקיו נמוכים/גבוהים? ממוצע? אשכנזים/מזרחים? אם אני אכתוב "אשכנזים" אני אחשב גזען, ואם אני ארשום "מזרחים" אני אחשב עבריין. (ככה חושבים היום) אז אני אבחר גם בזה וגם בזה... בריכה/ים? ים שעת סיום: 13:44

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שעת התחלה: 14:08 שם: שושנה גיל: 28 ספר על עצמך ב5 מילים: לא קוראים לי שושנה ספר (הספר לא קשור, היה צריך 5 מילים) מתי התעוררת היום? אממ 1 וחצי בערך מה אכלת היום? היום? בלילה שתיתי קפה איפה היית בליל הסדר? בבית עם כל הצד של אמא אתה שומר על כשרות? כן
אוהב מצות? לא איכסה איך עבר עליך החופש? אחלה חופש מה עשית? ישנתי
חברה שלי שלא ראיתי הרבה זמן באה אלי סוףסוף, התנחלתי אצל אנשים והתנחלו אצלי ות'אמת שגם ניקיתי משעמם לך עכשיו? לא, בקטנה מה התחביבים שלך? לישון והרבה.. לנגן לישון... לראות טלוויזיה ולישון תוך כדי חח למה אתה הכי מתגעגע? לתקופה הזאת שנה שעברה.. היה כל כך נחמד ולמי אתה הכי מתגעגע? אממ לאדעת מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל למדת משהו בחופש הזה? לא אני מתחילה היום אתה אוהב את חג הפסח? אני מתחילה לשנוא אותו השנה מה התיכנונים לזמן הקרוב? מבחן בהיסטוריה, מתכונת במחשבים, מבחן באנגלית, רוק"צ מתכונת בהיסטוריה ועוד ועוד החפץ הכי יקר לך: הגיטרות שלי הבן אדם הכי יקר לך: משפחתי היקרה אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: גיטרה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? אתמול חיבקת מישהו? אתמול נישקת מישהו? המממ לא בזמן האחרון
התקשרת למישהו? אתמול שלחת SMS? אתמול נסעת באוטובוס: לפני שהחופש התחיל נסעת עם אחד ההורים באוטו? שילשום כתבת? מה כתבתי..? לא זוכרת ראית טלוויזיה? לפני שבאתי למחשב התכתבת באיסי/מסן? אתמול רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? אתמול התקלחת? אתמול (יש פה מוטיב חוזר..) ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? בחופש זה או זה: פסח/חנוכה? אממ.. מצד אחד פסח מצד שני חנוכה. אין תגובה חורף/קיץ? ח-ו-ר-ף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? הממ.. חברות אמא/אבא? אין תגובה חלבי/בשרי? נו מה זה
מצחיק/מפחיד? מצחיק! מתמטיקה/אנגלית? אנגלית@!@! רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? נאן אוף דאמ רוק/מטאל? אממ.. רוק כבד
ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS? התכתבות שיער קצר/ארוך? תלוי למי יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר נמוכים/גבוהים? תלוי אשכנזים/מזרחים? קווקזים לשילטון
סתם, מה זה הגזענות הזאת?!?! (עזבו שזה ברור שמזרחים שולטים) בריכה/ים? אם כבר אז ים.. שעת סיום: 14:17

kate162

New member
../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 15:28 שם: קייט גיל: 15 ספר על עצמך ב5 מילים: מתי התעוררת היום? 10 וחצי מה אכלת היום? בלינצס איפה היית בליל הסדר? בבית אתה שומר על כשרות? לא אוהב מצות? לא איך עבר עליך החופש? מהר מה עשית? כלום משעמם לך עכשיו? לא ממש מה התחביבים שלך? לצלם לגלוש באינטרנט למה אתה הכי מתגעגע? לילדות ולמי אתה הכי מתגעגע? מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו? לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה? כן אתה אוהב את חג הפסח? בערך מה התיכנונים לזמן הקרוב? אין לי החפץ הכי יקר לך: המצלמה שלי, המחשב הבן אדם הכי יקר לך: אמא אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אוכל, מים, אוויר
מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? ממש ממש מזמן... חיבקת מישהו? לא יודעת נישקת מישהו? לא יודעת התקשרת למישהו? לפני יומיים שלחת SMS? מזמן... נסעת באוטובוס: מזמן... נסעת עם אחד ההורים באוטו? ממש מזמן.. כתבת? עכשיו? ראית טלוויזיה? לפני שעה התכתבת באיסי/מסן? אתמול רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא זוכרת התקלחת? היום בבוקר ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? היום זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? --- אמא/אבא? --- חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מפחיד מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקה רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ?
רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? שיחה התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? קצר יס/הוט? יס אייסיקיו/מסנג'ר? אייסי נמוכים/גבוהים? נמוכים אשכנזים/מזרחים? אשכנזים בריכה/ים? בריכה שעת סיום: 15:36

adi121

New member
נהנההה../images/Emo60.gif

שעת התחלה:17:20 שם:עדי גיל:18 וחצי ספר על עצמך ב5 מילים:אני עדי ואל תעצבנו אותי מתי התעוררת היום?בסביבות 1 מה אכלת היום?עוגה של אמא בבוקר ובצהריים תפוחי אדמה עם צלי בקר איפה היית בליל הסדר?אצל סבתא אתה שומר על כשרות?כן אוהב מצות?לא ממש איך עבר עליך החופש?היה נחמד מאוד.. חבל שהלימודים כל הזמן היו לי על הראש מה עשית?יצאתי עם חברים הייתי בבומבמלה משעמם לך עכשיו?כן קצת מה התחביבים שלך?לישון/טלוויזיה/מחשב/מוזיקה ובו זמנית הכל ביחד למה אתה הכי מתגעגע?לחופש אמיתי ולמי אתה הכי מתגעגע?אממ לא יודעת ראיתי את כולם לאחרונה מי האחרון שאיחל לך חג שמח?לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו?לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה?פ-י-ז-י-ק-ה אההההה אתה אוהב את חג הפסח?יאפ מה התיכנונים לזמן הקרוב?ללמוד וללמוד החפץ הכי יקר לך:פלאפון? אמ פי3? הבן אדם הכי יקר לך: חברים שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:חבר טוב מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?לפני יומיים חיבקת מישהו?שלשום נישקת מישהו?לפני 3 שבועות התקשרת למישהו?לפני שעתיים שלחת SMS?כנ"ל נסעת באוטובוס:לפני החופש נסעת עם אחד ההורים באוטו?שלשום כתבת?כמה שעות ראית טלוויזיה?לא מזמן התכתבת באיסי/מסן?ברגע זה רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?לא זוכרת התקלחת?אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?לפני יומיים זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חורף/קיץ?חורף טלוויזיה/מחשב?קשה.. טלוויזיה חברות/ידידים?קשה.. גם וגם אמא/אבא?
חלבי/בשרי?חלבי מצחיק/מפחיד?מצחיק מתמטיקה/אנגלית?מתמטיקה רוק/פופ?רוק מזרחית/היפ הופ?היפ הופ רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10?10 לישון/להתעורר?לישון קפה/שוקו?קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל?לבן SMS/שיחה רגילה?תלוי לאיזה צורך התכתבות במחשב/SMS?במחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?יס יס יס
אייסיקיו/מסנג'ר?אייסיקיו נמוכים/גבוהים?גבוהים חחח אשכנזים/מזרחים?אשכנזים חחח (המזרחית אמרה זאת!) בריכה/ים?ים.. אבל לא בזמן הקרוב יש לי טראומה מחול שעת סיום: 17:28

ady18

Well-known member
תשובות

שעת התחלה:18:20 שם:יעל גיל:22 ספר על עצמך ב5 מילים:אני גרה במרכז הארץ ובת 22:) מתי התעוררת היום?אממ 11 מה אכלת היום? סטייק חומוס סלט כרוב מללפון חמוץ מצה סלט עגבניות ציפס וסלט ירקות ופשטידה ומוס שוקולד איפה היית בליל הסדר?דודים אתה שומר על כשרות?כן אוהב מצות?לא איך עבר עליך החופש?היה נחמד מה עשית?אממ הייתי במסיבה דודים חייפה תל אביב דברים כאלה משעמם לך עכשיו?לא מה התחביבים שלך?מחשב טלוויזה מוזיקה למה אתה הכי מתגעגע?לחמץ:) ולמי אתה הכי מתגעגע?אממ יש כמה מי האחרון שאיחל לך חג שמח?ידיד שלי והאחרון שאיחלת לו?ידיד שלי למדת משהו בחופש הזה? אתה אוהב את חג הפסח?לא מה התיכנונים לזמן הקרוב?הולכת למימונה החפץ הכי יקר לך: הבן אדם הכי יקר לך: אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:חמץ מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? היום חיבקת מישהו? נישקת מישהו? התקשרת למישהו? שלחת SMS? נסעת באוטובוס:אתמול נסעת עם אחד ההורים באוטו? כתבת? ראית טלוויזיה? התכתבת באיסי/מסן? רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? התקלחת? ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? זה או זה: פסח/חנוכה? חורף/קיץ? טלוויזיה/מחשב? חברות/ידידים? אמא/אבא? חלבי/בשרי? מצחיק/מפחיד? מתמטיקה/אנגלית? רוק/פופ? מזרחית/היפ הופ? רוק/מטאל? ערוץ 2/ערוץ 10? לישון/להתעורר? קפה/שוקו? שוקולד לבן/שוקולד רגיל? SMS/שיחה רגילה? התכתבות במחשב/SMS? שיער קצר/ארוך? יס/הוט? אייסיקיו/מסנג'ר? נמוכים/גבוהים? אשכנזים/מזרחים? בריכה/ים? שעת סיום:

galyeru2

New member
עונההההה

שעת התחלה: 18:43 שם:גל גיל:15 ספר על עצמך ב5 מילים: אני הכי עייפה ביקום! (ומשו) מתי התעוררת היום?11 מה אכלת היום?4 תפוחי אדמה..חחח איפה היית בליל הסדר?אצל סבתא אתה שומר על כשרות?לא אוהב מצות?כן איך עבר עליך החופש? היה מעולהההההה מה עשית?אמממ הייתי בים המלח.. הייתי בטיול של התנועה.. הייתי בים והרבה בסרטים ועם חברים... משעמם לך עכשיו? כן, אחרת לא הייתי עושה את השאלון הזה... מה התחביבים שלך?אממ לרקוד בעיקר... למה אתה הכי מתגעגע? לקיץ שיחזור כבר! ולמי אתה הכי מתגעגע? לדודה ובת דודה שלי ז"ל מי האחרון שאיחל לך חג שמח?ידיד שלי... והאחרון שאיחלת לו?גם.. למדת משהו בחופש הזה? שאסור לסמוך על אף אחד אתה אוהב את חג הפסח? כן.. נחמד.. מה התיכנונים לזמן הקרוב?מימונה!!! החפץ הכי יקר לך: שרשרת זהב שקיבלתי כשהייתי ממש קטנה.. הבן אדם הכי יקר לך:יש כמה.. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:שוקולד מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?אתמול בלילה חיבקת מישהו? היום נישקת מישהו?היום את אמא.. אבל אם נשיקה רצינית אז... סוד
התקשרת למישהו? לפני חצי שעה שלחת SMS? גם נסעת באוטובוס:שלשום.. נסעת עם אחד ההורים באוטו?אמממ אולי גם שלשום.. כתבת?על דף? אווו לפני הרבה זמן.. ראית טלוויזיה?אתמול בלילה התכתבת באיסי/מסן?עכשיו רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? ביום חמישי רציתי ללכת למשחק של מכבי.. התקלחת?אתמול בלילה ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?ביום שבת! חברה מארה"ב שלא ראיתי שנה! זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חורף/קיץ?קיץ טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? גם וגם אמא/אבא? אמא (אבל אל תגלו לאפחד
) חלבי/בשרי?חלבי מצחיק/מפחיד?מפחיד מתמטיקה/אנגלית?אמממ מתמטיקה נראה לי... רוק/פופ?פופ מזרחית/היפ הופ?היפ הופ רוק/מטאל?לא ולא ערוץ 2/ערוץ 10?ערוץ 2 לישון/להתעורר?לישון!!!! קפה/שוקו?גם וגם שוקולד לבן/שוקולד רגיל?גם וגם... SMS/שיחה רגילה?שיחה התכתבות במחשב/SMS?מחשב שיער קצר/ארוך?אממממ באמצע כזה.. יס/הוט?הוט אייסיקיו/מסנג'ר?מסנג'ר נמוכים/גבוהים?גבוהים אשכנזים/מזרחים? אשכנזים!! בריכה/ים? י=ם שעת סיום:18:51 מי שקרא את כל זה יוצא תותח!!!!

pacific ocean

New member
יאללה נענה ../images/Emo214.gif

שעת התחלה: 21:18 שם:אשלי גיל:15 וחצי ספר על עצמך ב5 מילים: עקשנית, סקרנית, מוכשרת, ביישנית, צנועה(עאאאלק) מתי התעוררת היום? 9:00...אוףףףףףףףף מה אכלת היום? אני יודעת מה לא אכלתי היום....לחם!...אחח הפנקייק הזה עשה את שלו בערב... איפה היית בליל הסדר? אצל דודים של אמא שלי אתה שומר על כשרות? לא אוהב מצות?לא איך עבר עליך החופש?וואלה....נחמד מה עשית? הייתי עם החבר..הסתובבתי עם חברות...קצת עם המשפחה.... משעמם לך עכשיו? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מה התחביבים שלך? שירה.....ציור........רכיבה על אופניים....ריקוד..כתיבת שירים למה אתה הכי מתגעגע? לבצפר תאמינווו אוו לאאא ולמי אתה הכי מתגעגע? לחבר שלי...שנמצא עם המשפחה שלו עכשיו אוף מי האחרון שאיחל לך חג שמח? חברה טובה טובההה מאוד שלי והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל...אותה אחת למדת משהו בחופש הזה?לאאאאאא אתה אוהב את חג הפסח? כן מה התיכנונים לזמן הקרוב? אנערף..ללמוד למתכונת בלשון החפץ הכי יקר לך: צמיד שסבתא שלי נתנה לי כשנולדתי הבן אדם הכי יקר לך: אמ'וש כמובן אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: מוסיקה ודיאט קולה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? אתמול עם חבר שלי חע חיבקת מישהו? אמא שלי היוםםם נישקת מישהו? היום..את חבר שלי התקשרת למישהו? היום..לחבר שלי חחח יו אני נודניקית שלחת SMS? ווווווווואוו המון זמן נסעת באוטובוס: יום.....ראשון..או ...שבת (בערב) נסעת עם אחד ההורים באוטו? אין אוטו חיחי כתבת? אממ.......לא זוכרת חחח ראית טלוויזיה?לפני חצי שעה התכתבת באיסי/מסן? לפני שעתיים ככה רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?רכיבה קיצונית על אופניים...לא ויתרתי לגמרי..אבל הנחתי את זה לרגע עד שניפטר מהבגרויות התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אין לי שמץ.... זה או זה: פסח/חנוכה? פסחחחחחחחחחחחחחחחחח חורף/קיץ? חורףףףףףףףףףףףףףף טלוויזיה/מחשב? מחשבבבבבבבבבב חברות/ידידים? חברות וידידים...קשה להחליט אמא/אבא?אמאאאאאאאאאאא חלבי/בשרי?בשריי יאמיייייייי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? פופ מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? לא ולא ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר?להתעורר קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? שוקולד חלב..(רגיל..) SMS/שיחה רגילה? התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? ארוךךךךך אבל תלוי למי..אני מדברת על בנות... יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? איי סי נמוכים/גבוהים? באמצע אשכנזים/מזרחים? מה אכפת מזהההה אנחנו גזענים פה?! בריכה/ים? ים שעת סיום: 21:25

אוראל 44

New member
תשובות שליייייי!!! ../images/Emo162.gif

שעת התחלה: 9:45 שם: אוראל גיל: 17 ספר על עצמך ב5 מילים: ילדה נחמדה מאד, כדאי להכיר. מתי התעוררת היום? בעשר ועשרה מה אכלת היום? אמממ.. הרבה דברים.. איפה היית בליל הסדר? אצל דודים שלי! אתה שומר על כשרות? כן! אוהב מצות? לא ממש.. אבל לא כזה נורא איך עבר עליך החופש? סיוט.. חרשתי כל החופש למתכונת שיש לי ביום ראשון! מה עשית?
משעמם לך עכשיו? לא ממש.. מה התחביבים שלך? כל מיני... למה אתה הכי מתגעגע? אה.. לכלום.. ולמי אתה הכי מתגעגע? כנ"ל מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת! והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל למדת משהו בחופש הזה? כן.. לצערי.. אתה אוהב את חג הפסח? אממ לא ממש.. מה התיכנונים לזמן הקרוב? לחרוש למתכונת! החפץ הכי יקר לך: אממ, נראה לי שהפלא' שלי הבן אדם הכי יקר לך: כל המשפחה שלי.. וחברות שלי.. אין אחד! אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: פלאפון.. חחח מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? במוצ"ש חיבקת מישהו? היום, נראה לי נישקת מישהו? לא זוכרת.. התקשרת למישהו? ביום שלישי שלחת SMS? יום שלישי נסעת באוטובוס: מוצ"ש נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול כתבת? לפני חצי שעה בערך ראית טלוויזיה? ביום ראשון התכתבת באיסי/מסן? אתמול רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? היום!! לישון.. התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? במוצ"ש זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? אמא חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית!! רוק/פופ? לא משנה מזרחית/היפ הופ? רוק/מטאל? כנ"ל ערוץ 2/ערוץ 10? לא יודעת לישון/להתעורר? לישון.. ברור.. קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? שיחה התכתבות במחשב/SMS? במחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? לא יודעת אייסיקיו/מסנג'ר? אייסי נמוכים/גבוהים? רגילים.. אשכנזים/מזרחים? לא משנה.. בריכה/ים? ים שעת סיום: 9:52

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifעונהה../images/Emo78.gif../images/Emo78.gifיאממממי

שעת התחלה: 22.20 שם:מישל גיל:11 וחצי ספר על עצמך ב5 מילים: מישל בת 11 וחצי מת"א...(החצי גם נקרא מילה
) מתי התעוררת היום?9:30 בערך..בגלל שאבא שלי העיר אותי
, מה אכלת היום?צהריים-קבב ואורז,ערב-סלט ונקניקיות.. איפה היית בליל הסדר?אצל סבתא אתה שומר על כשרות?
ברור אוהב מצות?כן
איך עבר עליך החופש?סבבה מה עשית?נפגשתי עם חברות,טיילתי עם המשפחה,איקאה,שוק,מחנה קיץ,כלמיני.. משעמם לך עכשיו?לא..לא ממש מה התחביבים שלך?מחשב,טלויזיה,חברות,טיולים,משפחה... למה אתה הכי מתגעגע?ללחם,לפיצה,ללחם המבורגר
*מזיל ריר* ולמי אתה הכי מתגעגע?לבני דודים שלי מאיטליה
מי האחרון שאיחל לך חג שמח?אמא והאחרון שאיחלת לו?אמא למדת משהו בחופש הזה?מממממ...שהכסף לא צומח על העצים,ושאני מאמינה בנסים(למרות שידעתי את זה כל הזמן) אתה אוהב את חג הפסח?מאוד מה התיכנונים לזמן הקרוב?מממ..מחר בבוקר אני הולכת עם חברה לקנות מתנה לחברה אחרת..בטח אחרכך נפגש,ובערב אני אהיה בבית,אוכל לחם,לחם ולחם
,אעזור קצת לאמא,ואצפה בטלויזיה החפץ הכי יקר לך:יש לי כמה קמעות...אבל יקר השרשרת שלי כוכב מיהלומים.. הבן אדם הכי יקר לך:אמא אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:אמא מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?
היום חיבקת מישהו?היום נישקת מישהו?היום התקשרת למישהו?אתמול שלחת SMS?לפני המוןןןן זמן נסעת באוטובוס:לא נסעתי כבר מיליון שנה....
נסעת עם אחד ההורים באוטו?אתמול או לפני שלושה ימים..לא זוכרת כתבת?היום ראית טלוויזיה?היום,עכשיו התכתבת באיסי/מסן?אתמול רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?היום?אולי.. התקלחת?אתמול..תכף אני אכנס להתקלח
אולי ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?ממ..אבא שלי זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חורף/קיץ?קיץ טלוויזיה/מחשב?מחשב חברות/ידידים?חברות אמא/אבא?קשה...אי אפשר אחד בלי השני...הם משלימים אחד את השני חלבי/בשרי?בדר"כ בשרי...נראלי מצחיק/מפחיד?מצחיקק מתמטיקה/אנגלית?אנגליש..אבל בבצפר שלנו עדיף מתמטיקה רוק/פופ?פופ מזרחית/היפ הופ?היפ הופ רוק/מטאל?רררררר ערוץ 2/ערוץ 10?2 לישון/להתעורר?לישון...נראלי...כן לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קפה/שוקו?שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?לבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן*מזילה ריר* SMS/שיחה רגילה?רגילה התכתבות במחשב/SMS?מחשב שיער קצר/ארוך?בדיור הסתפרתי
קצר אבל כמעט עד הכתפיים..חחח יס/הוט? הוטטטטטטטטטטטטטטטט
כל מה שחם
אייסיקיו/מסנג'ר?מסן נמוכים/גבוהים?גבוהה אשכנזים/מזרחים?מזרחים בריכה/ים?בריכה שעת סיום:22:30 בונ'ה לקח לי 20 דקות?!?!?

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gifתות|אה..אופס לקח לי 10 דק'...

חח הייתי בטוהח שהתחלתי ב-22:10

למעלה