שאלון

mamasitaa

New member
=) אלהן וסאלן עונה ../images/Emo13.gif

באיזה עוד פורומים אתה נמצא? וסטלייף, מקפלי, בקסטריט בויז, פקצאות (רולז), ברינטי, ג'סיקה סימפסון, כריסטינה אגירלה, ג'יי לו, גוון סטפאני ואלישיה קיז לאיזה פורום אתה הכי מתחבר ומה גורם לך להתחבר אליו? בריטני =) בגלל האנשים שכל כך אוהבים אותה שם ולא מקללים בלי הפסקה כמו בפורומי מעריצים אחרים (ע"ע גיים בויז) מה אתה הכי אוהב בפורום? =) שיש עדכונים ושבאמת אוהבים פה את ג'יי לו בכל מצב ולמרות שהיא לא מושלמת (עניין הפרוות) מה אתה הכי לא אוהב בפורום? =) אין דבר שאני לא אוהבת פה איך היית משפר את הפורום? =) מוסיפה לו ורוד חחחח מה צריך לשנות בפורום? שום דבר
מה לא צריך לשנות בפורום? את החביבות שלכם איך אתה תפעל על מנת לשפר את הפורום? כל מה שתרצו =) מה צריך להוסיף? משחקים, תמונות, אולי גם רמיקסים =) מהצריך להוריד? שום דבר... תלונות/הצעות/שאלות/מענות/טענות/אחר: מתה עליכם!

אני עונה../images/Emo27.gif

{באיזה עוד פורומים אתה נמצא?} אני כותב גם במצעדים וביקורת מוזיקה, אירוויזיון, פארקים ורכבות הרים ושנות התשעים. ויש עוד כמה שאני קורא בהם בעיקר
{לאיזה פורום אתה הכי מתחבר ומה גורם לך להתחבר אליו?} לכל הפורומים... אם לא הייתי מתחבר אליהם אז לא הייתי כותב בהם, לא ככה
{מה אתה הכי אוהב בפורום?} את כולם
{מה אתה הכי לא אוהב בפורום?} את התקופות היבשות בקריירה של ג'ניפר (עיין ערך התקופה הזאת) {איך היית משפר את הפורום?} מחליף את המנהלות (הקץ לחנפנות
) {מה צריך לשנות בפורום?} ^^^ {מה לא צריך לשנות בפורום?} אותנו! {איך אתה תפעל על מנת לשפר את הפורום?} אני כותב כאן... זה לא מספיק?
{מה צריך להוסיף?} הופעה של ג'ניפר בארץ
{מהצריך להוריד?} הופעה של ג'ניפר במומבי+דובאי... מה זה עוזר לי?!

תשובות !!!!!!!!!!!

באיזה עוד פורומים אתה נמצא?מחול ,רקדן נולד ,פירסינג וקעקועים. לאיזה פורום אתה הכי מתחבר ומה גורם לך להתחבר אליו?מחול ופירסינג וקעקועים חייבת להכנס לשניהם ! מחול-כי אני רוקדת פירסינג וקעקועים-כי יש לי ואני אוהבת את זה. מה אתה הכי אוהב בפורום?מה לא ?! מה אתה הכי לא אוהב בפורום?כשאנשים כותבים שאלות ששאלו 100000000 פעם ! איך היית משפר את הפורום?הממ.. לא יודעת הייתי עושה איזה עיצוב ככה שיהיה יותר נחמד. מה צריך לשנות בפורום?אני אחזיר לכם תשובה מה לא צריך לשנות בפורום?כנ"ל איך אתה תפעל על מנת לשפר את הפורום?לא אפעל? מה צריך להוסיף?--- מהצריך להוריד?--- תלונות/הצעות/שאלות/מענות/טענות/אחר:אין לי ! אני מרוצה !

למעלה