שאלון

שאלון../images/Emo70.gif

לפני שמתחילים, בבקקשההה תענו עליו ברצינות..כי זה ממה חשוב
מי שרוצה יכול לענות במסר.. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? לאיזה פורום אתה הכי מתחבר ומה גורם לך להתחבר אליו? מה אתה הכי אוהב בפורום? מה אתה הכי לא אוהב בפורום? איך היית משפר את הפורום? מה צריך לשנות בפורום? מה לא צריך לשנות בפורום? איך אתה תפעל על מנת לשפר את הפורום? מה צריך להוסיף? מהצריך להוריד? תלונות/הצעות/שאלות/מענות/טענות/אחר: נא לענות ברצינות המוןןן
*השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים.

QueIronia

New member
עונה../images/Emo26.gif

באיזה עוד פורומים אתה נמצא? אני כותב רק כאן, אבל קורא גם ב: 207- מכוניות 314- מצעדים וביקורת מוזיקה 373- מראיה קארי 715- כרסיטינה אגילרה (מדי פעם) 758- אנסטסיה לאיזה פורום אתה הכי מתחבר ומה גורם לך להתחבר אליו? אני כותב רק פה, אז... מה אתה הכי אוהב בפורום? את עצמי
סתם, סתם... את האווירה פה ואת הציניות של ליאת מה אתה הכי לא אוהב בפורום? שאלה קשה... נראה לי שאת זה שיש פה גרעין מאוד מצומצם של אנשים קבועים איך היית משפר את הפורום? מעדכן את המאמרים (עזבו את הביוגרפיה, זה לא מעניין, אבל כן את הדיסקוגרפיה/פילמוגרפיה וכו') מה צריך לשנות בפורום? להוסיף קפיטריה |שמן|
להוסיף פינות קבועות, כמו שיש לדוגמא "תמונת השבוע" בפורום כריסטינה אגילרה ו"שיר השבוע" שלנו. מה לא צריך לשנות בפורום? את המנהלות
|חנפן| איך אתה תפעל על מנת לשפר את הפורום? כרגע אני לא אפעל, כי אני די עמוס... אבל אני מן הסתם אמשיך עם "שיר השבוע" (בהנחה שאני לא אשכח....) מה צריך להוסיף? זה לא כמו - "מה צריך לשנות"? מה צריך להוריד? כנ"ל. תלונות/הצעות/שאלות/מענות/טענות/אחר: ח"ח

Lopezit

New member
להתחנף זה טוב!!

ומה זה תמונת השבוע?? ואם יש לך עוד רעיונות לפינות אז תשלח לי במסר ואני אתחיל לעשות

QueIronia

New member
נעמה, תסבירי לליאת את העניין...

רעיונות לפינות - אני אחשוב על זה...

NoWords

New member
הממ אז הפינה הולכת ככה..

זה מתחיל בכך שבכל סופ''ש (לרוב יום שישי) מישהו בפורום פותח את שירשור "תמונת השבוע", וזה כ"כ פשוט, כל אחד משרשר תמונה יפה של ג'ניפר, ומי שפתח את השירשור - צריך לבחור את התמונה שהוא הכי אהב בשירשור. מי שהתמונה שלו נבחרה - צריך לפתוח את השירשור בשבוע שלאחר מכן. וכך זה מתגלגל.
למנהלים המשקיעים במיוחד *
* - אפשר גם לפתוח גלרייה לזה בגלריות של הפורום, וכל שבוע מי שהתמונה שלו נבחרה מעלה את התמונה שלו וככה יש מעקב אחרי כל התמונות שנבחרו... על מנת שלא תיבחר אותה תמונה פעמיים.

Lopezit

New member
אחלה פינה!!

הבעיה אנשים פה בקושי משתתפים... אני אתחיל יום שישי ונראה איך יהיה...

NoWords

New member
זה כולה משחק של העלאת תמונה

זה לא דורש יותר מדי מאנשים, את תראי שכולם ישתתפו.

mamasitaa

New member
אני החלטתי שאני קבועה פה ../images/Emo13.gif

אני יתחבר לפחות פעם ביום אוקע?=) לאב יו

Lopezit

New member
אנייייייייי

באיזה עוד פורומים אתה נמצא? קלי קלארקסון MTV (רק קוראת) לאיזה פורום אתה הכי מתחבר ומה גורם לך להתחבר אליו? שלנווווו כי הוא שולטטטט (טוב לא אבל לא נורא
) מה אתה הכי אוהב בפורום? את האווירה והצניות של ארז
מה אתה הכי לא אוהב בפורום? שיש אנשים שנמצאים בפורום וקוראים כל הזמן אבל מגיבים פעם ב... איך היית משפר את הפורום? מביאה איכשהו עוד אנשים מה צריך לשנות בפורום? לעורר אתכםםםםםםם מה לא צריך לשנות בפורום? שג'ניפר שולטת (?) איך אתה תפעל על מנת לשפר את הפורום? אפתח עם שירה כמה שרשורים כדי שאנשים יתעוררו

oren456

New member
אני עונה

באיזה עוד פורומים אתה נמצא?- אירוויון -262 לאיזה פורום אתה הכי מתחבר ומה גורם לך להתחבר אליו? אירוויזיון כי מוזיקה זה בנשמה שלי. מה אתה הכי אוהב בפורום?- את חדש 123 שלא יודע לשרשר מה אתה הכי לא אוהב בפורום?- שאנשים סתם כותבים שהם מתים על ג'ני אבל בכלל לא מראים את זה כמונו. איך היית משפר את הפורום? מביא את ג'ני לתוכו. מה צריך לשנות בפורום? שיהיו עוד תחרויות מה לא צריך לשנות בפורום? את הציניות של ארז וליאת איך אתה תפעל על מנת לשפר את הפורום?- מה צריך להוסיף?- גלריית וידיאו מה צריך להוריד?- את המודעה בצד שמאל שמפריעה לקרוא הודעות . תלונות/הצעות/שאלות/מענות/טענות/אחר: כלוםםםם.

West Doll

New member
אני עונה..../images/Emo27.gif

באיזה עוד פורומים אתה נמצא? עקרות בית נואשות...ומכושפות...אם זכור לי טוב...
לאיזה פורום אתה הכי מתחבר ומה גורם לך להתחבר אליו? אני הכי מתחברת לפה...כי אני אוהבת את ג'ניפר הכי הרבה...למרות שאתם לא רוואים את זה...
מה אתה הכי אוהב בפורום? את האנשים....אבל אני לא מכירה אותכם ממש טוב...אבל אני מקווה שאני ילמד להכיר... מה אתה הכי לא אוהב בפורום? ואללה...לא יודעת.. איך היית משפר את הפורום? אולי הייתי מוסיפה עוד פינות מסויימות.... מה צריך לשנות בפורום? איזה שאלות דומות...לא יודעת מה לא צריך לשנות בפורום? את האנשים...אולי הייתי מביאה עוד..אבל מי שיש פה לא צריך לשנות אותם!!!! איך אתה תפעל על מנת לשפר את הפורום? אני עכשיו אשתדל יותר להגיב ולהיות פה בכללי...
מה צריך להוסיף? כמו שאמרתי למעלה...יותר פינות(הרעיון של התמונה השבועית הוא רעיון טוב...) מה צריך להוריד? אמממממ.....כלום??!!

NoWords

New member
../images/Emo199.gif

באיזה עוד פורומים אתה נמצא? או הו, הרבה. לאיזה פורום אתה הכי מתחבר ומה גורם לך להתחבר אליו? כריסטינה ואלישיה
הממ, תנחשו למה. מה אתה הכי אוהב בפורום? את ליאת
מה אתה הכי לא אוהב בפורום? לודעת, מה P: איך היית משפר את הפורום? אם היה אפשרי, עוד גולשים היה עוזר. אבל בכל מקרה כדאי עוד משחקים, יותר דיונים. (לא שטחיים עדיף
) ואני גם אוהבת שיש בפורום סיכום שבועי אז אולי כדאי להתחיל.. נו, אז מה אם אין כ"כ מה לעדכן. אולי צריך לפתוח כאן תחרות כלשהיא, שתעורר את הפורום, תחרות עם פרסים! בקיצור, לא חסרים רעיונות, צריך רק מוטיבציה ועשייה
. מה צריך לשנות בפורום? ^^ מה לא צריך לשנות בפורום? את האווירה וההערות של כולם כאן חח [: לפעמים זה דווקא נחמד שזה גרעין מרכזי כזה. איך אתה תפעל על מנת לשפר את הפורום? Just Name It... אין לי בעיה לפתוח פינה כלשהיא, רק שאני לא יודעת איזו (וסיכום שבועי זה הקטע של המנהלים
) תלונות/הצעות/שאלות/מענות/טענות/אחר: תי ג'ניפר מוציאה אלבום חדש תגידו לי?!

למעלה