שאלון

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

1) צבע שיער: שחור, צבעתי
2) צבע עיינים: חום, בלעע 3) צבע מכנסיים אהובים: שחור, מפוקס 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו: שורטס שחורים 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו: אוי, סתבו. 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו): לא, אבל אני עושה בגבה
7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...): כן 8) האם פעם היית בלונה פארק: מן הסתם.. 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה: לפני חמש שניות.. 10) מדונה- בריטני ספירס: מדונה 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב: בשבילך, של אביב גפן 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה: לחבק את יעלי
13) קולה,מים,ספראיט,פטל: קולה 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס: צ'יטוס 15) עוף, שניצל: שניצל 16) צבע החולצה: שחור של TNT 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק): מהה? 18) מחשב נייד או רגיל: נייד 19) אוזניות או רמקולים: רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה: איכסה מה אני בגן? מי רואה ערוץ הילדים?
וויוה זה ערוץ בעע, משעמם פחד. 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ: איכסה שניהם. רק השיר שלנו ומשחק החיים! 22) טלנובלה או קומדיה: אם זה השיר שלנו או משחק החיים אז טלנובלה
23) קולנוע או טלוויזיה: גם וגם 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים: איכסה, לאא.. 25) כמה אחים: 0 26) כמה אחיות: 0 27) איזה שם- סיגל או עדן: פיכסה. 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם: מה לעזאזל איכפת לכם?! 29) כלב או חתול: גם וגם 30) איזה חיית מחמד יש לכם: אין

Ofek The Diva

New member
עונההה

1) צבע שיער- בלונד 2) צבע עיינים- ירוק דבש 3) צבע מכנסיים אהובים- ג'ינס 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו- ג'ינס 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו- שחור 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו)- באף ובאוזניים 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)- ברור 8) האם פעם היית בלונה פארק- כן 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה- דיאט קולה לפני שעה 10) מדונה- בריטני ספירס - אמממ ספירס 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב- הרבה.. היפ הופ 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה- להתקלח חח 13) קולה,מים,ספראיט,פטל- מים 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס- כלום 15) עוף, שניצל- שניצל 16) צבע החולצה- שחור חחח 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק)- ירוק 18) מחשב נייד או רגיל- נייד 19) אוזניות או רמקולים- רמקול 20) ערוץ הילדים או ויוה- ויוה 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ- השיר שלנו=) 22) טלנובלה או קומדיה- קומדי 23) קולנוע או טלוויזיה- טיוי 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים- לא.איכסה 25) כמה אחים- 1 26) כמה אחיות- 2 27) איזה שם- סיגל או עדן- יובל 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם- טניה סופיה דורין 29) כלב או חתול- כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם- אין

sweet shir

New member
עונה../images/Emo70.gif

) צבע שיער: חום 2) צבע עיינים: חומות 3) צבע מכנסיים אהובים: ג'ינס. 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו: ג'ינס 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו: חצופים, [אני בודקת] אדומות. 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו)- לא 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)- לא אבל עשיתי את הקומבה [ומתתי פמחד] 8) האם פעם היית בלונה פארק- לההה, אבל להה זה לא בערבית אז: איווה! חחחח... [כן בערבית] 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה: אתמול. 10) מדונה- בריטני ספירס- האע? מה השאלה?! 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב? עכשיו כלום. 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה? לראות השיר שלנו [יש עכשיו פרסומות מלא זמן
] 13) קולה,מים,ספראיט,פטל- דיאט קולה! 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס- תפוצ'יפס. 15) עוף, שניצל- שניצל כוכבים של מאמא עוף
16) צבע החולצה- לבנה 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק)- אני אוהבת? אז כחולות. 18) מחשב נייד או רגיל- רגיל 19) אוזניות או רמקולים? רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה? ויוה 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ? טב"ע 22) טלנובלה או קומדיה? שתיהן! 23) קולנוע או טלוויזיה? טלוויזיה 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים? לא..
25) כמה אחים? אחד.. מעצבן! 26) כמה אחיות? אפחת! 27) איזה שם- סיגל או עדן? עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם? גילי, עדן, ליאן, אופיר. 29) כלב או חתול? שניהם. 30) איזה חיית מחמד יש לכם? נחשים ודגים

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo27.gif

1) צבע שיער:חום 2) צבע עיינים:חום 3) צבע מכנסיים אהובים:ג'ינס
4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו:תכלת 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו:לבן ניראה לי
6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו):באוזניים
7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)כן 8) האם פעם היית בלונה פארק?כן 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה?לפני שבוע 10) מדונה- בריטני ספירס?מדונה 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב?אף שיר, לא שמתי 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה?לגמור את השאלון
13) קולה,מים,ספראיט,פטל?מים 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס?תפוצ'יפס
15) עוף, שניצל?
16) צבע החולצה?סגול 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק)?מה הכי יפה ז"א? אז כחול 18) מחשב נייד או רגיל?רגיל 19) אוזניות או רמקולים?אוזניות 20) ערוץ הילדים או ויוה?ערוץ שלוש
21) השמיניה או טלנובלה בע"מ:טלנובלה בע"מ
22) טלנובלה או קומדיה?תלוי איזה 23) קולנוע או טלוויזיה?קולנוע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים?לא
25) כמה אחים?1 26) כמה אחיות?1 27) איזה שם- סיגל או עדן?סיגל 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם?מאיה 29) כלב או חתול?חתול 30) איזה חיית מחמד יש לכם?אין

iheartchad

New member
עונה :]

) צבע שיער : אני טוענת שזה שטני בהיר, אך חלק אומרים שגם בלונד. 2) צבע עיינים: ירוק - חום 3) צבע מכנסיים אהובים: ג'ינס. דה P: 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו: ירקרק חאקי 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו: אפור עם ורוד בייבי בהיר 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו): יש לי הליקס..... וכמובן שגם סתם באוזניים 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!... ברור, זה מעפן לאללה 8) האם פעם היית בלונה פארק: יאפ 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה: היום בצהריים 10) מדונה- בריטני ספירס: בריטני ספירס 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב: לא מתנגן חח 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה: להתקשר לשיר או לאכול עוגה 13) קולה,מים,ספראיט,פטל: קולה 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס: צ'יטוס 15) עוף, שניצל: שניצל 16) צבע החולצה: לבנה 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק): כתום P: 18) מחשב נייד או רגיל: רגיל 19) אוזניות או רמקולים: רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה: ערוץ הילדים, בחיי שאין לי ראש לכל הטלנובלות האלו 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ: כאילו ברור שטב"ע!!! 22) טלנובלה או קומדיה: ממ... לא יודעת נראלי שטלנובלה כי זה יותר ברצף, וקודמיה זה כשאין מה לעשות חח 23) קולנוע או טלוויזיה: קולנוע! 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים: לא :| 25) כמה אחים: אין 26) כמה אחיות: 2 27) איזה שם- סיגל או עדן: עדן! החברה הכי טובה שליי :) 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם: הרגע אמרתי... חח 29) כלב או חתול: אין לי מושג שניהם מושי מושלמים XD 30) איזה חיית מחמד יש לכם: כלבה וחתול :]

sweet shir

New member
חצופה! ../images/Emo46.gif

אתה רערערערע! סליחה? שמות החברים הכי טובים שלך זה רק עדן?! לומדברת איתך יותר לעולמי עולמימים!

z u z i

New member
למה..

למה לכולם יש עיניים ירוקות? לא פייר! גמאני רוצה.. רק אני נתקעתי עם עיניים חומות רגילות ומעפנות..!! *כל בעלות/בעלי העיניים החומות לא להיעלב - אני פשוט מתוסכלת.! (אה, וגם מתה על עיניים ירוקות! גררר..)

sweet shir

New member
אני בעלת עיניים חומות ואני איתך!

יאללה בואי נשתלט על העולם ונרצח את כל בעלי העיניים הלא משעממות!

sweetgirl3

New member
עונהההה :)

) צבע שיער שטני :) 2) צבע עיינים: כחולות 3) צבע מכנסיים אהובים: 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו: תכלת 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו בורדו כזה.. :/ 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו): לא מגעילל .. 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...) כןן איזה כייףףףףף 8) האם פעם היית בלונה פארק : הייתי באנקונדה אז הייתי בלונה פארק :/ 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה אממ.. לא זוכרת 10) מדונה- בריטני ספירס: אה? 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב the first time i ever saw your face של סלין דיון 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה: חח זה חסוייי
13) קולה,מים,ספראיט,פטל מים
14) תפוצ'יפס,צ'יטוס תפוצ'יפס 15) עוף, שניצל עוף :) 16) צבע החולצה אמממ...... 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק) כחול :) 18) מחשב נייד או רגיל יש לי רגיל 19) אוזניות או רמקולים: רמקולייםםםםם 20) ערוץ הילדים או ויוה:ויוה :) 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ : טלנובלה בע"מ 22) טלנובלה או קומדיה:קומדיה :) 23) קולנוע או טלוויזיה: טלוויזיה 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים:חחחחח לא 25) כמה אחים 1 26) כמה אחיות 1 27) איזה שם- סיגל או עדן:עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם: 29) כלב או חתול כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם אין לי חיית מחמד

My self and i

New member
עונה ../images/Emo135.gif

1) צבע שיער: חום 2) צבע עיינים: חום ירוק דבש 3) צבע מכנסיים אהובים: ג'ינס 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו: אפור כהה 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו: אפורות 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו): לא אבל יש לי שלוש חורים באוזן ימין ושתיים בשמאל 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)? לא אמא
8) האם פעם היית בלונה פארק? בטח
9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה? היום אבל דיאטטט
10) מדונה- בריטני ספירס? שיהיה בריטני 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב? אין שיר כרגע 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה? לאכול 13) קולה,מים,ספראיט,פטל? דיאטט קולה
14) תפוצ'יפס,צ'יטוס? תפוצ'יפס 15) עוף, שניצל? שניצל, כ"כ מתגעגעת
אוף עם השפעת העופות הזאת.. 16) צבע החולצה? כרגע יש לי חולצה שחורה 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק)? ירוק 18) מחשב נייד או רגיל? רגיל 19) אוזניות או רמקולים? רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה? ערוץ הילדים 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ 22) טלנובלה או קומדיה? גם וגם 23) קולנוע או טלוויזיה? טלויזיה 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים? לאא
25) כמה אחים? 1 26) כמה אחיות? 1 27) איזה שם- סיגל או עדן? עדןן שם מדהים
28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם: נועה ושיר 29) כלב או חתול? כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם? אין לי

just reut

New member
תשובות

1) צבע שיער- שחור כהה 2) צבע עיינים- חומות רגילות כאלה 3) צבע מכנסיים אהובים- שחורים 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו- שחור 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו-רגע תנו לי לבדוק
מממ לבנות כאלה 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו)- היה באף ובקרוב בטבור
7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)- אני מפחדת אימא'לה
8) האם פעם היית בלונה פארק- ברור 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה- אממ,אתמול 10) מדונה- בריטני ספירס -אה? מדונה 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב- Culo 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה- סתם לטייל 13) קולה,מים,ספראיט,פטל- ברור שקולה 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס- די אני שונאת חטיפים
15) עוף, שניצל- שניצל
16) צבע החולצה- שחורה 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק)- כחול 18) מחשב נייד או רגיל- נייד 19) אוזניות או רמקולים- רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה- ויוה
21) השמיניה או טלנובלה בע"מ- השמיניה 22) טלנובלה או קומדיה- טל' 23) קולנוע או טלוויזיה- קולנוע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים- לא וגם לא אנסה עד שאלך לאפקט הפחד
25) כמה אחים- בן אחד 26) כמה אחיות- בת אחת 27) איזה שם- סיגל או עדן- עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם-דניאל,נופר,בראל,סהר... 29) כלב או חתול- כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם- כלב גור שקוראים לו אייס (עינים)

עונהה

צבע שיער שחור 2) צבע עיינים שחור 3) צבע מכנסיים אהובים גינסס 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו לבן 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו אני לא יענה על זה 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו) באף באוזניים ובפופיק 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...) כן 8) האם פעם היית בלונה פארק המוןןן 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה לפני המון זמן שנה בערך 10) מדונה- בריטני ספירס מדונה 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב כמה אהבה גיימבויז 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה לישון 13) קולה,מים,ספראיט,פטל ספרייט 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס אף אחד 15) עוף, שניצל אף אחדד 16) צבע החולצה תלוי ,אהוב : לבן עכשיו: סגול 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק) אהוב : כחול 18) מחשב נייד או רגיל : נייד 19) אוזניות או רמקולים : רמקוליםם 20) ערוץ הילדים או ויוה : ויווההה 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ : השמיניההה 22) טלנובלה או קומדיה : טלנובלה 23) קולנוע או טלוויזיה : קולנועע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים : לא ואני לא ינסההה 25) כמה אחים 1 26) כמה אחיות 0 27) איזה שם- סיגל או עדן עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם טלי ( רויטל ) 29) כלב או חתול כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם אין לי :(

TrAd RaD

New member
אני ../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

1) צבע שיער: חום כהה 2) צבע עיינים: חום כהה 3) צבע מכנסיים אהובים: ממ ג'ינס 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו: שחור 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו: אפורות עם ציור מוזר והגומי בצבע אדום 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו): באוזניים 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...): יאפ 8) האם פעם היית בלונה פארק: יאפ 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה: ממ לפני יומיים 10) מדונה- בריטני ספירס: מדונה 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב ברגע זה .. Westlife - my love 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה : להתקלח 13) קולה,מים,ספראיט,פטל: מים! 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס: פרינגלס!! 15) עוף, שניצל: מממ לא יודעת זה אותו דבר.. 16) צבע החולצה: ממ תכלת 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק): חח כחול 18) מחשב נייד או רגיל: רגיל 19) אוזניות או רמקולים: רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה: שומדבר 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ: שומדבר 22) טלנובלה או קומדיה: קומדיה!! 23) קולנוע או טלוויזיה: ממ טלויזיה 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים: חח לא 25) כמה אחים: 2 גדולים ממני 26) כמה אחיות: 0 27) איזה שם- סיגל או עדן: עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם: אבישג ויעל 29) כלב או חתול: כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם: שומדבר

עונה

1) צבע שיער:שטני,חום למרות שטוענים שהוא בלונדיני..אבל זה רק כי אני טיפשה. 2) צבע עיינים:חום 3) צבע מכנסיים אהובים:אינלישמץ..חאקי/כתום אחד מהם..או שהסקוטיות 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיוחאקי,צבאי 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו:לבן..עם קומיקס של מיקימאוס[??] 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו):אוזן..כמה מעפן מצידי. 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...):לא,רק בסופרלנד..נו..קומבה 8) האם פעם היית בלונה פארק:לא 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה:לפני מס'שעות 10) מדונה- בריטני ספירס:כלום 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב:deny it של יוסלס 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה:לישון.. 13) קולה,מים,ספראיט,פטל:קולה..מים.. 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס:ציטוס 15) עוף, שניצל:שניצל 16) צבע החולצה:כתום[כרגע] 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק):ירוק!!!ברור! 18) מחשב נייד או רגיל:רגיל 19) אוזניות או רמקולים:אוזניות 20) ערוץ הילדים או ויוה:ערוץ ילדים ברור!!! 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ:כלומ אין לי הוט 22) טלנובלה או קומדיה:קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה:קולנוע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים:אולי נמלים 25) כמה אחים:1 וגם זה יותר מידי 26) כמה אחיות:0 27) איזה שם- סיגל או עדן:עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם:אין לי..אני חשובת. 29) כלב או חתולכלב! 30) איזה חיית מחמד יש לכם:דג,כלב,ותוכי! יפיי(:)

SapirChuk

New member
../images/Emo9.gif עונה ../images/Emo13.gif

1) צבע שיער
חום
2) צבע עיינים
חום
3) צבע מכנסיים אהובים
יש הרבה
4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו
זה ג'ינס
6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו)
אין
7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)
לא
8) האם פעם היית בלונה פארק
כן
9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה
השבוע
10) מדונה- בריטני ספירס
בריטני
11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב
לא מתנגן אף שיר
12) מה בא לכם לעשות ברגע זה
13) קולה,מים,ספראיט,פטל
פטל
14) תפוצ'יפס,צ'יטוס
גם וגם
15) עוף, שניצל
שניצל
16) צבע החולצה
תכלת
17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק)
ירוק או כחול
18) מחשב נייד או רגיל
גם וגם
19) אוזניות או רמקולים
רמקולים
20) ערוץ הילדים או ויוה
ערוץ הילדים
21) השמיניה או טלנובלה בע"מ
השמיניה
22) טלנובלה או קומדיה
קומדיה
23) קולנוע או טלוויזיה
גם וגם
24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים
ממש ממש ממש
27) איזה שם- סיגל או עדן
עדן
29) כלב או חתול
כלב
30) איזה חיית מחמד יש לכם
אין לי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מואה

1) צבע שיער: שחור סגול. 2) צבע עיינים: חום 3) צבע מכנסיים אהובים: שחור. 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו:שחור. 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו: שחור 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו): כן-גבה-ספטום-אוזניים. 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...): כן. 8) האם פעם היית בלונה פארק: כן. 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה: חצי שנה. 10) מדונה- בריטני ספירס: מדונה. 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב : שום שיר. 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה: לצאת לתל אביב. 13) קולה,מים,ספראיט,פטל: מים. 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס: תלוי איזה טעם כל אחדP: 15) עוף, שניצל: שניצל. 16) צבע החולצה: שחור. 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק) כחול. 18) מחשב נייד או רגיל: רגיל. 19) אוזניות או רמקולים: רמקולים. 20) ערוץ הילדים או ויוה: הילדים. 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ: טלנובלה בעמ. 22) טלנובלה או קומדיה: תלוי איזה.אבל תאחלס קומדיה. 23) קולנוע או טלוויזיה: טלויזיה. 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים: לא, מה זה לא כשר
25) כמה אחים: 1 26) כמה אחיות: 1 27) איזה שם- סיגל או עדן: עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם: מאיו ואלירן בעיקרון הכי הכי הכי טובים. 29) כלב או חתול: כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם: כלב, כינים, חרקים, פשפשים, זבובים, יתושים.

ester6

New member
עונה../images/Emo205.gif

1) צבע שיער
בלונדיני..
2) צבע עיינים
ירוקות.. 3) צבע מכנסיים אהובים
ג'ינס.. 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו
ג'ינס.. 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו
אדומות.. 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו)
לא.. 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)
ברור!!! אני מתה על רקכבות הרים כאלו....
8) האם פעם היית בלונה פארק
אם הייתי באנקונדה מו הסתם הייתי בלונה פארק.. לא
9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה
היום בבוקר.. 10) מדונה- בריטני ספירס
מדונה
11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב
Untitled-Simple Plan 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה
לאכול... 13) קולה,מים,ספראיט,פטל
קוקה קולה
14) תפוצ'יפס,צ'יטוס
צ'טוס.. 15) עוף, שניצל
שניצל.. 16) צבע החולצה
ורודה..
17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק) 18) מחשב נייד או רגיל
יש לי נייד.. אבל עכשיו אני על מחשב רגיל.. 19) אוזניות או רמקולים
אוזניות.. אני יכולה לשמוע מה שבא לי ובאיזה ווליום שבא לי ואפחד לא יגיד לי כלום.. 20) ערוץ הילדים או ויוה
לא זה ולא זה.. אני לא מתה על ערוץ ויוה, ובערוץ הילדים אני רואה רק "ראש גדול"... 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ
יש לי Yes אז לא זה ולא זה.. אז אם כבר אתם שואלים.. אז "השיר שלנו" ו"ראש גדול"
22) טלנובלה או קומדיה
זה ממש תלוי אבל אני אוהבת גם טלנובלות..
וגם קומדיות
23) קולנוע או טלוויזיה
אני רואה מלא טלויזיה.. אבל אני מעדיפה קולנוע.. 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים
לא
אתם רוצים שאני יקיא
25) כמה אחים
2 26) כמה אחיות
6 27) איזה שם- סיגל או עדן
עדן.. עדיף למרות שאני לא מתה על אפחד מהם.. 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם
אורטל.. הדר.. וטליה..
29) כלב או חתול
30) איזה חיית מחמד יש לכם
אין לי חיית מחמד בבית.. למרות שאני ממש אוהבת כלבים אין לי חיית מחמד בבית כי המשפחה שלי ובמיוחד אמא שלי לא אוהבים חיות בכלל... אפילו שונאים...

למעלה