שאלון

sarit M love 44

New member
שאלון../images/Emo70.gif

1) צבע שיער
2) צבע עיינים
3) צבע מכנסיים אהובים
4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו
5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו
6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו)
7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)
8) האם פעם היית בלונה פארק
9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה
10) מדונה- בריטני ספירס
11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב
12) מה בא לכם לעשות ברגע זה
13) קולה,מים,ספראיט,פטל
14) תפוצ'יפס,צ'יטוס
15) עוף, שניצל
16) צבע החולצה
17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק)
18) מחשב נייד או רגיל
19) אוזניות או רמקולים
20) ערוץ הילדים או ויוה
21) השמיניה או טלנובלה בע"מ
22) טלנובלה או קומדיה
23) קולנוע או טלוויזיה
24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים
25) כמה אחים
26) כמה אחיות
27) איזה שם- סיגל או עדן
28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם
29) כלב או חתול
30) איזה חיית מחמד יש לכם

dirty fairy

New member
עונה../images/Emo187.gif

1) צבע שיער? שטני ובקצוות בלונדיני 2) צבע עיינים? חום 3) צבע מכנסיים אהובים? ג'ינס 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו? שחור 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו? ירוק
6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו)? באוזניים 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)? לא יצא לי 8) האם פעם היית בלונה פארק? כן 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה? אממ לפני שבוע בערך 10) מדונה- בריטני ספירס? מדונה 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב? אין שיר 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה? לישוןןן 13) קולה,מים,ספראיט,פטל? פטל 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס? תפוצ'יפס 15) עוף, שניצל? שניצל 16) צבע החולצה? ורוד בהיר 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק)? חום תשאלו עוד פעם 18) מחשב נייד או רגיל? נייד 19) אוזניות או רמקולים? רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה? לא זה ולא זה 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ 22) טלנובלה או קומדיה? קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה? קולנוע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים? לא 25) כמה אחים? 2 26) כמה אחיות? 0 27) איזה שם- סיגל או עדן? עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם? יש הרבה 29) כלב או חתול? כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם? אין לצערי

dirty fairy

New member
חחח זה היה ורוד לפני זה

פשוט הייתי צריכה לעשות הבהרה.. עכשיו זה סתם נראה צהוב כזה..לפני זה היה יותר יפה

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונההה

1) צבע שיער - שטני 2) צבע עיינים - כחולות 3) צבע מכנסיים אהובים - שחורות 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו - שחורות 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו - לבנות עם ורוד 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו) - באוזנים 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...) - לא יש לי פחד מדברים כאלהה 8) האם פעם היית בלונה פארק - ברורר 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה - ממ לפני הרבה זמן 10) מדונה- בריטני ספירס - מדונהה 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב - שום שירר חח כואב לי הראשש 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה - להדליק את המוזיקה 13) קולה,מים,ספראיט,פטל - ספריחטטט
14) תפוצ'יפס,צ'יטוס - אני לא אוהבת צ'יפססס ואני לא מוזרהה 15) עוף, שניצל - לא אוהבת עוף ושניצל ואני לא מוזרההה 16) צבע החולצה - תכלתת 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק) - כחול 18) מחשב נייד או רגיל - רגיל 19) אוזניות או רמקולים - רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה - ערוץ הילדים
21) השמיניה או טלנובלה בע"מ - השמיניה 22) טלנובלה או קומדיה - קומדיהה 23) קולנוע או טלוויזיה - קולנועע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים - איכסס לאא 25) כמה אחים - 1 26) כמה אחיות - 0 27) איזה שם- סיגל או עדן - עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם - שחר ויובל 29) כלב או חתול - כלבב 30) איזה חיית מחמד יש לכם - כלבה מהממתת

עונה../images/Emo41.gif

1) צבע שיער
חום 2) צבע עיינים
ירוק 3) צבע מכנסיים אהובים
ג'ינס.. 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו
כחול (מאוד חינני אגב) 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו
ורוד-תכלת 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו)
לא!! 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)
כן 8) האם פעם היית בלונה פארק
ברורר!! 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה
יום שבת..אני לא ממש אוהבת..שותה לעתים רחוקות 10) מדונה- בריטני ספירס
אף אחת P: 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב
כרגע כלום..אבל קודם "בית הבובות" 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה
לישון!! 13) קולה,מים,ספראיט,פטל
מים 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס
תפוצ'יפס 15) עוף, שניצל
לא זה ולא זה 16) צבע החולצה
כרגע?זה פוטר..ורוד ואפור.. 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק)
ירוק 18) מחשב נייד או רגיל
רגיל 19) אוזניות או רמקולים
רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה
ערוץ הילדים.בעע ויוה.. 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ
ה=ש=מ=י=נ=י=ה!!! 22) טלנובלה או קומדיה
קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה
טלויזיה 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים
אוו לא.. 25) כמה אחים
2 26) כמה אחיות
0 27) איזה שם- סיגל או עדן
עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם
תם וספיר המתוקיםםםם 29) כלב או חתול
כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם
שני דגים הרשתי לעצמי להוסיף שאלה: 31)אוהבים ארטישוק מרוח בגבינה לבנה
לא8-}

יווובל

New member
למה את עושה ../images/Emo70.gif ולא ../images/Emo35.gif?...

) צבע שיער: בלונדיני 2) צבע עיינים: ירוק- אפור 3) צבע מכנסיים אהובים: אוף-וואיט 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו: שחור 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו: חחח כחול 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו): לא 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...): כן 8) האם פעם היית בלונה פארק: מסתבר שכן.. 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה: אממ נראה לי במוצ"ש 10) מדונה- בריטני ספירס: אף אחת 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב: כלום 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה: כלום 13) קולה,מים,ספראיט,פטל: מים 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס: תפוצ'יפס 15) עוף, שניצל: עוף 16) צבע החולצה: ירוק 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק): כבר שאלת. ירוק-אפור 18) מחשב נייד או רגיל: רגיל 19) אוזניות או רמקולים: רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה: אין לי טלויזיה 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ: כנ"ל 22) טלנובלה או קומדיה: קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה: קולנוע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים: לא 25) כמה אחים: 5 26) כמה אחיות: 3 27) איזה שם- סיגל או עדן: עדן, אבל אני לא אוהב את שניהם 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם: רועי, נועם, ... 29) כלב או חתול: כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם: אין

hilary22

New member
עונה..

1) צבע שיער?חום 2) צבע עיינים:חומות 3) צבע מכנסיים אהובים:כחול(כאילו ג'ינס..) 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו:שחור 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו:לבן עם כזה גומי שכתוב עליהם לי קופר 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו):לא.. 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...):כן 8) האם פעם היית בלונה פארק:כן 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה:אתמול בערב 10) מדונה- בריטני ספירס:בריטני 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב:עכשיו במחשב?כלום!אבל במערכת crazy הגירסה האקוסטית של סימפל פלאן 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה:לישון 13) קולה,מים,ספראיט,פטל:דיאט קולה 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס:אפ'חד 15) עוף, שניצל:שניצל 16) צבע החולצה:לבן 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק):חום.. 18) מחשב נייד או רגיל:רגיל 19) אוזניות או רמקולים:רמקולים ופול ווליום!! 20) ערוץ הילדים או ויוה:אמ טי וי!!לא סתם אממ ערוץ הילדים רקחלק מהסידרות.. כמו אחיות או לא להיות,מדיה פלטה,כל כך רייבן(דרך הגב שלשום אחות של לינדזי לוהאן הייתה שם) ונראה לי זהו...!! 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ:סורי גאייס...יס! 22) טלנובלה או קומדיה:קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה:קולנוע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים:לאאאאאא!!! 25) כמה אחים:2 26) כמה אחיות:0 27) איזה שם- סיגל או עדן:עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם:שי 29) כלב או חתול:כלב!!!!! 30) איזה חיית מחמד יש לכם:2 כלבות

dana re3

New member
עונהההה

1) צבע שיער בלונדיני 2) צבע עיינים כחול 3) צבע מכנסיים אהובים אדום/שחור 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו שחור 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו כתום חחח 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו) לא אבל רוצה... 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)מלא.... 8) האם פעם היית בלונה פארק כן הרבה פעמיםם... 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה לפי 5 דקות חחחח 10) מדונה- בריטני ספירס בריטני 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב walk away 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה 13) קולה,מים,ספראיט,פטל קולה 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס אף אחד 15) עוף, שניצל שניצל 16) צבע החולצה שחור/אדום 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק) כחול /ירוק 18) מחשב נייד או רגיל לא יודעת חח שניהם 19) אוזניות או רמקולים קשהה חחח 20) ערוץ הילדים או ויוה הילדים.. 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ קשה.... 22) טלנובלה או קומדיה קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה קולנוע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים לא! 25) כמה אחים 2 26) כמה אחיות 0 27) איזה שם- סיגל או עדן עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם תום והילה 29) כלב או חתול קשה.. חחח... 30) איזה חיית מחמד יש לכם כלב וסוס

אניייייייייי

1) צבע שיער חום 2) צבע עיינים ירוק 3) צבע מכנסיים אהובים גינסים 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו ירוק חח 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו לבן 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו) לא 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...) כןן!ומזה פחדתי בהתחלה חח 8) האם פעם היית בלונה פארק כן 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה עכשיו 10) מדונה- בריטני ספירס 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב כלום 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה שלא יהיה לי מחר מבחןן 13) קולה,מים,ספראיט,פטל קולה 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס תפוציפס 15) עוף, שניצל לא אוכלת בשר 16) צבע החולצה שחור 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק) כחול 18) מחשב נייד או רגיל מחשב רגיל 19) אוזניות או רמקולים אוזניות 20) ערוץ הילדים או ויוה ערוץ הילדים 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ איכס 22) טלנובלה או קומדיה קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה שתייהם 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 25) כמה אחים אין 26) כמה אחיות 1 27) איזה שם- סיגל או עדן עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם 29) כלב או חתול כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם כלב

טל וכולם!

עוד לא כתבת בשרשור
עד כמה אנחנו באמת מכירים?
!!!!!! אמרתי לך פשוט כי אמרת שתכתבי,אבל מי שעוד לא כתב שיכתוב!

לא הם לא!!

אני בטוחה שיש לך תחביבים,סיפורי ילדות,חברים,סיפורים מצחיקים שקרו לך,חו"ל..זה חשוב!~!! אולי בכל זאת תנסי..?

.

1) צבע שיער חום 2) צבע עיינים ירוק 3) צבע מכנסיים אהובים אממ.. אין ממש.. לבן אולי 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו שחור 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו אדום 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו) באוזניים חח 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...) לא 8) האם פעם היית בלונה פארק ברור 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה קודם 10) מדונה- בריטני ספירס מדונה 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב שום שיר כרגע 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה לחבקק אותו 13) קולה,מים,ספראיט,פטל מים 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס צ'יפס 15) עוף, שניצל בע 16) צבע החולצה כחול 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק) חחחחחחחח כתוםם.. אממ ירוק נראלי 18) מחשב נייד או רגיל לא משנה 19) אוזניות או רמקולים אממ.. אוזניות 20) ערוץ הילדים או ויוה אפחד 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ אפחד 22) טלנובלה או קומדיה קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה קלונוע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים לא 25) כמה אחים 0 26) כמה אחיות 2 27) איזה שם- סיגל או עדן עדן 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם יש כמה ואין לי כח לרשום 29) כלב או חתול אפחד 30) איזה חיית מחמד יש לכם אין

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo3.gif

1) צבע שיער:חום כהה 2) צבע עיינים:תכלת-אפור כזה.. 3) צבע מכנסיים אהובים:לאיודעתתת 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו:כחול 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו:מה איכפת לךך:| 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו)באוזניים 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...)לא 8) האם פעם היית בלונה פארק?להה. כן:| 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה?מזמן 10) מדונה- בריטני ספירס:שתיהן 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב?שום שיר 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה?כלום 13) קולה,מים,ספראיט,פטל?קולה וספרייט 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס?צ'יטוס 15) עוף, שניצל?גם וגם
16) צבע החולצה?כחול 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק)ממתי יש צבע עיניים כתום:| 18) מחשב נייד או רגיל?נייד 19) אוזניות או רמקולים?ממ לאיודעת.. שניהם 20) ערוץ הילדים או ויוה?ערוץ הילדים 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ?השמנייה
22) טלנובלה או קומדיה?קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה?גם וגם 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים?כה ברור. לא:| 25) כמה אחים?1 26) כמה אחיות?0 27) איזה שם- סיגל או עדן?סיגל 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם?ירדן,רונה,יעל,עמית,ענבל,רותם,ענבר 29) כלב או חתול?כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם?אין

green rebel

New member
עונה!../images/Emo191.gif

1) צבע שיער: חום 2) צבע עיינים: חום 3) צבע מכנסיים אהובים: ג'ינס! (כחול) 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו: ורוד... 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו: ורוד ולבן (שלא תחשבו שאני אוהבת ורוד או משהו כן...!) 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו) לא 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...) לא 8) האם פעם היית בלונה פארק: כן 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה: יום ראשון 10) מדונה- בריטני ספירס: אף אחד אבל אם כבר אז.. אני מתלבטת... 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב: whatsername-greem day 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה: לאכול גלידה\ לשתות קולה להיות בבריכה!!! 13) קולה,מים,ספראיט,פטל: קולה 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס: תפוצ'יפס 15) עוף, שניצל: שניצל! (אבל יש שפעת העופות!!!
) 16) צבע החולצה: ורוד.. בעע... 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק): לא שאלת כבר? 18) מחשב נייד או רגיל: רגיל 19) אוזניות או רמקולים: רמקולים 20) ערוץ הילדים או ויוה: אם כבר עדיף ערוץ הילדים 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ: לא זה ולא זה 22) טלנובלה או קומדיה: קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה: קולנוע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים: איכס!! לא! 25) כמה אחים: אח-1 26) כמה אחיות:אחיות-3 27) איזה שם- סיגל או עדן: עדן! (זאת אני!) 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם:טל 29) כלב או חתול: כלב 30) איזה חיית מחמד יש לכם: דגים....

z u z i

New member
= עונה =

1) צבע שיער -בלונדיני 2) צבע עיינים -חום 3) צבע מכנסיים אהובים -ג'ינס 4) צבע מכנסיים שאתה לובש עכשיו -פיג'מה (לא אפרט) 5) צבע התחתונים שאתה לובש עכשיו -אפור עם קצת ורוד (יאפה) 6)יש עגיל( בטבור באף וכ'ו) -באוזניים (1 באחת ו-2 בשנייה) 7) האם פעם עשית אנקונדה( בלונה פארק!...) -משו דומה ב-יורו דיסני 8) האם פעם היית בלונה פארק -כן 9) מתי בפעם האחרונה שתית קולה -אני לא אוהבת 10) מדונה- בריטני ספירס -שתיהן 11) איזה שיר מתנגן לכם במחשב -לא יודעת איך קוראים לו 12) מה בא לכם לעשות ברגע זה -לנשק מישו (מסויים) 13) קולה,מים,ספראיט,פטל -ספראייט 14) תפוצ'יפס,צ'יטוס -תפוצ'יפס 15) עוף, שניצל -עוף 16) צבע החולצה -המועדף? לבן נראלי 17) איזה צבע עיינים ( כתום,כחול,ירוק) -מועדף? ירוק 18) מחשב נייד או רגיל -נייד 19) אוזניות או רמקולים -תלוי מתי 20) ערוץ הילדים או ויוה -לא ולא 21) השמיניה או טלנובלה בע"מ -לא ראיתי אפ'חד 22) טלנובלה או קומדיה -קומדיה 23) קולנוע או טלוויזיה -קולנוע 24) האם פעם ניסתם לאכול חרקים -ממש לא 25) כמה אחים -2 גדולים 26) כמה אחיות -1 קטנה 27) איזה שם- סיגל או עדן -לא ולא 28) שמות החבר\ה הכי טובים שלכם -עומרי, מאור, נעמה, אלה, שחף, דניאל. 29) כלב או חתול -חתול 30) איזה חיית מחמד יש לכם -חתול

למעלה